A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

KépANCSI!!!Kép

Sipirc orvoshoz, bromó, progi, fekvés meg minden ami kell!!!
Sûrû UH (nálam is hetente nézték, bezzeg most, pedig én még mindíg aggódom) és sok sok szeretet és pozitív energia a picúrka felé. Beszéld meg vele, hogy erõs legyen, szép nagyra nõljön, hogy egy nagyon szeretõ anya és apa vár rá stb.

Nagyon vigyázz magadra és RÁ! Most Õ a legfontosabb!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

De jó, Krisztivel egyszerre, hát nem csoda, hogy olyan a topic mint egy felbojdult méhkas!!!!KépKépKépKép

AncsiÉK, KrisztiÉK: KépKépKépKépKépKép

Pucúrék
Pucúr

Ancsika,
Választások? Te köztisztviselõ vagy? Szerintem elsõdleges a baba a munka e helyzetedben huszadrangú. A prolaktint említsd meg a dokinak, szerintem mindezzel együtt vetesd fel magad táppénzre, csak az elsõ három hónapra!
Pusz: Breki
Ja, ha munkajogi kérdésed van, szívesen segítek!
Breki

DRÁGA PUCÚR!!!KépKépKépKép
Holnap megyek dokihoz, vegye kezébe a dolgokat, és tegyen meg minden tõle telhetõt...utána már csak bizakodjunkKépKép

Találkozunk a minitalin!!Kép

Hányadik héten vagy már???

Szer-szer,
Ancsi
Ancsi

Ancsi

Nekem nem volt mensim nem tudom kiszamolni de szerintem kb ugyanaz mint nalad,2 het mulva kell visszamennem akkor fogja megmondani.
Nem eppen most kellen otthon lenned?
Szerintem eleg OFF-ok vagyunk itt nem!!??
Menjunk at a friss-be??

Krisztinka
kriszti

Breki!
Igen, az volnék..
Tudod, mindkét terhességemnél táppénzen voltam, de vissza kellett jönnöm.Kép Ezért most inkább várok egy picit.
Természetes, hogy a baba a legfontosabb, de ezt tényleg nem mondhatom meg senkinek, a melóhelyen fõleg.

Kicsit OFF, de talán mást is érinthet:
júliusig vagyunk köztisztv. állományban, és valószínûleg utána megszûnünk létezni (eredményeket látva), ekkor féléves felmentési idõt (jól mondom?) töltünk, erre kapunk fizetést (végkielégítés?), de nem kell dolgozni.
Az én esetemben ez hogy alakul?
Tehát én addigra (remélhetõleg!!!!) elmegyek táppénzre, nekem ugyanúgy járnak ezek a dolgok?
A Gyes-t, Gyed-et honnan fogom kapni?

Ebben a témában teljesen tájékozatlan vagyok, nem is tudom, ilyenkor mi a leghelyesebb, hogy anyagilag is megérje.

Ja, és júniusban lesz az államvizsgám.
A táppénztõl függetlenül emelkedik a fizetésem?

Válaszaidat elõre is köszönöm!!KépKép

Ancsi
Ancsi

Krisztinka!
Tudom, hogy OFF-ok vagyunk, de én még nem merek bejelentkezni a másik topicba, és azt hiszem inkább ide tartozomKépKép

Remélem eljön annak is az ideje, hogy odaát csacsogjunk a babáinkrólKépKép

Ancsi
Ancsi

Krisztinkáék és Ancsúrkáék!

Tessék csak szépen itt maradni nektek is (legalább egy darabig!!!)!

Persze ott is Kép így várunk benneteket!!

Ancsiék!

csütörtökön lesz kereken 19 hetes

szer-szer mindenkit

Pucúr
Pucúr

Sziasztok!

Ancsi, hát ez nem igazKépKépKép Még éjjel is Rád gondoltam etetés közben (nem csuklottál álmodban? Kép), úgy vártam már a reggelt, hogy megnézzem, mi lett az eredményKép Hát ez fantasztikusKép Tiszta szívembõl kívánok Neked sok-sok boldogságot, boldog babavárást, meglásd, most sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!! Viszont PIHENÉÉÉÉS!!!!! Muszáj Neked megvárni a választásokat??? Nemár! Lécci maradj otthon!
Úgy örülökKépKépKép cuppppppppppppppppppppKép
Beja
(fülig ér a számKép)
Beja

Lányok,
ha dec. 11-én volt az utolsó menstruációm elsõ napja, akkor most hány hetes terhes lehetek. Olvastam egy könyvet, és most már tényleg nem tudom,hogy honnan kell számolni.
Segítetek? Kép
Viki26

Ancsi

Utana en is rajottem,hogy nagy volt a szam,en sem akarnek meg oda menni.Viszont senkinek sem szeretnem fajditani a szivet!Kép

Pucur

nem ezel meg mocorgast?!

Krisztinka
kriszti

Alice,

Kérlek jelentkezz!!! Mi van veled? Léégysziii!!!

Panna
Panna

Ancsi,
Kicsit OFF.
Az nem egészen világos, hogy miért szûnik meg a köztisztviselõ jogviszonyod?
Másikba mész át?Pl. a Munka törvénykönyve fog Rád vonatkozni?A kinevezési okiratodat kellene megnézni, hogy mi van benne?
Azegyéb ellátásokat a Tb-tõl fogod majd kapni, ha megszûnik közben a munkahelyed? Bár ezeket nem egészen értem, ugyhogy jobb lenne, ha kicsit részletesebben leírnád!

Államvizsgázni az ÁF-en fogsz?
Breki
Breki

Drága Beja!KépKépKép
Nem csuklottam, viszont alig aludtam...Kép
Reggel is arra ébredtem, hogy nem tudok megfordulni a cicijeimtõl...KépKép
...na persze, nem a nagyságuk miatt...KépKép

Köszönöm a szorítást!Kép Elkél még egy darabig!!Kép

Pucurkáék!
Te jó ég! Már?????
Így telik az idõ? Bár most biztos vánszorogni fog...
Látták már, hogy fiúcska vagy lány?
Neveket találtatok már?

Krisztinka!
Tudom, én sem szeretem senkinek a szívét fájdítani, TUDOM, hogy mit éreznek a többiek.
Inkább csak elcsendesedek, de MARADOK!KépKép

szer-szer,
Ancsi
Ancsi

szija Beja

valaszoltam am megkaptad!?KépKépFelhivlak egyik nap ha nyugi lesz idebenn!OK??

Ancsi
Gabo tudja mar!!!!!????

Krisztinka
kriszti

Breki!
OFF:
szóval, az egyik frakciónál dolgozom, akik valószínûleg megszûnnek, ezért szól csak addig a jogviszony.
És ezt nem tudom, hogy ha valaki táppénzen van, járnak-e ezek a juttatások.
Igazság szerint nem nagyon világos számomra sem, hogy milyen módon szûnik meg az egész, mivel mi az OGY alkalmazottai vagyunk...
Az itteni Közszolg-on utánakérdezek, akkor bõvebben tudok róla írni.
Azért köszönöm!!Kép

Nem az ÁF-en, hanem a Szent István Egyetemen államvizsgázok majd.Kép

pussz,
Ancsi
Ancsi

Szerintem nem bántunk senkit, hiszen ebbe a topicba senki nem azért jár, mert hát ránéznek és terhes lett. Itt mindenki küzd eleget azért, hogy gyermeke legyen. Különben is egymástól igen sokat tanulunk!Kép Én büszke vagyok azokra, akiknek innen sikerül babásnak lenni problémák után. Egy ilyen terhességnél is mint az enyém végigkísér a félelem, hogy elveszthetem bármikor. Márcsak babonából sem hagytalak itt benneteket és nem is foglak. Ráadásul igazából ide tartozom. Sajnos a negatív gondolatok nem kerülnek el még most sem, mert hát (Ancsi te is biztos így leszel) olyan lassan telik az idõ, 6 hét, 10 hét, 12 hét.. jó isten, csak a genetikai ne mutasson ki semmit, 14 hét... csak ebben a két hétben ne vetéljek el azért mert a sárgatesttõl nem tudja átvenni a méhlepény a szerepet, 16 hét... jézusom AFP, 18 hét.... csak jó legyen az eredmény, az UH ne mutasson semmi rendellenességet, 19 hét... miért nem érzem még a mocorgását? És mindíg lesz valami, amíg meg nem születik és nem tartom ott a kezemben.

Bocsi, hogy OFF voltam, de biztos megértitek, hogy miért. Egy elesztett baba után az egészségesnek mondott terhesség sem tud igazán megnyugtatni. Valahol ott motoszkál bennem a kisördög, hogy õt is elveszíthetem.

Mégegyszer bocsi a negatívságomért!!

Pucúr
Pucúr

Krisztinka!
...jajj, nem is írtam neki...
Fájdítsam most én is a szívét??

Közben meg is írtam az üzit, de rádöbbentem, hogy
lemerült a kártyám, mert kiírta: üzi sikertelen.
Feltöltöm és írok Neki!Kép

Ancsi
Ancsi

Lányok,
ha esetleg megsértek, vagy bántok valakit a kérdéseimmel elnézést kérek!
Nem akarok senkinek fájdalmat okozni, csak ezek az elsõ gondolatok is olyan feszültséget okoznak, mint a próbálkozás hónapjai.
Légyszíves írjátok, meg ha bántóak a kérdéseim!
Viki
Viki26

Drága Pucúr!

....és folytathatnám: ha már a kezedben tartod a babád, onnantól kezdve sincs nyugalom ám: nehogy megfázzon, miért sír, miért nem eszik, mikor szólal meg, miért hozott csak hármast a suliból? stb, stb.

Ha az embernek gyermeke születik (remélem én is megtudhatom végre, milyen csoda is az), nincs többé nyugalom!
És így van ez jól, végre van, akiért aggódhatunk, akinek örülhetünk, akivel boldogok lehetünkKépKép
...és aki hasonlít ránkKépKép

Teljesen igazad van, bennem is itt a kis(?)ördög, nehogy valami gond legyen...két baba után talán még jobban félek, de már a kezdetek sem olyanok, mint akkor, (nincs barnás trutyesz!! kopp-kopp!!) ezért reménykedek, hogy most nem lesz baj...Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi
Szerintem ha nem irnal neki akkor lenne szomi!Kép
Ja azt elfelejtettem irni,hogy duphastont kell szednem es agynyugalom van/no sex!/
Te megmondtad mar apanak??En meg nemKépReggel nagyon puhatolozott,hogy pontosan mi is volt a dokinal/azt mondtam a ciszta miatt megyek/abban biztos vagyok,hogy erzi nem mondtam igazat,sosem tudok hazudni,azonnal lebukok,de most ramhagyta.Ma este muszaj megmondanom mert meg azt hiszi ,hogy valami pasim vanKép
Nem vagy rosszul??
Nekem folyamatosan forog a gyomrom,bar ma egesz jo meg tejeskavet is ittam az elobb de a kaja nem megy.Bananon elek 2 napja.

Pucur
megertlek,aki nem vesztett el babat az is nagyon aggodik !

Krisztinka
kriszti

Viki!
A fentebbi kérdésedre válasz:
az én uccsó mensim december 15-én volt, és attól a naptól kezdve kell számolni a terhesség korát, a baba kora természetesen kb. két héttel kevesebbKép
Így Te is, én is kb. az 5. héten vagyunkKépKép

Egyébként szerintem itt bármilyen kérdést feltehetsz, ha nagyon sértõdékenyek lennék, vagy nem érdekelne a másik gondja, rég nem lenne közel húszezres üzis topic!!Kép

Ancsi
Ancsi

Krisztinka!
Igazad van, feltöltöm a telómat és megírom Neki, hogy kövessen bennünket!Kép
Én tegnap megmondtam Apának, egyszerûen csak megmutattam neki a tesztcsíkokat...Kép
Egész este a kezemben volt a teszt, azt nézegettem, nehogy eltûnjön róla a második csík...Kép
Ki is lettem mosolyogva rendesenKép

Te is mondd meg neki, biztosan örülni fog!!!Kép

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Ancsi, Krisztinka, Pucúr!

Hát persze, hogy maradjatok itt.Kép Tõletek aztán senki nem irigyli a babát, hisz itt mindannyian tudjuk mennyit vártatok rá és mennyi mindenen mentetek keresztül mire idáig jutottatok, hogy végre a pocitokban van a várva várt baba. Ti nem fájdítjátok a szívünket, hanem reményt adtok, hogy nekünk is sikerülhet még sok-sok sikertelen hónap után is, hisz ti is hányszor kerültetek vissza a lista aljára. Én örülök, hogy itt vagyok, ne csendesedjetek el, igenis kíváncsiak vagyunk rátok, szeretnénk továbbra is együtt örülni veletek. Tessék velünk továbbra is megosztani a fejleményeket. Ti ide tartoztok.KépKépKép

Edi
Edi

Ancsuri!

Most olvasom az örömhírt! Kép Kép Kép
Szívbõl gratulálok Neked! Én végül nem csinltam meg a második tesztet, mivel még mindig nem jött meg, csütörtökön megyek a dokibácsihoz.
Ahogy nézem, kb. egyidõs lehetnek a babócáink, mivel nekem dec. 13-án volt az uccsó mensim. Kép
Gabónak tessék üzenni ( a géprõl is tudsz -ingyen sms), mert szerintem biztos õ is így tenne, ha vele történt volna elõbb.

