A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Köszi szépen!

Üdv JéBea köztünk, én így hívlak ha nem gond:-)
A tali szerintem nagyon szuper volt, mi jól éreztük magunkat, Pipi 5 perc alatt kidőlt itthon.
Gabi, köszi, hogy nem dobtál ki, jó volt nálatok, szép a házatok és álom gyerekeid vannak:-)

Gabici remélem sikeresen hazaértetek, még egyszer köszi, hogy elvittetek.
Angi, beindult a kocsi? Úgy láttam a lányaink már a végén jöttek bele a "rosszaságba", Pipi nem akart hazamenni:-)Virág nem semmi rötyögi, sajnos Boginak megint megettük a lábát, bocs:-)

Én indítok egy új albumot, Szegediek, tali Gabiéknál címmel, oks?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Anita: Nagyon szépek voltatok! Pipi is gyönyörű!

Jégvirág: Szép nevet választottatok! Van fiúnév is?!

Zita:Az természetes, hogy még van egy kis vérzés, főleg ha szoptatás alkalmával ürül egy kicsi, a szoptatás alatt mozog a méhed, ezért vérehetsz. azért kérdezd meg a dokidat!
A mensi teljesen személyfüggő, van akinek 6 hét után, van akinek egy-másfél év után jön meg újból. Szerencse kérdése.

Kissvirág: Örülök, hogy többnek érzed a tejed! A mérleget eltetted már?!

Csajok! tök jó volt a tali! Kép

Gabi
inecsg

Jégvirág: homeoptáiás szereket minden gyógyszertárban lehet kapni, főleg a Kígyóban és a Sasban. Van egy ingyenes füzetecske, három része van! Kérni kell a gyógyszerésztől.
Neten is van róla a www.homeopatia.lap.hu-n.

Anita: Örülök,hogy jól éreztétek magatokat! Flóra is akkor éledt fel, mikor már kevesen voltatok! Addig csak ücsörgött és kisbabát játszott.

Megnézem a képeket, én egyet sem készítettem! Kép

Gabi
inecsg

Erika: Kár, hgoy nem tudtaok jönni, azért jó, hgoy Benedeknek már nincs láza!

Gabi
inecsg

Gabi,
köszi mindent Kép.
Eszter is a végére élénkült fel.

Jébea,
a Vasas patikában is tartanak elég sokféle homeós cuccot és füzetet is tudsz kérni. Vagy kérdezd meg a legközelebbi patikában, hátha nem kell messzire menned.

Zita,
mensi: ha a baba szopik, méhösszehúzódások vannak. Teljesen természetes a vérzés, de beszélj a nőgyógyászoddal, ha aggodalmad van.
Nekem akkor jött meg, amikor elkezdtem a hozzátápit jobban (asszem 9 hós volt Eszter). Mit nem adtam volna még egy kis szünetért?! Kép.
Viszont rendszertelen, mert a Csajszi még nyomja a szopkát.

Ildi,
elhoztam a cumisüvegfogót, elvisszük lehet, holnap a többi cuccal. Otthon vagytok?

Erika,
nagyon sajnálom, hogy nem jöttetek. Jó hír, hogy Beni láztalan. Mitől volt a láz?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Anita,
szépek vagytok a képeken, látom a Kakas szép sudár legény Kép.
Volt móka is, vagy egy szolíd ebéd?
Szép a nadrágkösztümöd.
Pipi teljesen lenyűgözött, nagyon aranyos volt.

És minden Pici kedves Kép, most kicsit szemlélődtem is, Lénával+Bátorral+ESzteremmel könyvet olvastunk, nagyon tetszett Nekik Kép.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

Lányok, ez a tali nekünk nagyon teszett! Gabi, köszi még egyszer a helyet és a fincsi kaját. Minden gyerek nagyon jó volt szerintem, Flóra és Bátor nagyon jól viselték, hogy más bitorolja a játékaikat.

B.Bea, találj valami nick-nevet magadnak, mert van már egy Beánk.:-) Itt laksz a szomszédban, és még nem is futottunk össze soha! Nahát!
Ha van kedved velünk találkozni és beszélgetni, megbeszélhetünk egy időpontot egy közeli játszótéren például. Mi rengetet kószálunk kint a környéken Edivel. Hogy viseled a terhességet?
A H.F. melyik részén laktok?

Holnap 4 napra elutazunk a nagyikhoz. Apucink kivett 2 szabadnapot, azt mondja jó lesz már elhasználni a tavalyról maradt szabikat. Igaza van.:-) A nagyik meg oda-vissza lesznek, hogy nem csak rohamlátogatás lesz, hanem lazább.

