A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Blaye, hol mondták ezt a marhaságot??? fel kellene őket jelenteni..Kép
méghogy csak monokomponensűek
és akkor az Oscillococcum meg a cocculine meg a homeovox mi a frászkarika szerintük?
Hib-Diperte kivezetőszert én a gazdagréti gyógyszertárban vettem, de a lajos u-i ban is van

votiv 8)
votiv

es meg ezt hadd! egesz friss: mai.
Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Isti jól bekajált, játszott fél órát a lábujjaival, most meg elaludt
egy szál tangaatléta van rajta meg tangapelus
a pléd túl meleg - szerintetek mivel takarjam be? vagy fölösleges?

votiv 8)
votiv

Recca,

minden elismerésemKép Kép Kép én nem mertem volna bevállalni!
biztosan teljesen más élmény volt,én a tétényiben szültem (jééééééééééKép ) de így is szerettemKép Kép Kép
és egy babód van?
Vendég

Votiv,
nincs valami egészen vékony pléded?
ha nincs akkor talán ágyneműhuzattal!
mi még tavaj vettünk az IKEA-ban egy égész vékony plédet és azt szoktam használni!
mert azért én ha alszom kicsit mindig fázom,akármilyen meleg is van és én ilyenkor csak a sima ágyneműhuzatot rántom magamraKép
Vendég

ja, a felreertesek elkerulese vegett: en igazan nem banom Kép, h most nem az orvosokrol es a korhazrol szol a topic...

Coolio
recca

Votiv,
Köszi. Nekünk a Lajos u-i van közelebb, akkor oda megyünk majd... Kép

Gigi,
Mi is most hétvégére tervezzük a keresztelőt! Kép Ti hol? Mi Deák téren, ahol az esküvőnk is volt. Nem lesz nagy buli, csak utána egy kis evés-ivás-koccintás, ja, és aki hoz ajándékot, akkor adhatja majd át nekünk. Kép
blaye

Gigi, igen egy. egyelore...Kép

Coolio
recca

Recca! hát ez nagyon klassz! meséld el részletesebben, lécci!!! engem nagyon-nagyon érdekel, milyen az otthonszülés. Geréb Ágival szültél? vagy már vállal más is?
a kisfiad gyönyörűűű! és milyen sok haja van! irigyek vagyunk. na de majd egyszer utolérünk ám Titeket!

Kojak anyja

votiv 8)
votiv

íme Isti, már rég láttátok Kép
KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Termeltetek megint...!!!Kép
Ada, Oxi!
Nagyon köszi az infókat, én is hajlamos vagyok elsőre megijdeni, de aztán összeszedem magam...Kép
egyébként elég tudatos vásárló vagyok (mindig megnézem, h mikor jár le a tej, túró, stb Kép...sőt, én is észrevettem ,hogy az ezüstkanál barnacukor nem is az, hanem festett fehér...Kép) de egy ilyen "Tanfolyamra" én is beneveznék...
Oltások: én is úgy gondolom,hogy szükséges Kép de abban nem vagyok biztos, hogy mindent akkor kéne beadni, amikor "hivatalos"...azaz a dokim szerint is lehetne később (elő is fordult velünk, a 15 hós oltást 18 és 19 hósan kapta, mert a doki annyira rendes volt, hogy külön adta be), de nálunk pl. a védőnő azonnal reklamál, ha nem kapta meg a gyerek az oltást...
Moose!
Receptet köszi köszi!!!
És én is téged foglak felkérni reklamálásra, mert én is kicsit nyuszi vagyok...Kép

Votiv!
Neked is nagyon köszi a bogyós infókat ismét!!!! Ledumot veszek is du. Azt ott is irták, amit Recca mutatott!
Recca!
Neked is köszi az oldalt!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

persze kilóg a kis villás nyelve...

votiv 8)
votiv

Votiv, ha tenyleg erdekel, irok majd meg, csak most el kell mennem. ok?
es koszonjuk a dicseretet Kép