Lányok!
Úgy látom az Edelweis által küldött "rohanó zebrácska" lassan mindannyiunknál célba ér.
Lassan üres lesz ez a topik. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

LányokKép
Csatlakozom Edi-hezKép MaradjatokKép Talán valami nagy baj van a hormonjaimmal mert ma egész nap "tréfálkoznak"velem... Többször is könnybe lábadt a szemem ahogy olvasgatlak Benneteket de nem negatív értelemben, hanem mert ez olyan-de olyan nagy örömKépKépKép Remélem mi is hamar követünk majd TiteketKépKép

Puszi: Doris
doris

Sziasztok!

Bocsi, OFF:

Kriszti, okééééééééééééé, hívjál lécciKép Már ha megteheted... Írtam ám egyébként!

Ancsi, Neked is! Kép

cuppppp,
Beja
Beja

EDi!Kép
A többiek nevében is: igazán köszönöm a kedves szavakatKép
KépKép

Beja!
Megyek olvasni...KépKép

Drága Doris!Kép
Naná, hogy követtek bennünket, nekem igazán elhihetedKép
hajráKép

Gyöngyöske!
Eléggé egyidõsek vagyunk itt néhányan...Viki, Krisztinka, Te, én...Kép
Az ingyensms nálunk valahogy nem mûxik, visszadobálja, egy sem ér célba...Valami szisztemhibaKép
Majd a sajátomrólKép

Kata007!
Megkaptam az üzidet, nagyon-nagyon örültem neki, de válaszolni sajna nem tudok a lemerült kártyám miatt!
Remélem olvasol...Kép
Millió pusszantásKépKép

Ancsi
Ancsi

Hát sziasztok!

Fülig ér a szám KépKépKép
Olvastam Pucúr írását, és utána a reagálásokat rá, így lelkiismeretfurdalás nélkül írok most ide én is.

Szóval a városban voltam délelött, de alig vártam, hogy hazaérjek. Ugyan mit mondott a doki Krisztinek? Ugyan hány csíkot látott reggel Ancsi?

Kriszti!
Bocsi az sms-ért Kép Bár gondolom az a meglepetés inkább kellemes volt Kép Ne hari, de nem tudtam megállni Kép Persze apa reakciójára én is nagyon kíváncsi vagyok! (hú de csúnya vénasszony lesz mindnyájunkból, amiért ilyen kíváncsiak vagyunk KépKépKép )

Ancsi!
Neked is írtam, de látom lemerült a kártyád. Attól még megkaptad, az a lényeg. Még nem igazán olvastam végig a mai napot, de azt már látom, hogy nem akarsz betegre menni. Hááááááááááát szerintem ebben a taknyos idöben fel sem tünne senkinek, ha most hirtelen meg lennél fázva, nem? Amit tudok rólad, azok után azt hiszem, semmi sem lehet most fontosabb mint a baba!!!!!!
Ja még valami. Én tavaly szeptember végén csináltam a tesztet, de még mindig látszik a két csík KépKépKép Nyugodtan tedd el emlékbe KépKép

A friss-be természetesen nagyon várunk benneteket (azt még ma nem is olvastam Kép ), és megértem, hogy babonából nem akartok jönni. Megértem. Pedig olyan szívesen dobnám az új táblázatot, veletek kiegészítve...

Kata007
Kata007

Tudtam, hogy lemaradok az örömhírrõl, ha csak ilyen késõn jövök!Kép De sajna olyan borzalmas hely a munkahelyem, ahol néha dolgozni is kell!KépKép
Szóval Ancsika drága!!!!Kép Óriási gratula!KépKépKép Most már legyél nagyon jó kislány, és csinálj mindent úgy, ahogy a dokibácsi mondja!KépHidd el, nem lesz semmi gond!Kép
Pusz, Sien.
Sien

Kata, Ancsi!
Én is eltettem a Lányom (aki ma már 20 hónapos!) "2 csíkját". Még most is szépen látszanak a vonalak.
A mostani is elteszem emlékbe. Kép

Gyöngyöske.
gyöngyöske

Olyan ez a topic most, mint egy felbolydult méhkas. KépKépKépKép
Úgy örülök nektek! Tudom, hogy nemsokára senki nem marad itt. Szeretnétek a rohanó kabalazebrát? KépKépKép

Kép

Küldtem mindenkinek emilt, akinek tudtam a címét. Ha valaki nem kapott, szóljon! Csináltam magunknak egy képtárat.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!

