Nagyon jók a képek
Lili nagyon jól birta a mulatságot
Gondolom nektek is jó volt kicsit mulatozni
Anyudnak sok boldogságot Meg tudnád irni mennyibe kerül a medence ?Köszi
Anita
Hurrá almareszelő
Most már jöhet egy új probléma 
2005.04.17 20:39
de addig minden nyafogást rá lehet fogni a fogakra
nagylánykodás
Allergia
nagyon csinik vagytok
gratula anyudnak
Nekem is kirágta anno Gergő, amikor jött a foga, de csak pár napig fájt, és utána megszoktuk egymást és még szopizott pár hónapig.
én is hátra szoktam húzni mind2 skacnak, nálunk sógornőm nem szokta a fiának és ott is 3 éves korára úgy felgyűlt, hogy a gyerkőc egész nap ordított, hogy letörik a kukaca, annyira fáj

mostmár aztán tényleg követeljük azt a Boti-összes könyvet
én tutira megvenném

alantabb vannak a problémásabb testrészek
én is majd el akarom kezdeni, ha Kisgé már stabilan eszeget főzeléket is. 2005.04.18 05:54
.Nagyon elvagyok kenődve,bocsi most nincs erőm reagálni úgy fájnak a szemeim a bőgéstől meg a nem alvástól. 2005.04.18 06:14
2005.04.18 06:58

sok erőt Neked! 2005.04.18 07:20
El is mentettem a gépemre

2005.04.18 08:09
nagyon szépvoltál a keomizében (
)
Allergia
Mi a Városligetben szoktunk császkálni, mert kb. 2 hetente megyünk Állatkertbe és tényle ujjé!
Amikor nekem 3 hónap után megjött, teljesen fel voltam háborodva. Mindenhol azt olvastam-hallottam, hogy a szopi alatt a legritkábban jön meg.
Persze én azon is fel voltam háborodva, amikor Liza nem bújt ki a kiírás estéjéig...
Sok kitartást a fogyóhoz! Elmentettem, de mi egy másik fajtával gyötörjük magunkat. A férjem 2 hét alatt ledobott 7 kilót, én előtte sem mertem ráálni a mérlegre, most sem.
Liza is zsigerel a pelenkázás alatti forgásával, kell neki minden, ami a pelenkázón van. Elég nehéz úgy tisztába tenni, hogy egy kézzel a feje felett lógatok valamit, a másikkal meg ahogy sikerül...
A szomszédokat megkérdezném szép nyugodtan, hogy milyen megoldást látnak a probléma megoldására és ha semmilyet, jöhet az Önkormányzat, a rendőrség (hiszen rádengedték a dögöt), az éjszakai bosszantás (klumpa tényleg jó
). (Ha elköltöznétek, én pont árulom a lakásunkat. Naon szééép...
)
)2005.04.18 09:16
2005.04.18 11:08
. De nem baj, ma folytatom.
.
. 2005.04.18 12:09
Bolond nőci

2005.04.18 12:52

Igen, most Eszti is így közlekedik

Ez tényleg nem vicc. Már az is durva, hogy letaperol egy vadidegen gyereket, de hogy még ráadásul ezért megy oda, az tényleg gyanús
Elég ijesztő!
Biztos én sem tudnék ellenálli neki
Szerintetek van benne? Most nincs dobozom, amin megnézhetném... Na, itt az újabb problémám
2005.04.18 13:20
2005.04.18 15:50
Pároddal kellene mindenképp beszélni, hogy rakja helyre a szomszédot, különben még durvább lesz a helyzet
gyönyörűek a gyerkőcök!!
nagyon szépen fejlődnek
nagyon szép a ruhád, illik hozzád
és Lili milyen nagyot nőtt!
(Maccs, Trompipi Áron
)...és akiről nem tudjuk, hogy Andrea
Balázs a zsinórokért van oda
legyen az telefonzsinór, vagy telefon nyakbaakasztó, akármi, tisztára remeg, hogy megkaphassa
Heléna egyre szebb
2005.04.18 15:57
2005.04.18 16:43
, írtam a Kikának e-mailt azzal az elkerítővel kapcsolatban, amiről írtál, hogy mikortól kapható stb. Idézem a válaszukat: "Valószínűleg a tavalyi évben általunk forgalmazott színes-műanyag 2005.04.18 17:53
Lehet, hogy a szombati esküvőn szedett össze vmit.Estig vártunk( vendégségben voltunk anyósoméknál) mivel láza nem volt. Szerencsére nem középfül gyulladás, de a hallójárata teljesen begyulladt. Kapott csíkot és szerdán megyünk vissza a doki bácsihoz. Szerencsére ismerős, így nem kellett órákat várni.Viszont a nagy ijedtségben én szinte alig aludtam éjszaka(apja se sokat)
Kornél Panadollal tök jó kedvű volt. Azóta is kap, mert nem nagyon nyugszik.
Esküvő, fotók, lassúzás
Felülés
izomsorvadás
Kalandok
Súly
nálunk a pohár a sláger
fütyiügyek
Én nem húzogatom, lehet, hogy sebészet lesz belőle.
Kornél is imádja rágcsálni. Szomszéd
Heléna sétáltatás
Ikrek
pelenkázás
Nálunk is ezerrel kell figyelni.
Márk hasra fordulás
2005.04.18 19:35
2005.04.18 19:56
Liptonba szerintem van fekete tea
Szépek a gyermekek nagyon
Annyi elmebeteg van tényleg nagyon kell figyelni
szöszgyüjtés
Nálunk a 100-as pzs zacsi a menő,meg a szilviának a hengere
elég elkeserítő. Főzelék
tudja mi a jó
fülészet

2005.04.18 21:04
2005.04.18 21:16

Ennek ugyan nincs Na-ciklamát tartalma, de ettől még ez is mesterséges édesítő. Egyébként infoim szerint a tejbe töredék része jut be annak, ami a köldökzsinóron keresztül bejutott anno. 

