A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moos!
Hivatalosan nem, mert utca szerint van a beosztás-én nem hivatalosan magamnak voltam-de a védőnénim is tudott mindenről!
Zsanci! Köszi a védőnő kritikát!Nekem még személyesen senki sem mondta, hogy mindegyik -köztük ezek szerint én is-hülye vagyok!
Cili
bcickany

Bcickany!
Mea Culpa! Bocsi! Kép Kegyetlen voltam, és igazságtalan!!! Remélem csak nekem nincs szerencsém velük!!!!
Moose!
Örülök, h szekrény kérdés megoldva...! nekünk még az erkélyen figyel egy villanytűzhely, és lomtalanitás talán ősszel...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ada!

Igen ezt kivételesen tényleg én kérdeztem(Sisley)és meg fogom nézni!

Mutterka és a többiek!

Ma nagyon sirálykirályrulez napunk volt.Voltunk Zooban.Vazzeg,annyian voltak!De én oda csörtettem a bejárati pénztárhoz és amikor kérdezték tőlem,hogy ez is rendes pénztár?akkor nagyképűen ,mintha magamtól jöttem volna rá,osztottam az észt!

Vazzeg! Most meg mér sír a kölköm?Megyek megnéz...

Juc
20170114224602

Vazzeg!

Irtam egy csomót és elünt.Szóval ma nagyon rulezsirálykirály napunk volt:ZOO-t látogattunk.A pasik meg elmentek még most korizni is.

Ada!
Sisleyt meg fogom vizsgálni,köszi a tippet.Táska is van ott?Mert utcán láttam egy csajon egy Sisley táskát és nekemis kell olyan!Perzse nem mertem megkérdezni,hogy hol lötte?Lehet,hogy nem is itthonKép

Már annyiszor akartam kérdezni,hogy neketek amikor szopitime van akkor fáj a cicitek?nekem szabályosan fáj a tejbelövellés.De ezt nem bánom mert legalább tudom,hogy van tejcsi benne.

Jucus

Jucus
20170114224602

Juc, nem kell rogton bepotolnod a tobbeves vazzeg elmaradasod Kép Egy anyuka ne beszeljen csunyan! Meg egy ovoneni se! Ergo neked triplan nem szabad Kép Neet meg Ada mar javithatatlan agyonbulizottak, ne is figylej rajuk. Hogy lehet zooba menni olyan picurka babaval? Somat mikor vitted eloszor? Egyevest mar erdemes?
moosejaw

Ja Zsanci, azert a nyeremenyszelvenyed bedobtad a masfel milas utalvanyert? Vagy nem rontottad az eselyeim? Kép
moosejaw

Jé,nem is tünt el!

Kriszta!

nekem az első szülésem magzatvíz folyással kezdödőtt és másfél napig folydogált.Tök tiszta .víz szerű izé.Amikor bementem a kórházba ott azt mondták,hogy nem az de mégis az volt.Tehát az enyém víztiszta volt.

Valakinek nincs meg véletlenül a Megastar 1 CD?Minden üzletben ezt hallom és rájöttem,hogy a Vera a kedvenc számomat énekli rajta.Befizetnék egy másolatra(csitt,meg na hallja valami jogvédő)

Duo!

Nem akartam elolvasni a szüléstörténetedet mert sejtettem az elején,hogy nem volt könnyű de azért mégis végig olvastam.Gratulálok!!

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Jó hosszú vendégség volt... Tegnap délutántól most mentek haza a heverok Kép De legalább megvolt az aktuális buli, nekem sem kellett kimozdulni, és most már nyugi lesz. :D
Így megvolt az otthonülős-nagypocakos-kismama feeling is és a bulizzunkhogyvégrejöjjönatavasz is Kép

Duo: Jó nekem a cenzúrázott változat, de azért elolvastam kíváncsiságból a hosszabbat is. Inkább az elsőt választom. Kép

Moos: Szerdára hozz füzetet-tollat is az anyóstanfolyamra Kép És természetesen, ha írsz, elviszlek titeket is.

Oxigen a fájósfejű
oxi

Visszakaptam a nickem Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moos!

Panna babacsokiban szendergett!Somát én most nyáron vittem elöszőr ki és akkor már élvezet főleg az állatok etetését!1 éves biztos elnézelődik egy darabig de utána szerintem már csak Te fogod élvezni!

És a nyúlságról írnál nekem mert lemaradtam anno.És a nicked kialakulásáról is!Szerdáig nem bírom ki!

JucusakikivazzegeztemagátKép
20170114224602

Sziasztok Csajok!

Eltűntem egész hétvégére, mert tegnap bogrács-party volt a kertben, ma meg Vadaspark, úgyhogy jól ki is purcantam Kép

Lindi!
Kb. 3-tól már nyitva a kapu, innentől mindenki akkor jön, amikor akar/tud.
Ja, és ha kocsival jösz, akkor talán Te is vmi itókát hozzál, legyen mivel leöblíteni ezt a sok-sok finomságot, amit már itt összeírkáltak a csajok! Kép

Na megyek, megígértem magamnak, hogy ma korán lefekszem, mert hetek óta éjfél előtt nem kerülök ágyba Kép

Ja, és NIK! Kép (Moose, nekem ez tetszik jobban Kép )

Bogárka (32)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Bogárka75
Nagyon kedves, hogy hívsz, de sajnos én egyelőre egész nap a reggeli rosszulléttel küzdök, és még itthon is gyakran térdelek a nagy fehér trónus elé, a hosszabb utazásokat viszont képtelen vagyok vállalni. Majd a következőre már én is benevezek. Tényleg, tippek állandó hányinger ellen? Bármit kipróbálnék. Kép

Neet
Az első fogacskája mindkét fiamnak 7 hónapos kora után bukkant ki, de ez nem akadályozta őket abban, hogy 3-4 hónapos koruktól mindent megrágjanak, és folyamatosan nyáladzzanak (amolyan bernáthegyi módra). Kép

Duopack
Nagy-nagy gratula neked! Nem irigyellek a szülésedért, de vígasztalódj azzal, hogy a végeredmény a lényeg, és az gyönyörű!

Sziasztok:

Murr
12+5
murr

Hello!

NeetKép
Ok,matol "VaganyKriszta" leszekKép
En is abban bizom,hogy csak EREZNI fogom,ha itt az ido.Ha jon vmennyi viz a folyassal,akkor megno a fertozes veszely,nem?En csak ezert tartok a vizszivargastol...En is azert imadkozok,hogy fajassal kezdodjon a szules, a magzatviz raer a korhazban elfolyniKépKépKép

AdaKépCiliKép
Koszonom a drukkot!!

ZsanciKép
Akkor aterzed a helyzetemetKép
Orulok,hogy vegul a dokinak lett igaza!!

MoosKép
Lehet,hogy igazad lesz es eleg lesz 2 het mulva izgulniKépKép Az igaz,hogy szeretnem,ha mar kinnt lenne PrucsokKép

JucusKép
Nekem megvan vhol a Megastar CD(nekem is masolva),hacsak el nem tunt a nagy pakolaszasban.Megprobalom megkeresni,aztan majd megiratom a Parommal.Surgos?
Es amikor masfel napig folydogalt a viz,akkor mennyi mennyiseg volt??

Szerintem mar csak reggel jovok,kiveve,ha tortenes lenne.Egyebkent anyum szerint holnap szulokKépKép

Szep almokat!
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Murr!
Szóval neked már a harmadik baba jön??? Gratula!!!! Mekkorák a nagyobbak?
Hányingerre semmi receptem nincs, nekem az elsőnél bejött a banán, a másodiknál csak az idő segitett...addig nem ettem, csak a napi egy elevithez tartottam magam, mert szép lassan fogytam, ahogy egyre "idősebb" lettem (a 3. hónap végére már -4 kilónál tartottam). Aztán elmúlt a hányinger, és sikerült 17 kilót hiznom. Tehát kitartás!!! Én megtaláltam az alagút végét...Kép és egy HATALMAS somlói volt ott!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Aha Jucus! Szoval dec 14en nem figyeltel, mert akkor ezt irtam: "Moose Jaw egy kanadai varos neve, kozel az USA hatarhoz, Saskatchewan taromanyban, Egyebkent moose=javorszarvas, jaw=allkapocs. Imadom Kanadat, meg a javorszarvasok burajat is birom, egyszer ugyis elmegyek oda. Es meg az is lehet, hogy visszajovok Kép" Asszem Neet is kerdezte mar egyszer, mert o sem figyelt anno, de nem csoda, par hozzaszolassal ezelott Votiv szulesbeszamoloja volt... A nyuszi meg csak ugy jott, mert a nyuszikat is szeretem es mikor olyan pici volt meg ennivalo... lattal mar egeszen pici kisnyuszikat? Viszek egy nyuszis konyvet, ha nem felejtem el, es akkor bepotolhatod. Dehat no, mint a gomba, ugyhogy mostmar sokszor nyulazom nyuszi helyett, pedig most is pici meg ennivalo Kép Es akkor szerdan majd elarulom az igazi neveket is, jo? Azt mar kibirod?

Allatkertbe nyaron mar biztos el akarom vinni a lanykam, szerintem elvezne, mar most kutyazik. Ma egy dalmataval talalkoztunk a kapuban, ugy rugkapalt a csaj, mint egy rodeos lo gyonyorusegeben. (Esetleg elcserelhetnem a macskat egy oriasuszkarra, nyul orulne, mert tobbet jatszhatna vele, en is, mert nem hullana a szore es relative eleg nagydarab meg ertelmes, apa is, mert nem karmolna szet a kanapet. Bar tegnap vegigneztunk egy kutyas konyvet es csak az ujfundlandinal jott izgalomba a gyerek, de azt a panelban nem kinozhatom.) Orulok, hogy sikerult atorokitenem az allatmaniam. Es valszeg apanak is a szamitogepmaniat, mert ha meglat egy laptopot, azonnal rastartol es kemeny kozelharc aran sem sikerul megvedenunk a berendezest. Mar van sajat billentyuzete meg taviranyitoja, de sajnos ezekkel nem sikerult leszerelnunk. Kép Tenyleg, mire szamithatunk, ha mar menni fog, hogyha negykezlab 2 masodperc alatt tesz meg 10 metert, ha valami megtetszik neki?