Üdv. Mindenkinek!
Gabici
gabici

Virág! én is ott laktam 18 évigKép És én is Sárinál szültem II-esben, csak 1 évvel korábbanKépKép

Erika! megprobálom nem megszoptatni de ha nem veszem fel üvölt, ha felveszem akkor is, egészen addig amig nem teszem cicire. A multkor több mint 45 percig probálkoztam végül odaadtam neki. Most meg hogy igy is csupa takony nem kap levegöt nem akarom sirni hagyni sokáig. Örülök hogy Benedek már nem lázas!

Orsi berekedt most váltottunk neki homeos orrcseppet meg Calciumot és Sinupretet.
Ja és kibujt a 2. fog fent bal oldalt meg az 5. fog alul jobb oldalt is. A másik oldalon még mindig nö már 2 honapja az 5. foga. Sokáig tart ugy látszik mire teljesen áttöri

Zita! nekem 4 napig volt vérzésem, és 14 hósan jött meg. De hallottam olyat hogy valakinek 1-2 hónappal már szülés után volt menszije

Anita! Gratulálok!! Nagyon szépek voltatok, föleg Pipi (ö mindig az)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Jégvirág: Kisteleken csak magyar nyelv - és irodalmat tanítottam mellékállásban. A többi munkahelyemen (sajnos volt már néhány) mentálhigiénét, kommunikációt és egyéb "pszichós" dolgokat. Te milyen szakos vagy?

Inecsg: Eltettem (föleg a te bátorításodra) a mérleget. Nagyon bejöttek ezek a homeós cuccok is.
kissvirag

Gabi, Kriszti, kedvesek vagytok, hogy hiányoltatok, én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni.
Benedek torka piros, biztos attól volt láza. Dokinénihez nem mentünk, tekintve, hogy már jobban van. Picit én is érzem a torkom.
A képek nagyon jók lettek, de majd még jobban elmélyülök bennükKép

Karmen, a 45 perc az tényleg sok, bizti én is adtam volna cicit ennyi sírásra. Talán tényleg a fog miatt van.

Gabici, érezzétek jól magatokat !

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

A homeo bogyós tájékoztató füzetre rákérdeztem a Vasas patikában, és csak nézett rám nagy kerek szemekkel a csaj, és közölte, hogy ők könyveket ÁRULNAK, de most nincs, és könyvesboltban vegyek, ha érdekel.
Majd még próbálkozok a Kígyóban meg a Sasban is.

Kissvirág: matek-informatika szakos vagyok

Gabici: Persze, összefuthatunk valamikor majd.
A terhességet jól viselem, most a legbosszantóbb dolog, hogy dagad a bokám Kép És csúnya. De ha pihenek, akkor elmúlik. Csak a sok állást, ülést nem bírja Kép
Meg most már jóslófájásaim vannak, a CTG is kimutatta, voltak dombocskáim, hegyecskéim, meg is ijedtem tőle, még nem akarok szülni, nem készültem föl rá...meg még jobb a babának is bent, még 2-3 hétig bírja ki Kép
A jóslófájás mit jelent? Attól még bent maradhat a baba akár hetekig is, vagy nem?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Gabi: Fiú nevünk a Bence lett volna. Ill. az lesz ha mégis fiú lesz valószínűleg, bár egyre jobban elbizonytalanodtam.
Nekem kislány korom óta tetszik a Bence név, és azóta emlegetem, hogy ha fiam lesz, Bence lesz Kép
De mostanában olyan sok kisfiút hívnak így Kép és 2004-ben is a Bence volt a leggyakoribb fiúnév.
Szóval emiatt nem biztos a Bence. Ami még tetszik az a Kristóf (persze a páromnak nem).

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hello lányok! Meglestem a talis képeket, nagyon nőnek ezek a babák.Kép És minden anyuka nagyon jól néz ki.Kép És persze utálom,hogy "átdolgozom" a talikat. Na, majd ha szabin leszek...

A következőkért érdemes élni:
"Édesanyám, virágosat álmodtam, napraforgó virág voltam álmomban.Édesanyám, te meg fényes nap voltál, napkeltétől-napnyugtáig ragyogtál."
Lottikától kaptam ma anyák napjára. Mondanom sem kell, ríttam.Kép Imádom a lányomat!!!!!!!!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Én is meglestem a talis képeket Kép Olyan gyönyörű minden baba, hogy csak irigykedek....
És ilyenkor kezdek el azon aggódni, hogy a miénk milyen lesz....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Nagyon szépek a képek.Kár,hogy nem voltam ott.

Gabi!

Köszi,hogy odaadtad a fogantyút a Krisztinek.Holnap már meg is kapom.

Gabici!

Jó utat nektek!A jövő héten mi is elutazunk haza,majd utána Királyházára.

Melinda!

Elhiszem,hogy sírtál.Drága lehetett a csaj.

Bea!

Nem értem,hogy miért nem adtak füzetet.Én is a Vasas patikában kaptam.Lehet,hogy elfogyott?

Erika!

Örülök,hogy jobban van a Benedek.Remélem,hogy te nem leszel beteg.Jobbulást!

Kriszti!

