A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mili,Kép
Itt vagyok. Nekem az ég világon semmi tünetem!
A hőm 37,- 37,1 között szokott lenni. Napi 2x1 utrót kaptam (kúpot).

Pircsi &
Kép
Kép
petri

ZituskaKép
Hogy vagy? Remélem jól ebben az áldott állapotban!
Kép
Mi lesz most a táblival? Olyan régen láttam márKép
Olik
Vendég

Sziasztok lányok!

Zituska!
Nagyon sok boldog névnapot!Kép
Sajnos ezen a szép napon is munkát adok neked. Ma vagyok az 2. cnon. Ha kijavítanál, megköszönném. Ezt már tegnap el akartam küldeni, de nem engedte.

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!Kép

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!KépKépKép
Tegnap nem tudtam írni...KépKép

Amúgy köszönöm szépen, jól vagyok!Kép
Semmi hányinger, csak farkas éhség és álmosság!Kép Meg nagy ritkán pici pocifájás, de egyáltalán nem vészes!
Várom a holnapi UH-t nagyon!!!Kép

Dobok táblit!
(nem szeretek ilyen javításokat végezniKépKép )zebrát szeretnék mindenki neve mellé!!Kép

Puszi!
Z

Kép
Kép
zituska28

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

ZituskaKép
Jelentkezz UH után. Kép Én kedden megyek. Kép
Arra szeretnélek kérni, hogy addig tarts a zebrásak közt, amíg nem szólok, hogy tegyél át a babásokhoz. Jó?

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Zituska, szerintem nyugodtan vegyél ki a táblából engem. Mostanában annyira ritkán járok erre, hogy szinte azt sem tudom ki kicsoda. Gondolom rám sem emlékeztek sokan Kép. Majd ha lesz jóhír akkor írok egy pár sort, de mostanában nem nagyon van rá esély Kép.
Sok szerencsét mindenkinek. Azért még időnként benézek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Lányok!

Sajnos tegnap nem engedett be a b.net, úgyhogy nem tudtam megköszönni nektek a bíztatásokat!

Mili, Emi, Noémi, Ági
Persze tudom, hogy igazatok van, hogy így is babás lehetek, de azért lássuk be kevesebb rá az esély. Az orvos is azt mondta, hogy most megszünették az elzáródást, de nem lehet tudni, hogy meddig...
Azért most beleadunk mindent ebben a hónapban, hátha a természet elintézi. Lécci szurkoljatok nekünk!
Ja, és a férjemnek valóban 2 spermaeredményre van szüksége, hogy biztosak legyünk abban, hogy vele minden ok. (az 1. rendben volt)

Mili
Már csak 6-ot kell aludni!

Kép
Kép
szilva069

Szilva és a tobbiek/akik még benéznek ide/

Szeretném a véleményeteket kérni. Ma vagyok 23cn, 8 nappal az inszem után és 10 nappal a pregnyl tuszorepi után+ 2*2 Utrot szedek naponta -kúpot.Reggel teszteltem és lett egy halványabb de láthato második csíkom. Nem tudom hogy ez most babot jelenthet vagy pedig valamelyik gyogyi kavarhat még be? Mit szolltok hozzá. Még a férjemnek sem mertem mondani mert nem akarom szegényt elbolondítani.Segítsetek!!!
mili

Szilva

Még az elobbi hozzásólásodhoz annyit, hogy bizakodj, mert néha tényleg a "természet" intézi a dolgokat. Képzeld én eloszor úgy estem teherbe kb 7 honap probálkozás után, hogy a férjemnek csak kb 10 millio osszspermium száma volt és ebbol csak 3 millio volt mozgo. /igaz az a babo elment de valszínu hogy nem fuggott azzal ossze/ szoval az egy csoda volt. Jelenleg van neki 7 mil.mozgo és osszesen 22 mil és még most is csoda volna ha sikerulne. Ezért kell bízni a CSODÁKBAN, mert néha igen is VANNAK!
Szorítok neked!!!!!
mili

Mili

Nem akarom elkiabálni a dolgot, de eddig itt a topicban, akinek volt 1 halvány csíkja, az mind babás volt! Szerintem + irányban ritkán szokott tévedni a teszt!
Nagyon drukkolok neked, hogy csütörtökön reggel egy határozott csík jelenjen meg! Próbáld meg kivárni a jövő hetet! Remélem hamarosan itt hagysz minket... bár hiányozni fogsz!

