A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci!
De édes vagy! Nagyon köszönjük! Most voltak itt a vendégek, kapott csörgő rágókát! És képzeljétek, ma először nyúlt Timi a csörgő után és meg is fogta! És aztán megint és megint, szóval nem véletlen volt!

Pipocs!
Ha arra a test középvonalán végigfutó csíkra gondolsz, én úgy tudom a hormonális változásoktól jön ki és gondolom attól függ a színe változása is!

Ildi
ildi76

Votiv!

Köszönöm szépen a linkeket! Meg fogom nézni! Aranyos vagy! Páromat megpróbálom megerőszakolni, hogy tegyünk fel egy képet!

Ildi
ildi76

sziasztok,

képzeljétek du voltunk fodrásználKépés bálint nem is sírt,nagyon jól tűrte pedig én tartottam tőleKép aztán elmentünk szandit venni mert nem voltKépés tök jót találtam,úúúúúúúúgy tetszik

autósülés:hát nekünk sikerült egy jó drágát venni a bbc-t és naggyon elégedett vagyok vele,komolyan szupi!!!!!!persze tényleg nem mindig a legdrágább a legjobb,de ennél igen és úgy voltam vele a biztonsággal nem játszunk,majd kiszortjuk azt a pénzt!amúgy az előző ülésünk Rőmer volt,jó volt az is de a bbc sokkkkkkal jobb, a következő is ilyen lesz,az tuti!

Recca,
történet szupi,én is valahogy így jártam,marha ráérős voltam és éppen-éppen beértünk a H-baKép
gondolom a köv is otthonszülés lesz,nem?

Votiv,
mindjárt jövök vissza hozzád,akarok kérdezni csak már nem bír magával a gyermek.elaltatom és jövök,várjál megKép
Vendég

Votiv, bocsi, azt kozben elfelejtettem, h kerdezted, ki volt ott. nem igazan tudok meglepetest okozni, mert meg mindig egy csapat vallalja ezt. bar azon belul tobben keszulnek szulesznove valni, vagy mar azok is. pl. nalunk sem GA volt kint. a honlapjuk: www.szules.hu, teljesen nyilvanos. ez az egesz eleg paradox, mert a letezesuk koztudott, a tanfolyamukon, ill. az azt megelozo informacios esten barki reszt vehet, stb. aztan meg neveket nem. mindegy, nem akarok ebbe belemenni itt, mert mar igy is teljesen off vagyok.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose, Votiv, a kerdes jogos: az anyakonyvezes meg mindig folyamatban... amugy meg ez elsosorban nem a gyerekkel, hanem a szulovel kiszuras: amig nincs ak-ve, semmit nem lehet intezni...Kép

Coolio
recca

Neet, a hintopor amugy sem biztos, h olyan nagyon jo a baba borenek, es igy azt gondolnam, h izzadtan meg annyira sem. de ez csak szvsz.

Coolio
recca

Pipocska, ez a köldökzsinór csík(?) dolog erdekes nepi hiedelemnek hangzik... de azert aranyos

Coolio
recca

Moose, mi reggel/de. setalunk. ez meg a kutyakkal igy alakult, de nem hiszem, h valtoztatni fogok rajta. szerintem, ha igazan meleg van, akkor az deltol estig nem javul tul sokat.

Coolio
recca

Neet,

én csak a popsiját hintőporozom,de szerintem nem ártasz vele a hajlatokat is hintőporozod,főleg ha izzag a drága,szerintem a hintőport pont hogy azért használod hogy száraz maradjon!!!!!!!
próbáld meg reggel meg nap közben többször is porozni,hátha nem lesz izzadt attól!SZERINTEMKép

Votiv,
valahol ezer éve asszem azt olvastam hogy közted meg a párod között is jó pár év van,na hát így van az nálunk is,ponosítva 13 év!
kérdés:akartok tesót vagy tesókat istinek és mikor???????????????????????szóval hogy időzítitek hogy a párod ne legyen túl öreg?szerinted ha egy pasas 45 körül vállal mondjuk egy 3.gyereket az késő van?
folyton azon elmélkedem hogy nem szeretném azt a gyereket egyedül felnevelniKép (na jó,ez így elég drasztikus,szóval kicsit enyébben parázok Kép )

gigi
Vendég

pipocs,

a köldökzsinórcsík alatt azt a csíkot érted ami a köldöktől lefelé húzódik?csak mert annak a világon semmi jelentősége(az én tudomásom szerint)olyan kisérője a terhességnek mint például az hogy pigmentálódik a bőröd.nekem szülés után még több mint fél évig látható volt!
és azt hogy érted hogy befordult?irányba?fejjel lefelé?és ha már így van nem szedhetsz cuccokat a tágulásra?ezt nem tudtam,de jó tudniKép
szerencsére a semmi szükségem nem volt rá mert könnyen szültem,gyorsan tágultam blablabla...
de gondoltam talán a következőnél.

