2005.04.20 13:13
Az még olyan messze van.Nem tudom rám már néha rámjön,hogy "terhes " ez az időszak.De nem azert mert nem jó várandósnak lenni,csak a vége...Leginkább a kíváncsiság miatt rossz néha.Mondjuk már fizikailag is,ezek a fájdalmas mozdulatai,persze jók is.Múltkor kezet is fogtunk,éreztem a pici öklét.És így,hogy már ennyire közeli és ennyire lehet vele kommunikálni sokkal rosszabb a várakozás,már nagyon akarom őt,néha ugy érzem belebolondulok...Ti is éreztek néha ilyet? 
2005.04.20 15:33
2005.04.20 15:38
no comment2005.04.20 16:05
2005.04.20 16:12
2005.04.20 16:13
2005.04.20 18:30
! Bocs, h. kétszer kellett felraknod! Viszont freemailem nincs, az tévedés lehet. Ne érezd magad idegennek, majd megismered a csapatot! Klassz kis "banda"
ez, majd meglátod, főleg, ha eljössz a következő talira!
!
! 2005.04.20 19:19
2005.04.20 19:20
2005.04.20 19:33
Ádám doktor is mindent rendben talált, ugye?
gyorsan megmérte a Ria a vérnoymásomat, meg nézett egy vizeletet, és teljesen rendben van minden!
Várom a jövő hetet!
Remélem mihamarabb rendben lesznek a srácok
!
Szívesen látnak, és most már látunk itt mindenkit, úgyhogy hajrá!!!
Annamarinak igaza van! Ez jobb mint a baci!
2005.04.20 20:32

2005.04.20 22:05
2005.04.21 00:26
2005.04.21 06:33
! 99%-ra mondta az UH-os doki.
(ezt most le is kopogom) ! 2005.04.21 06:49
! Szigorú fekvésre van ítélve, megemelték az ágy lábát (láb fent, fej, szív lent
) és infúziókat kap. A 29. hétben járnak, úh. nagyon sok drukkra van szükségük. Az orvosa szeretné ha még min. 3 hétig bent maradnának a fiúcskák. HAJRÁ!
? És hogy érzed magad? Izgulsz? (Én nagyon
) Azért még ne add fel ezt a befordulás dolgot, hátha! Május 11-e nagyon szép nap, én is akkor születtem
!
. 3 hét múlva kontroll, röntgen. A lágyrészképletre azt mondták ciszta v. polip. Ahogy figyelem, megoszlik a fül-orr-gégészek véleménye az eltávolítással kapcsolatban. Többen mondták azt, h. nem szabad nekiugrani a műtétnek azonnal. "Most légy okos, Domokos!" Meglátjuk. Köszi az érdeklődést
! 2005.04.21 06:52
Az azért nem semmi, hogy UH szerint 30+2. Lehet, hogy te is hamarabb babázol, ugyanúgy mint Pipocs?
2005.04.21 07:15
2005.04.21 07:31
2005.04.21 07:42