Oxigen, koszonom. Elmeletileg nekunk van prioritasunk nem a megbeszelesnek, tehat ugy intezi apa, hogy elvigyen, de ha megis kiutne a fonoke a nyeregbol, akkor meg idoben szolok. Ja, neked mi az ido? Es Obuda mennyire esik ki?
moosejaw

Bogarka, nem ertem...

Murr, en estenkent voltam rosszul, de roka koma elkerult, csak marhaul emelyegtem. Autoban mindig rosszul voltam napszaktol fuggetlenul, de ha folyamatosan ettem (mindegy mit, keksz, gyumolcs, fank, barmi), akkor oke volt. Csak egyszer kellett megallnunk miattam, de vegul akkor sem dobtam ki a taccsot, biztos a friss levego segitett.
moosejaw

ANCSI! Lehet mar gratulalni? Beszamolo? Fenykepek? Vagy majd honeymoon utan, addig ne zavarjanak? Kép Kép
moosejaw

Szasztok vazzegelôk!

Csak most kerültem ide, ôrület, hogy 3 arhívot kellett végigolvasnom.

Duo! Gratula, nekem is röhögnöm kellett idônként a történeteden. Bálint doktorunkkal szültél, ugye? Nekem nagyon jó élmény volt a jelenléte.

Neet - mint kolléga- szófejtésed tökéletes, rules (uralkodni)= rulez. Emilék már ezt vették át.
És csak vicceltem maradék-ügyben. Csak sajnálom, hogy nem tudunk még elmenni. Aztán nehogy megutljátok egymást és ne legyen több tali! Kép

Green,
Áron cuki! Tökjó Gyürük Ura-tünde füle van! Ábelé is ilyen.

Kriszta!
Csak akkor van fertôzésveszély, ha sok víz megy el, de azt fel fogod ismerni, nekem a csizmám is tele lett Kép.

Ma nem aludtam délután, és majdnme elaludtam esti mese közben (én meséltem).

Pusszantás, megyek aludni.

Bori (akinek 8 napos a kisfia és szerénység nélkül állítja, hogy GYÖNYÖRÜ!)
borri

Moose!
Mit nem értettél? A (PIK)NIK-et? Csak azt írtam, hogy ez jobban tetszik, mint a TIPARTI Kép

Murr!
Sajnálom Kép Tippem sajna nincs, engem mindkétszer elkerült a rosszullét Kép

Jóéjt!
Bogárka (32)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszta!

Víz elöször kb.3 dl mintha bepisiltem volna.Aztán semmi.Aztán kb fél liter és utána pedig folyamatosan mintha pisilnék csak nem tudtam szabályozni.

Moose!

Köszi az ismertetőt.És honnan tudod város nevét?Jártál már ott vagy csak rátaláltál valahol?
Nálunk akkor a nyúl macifej.Bár Soma pirinyó falatkának nevezi Pannikót.

Mindenki!

Soma nem elmebeteg csak kicsit gátlásos elöször az idegenekkel ami abban nyílvánul meg,hogy közli:NEM KÖSZÖNÖK SENKINEK.Ja és hozzáteszi,hogy nem nézheted meg a Pannát!Szóval szerdán ne lepődjetek meg.Egyébként kis oroszlánnak hívjuk ilyenkor.Remélem 18 éves korára ezt is kinővi!

Jucusakidögrovásonvan(fáj fej és folyik orr)
20170114224602

Ja, tenyleg. Ma annyira elfoglaltam magam a lomtalanitassal, hogy elfelejtettem felirni a "tablara". Koszi Bogarka Kép

Jucus, meg egyaltalan nem jartam az operencias tengeren tul. De ami kesik az nem mulik. (Illetve almomban igen, de tokhulyeseg volt, mert felora mulva mar indulnom kellett visszafele Kép )

Tudjatok, hogy feloran belul meg modosithatja az ember a hozzaszolasat? Hsz jobb felso sarkaban vmi papir+cerka gomb. (Most lekestem, ugyhogy itt javitok: Votiv es Neet szulesbeszamoloja kozott irtam dec14en. Nem csoda, ha nem keltett feltunest.)
moosejaw

Zsanci!

Áprilisi Anyák Lapjában hanyadik oldalon van tangás kiscsaj?nem lelem!

Moose!

Én voltam óperenciáson túl(USA)és jó volt nekem .Kanadában csak Niagaránál de az is jó volt!És bármikor szívesen mennék vissza!remélem hamarosan eljutsz Te is oda!Vagy legyen ott a következő tali!Na,csajok?

