2005.04.19 12:40
2005.04.19 13:11
nyertetek!
Most, hogy Pancsi pöttyös felgyorsult az esti procedúra mert nem pancsolhat sokáig, max. zuhany. Így jut idő tornázni. Sokkal jobban érzem ám magam! Romantika nálunk kicsit most elköltözött. Pedig tavasz van. Nem panaszképp írom, csak úgy rohan az idő velünk, mellettünk.
2005.04.19 13:28
2005.04.19 14:36
A helyszínen lehet megvenni a jegyeket? Priviben is írhatsz, hogy ne untassuk a többieket: magdolnamate@freemail.hu
Én már szerveztem is egy másik programot arra a napra, grillezés a kertünkben, jön Márk "egynaponszülettünk" kis barátja, előszülinapozunk egyet
.
2005.04.19 14:43
2005.04.19 15:18
2005.04.19 20:56
. 2005.04.19 21:05

De étvágya is van ám hozzá. Mostmár eszik gyümiket, mert inkább gyümi, mint tápszer pótlás. Végülis már 5 hónaposka elmúlt. 2005.04.19 21:49
miota ritkan jarunk el este olyan fura hogy milyen elet van mindehol es hogy en mar ebbol total kimaradok
Gondolom reggel a 7 orai kelesnel mar nem leszek ilyen fitt

Judy azert koszonjuk a lehetoseget
Hat neknuk nem volt gond a kaki igy nem tudok segiteni de sok sikert
En ugy tudom tobb helyre is be lehet adni a jelentkezest,ugyhogy proba szerencse
Vagy hat ki tudja mert en gyesrol megyek majd,vagy meg kevesebb lesz??
El tudnam viselni egy eleten at ezt a 3*5 orai munkat egy heten
De ez is csak azert megoldhato mert uram keresi a tobbet,szoval szerencses vagyok ebbol a szempontbol
2005.04.20 06:14
Nem volt nagy ünneplés, de a bölcsiebn köszöntötték, kapott ott egy pattogós gumi labdát, úgyhogy feltűenően jókedvűen vonult hazafelé
(mert anyukám készletét szokta állandóan kipakolnia szekrényéből).
Én most is azért utazom 1 órát mert 5 éve mikor költöztünka 1,5 szobásból egyszerűen jobb helyen nem tudtuk megfizetni még a lakótelepi 3 szobást sem. Ez van, nem panaszkodni szertnék, csak azért szerintem ez is nagyon bele játzsik abba hogy ki hol lakik. És ha huszonmillióm lenne akkkro bevallom azért én is inkább a kertes kintebb lévőt választanám mint a benti kert nélkülit, de ez már tényleg ízlés dolga. De ha korlátlan pénzem lenne akko rbenti kertes persze, nekem semmi bajom Pesttel

2005.04.20 06:56
: meg szopi sokszor. Éjjel is
meló, drukk, hogy összejöjjön.
azért remélem nem jutunk arra a sorsra, mint az egy évvel idősebb topik, már nem is írogatnak.
irigy-irigy

2005.04.20 07:43
2005.04.20 08:09

, de azért nem kövér a gyerek 

, tegnap is hogy orvoshoz mentem (fél óra volt összesen) már szervezkedni kellett, férjem nem vállalja be ugyanis a két gyereket egyszerre. 2005.04.20 08:25
Vetunk neki muanyag keszletet de az ugyebar nem ugyanaz
Pedig onnan sem egyszerubejarni de az legalabb nem az a falu feeling.Tudod en videki vagyok es megsem vagyom a csendre
Ugyhogy nem csak penz fuggo hogy ki hol akar lakni hanem igeny is
Majd ha sulis lesz a gyerkoc en nem szeretnem atutaztani a varoson.Ha meg teenagerlesz es eljar majd akkor is haza tud majd jonni keson is
PErsze ez meg messz van
Mar meg van hogy hova visszuk akkor is ha atlag altalanos es akkor is ha specko sulit valasztunk,es egyik gyalog tavolsagraa masik meg 5 perc auto utra van
Van egy tanar barinom es o mar most kepben van ugyhogy ezert vagyok ilyen tajekozott

Bar mar most kevesebbenvagyunk de a kemeny mag a lenyeg
Hat ha csak eves 1 talira van igeny akkor legyen csak a szoki miki buli
Mi is vasarnap megyunk Babszinhazba,kivancsi vagyok hogy fogja birni Alex

Hat nem egyszeru de ha az ember dolgozik es nincs aki a gyerekert megy hamarabb akkor marad az oviban 5-ig.Es az meg egy szerencses munkahley ahonnan odaerunk 5-re a z oviba
De neked anyukad bizti segit majd
2005.04.20 09:36
Vagy jo lepukkantat, amire meg vagy 5 milcsit ra kell kolteni. Ami meg a masik, hogy Zugloban minden epeszu ember megosztatta mar a telket, aki konnyen penzhez akart jutni es eladta. Tehat zsebkendonyi kerttel rendelkezo kerteshazak vannak tobbnyire. Az meg minek?
Persze jobb mint a panel pl.
Ekkora telket mint a mienk (340)kb a duplajaert tudtunk volna arrafele venni.
2005.04.20 09:47
milyen nagyfiú már ! 2005.04.20 10:46
2005.04.20 11:09
2005.04.20 11:38
Az hogy mi ennyire bent lakunk kettonk dontese,az elozo kapcsolatomban is gondot jelentett hogy Ő kint akart lakni,(mert nem volt helyhez kotve a munkaja)nekem meg vegig kellett utaznom a varost,napi 2-3 oraban,es akkor meg vezetni sem tudtam vagy a BKV vagy O vitt kocsival
NA ez nagyban hozzajarult a kapcsolat vegehez
Persze ennek igy utolag orulok