Délelőtt vásárolni megyünk,és sétálni.1h után itthon leszünk.Köszi,hogy elhozod.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a talinKép
Mi szülinapi zsúron voltunk délután, utána meg a játszón, nemrég jöttünk felKép
Bogi így is alig akart feljönni! De legalább jobbat alszikKép Jól kipurcant!

Melinda: Nagyon édes lehetett Lotti. Épp azt beszélgettük ma a játszón a többiekkel, hogy tuti ott fogunk zokogni az utolsó sorban, amikor a gyerekünk anyák napi verset szaval majd az oviban!Kép Óriási élmény volt, igaz?

JéBea: Nekem is tetszik a Bence név, de tényleg tucatnév lett újabban, sajna. A csajnevetek viszont nagyon tutiKép

Nyúlanyó: Neked müxik az msn-ed? Én már tegnap óta nemtok felmenni! Nem tudom mi lehet a baj!?!?

Ildi:Jó volt, hogy eljöttetek a játszóra. nagyon édes a Noémi. Olyan kis ügyesen totyogKép Zabálnivaló!

Nóri: Örülök, hogy összefutottunk. Igazán maradhattál volna még egy kicsit. Léna még mindig a szivem csücske. Nekem ö az egyik legszebb kiscsaj innen a babanetrölKép

Gabici: Hova mentek? Jó utat és kellemes idötöltést mamáéknálKép

Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kissvirág: Örülök, hogy használtak a gyogyók! És a mérleget is eltűntetted! Kép Az idegeskedést meg tedd a legfelső polcra! Kép

Jégvirág: A jóslófájástól még simán bennmaradhat a babus, de ha már fájdalmas és egyre ritkábban, viszonylag szabályos időközönként jönnek, azok már igazi fájások. Hány hetes vagy? Meg általában a 36. héttől van jósló, az készít fel a szülésre. Teljesen természetes.

Melinda: Ezt Lotti szavalta Neked! Hát én sem bírtam volna ki könnyek nélkül!

Gabi
inecsg

Sziasztok!

[color=#ff0000]

Gabiéktól hazafelé kaptam a hírt, ott mentem a Szamos utcán, Kincső elöl aludt a babakocsiban, én meg bőgve toltam Kép. Olyan hihetelen!
Sajnos császár lett belőle, pedig nagyon hajlott volna a lehető legtermészetesebb szülésre, szíve szerint vízben szült volna. Eléggé el is van kenődve, még benne a katéter, infúzió, fáj a hasa, nem mutatták meg neki a babát, amikor kivették, csak már mosdatva, felöltöztetve Kép. Pedig EDA volt, nem altatták. Szóval, úgy érzem, kivan eléggé, főleg a lelke. Próbáltam vigasztalni, hogy amit anyu elmondott nekem, az alapján elég indokolt volt a császár, és az a lényeg, hogy szép, egészséges kislánya van és vele is minden ok. Egyébként zavaros volt a magzatvize, ezért indították, aztán négy-öt óra vajúdás után felment a vérnyomása, fehérje volt a vizeletében és nem tágult; ekkor mondta a doki, hogy császár. Remélem, azért majd jól alakulnak a dolgok.

Gabi, nagyon köszönjük a tali lehetőségét, irtó jó volt nálatok!

Hazafelé nagyon rendes buszsofőr volt, majdnem lekéstük a buszt, de megvárt. Kincső már a buszon elaludt, ezt mondjuk sejtettem.

Ági, írj nekem emilt légyszi, akartam én is írni gyorsan, de nincs cím a profilodban.

Kati

Kati
katicabogár

Ildi: én sem értem miért tagadta le egyáltalán, hogy van ilyen ingyenes homeos tájékoztató...nekem csak megvásárolható könyvről beszélt a gyógyszerész a Vasasban, és nagyon morcos is volt Kép

Gabi: akkor megnyugodtam, már ami a jóslófájásokat illeti. 36 hetes és 3 napos terhes vagyok egyébként.

Katicabogár: gratula a húgod kislányához Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kati!

Gratula a tesódnak!Mekkora a baba?

Jégvirág!

Nekem az egyik fiatal csaj adta a füzetet.Én nem is tudtam,hogy van ilyen.Ő mondta,hogy olvasgassam.

Enikő!

Benneteket is jó volt látni.Lemázsáltam a lányt,és nem akartam hinni a szememnek.8460g.

Ildi
tfildiko

Képzeljétek, Jozsó odaslattyogott hozzám, felhúzta a pólóm, állva szopizott, majd elaludt. Kép)))

Pedig délelott már nem is szokott aludni. Mi pedig indulnánk egy kerti buliba. Igaz ma korán kelt és késon feküdt.
Vendég

DancsiKép Azért jó szórakozást, ha sikerül elmenniKép

TFIldi: Nagyon szép súlya van Noéminek. Nemtom miért idegeskedsz!?

