A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

On:a zöldben!!!! és én sem akartam abban szülni,mert hogy a zöld olyan titpikus korházi színKép
de azokban a percekben ez érdekelt a legkevésbéKép
tök érdekes nem ,hogy szülés elött halálra parázod magad minden féle dolgon(ÉN legalább is pl:beöntés Kép ) és amikor ott vagy annyira de annyira nem érdekelKép
Vendég

Zsanci!
Jé! Piliscsaba? Majdnem együtt jártunk akkor. Kép Angolból 30/30at kaptam (szerényen mosolygó smiley), komcsiból kábé 3/30at....nem vágtam be a Bibliát, nagyjából 10 kérdésbQl 8 arra vonatkozott. De milyen jó, hogy nem vettek fel! Mert nem mentem volna oda dolgozni, ahol végül megismertem a férjemet. Kép Az élet útjai kiszámíthatatlanok.

Finisesek!
Hajrá, hajrá!

Norka!
Volt robbantás, a bal felsQ fiókban van a pénz, ha jönnél rabolni. A máik fele meg a párna alatt, de siess, mert reggel megyünk feladni a csekkeket, és akkor már csak az asztalon lelhetsz fel egy fél zsemlérevalót. Kép

Ha valakire konkrétan nem reagáltam, bocsi, de leragad a szemem, kiszívott a nap ma. Holnap felállítjuk a medit!!! Tényleg, új topic: mekkora babát milyen vízbe tennétek bele? Kokrétan: Eszti 5 hós lesz, de a nyár javában 6-7-8. A medit csak mi ketten használjuk és klór szokik benne lenni.
neet
neet

ruz,

szívemből beszéltél,ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazniKép
na jóóóóóóóóó,nem is tudtam de köszi hogy elmondtad amit gondoltamKép
Vendég

Gigi!
Könyv tetszik?

Moose!
Mélt köszike!
neet, aki már nagggyon álmos
neet

Neet,
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeenKép Kép Képlehet hogy két példányban veszem meg rögtön Kép egyszer...ha kapható lesz...
Vendég

Gigi!
Akkor megvan a 4. szoba szine...mi ezt találgattuk a talin, mert én pl. 3-ban voltam, a 4-ben (ami akkor ugye zöld) abban nem. Szal, lányok: sárga, rózsaszin, zöld és kék. ezek a szoba szinek...Kép
Neet!
A kommunikáció nekem is rosszabbul sikeredett, de az irásbeli miatt. Szóbelin olyan csapathoz kerültem, akik tök jófejek voltak, és Csiszár Imréről beszélgettünk, és 30 pontot kaptam... Az irásbelim viszont 18 pontos lett. Viszont volt egy felsőfokú nyelvvizsgám angolból, igy kaptam még +5 pontot. Tehát igy nagy nehezen bejutottam...hogy jó e vagy sem, háááááát, néha igy gondolom, néha úúúúgy...Akkor nagyon örültem neki, de az évek során sokszor megfordult a fejemben, hogy otthagyom...
ON: te melyik szobában szültél???Kép
És utána melyik kórteremben voltál? Én a 13-ban, és rá is irták a kiskönyvemre, hogy 13/2, mert ugye a 2. számú ágyban csicsiztem...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca!
Bocsi, visszaolvastam, én néztem félre, nem vettem észe a NEM-et, annyira az sz betűt figyeltem. Kép Talán, mert kicsit parázok, hogy mire én szülök visszakerül a szülészetre és kifoghatom, mint ügyiset Kép

Green!
Szerintem 6 hetesen már bőven jöhettek! Kép
Ada! Manóka!
Szerintem 3 hetessel is, de ezt majd úgyis meg fogjátok látni... Petra 3 hetesen még csak evett és aludt (jó nagyokat Kép) tök nyugi volt mellette az élet. Aztán 1 hónap körül nyílt ki a csipája, onnantól kezdve kellet hurcolászni, szórakoztatni, ringatni stb.

Zsanci!
Én is a kékben Kép De miért nem akartál ott?

Jóéjt Mindenkinek!

Bogárka -akinekmárcsaktíznapjavanafiatalságából

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!

te honnan veszed a homeos okosságokat?Olyan jó,hogy mindenre válaszolsz ,én még arra is lusta vagyok,hogy kinyissam a könyvetKépA barátosnőm nővére homeos gyerekorvos és tőle szoktam az infokhoz jutni.
Egyébként az autizmust szerintem nem lehet elkapni.Vagy csak félreolvastalak?