2005.04.21 07:56
2005.04.21 08:04

Már én is gondoltam rá, hogy lehet, hogy ott fogunk együtt feküdni, vagy épp vajúdni az Istvánban. Hát érdekes lenne
Jó lenne, szerintem! 2005.04.21 08:06
2005.04.21 08:30
2005.04.21 08:32
Sajnos a gombákhoz nem értek, mert nekem még sosem volt, de biztosan hozzászól majd pár okosabb
Maradjunk a szombatban, az a néhány ember aki akar menni a börzére minden áron ki tud menni. Aki pedig vacilál hogy börze vagy tali, az inkább talira jöjjön, én tényleg féltelek titeket ettől a börzézéstől, legszivesebben megtiltanám hogy kimenjetek, csakhát azt ugye nem tehetem meg sajnos
Lehet, hogy kicsit túl sok a babaruhánk? Túlteljesítettem a feladatot
Na azt lehet hogy nem fogjuk soha hordani
Ami még esetleg fontos az a gyerekorvos megkeresése, illetve receptek feliratása.. legalább is a babó részére.. nomeg neked a homeopátiás bogyók, ha szedni szeretnéd őket
Ez szerintem olyan szuper, hogy hamarosan babázhatsz, nemrég még egészen az elején tartottunk a dolgoknak és amikor mákosgubázni mentünk még csak a 28. hétben jártál, emlékszek ám
Ha a talira igy nem is tudsz jönni, azért gondolni fogunk rád mindenképpen, én legalább is tutira! Ha meg elkeseredsz hivj fel, mostmár a telefonomat is visszakaptam
Apa már mondta, hogy ha ilyen hideg lesz, beizzitja nekem az olajradiátort (szereztünk egyet a babó miatt, hogy hátha kell fürdetéshez, egyebekhez).
Esetleg annyival tudsz rajta segíteni, ha elmondod neki a szülésed után, hogy hogy is megy ez, és hogy ez nem egy szörnyü véres élmény, csak az orvosok az orvosi részét adják elő nekünk. Ha elmeséled neki milyen csodálatos élmény a gyerekedet a kezedbe fogni, illetve átélni ahogy fejlődik a pocakodban, biztosan adsz neki egy kis pozitív löketet is vele!
Ezek szoktak segíteni némileg.. ha pedig nagyon gyulladt, menj vissza a fogorvoshoz, mert az nem jó, ilyenkor ki kell tisztítani.. és kitartás hozzá, nagyon szar lehet..
Szóval ez számomra jó hír volt, azt mondta ne aggódjak, semmi fertőzésre utaló jel nincs, ez inkább attól van, hogy kicsit erősebben váladékozom (amit kapásból megállapított a vizsgálattal). A méhszájam 2000-es (megrövidült egy picit a külső méhszáj), de azt mondta, hogy ez a 30. hét körül teljesen normális jelenség és ennek így is kell lennie. Természetesen kíméljem magamat, de arra a kérdésemre, hogy lehet-e sexelni azt mondta, hogy annak ő nem látja semmiféle akadályát, ha nekem jólesik
Olyan édesen fogalmaz..
Hosszas magyarázatot adott (kérésemre) minden kis testrészre, hogy mit is látunk, láttam az arcocskáját is egy picit, bár eltakarta. Még mondta, hogy is ha nem takarná el, olyan szép képet tudna róla csinálni, de igy csak picit látszott, de az látszott, hogy szép kis pufók arca van. És megnéztük alulról is: a megfelelő bepózolású terpeszben megmutatta a nuniját, de úgy, hogy a doki még a szeméremajkakat is meg tudta számolni és én is tisztán kivettem a kis puncit
Szóval mostmár 150%, hogy kislány
De összességében véve azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben, szépen fejlődik a kisbabánk, és a gép alapján 1440 gramm
Azt mondta, ez a 30. hétnek felel meg inkább, szóval egy kicsit nagyobb a koránál, úgyhogy ő azt mondja, ez a baba a július elejét nem biztos, hogy megvárja.. a végén még június végi lesz?
Mondta, hogy majd meglátjuk a következő UH-nál, hogy mi hogy legyen. Odaadtam neki a gerincorvosom papírját, mélységes elégedettséggel vette tudomásul, hogy mostmár egyértelműen leírták hogy császár. Azt mondta, ez úgy fog menni, hogy egy héttel előbb befekszem a kiirt időponthoz (véglegesen a következő alkalommal fog kiírni csak, de feltehetőleg inkább június végére) képest, és akkor bent megbeszéljük, hogy mikor műtét, mert ez attól is függ, hogy a baba hogy érzi magát (minden áron nem akarja kihalászni onnan minél előbb), illetve attól is függ, hogy vannak műtéti helyek, mert nem szeretne engem bezsúfolni egy 10 műtétes napra.. ez mondjuk elfogadható számomra teljesen
Apa bejöhet minden további nélkül, erre a kérdésemre egyből mondta is, hogy ugyan mi akadálya lenne, majd odaültetik a fejemhez, foghatja a kezemet, simizhet engem és ha nagyon akarja nézheti a műtétet is.. mondtam neki, hogy azt szerintem nem fogja akarni annyira

2005.04.21 08:36
! Viszont én is majdnem lefordultam a székről, amikor ezt a programozott burokrepesztést olvastam
! Nem okoskodni akarok, inkább csak elképedve állok a dolog előtt. Van még ilyen? Ez a legnagyobb fokú beavatkozás a szülés természetes menetébe, nem!? Javítsatok ki, ha rosszul gondolom! Nem lenne jobb neked is és a babádnak is, ha akkor szülnél, amikor ő ki akar jönni? És inkább másik orvosnál, ha a tied épp nincs ott? Bocs, de engem ez a hír úgy ért, mint egy áramütés! 2005.04.21 09:09
, sőt még ennél lejjebb is mehet a hasid, amikor passzentosra beilleszkedik a gyerkőc a méhszájhoz. Mivel nem fejvégű volt egész végig valószinű, hogy a természet szavára fordult meg, mert azt hiszem a változás inkább annak köszönhető, hogy jól érzi magát, de már kényelmesebb neki fejjel lefelé lenni, mintsem fordítva. Nem akartam rádijeszteni bocsika! De nagyon jó hír hogy lefelé fordult! 

Sygnum
JohannaZsebi
2005.04.21 09:19
2005.04.21 09:22
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint