A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt Lányok!

Az előbb a következő sms-t kaptam Greenolive-tól:

"5:45-kor megérkezett Áron. Minden szuperül ment. 3320 gramm, 54 centi. Mindenki jól van."

Nagy-nagy GRATULA nekik!

Manóka 36+3

Kép
Kép
manoka11

Hát ez egy nagyon szép szombat reggel!!! Kép

Green,
nagyon sok boldogságot, gratulálok Áronhoz!!!! Kép

Neet,
nana! kiegyezhetünk, hogy tied kovac, enyém goran... így jó? Kép Ja, és megtaláltam Kép

vera
kisün

GREEN!!

OOOOOOOOOOOOOOOOORIASI GRATULA ARON BABAHOZ!!!!!!!!!!!:o:o:o:o

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Örülök, hogy veletek minden rendben, így mégis van esélye, hogy együtt szüljünkKép És hátha akkor nem lesz olyan tömegnyomor, mint most!

Borri!

Remélem ezt már nem is olvasod...Kép

Kép
Kép
manoka11

Green, nagy gratula! Erot, egeszseget stb. Kép Ha minden jol ment, akkor jovo heten mar mentek is a kovetkezo babaert? Kép Ja, es ha olyan konnyu volt, akkor mar ma kerjuk a fotokat! Egyebkent mostmar ertem, miert kellett fenn kukorekolnia a lanykamnak 4 es 6 kozott, de mondhatta volna, hogy Greeneknek drukkolunk, akkor mas lett volna a hozzaallasom... Kép na, tenyleg, hol vannak azok a kepek, nagyon kivancsi lettem arra a sracra, aki miatt virrasztottunk. Hat hiaba magyaraztam neki, hogy a ferfi mindig legyen idosebb, magasabb es rovidebb haju, mint a no... Kép

Kisun, nehogy olyat adjal be! Mondjuk ugyis tudni fogom, hogy nem Te irtad, tehat karot kapsz ra Kép asszem inkabb szoban kikerdezlek a pikniken es mostmar kapd ossze magad, mert meseolvasasbol szigorlat is van, kb. ket ev mulva Kép Kép
moosejaw

GREENOLIVE! Kép Kép Kép
ÍGY KELL EZT CSINÁLNI! Ügyik voltatok, beszámolót várjuk!!
neet
neet

BORI SMS-e pedig így szól:
Simon baba ma reggel elég gyorsan, 6 óra alatt ügyesen kiküzdötte magát, 7. 42-kor meg is érkezett. 3700gr, 55 cm. Jól vagyunk. Bori.

Ezek tényleg összevárták egymást, most meg ott söröznek és dobálják a kártyákat. Kép
neet
neet

Borinak is nagy gratula! Erot, egeszseget stb. Kép tenyleg, hogy bevartak egymast, de szerintem nem a mamak, hanem a sracok inteztek igy Neet es mostanra mar valoszinuleg legoznak meg matchboxoznak odabent Kép
moosejaw

Bori,
nagyon gratulálok nektek is, Simon nagyon ügyes volt! No meg te is Kép

Ez aztán két jól összehangolt szülés volt Kép

vera
kisün

BoriKép
GRATULALOK SIMON BABAHOZ!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép
O is szep,nagy baba lettKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Borinak, Greennek óriási gratula!

Én is akarok már Marcikázni!Kép

Pipocs:34+3

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Reggel fél nyolckor én is benéztem ám (úgyhogy tulképpen én voltam az első Kép ), csak láttam, hogy semmi fejlemény, így vissza is bújtam kicsit az ágyba! Egyébként éjszaka Greenékkel álmodtam, álmomban 0.15 perckor érkezett meg Áron Kép

De hát akkor a lényeg: Nagy-nagy gratula Greennek, Áronnak, Borinak és Simonnak!!! Kép Kép Kép Kép
Tényleg jól bevárták egymást, azt biztos nem gondolták, hogy 2 óra különbséggel fognak érkezni a lurkók!

Na, megyek ebédet főzni, fülig érő szájjal, mert ezek tök jó hírek Kép!

Akkor most kik a következők? Kriszta, Ada, Manóka? Jól tudom?

Sziasztok
Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Bori! Green!
Gratulálok! Ez két szuper és gyors szülés volt!
Már alig tudom kivárni a beszámolókat!

Neet!
Nálunk is így van! Mazsola kutyusnak Timi a húgija!Kép Nálunk a kutyus kezd nagyon féltékeny lenni! Ahogy elkezdünk fürdetni vagy a párom gügyögni Timihez rögtön hozza a játékát és ugrál, hogy vele foglalkozzunk! KépPedig a párom egyfolytában babusgatja, hogy ne legyen féltékeny! Engem szerintem meg már utál, mert nem foglalkozom vele!Kép

Jó hétvégét!
Sétáljatok nagyokat mert jön a rossz idő!Kép

Ildi az optimista
ildi76

<font color="0000ff">Micsoda örömhírek!