Coolio
recca

Blaye,

mi itt vidéken ahol lakunk!kb olyan 15-en leszünk és garden party-ra készülünk úgyhogy ha aszar idő lesz lehet hogy eret vágok magamon Kép Kép Kép
ti mit vettetek a gyerkőcnek?
én arra gondoltam hogy veszünk neki rendes férfi Kép karkötőt és ha majd nagy lesz odaadjuk és megmondjuk hogy ezt anyától meg apától kaptad még a keresztelődreKép vagy ez nagyon agyament ötlet?

recca,
engem is nagyon érdekel a történet meséld el,meséld el!!!!!!!!!!!!!!!!!
azért kérdeztem hogy van e tesó is mert gondoltam őt talán H-ban szülted és el fogod mesélni a kettő közötti különbséget a személyes tapasztalatod alapján Kép
no de nem leszek telheteltenKép

gigi
Vendég

votiv,

isti valamiért úúúúúúúúúúúúúúúúgy emlékeztet a bálintra.pedig nem hasonlítanak,de akkkor is..............................
nagyon vagány a kis hapsiKép ha estleg esztinek nem kéne szülnék neki egy csajt,na???????????????
Vendég

Amig lirtam a levelet, addig is "termelődöt" vagy 10 levél...
Votiv!
Isti egy Isten!!!!Kép
Recca!
Senki nem fog megkövezni, mert otthon szültél!!!
Kép (majd én védelek a testemmel, ha kell Kép)
Egyébként csodállak érte, de mint annyian, én nem merném bevállalni. Én picit gyáva vagyok...én azt sem mertem bevállalni, hogy "csak" szülésznőm legyen, és doki ne...
Blaye!
Én is mindent a gazdagrétiben veszek. Sőt, itt annyira jók, hogy eddig még dokihoz sem kellett mennem (bár már ideje lenne) ha vmi gond volt ,odamentem, elmondtam, megnézte a könyvben, és mindig nagyon jól beleválasztott!!! Szóval, tanácsot is adnak. A nagyobbik fiam pl. nem hajlandó bevenni az anitbiót, egészen pici kora óta (én sem szeretem, de sosem merem felülbirálni a dokit). Most már nem is próbálkozom kiváltani, hanem rögtön elmegyek a gyógyszertárba, megmutatom a csajnak, hogy mit irt fel a doki, elmondom a panaszokat, és kapjuk a bogyót...és eddig (kopp-kopp) nagyon bejött.
Gigi!
Én is nappali tagozatról mentem szülni...Kép De én maradtam is nappalis.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
vékony plédet hol is vettem??? Hülyülök gyerekek, az előbb még eszemben volt! Kép De mit szólsz pl. tetrapelenkához, vagy frottírtörölközőhöz? Azok is könnyűek és vékonyak az ilyen melegre. Dóci mostanában kitakarja magát, ezért be se takarom ilyenkor napközben Kép
Nekem van 4 vékony plédem, ha kell az egyik, szívesen odaadom kölcsönbe amig nem lesz sajátod Kép
Ja, és ISTI képein pukkadozok azóta is aKép

Recca,
gratulálok, kösz a dióhéjat!!!! Kép Jó, hogy bevállaltad otthon! Kép Bővebben is tudsz mesélni, mert engem legalábbis érdekel. Nekem szerencsére a kórházi szülés is fantasztikus élmény volt, én maradok ennél, de nagyon érdekelnek a tapasztalataid! Kép

Mkatus,
ha szereted szerintem maradj, a szabidat bármikor ki tudod venni, ha úgy éreznéd a végén, hogy mégsem megy! Kép

Beetrix,
mél ment, ha nem kapnád meg, kajabálj!!!! Kép

vera
kisün

Zsanci,

azt hogy csinálod?nincs szemináriumod?
nappalaira én fehérvárra jártam de az úgy kocsiva másfél órára van tőlünk szóva esélyem sem volt nappalin maradni!na meg nem is akartam nagyon,már nagyon utáltam az egészet.így bejárok vizsgázni meg ha nagyon kell,és ennyiKép

gigi
Vendég

Hát senki nem tud nekem segíteni matrac ügyben?Kép

Moose!
Én is macitorta, légyszi! Igaz nem kóstoltam, de jól néz ki úgyhogy kipróbálnám!
Remélem nem utálsz meg és nem vagyok nagyon pofátlan, de ha neked megvan az a National-es film vagy felveszed, átvennéd nekem??? Csak, ha nem nagy fáradtság! CD-n pont jó lenne! De ha nem megy akkor sincs hari ám!Kép

Votiv!
Én is ezzel szenvedek! Hol betakarom Timit, hol meg kitakarom! Most épp a törölközőjével!

Recca!
Engem is érdekel a szüléstörténeted!
ildi76

Gigi, köszönöm! már be is takartam.

votiv 8)
votiv

Kissün, Moosejaw !

Nagyon szívesen az infót! Mi még egyenlőre nem tervezünk babát a párommal, ráérek még a 22 évemmel, de itt olyan jó kis társaságra találtam, hogy be kellett jelentkeznem végre. Hónapok óta csak olvasgatlak titeket a háttérből, az egész onnan jött, hogy a barátnőm várandós lett a kisfiával (márciusban szült) és neki kerestem infókat, mindenféléről. Ha majd én is babát várok, biztos hogy ide fogok jönni tanácsért! Kép Imádom ezt a csapatot!
A Szt. Imréről meg, nagyon sok jót olvastam.
Ti is megerősítitek ezt?

Ui: gyögyörűek a babáitok!
stingo22

Kisün, neked is köszi, most kipróbáljuk az ágyneműhuzatot
rohamfőzés, Votiv jobbra el, eszméletlen tempóban..

votiv 8)
votiv

Recca!

Engem is nagyon-nagyon érdekelne az otthonszülés, már csak azért is, mert hozzám is ez esik a legközelebb, szintén így tervezem majd! Kép
stingo22

Zsanci,
Köszi az infot!

Votiv,
Elolvadok Isti képeitől!!! De miért dugja ki a kis nyelvét mindig? V. valahogy mindig benn tartja a szájában, nem látszik a képeken. És szuper a ruhája! Kép

Gigi,
Mi nem vettünk neki semmit, hanem én úgy gondoltam, hogy majd a nagyszülők, a keresztszülők, esetleg a rokonok vesznek egy csomó ajándékot neki! Nekünk nem kertben lesz, mert azt sajnos itt nálunk nem tudnánk megoldani, túl kicsi a hely. Viszont a templomhoz tartozik egy közösségi terem, ahol meg lehet szervezni (terembérleti díj nélkül Kép) De én is drukkolok, hogy szép idő legyen, mert azért úgy mégiscsak szebb (majd besüthet a nap az ablakon).
blaye

Sziasztok!

Húúú, hogy mennyit tudtok írni egy délelőtt alatt! Én meg olyankor pont nem tudok jönni, így is 3 felé szakadtam, főzés, mosás, és akkor még Petra is percenként fogja a kezem, hogy "mami gyere játékok" Kép

Nem is tudok mindenkire reagálni, pedig szerettem volna, de már a felét elfelejtettem Kép (terhességi amnézia)

Votiv: nagyon köszi a fogzásos homeokat! Keresek Neked piros vivijót ígérem Kép Hagy legyen tele ez a tó Kép

Ada! Tanfolyamra én is én is! érdekelnek ezek a dolgok nagyon! Bár én sem vagyok full biohívő, néha beugrik egy-egy meki Kép

MKatus!
Én 4. hótól voltam otthon Petrával, és nagyon nem bántam meg Kép Imádtam azt az időszakot! Kép

Oltások: szerintem jó, hogy vannak, én nem vagyok ellenük. Egy ismerősöm megfogalmazása tetszett nagyon, azokról, akik nem adatják be: ők a potyautasok Kép

Recca! Le a kalappal előtted! Kép Én sem merném bevállalni, még így másodszorra sem. De nekem a kórház is szuper volt Kép. Bár egy ilyen sz-szelkezdődőnevű doki után nem csodálom, hogy elment a kedved az egész egészségügytől!

Moose!
Köszi a receptet!
Pelus: én is régóta használok már Petránál bugyisat (felváltva) bár nálunk ez akkor jött be, mikor el tudott szaladni! Szerintem fekve ezt is ugyanolyan nehéz rászenvedni, mint a tépőzárasat Kép

Lányok!
Írjatok nekem mélt, hogy május 23 vagy 25 jó a talira. Eddig Gigiről és Blaye-ről tudom, hogy nekik csak a 23, Oxi írt, hogy mindegy, és talán itt a fórumon már elhangzott, hogy Moosenak, Votivnak, Zsancinak és Kisünnek is jó mindkettő (bocs, ha kihagytam valakit!). Szóval írjatok, akkor is ha mindegy!!!

Bogárka (33)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
Csak ilyen rózsaszínes-lilásat találtam, jó lesz?

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
nekem tényleg mindegy, de küldök mélt, hogy úgy is meglegyen, könnyebb áttekinteni Kép

vera
kisün

Hello Lányok!

Bevásároltam és kipurcantam a kb. 15 kilótól, amit hazacipeltem...hát sosem szokom meg, hogy kismama vagyok????? NEM!!!!

Votiv: irigyellek a munkád miatt...átpasszolhatnál néhány egyszerűbb témát Kép

Neet: igyad a kólát, meg egyed a hambit, kell a szemét a szervezetnek, különben nem értékelné az egészséges kajákat Kép

MKata:
nekem napi 12 órás (papíron 8) laptop előtt végzett imádott munkém van, de két hónappal hamarabb eljöttem (nem így terveztem, hiszen semmi problémám nem volt egész kismamaság alatt, végig sportoltam, aktívkodtam/ok), mert egyszerűen elegem lett, hogy semmi időm és gondolatom nincsen sem magamra, sem a pocakra....egy hét mély depi, aztán kimásztam belőle, és így utólag jól döntöttem....
Azt hiszem akkor még érett sem voltam a kisbabára, nekem kellett ez a két hónap, hogy úgynmond ráhangolódjak. Remélem tudtam segíteni.

Na csajok, elmentem pihizni, mert odabent a pociban megy a cirkusz.

Ada (39+2)aki-ötödikén-akar-szülni!

Votiv: pelenka?
ada007

ja, ami kimaradt:

oltás: szükséges rossz, én mellette vagyok
tali: dátum mindegy, mail megy
ada007

Ada,
akkor szurkszurk, ezennel elindítom az Ada-drukker-csapatot Kép

vera
kisün

Zsanci, tudod, hogy en nagyon szeretem a nyuszikat Kép szoval msotmar teged is Kép Szoljatok, kinek milyen reklamalhatnekja van, asszem nekem most eppen az ottonal kellene, mert meg mindig nem kaptam meg, amit januarban rendeltem. A gyerek mar biztos kinotte az oveit. Persze katalogusokat meg e-maileket kuldozgetnek nyakra-fore, de a cuccot nem. Mondjuk legalabb megsporolok egy csomo penzt...

Ildi, macimail ment. Cdt mondom akkor apanak. Matracot mi a kikaban vettunk egy eve, akkor epp akcios volt, de millio helyen kapsz szerintem, ahol agyat arulnak. Atkamentessegrol mondjuk gozom sincs. Haragrol szo sincs, egyebkentis te lehetnel duhos a fal miatt, amire a rengeteghulyeegybeiras miatt kell masznod Kép

Stingo megerositve.

Bogarka, mail "mindegy"-gyel ment Kép pelussal az a helyzet, hogy fekvesrol szo sincs, ules meg negykezlab maszas van, esetleg allas, de akkor meg alig birom felemelni a labat a foldrol, szoval tenyleg nehez ezt is raadni, de meg mindig konnyebb, mint a tepozarast, meg egyikunket sem vagom meg vele. Egy tanfolyamra meg hozzad is beiratkoznek, hogy hogyan kell ilyen tunderi lanykat nevelni, mert attol tartok az enyem nem kezenfogva hiv majd jatszani, hanem szo nelkul lebirkoz majd Kép

Ada, en is ilyen javithatatlan cipelo vagyok (szombaton pl. annyit vasaroltam, hogy meg jo, hogy a gyerek nyafizott es ki kellett venni a kocsibol mert igy a helyere tudtam tenni egy csomo cuccot, mivel alul mar dugig volt a halo, apa meg is jegyezte, hogy nem kene tonkretennem ezt a draga babakocsit), de azert az utolso honapokban mar ilyet nem csinaltam! Szegyelld magad! Tessek jobban vigyazni magatokra! Hah!

Votiv, a napszemuveg felelmetes, de a rugi bazijo, csak meg nem eleg vallas hozza a srac Kép apameretben nem lehet ilyet kapni? azt vennek. tenyleg, apak napja ugytudom juniusban van, de majd utananezek pontosan.

Gigi, a parom nehany eve kapott a szulinapjara a szuleitol egy gagyi porszivot (amin marha jot rohogtem, mert az eletben nem fogja hasznalni, es epp multheten dobtam ki, de persze nem azert mert vicces volt, hanem mert hasznalhatatlan is) meg egy aranynyaklancot (mert biztos a szulei is ugy gondoltak, hogy a porszivo talan nem volt eleg jo, vagy eleg, vagy mittuomen). Mindegy, a lancon megjobban rohogtem (mert szerintem egy pasi a jegygyurun kivul ne viseljen mas ekszert, meg ne usszon illatfelhoben, meg ne hordjon kopogos cipot stb.), hetekig, szal az se volt megrajta, de ajanlom is neki, hogy felejtse el. Na bocs, nem akartam nagyon beleszovegelni, csak megis. Ugye nem haragszol? (surun pislogo szmajli, tudod)
moosejaw

Ada, Manóka, Kriszta!
Hét közepére nagy frontot mondanak! Lehet, hogy sikerülhet az 5-e? Kép Kép Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Es a pampers plussnapocskakbol allandoan kijon a himzes! Mar egy ora hasznalat utan is! Jo hogy ajandek, de simanmeg fulladhat tole a gyerek! REKLAMALOK! REKLAMALOK!
moosejaw

Halihó mindenkinek!

Igen-igen, drukkoljatok nekünk, én is szeretnék 5-én szülni, most már egy ideje mondom is Emmának, hogy húzzon bele!

Katus!
Én az utolsó 6 hétben vagyok itthon, de csatlakozom a többiekhez, ez munkahely-függő is. Nekem nem volt sem terhelő sem stresszes,ráadásul én is végigsportoltam a várandósságot (na jó, a 9. hónapban már csak kismamatornára járok). De ez az utolsó időszak nagyon jó volt itthon. Igaz, úgy szerveztem, hogy minden napra jutott valami program/kimozdulási lehetőség, így nem is unatkoztam, de pihenni is lehetett. Kivettem az összes szabimat (lehetett volna tartogatni, de minek, ki tudja, mikor és hova megyek vissza dolgozni?), most meg a fennmaradó napokra táppénzen vagyok. A TGYÁS-t csak a szüléstől kezdjük, nekem anyagilag is így éri meg a legjobban.

Votiv!
Napszemüveges Isti rulez! Már most tudja a kissrác, mitől döglik a légyKép Neet, remélem Eszti látta a képet!

Beetrix!
Nem is mondtad, hogy vizsga van bébiúszáson! Aztateljesítménycentrikusvilágát!!!

Bogárka! és mindenki!
Ha a héten szülünk, a tali időpontjában kb. 3 hetesek leszünk. Szerintetek akkor má bevállalható egy ilyen kimozdulás?