vagy szerintetek feles ha elsőre is minden ilyen könnyen ment?vagy az hülyeség hogy az előből lehet asszociálni a második terhességre?meg hogy az már mindig könnyebb?

gigi
Vendég

kezdödik a vészhelyzet, én meg itt ülök....
holnap jövök, csá....
neet,a kovácfüggö Kép Kép Kép
PS: isti édes, mindenkinek üdv, hajrá, éljen.. válogassátok szét Kép
neet

Sziasztok!

Eltünök egy pár napra, aztán csak leshetek.Kép

Votiv, a sráctól kifeküdtem!Kép

No megyek tanulni amíg Öfelsége alszik. Talán ragad rám vmi a hülyeségen kívül.
zanza

Köszi a válaszokat.

Úgy látszik túl sok időm van már hülyeségeken gondolkodni.Kép
Már szinte minden készen van Picurkónak amit feltétlenül szerettem volna.
Csak fura, hogy eddig volt egy tök vastag barna csík a hasamon, + sötétbarna volt a köldököm, + nőtt egy anyajegy is a köldökömbe.
Most pedig az anyajegy leszáradt!, a csík halványodik, és a köldököm világosodik.
Na mindegy!
Valószínűleg tényleg valami hormonális téma, mert a hátam, ami miatt kivoltam, hogy mennyire patis, most olyan szép lett, hogy csak na.Kép

Gigi!

A befordulton azt értem, hogy 2 héttel ezelőtt még fejjel felfelé randalírozott, és azt mondta a doki, hogy ha holnapig /következő vizsgálat/ nem változik a dolog, akkor hétfőn kórház, kedden, vagy szerdán pedig már személyesen láthatom a kisfiacskámat.Kép
2 hete volt 2880 gramm, és azt mondta a dokim, hogy már nem nagyon van helye a forgolódásra, de még akármi is lehet.
/A Péterfyben nem nagyon van faros szülés/
Már ott tartok, hogy naponta többször is elbőgöm magam, ha arra gondolok, hogy milyen lesz vajon először meglátni.
Ez normális?

Kép
Kép
pipocska

Pipocs!
Nekem nincs csíkom most se, Petránál se volt. Akkor most nincs is köldökzsinórunk? Kép Kép Kép

Zsanci!
Tényleg, Balogh! Ez eszembe se jutott! Kép Szülésznőm nem volt, nem is éreztem szükségét, így most se lesz ...

Színes naptej: na én jól megjártam vele. jó drágáért megvettem tavaly Petrának, mikor bekentem volt rajta egy kis fehér body, hát ahol hozzáért a krém jó zöld lett - és ott zöld is maradt. persze mosással kijött, de szegény gyerek egész nap abban virított, engem meg baromira idegesített Kép

Úgy néz ki tali 23 lesz! Eddig ez még mindenkinek jó! Lehet megint 3 óra? Aki ittvolt tud mindent, aki nem az kiabáljon és írok neki mélt mindenről (helyszín, térkép, parkolás, kapu működése stb. Kép )

na megyek megjött Apa a Corából segítek neki kipakolni (vett akciós medencét is!!! Kép )

Jóéjt:

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!

Zapa 45 éves és most született a 2.gyermeke.Szerintem nem öreg sőt!

Votiv!

Nálunk olyan a külön kassza,hogy az én manimat én költöm és Zapáét is !KépTényleg!

Kisün!

Medencéből a legkisebbet vettem(kiskacsa és hasonló kolmoly mintázattal)Cora,Tesco,Auchan-ban és kb 600Ft/db.

Oltás:van olyan oltóanyag amit Te megvehetsz gyógyszertárban(doki felírja)de nincs rá támogatás,tehát kb.4000Ft egy adag,és ezt adatod be.Meg fogom én is kérdezni a mi dokibácsinkat erről.

Bogárka!

Nekünk elvileg jó a hétfő.

Beetrix!

Nem kaptam emilkét!