Gratulálok Áron és Simon babákhoz!!! KépKépKép

Proone
7+4</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a happy napot!
Moose, párodnak is boldogot!Kép Még se írhattam, hogy zsenge 26 leszek/vagyok.Kép

Nagy gratula Borrinak és Greennek! Kép

Ildi, ne légy már ennyire optimista.Kép
zanza

Zanza, te venlany Kép mit szolsz, hogy rogton harom pasival kell osztoznod a szuletesnapon? igy is happy meg, hogy csak egy negyed napod maradt? asszem a kissracoke a 0-12 orak, tehat nektek felnotteknek marad a delutani unneples Kép

Ildi, tokjo, hogy egyedul is tudtatok setalni. En eleinte nem akartam egyedul, mert feltem, hogy nem tudok rendesen vigyazni a bebire, es mindenki agyon akar utni meg ki- es elrabolni, de szerencsere elmult ez a paranoiam, bar lehet, hogy az agyonutes meg realis, mert ugyan nem torom be a szelvedojuket azoknak az autosoknak, akik a jardan parkolnak es emiatt nekem a babakocsival le kell mennem az uttestre, vagy csak vegighorzsolnom a gyereket a haz falan, meg akik el akarnak utni, amikor atmegyek a zebran, de rondan be szoktam szolni... Kép Egyebkent a mamam azt mondta, hogy ezentul mar allandoan setalni kell, majd meglatom, neki volt, hogy egy nap haromszor is le kellett vinnie minket, mondjuk 4 gyerek mellett ez talan nem is olyan sok.

Ja, szerintem nekem a macskam inkabb a haverom. De lehet, hogy ez macskaknal nem is lehetne maskepp. Es szegeny marhaul elhanyagolt, de nem haragszik, plane, hogy mostmar a gyerek allandoan meg akarja fogni, de meg csak tanulja a simogatast, ugyhogy a mancsi nem mindig partner ebben, de nagyon diplomatikus, mert egyik nap is, mikor epp simogattuk, ugy csinalt, mint aki hirtelen eszrevett egy madarat az erkelyen, amit azonnal le kell vadasznia, ezert sajnos nem maradhat tovabb, majd maskor folytatjuk a gyakorlast Kép

Votiv hogy eltunt megint, pedig megigerte hogy nem fog. Minden babarol lemarad...

Bogarka, Ennivalo Jatekotpocibabeado Petran kivul lesznek meg nagyobb babak a pikniken? Akik mar ehetnek sutemenyt es tudjak ertekelni a "muveszetet"? Mert akkor lehet, hogy megprobalkozok a macifejtortaval Kép Persze mi is megehetjuk.
moosejaw

Oxi, regisztraltam magam a levlistan, azt mondta welcom meg minden oke, de a listara kuldott tesztleveleim nem jottek meg. Megneznel engem?

Ja lanyok, meg az jutott eszembe, hogy itt van majusban a gyereknap is. Mar az is jar nekunk, es mivel a gyerek nem tudja megmondani, mit szeretne, tolmacsolhatjuk a kereset Kép az en nyuszim asszem az osztrak vagy az olasz alpokba akar menni, Worthi-to, Garda-to stb. Kép vagy lehet hogy o is kistestvert akar? a nem, azt csak majd nyaron a szulinapjara, most inkabb elutazna, olyan isteni az ido Kép Kép megyek, le is viszem setazni
moosejaw

Moose, mit vénlány? Vénasszony Kép Nekem még mindig happy.KépIgy még jobban.
zanza

JesszumPepi!

Micsoda hajnal, ill. reggel !!!!!!

Áron és Simon babák! Üdvözlégyetek a Föld nevű golyóbison. Hú, de örülök a kis villámbébikéknek :-)

Nem akarok öntelt lenni, de szerintem megijedtek, mert beijesztettem őket egy 38. hetes beelőzéssel Kép

De mi még nem szülünk, az hótziher, mert ha Hanna elindul én bizonyisten visszanyomom kézzel...holnaphoz két hétre még szükségünk van, nnnnna!!!!!!!!!!