Vékony plédet szeretnél?Ha átsétálsz az anyukámhoz valamikor a csörsz utcába akkor ott átvehetsz egy vékonka takarót Istinek.Na,érdekel a téma?!Kép

Megakartam kérdezni,hogy mi az a vivojó,de rájöttem közben!

Annyit lotyogtok,hogy egy félórámba került visszaolvasni.

Beetrix!

Nyaralás:mi a Balcsira megyünk mindig.Soma 6 hónapos volt amikor elöször vittük.Mivel minden megvehető mindenhol ezért nem szoktam görcsölni ha valamit itthon hagyunk.Ami nagyon fontos:ha van Lillusnakl alvó állata vagy rongyija azt itthon ne hagyjátok!Fürdéshez felfújható pici medencét találtunk ki.Ezt pl. zuhanykabinba is be lehet állítani és kis helyet foglal,nem kell a kiskádat vinni.(én bármilyen tiszta helyen sem szeretem beleültetni a dedet a kádba)pelusból egy csomagot érdemes vinni a többit helyben meg lehet venni.Ez külföldre is érvényes.Ha valami konkrét kérdésed lenne akkor szívesen válaszolok még!

Pusza:Jucus
20170114224602

Zsanci!
Ilyen nincs! Kép Én is 13/2 voltam Kép Kép Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Beetrix!
Jucus hozzászólását olvasva jutott eszembe a kérdésed:
Mi 11 hósan elmentünk Petrával Alsópáhokra, a Kolpingba. Na, hát az az a hely, ahová szinte semmit nem kell vinni a személyes dolgokon kívül. Csak egy baja van, de az nagyon nagy: az ára. Úgyhogy vsz. mi is akkor voltunk először és utoljára Kép De tényleg van minden: kiskád, pelenkázó (mindenhol), bili, étteremben rengeteg etetőszék, előke, bébiétel, bébimenü, és akkor még az egyéb extrák, amiket kérhetsz külön ...
Most inkább Várgesztesre járunk (most hétvégén megyünk negyedszer Petrával - de ezek csak 3 napos nyaralások), az is nagyon jó, az élményfürdőjében van bébirész, itt is lehet kérni kiskádat, kiságyat a házba stb., mi nagyon szeretjük. Kép

Bogárka (33)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Kolping:Soma még pocaklakó volt és elmentünk megvizsgáltuk a helyet.Aztán mire lefoglaltuk volna az apartmant már csak szoba volt és azt kicsinek találtuk és nem mentünk.Persze az ár sem volt valami vonzó.Várgesztesről bővebb infot dobsz nekem?Szállásfoglalás stb.ja és ár!

Pusza:Jucus
20170114224602

miért vagyok én fél 9kor az első????????????????????merre vagytok?

zsanci,
én a 8-ban voltam,egyedül!azaz a bálinttal
Vendég

Ha mi meg vasarolni sem visszuk a gyereket, szerintetek mikor visszuk majd nyaralni? Talan ha 15 eves lesz? Kép Hogy kell az apakat erre beidomitani?

En az otosben voltam, de szerintem jo lehet egyagyasban, mert az en szobatarsam tokhule volt.
moosejaw

Moose,
kezdjétek kirándulással: pl. menjetek sétálni nagyobbat, vagy ki a Margitszigetre vagy játszótérre! Nyúl nagyon fogja élvezni Kép Dóci azóta élvezi ezeket nagyon, mióta fel tudtam ültetni a babakocsiban (5 hónapos korától) Kép

vera
kisün

Kisün,
méleden nevetgélek, majd írok is... Kép

Moose!
Mi visszük, ahogy nyár lesz (tegnap itt már az volt), és akárcsak Jucus, mi is a Balcsira. És valóban mindnen megvehetQ mindenhol, csak a szívheznQtt cuccot kell vinni ill. azt, ami túl nagy/drága volna folyton újravenni. A fürdQzésen még én is gondolkodom, mert a nagyinál csak tusoló van. BPRVÉDELEM??? Kérjek vényt a védQnénitQl, vagy van valami nagyon bevált 220 faktorszámú csoda? Nem mintha kitenném magammal Esztit grillcsirkézni a napra, de séta közben is süt az ám.
Moose, és mondd meg apának, hogy a kicsik mennyire élvezik a naponlevést,(árnyékban..)Eszti tegnap 2 órán keresztül figyelte a pillangókat, madarakat, legyeket, falevél-mozgásokat, stb és majd kiugrott a bQrébQl, na meg a babakocsiból. És hangosan nevetett a midnenféle repülQ ojjektumokra. Kép
neet (15/1 és rózsaszín szülés)
neet

Ja, Bogárka!
Tali jó bármikor, azért írjak mélt? Kép
neet
neet

Kisun, a nagy setak mar feleve mennek, csak az apaval kirandulni-vasarolni-autovalmenni nem. Szal nyul es en jok vagyunk, csak apa nem akar soha sehova velunk Kép
moosejaw

Moose!

Nyúlapa olvas minket?Akkor egy óriási fenékbebillentés neki!Mi az,hogy nem akar menni?A talin annyira jól érezte magát,szerintem,és olyan hősiesen kimentette nekem a palacsintát,hogy ilyet nem is gondoltam volna róla.És Nyúl is nagyon élvezte a hintázást meg mindent.
Nyúlapa!Kapd össze magad és irány kirándulni!Kép

MérgesJucus

Nem akartam ilyen mérges lenni,de szegény Nyúl!

Neet!

Kapható 30-s faktorú,spriccelős,kék színű nemtudomamárkáját gyerek naptej gyógyszertárban.Tök jó,mert látod,hogy még hova kell kenni.De az Avonnak is vannak nagyon jó gyerek naptejei,én használtam olyat is.
20170114224602

Hello Lányok!

Még egyben, ma folytatódik a hűtővadászat, úgyhogy megyek is.

Pusza Mindenkinek (iszonyatos, dögmeleg szellő fújdogál)

Ada (39+3)
ada007

Sziasztok !

Gigi ! Lehet , hogy félreérthető voltam ...maga a gesztus iszonyat sokat jelentett nekem , egyébként is imádom a nagyszüleimet. Kisgyerek korom óta imádnak minket unokákat és rengeteg dolgot tettek meg értünk ! Szóval maga az ajándék nagyon sokat jelentett nekem , én is kaptam születésemkor ( de lehet , hogy keresztelőre , nem tudom , szintén láncot , medállal ) Csak én nehezen tudom elképzelni , hogy hordani fogja , ha akarja horhatja , nem fogom megtiltani neki Kép És remélem , hogy még nagyon sok időt fognak együtt tölteni a dédikkel !
Férjemen is csak a jegygyűrű van ,bár tini korában vettem neki egyszer egy ezüst láncot azt hordta egy ideig , de csak poló alatt diszkréten .

Bogárka ! Ha te mondod ott leszünk ! Kép
Időpont mindegy , tervezni még mindig nem nagyon tudok .

Votiv ! A supermanes cucc még mindig szupi ! Kép

És akkor kérdeznék pár dolgot : Kép
- mennyi ideig tart még ez a "barnázgatás " , már nagyon unom .
- mikor lehet elkezdeni vmit tornázni ? Még mindig plusz 4-5 kiló van rajtam . ( szerintem már egész jól helyreálltak a dolgok , pl.. tüsszentéskor már nem kell összezárni a lábam Kép)
-és a "no sex" az abszolút no ? vagy azért vmi lightosabb verzió lehet ? Hiába a hormonok dolgoznak Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Bogárka!
Én ma kezdem a málnalevél teát mennyit kell tenni a vízbe???
Ja és mennyit igyak?

Manó27
(34+2)
manó27

Manó!

Bár nem engem kérdeztélKép, de én úgy tudom, a teát csak a betöltött 36. héttől kell inni, akkor 2 hétig napi fél liter, utána a 38. héttől napi 1 liter. Legalábbis nekem ezt mondta a szülésznőm, nem is mertem korábban elkezdeni, nehogy beindítsa a dolgokat. Én csak úgy "szemre" teszem a vízbe a teafüvet, a fél litehez kb. 2 csapott teáskanálnyit.

Manóka 38+6

Kép
Kép
manoka11

Manó ! Igen én is csak betöltött 36. hét után kezdtem el inni !

Kép
Kép
greenolive

Jucus, atadom a billetest Kép Igen, elvezte a pikniket! Amig pici a lurko, oke, hogy nem visszuk el pl. egy tomeges hipermarketbe, plane a virusos idoszakban, de egyre nagyobb, meg mar joido is van, mehetnenk mar mindenfele. En mar ugy unom a setakat... A nyaralasrol meg allandoan azt hallgatom, hogy az o hugat mindig dokihoz kellett vinni, ha elutaztak, na nekem meg harom kisebb tesom van, es nem emlekszem egy nyaralasra sem, amikor barmelyiket orvoshoz kellett volna vinni, szoval... ja es a gyerek nelkul meg nem megyek, szoval vagy o is utazik, vagy senki, ugyhogy valszeg senki, mert a parom magat az utazast sem annyira csipi, mint en.

Ja, a nom nemcsak pelenkazas, hanem eves (a cumisuveges verzio, nem a kanalas) kozben is felul, felall, rammaszik, de ha kozben kicsuszna a szajabol, akkor korrigalni kell, szoval nem azert indul, mert mar keszen van. Pedig ot-tiz perc alatt benyomja a kajakat, es annyi ideig sem tud egyhelyben maradni? Mi lesz, ha mar szaladni fog? De tenyleg! Mire szamitsak mamak?

Green, kb egy honapig volt valami szinezes. A lajtosabb verzio alatt meg mit ertesz? Nekem othetnel volt a hathetes kontroll es akkor a doki azt mondta, minden oke, ugyhogy folytathattuk Kép Kitartas! Egyebkent meg lovesem sincs semmilyen ekszerrol, mert en se hordok, meg az eskuvon sem vettem fel semmit, csak a jegygyurut, azt is majdnem a masik kezre Kép
moosejaw

Jó reggelt!

Lányok én ha jól emlékszem a sárga szobában szültem és a 4/2-es titkösügynök voltam a kórházban.

Nagyon köszi a hozzászólásokat a nyaralás témához. Igen-igen van még kérdésem, ide írhatom őket? Szerintem másoknak is hasznos. Szóval:
- gyereknek feltünt, hogy nem a megszokott kis ágyában alszik?
- nem volt nyűgös az idegen helyen?
- hogyan viselték a hosszabb autózást? Meg kellett állni nyújtózkodni?
- a napközbeni alvásokat hogyan oldottátok meg, akkor ti is visszavonultatok a szobába pihizni, vagy a babkocsiban aludt? Mennyire nehéz a megszokott napirendet idegen helyen betartani?

Bogárka engem is érdekelne várgesztesi infó, ja és ment a mail a recepttel.

Jucus neked írok mailt dekupli témában.

Na tízórai time van, megyünk enni!
beetrix

Mano, en egyaltalan nem ittam, csak most azon csodalkozom, hogy te meg csak a 34. heten vagy? Pedig multheten mar akkora volt a pocid, hogy huha!
moosejaw

Green,
nem volál félreérthető,úgy értelemztem ahogy az előbb is írtad,lehet hogy én fogalmaztam rosszul az értelmezészKép de a léényeg hogy egyre gondoltunkKép
Barnázás:nekem 6 hetig volt és mikor visszamentem a 6 hetesre a dokim aktívan édeklődött hogy hogy megy a sexKép
szóval szerintem minden mehet de csak olyan tempoban ahogy jól esik!nekem sehogy nem esett jól,bálint 9 hónapos volt mikor kezdett megjönni a kedvemKép addig csak hébe-hóba.....Kép

gigi
Vendég

moose,

addig örülj amíg nem jár,de komolyanKép
Vendég

Hu Gigi, szegeny apafejed. Nekem szerencsere semmi gond nem volt ezzel.

Mellesleg sarga, de mar nem emlekszem, hogy 5/1 vagy 5/2.
moosejaw

Vera, hol vetted az állatkás puzzle-gumiszőnyeget, amit a talira hoztál?

Babakocsiszakértő-Moosejaw, szerinted mennyi idős kortól lehet féligülős esernyőkocsiba tenni egy babát (Istvánt)?
Már majdnem ül, és a nagy babakocsijában is szereti, ha már nincs vízszintesen (akkor se 90 fokban, csak 60-ban, szóval remélem nincs erőltetve)

És tud valaki tippet adni, hogy ha már esetleg lehetne neki venni esernyőkocsit, hol lőhetek egy olcsó minimálkarosszériásat párezerért?
Kika, Cora, Tesco stb...
Előre is köszönöm.
Kép

votiv 8)
votiv

Kosz Votiv, de szerintem ebben meg nem szakertek, nyulat ugyanis meg nem tudom abba tenni, pedig o mar tok merolegesen ul, es meg elore is hajol, ha valamit nagyon meg akar nezni. Asszem az nem olyan kenyelmes neki, de majd meg probalkozunk. A nagyon ocsokkal meg vigyazza, mert tavaly lattam a kikaban egy part, akik ilyet vettek egy oraja es mar hoztak is vissza, mert szetesett utkozben...
moosejaw

sziasztok!
Bogárka!!
Ez nem lehet VÉLETLEN!!!! Kép Kép
És még 30 évesek is majdnem egyszerre leszünk!!!

Beet!
Sztem babók megérzik, ha nem saját ágyukban vannak, nálunk az első éjszaka mindig alvás nélkül telt, de utána már nem volt gond...De ez talán kivédhető a babarongyokkal, macikkal, stb...Sajnos a nagynak sosem volt ilyen "csücsije" vagy "gügüje", ahogy ismerős gyerekek hivják a rongyukat. Neki én voltam a GÜGÜ és a CSÜCSI. Kép
Hosszabb autóút: érdemes gyakran megállni, és kivenni picit a babót. (persze csak ha nem alszik...Kép )
Green!
Barnázás: nekem egy hét alatt elmúlt, hála a többszáz homeóbogyónak, amit magamhoz vettem...
Első gyereknél a szexhez nekem is kicsit megkésve jött meg a kedvem, de most....Kép Kép és a lightos verzió biztos nincs megtiltva!!!

Tornázás: nekem azt mondták többen is, hogy "aktiv" sport apasztja a tejet. Ezért nem kezdtem el még a Tornászdába járni...Pedig rajtam 9 (azaz KILENC !!!) kiló plusz van...Kép Ne tudd meg, hogy nézek ki a nyári cuccaimban...!
Adát nem irigylem a hőség miatt!!! Igy is nehéz elviselni!
Zsanc. 13/2 aki minnyá 30.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Meg mi is egybenKép

Nekunk is drukkoljatok a 05.05-hoz,mi is arra gyurunkKép

En mar voltam a sarga,kek es rozsaszin szuloszobabanKépKép

NorkaKép
Koszi a valaszt.

Tovabbra is jon belolem a nyakcsap(?),nyakdugoval meg nem talalkoztam.Amikor "fajok", egyre erosebben erzem,de mindig elmulikKépKép

Megyek,vasalok.Mar 2. napja,de nagyon elvezemKépKép

Puszi
Kriszta es Akos
38+5

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Votiv!
Mennyi az az ócsó? Mert én lehet, hogy eladnám a mienket (jó állapotban, extrákkal Kép ) csak meg kell kérdezenem apát, hogy megengedi e? Ugyanis én babakocsi-b...i vagyok, és most láttam egy jó drágát, de apa nem engedi meg, hogy megvegyem, mert már 3 babakocsink van, de talán ha ezt eladnám, akkor belemenne...Egyébként ez egy sötétkék chicco esernyőre csukható, aluminium vázzal, esővédővel, téli lábzsákkal, napfénytetővel, stb...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta, nem azt irjuk, ki melyikben volt, hanem hogy ki melyikben szult. Szoval?
moosejaw

BKriszta ! Drukk megy !
Mindenki 5-én akar szülni ?: Kép

Zsanci ! Épp most szedtem le a nyári cuccaimat , 1 , azaz összesen 1 nyári len gatya jön rám Kép Persze minden a hátsómon és a combomon landolt .
Nem aktív sportra gondoltam inkább csak itthon egy kis mozgásra . Remélem az nem fogja apasztani a tejcsit .

Mi Ikeában kezdtünk és talán a kékben fejeztük be , de őszintén megvalva akkor már nem a szoba színére figyeltem Kép, és 20/1-es voltam .

Akkor ez a barnázás is mindenkinél más és más .

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Rengetegen írtatok, nagyon köszönöm a jó tanácsokat. Sokat segített.
Látom, szóba került az utazás. Nekünk sajnos nincs autónk, de akkor se lesz, amikor megszületik a baba. Törtük a fejünket, hogy hogy hozzuk haza, de gondolom taxival megoldható, viszont nem valszínű, hogy veszünk hordozót. Ez gond lehet? Már csak azért is, mert ha hazamagyünk anyuékhoz, és az állomástól hazavisznek, akkor se lesz babaülése a babának. Muszáj lenne venni, vagy ezért nem büntetnek meg? Mik a tapasztalataitok?
Valamint lenne még valami. Vonattal fogunk hazajárni, ami 3 óra vonatút, összesen kb 4 óra utazás. Mikor lehet elindulni ekkora útra? Hogy bírják a babák? Nyűglődnek?
Mit gondoltok?

Köszi a segítséget!
mkatus

Mkatus!

Nekünk is ez a gondunk! Nincs kocsi! Hordozót hála az égnek kaptunk kölcsön, amikor Timi 1 hós volt! A H-ból mózeskosárban hoztuk haza taxival, de én úgy tudom büntetnek érte, ha nincs autósülés! Sajnos kell szerintem, úgyis kell majd menni csípőszűrésre, UH-ra stb.

Green!
Én hallottam olyat, hogy van aki már 2 héttel szülés után elkezdte a szexet! Én még most 3 hóval utána is úgy érzem mintha duplán szűz lennék! Kép Remélem elmúlik! Nekem 4 hétig volt a barnázás!

Én a zöldben szültem, de mi ez a 20/ akármi, meg ilyenek? Lemaradtam! Bocsi!

Ildi
ildi76

Vizsgálatokra biztos, hogy busszal visszük, oda nem kell hordozó, de anyuékhoz kéthetente megyünk, és akkor ülünk autóba...
mkatus

Zsanci, mennyit kérsz érte?
nálunk papa nem szólhat bele a vásárlásokba, ugyanis külön kasszán vagyunk, ami kizárólag ebből a szempontból nem rossz (egyikszememsíramásiknevetésdollárjelekvillognakaszemében szmájli)

Oxi köszönöm szépen a vivijót!!
Bogárka, neked is! lassan megtelik a biatorbágyi tó, és majd szedek belépőt. de Ti mind ingyen jöhettek be!

oltás: én sem ellenzem alapvetően, és többnyire egyetértek mindenkivel, aki hozzászólt. engem inkább olyan részletkérdések zavarnak, mint hogy azért adják egyben a szurikat, mert azt feltételezik, hogy háromszor nem vinné el senki a gyerekét oltatni. itt sántít valami
vagy csak egyszerűen ez a szokásos "nem nézzük felnőttnek az állampolgárokat" dolog?
meg olyan apróságok, mint hogy egyazon mennyiségű vírust kap egy 5 kilós meg egy 7 kilós bébi, akik épp egyforma korban vannak, illetve attól még, hogy egyidősek teljesen eltérő az immunfejlettségi szintjük stb.
hallottatok már olyanról, hogy egyéni oltási terv? elvileg lehet kérni, vagy ha vkinek normális a körorvosa, vele is meg lehet beszélni. egyébként meg azok járnak jobban, akik egy kicsit elcsúsztak, mint Blaye-ék...

Jucus, az autizmus az MMR szövődménye lehet

a gyerekdokink ezzel kapcs azt mondta, ő csak a Pasteur intézet által minősített és ellenőrzött, speckó francia oltóanyaggal dolgozik, mert egyébként a többi, ami a "piacon van", elég rizikós...

votiv 8)
votiv

MoosKép
Amig nem szultem,nem tudok beszamolni arrol,hogy melyik szuloszobaban szultemKép
Csak ezekben volt Nst mar.

GreenKép
Koszi a drukkotKépKép
En vasarnap szerettem volna szulni,de ha mar ez nem jott ossze,csatlakozok Adahoz es ManokahozKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ada, Manóka, Kriszta, nagyon drukkolok, hogy meglegyen az 5-e!