Kati: Gratula a testvérednek a babához! Jó egészséget kívánunkKép
A terhessége alatt nem volt baj a vérnyomásával, vizeletfehérje...stb??? Nekem is 10 percenként mérték a vérnyomim. Ha felszökkent volna (gyógyszeres kezelés mellett) akkor azonnal császár! Nagyon kell vigyázni fel ne ugorjon, mert pillanatok alatt felborulhat a baba keringése és meghalhat, úgyhogy én azt hiszem (szvsz) tényleg indokolt volt a csaszi a hugodnál. De ez miatt nem aggódjon, a legfontosabb, hogy jól vannak! Milyen paraméterekkel született Klári baba?? Szép nevet választottak neki. Nekem nagyon teccikKép

Szép napot!
Enikö

ceniko
Szeged

Enikö! Nekem megy simán (és ment minden nap) az MSN.

Katica! Gratulálok hugodéknak!

Orsi már jobban rekedt mint tegnapKép Éjszaka is ébredt (most nem bántam) akkor végre szopizott, 20! óra után. Persze a cicim majd szétrobbant ennyi szünet után, muszáj volt fejnem tegnap. Sajna most megint ugy tele az orra, hogy nem tud szopizni, de rosszabb hogy vizet sem iszik, mert ha lenyel egy kortyot utána nem kap levegöt.
Most meg hasmenése is volt. Szerencsére amugy nagyon vidám, láztalan.

Ildi! Noémi szépen gyarapszik! AZ uj frizurát én is megnéznémKép

Dancsi! Ez aranyos lehetett, állva szopi???Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Jobbulást az Orsikának!Nem tudok képet feltenni,sajna.A képszerkesztővel valami zűr van.

Dancsi!

Jó szórakozást!

Enikő!

Most voltunk vásárolni.Egy halom pénz ment el a csajra.Kapott:3 harisnyát,2 bodyt,1 hálózsákot,farmernadrágot hozzávaló felsővel,4 pár zoknit,építőjátékot.

Kriszti!

Köszönjük.Kár,hogy nem jöttetek fel.

Ildi
tfildiko

Katica: Gratulálok a húgodnak! REmélem gyorsan felépül a teste is és a lelke is! Sok-sok tejcsit kívánok neki!
Ha lesz képed róluk kíváncsi vagyok rájuk!

Gabi3
inecsg

Sziasztok!

Próbálkoztam már írni Nektek, de 3-4-szeri próbálkozás után se tudtam elküldeni... bedühödtem, és hagytam. Már azt se tudom, mit írtam akkor. Kép

Jól vagyunk, kezd beállni, hogy éjjel már csak 2x kelünk. Én is úgy vagyok, mint Enikő, hogy nappal semmilyen körülmények között nem tudok aludni. Ezért volt fontos, hogy éjjelre csoportosítsuk az alvást. Szóval hajnal 1 körül, és 5 körül kel, közben pedig ALSZIK!!! Napközben ez az alvás annyira nem jellemző, de azt már nem bánom Kép

Katicabogár!

Gratulálok az unokahúghoz Kép

Jégvirág!

Nekem 36 hetesen voltak olyan jóslófájásaim, hogy egyből pakoltam a cuccokat a kórházi táskába, és indulásra kész voltam. Aztán reggelre magától elmúlt nyomtalanul, de vissza-vissza tért... akkor már nem ugrottam be Kép)

Gira
Vendég

Csajok a DM honlapjáról 10 papírképet ingyen elöhívnak!!

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/index1.html

Pusz
Enikö

ceniko
Szeged

Kati,
szívből gratulálunk a Tesódéknak, jó egészséget és sok boldogságot kívánunk Kép!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Hú, Csajok, kaptam Gergőtől egy bicajt és ma délután egy csomót tekertünk Eszterrel Kép - ill. csak én, ő meg imádta hátul Kép.

Tegnap reggelre bevérzett a jobb szemem, a nap folyamán egyre csúnyább lett.
Este fél hatkor aztán elmentem az esztékába szemészetre. Nagyon be voltam tojva, még a hasmars is elkapott (kis lépésekben haladtam előre, Enikő - tudod? Kép), úgy féltem, hogy belekotorásznak majd.
Végül semmi baja nincs, csak elpattant egy ér. Ez lehet: megemeléstől, köhintés, tüsszentés, stb. éS azt mondta a drnő, hogy ez inkább csúnya, mint veszélyes. Szemcsepp 10 napig, napi 3x.
Azért írtam le, mert már a talin is elég rosszul nézett ki és semmi fertőzés, vagy ilyesmi nincs Kép, csak csúnya. És bocs, ha véres szemmel néztem Kép.

Gira,
örülök, hogy alakultok egymáshoz Rékával Kép!
Sétálni jártok?

Ildi,
így alakult, végül nem lett tárolópakolás, fűnyírás volt. Isteni az illata Kép!
Noncsi jó húsban van, hallod Kép. És még itt parázol...

Karmen,
sajnálom, hogy betegek vagytok, sok puszti küldünk Kép. Próbáltatok már mentholos kenőcsöt a mellkasára kenni? Hátha segítene kicsit. Mit adsz Orsinak?

Melinda,
Lottika kis drága Kép. Csudálatos érzés ez az ANYASÁG, semmihez nem hasonlítható.
Ma Eszter az udvaron nagyon csendben volt, megnéztem, mit csinál, virágot (gyermekláncfű) szedett és odahozta nekem Kép...

Dancsi,
hogy sikerült a kerti parti?
Mikor megy a néni?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Itt vagyok egy kicsit, de sajnos csak épp a végébe tudtam beleolvasni.
Biztos jó volt tegnap a tali.
Köszönöm az érdeklődést, az első hét a melóhelyen egész jól telt el.Már olyan, minths nem is lettem volna otthon. Meg minden beugrik, amit régen csináltam. Tomika persze hiányzik, de mindig arra gondolok, hogy milyen boldog lesz fél 5-kor, ha meglát.
Az első hetet apával töltötte itthon (csúszott egy hetet a terepgyakorlata, jövő héten lesz). Nagyon ügyesek voltak, nem volt semmi gond. Még el is altatta, pedig attól kicsit féltünk, mert velem cicin alszik el. Pedig Gábor hétfőn nagyon be volt ijedve.
Napközben Tomika nem hiányolja a cicit, amikor hazaérek, persze azzal kezdi, hogy "ajci cici".
A cici is jól bírta, 1-2 nap után már kicsit sem feszült. Persze aztán itthon egy csomót szopizik. De nem okozott neki lelki törést, hogy nem én vagyok vele. Éjjel is jól alszik.
Ma kicsit nyűgös volt délután, és kotorászott a szájában, kinlódunk a 9. foggal.
Ja, megtanulta kifújni az orrát. Nagyon ügyesen csinálja, ha mondjuk neki. Ez nagyon jó, mert folyik a nózij kicsit, és az orrszívás nálunk horror.
Nagyon aranyos, mindent utánoz, mindig beszél.

Anita!
Nagyon szépek voltatok az esküvőn. A koszorúslány gyönyörű.

Melinda!
Nagyon aranyos Lotti. Én is mindig elérzékenyülök, amikor Tomika hozámbújik, és puszilgat. Persze, ha megkérdezem, hogy szereti-e anyát, azt mondja, nem. Az igent még nem ismeri. Kép

Beteg babáknak jobbulást kivánunk!

JéBea, Kissvirág!
Üdvözlet!

Nem tudom, mikor tudok jönni, mert hétközben korán fekszem, most meg pl. 10-ig vasaltam. De azért néha próbálok jelentkezni. Meg néha benézni.

Mindenkinék jó majálist!

Tünde+Tomika
ptünde

Kriszti! Homeos orrcseppet kap, igy a mentolos kenöcs kilöve. Amugy itthon mindig olyan. Hasmenése nincs már, de nagyon rekedt meg persze taknyos is. Sürün szivjuj az orrát, a doktornö is ezt mondta meg én is ezt olvastam, valaki itt pedig tudom mindig azt irja csak 3-4x lehet de én se ezt találtam. Meg hát az orvos csak tudja. Grat. a bicajhoz!

Tündi! De ügyes Tomika már orrot fúj! Orsi segit orrot szivni, fogja a porszivócsövet. Nálunk nem gond szerencsére ez.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tünde,
klassz, hogy apa ilyen ügyesen megoldotta a gyerekpesztrát.

Kriszti,
klassz volt a kerti buli, csak Jozsó napja borult a délelotti alvás miatt. Délután nagyon nehezen tudtam elaltani a babakocsiban, teljesen fel volt pörögve. Este nem aludt el cicin, beraktam az ágyába, ahol felült, és elkezdett dumálni. Nem sírni, pedig mindig sír, ha beteszem az ágyába. Mondtam neki alvás, és ledöntöttem. Szó szerint eldolt, úgy kiütötte magát. Kép Kép

Aztán sajnos többször kelt hajnalban, az a baj, hogy besüt a nap a szobájába, pont a bukdijára. Szóval reggel apával felszereltettem a Velux fényzáró rolót, ami már napok óta váratott magára. Kíváncsi vagyok mi lesz ma délután, meg éjjel az alvásra, most hogy be tudok végre sötétíteni. MErt azóta kel korán, amióta jó ido van, és süt reggel a nap.

Ja és ami nagy szó, ivott. Pohárból, meg szívószállal is. Tök ügyes volt, foleg azt figyelembe véve, hogy eloször ivott így.
Tegnap legalább 3 dl-t ivott így. Gondolom szomjas lehetett, mert egész nap a kertben pörgött.

És kijött 3 rágófoga pár nap alatt, így 11 foga van. Tiszta duzzad az ínye, meg piros, gyulladt. A rágókkal még szenved, mert éppenhogycsak kibújt 1-1 csücsök.
Meddig tart a rágók teljes áttörése?
Vendég

Dancsi!

Nem semmi,már 11 foga van a Jozsónak.Örülök,hogy jó volt a buli.

Kriszti!

Szóval,kaptál a lányodtól erre a szép napra virágot?Nagyon édes lehetett.Én azt kaptam a Noncsitól,hogy már reggel fél 6h-kor nem volt hajlandó visszaaludni.

Tünde!

Örülök,hogy a Tomika jól viseli,hogy nem vagy otthon.

Kármen!

Jobbulást kívánok az Orsinak!

Szép napot mindenkinek!

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Anita, nagyon tetszenek az esküvői képek! Nem beszélve a kis koszorúslányról:-))) De nem durva, hogy csinosabb a menyasszonynál????:-))
Ez csak vicc volt:-))))) nagyon szépek vagytok mindannyian.

Bea(2), ti is nagyon szépek vagytok, és a fodrászod is nagyon jó lehet!!!:-) Tényleg találj magadnak valami nevet:-)
A lányod/fiad pedig természetesen a leggyönyörűbb a világon. Ahogy mindenkinek:-)

Melinda! Hát ez csuda,komolyan! Én is bőgtem volna Lottin. Nem akadt ki? Biztos várta, hogy örülni fogsz neki.

Kati, gratulálok a kis jövevényhez! Miért nem mutatták meg a babuskát?

Karmen, jobbulást Orsinak! Éjszaka jól alszik? Kis mentát vagy levendulát szoktam párologtatni, segít.

Tündi, de fura, hogy azt írtad, mintha nem is lettél volna otthon! Mindenki ezt érzi ilyenkor? Egyébként jól érzed magad a melóhelyen?

Ági, Angi, merre vagytok?
Ági, képzeld, Lucit nem lehet levágni a Teletubbies-ról:-))) Reggel felébredt és közölte: "Anya, dvd-n a tabikat légy szíves!" A Süsü barátnője lett a Süsükirálylány:-)))

Azért tudok írni most, mert a szeme a mesén függ. Igaza van annak, aki azt mondja, ne nézzen a gyerek sokszor tévét, de azt kell mondanom, Lucinak bővült rendesen a szókincse, amióta ilyen kedvencei vannak. És nagyon szépen beszél, meglepően szépen.
Igaz, naponta kb. 1-másfél órát van összesen tv előtt.

Kicsit el voltam az utóbbi időben, de tenap sikerült a szakdogámat postára adni, úgyhogy mostantól jobban jövök.
H
babamama

Sziasztok!

A homeos bogyók milyen árban vannak? Azt olvastam a neten valahol, hogy olcsóbbak mint a gyógyszerek.
Nagyon érdekel, mert nem szeretem a gyógyszereket, és ha nem muszáj, akkor nem is szedek semmit, és nem szeretném a páromat se meg a gyerekem se fölöslegesen gyógyszerrel tömni. Persze ha kell, akkor kell.
Sokat olvastam róla már a neten. Még megpróbálom jövő héten beszerezni az ingyenes tájékoztató füzeteket. Ezekből érdemes bizonyos bogyókat itthon is tartani, vagy akkor vegyek csak amikor szükség van rá? Mennyi a szavatossági idejük (ha van ilyen)? Nagyon tájékozatlan vagyok még, de igyekszem Kép

Ami a nevet illeti, nekem jó a Bea2 Kép

Szép napot mindenkinek és minden anyukának boldog anyák napját. Kép És olyan jó érzés, hogy jövőre már nekem is lesz egy csodám, aki ezen a napon is hozzám fog bújni (remélem Kép).
Még a könnyem is kicsordult a gondolattól.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea(2), azt hiszem, neked egy jó ideg csak anyák napja lesz:-))

Nem vagyok a témában képben, de lehet, hogy a Sas Gyógynövényházban tudnak adni ilyen füzetet.
Hajni
babamama

<font color="ff0000">Zelk Zoltán
Este jó, este jó...

Este jó, este jó,
este mégis jó.
Apa mosdik, anya főz,
Együtt lenni jó.

Ég a tűz, a fazék
víznótát fütyül,
Bogárkarika forog
A lámpa körül.

A táncuk karikás,
mint a koszorú,
meg is hal egy kis bogár,
mégse szomorú.

Lassú tánc, lassú tánc,
táncol a plafon,
el s érem már talán,
olyan alacsony.

De az ágy meg a szék
messzire szalad,
mint a füst, elszállnak a
fekete falak.

Nem félek, de azért
sírni akarok,
szállok én is, mint a füst,
mert könnyű vagyok...

Ki emel, ki emel,
ringat engemet?
Kinyitnám még a szemem,
de már nem lehet...

