Szisaztok!
Nem győzök olvasni!!!
Enikő: Érdemes lenne elolvasnod a Nem akarom című könyvet, lehet segítene a dackorszakot áthidalni. Nem biztos, hogy Bogi azért nem hallja meg, hogy szólsz hozzá, mert fel akar bosszantani, hanem azért mert annyira belemerül a játékba, hogy nem hallja meg. Oda kell menni hozzá és úgy mondani.Egyébként Flóra is csinál hasonlókat, de olyat is hogy hiába kérdezem vagy mondok neki bármit, ott az orra előtt, vagy nem válaszol vagy folytatja a gondolat menetét. Ez a rájuk jellemző életkori sajátosság. Nem mondtam, hogy rosszul neveled!!!!! Nálunk is el szokott szakadni a húr, de megütni nem ütném meg soha.
Bátor sem egy könnyű eset. Nem lehet melette ücsörögni.
Nálunk pl. a dokitok észrevétele, miszerint a második gyerek nyugodtabb, nem jött be. Bátor nagyon nyüzsis. Flóra 100x csendesebb volt ilyen idős korában. És nem voltam egyikkel sem idegbajos.
Ja, és én nem mennék arra a játszóra többé.
Dancsi: Nem semmi Jozsónak mennyi foga van. Bátornak azt mondta a dokinénije, hogy sok foga van, 6 db. Akkor mit mondott volna Jozsóra?!
Karmen: Jobbulást Orsinak! Nem próbálod meg a magnesia metallicum 9-15 CH, ha jól emlékszem. Homeopátiás szer, nyugtatja a beleket, görcsökre jó! Mi is ezt használtuk fosásra, hányásra.
Gyönyörű Orsi!!!
Nóri: A Corában szoktam venni a muff-papírt.
Ági: Nem semmi fickó Kristóf. Nagyon vagesz! Tényleg megfőzted a levest?
Ildi: Gratu a lépésekhez!
Melinda: Örülök,hogy Lotti meggyógyult! Nem változott a dumagépe! Flóra még nem szól, hogy pisilni kell, de nappal nincs pelus itthon. Csak ha messzire megyünk, de eddig sosem pisilt bele. Alváshoz még kell. NÉha van hogy délután van kis pisi, de ritkán. Már 3x belekakilt a vécébe. Lotti szól, hogy kell pisilni?
Seri: Mekkora Csilla, hgoy nem jó a súlya? Mennyiket hízik havonta?
Bea: Homeopátiás szert tudok neked ajánlani, Chamomilla 15 CH. Fél óránként 5 szem. Katának anyatejben feloldva, nem kavarva! De ha úgy látod, hgoy el tudja szopogatni próbáld ki úgy.
Kriszti: Aranyos Eszti!
Flóra már meggyógyult a szuritól. Bátor kapott egy puszit a kutyinktól. Meg megkóstolta a csigát. Brrr....
Gabi3