Most megyek csicsikálni!

Jucus
20170114224602

Hello csajok!

Carmina Burana szup volt, mind a hárman élveztük....

Moos: bocs, asszem neet-nek akart menni a szavak magyarázata.....ja, és komoyzenét régebb óta hallgatok, mint egyebet...azzal alapoztam, aztán jött a züllés....

Muszáj mennem aludni.
Csóka,Ada
ada007

Pálinkást!
ha szerdán is így indul a nap, akkor vazze meg, de megyünk akkor is?? vagy hogy lesz? Kép

Köszi a FOGAS hozzászólásokat, akkor várunk még. (Nyáladzás alábbhagyott, rágás felerősödött, egy szopitájm lement 10 percre. Ezek tünetek?)

Bori!
Kép

Jucus!
Már nem fáj a szopi(de hetekig-hónapokig fájt), a tejleadó reflex azonban "kellemetlen" azaz amikor az egyiket csócsálja és a másik is "kapcsol", az bizsereg, mintha tűz lobogna benne és csöpp-csöpp, dehát erre van a melltartóbetét. (DM-es baby love nagyon jóóó!)Egyébként meg ahogy te is írod, inkább örülök neki, hogy érzem, hogy van bőven.
Eszter 4 óránként eszik 8-10 percet, ari lány, hagy babanetezni. Kép Kép Kép

Oxigen!
De jó! Kép (nick return)

Na, emiatt már tényleg utálni fogtok, de nemcsak anyós jófej, hanem a védőnéni is. Kép
neet
neet

jó reggelt!

Neet, nagyon köszönöm a Csipolínót, tudtam, hogy rád számíthatok. Vagy Moose-ra, vagy Kisünre.. Kép

Duo, nem semmi a szülésed! Levi-papa végig szuperul viselkedett, gratulálok, jól választottál Kép a kisfiatok iszonyú vagány! és nagyon szép!

Green, Áron édes kissrác, és milyen kis komoly! aranyos kis boglyas haja van, és milyen tökéletes a kis fejformája, az arca! gratulálok a gyönyörű kisfiatokhoz!

hogy nem írok? bocs
dolgoztam mintálat,
apám meg lezúgott a 2.em magasságából egy létráról a kertbe, tegnap nála voltunk. kiment/eltört/repedt? a válla, a bokája, tele van sebbel, és kapott egy jókora agyrázkódást
de az is csoda, hogy megmaradt, mert a fejével épp nem találta el a betonlépcsőt...
de azért ne aggódjatok, már azon panaszkodik, hogy be kell fejeznie a tető-mohátlanítást, és nem volt hajlandó még az ügyeletre se bemenni...
most viszem a sebészetre, nincs apelláta Kép

randa idő van. remélem szerdára kiderül
most rohanok, pá
ui:
BKriszta! nekem pont ilyenem volt, pont ezekkel a paraméterekkel, mint utóbb kiderült, ez volt a nyákdugó. utána még 1-2 nap van ált. a szülésig, nekem még innen is 5 volt... drukkolunk! és már nagyon várjuk a híreket Ákoskáról!

votiv 8)
votiv

Jó reggelt mindenkinek! A szokásossal kezdem, nem olvasok vissza Kép

A cukorterhelésem ISZONYAT jól sikerült, vittem hideg szénsavmentest, és azzal nem is volt olyan rossz. A vérvétel maga volt inkább béna, mert nem találták a vénámat párszor, úgyhogy fölös szúrásom is van.

Az esküvő is ISZONYAT jól sikerült, úgyhogy most igen heppi vagyok. Kép

Változások a hasamban: ütemes mozgások estefelé, de úgy, hogy még a hüvelyemben is érzem. Utána olvastam, LEHET, HOGY CSUKLIK SZEGÉNY?

ancsipancsi

Jó reggelt mindenkinek!

Mit csinálunk, ha szerdán is ilyen kaka idő lesz??? Vazzeg...

Ancsi!
Azért az esküvőt részletezhetnéd egy kicsit, elfér itt a sok születéstörténet közöttKép Én nagyon kíváncsi vagyok!

Kriszta!
Drukk neked, a mailed egyébként megjött, remélem te is megkaptad az enyémet, várom az sms-t, ha bármi történés van.

Duo!
Softos verzió nagyon tetszett, de elolvastam az igazit is, hát nem lehetett egyszerű, de a végeredmény tényleg tökéletes!

Rájöttem, hogy a héten még nem szülhetek, mert pénteken pedikűröshöz megyek! Magamnak már esélytelen megcsinálniKép A szerdai taliról nem is beszélve!

Manóka 37+5

Kép
Kép
manoka11

Ancsi ketGRAT! Koveteljuk az esku bovebb kifejteset! Mar ha boldog idod engedi Kép

Votiv, jobbulast a papadnak es legyel szigoru, ne engedd meg neki ezt az apellatat. Azert szerdan jossz, ugye?