Délelött duplavérvételen (AFP, cukor...) voltam, és már alig vártam, hogy olvassam az örömhírt:

Ancsi!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nagyon-nagyon örülök. Minden rendben lesz.
(Ennyit a terhességi tünetekröl...)
Tessék gyorsan futni az orvoshoz.

Végig olvastam amit ma irtatok, és hát teljesen igaz: Az aggódás nem szünik meg.
Nekem nem volt semmi baj a fiammal, de most nagyon sokat aggódtam, hogy vajon minden rendben van-e, legszivesebben hetente-kéthetente nézetném Uh-val. Persze semmi sem indokolja. Csak egyszerüen annyit kellet várni erre a Maszatra, hogy nagyon vigyáznék rá.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Nem tudom velem mi van, de ma arra ébredtem, hogy babás vagyok, pedig tegnap voltunk együtt és állitolag pénteken volt peteérésem. Amugy nagyon érzem, hogy nemsoká sikerülni fog. Volt már egy ilyen dolog az életemben, amiért nagyon megszenvedtem, de a siker elõtt honapokkal elkezdtem érzeni, hogy nemsoká menni fog! És SIKERÜLT!!!! Most is igy lesz!!!!

Itr ma Tiduj! Annyira édes! Azt irta szorit mindenkinek, mert ami vele (is) történt az egy csoda!

Pusza mindenkinek!

Mamacs

UI: imádom a tavaszt!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép
mamacs

Sziasztok!

Némán olvasgatlak Titeket már jó pár hónapja, és õszintén mondhatom , hogy Ti segítettetek át engem is a nehezén, amikor tavaly szeptemberben elveszítettem a babámat (9 hetes terhesség volt).
Akkor összedõlt bennem a világ, azt hittem csak én lehetek ennyire szerencsétlen! De TI erõt adtatok nekem! Köszönöm.

Katinka és Ancsi!
Õszintén, teljes szívembõl gratulálok Nektek,én is Veletek örülök így ismeretlenül is!
Vigyázzatok a babócákra, és remélem hamarosan Mindenki (köztük én is) követni fog Titeket errõl a topickról!
Puszi: Timi
tim

Timi!

Egy kis helyesbítés: Én már 22. hetes babás vagyok. Krisztinka a másik friss babás. Persze semmi gond Kép

Kata
Kata007

MamacsKép
De jó, hogy itt vagy és ilyen pozitívanKépKép Mi van Veled?

Puszi: Doris
doris

Kata007!
Köszönöm Neked is kedves szavaidat, úgy iszom be a biztató sorokat, mint száraz szivacs a vizet...Kép

Lányok!
Köszönöm mindenkinek a hozzám fûzött reményteljes mondatokat!Kép
Nagyon kell a biztatás, a pozitív eredményben sem hittem, vagyis nem gondoltam, hogy ezért késik, de Ti szinte belémbeszéltétek...
Így most azt is elhiszem, hogy nem lesz baj!!KépKép

Gyöngyöske!
Nekem is megvan az összes pozitív tesztem, mindegyiken látszik a két csíkKép
Sõt az elsõ babámról készült videofelvételt is õrzöm, pedig akkor már nem is élt...nincs szívem letörölni, egyetlen tárgyi emlékem Róla...az Elsõrõl.

Drága Sien!
Megígérem, hogy jó kislány leszek, és úgy teszek, ahogy a dokibácsi mondja. Akár azonnal táppénzre vonulokKép
Érted is nagyon szorítok!

Krisztinka!
Kérdeztél a tünetekrõl..
Hát a cicijeimen kívül már tegnap este a "szokásos" esti émelygés is elért, nem bírtam hallani a csirkepörköltet dicsõítõ szavakat...brr...na, tessék, most is fordult egyet a gyomrom..Kép
Imádom, ha rosszul vagyokKépKép
Alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt...KépKép
JAJJDEJÓÓÓÓKépKépKép

Imádok mindenkit, imádom a tavaszt is, sõt az egész világot!!!Kép

KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ancsi
Ancsi

Kata!

Bocsi, de sok az új név és összekevertelek Titeket! Mivel azonban én magam még Neked sem gratuláltam ezért megteszem azt is!

Krisztinka!
Bocsi Tõled is a névkeverésért!