Szép napot mindenkinek (ja, és lehet, hogy a tulipánfát magnólia néven ismeritek? nálunk úgy hívják)

Ada
aki ma kezdte a 38.-at
ada007

Ja, és Moose!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Naggggggggggyon várom az emilt, hacsak párszavas is Kép
ada007

Green és Bori és persze a Fiúk!
Nagyon nagy GRRRRRRRRATTTTTTTTULA!!!!!!!Kép Boldog szülinapot NEKTEK!!!!!!
Olyan ügyik voltatok!!! Remélem nem uaz volt a szülésznőtök, mert akkor szegény nagyon lestrapált lehet most...Kép
Neet, Vera!
Kovac Goranra én is megpályázok egy tendert...vagy mit...Annyira de annyira de annyira VONZÓ!!!! Kép
És mit nem adnék egy szivtipró orvos férjért...
Zanza!
Neked is nagyon boldog szülinapot!!!!
Ez egy NAGYON SZÉP nap!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Borinak és Simonnak is hatalmas gratula!
Micsoda mázlista csajok, ilyen könnyű szülésekkel! Ha belegondolok, hogy Green tegnap este 9-kor - ahogy valaki írta - még itt vajúdott onlineKép

Türelmetlenül várjuk a beszámolókat!

Kriszta, Ada!
Mi vagyunk a következők, remélem mi is így össze tudunk dolgozni!!! De a májust mindenképpen várjuk meg!

Kép
Kép
manoka11

Kicsit elmegyek shoppingolni családilag és tessék,potyognak a lurkókKépNagyon sok egészséget Áronnak és Simonnak és az Ő anyájuknak!

Moos!

Feltétlenül készíts macifej tortát mert az én 3 évesem aki egy macifej,biztos,hogy megkóstolja de ha nem akkor majd az anyája!
És mostanában anyukámnak hív az anya helyett ami nekem olyan idétlennek tűnik ahogy ő mondja.

Off:Tudja valaki,hogy hol van Sisley bolt?na persze ha így kell írniKép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Green, Bori: Tényleg jól összebeszéltetek Kép Gratula! Kép És nyugis, mintagyerekeket kívánok! Kép Ez lehet az igazán szép nap!

Mind a 4 szülinaposnak (Zanza, Moos párja, Áronbaba, Simonbaba), nagyon sok boldogságot!

Neet: Nekünk már két gyermek van, a Fáncsimacskalány, aki elmúlt 7 éves és a Szemebfiú, aki most töltötte az első szülinapját Kép Le van tesztelve a párom, hogy számíthatunk-e rá Kép Szerencsére mindegyik szereti az ifjeket is és elfoglalják egymást a féltékenységgel is, remélem nem lesz gáz...
Megnéztem én is a félidős képemet, ahhoz képest rendesen ki vagyok ám gömbölyödve, de most, hogy előkerült végre a digitgép majd lesz megint friss pocakkép Kép
Én is megkuksiztam az albumod Kép Fiadlányod csodaszép Kép

Moos: Én is szívesen venném, ha elolvashatnám Spock doki tanácsait itt is!
Válaszoltam a tesztleveledre, megérkezett?

Juteszembe, nekem 2 példányban is megvan a Spock könyv. (Karácsonyi ajcsi volt mindkettő). Ha valaki igényli, szívesen megosztom, odaadom a talin.

Kriszta: Milyen az ágy?
Szerintem most ne izgulj azon, mennyire nyílsz ki, minél inkább ezen stresszeled magad, annál rosszabb lesz és akkor tényleg nem lesz nektek is olyan jó, mint a mostani kettősnek Kép
Velem bezzeg senki nincs hasonló időpontra írva Kép

Megint magas a vérnyomásom Kép A KicsiLány meg vígan fickándozik a gyomromban ma egész nap Kép Nem is tudok rá haragudni, amilyen szép nap van Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Kissebb csöcsiket akarokkkkkkk!!!!!!!!
Nem kaptam magamra ma semmit mert annyira de annyira nagy a cicim!

Jucus
20170114224602

Jucus: talin elveszem a felét, oké??? Rámférne Kép

Nem lehet, hogy rossz boltokban jártál?

Manó: igenigen, a május rulez, de remélem ezt a lánykám is tudja Kép

Oxi: ne izgulj, hisz minden rendben, nem?

Szülinapos pároknak fülhúzogatást, de nagyot !
ada007

Ada!
Május tényleg rulez!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Húúúúúú!

Green, Borri NAGY-NAGY GRATULA! Sokat gondoltam rátok! Alig várom az erőt adó beszámolókat!
Ha rágyúrunk Ricsivel, akár találkozhatunk is benn!
duopack

Ada, kuldtem mailt.