Elolvadt a világ,
de a közepén
anya ül és ott ülök
az ölében én.</font>

Kép

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!Kép

Jó régen jelentkeztem már, igazából nem nagyon tudok még bekapcsolódni a beszélgetésetekbe..Na de ami késik, nem múlik!Kép

Voltam Uh-n (már kétszer), de jövőhéten is mennem kell, mert még csak petezsákot láttunk - igaz az szépen nő: 1 hét alatt 3x4 mm-ről 7x10 mm-reKép
Babát még nem láttunk, a doki szerint még korán van, de azért remélem jövőhéten már látjuk Őt is!Kép
Ja és látszott a petezsák mellett még egy 4x6 mm-es "hypoechogen rész" - így van szószerint a papíron - amiről még nem tudjuk hogy mi. Lehet, hogy még egy petezsák, de ez nagyon bizonytalan. Remélem jövőhéten ez is kiderül!
Nem mondom, hogy teljesen nyugodt vagyok, mert csak akkor leszek az, ha látom majd kalapálni a kis szivét!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Mindenkit Isten éltessen Anyák napja alkalmából!

Zituska: Hüüü de jó lenne ha 2 szivecske dobogna odabentKép Drukk!+++++++++++++++++

Kriszta: Gyógyulást a szemednek. Fosi, na jaKép

Jégvirág 3-4-5száz forintba kerülnek a homeós cuccok!Tényleg nem pénz értük...

Hajni: melyik meséket szereti Luci? Én nem vagyok tévé ellenes, csak ezektöl a hülye japán meg mindenféle robotos,harcos rajzfilmektöl megyek a falnak! Jó azért jobban örülök, ha olvasok neki, de én sem tiltom a tévétöl, ha szép, értelmes, kedves mese megyKép
Gratula a szakdogához! Miböl is írtad?

Dancsi: Passz, gyerekenként változó (mind minden ugyebár..) Bogicámnak 16 foga volt egy évesen! Összesen hány tejfogacska van?

Ma csináltunk bográcsost. Marhapörit, (tejfölös galuskával). Isteni lett. Nemsokára megyünk ki a ligetbe a családdal meg a barátainkkal. Estére meg szalonná tsütünk ha minden igaz!

További szép vasárnapot!
Enikö

ceniko
Szeged

Kriszti!

Hogy van a szemed?

Ildi
tfildiko

Hajni! Levendula van itthon, köszi. Menta a homeos orrcsepp miatt nem lehetne. Éjjel gyakran ébred sajna a nátha miatt. Az vicces amikor nevet, mret hogy rekedt, szegényt sajnálom de olyankor mosolygunk.

Dancsi! Orsinak az 5.-ös foga márc. közepén kezdett nöni, még mindig nincs kint teljesen.

Jégvirág! amiket most vettem azok 2007-2009 között járnak le.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kaptunk hétvégére kölcsön fényképezöt, pár kép OrsirólKép
A profilomat is lecseréltemKép
KépKépKépKép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok,
Nationak Geographic MOST
akinek van

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Enikő, persze hogy nem ezeket a gyagya meséket nézetem vele. Bár volt olyan ismerősöm, aki a két és fél éves gyerekét beültette a Szörnyecskék elé...
Most Süsü van és Teletubbies, néha a Tweenies meg a Balamory.

Karmen, remélem, gyógyul a kis művésznő. Nagyon szép kislány és úgy látom, ahogy nő, egyre jobban hasonlít rád.

Kriszti, szemed? Mit erőlködtél, hogy ez történt? Irgum-burgum!

Zituska, én az 5 hetes UH-n láttam először a petezsákot. Óriási élmény volt. Aztán jött a szivecske. Arra határozottan emlékszem, hogy az "érzelmek vihara tombolt":-)))
Mellesleg a barátnémmal egyetemben az a véleményünk, hogy mi soha annyira nőnek és boldognak nem éreztük magunkat, mint a terhességünk alatt.
Irigyellek:-)

Lucillától kaptam egy szép csokor rózsát és puszit is:-))
H
babamama

Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hol tudnék Szegeden hordozókendöt venni? A mostani kendönk nem túl strapabíró, és túl rövid ahhoz, hogy a hátamon is tudjam vele hordozni a lányomat.
kissvirag

Sziasztok!
Tönkrement a videónk.Nem tudtok ajánlani egy szerelőt,aki kijön házhoz?

Kármen!

Gyönyörű az Orsi.

Hajni!

Aranyos a lányod.Én az apától kaptam egy csokor virágot.(Mivel a Noémi még nem tudja,hogy mi volt tegnap.)