2005.04.18 21:31
.Valaki van köztetek aki szocpol és hitel ügyekben járatos eseteleg,minden infót köszönök előre is?!Itt SZhelyen most épp felhöszakadás van óriási dörgésekkel,de Míra megsem rezdül, a felsö lakók mellett ez nem zaj szegénykémnek
.Most eldugulok,holnap megyünk mi is Apával Pestre,csak itthon ne kelljen lennem... 2005.04.19 01:15
Névnapi üdvözleteket is külön köszönöm szépen!
Van más méretben is és olcsóbb változatok is vannak. Ha járóka helyett használjátok érdemes valami jó puhát alátenni (nálunk az ágymatracon van a földön), mert akkor igazán bulis a hempergés benne!
Te még később írtál, mint én!
Bimbóvédő azért esetleg egy próbát megér!
Hogy halad a dolgozat??
Nem sokára Livike is mászni fog, győződ utolérni!
A fogzásra esetleg próbáld meg a Chamomilla Vulgáris homeósbogyeszt, azt a pocakra kapott gyógyszer mellett is adhatod, sőt, még a pocit is gyógyhítja! Lipton Yellow Label - az egyik legerősebb feketeteája a Liptonnak - különben én is azt szeretem a legjobban
)) Meg a Ceylont!
Vizsgaidőszakban 2 bögrétől nem aludtam egész éjjel!
Köszi a listát, és a belefektetett munkát!
A rucit a az Ázsia Centerben vettem, ha szemben állsz vele a jobb oldali szárnyban 2-3 árusnál is láttam, végül a második emeleten a baloldali folyosón találtam rá az enyémre. A ruha 9990-ről 6990-re volt leértékelve, és vettem hozzá én is egy hosszú ujjú kabátkát pirosban 5990-ért, mert más alkalomra is fel tudom majd azt is venni pl. fekete alsóval.
Voltak szép rövid ujjú felsők is, de sajnos az árára nem emlékszem!
A lift mellett is van egy klassz bolt, ott csupa kínai rucit árulnak, ott láttam szép bársony ruhát, de az nekem kicsit túl elegáncsos lett volna. GYÖNYÖRŰ gyönggyel varrott alkalmi ruhákat, felsőket próbáltam még alul a hátsó büfé mellett egy indiai boltban, de azok sajnos kicsit húzosabbak voltak (felső 7500), és a ruhák az én nyomi, deformi, antikonfekció alakomra nem voltak jók.
Életveszélyes mit művel, hol a kiságyba esik majdnem bele fejjel, hol a másik oldalon a kisszekrényen levő dolgokat borogatja, de úgy, hogy közben majdnem fejre esik..
Lehet, hogy a legjobb megoldás a költözés, mert én a hivatalos úton történő ügyintézésben nem hiszek. Nekem már több rossz tapasztalatom is van, még egyszer sem lett semmi eredménye.
A nem hivatalos módról meg csak olyan brutálisan gonosz dolgot tudnék írni az alsó szomszéddal ill. kedves ebével kapcs. hogy az ilyen nyílt fórumon inkább mégsem...Azért kitartás..
Nem lehet könnyű neked sem a két manóval!
De jó nektek, hogy legalább valamilyen rendszer van a napokban!
Nálunk még mindig teljesen össze-visszák a napok, nem tudok semmit kiszámolni!
Nőci:.. hát fölöttébb érdeles a sztori..
Hiába itt Pesten én még a villamosra sem nagyon tudok felszállni annélkül, hogy egy két ketyósba ne botlanék bele..
Jó hogy jöttél te is, ne hagy magad a bnet rendetlenkedése miatt eltántorítani!
Ábelnek oltáshoz jobbulást kívánok! Méretekhez gratula!
2005.04.19 03:40
Sajna nálunk úgy megy, hogy pl múlt éjjel lefeküdtem éjfélkor, szopi éjfélkor, fél 2-kor, 3-kor, 5-kor és 5-től már ébren is maradt. Egy szopi ideje elötte-utána kezeléssel, fertőtlenítéssel min.20 perc, vagyis összalvásidőm közelíti a 3 órát (alulról) Reggel megkérdeznek nekem egy sebkezeléshez nagyon szakértőt, mi a jó ***-t kezdjek a sebeimmel. Bimbóvédőre érik a beruházás.
edzésprogramnak se lehet utolsó... 2005.04.19 06:03
2005.04.19 06:25
)
úgy utálom, hogy ennyire kiestünk az úszásból. Úgye januárban voltunk utoljára, akkor elkezdődött Bálintnál a minden este hőemelkedés, ami kivizsgálásokkal járt, aztán kiderült, hogy semmi baja, csak ilyen típus, de ezzel elment 2 hónap. Most meg mentünk volna újra (bár már 8 hónapos és a telefonban csak azt mondták, csak akkor jöjjünk, ha fenntartottuk a búvárreflexet, mert elvileg spontán már elmúlna-de mi fenntartottuk), erre tök berekedt a gyerek múlt héten, így nem tudtunk menni. most szombaton nem leszünk Bp-en, így már tök gáz, de nem tudom eljutunk-e még valaha. pedig annyira lelkesek voltunk és ő sem utálta. 2005.04.19 09:03
, jobbulást!
Kiscsaj tényleg rémes lehet.
2005.04.19 09:55
! Nem is tudom mit mondjak. Veszekedni biztos nincs értelme, a hivatalos út hozhat eredményt, ha hoz! Nagyon drukkolok! 2005.04.19 11:44