Jucus, oke, igyekszem a sutivel, megprobalok majd tobbet gyartani, hogy senki ne maradjon ki/le/vagymi. Ami a ciciket illeti, nemsokara sokkaldesokkalkisebbek lesznek, sajnos, akkor meg majd az lesz a baj. Vagy nalad nem volt gond? Mert en elegge elkenodtem emiatt. Miert nem lehet a regi fazonjukat vagy legalabb a meretuket visszanyerniuk? Bruhuhuhu Kép

Oxi, nem kaptam azota semmit, eddig van egy Welcome..., egy Confirmation akarmi meg egy your message blabla waiting for moderator approval vagymi, szoval eddig harom automata levelet kaptam csak. A Spock konyved erdekelne, mert mar majdnem megrendeltem, mennyiert vesztegeted? Azt a leirast meg keresem es kuldom neked meg Krisztanak, ha megvan.
moosejaw

Köszönöm moose, megérkezett, válaszoltam is.
ada007

Csak, hogy jót mulassatok, leírom a tegnapi kalandunkat:

Tegnap este szuper zene mellett sikerült életem első, meglehetősen viccesre sikerült citromolajos ülőfürdőjét vennem (asszem Zsancinak köszönöm a tippet, ami a megfelelő aromaterápiás szert illeti).

Nálunk nincs ugye kád, de van egy mosólavor. . . . . előkészítettük a meleg vizet, tengeri sóra csepegtetett citromolajat beleoldva (fincsi ám nagyon az illata). . . . Vik leült géphez, én berendezkedtem a szobaajtóba (ott még kő van, nem ciki a vízkilötyögés), aztán beleültem a lavorba. . . . azaz csak beleültem VOLNa, ha belefértvolna kényelmesen a sejhaj. . . Semmi pánik, beletesszük, gondoltam. . . addigforgolódtam, meg izegtem-mozogtam, amíg nem sikerült. . . (persze körülöttem ekkor már 10 liternyi citromos víz állt tócsában).

Üldgéltem, beszélgettünk, egyszercsak kezdtem furcsa csípéseket érezni ott alul. . . megpróbáltam kiszállni, de hozzám képest a nemzeti braketánc bajnokság nyertese kispiskóta. . . (no erre már Vik is felfigyelt, de segíteni nem igazán tudott, mert ekkorra már görnyedezett a mulatástól). . . szóval a vége az lett, hogy fittyet hányva a vízre térdre fordultam, sejhajomon a lavorral (jesszus alig bírok írni, mert úgy röhögök). . . . . ekkorra már Vik is megérkezett, és kiszabadított. . . .

És ha ez még mindig nem elég, úgy meghúzódott a bőröm hátul, hogy aloe-s krémmel kellett sürgősen leápolni, reggel is látszott a lavor nyoma. . . .

Mindenesetre ma este megint próbálkozunk, de a zuhanytálcába eresztem a vizet, abba fogok belecsücsülni. . . .

Vesszenek a Streptococcusok (a tegnap estéért már megérte a pozitív kenet, Hannának óriási adag endorfin kijutott, az biztos) !!!!!!!!!!!!!

No, ha tegnap este a röhögéstől még nem szültem meg, márpedig nem, akkor még vasárnaphoz két hétig igazán kibírja Hanna odabent. . .
ada007

Oxi, Kriszta, a Babanet Társalgó &#187; Fogamzás, várandósság, szülés &#187; Szülés &#187; Félelem a szüléstől? topikban van: https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/396.html Napocska felhasznalo altal "Elküldve 2001 November 11 vasárnap - 06h 38". Latjatok?
moosejaw

Ada!
KépKépKép

Olyan édi Timi! Most kezdte el tudatosan próbálgatni a hangját! Épp a "g" hangot gurgulázza elnyújtva és nagyon odafigyelve!

Segítsetek!
Úgy tudom van valami illóolaj hajhullásra, amivel be lehet dörzsölni a fejbőrt! Azt biztos lehet használni szoptatás alatt is!
Olyan mértékben hullik a hajam, hogy 1-2 hét és kopasz leszek! Ma kb. 10 tele marékkal szedtem össze és ma a párom észrevette, hogy oldalt már látszik a fejbőröm! Azthiszem megfogadom Neet tanácsát és hétfőn levágatom!

Jó éjt! Megyek fürdetni!
Ildi
ildi76

Hello Lányok

Nagy gratula Greenolivnak és Borinak.Majd kifúrja az oldalam a kíváncsiság - szüléstörténet ügyben

Szülinaposoknak Sok boldogságot kívánok

Jucus
Ciciméret téma - én is megőrülök semmi nem jön rám, persze a férjem örül neki. Persze ő még nem tudja hogy a buksztárcája fogja bánni, mivel nincs egy rongyom se ami passzol.