Ildi
tfildiko

Hajni: ÁÁÁ jó ízlése van LucinakKép Tweeneis nálunk is nagyon menö, meg az összes bbc prime-os reggeli mese. Tényleg szupi és színvonalas gyermekmüsorokt adnak a BBC-n. Mivel behalt a videónk (most gyüjtünk egy újra) ezért Süsüt, meg szép magyar meséket nem nagyon tudunk nézni.Csak amiket a Minimax lead. A cartoont, nem nagyon szeretem ha nézi.Ott nagyon sok droid mese van sajnaKép

Karmen: Gyönyörü OrsiKép, és tényleg nagyon hasonlít Rád!

Virág: Kismama újságból?Vagy a netröl. Én is a neten találtam egy csajt, aki csinálja a hordozókendöket. Olyan 2800 ft körül volt postaköltséggel. Megkeressem az elérhetöségét? Én nagyon szeretem igaz, csak 1 féle képpen tudom biztonságosan magamra kötni a babát és az is 10 percbe tellik (közbe a gyerek üvölt persze...Kép) De amúgy nagyon szeretem, mert sokkal jobb a hátamnak, mint a kenguru.

Voltunk a Ligetbe tegnap, nagyon nagy volt a hangzavar meg a tömegKép. Utálom a tömeget, nem is tudom miért mentünk ki. Ja hát Bogi miatt, mert a kis barátai is kint voltak . De Viola végig üvöltötte, úgyhogy gyorsan haza is jöttünk.
Képzeljétek Niki ráült Viola fejéreKép. Nem lettem ideges-gondolhatjátok-, a párom majdnem felpofozta, de a szüleit is. Kitettem a kicsit a plédre, a hátán feküdt, simogattam a hasát tornáztattam a kis lábait, mert sírt fájt a pocakja. Szóltam a gyerekeknek, hogy vigyázzanak, a kisbabára...stbstb nem telt el 3 másodperc a Niki lendületböl a fejére ültKép Viola elkezdett ordítani, magamhoz öleltem megnyugtattam, aztán elvittük a dokihoz, megnézte nincs-e valami baja. Szerencsére nincsen.Hü de nagyon ideges lettem. Nem igaz, hogy nem tud vigyázni az a szeleburdi hiperaktív gyerek...Kép Mindig ilyen, saját magára és másokra is közveszélyes. UhhKép
Enikö
Enikö

ceniko
Szeged

Enikö: Küldd el lécci a csaj elérhetöségét! Elég szimpatikus az ár!

Mi is voltunk a ligetben. Egész jó volt, leszámítva azt a pillanatot, amikor a melletünk ülö hölgy lendületesen rágyújtott, és az ölemben ülö babára kezdte fújni a füstöt...
Arról már nem is beszélek, hogy milyen arcokat vágtak, amikor Dorkát meg mertem szoptatni a füvön ülve (szinte észrevétlenül)
kissvirag

Virág: Bekopizom:

Bababhordozó kendő

Folyamatosan kapható kiváló minőségű, mama- és bababarát babahordozó kendő.
Anyaga lenvászon, natur törtfehér színben kapható. Újszülött kortól 18 kg-os
korig.

M, L, XL 2500Ft/db,
XXL, XXXL 3000Ft/db,
Tároló zsák 350 Ft/db.
Postai utánvéttel (+880 Ft) vagy Budapesten házhozszállítással (+500 Ft).
Csomagolás és a részletes használati útmutató minden kendőhöz ingyenes.
SMS-re válaszolok.

Ságody Csabáné, Nóra: 06-20-915-1595
nora@prosoft.hu
Partnerünk a babakocsi.uw.hu.

Enikö

ceniko
Szeged

Kriszti:Úh, de még jó, hogy semmi komoly bajod! Egyél Arnica Montana 9 CH-t attól gyorsan lehúzódik a bevérzés. Balesetmentes bringázást!

Karmen:Én már nem nagyon bízok az orvosokban! Az enyém pl. azt sem tudja mi az a homeopátia!

Tünde: Milyen jó, hogy Tomika ilyen jól viseli apát! Kép

Dancsi: Nem semmi fogas-manód van!

Hajni: Illóolajokat sem lehet a homeo mellett párologatni! Kép
Nagyon jó, hogy Lucinak bővül a szókincse a tévézéstől, de nem sok egy kicsit neki a napi tévé? Én nem nézek annyit egy nap! Könyvből is lehet szókincset bővíteni! Gratu a szakdoga leadáshoz!

Bea2: Igen olcsóbb a homeos gyogyó és jobb is! A szavideje rajta van, ha van ilyen, én még nem néztem. Általában vannak ajánlott szerek amiket érdemes tartani, lázcsillapító (többféle van, többféle lázra!), fogzáselleni, nátha, influenza, torokfájásra, hasigörcsök ellen, STb.

Zituska: Abból a hypoechogen részből nem a méhlepény lesz? Vagy ikertesó!? Kép

Kissvirág: legegyszerűbb megrendelni a www.kismama.hu-n a kendőt! De Enkiő ajánlata jobbnak tűnik, főleg az ára! Kép

Gabi
inecsg

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?