Moose!
Pasinak porszívó ajándékba - nem kispályás ötlet! KépKépKép És az arany nyaklánc sem... legalább jó vastag volt? Kép

Manóka 38+5

Kép
Kép
manoka11

Nemsokára indulok NST-re. Szerintetek egy XXL Sport szelettől beindul Emma? Mert a múltkorit végigaludta, és a szülésznő meghagyta, a mai előtt nyomjak magamba valami finomatKép
Most hogy Neet-et olvasgattam, úúúúgy, de úúúgy megkívántam a kólát!!! Kár, hogy nem tartunk itthon...

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok !

Mkatus ! Ahogy neked jó ! Van aki majdnem végig dolgozza , van aki kénytelen hamar befejezni , vagy nem éri meg anyagilag . Én csak az uccsó hónapban voltam itthon , de jó volt így .

Moose ! Ne is mond ,Kép Áron a nagyszüleimtől , azaz a dédiktől kapott nyakláncot , medállal Kép Persze nagyon aranyos a gesztus , mi is kaptunk annak idején , azaz mind az 5 unoka . Szóval ez vmi szokás náluk , de nem hiszem hogy hordani fogja Kép

Manóka ! Igyál vmit előtte az is használ !
Szóval mindketten 5-re gyúrtok Adával ? Kép

Bogárka ! Én sem tudom , hogy akkor már mehetünk -e , kb.6 hetesek leszünk .

Kép
Kép
greenolive

Green!

Konkrétan mire gondoltál? Dobjak be egy felest? Kép

Ada!
Kitaláltam: szerda este elmegyünk bulizni, akkor csütörtökön jó eséllyel szülhetünk! Beetrixnek bejött, az én lánybúcsúm utáni reggel elfolyt a magzatvizeKép Igaz, csak 1 nappal később indult be a szülés, lehet, hogy akkor már kedden kéne bulizni? Na, Zöld Pardon???

Kép
Kép
manoka11

Hát attól is biztosan felélénkülne Kép

Szombaton megittam egy üveg alkoholmentes sört és esküszöm úgy éreztem totál benyomtam tőle Kép Vagy csak a tudat , vagy a majdnem egy éves kihagyás !? Kép

Kép
Kép
greenolive

Moose,

dehogy haragszom,ismerlek márKép Kép Kép
komolyan nem,jó hallani ellenvéleményt!azért ellenvélemény mert nekem bejön ha egy pasi ékszert hord,persze szerényen,nem 10 kilós láncot meg ilyesmi hanem úgy szolídan.de csak karkötőt meg láncot,a fülbevaló meg pecsétgyűrű meg ilyesmi nekem is a halálom!!!!!!de most azért is elmondom milyen karkötőre gondoltamKép :szóval tudjátok az a kaucsuk és arannyal van bevonva egyes része!!!!nekem az nagyon bejön!!!!!

Blaye,

az elgondolásod tetszikKép Kép Kép
nálunk azért nem jön be mert csak a nagyszülők meg keresztszülők lesznek ott,szóval nem sokan és tőlük aztán igazán nem várhatunk semmit,nincsenek anyagilag eleresztve,szóval......azt meg úúúúúúúúúúúúgy sajnálnám hogy a dedem semmit nem kap a kesztelőjére,szegény.....(sírós szmajli)hatrányos helyzetű....(zokogó szmalji)
na jó,az azért túlzás hogy semmit,de azt azért mégsem kérdezhetem meg a keresztszülőktől hogy héééééééééééééé,kap valamit a gyermekem vagy kap valamit?nem?de!!!!!!!!!!!!!

kérek még véleményeket mert nem tudom mit csináljak,help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pro:.......contra:.......
start!!!!!!Kép Kép Kép
Vendég

Moose!
Köszönöm a mailt meg a CD-t előre, meg a választ matrac ügyben!

Manóka!
Én épp kezdtem magamhoz térni, amikor Timi 3 hetes volt! Előtte nem sok alvás volt, de ez mindenkinél válozó!