Képzeljétek ma megvolt az első sétánk, isteni idő volt.Szegény Dávidkát úgy beöltöztettem, hogy rendesen le is melegedett. Gyakorlott sétáltató mamák, kérlek benneteket adjatok tanácsot mit adjak egy 5 hetes csecsemőre ilyen időben? Persze úgy hogy ne érezzem azt hogy rögtön megbetegszik
De azért nagyon szép és meghitt volt az első sétánk, apa is jött és nagyon büszke volt a csemetéjére.
Neet
Miért hittem én azt hogy neked csak az Esztikéd van?
Most megyek MEGASTART nézni
Meli
meli28

Sziasztok!

Ada: KépKépKép
majdnem leestem a székről, annyira derültem a történeteden Kép Magamra is vettem, nekünk sincs kádunk. Ebből kiindulva maradok a zuhanytálcánál, ha ülőfürdőzni szeretnék. Kép
Egyébként tényleg nincs nagy baj, csak a para. Nekem a mumusom a toxémia, és nagyon rosszul vagyok, ha felmegy a vérnyomásom, hiszen 80/50-90/60 volt terhesség előtt, a 140-150/80-95 nagyon sok. Igyekszem nem stresszelni magam, de nehéz fejgörccsel, és olyan állapotban, hogy szétdurrannak a lábaim, és az arcom. Kép

Moos: Nem értem, de írok magánlevelet az e-mailcímedre, amivel a listán vagy, leírom, nem terhelem evvel a fórumot.
A Spock-könyvben megegyezünk Kép

Ildi: Én a csalánkivonatot nagyon tudom ajánlani, de nem tudom, mi a pontos neve, szerintem Herbaházban, Herbáriában biztos tudnak segíteni.
Hétfőn jön anyósom, mesterfodrász volt, megkérdezem majd őt is, hátha tud valamit javasolni.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok Lányok!

Moose!
Petra nagyon-nagyon értékelné a macitortádat, mert imádja ha kajából babát, katonát, vagy bármi más játékhoz/élőlényhez hasonlító dolgot kreálunk Kép. Sőt néha ő maga találja ki, hogy mi micsoda pl. ma ebédnél az egyik nokedlidarabkára azt mondta, hogy az egy nyuszi, és hamm bekapta Kép

Jucus!
Engem mostanában Petra "anyamama"-nak hív. először vicces volt, meg édes, de mostmár arra gondoltam eldönthetné végre, hogy anya vagy mama (eddig mama voltam) Kép Csak anyu ne legyek, azt utálom, de anyósom következetesen anyuz engem előtte, hiába hallja, hogy Petra többnyire mamát mond Kép

Apropó anyós! Tökre ki vagyok akadva!!! Ma felvetette, hogy akkor beszéljük meg, hogy mikor vigyék el Petrát nyaralni a nyáron, én úgyis el leszek foglalva a Kistesóval, itt lesz anyukám segíteni, ők elvinnék Petrát. Háát azt hittem rosszul hallok! Persze ehhez tudni kell, hogy Petra anyukámat imádja, az ő kapcsolatukhoz képest az anyósékkal való kapcsolata kifejezetten hűvösnek mondható. na most gondoljatok bele, itt a friss kistesó, itt az imádott Nyanyi, és persze mama, erre ők elrabolnák több napra. pszichológiai érzékük nulla (persze erre nem most döbbentem rá először). Arról nem is beszélve, hogy nekem is baromira hiányozna, biztos bőgnék is mindennap, hogy mi lehet az én kis lánykámmal, az meg tök jót tenne a Maszat szoptatásának, meg lelkiállapotának! Úgyhogy közöltem velük, hogy NO!
Na, most jól kipanaszkodtam magam, bocsánat, megyek le is lépek!

Jóéjt!

Bogárka (31)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Végre tudom nézni a megasztárt, mert a csöppek húnynak...Én tartom csak nagyon kakinak a torres danit ma? Én tökre szeretem a sweet dreams eredeti változatát...
Bogár!
Engem a nagy egy időben anya-néninek hivott, apát meg apa-bácsinak. Aztán jött az, hogy mindkettőnket a keresztnevünkön hivott. Most csak anyáz...Kép
Az én apósomék is azt hiszik, hogy az a segitség, ha MI leutazunk hozzájuk, és ők ott főznek ránk...Kép AZ, h ogy feljöjjenek, és esetleg elvigyék őket sétálni, vagy vmi...Ja, meg, hogy utazzon le a nagy pár napra...3-4 havonta egyszer látja őket, és azt hiszik lazán el lenne velük napokra. Ha meg nem ,akkor azért nem, mert én anyafüggőt csináltam belőle...
De én sem panaszkodom tovább, mert attól még nem lesz jobb...
Ada!
Kép Ez egész vicces lehetett...home-video nem készült???
Ildi!
Már mi is kezdünk beszélni...!!!! Tegnap például azt mondta nekem, hogy BHÜÜÜÜ....Kép Annyira édi-bédi!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada
KépKépKépKépKép köszönöm, ilyen jót rég nem derültem Kép