Bogarka, meg ket napod van, hogy fedett futott parkka alakitsd a kerted, hatalmas, puha kanapekkal Kép Mellesleg:

KNIK!

vagy

RTIPARTI!
moosejaw

lesz majd beszámoló, csak perpill sajna még mindig sok a melóm, és legalább még 1,5 hónapig fogok melózni :/

+ piszokul dagad a lábam. nem annyira zavar, csak fosok, hogy ártok vele a kőcnek. főleg reggelre pufi a jobb lábam, a papucsba alig megy bele, aztán estére lelapul.

ancsipancsi

Sziaszot!
azt mondták a rádióban, h szerdán meleg lesz, változóan felhős-napos idővel...
Jucus!
Hát az a BAJ, hogy te az ÁPRILISI anyáklapját olvasgatod!!! Ez a májusiban van!
A Somát meg majd B szépen megpuhitja!!!! Bár eddig kisangyal-imidzzsel közlekedett, ez már nem él: tegnap az ikeában bement a játszóba, és ott jó elküldte az épp ott játszó egyetlen kisfiút! Pedig szegény nem csinált semmit. Odament, és közölte vele, hogy ő csúnya, meg hasonló gonoszságok, erre szegény kisfiú elkezdett sirni! Ilyen a B előtte SOHA nem csinált!!! Ez is a kistesó miatt jött elő nála! De megigérem Somának, hogy addig nem nézek rá Pannára, amig ő ezt meg nem engedi nekem!!! Becsszó! Kép
Ancsi!
halljuk a lagzi élményeket!!!
Manoka!
én drukkolok, h a pedikűrös öszzejöjjön! Kép
Neet!
Ez nem ér!!! Jófej anyós, jófej védőnő és férj, aki hajaz dr. Kovácsra!!!! Ki fogod vivni az irigységemet!!! Kép és még szuper ostorod is van!!
Kérvényezni fogom az újbóli Mókusok elé vetésedet!!!!
zsanci, akinek ma 2 hónapos a fia (az egyik)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok, tegnap engem szippantott be a kert, el kellett ültetni mindent, amit a kiállításon vettem, de aztán az persze nem sikerült, és most nézem, ahogy áznak a muskátlik... szerencsére nekik mindegy, én meg nem ázom Kép

Duopack,
nehéz szülés volt, és mégis szép szüléstörténet, imádom a humorod, köszi! Kép

Kriszta,
az lehetett tényleg nyákdugó vagy nem, de szerintem semmibe se kerül felhívni orvost és/vagy szülésznőt, ők meg tudnak nyugtatni Kép

Cili,
OFF: képek szerintem viccesek voltak, de hát ettől van szólásszabadság, nem kell, hogy mindenkinek teccen Kép

Moose,
én csúnyán beszélek Kép lehet, hogy mégsem fogsz velem játszani, és nyulat sem engeded, hogy Dócival barátkozzon? Kép

Votiv,
apukádnak gyors gyógyulást, elég stramm embernek tűnik! Kép Jó ez a Votiv visszatér II. de most aztán ne tűnj el megint Kép

Ancsi,
szóval bekötötted párod fejét? Kép azért írhatnál néhány szót, hogy milyen volt! Kép vagy már nem is emlékszel? Kép

Ada,
koktélparadicsomot én is vettem! Tudsz valami bővebbet róluk (mármint a sok fény-sok vízen kívül): trágyázás, nemi élet, barátok? Mert nekem első alkalom, hogy koktélparadicsomokkal osztom meg erkélyem Kép

Vera
kisün

Zsanci Kép
kisün

Szép jó reggelt Lányok!

Manó11: énisénis akarok pedikűröshöz menni..méghozzá gyógypedikűröshöz....
Valaki tud ilyet? de ha nincs, jó lesz a sima is...plíz elérhetőséget...

Kisün: nem tudok semmit a koktélparik magánéletéről sajna, de assze víz, meg napfény meg szeretet és egész nyáron szépen teremnek Kép de megkérdezem páromat, ő a növényszaki itthon...

Ha csúnyán beszélsz te is, akkor beveszlek a brancsba, oké?

El kellene indulnom itthonról végre, de nem tudok...visszatarta a lustaság...

Ancsi: beszámolót kérünk!!!!!!

Votiv: apukádnak jobbulást, az enyém is ilyen öszvérmakacs

BKriszta: én is azt hittem, hogy a nyákdugeszom távozott, aztán vagy az volt vagy nem...
első részlete két héttel ezelőtt hagyott el, utsó részlete egy héttel ezelőtt...és még egyben vagyok, tehát meg kell, hogy állapítsam, hogy SEMMI SEM JELENT SEMMIT, a biztos már csak az, ha felsír a Prücsök Kép

telihold: érzékeny vagyok rá, de az eddigi nemalvások akkora mormota éccakát eredményeztek, hogy csak na....gyermek meg bennmaradt...
Következő kinézett dátum máj. 1-je és onnan bármikor :D

Olyan isteni giliszta, meg földillat van, nyammm...
ada007

Votiv ! Köszönjük a dícséretet ! Kép
Apukádnak jobbulást !