Jucus
20170114224602

Hát a Jucus-féle külön kassza sokkal szimpibb!!!! Asszem ki is fogom próbálni...vagy már nálunk is rég ez megy???Kép
Jucus!
Te melyik szobában pihentél???
Zsanci 13/2
És ma a rusnya Nap jól megégetett!!! Holnap ne is lássam!!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Itt a kért kép! Ha minden igaz most sikerül felrakni! Nemrég készült Timiről!
Kép

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Hasfajosok! DMben van valami Babynos Masszazskrem (kis piros-sarga doboz, volt vagy 300 forint, valamiDentinox Gesellschaft gyartja Berlinben anizsbol komenybol stb.). Direkt a bebipocik masszirozasahoz van. Azert vettem egyet, bar lehet hogy nekunk mar nem kell (el ne kiabaljam), egyre kevesebbszer sir fel a nyulam. Persze tudom, hogy ossze lehet kutyulni, de ilyen lustaknak, mint en (aki reg megvette a szukseges izeket, de nem csinalta meg) ez valo.

Neet, en is furdes utan hintoporozom a hajlatokat, szerintem ez kell, kulonben tenyleg tiszta pirospottyos lesz szegenykem. Ha napkozben leizzad, akkor ez van.

Pipocs, nekem nem volt fuggoleges csik a pocamon. Viszont a pocakkal egyutt azok a pelyhek is marhaul megnottek, amik a koldokom alatt sorakoztak, es ez teljesen ketsegbeejtett.

Kriszta, fog levegot kapni ez a szegeny srac abban a kisagyban ilyen dogmelegben? Most komolyan kerdezem. Teljesen korbe van barikadozva, az egy dolog, hogy o nem latszik, meg o sem lat majd semmit, ahogy fekszik egesz nap ebben a dobozban, de meg tokre be is fog fulledni. Kép

Jucus, apa azt mondta, ne terjesszek rola mindenfele rosszat, csak vasarolni nem akarja vinni a csajt, meg iden nyaralni. Egyebkent meg mindenfele kirandulas meg majd kesobb nyaralas. Ugyhogy megse billentettem, jo?

Votiv, en nem ertem a kulon kasszat Kép Meritek az idot, ki mennyit egeti a villanyt a furdoszobaban, meg a vizfogyasztast is figyelitek? Dehat Isti kozos gyerek, nem? Vagy kapsz gyerektartast? Hm? Ha apa nem kolt semmit a sracra, akkor en maris reklamalok! Es tudod milyen jol megy az mar nekem. Lehet, hogy egy autot is sikerul kicsikarnunk az oregurtol Kép Kép De majd neked kell vezetned, nem gond? Isti lesz a tulajdonos, te meg az uzembentarto, jo?
moosejaw

Ildi, mennyi haja van a csajnak! Orulet! Mivel locsoljatok a buksijat? Kép
moosejaw

Moose, sírva röhögök a gatyamosóson.
akkor hány vivijó is jár érte?

Neet, lehet, hogy ősbarbár vagyok, de nappalra nem hintőporoznám be a kölköt, ha izzad hát izzad. néha egyébként is az a parám, hogy "nem szellőzik" a bőre, mert telenyomom púderrel, kenőccsel, olajjal, bajvédővel...

Recca, köszi, holnap ezzel startolok - már nincs sok időm, mindjárt vége a meccsnek, és akkor papika észreveszi, hogy nem vagyok ott mellette az ágyban...

Gigi, stimmt, csakhát köztünk 25 év van. Neki isti a 4. gyereke, ő már rá is azt mondta, túl öreg ehhez.. persze ezt csak mondja. 1 dolgot vettem csak észre, bár ez nem hiszem, h életkorfüggő: elég kevés a türelme hozzá Kép vagy talán nem elég "izgalmas" neki még Isti, aki csak prüszkölve kommunikál, nem jár focimeccsre stb...?
(bajdövéj, vészhelyzetben a Kovac új barinője épp az előbb azt mondta "ha kitalálják a nagyképernyős hűtőt, aminek puncija is van, a nőknek annyi")

a dokim azt mondta, 1,5 évet kéne várni, hogy helyrejöjjön a szervezetem satöbbi, és jöhetne a 2. baba, hogy még ne legyen "késő" - papikám ekkor lenne kb 53... Persze nekem is eszembe jutott, h milyen, ha esetleg nem éri meg az érettségijét se a gyerekének, dehát elkerülhetetlenül egyedül fogok maradni Istivel egyszer - de addig még rengeteg szép és boldog évünk van együtt! hogy még egy babó beleférne-e? nem tudom. négyet is felnevelnék, csak ne kéne terhesnek lenni meg megszülni őket.
na, rosszabb vagyok, mint egy hollywoodi film. el is húzok tentibe. pá mindenki!

holnap front, pocakosok! jó lenne reggel arra bejelentkezni, hogy baba született! Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Néhány napig bojkottáltam a Babanetet, csak úgy kölcsönkenyér visszajár alapon, merthogy előtte ő tette ezt velünk. Most jól megbosszulta magát, az elmúlt 48 órában csak olvastam és olvastam (már amikor gyerekeim engedték) Szeretnék néhány dologra reagálni. Aki elunja, lapozzon tovább, előre is bocsi érte:

Bugyi-pelenka:
Én is szerettem egy időben, de komoly gond volt, hogyan vegyem le a lurkóról, ha belekakilt? Ti ezt hogyan oldjátok meg? Nem esik ki, amikor széttépitek?