Kép
Kép
szilva069

koszi Szilva hogy válaszoltál ilyen gyorsan, azt hittem nincs itt senki. Tudod kicsit tartok attol hogy esetleg a pregnyl okozza, habár Wish úgy írta /persze az a nap pont elveszett/ hogy 8-10 napon belul kimegy a szervezetbol. Hát meglátjuk, orulni még nem merek csak a reményem duplázodott. Kép
mili

Mili
Szerintem se éld bele még magad, de azért csöndben örülhetsz és bizakodhatsz! Valljuk be, azért ez jó jel!

Emi
Te beszéltél az orvosoddal, hogy hogyan tovább? Mégy inszemre a köv. ciklusban? Te hányadik ciklusnapon vagy? Közel azonos napon vagyunk nem? Képzeld milyen jó lenne, ha együtt várnánk az inszem eredményét!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mili!
Nagyon jó lenne,ha sikerülne,de ne éld bele magad!Várj még egy kicsit.Nem tudom emlékszel e de én inszem után 8-9 nappal 3 pozitívat teszteltem,mert még a repesztő bennem volt(HSG)
Érdemes várni,de azért a leges legjobbat kívánom neked!!!!!!!!!!
Szorítok nagyon!
Vendég

Vikimi

Te milyen repiszurit kaptál? Neked is pregnyl volt?
Hát igen én is ettol tartok hogy még a pregnyl okozhatja. Mindenképpen tesztelek pár nap múlva.
mili

Mili!
Már nem emlékszem a nevére,de valami más volt.
Minden esélyed megvan,hogy az a csík a kis pocaklakód legyen!!!!!!!!!!!!!Kép
Vendég

Zituska Kép
Mi volt az UH-n??????????????

Kép

Kép
pkagi

Agi
Zitussal kapcsolatban nézd meg az egyel lejjebbi topikot oda írt.
mili

Mili Kép én nagyon szorítok neked!!! Csendben ... Kép
Vendég

Lányok!

Kihalt a topik! Mindenki elköltözött?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép
Nem, mindenki hazament Kép Illetve majdnem mindenki Kép

Tündi
Vendég

Jó neki, és sajna még ezerrel dolgozom. Egy kertészetben dolgozom, és hát Anyák napjára mindenki vásárol!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok lányok!

Kicsit régen írtam már, de amellett, hogy a technika ördöge állandóan szórakozik a babanettel, egy kicsit magam alatt is voltam.
Azt még írtam hétfőn, hogy meglettek a véreredmények és túl vagyok a PCT-n. Szerda reggelre meglettek a párom eredményei is, 222 millió kiskatona van és a mozgásuk is nagyon jó Kép Szerda este visszavittem a dokinak az eredményeket, és kiderült, hogy a hormonprofilom rendben, a párom rendben, a PCT viszont nem lett jó Kép Azt mondta, átlag 25-30 spermiumot szoktak látni a látótérben és ez nálunk csak 2-3 volt. Azt mondta, hogy lehet, hogy ez csak egy eseti eredmény volt és nem kell belőle messzemenő következtetéseket levonni, de az is lehet, hogy mindig csak ennyi van és emiatt nem jön a babó, akkor viszont az inszemet ajánlja. A HSG vizsgálatom még hátra van, és végül arra gondoltam, hogy mikor a HSG-t fogja csinálni, megkérem, hogy ismételjük meg a PCT-t is. Az azért már biztosabb eredményt mutatna. Szóval kicsit magam alatt voltam/vagyok Kép

Mili, olvastam a halvány csíkot Kép Sajnos érdemben nem tudok hozzászólni, mert nem ismerem a gyógyszereket, de nagyon szorítok neked Kép De jó lenne!!! Kép Kép Kép

Zitus, utólag is boldog névnapot kívánok neked!!! Kép Ne izgulj, biztosan minden rendben van a babával, csak lehet, hogy nem egyedül van Kép Kép Kép

Noémi, hogy vagy?