Borri ! Füle megnyomodott szegénynek szülés közben már megy vissza , kicsit elálló volt , de csak az egyik Kép Egyébként füle a férjemé Kép Tőlem max. a száját örökölte és talán a szemét , ha marad kék . Egyébként tiszta apja , a haja alapján le sem tagadhatnám Kép ( mennyiség +szín )

Ancsi ! Én is kiváncsi lennék az esküvős beszámolóra .

Kép
Kép
greenolive

Ada !
Én jobban szertem a tavasz illatát , mint a gilisztáékét ! Kép
Pont azon gondolkoztunk mikor vihetjük ki először . Doki 10 napot javasolt . Tegnap már szellőztettem ( ablakot bukóra ) délután a szobájába . Jól is aludt .

Más : ti mikor engedtétek meg családtagoknak , hogy kezébe vegyék a kicsit ??? ( Jó nagy a család és persze mindenki fogdosni akarja Kép)

Kép
Kép
greenolive

Jó reggelt!

Szerintem legyen új neve a topiknak:Vazzeg!

És ma elmegyünk sebészetre ha akkor van rendelés

amikor én gondolom.Nem lesz valami rulezKép

Mutterka!

na,akkor Borisz Soma embere!KépMájusi újság?Még csak április van vagy mi!?

Jucus
20170114224602

Green, amint hazaertunk a korhazbol, anyosom maris itt pattogott, dehat tudod milyen az enyem Kép Kép Szerintem ot-hat eves koraig tartsd tavol a latogatokat, akkor talan mar sipcsonton tudja rugni azt, aki tul eroszakos. Meg talan eleg nehez lesz addigra, nem akarjak majd felemelni.

Ada, a gilisztaknak milyen illata van? En mindig figyelem oket esoben, es kerulgetem, nehogy rajuk lepjek (regen el is kestem a sulibol), de hogy illatuk lenne, meg nem tunt fel.

Jucus, a masodik az Alpokban lesz, tehat a harmadik lehet a Sziklas-hegysegben, oke? Tobbi meetingnel is csak europai es amerikai hegyek johetnek szamitasba, tobbi foldresz gyerkocoknek tul veszelyes szerintem.
moosejaw

Moose,
Himalája???? Naaaaa, úgy szeretnék Kép
kisün

Szia Lányok!

Drága Lillus aludt most reggel másfél órát a mellkasomon, így elovastam az elmúlt napok archívját és a friss termést. Én a következőket szeretném hozzászólni:

- a talira én azt hiszem valami répás sütit viszek + bubi mentes vizet, mert sszerintem csak töményen érdemes inni Kép
- én is mindig 2 cickóból szoptattam, bár az egyik mindig jobban tejelt, mint a másik. Persze erre a lányka is rájött és a rosszabbat sokszor nem fogadta el. Tejbelövelés engem is érzékenyen érintett.
-A koktélparadicsom iszonyatosan jó fej növény. Rengeteget terem és szórja a magját így a következő évben is nő majd a helyén növény.Ja és eléggé nagy helyt foglal el, ha nem kötik fel karóra. Szeret elterebéjesedni.(lehet, hogy ly)Manokával mi is kiszoktunk menni a virágvásárra, de idén nem volt affinitásunk, tömeg stb. grrrr... Egyébként én fűszernövényt most az OBI-ban 200 pénzért vettem, ami szerintem elég jó ár.
- magzatvíz nekem teljesen átlátszó volt és ahogy a nagy könyvben meg van írva ömlött. Úgyhogy bementünk a kórházba viszont no fájás és zárt méhszály volt. Így nem engedtek haza, a párom pedig nem jöhetett be a vajúdóba és ez így ment éjfélig. Tehát addig egyedül voltam a vajúdóba. Akkor kezdődtek a fájások, de csak reggel 7 körül kerültem a szülőszobára a párommal. Addig szegénynek kint kellett várnia.Kép talán ezért se jó túl korán bemenni.
-akko én szerencsés vagyok , mert jó fej a párom édesanyja is , sőt a védőnőnk is!
-Egyébként tegnap óta nálunk el van zárva a gáz, no főzés, no fürdés, no fűtés. Ebben az időben kifejezetten örülök neki és ez így lesz még keddig. A ház fő vezetékeit cserélik. Kicsit az őskorban érzem magam, amikor rezsón melegítek fürdővizet a gyereknek. A zajról nem is beszélek, amikor a cserélendő gázvezeték a gyerekszoba külső falán megy és azt verik szét és fúrják.Kép Gondoljatok rám ha egy jó meleg fürdőt vesztek és ültök a meleg szobában.
- ja hajrá Caramell!!!!!