Germicid-C kúp:
Nekem mindkét fiam allergiás az Amidazophenre, így ezt sem kaphatják, de bizony néha külön cseppekben kellett adnom a Paracetamol mellé a "C" részt a nagyobbik fiamnak, mert 39,5 fok körüli lázzal nemhogy lefeküdni nem volt hajlandó, de úgy pörgött, mintha Extasy-t kapott volna (bárhogy is írják helyesen). Hogy a frászba magyarázzátok meg egy 1-2 éves kiskrapeknak, hogy ő most lázas beteg, és muszály nyugton maradnia. Úgy fölpörgette a láz, hogy semmiféle mesével, játékkal, finomsággal nem lehetett nyugton tartani. Ez pedig olyan kis mennyiség volt, ami egyáltalán nem árthat neki, de picit megnyugtatja. Megyek a mókusok elé, de viszem a doki néninket is, mert ő írta fel nekünk.

Ada007
Mikor indul a vásárlás tanfolyam? Én is mennék!

Votiv
A téma lassan lefutott, de én is határozottan oltás párti vagyok. Sőt, olyan gyerekbetegségeknél is, ami felnőtteknél már nem is olyan ártalmatlan. Csak persze ez elég lenne kb. kamaszkorban. Elég lenne, ha nem lennének még sokan az olyan felnőttek, akik nem kaptak oltást rá. Férjem 40 éves, és bizony símán elkapta a fiaimtól 2 évvel ezelőtt a bárányhimlőt. Nem kicsit aggódtam érte. Szerencsére nem lett gond. Mi oltunk kullancs ellen is, mert így nyugodtabban viszem őket a nagyszülők telkeire nyáron.
Arról meg, hogy a doki és a védőnéni bejelent: nekik kötelességük. Az állásukkal játszanak, ha nem jelentik be, de szerintem ez lelkiismeret kérdése is. A rendelőbe meg ugye pici babák is járnak, akik még nem is lehetnek oltva arra, amire a nagyobbakat kéne, így őket teszi ki elsősorban veszélynek a saját gyerekén kívül az, aki nem oltatja be a manóját.

Stingo22
Üdv közöttünk! Én láttam a National Geographic-on az Élet az anyaméhben című csodát, tényleg kihagyhatatlan. Felvettem a számítógépünkre, bár elég közepes minőségűre sikerült. Neet, Oxigen, Ildi76, vagy bárki, akit érdekel és nem sikerül megszereznie, szívesen átveszem, bár nem tudom, mikor és hogyan tudnám eljuttatni.
Tényleg, jut eszembe:

Bogárka75
Mi nem jövünk sajnos se 23., se 25. Nagyon szeretnék, de a Születés Hete most nagyon aktuális nekem. Inkább azt nézném meg. Remélem, lesz még tali veletek, azt már semmiképpen nem hagyom ki.
Jaj Bogárka: én sem tudnék ennyi mindent megjegyezni, mint amire írni szeretnék, bevallom őszintén, cetlikre jegyzetelek, így tudom aztán ömleszteni a reagálásokat. Kép

Recca: Gyönyörű a gyermeked! Öröm volt olvasni a szülésed történetét! Köszi!

Votiv
Isti nagyon vagány, főleg a szemüveggel. Örülök, hogy már jobban van!

Moosejaw
Kérdezted, hogyan eszik a kicsi, mikor megtanul járni. Hát, nálunk úgy csinálták, hogy minden 2 falat között futottak egy kört. De tényleg. Eleinte próbáltam rávenni őket az ülve evésre, de akkor inkább éhen maradtak, így letettem róla. Később aztán annak is eljött az ideje. Most már néha (de csak néha) egészen úgy néznek ki az asztalnál, mint két kis európai. Kép

Beetrix
Utazással kapcsolatban két dolog:
Egyrészt mi sokkal korábban vettünk egy utazóágyat, és néhányszor azt használtuk járóka helyett itthon, sőt ha elaludt benne, ott is hagytam. Így mire nyaralni mentünk, ez már ismerős volt neki, nem volt gondunk.
A másik az én dilim. Bárhova megyünk, viszek magammal egy kis flakon domesztoszt, meg egy rongyot. Nem veszem el a taki néni munkáját, de a kádat bizony első nap kimosom, hogy a gyerekek nyugodtan elterülhessenek benne, no és a WC deszkát is, mert szeretek nyugodtan trónolni. - pirulós szmájli helye.