Bogi, eltűntél Kép Mik a fejlemények?

Timi

KépKép

KépKép
timika

NoémiKép

KÖszi az oldalcímet tényleg nagyon jóKép

Alina
Vendég

Timi
Szerintem még ne aggódj a párod PCT-je miatt. Nekünk is azt mondta az orvos, hogy mindenképpen 2 vizsgálat szükséges, hogy biztosat tudjanak. Nekünk is hátra van még a 2. Szerintem is mindenképpen ismételjétek meg a vizsgálatot!
Ugye volt elötte 4 szexmentes nap?
Remélem a másodikon már többen lesznek a kiskatonák!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép Ari vagy, de ez az én PCT-m volt Kép Ez az, amikor megnézik, hogy pár órával az együttlét után mennyi spermium található a méhszájnál. A párom kiskatona számai rendben vannak (222 millió Kép). Az a baj, hogy ha ez nem csak egy eseti rossz eredmény volt, akkor ez azt jelenti, hogy vmiért az én szervezetem több ellenanyagot termel, ezért nem jut fel elég kiskatona Kép Másképpen: ahhoz, hogy az az egy spermium megtermékenyítse a petesejtet, amiből a baba lesz, rengeteg más kiskatonának el kell pusztulni, ami által egy olyan anyag termelődik, ami segít a végső kiskatonának a petesejt megtermékenyítésében. És ugye mivel nálunk kevesebb kiskatona jut fel, kevesebb is pusztul el és ezáltal a spontán megtermékenyülés esélye is kisebb. De ez csak akkor igaz, ha ez az eredmény tényleg mindig ilyen rossz, ezért szeretném megismételtetni a vizsgálatot. Egyébként csak 1 nap szünet volt előtte, de senki nem mondta, hogy többet hagyjunk ki. Csak maga a kiskatona vizsgálat előtt hagytunk ki 5 napot, de akkor egyébként is megvolt a menzim Kép

KépKép

KépKép
timika

Timi
Félreértettem, viszont megint tanultam valamit. Köszi. Azért szerintem is ismételjétek meg, biztosan okosabbak lesztek. A szünetet meg azért gondoltam, hátha több és erősebb sperma termelődi 2 v. 3 nap után. Persze ez csak az én véleményem.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Timika

Szerintem is meg kell ismételni, de ha csak tényleg ez a probléma gátol titeket a babohoz akkor gondolom inszemeztek. És akkor szuper - hiper esélyetek lesz a babora. Még szerencse hogy az inszem azért nem olyan bonyolult dolog mint pl. a lombik.
Te hát ha valakinek a lombik az egyeduli esélye akkor az meg minden áldozatot megtesz. En is igy volnák. De még bizakodom.

Mondjuk én szerintem 222mil /rengeteg/ spermánál szerintem mindegy hogy 1 vagy 3 napot hagytok ki.
mili

Szilva Kép Szívesen Kép Igen, a következő alkalommal pontosan lebeszélem a dokival, hogy hagyjunk-e ki pár napot, illetve, hogy pontosan mennyi idő teljen el az együttlét és a vizsgálat között... Nektek most hogyan tovább?

KépKép

KépKép
timika

Mili Kép Igen, ha a következő sem lesz jó, de a petevezetékek átjárhatók, akkor inszem. Illetve még a párommal meg kell majd beszélnem, hogy az eredmény ellenére akar-e még 2-3 hónapot spontán próbálkozni, vagy rögtön vágjunk bele az inszembe.