Na azt hiszem elmondtam mindent. Ja mégvalami. Most megnéztem nekünk a Best of Megasztár 1. van meg azon a vera a fény év távolság és a son of a preacherman című dalokat énekli. Jucus ezt keresed?
Ja és tegnap Lillus kinyújtotta felém a karját tudatosan, hogy vegyem fel. Hát nem olvad el ilyenkor AnyuciKép
beetrix

Beetrix!

Igen,a Son of a preacherman (jól írom angoltantónénik?)a kedvencem!Zapát utasítottam a CD beszerzésére!
És ezen énekel a Laci olyat,hogy:Zene nélkül mit érek én?

Neked igértem ugye,hogy megnézem a Peter Rabbites szalvétát?Sajnos nincsen belőle ép csak amit szétcincáltam a dobozomhozKép
Jucus
20170114224602

Sziasztok!

BoriKép
Koszonom a valasztKép
Rakhatnal fel kepeket a GYONYORUUUUU kisfiadrol!!!

ZsanciKép
Gratula a 2 honapos Kisfiadnak!!KépKép

JucusKép
Jobbulast!!!!Kép
Ha igy mukodik ez a "szivargas",akkor nalam tuti
nem a magzatvizrol van szo-hala az egnek!!KépKép

VotivKép
Apukad epuljon fel gyorsan!!!az mindenesetre pozitiv,hogy mar a munkan gondolkodikKép
Nyakdugo?Az jo lenne!!!Lassuk csak,5 nap,nekem pentek estetol van,tehaaat...HOLNAP SZULOK???Jaj de jo lenne!!!KépKépKép

AncsiKép
GRATULA!!!:oBESZAMOLOOOOOOOOOT KERUNK!!!
Szerintem ez tuti a csuklas,nekem is ilyen erzes,es Akosom eleg surun is muveli,ram meg mindig a fraszt hozza...nem tudom miert,de azt gondolom,hogy biztos nem jo neki,ha csuklik...

ManokaKép
Akkor pentekig ellendrukkokat kuldok NekedKép
1 levelet kaptam Toled-amint tortenes van,irok!!

VeraKép
Bizzunk benne,hogy tenyleg a nyakdugo voltKép

AdaKép
Nohat remelem,azert 2 het mar nincs hatraKépKép

Ja,es nem is mondtam:
KEEEEEEEEESZ A KISAGY!!!:o:o:oVEGRE!!!
Amint megszarad a fejvedo es felrakom,teszek fel kepetKépKép

Kriszta es Akos
37+4

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Beetrix:
sajna a koktélpari nálunk hiába szórja a magvait, nem hinném, hogy az erkély betonpallóján jó táptalajra találna Kép
Mindenesetre a karósítást felírtam, majd mondom Apinak.

Lányok:
a gilisztaillat az amolyan föld, eső, friss fű, meg még valami buké együtt véve...nem igaz, hogy nem érzitek....Kép
Igaz a nyári a teljesen igazi, ezek az áprilisi girnyóillatok csak amolyan ujjgyakorlatnak tudhatók be Kép

OFF: nincs valakinek tutter sztrapacska receptje? meg pedikűröse?
ada007

Off: de azt hiszem érdekelhet többünket.
JÓL-LÉT - HÉT a Retortában
2005. április 25-30.

Rendezvényhetünk célja, felhívni a figyelmet
a kisgyermekes anyák munkaerő-piaci helyzetére,
a munka világából való tartós kiesésük következményeire,
a gyermek- és munkavállalás ellentmondására és annak lehetséges, részben feltáratlan összefüggéseire:
a jól-léti társadalomtól való távolodásunkat tükröző csökkenő gyermekszámra,
a válások, a gyerekek tanulási és magatartásai zavarainak szaporodására,
a férfihalandósági adatokra,
mentálhigiénés állapotunkra.

Tanácsadással, anyabarát állások közvetítésével, kutatással foglalkozó alapítványunk az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium támogatása révén lehetőséget kapott a bemutatkozásra, egy a kisgyermekesek munkavállalása szempontjából az érintettek többsége körében megoldásnak tűnő, ugyanakkor a rangos szakemberek által ellentétesen megítélt részmunkaidős foglalkoztatásról szóló konferencia szervezésére.

Program:

Április 25.-én 13 órakor Kornis Mihály íróval Pataki Katalin beszélget a női sorsról.
16h-kor Szalai András művészettörténész-építész által megnyitandó kiállításunkon Bolega Anita Anna alapítványunk számára az anyaság és a munka összeegyeztetésének fonákságairól festett humoros illusztrációi és firkaképei tekinthetők meg.
Április 26.-án 13 órakor Szalay Kriszta és Cserna Antal osztja meg tapasztalatait vendégeinkkel arról, hogyan lehetnek nő és férfi egymás társai munkában és magánéletben egyaránt.
Április 27.-én de. 10 órakor kerül sor Dr. Frey Mária és Krémer Balázs szakmai csemegének ígérkező beszélgetésére a részmunkaidős foglalkoztatásról, népesedéspolitikáról. A vita során alapítványunk is bemutatja tapasztalatait a z anyák helyzetéről, igényeiről.
Április 28.-án a kisgyermekesek önértékelését fejlesztő, pályaújrakezdését megkönnyítő pszichodramatikus tréninget szervezünk. Emellett folyamatos munkaerőpiaci tanácsadás, grafológiai személyiségelemzés, jogsegélyszolgálat, rajz- és kézműves-foglalkozások, gyermek-rajzelemzés, feng-shui tanácsadás, és a testi-lelki felüdülést segítő csikung-órák várják az érdeklődőket az alábbi időpontokban.