Jucus,
csatlakozom a mellfelezéshez Kép majd jól megdobjuk vele Moose-t Kép

Meli,
az öltöztetéssel én is mindig gondban vagyok-voltam. Ma Dórin a következő volt (7 hónapos): egy rövidujjú body, egy kertésznadrág, egy vékony pulóver, zokni, cipő, vékony vászonsapka. Ebben láthatólag jól érezte magát, ennél alább nem mertem. Én azt a tippet kaptam már nemtudomkitől, hogy mindig egy réteggel több legyen rajta, mint rajtam, ez nekem eddig bejött, de egy 5 hetes azért még pici.

Minden születésnaposnak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Kép

Zsanci,
üdv a klubban, majd harmadoljuk Kép

És a LEGFONTOSABB: ma kibújt Dóri ELSŐ FOGA!!! Most már mehet a harapdálás Kép lehet, hogy lesz ez még Kép de most Kép

vera
kisün

Vera!
Éljen az első fog!!!!! Kép
Lám-lám, ma mindenkinek jó napja van!! Mi vettünk ikeában konyhabútort, és a férjecském elkezdte összerakni, de kiderült, hogy nem jól, viszont szétszedni nem lehetett "hivatalosan" csak kalapáccsal, aztán megint összerakta, akkor meg kiderült, hogy az elejét rakta fel forditva...most megint segit a kalapács...de sztem holnap megint vennünk kell egy fiókot!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Friss kismamiknak NAGY GRATULA!!!!! Kép

Ada
Kép Kép Kép Kép Itt rohogok.Csucs vagy!

Bogarka
Anyosek Kép Nalam is eljatszottak u.ert...No comment.
Jovo7en hatha osszefutunk Kastelyparkba?
Neet
Nem csatlakoztok? -ha meg le birok battyogni... Kép

Vera
Gratula az elso foghoz! Kép

Zsanci Kép Nem tul jo kezdes!

Norka 35+3
norkini

Ada!

Szétkuncogtam magam amint láttalak fürdőzni a lavoárban!Kép

Moos!

ismered azt a reklámot amiben a csaj eszik valami chipset és a pasiját megdobja eggyel és a pasi hanyat vágódik egy füstölt combtól(azt hiszem)
na te így fogsz járni a cicinkkel.
Kisün is én is megdobunk egy picivel!
Nekem gyárilag is nagy van tehát sok jóra nem számítok szoptatás után sem.Az alakja meg má...a levesbenKépDe jó kis melltartóval össze lehet fogni(hi-hi-hi...)

Dórinak nagy gratula a fogacskához!

Vigyétek csak a Kovac dokit nekem a Carterka jön be!Ja és a Rick Morannis(ez csak vicc)

Jucus
20170114224602

Bogarka, nagyon helyes! Sokkal rondabbakat is mondhattal volna. Kuldd el oket a .....ba, talaljanak ki mas hobbit, nem azert vannak a gyerekek, hogy nekik legyen vegre unokajuk. Meg kell vedened Petrat! Nem hagyhatod, hogy elvigyek toled es szornyen erezze magat. Emlekszem, hanyszor szerettem volna hazamenni az apai nagyimektol, es akkoriban meg nem volt mindenhol telefon, de egyebkent is, a nagyszulok nem biztos, hogy szolnak a szulonek, csak valszeg ha nagyon sir a gyerkoc, mert az mar zavarhatja oket, eszre sem veszik, ha csak szomorkodik. A mamam is meselte, hogy mikor kijott a nagyiekhoz es latta, hogy sorvadozunk a tesoimmal, mar nem is mosolygunk, fogta a cuccunk es szepen hazavitt minket. Anyak, vedjetek meg a gyermekeket az agyatlan, figyelmetlen, unokavalvillogo, csakagyerekebedjerekoncentralo magukatmarhapengenekesnelkulozhetetlennagylelkusegitokeszstbnekkepzelo nagyanyaktol! A szupernagyiktol elnezest kerek, de sajnos nincsenek egyedul. Toletek is a litaniaert, de mint gyerek es most mint anya is belefutottam ebbe a problemaba, ugyhogy engem is annyira kiakaszt, mint Bogarkat.
moosejaw

Kosz a didipotlast lanyok Kép Maris jobban erzem magam.

Neet, hogyhogy ennyi szembolkepetek van, a multkor pont azt magyaraztad, hogy ez milyen veszelyes. Nem ertem. Ja, meg azt sem, hogy hogy takarotod a gyerekszobat, negykezlab? Vagy a fiad vagy a lanyod csinalja? Kép Mindenesetre ovodaskorban azert majd le kell cserelnetek a haztetot...