Ada, témák: most épp a Megasztárról írok, kéred? Kép

Moose, a napszemüveg tényleg kicsit gengszteres
különben meg eszméletlen tempóban nő ez a gyerek, már nem merek rá rugdalózót adni, csak pólót meg nadrágot.. Kép

Oxi, ez jó, ha az én ízlésemet örökölné Isti, nagyon jót tenne neki Kép

fuksz: papa lehelletvékony aranyláncot hord (nem feltűnő, mindig póló alatt), a szüleitől kapta a 27. szülinapjára, azóta le se nagyon vette. ez volt a szülei utolsó közös (és egyetlen komoly) ajándéka, nagyon-nagyon kötődik hozzá

én meg minden ünnepre aranyat kaptam apámtól, talán épp a bőség miatt semmi de semmi kötődésem nincs hozzájuk...
na és első lázadó korszakom óta csak ezüstöt vagyok hajlandó felvenni Kép azokat a rémes lengyel meg orosz aranyakat egyszer beolvaszttatom, és elmegyek nyaralni Kép

votiv 8)
votiv

ja, lila (vagy rózsaszín?) szülőszoba
aztán 14/2. ágy Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Ezt nem értem! Én úgy tudom, hogy Magyarországon nem lehet kérni egyéni oltási tervet! Direkt megkérdeztem, meg tv-ben is hallottam! És hogyhogy a Ti gyerekdokitok válogathat az oltóanyagok között? Na ennek utána kell járni! Akkor nekem miért mondott mást a védőnő meg a gyerekorvos???
ildi76

Sziasztok!

Kriszta
Neked miert a szuloszoban van NST-d? En isssss.... Kép

MKatus
Nem tudtok valakitol kolcsonkerni egy hordozot? Igy tenyleg folosleges venni ha nincs auto, de nem is a buntetes miatt van ra szukseg hanem inkabb a biztosnag a fontosabb...

Ada
Holnap hanyra mesz NSTre? Kép

Norka- aki nem feltetlenul szeretne otodiken szulni Kép
norkini

még nem is írtam
tegnap megvolt Isti élete első balesete Kép
anyám ölében ült az asztalnál, és nagyon ficánkolt, és sajna egyszer csak előadta a vasorrú bába történetét a mágnesasztallal Kép
aztán együtt sírtak anyámmal
aztán Isti abbahagyta, anyám nem
én meg hidegvízes borogatással nyomtam vissza az Isti homlokán kibújni készülő szarvacskát
és kapott árnikát is
most már púp sehol, csak egy halvány kis rózsaszín csik
szóval túléltük
egész jól viseltem Kép
(papírforma szerint nekem is ott kellett volna bőgnöm velük)

votiv 8)
votiv

Jaj, ez a Kriszta nem erti a trefat! Tudom en, hogy hol tartotok. Enyhe celzas volt, hogy menjetek mar szulni! Hat miota folyatjatok mar azt az izet, nem? Kép Kép

Mkatus, nemcsak arrol van szo, hogy megbuntetnek-e vagy nem! Sokkal inkabb az a lenyeg, hogy biztonsagosan utazzon a bebi! Nem kell ahhoz baleset, hogy baja essen, eleg egy hirtelen fekezes, hogy a szelvedon landoljon vagy siman csak jol beusse a valamijet. Gondolom, hogy a papad ovatosan vezet, de egy csomo amokfuto barom nem, akik a tobbi verdaval hasitanak. Ugyhogy mindenkeppen azt javaslom, vegyel, hasznaltan valszeg tokolcson kapsz. Talan raersz kesobb is, kerdezd meg a taxitarsasagokat, biztos vannak olyan autok, amikben van gyerekules es akkor a hazamenetelkor meg nem kell, csak kesobb.
moosejaw

Votiv, en nem ertem. Mi tortent az orraval?
moosejaw

Ildi, van lehetőség egyéni oltási tervre, jogszabály szerint, na de hogy aztán valójában van-e - az 1sősorban a dokidon múlik. ne akadj fenn azon, hogy mást mond, mint a védőnő...

(apropopó, eltűnt a 6. védőnőm - ezek a tíz kicsi négert játsszák??)

csak illusztrációnak: Votívia begyulladt balcicivel fekszik, felhíva a védőnőt, aki algópirint ajánl és hideg borogatást (majd 1 hónappal később jelentkezik, és még ekkor se kérdezi meg, vajon hogy vagyok),
aztán Votívia felhíva a dokit is, aki szerint istenmencs, hogy algopirint, ki mondta ezt az ökörséget, és meleg borogatás kell...
és ez nem egyszer fordult elő
nem akarom amblokk bántani a védőnőket, csak én sorban hat olyant fogtam ki, akinek gyereke se volt, sose szoptatott de még csak nem is pelenkázott stb...

votiv 8)
votiv

Moose, az orrával célozta meg az asztalt, aztán a homlokával találta el, jahajaj

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?