Mikor tesztelsz legközelebb? Van vmi tüneted? Olyan izgi Kép

KépKép

KépKép
timika

Mili
Oriási drukk, és szorítás!

Szilva
Szerintem is adjatok bele mindent. Jó esélyed van a dolgokra. Én 10.-én megyek vissza az orvoshoz és akkor megbeszélünk mindent. Szerintem, mivel úgy néz ki hogy a kicsit kevés de jó minőségű katonákon kívül semmi más gondunk nincs, valószínű nem lesz egyből inszem, hanem kezdjük Clostivel (vagy mivel).

Tegnap voltam pszichológusnál. Estére teljesen kész lettem. Azt mondta hiába kezdenék bele bármilyen kezelésbe, először a fejemben kell megtalálni a bajt. Ezt még jobban alátámasztja, hogy nincs semmi bajunk, tehát pszichésen gátolom a teherbe esést. Szóval kész vagyok teljesen, mert ez olyan mefoghatatlan. Megbeszéltünk sok mindent, hogy milyen okai lehetnek, gyerekkorból hozott dolgok, illetve párkapcsolatai "erőviszonyok" (csak hozzáteszem nagyon szeretjük egymást és igazi gondjain nincsenek)mégis vannak olyan tudatalatti dolgok, amik nem engedik a testemnek, hogy rászánja magát a gyerekvállalásra. Szóval nincs gyógyszer csak saját erőből kell ezeken túl lenni. Csak nehéz, mert ha állandóan veszekednénk megérteném, de olyan boldogok vagyuk a gyereket leszámítva. Tegnap fél éjszaka egint sírtam, apa vigasztalt. Talán pont ez hiányzik, hogy mindent elsírjak neki?

A HSG után most még nem vagyok csúcs formában. Ma még jobban vérezgetek, mint tegnap. Kaptam antibiotikumot, de ma már abba lehetett hagyni így nem szedem.

Szilva, én ma vagyok a 11. napon, de nem tudom milyen hosszú lesz most a ciklusom, mert a pszichológus csinál talpmasszázst és e miatt múlt hónapban átállt 33-ról 28-ra. Hétvégén akarok csinálni ovulációs tesztet, meg megint elkezdem a hőmérőzést. Úgyhogy majd infózok.

Lkt
Nem volt varázslás tegnap, annyira edumáltuk az időt. Majd legközelebb.
emi31

Sziasztok!
Én nem ide szoktam írni, hanem a kaális párokba, de itt annyi kismama lett, hogy lenne hozzátok 2 kérdésem. Nekem 22-én volt a punkcióm, 25-én volt a transzfer. Azóta egyfolytába húzódik a hasam és 3 napja (bocsánat) fehér folyásom van.
az első kérdésem ezzel kapcsolatos, duphastont szedek, ettől lehet folyásom?
A másik, hogy a transzfer után kaptam Choragont (hétfő), meg ma és vasárnap. Jövőhét vasárnap kellene tesztelni. Írta vki, hogy ennek van kiürülési ideje (10 nap). Akkor ez nem fog bekavarni a tesztbe?
Kicsit hosszúra sikerült :-)
Köszi a választ
byby

Timi
Kérdezted, hogy mi hogy állunk. Minden vizsgálaton túl vagyunk. A HSG nekem nem lett v.mi fényes. Csak az egyik p.vezetékem átjárható. Jövőhét pénteken HSG utáni kontroll UH-gal, és aztán megbeszélés a dokival, ha minden jól megy, a következő ciklusban inszem.