Kisun tokjo ez a fog, de vigyazz, a mienknek most negy van, ugy harapdal vele, hogy sikitozni tudnek vagy szoktam(?), mert ugy ad puszit, hogy elemi erovel leharapja az allamat. Ja es felfedezte, hogy nekunk is vannak fogaink, allandoan a szankba akar nyulkalni es megrangatni a fogainkat.

Norka, mar epp korozni akartalak. Most neztem megint az albumod, hat a "Jatszora indulunk" cimut imadjuk a parommal Kép Kép De nemsokara a mienk is ilyen kis szuper lesz, mar kapaszkodva felall es egesz nap egyfolytaban gyakorolja, olyanhelyes Kép

Na eldugulok, mert csak visszaolvasni akartam a marciusi hianyzasom, de ugy tunik az irast is potolom, nemcsak az olvasast.

Ancsi most Albionban van?

Kokuszdional minden oke, csak nincs ideje irni, ugye?
moosejaw

Moose!
Köszönöm utóbbi soraidat! Kép Az elején majdnem bőgtem, Kép a végén jót derültem Kép. Hát igen, sajnos náluk se a gyerek fontos, hanem, hogy érezhessék, hogy nélkülözhetetlenek. És mintha valami listát írogatnának otthon arról, hogy kivel hányszor találkozik Petra (persze szerencsére a felét se tudják annak, hogy hányszor vannak itt szüleim), és ezt mindig ki akarják egyenlíteni. Nem értik meg, hogy tök logikus, hogy ha az én szüleim ráérnek, akkor őket fogom hívni, mert szeretem őket, jól érzem magam velük, és mert Petra is odavan értük, és nem anyósékat, akik egyébként sem érnek rá (hangverseny, bridzsparty, vállakozó nők klubja meg anyámkínja ...), egyszerűen nem értenek a gyerekek nyelvén, rendszeresen fegyelmezik Petrát, és én sem érzem jól velük magam.
Ja, és ő tényleg nem szólna ám, ha Petra sírna velük, mert emlékszem mikor 2 hós korában először hagytam pár órára - természetesen - anyukámra, és anyósom érdeklődésére, hogy hogy volt, mint volt, elmondtam, hogy nem volt semmi gond, semmi sírás, azt mondta: "na ja, minden nagymama ezt mondaná" Hát hogy bízzak így meg benne valaha is?
Na, nem akarom a társaságot ezzel untatni, meg nem is akarom nagyon, vagy még jobban belelovalni magam, mert akkor kisregényt tudnék írni a sztorikból, csak jó ezeket így kiírnia magából az embernek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Az "utóbbi soraidat" az első hozzászólásodra értettem, mert akkor még csak azt láttam Kép
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jo reggelt!

Ugy latom,ma en leszek az elsoKépFoleg,ha rogton ebredes utan irtam volna,ugyanis 5 oratol nem tudok aludni...

BogarkaKép
Kispapim nekem azt beszelte meg a fiaval(bar lehet,hogy almodtaKép ),hogy jovo penteken este 11kor fog megszuletni,-hat kivancsi vagyokKépKép
De akkor mi lesz a kozos szulesbol Adaval es Manokaval??Azt hiszem,meg kell gyoznom Kisfiam,hogy inkabb ram hallgassonKépKép

OxiKép
A kisagy alakulobanKépTegnap jol ki is duhogtem magam(nem tudom,ilyen korszakomat elem,duhongok,-meg mindig akarjatok,hogy menjek a talira??KépKépKép ), hogy nem tudtuk befejezni az osszerakast,mert vennikell hozza vmi facsavarokat.Pedig en mar ugy,de uuuuuuuuugy szertnem,ha kesz lenne!!!Sebaj,ma megcsinaltatom KispapivalKépAztan rakok fel rola kepetKépKép
Megprobalok nem stresszelni,igeremKépKép
Huss-huss magas vernyomas!!!!!!!!!!!

Lanyok!
Szerintetek kokuszmatrac vagy sima matrac??Mert ehhez mi simat kaptunk es kuzdok a kokuszert,de Kispapi szerint feleslegesKépSegitsetek!!

Es legyen legzesfigyelo vagy sem??En itt is az igenre voksolok,O termeszetesen a nemreKépKép

AdaKép
En eleg vizualis tipus vagyok,szoval elkepzeltem a szitutKépKépKépKépKépKép Es most ilyen jo kedvem lettKépKép
Nekunk is csak zuhanyzo van,sorstarsak vagyunkKép

MoosKép
Koszonom a linket,elolvastam el is mentettemKép
Majd kinyomtatom es beviszem a szuloszobara,nehogy elfelejtsem a tanacsokat.Ez most komoly,tok meggyozonek tunik.