Minden jót Mindkettõtöknek!
Timi
tim

Ez mar lassan baba zivatar lesz nem is eso Kép

Ancsi nagyon-nagyon gratulalok! Kép

Szanti
Ezt az infot www.babapont.hu-rol szedtem (konkurencia) Kép
Altalaban ugy bongeszek hogy behivom a www.origo.hu-t (elolvasom a friss hireket) majd beirom az ott talalhato keresobe amire kivancsi vagyok. Pld-ul Ondo vagy Himivarsejt...es mar is egy csomo infot lehoz. Kép

Szonja
Nincs kilatasod lombikra vagy inszemre? Szerintem nalad mar a stressz szint is eleg magas lehet.....ugy tudom van valami gyogyszer erre a problemara is.
Melinda

Timi!
Kép Köszike! Kép
A babucim nevében is, aki szintén megköszönte egy jó nagy rúgással. Így kiméli az anyját Kép

Ancsi!
Nekem semmi tünetem nem volt hetekig a ciciérzékenységen kívül. Nem kell annak törvényszerûen lenni. Kép A két lánynál viszont volt.

Kata
Kata007

Edelweiss!Kép
Én nem kaptam mailt!
bjom@index.hu

Kép
Sien
Sien

Edelweiss!

Én kaptam, de nemcsak jelszót kér, hanem felhasználónevet is. Mindenkinek a nickje lenne? Nekem nem fogadja el. Kép

Kata
Kata007

A felhasználónév zebrafarm. KépKép
Tudod, a haladó hagyományok... KépKép
Ja, és az adminisztrációnál lehet bejelentkezni.

Edelweiss
edelweiss

Kata!Kép
nocsak, nocsak....egy fijú a láthatáron? Nekem is??KépKép

Edelweiss!
Én sem...
Csokifagyi@primposta.com

kíváncsi vagyok a képtárraKép

Drága Beja!
Olvastam a levélkédet, de a válasz hosszabb lélegzetûnek tûnik, úgyhogy nyugodt körülményekre tartogatom...de írok!!!KépKépKépKép

Ancsi
Ancsi

1. hét:
Ha a petesejt megtermékenyült, a petefészekben lévõ sárgatest azonnal nagyobb mennyiségû sárgatesthormont (progeszteron) kezd termelni. Ez a hormon készíti fel a méh nyálkahártyáját a pete befogadásásra és ez védi a kilökõdéstõl.

2. hét:
Ezen a héten kellene megjönnie a menzeszednek..... Jó, ha azonnal gondolsz a babavárásra és a legkárosabb szokásaidat (dohányzás, alkohol, altatók, nyugtatók stb) azonnal abbahagyod. Lehet, hogy már tudsz is róla, hiszen a házi tesztek egy része, már az elmúlt héten is ki tudta mutatni a terhességet.

3. hét:
Bár a babavárás nem betegség, az eleje nagyon is hasonlíthat hozzá. Most már érezheted a kezdeti tüneteket, de lehet, hogy nem érzel egyáltalán semmit (Te szerencsés!).
A tünetek igen változatosak, mindenkinél mások, de vannak, amelyek gyakoribbak a többinél: émelygés, hányás (reggeli rosszullétnek hívják, de egész nap tarthat), fáradtság, szédülés, túlérzékenység, álmosság, a mellek érzékennyé válása és megduzzadása vagy a gyakori pisilés.
Sok mindent kipróbálhatsz, hogy jobban légy, de gyógyszert ne szedj (vény nélkül kaphatót sem)!
Melinda

En is megkaptam az emilt koszonomKép

Timi
Nagyon koszonomKépKedves vagy

Ancsi
En ma tudtam enniKépKép3 napja nem ettem meleg eteltKép
En is a lanyommal voltam ilyen nyavajas!

cupp,Krisztinka
kriszti

Nekem egyiket sem nyitjaKépKép

Krisztinka
kriszti

Ancsi!
Az UH-on kislányt láttak. Ennyit a különbözö terhességröl Kép

Kata
Kata007

Sziasztok lanyok!

Ancsika, nagy-nagy-nagy-nagy gratulaKépKépKépKépKépKép Vigyazz am ra nagyon!

Voltunk Pucurral dokinal, ahol mit ad isten, osszefutottunk KLarival isKépKépKép Mini talit tartottunkKép A dokineni egyebkent jo fej, biztatott, ugyhogy remelem hamar osszehozzuk ezt a babatKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Edelweiss!

OK, sikerült Kép

Kata
Kata007

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?