Ildi
ildi76

Gigi: Én sem lelkesedem a férfiak ékszerviselését illetően ( a párom csak a jegygyűrűjét hordja, meg az óráját), de szerintem minden ifiúr a szülei ízlését is tükrözi. Szóval, ha neked is és a párodnak is tetszik, akkor valszeg foga értékelni. Ha meg mégsem, emléknek akkor is szép. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv:
Itt egy piros vivijó, amint szalad Bián a tóba. Kép
Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv: Isti szuper!

Zsanci: kosziKép, bar ugy tunik, nem kell kitol megvedened. es ennek nagyon orulok Kép Kép Kép

Bogárka: elirtam volna? NEM sz-szel kezdodik! de attol meg nem biztos, h sokkal jobb Kép

Moose: a film cd-s verzioban engem is erdekelne, ha lehetek en is pofatlan. lehetek?

mindenki, aki erdeklodott: jon majd a bovebb, csak most ki leszek innen turva egy idore Kép

Coolio
recca

Gigi: én csak magamról tudok nyilatkozni, és úúútáltam lányként is, hogy mindenki nyakláncot, meg karkötőt, meg fülönfüggőt akart ajándékozni a ballagásaimra....szóval én azt hiszem, nekem annyira nem tetszik a karláncos ötlet ;-)

Manó: megnézem a ZP programját, aztán írok Kép....egyébként csütörtökre mondják a frontot....de ha lehetne az az extra kívánságom, akkor kettőnkön kívül senki más ne érezze meg a fronthatást, mert tömegben utálnék szülni Kép nincsenek ám nagy igényeim, mi?

tali: szerintem 3 hetesen már a világ végére el szeretnék majd menni a kiccsajjal, szóval nekem a tali optimistán már oké !!!!! csak legyen valaki akinek lesz türelme elfuvarozni, mert a bkv-hoz azért még nem leszek elég bátor Kép

Kaptam tiramisu-szeletet bebeeeee, még szerencse, hogy nincs itthon mérleg, az utóbbi időben már igazán eleresztettem magam, meg a lovat, vagy mittomén......

Ada (akinek-a-Hannája-úgy-tűnik-nem-másodikai-akar-lenni)
ada007

ada,

hát eddig a contra van többségbenKép
de nem bajKépén nagyon szeretem az ékszereket és gyűjtögetem is őket aktívan,lehet hogy a bálintnak hozzám is van valami köze és akkor ő is szeretni fogja majdKép Kép Kép

amúgy megoldódott a helyzet,azaz anyukám vett neki egy láncot titokban csak én kiszedtem belőleKép Kép
megy a drukk 5-re,olyan jó neked úgy cserélnék veledKép Kép no meg mindenkivek aki most fog szülniKép

green,
van abban ráció amit írtál,mert én is kaptam egy láncot a mamámtól a keresztelőmreKépde én hordom,nekem nagyon sokat jelent,olyan jó kimondani hogy ezt a mamikámtól kaptam még a keresztelőmre ha kérdezi valakiKép
szóval lehet hogy ezitt felén is divat és azért merült fel bennem ennyire egyértelműen hogy valami maradandót kell venni neki a keresztelőjére!
de mi más maradandó van???????????????????????

gigi
Vendég

Ada!
Nyugtával dicsérd a napot!!!
Gigi!
Úgy voltam nappalis, hogy apa kénytelen volt addig nem dolgozni, és bébire vigyázni...senkinek nem ajánom, csak ez tűnt gyorsabbnak...és nem igazán vettek volna át máshova úgy, h ogy ne kelljen sokat ismételnem...egyébként nekem 2-2 óra volt az út oda, meg vissza...és a tanárok közül (kettőt kivéve) senki nem "értékelte", hogy gyereket szültem, tehát be kellett járnom a szemináriumokra....És persze úgy nem sikerült felvennem az órákat, hogy egy napra minden, hanem heti 3x jártam ki, és volt úgy, hogy csak 1 szemináriumom volt...Kép de ennek már vége, és egy egész picit őszinte leszek: nekem néha jól esett kicsit kimozdulni otthonról. Kép
Ezért Ada, telejsen megértelek, és szerintem is ott a helyed a talin 3 hetesen!!!!!!
Szóval minden friss-husis jöjjön majd!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,