Igy 8-kor indulunk otthonrol ha dolgozom es elviszem bolcsibe majd fel 9-kor mar itt is vagyok a meloban
Ha ugy alakul hogy a MOM-ba megyek dolgoyni akkor is eleg lesz ez az ido a reggeli koroket megtenni.Akkor neked is jo munkahelyed van ,mert keves az ahol 4-kor le lehet lepni a gyerekert,sot szinte ritka.Ha ugy alakul hogy visszamegyek a ket gyerek utan akkor azert pont ide mert itt az ebedszunet is benne vana 8 ora munkaban ,plusz siman elintezem e a bevasarlast napkozben
(Remelem a fonokom nem olvas babanetet
)De nem celom sokaig sokat dolgozni,mondom siman kielegit szakmailag ez a heti 3 nap
Igy otthon is minden Ok es a gyerekkel is sokat vagyok
Ha meg dolgoznek majd szinte az egesz napjat az oviban toltene,es ezt nem akarom az tuti.Persze tudom van ahol nem rakjak ki a gyereket 4-kor de sokaknak segit vagy a nagyi vagy mas aki elhozza hogy ne estig legyen az oviban.A mi ovinkban 6-ig vannak ,de 5 utan mar alig van gyerek.
Sot van aki reggel 6-tol
Bizti tul bonyolult vagyok de en kicsinek fel napot boven elvoltam az oviba azan mar jo volt a szulokkel
Ezt szeretnem en is megvalositani. 2005.04.20 11:55
2005.04.20 19:26
A belvarosban szerettem, amig a mokuskerekben tekertem es nem akartunk gyereket. Hetkozben munka ezerrel, hetvegen meg buli ezerrel.
Szoval nem birtam, pedig pedans kituno tanulo voltam.(Akkor meg
)
Remelem a regi uziket azert elo tudjak valahonnan kaparni.... 2005.04.20 20:37
Elore felek a kovetkezo hajmosastol. Szegenyke. Volt valakinel ilyen seb dolog a hajas fejboron? 2005.04.20 21:24

2005.04.20 21:29
Gumicukor lattad egyaltalan a segitseg keresemet?
2005.04.21 06:23
És hogy vagytok, mi a helyzet?
Tegnap kb fél óra alatt visszaaludt, d ema 1/2 4-5-ig nem aludt vissza végül a férjem bement hozzá aludni. A bölcsiben meg persze panaszkodnak hogy fáradt. Meg ismondta mitől fél, a madárcsiripeléstől. sajnos tényleg csiripel egy madár éjszaka a házunk előtt, el nem tudom képzelni hogy miért csiripel a sötétben de folymataosna mondja a mgáét hajnalban. Már elmagyaráztuk Emmának hogy nem tud bjönni, neki ilyen a hangja, olyan mint amikor a kuyt augat stb, de nem ahzsnál. Mit lehet ilyenkor tenni? Ez így nagyon rossz, mert ő is fáradt, én is (aludtam vagy 5 óár), a férjem sem szeret a földön aludni, viszont a mi ágyunkba nem aakrnánk átszoktatni. bár szerintemnem is jönne, mert most éjjel sem akart jönni, ha áthozzuk felkel és játszik, nem alszik. 2005.04.21 08:32
2005.04.21 09:34
2005.04.21 16:44
2005.04.21 20:30
A kup levitte de ujra felment 39-re igy felhivtam a dokit,persze hogy most voan szabin meghozza Kinaban....Ugyhogy maradt a helyettesito aki nagyon aranyos volt.Piros a torka,es azt mondta virus
Nekem is faj a torkommar 2 napja,azt is megnezte
Es mondta hogy egymast ferotzzuk...Hutofurdo meg kup ,aztan ha 2 napig meg nem legy le a laza akkor antibiotikum.Latta hogy nem lelkesedem ,erre felirt valami belflora helyrehozo port,meg egyen Activiat es akkor nem karosit annyit az antibiotikum.Hat most drukkolunk hogy ne kelljen. 
En sem vittem volna bocsibe erre a fel napra sem ha nem tetszene neki.Lenyeg hogy o erezze a biztonsagot
Nekem sem hianyzik a hajtas,remelem minel tovabb lehet majd igy hogy csak hobby szinten dolgozom
A bolcsibe van es ott is megeszi,es ez jo
Megszokja par napon belul hidd el.
Hat ha nyarig nem oldodik meg a dolog magatol,(nalunk igy volt
)akkor egyszeruen leveszed a pelust es max 1 heten belul rajon a dolog izere
Sok szerencset
2005.04.22 06:25
Napköziben mindíg játszottunk, aztán kb 1 óra leckeírás volt, aztán jöttek értünk a szülők. Ez harmadiktól volt, mert én első másodikban napköziotthonos osztályba jártam, itt délelőtt és délután is tanítás volt, viszont nem volt leckénk, be volt építve az órákba, és dél körül volt egy hosszabb szünet amikor játszótérre, udvarra mentünk. 2005.04.22 08:20
,azert hivtalak hogy megkerdezzem nem kellenek-e a babszinhaz jegyek,mert ki tudja hogy lesz vasarnapig.Aztan Rit vegulis atveszi ugyhogy ez is megoldodott.
2005.04.22 08:51
2005.04.22 09:32
2005.04.22 15:57
2005.04.23 09:03
2005.04.23 09:07
Tudom, hogy nektek ez nem vicces, de muszály volt mosolyognom rajta. Hogy mitől nem tudnak félni ezek a gyerkőcök?!?!
2005.04.23 11:20
Fogalmam sincs, hogy honnan szereztük ezt a vírust.2005.04.23 17:02
gyors gyógyulást

Már látom magam pár év múlva a kondérokkal

2005.04.24 15:11
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|