IldiKép
Talan enekesno lesz TimibolKépKép Aranyos lehet!!

ZsanciKép
En egesz vegig kakinak tartottam a Torres Danit,de persze ez csak maganvelemenyKép
Gratula a beszeleshezKépKép

VeraKép
Gratulalok az elso fogacskahoz!!!!KépKép

Nagyon almos vagyok,meg kellene probalnom visszaaludniKépBar sejtem,hogy nem sok esely van ra,ahogy magamat ismerem...

Puszi
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Jó reggelt!

AdaKép
Jót nevettem én is, nálunk is csak zuhany van, így gondolkodtam is, mit csinálok majd, mert a szülésznő azt mondta, ha fáradt vagyok, stb., vegyek egy fürdőt. De hogyan????

Kriszta!
Kiságy ügyben ne idegeskedj, habár én is azt csináltam. Mi két hete vettük meg, és mindig volt valami, ami nem stimmelt, itt már többször is leírtam, és végül most az előbb volt itt az asztalos, mostanra lett készen, hurrá!!! Úgyhogy kitartás.
Mi kókuszmatracot vettünk (alapból nem volt benne semmi), ebben nem volt vita köztünk. Eddigi "kutatásaim" alapján a Kikában a legolcsóbb, 9000ft a 140x70-es (bár mi nem ott vettük, mert volt kedvezményünk egy másik boltba).
Légzésfigyelő: itt volt egy kis vita, de aztán a férjem azt mondta, ha megnyugtat, vegyünk. A neten vettük, alig használtan, idén januárban vették, csak kb. 5x használták, szóval vadiúj és 2007. jan-ig garanciális. Az eredeti 30ezernél egy 10-essel volt olcsóbb, BabySense típusú. Érdemes megnézni a neten!

Manóka 36+4

Kép
Kép
manoka11

ManokaKép

Koszi a segitseget!!!KépKépKép

Nem tudom,mi lesz ebbol,mert mindent a szulok meg a Parom vesznekmajd meg(babonabol),amig mi a korhazban leszunk.Aztan az egy dolog,hogy en mindent osszeirtam...

Kriszta es Akos
36+3

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta!

Hogyhogy mindent? A kiságy már megvan, vagy félreértettem valamit?
Sokáig mi sem vettünk semmit, úgy a hetedik hónap közepétől kezdtük el beszerezni a dolgokat, szép lassan. Egyrészt így minden darabnak külön tudtunk örülni. Másrészt figyeltük azt is, hol tudunk dolgokat olcsóbban megvenni, és én nem is mertem volna mindent a családra bízni... nagyon bátor vagy! Kép

Kép
Kép
manoka11

Tyűha, akkor próbálok reagálni:
Ada: HAHA: Kép Kép Kép Kép

Jucus: igen, Eszter előtt van már egy majd 2 éves kutyu. Kép A nagy, okos báty... Cartert viheted. Kép

Moose: nem négykézláb, középen még ki is tudok egyenesedni, 165 cm magasság rulez. Kép

Nagymamák: hálás vagyok a családi nagymamáknak, nagyon aranyosak, és nem is kérdés, hogy ha Eszter nagy lesz, nyaralhat velük, ha akar. Most persze ez még kizárt, és nem csak a cici miatt. De ők olyanok, hogy a fényképét puszilgatják, mert messze laknak és ritkán látják. Szóval tényleg nem villogni akarnak vele, "csak" szeretni. Kép

Képek: Moose, ezeket bármikor törölhetem, szóval ez kissé megnyugtat. Egyébként meg nem vagyok én Sandra Bullock, hogy pont velem babráljanak ki.... ugye? Kép

Kókusz: én eszem, nem matracolok. Ne haragudjatok, de szerintem ez megint egy modernkori találmány, bezzeg a 80as évek hősei... szóval nem értem, mi szellőzik rajta jobban, nálunk levegős a ház, és néha még ablakot is nyitunk... Eszter alatt mindenesetre a hagyományos matrac van, és még nem szólt, hogy cseréljük le. Sztem a lényeg, h ne legyen túl puha, de ha gondoljátok, megyek én is a mókusok elé vetődni. Kép

Zsanci!
Sweet-dreams tényleg "eredetiben" a jobb. Kép De vajon milyen a tényleg eredeti??

Norka!
Nem hiszem a parkot, kertezünk mostanában, melózunk, a kicsi meg vigyorog ránk a mázlista még nem bírja el a lapátot, cementeszsákot, stb....

Kisün!
Éljenek a fogók.. na meg a fogak! Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?