Megy a négykézlábra állás, vagy fekvőtámaszból nyomja fel magát, vagy egyszerre sikerül. Igaz, hogy egyelőre még nagyon inog az a négykézláb, kb olyan, mint egy slendriánul összatákolt ácsbak. Inog-reng, aztán összecsuklik. Helyenként már sikerrel előre rúgja magát, bár a kezek szigorúan a test mellett maradnak, így arcon landol a gyerek, de majd csak megtanulja egyszer a kezeit is használni. Képes végkimerülésig "edzeni", akár krokodil könnyek potyogtatása árán is csak a torna-torna-torna, és véletlenül se kelljen aludni. Olyan, mintha attól félne, hogy mire felébred elfelejt négykézlábazni
, inkább 10 ilyen kislány, mint a klumpásék, és kutyás szomszédod. Szerintem is kezdd el a hivatalos eljárást, de az abszolút őszinte véleményem az, hogy ha sikerül is valamit elérni hivatalosan, a "bosszútól" sajnos nem fogtok tudni elmenekülni, mert aki ennyire egyszerű (hogy tovább egyszerűsíteni már nem is lehet), az nem fogja kultúráltan kezelni az eseményeket, és levonni a valós, helytálló következtetéseket. A költözés tűnik jó megoldásnak, még ha ez a legbonyolultabb is. Persze ki tudja, hogy ott milyen szomszédaitok lesznek. Mert ugyebár hülyék mindenhol vannak, és ez nem kutya függvénye.
azt hittem a karfiol miatt majd lesz durrogtatás, de semmi extrát nem tapasztaltam.

).
2005.04.19 11:58
.
: én is nagyon sajnállak a szomszédod miatt
. Ötletem sincs, hogy mit lehetne velük kezdeni.
: ne haragudj, de én örülök, hogy nagylány lettél
. (múlt héten tiszta depi voltam, hogy csak én lehetek olyan szerencsétlen, hogy egy 5 hónapos csak szopó baba mellett megjön, de te megnyugtattál
) Bocsi
.
)
: nagyon édik az ikrek
.
: nem semmi az a sztori, amit írtál
. tényleg nagyon oda kell figyelni.
: szerintem nyugodtam aludhat zokni nélkül Dávid. Biztos nem fog megfázni. Még lehet, hogy örül is neki, hogy szabadon van a lába
.
: szerintem Ágota csak a figyelmet akarja felhívni magára, hogy vele is minél többet foglalkozzatok. Nehéz lehet egyszerre több gyerek igényeinek megfelelni
. (majd egyszer talán én is megtudom
)
. Livike addig sírt, míg megkapta, aztán ahogy felvettem, elkezdett röhögni
. Utána se volt semmi baja, még az öltöztetést is jól viselte
. Se láz, se fájdalom
.
. De már nagyon érzem a fogakat (a doktornő is mondta), úgyhogy remélem, most már napokon belül tényleg kint leszenek azok a kis kínzó szörnyetegek
.
. Még nem hagytuk így magára Livikét (anyósom vigyázott rá). Végig aludta az egészet, észre se vette, hogy nem voltunk itthon
. Olyan jó volt végre egy kis kikapcsolódás
. 2005.04.19 13:00
Milyen mázlista vagyok, hogy még azt sem tudom ki lakik a szomszédban.
(Panelben lakunk.)
2005.04.19 14:59
Nem lehetett könnyű Lilivel a hátadon kertészkedni.
Nem emlékszem Benedek szemével mi a gond, de ha ő is kancsalít akkor nektek is mielőbb érdemes elmenni.
Tényleg nagyon figyelni kell. Nekem mikor megszületett a nagyobbik fiam az volt a mániám, hogy nem mentem a babakocsival az út szélére, mindig a fal mellett toltam, mert attól féltem, hogy kiugrik valaki egy kocsiból és elrabolja. Tiszta h... voltam, de már elmúlt
Én is úgy szeretnék már egy kicsit kimozdulni a férjemmel kettesbe, utoljára 4 évvel ezelőtt sikerült elmennünk együtt valahova.
2005.04.19 15:14
Köszi a fogyókúra receptet. Már rik az elhatározás. Fekvőgipsz
Cimkerágcsa
Nálunk a babanapló a legmenőbb. Persze nem hagyom, és még
én vagyok az erősebb.
Fanninagyon édes
Menü
Kitartás. Nagyon szrkolok, hogy minden jobbra forduljon.
Kerti munka
Remélm sikerül lezárni a német kiscsajjal. 2005.04.19 15:37
Nekem is nagyon hiányzik a kikapcsolódás, talán hétvégén, ha hazamegyünk a nagyszülőkhöz eljutunk valahova kettesben. Lassan barátkoznom kellene a bébiszitter gondolattal. Bp-en nem tudom kire hagyni a gyereket. Lányok ti hogy álltok a sintér kérdéssel? 2005.04.19 17:12
Beengedtem, de azért megkérdeztem, tőle, hogy szeretne-e bejönni.
Na jó, tudom, hogy a gyerekek még nem értik a célzást, de az én gonosz felnőtt lelkemnek jót tett.
Aztán szerencsére jött érte a nagypapa, hogy várja az ebéd. Amíg a cipőjét húzta odaguggoltam mellé, és mondtam neki, hogy beszélni szeretnék vele. Elmondtam, hogy ő egy nagyon kedves kislány, és igazán nagyon kedves tőle, hogy ilyen gyakran meglátogat minket. De én azt szeretném, ha hetente csak egyszer jönne, mert az Botinak is, és nekem is elég. Válasszon ki egy napot, és minden héten adott napon jöhet. Szerintem megsértődött és szegényke a könnyeivel küzdött, de nekem egy kicsit tényleg elegem lett belőle. A hétfőt választotta, így megköszöntem neki a heti látogatásokat (rámutatva, hogy a héten már kétszer volt itt
)m és azzal búcsúztam, hogy jövő hétfőn várom. Szerintem nem voltam bunkó, és majd meglátjuk, hogy megértette-e, amit kértem tőle. 
Csacsogós, érdeklődő, értelmesen lehet vele beszélgetni. Teljesen ellentéte ennek a kislánynak.
Továbbra is azt vallom, hogy a fejben dől el a szopi legtöbbször. Lelkileg próbáld magad meggyőzni, hogy menni fog. Ha a nap többi részén van tejcsi, akkor lehet, hogy fáradtság van a háttérben. A gyakoribb szopival tuti semmi rosszat nem teszel egyikőtökkel sem. Drukkolok, hogy nyugis, szopis estéitek legyenek újra