Emi
Végre jelentkeztél. Szerintem is jó ötlet, hogy próbálkoztok még pár hónapot spontán, mert nektek még simán összejöhet. Úgy rémli még csak 7 hónapja gyakorlatoztok ugye? Főleg, ha nem vagy lelkileg stabil. Írjál a topicba nekem, hogy mi van veled, az is segít. Ne keseregj annyira, látod kutya bajotok, valahogy úgyis össze fog jönni a babó. Az tök jó, ha 28 naposak lesznek a ciklusaid.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Szilva, de ha az egyik petevezetéked átjárható, és "csak" ez a baj, akkor spontán is sikerülhet a baba, nem? Nem akartok még várni az inszemmel?

KépKép

KépKép
timika

Szilva
Köszi a támogatást. Az a helyzet a pszichológus után mindíg egy kicsit kibukok.
Már másfél éve próbálkozunk, de volt egy-két hónap kihagyás apa problémái miatt. Most ez a PCT felkeltette az érdeklődésemet, mert ilyenen még nem voltunk. Utánaérdeklődök, hogy ezt hogy lehet kérni.
emi31

Ja, eddig azért nem jelentkeztem mert zsufi volt a mai nap, és akárhányszor lett volna pár percem bejelentkezni nem engedett be ez a frány bnet.
Én is megyek haza lassan, majd otthonról még benézek hozzátok ha lesz itt valaki.
Jó hétvégét mindekninek!
emi31

Emi
Meglátod hogy a psichológus segít majd rajtad, és biztosan nem gyogyszerre van szugséged hanem arra hogy kozosen megtaláljátok a bibit a tudat alattidban.
Byby
Egy doki szerint a choragon 3 nap alatt. És a pregnylt megkérdezték nekem és állítolag 5-6 nap.
mili

Emi, bocs, hogy beleszólok, mert nem tőlem kérdezted, de nekem ugye most csinálták... Szóval csak megkéred a nőgyogyidat, hogy szeretnél egy ilyen vizsgálatot. Nekem a 15. ciklusnapon csinálták. Reggel 6-kor voltunk együtt és 10-kor csinálták meg a vizsgálatot, ami egyáltalán nem fájdalmas. Egy műanyag csőszerűvel leszívtak egy kis mintát, amit át kellett vinnem az andrológiára és ott már 5 perc múlva mondták az eredményt.

Ha ennyire kiborít a pszichológus, megéri egyáltalán menni hozzá? Miért nem próbálod ki pl. a jógát lazításképpen?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Emi Kép kicsit, mintha egy cipőben járnánk. Én is bejelentkeztem pszichlógushoz, 2,5 éve próbálkozunk és a 2. sikeres inszememnél a baba 9. hetesen meghalt. De talán tudod.
A párom csak annyit mondott, hogy szegénykém, mindenféle turkászhoz kell járnom (a nőgyógyászokra gondolt Kép) és most agyturkászhoz is elmegyek. Na, majd meglátjuk. Ha segít, írj ide. Szerintem fog segíteni.

Nagyon drukkolok Neked! Meg persze magamnak is. Nem szégyen a pszichológus, különösen akkor nem, ha meg tudsz vele oldani tudat alatt rejlő problémákat. A barátnőm egyszer 1,5 évig egyáltalán nem tudott aludni, és kiderült, hogy gyerekkorára visszavezethető okai vannak. Szóval, MEGADRUKKOLOK nektek!

Mennek a szimpatikus energiák feléd! Ez Áginál is bejött már! KépKépKépKépKép

De nem vagyok boszi Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Timi
35 éves múltam, nincs vesztegetni való időm. Megérted ugye? Szeretnék mielőbb inszemre menni!

Emi
Hát a másfél év valóban nem kevés. Próbáljatok meg mindent megtenni annak érdekében, hogy mielőbb kopogtasson hozzátok is a gólya! Én szorítok neked!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Timika Kép szerintem nem a pszichológus borítja ki Emit... Kép hanem olyan érzelmek és ráébredések, amelyek fokozatosan kerülnek elő. Talán ez a legnehezebb.

Emi Kép szóval hajrá! Lesz itt még babaeső! Majd mi ejtjük őket, jó??? Egyszer különben engem is Eminek hívtak egy ideig a Noémi miatt. Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Emi!

Tényleg akartam kérdezni, hogy hogy ment a pszichológus. Én a 2 dolgot párhuzamosan csinálnám a helyedben: Jövő hónaptól elkezditek az irányítottat, és közben a pszichó is dolgozzon rajtad. Teljesen megértem, ha kiborultál, annál is inkább, mert ez a tudat alatti blokk dolog azért nagyon rossz, mert iszonyúan megfoghatatlan. Maga a pszichológus sem tudja megmondani, hogy kb mennyi idő a megoldása.
Tudod, én is azt tervezem, hogy (ha kell) jövő hónapban 1.inszem, aztán 1 hónap (legalább) pihi, és ezidő alatt a lelkemet próbálom helyretetetni. (mondjuk, ebben a mocskos anyagiak is szerepet játszanak, mert doki is meg lélekgyógyász egyszerre nem megy)
lkt

Jó hétvégét nektek! Kép hazamentem, hétfőn jövök megint Kép

Puszi
Noémi
Vendég

Szilva, persze, ez így világos Kép

Noémi, én csak abban nem vagyok biztos, hogy ez tesz-e a legjobbat most Eminek... Viszont lehet, hogy a Raffait érdemes lenne megkeresni... ez csak most jutott eszembe Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok, én is hazamentem!
Jó hétvégét!

Kép
Kép
szilva069

OlikKép

Te hol bujkálsz? Most vagy a ciklus végén nem? Mi újság?

Alina
Vendég

Szilva, Timi, Lkt, Noémi, Mili
Aranyosak vagytok, köszi.
Bízom a pszichológusban és tényleg nehéz, hogy olyan dolgokkal szembesít amit valahol tudsz csak mégsem gondolsz bele igazán. Továbbra is járok hozzá, meg közben szerintem is el lehet kezdeni az irányítottat. Anyagilag nem kevés, de azt gondolom ha bele kezdtem ebbe az agyturkába most már félúton nem hagyom abba. Ráadásul beszélgetés közben talpmasszázs van, ami egyrészt kellemes, másrészt úgy érzem jót tesz.

Timi, ki az a Raffai. Mit tud?

Lkt
Neked most mi lesz a következő lépés? Mikor mész megint? Ha úgy alakul összefuthatunk.
emi31

Emi Kép Raffai Jenőnek hívják, ő is egy pszichológus, de ő dolgozta ki Hidas Györggyel együtt a baba-mama kapcsolat analízist, aminek az a lényege, hogy a terhesség kezdetétől tudsz kommunikálni a babáddal. Ő segít felvenni a babával a kapcsolatot és segít helyesen értelmezni a baba válaszait, kérdéseit is. Tudom, hogy ez még nem aktuális nálatok, csak azért gondoltam rá, mert egyszer olvastam valahol, hogy már a fogantatás előtt érdemes elmenni, hogy kiderüljenek olyan problémák, amik esetleg akadályozzák a terhesség létrejöttét. És ha babás leszel, akkor lehet rögtön folytatni a kapcsolat analízissel. Ha esetleg bővebben érdekel, szerintem olvasd el a "Lelki köldökzsinór" c. könyvet. Az első felében magáról a módszerről olvashatsz, a másodikban pedig olyan anyukák leírásai vannak, akik eljártak ilyen analízisre. A száma: 377-6692 vagy 30/900-2039

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timika!

Ez nem hangzik rosszul, van már ugyan egy számom, de jobb, ha több van a tarsolyban.

Emi!

Nekem erre a hónapra vége a Dokinkkal. Vagy kb.2 hét múlva megyek, ha megjött, vagy 3 hét múlva UH-ra. Ezen utóbbi lehetőséget most el sem mondta. Jó, tudom, azért mert már ismerem a járást...
lkt

Lkt Kép Örülök, ha esetleg segíthettem Kép

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?