azt elhszem hogy jól esett,nekem is jól szokott ha kiszavadulok itthonról!
és hova jártál?
nekem abból a szempontból mákom volt hogy vizsgákon kiba...tt rendesek voltak a tanárok,mindenki tekintettel volt az állpotomra,még az elnök is szigorlatonKép
feldtam a küzdelmet mert 1 tételt nem tudtam és ugye ha egy 1 az egész az, és odamentem hozzá hogy visszadjam a tételt erre még ő könyörgött(de szó szerint)hogy kismama húzzon már póttételtKépszóval mindenből átmenetemKép Kép Kép
Vendég

Halihooo!

Moose
Igen meglestem! Kép De kozben kitekeredett a nyakam, mert nem forgattatok oket a helyukre Kép

Kriszta
Te kerdezted a tagulast? Elozo babaval SEMMIT nem ereztem, most voltak fajasaim de csak konkretan a pocim fajdogalt olyan mensi szeruen...de semmi komoly. Mikor bementem vizsgalatra meg sem fordult a fejemben,hogy en mar 2 ujjnyira kitagultam... Kép Ada tanusithatja...

Neet
Robbantottatok bankot?????

En ma fajdogalok egesz folyamatosan...volt is du. egy idoszak mikor gondoltam,hogy be kellene menni,de parom epp ehen akart halni, Jázi meg kirakozni akart epp akkor, igy gondoltam most nem lephetunk le....es meg egyben Kép De most is fajogat.Csak az a furi,hogy folyamatosan.Ki erti ezt?

Norka (37+5)
norkini

Votiv

Ezt a menő superman-es rugit már eddig is írigyeltem, de így napszemcsivel kiegészítve...nagggyon vagány az Isti, biztos ezért is bomlanak érte a csajok...Kép

Az én Bendegúzom egy hónapos volt a tali idején és ez volt az első kimozdulásunk és nagyon élveztem, hogy kirándulunk egy kicsit. És igazából úgy voltam vele, hogy úgyis menni kell levegőzni, ez annyiból volt más, hogy most egy kicsit messzebbre mentünk levegőzni. Kép Szerintem Bendegúz is élvezte a találkát, bár a csajozás még nem ment neki úgy, mint Istinek. Kép

Szerintem azért adnak ékszert az ilyen életreszóló alkalmakkor, hogy később is ezekről a tárgyakról arra az alkalomra, meg az ajándékozóra is lehessen emlékezni ezért kell, hogy valami maradandó és személyes tárgy legyen és erre az ékszer nagyon jó.

ruz
ruzicsky

Gigi!
Én Piliscsabára jártam. Kép Angol-kommmunikáció.
Nálam nagy hassal csak egy ember volt meghatódva, volt olyan, akit kifejezetten zavart a hasam, mert sztem arra gondolt, hogy DIREKT azért estem teherbe, hogy szánalmat váltsak ki az emberekből...Kép
Pedig neeeeem!!!! Kép mi csak egyszerűen nem vigyáztunk...Kép nem volt itthon kalmopirin...
Szóval egy tanár volt(NAGGGGYON pozitivan csalódtam benne akkor), aki elég véreskezű tanár hirében áll, de velem akkor és ott NAGYON rendes volt.
Na, de elég is az egyetemi sztorikból, mert aztán tejesen szétoffoljuk a topikot, és inkább beszéljünk az ikeás szobáról! Kép Nekem nem sikerült bejutnom, úgyhogy csak a Szülőszoba c. műsorban láttam, hogy ott van kád is...Mert a SZülőszobát is később láttam, mostanság a neten...
Nekem (ezt már sokaknak elmeséltem) a kék szinű szoba volt az egyetlen, ahol nem akartam szülni, de végül is ott szültem...és nem bántam meg...Kép
tehát most vissza-ONoltam a topikot!!! te melyik szobában szültél????
Éljen Győzike, a világpolgár!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?