Én is nagyon sajnálnám. nekünk nem is volt szerencsénk elkezdeni
A lényeg, hogy a nagylegény egészséges legyen
Boti is egyfolytában ficereg és a sapit mindig a szemeire tornázza.

Csak ámulok, és bámulok. Esetleg egy egészségmagazinban közzé tehetnéd eme szépítő étrendet, mert Fanni csak szépül ezektől
2005.04.19 17:52
Itt magyaráz és vigyorog mellettem, dumcsizik hozzám, úgyhogy most megyek, és megzabálom.
2005.04.19 18:42

2005.04.19 18:49
2005.04.19 19:29
Szóval jól beparáztam, de utána ránéztem a sebekre, s a tegnapi ronda, duzzadtszélű, nedvedző, továbbnemrészletezendő állapotú sebek helyett egész normális kinézetűeket találtam. S az nyugtatott meg végül, hogy ma egyáltalán nem fájt (na jó, csak icipicit) a szoptatás!!! Már nem is tudom mióta először. Szóval ettől lettem tök happy.
) Így napközben se tudom nagyon pótolni a nemalvást, ma délután is a nappaliban a földre leterített pléden aludtam egy órácskát, csak utána alig bírtam felkelni. Nagyon érik az elhatározás, hogy egy alvásra alkalmas ülőgarnitúrát szerezzünk be. (Utána elképzelem, ahogy a párommal végleg kiszorulunk a hálóból, amit Benedek bitorol.) 2005.04.19 21:01
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|