Jelentkezni lehet telefonon vagy mail-en ápr. 26-ig .
Részvételi díj: 5000 Ft/fő
jogsegélyszolgálat

A programok helyszíne: Retorta rendezvényközpont, 1054 Bp. Széchenyi u. 3.
Mindenkit szeretettel várunk!

Ezt a nonprofit.hu oldalon találtam.

Jucus sajnos ezen a cd-n nincs rajta Gáspár Laci száma. Viszont a lemeze meg van mp3 formátumban, amit át tudnék küldeni érdekel? Jas és köszi, hogy megnézted a szalvétát, nem baj, hogy nincs. Viszont én voltam hobbi boltban és 800 pénzt otthagytam szalvétákra. Durva, de olyan aranyosak voltak.
beetrix

MurrKép
Ezt egy masik topikban talaltam:

"Öt jó tanács a reggeli hányinger ellen
1. A nap folyamán gyakran kortyolgasson zsírszegény tejet.
2. Egyen gyakrabban, de keveset: rágcsáljon kekszet, pirítóst.
3. A gyömbér kitűnő szer émelygés és hányinger ellen.
4. Naponta többször fogyasszon néhány kanál joghurtot.
5. Kortyolgasson ásványvizet és eszegessen friss gyümölcsöt"

BeetrixKép
Ez az,en sem szeretnek egyedul vajudni orakon at...Kép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Beetrix!

MP3-hoz lövésem sincs,meg kell kérdeznem egy hozzáértőt!

csak 800Ft szalvétára?Bár belegondolva kezdésnek nem is olyan rossz!Én most válogattam ki a szalvétáimat mert nem férek és nem alkotok ezért átadom a keresztlánykámnak őket.

Jucus
20170114224602

Murr: Ezt ma reggel kaptam:
Öt jó tanács a reggeli hányinger ellen
1. A nap folyamán gyakran kortyolgasson zsírszegény tejet.
2. Egyen gyakrabban, de keveset: rágcsáljon kekszet, pirítóst.
3. A gyömbér kitűnő szer émelygés és hányinger ellen.
4. Naponta többször fogyasszon néhány kanál joghurtot.
5. Kortyolgasson ásványvizet és eszegessen friss gyümölcsöt.

Moose: Sztm szerda délig olvasok mailt majd, úgy hogy addig bármikor szólhatsz. De elküldöm a mobilszámom mailban sztm, és akkor még utána is jó. Jó? Kép

Ancsi: lehet, hogy csuklik, néha nekem is ugrál tőle a pocim Kép És ez, ha jól tudom nem is baj, rekeszizomra is gyúrni kell Kép

Ada: Milyen sztrapacska? Nekem van, vagy 3 receptem...

KépKép
oxigen
Györköny

Látom Kriszta beelőzött Kép

És elfelejtettem mesélni, csütörtökön megyünk 4D-s ultrahangra Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok lányok!
Nem tudom, hogy menjek -e a talira, vagy sem. Gréti babám hétvégén már teljesen jól volt, ma meg egyfolytában folyik az orra, viszont az orrszívó már semmit nem hoz ki belőle, csak olyan kis vízszerű folyik belőle. És hát az idő sem a legkellemesebb.

Képzeljétek voltunk neki útlevelet csináltatni és belenézett a kamerába és mosolygott. Annyira édes!

KépKép
KépKép
lindicita

Vazzeg Jucus!
Remélem a fijjuk jól fogják majd magukat érezni, és jókat nevetnek a sok kismamin!!!
Ja, májusi anyáklapja: keresd a teszkóban! Kép (fizetett hirdetésünket olvastad)
Szoptatás:
én ált. 1 ciciből etetek, mert a másik soha nem kell neki...ha beindul a tej, az elég rossz érzés, olyan, mint Neetnél. Én azt nem szeretem, hogy ilyenkor a másik cicim is elkezd sirni...
És utálom a melltartó-betétet...És nekem még olyan is van, hogy elkezd spriccelni, erre picúr tökre megsértődik, sir, és persze úgy tartja a fejét, hogy minél több menjen az arcába, mert akkor még szánalmasabbnak hat...Kép Egyébként már nem fejek, de a spriccelés nem akar abba maradni...
Esőmentes további szépet...
zsanci, aki ma jött rá, hogy két nappal lekéste a queen koncertet...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
ez már nem AZ a Queen Kép szóval én nem is így tartom számon...
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?