MKatus
A hordozó téma közben lezajlott, csak pár merengés ezzel kapcsolatban:
Csodák csodája, a taxiban (ahogy a felnőtteknek sem) nem kötelező a gyerek biztonsági ülés! Semmilyen életkorban. Ennek következtében nincs Budapesten egyetlen taxi társaság sem, amelyiknek lenne gyerekülése. Szemétség. Nekem, mint felnőttnek legalább a lehetőségem adott, hogy a taxiban is bekössem magam, a gyerekemnek pedig nem tudok biztonságot nyújtani! Szívesen fizetnék akár dupla tarifát is, de igenis elvárom, hogy adhassak biztonságot a gyerekemnek!De persze a taxisok ezt is kilobbizták maguknak.
Pedig nem véletlenül kell a gyereknek a spec. ülés. Gondoljátok csak el, hogy az ő pici testével és csontjaival mit tud csinálni a felnőttekre szabott biztonsági ülés egy balesetnél! Vagy inkább el se gondoljátok. Befejezem a horrort. Mindenkitől elnézést. Kép

Hát, jókedvűbben akartam elbúcsúzni, de a fenti témán mindig jól felhúzom magam. Ez ügyben nem akar nekem valaki segíteni reklamálni? Ez nem tartozik a fogyasztóvédelmi főfelügyelőségre? Valaki szakértő kiokosítana? Please!

Jó éjt mindenkinek! Akit érint, 05.05.-re megy a drukk. Én spec. októbert szeretnék. De az még olyan messze van! Na jó, most már tényleg eldugulok. Sziasztok:

Murr
14+1
murr

jó reggelt!
hol vannak az új babák? ja hogy túl korán keltem volna?

hallottatok már a mosódióról? azt hiszem, ki fogom próbálni. de hátha vkinek van már tapasztalata, ne dobjak ki fölöslegesen ennyi pízt az ablakon (miközben ahogy nézem, olcsóbb a jelenlegi mosóvegyszeremnél...)

Murr, fogyasztóvédelemre talán nem, de lehet, hogy megkérdezem őket, ha eszembe jut valamikor munkaidőben (az agyam olyan, mint az ementáli sajt, amelyből szép folyamatosan szivárognak ki a megjegyzendő dolgok)... ill. még az ICSSZEM-nél lehetne utánamenni a dolognak.

votiv 8)
votiv

ja, mosódió:
http://www.hunza.hu/indiai_mosodio-hej.php

(1ébként meg most az jutott eszembe, hogy ha ez olyan szuppijó lenne, már rég biztos mindenki ezt használná, nem?)

votiv 8)
votiv

jó ég, kishíján elkerülte a figyelmemet Timi képe! - pont keresztbeírtunk/olvastunk Ildivel.
Hát ez a lányka nagyon szép! gyönyörű kis mandulaszemei vannak! tényleg barna a szeme, vagy csak a fotón tűnik úgy? és ez a hajkorona! lenyűgöző! Kép

votiv 8)
votiv

most jut eszembe, Vera, elfelejtettem megköszönni a habtapi-lap infót. gondoltam én, hogy valami egyszerű neve lesz... Kép

votiv 8)
votiv

Ildi!

Ez a frizura nem semmiKép

Jucus
20170114224602

Emma! Hanna! Akos! Itt vagytok mar? Haho! Kép
moosejaw

Jó reggelt!

Alig bírtam visszaolvasni a tegnapi napot, most meg indulnom kell relaxra, de van egy gyors kérdésem tapasztalt homeósokhoz (biztos nagyon basic, de én tényleg nem sokat tudok erről).
Szóval: van, amikor úgy írjátok a hígítást (potencia?), hogy pl. 9CH, máskor meg csak C9. Van valami különbség? És a magasabb potencia azt jelenti, hogy erősebb? Mert pl. a Boiron prosi azt írja, hogy vajúdás alatt Caulophylum 5CH-t kell szedni, valaki meg mintha azt mondta volna, hogy 30 CH alatt nem érdemes, mert nem elég erős. Most akkor hogy van ez? Segítség!!!

Manóka, aki-járatlan-a-homeopátiában
39 (!)

Kép
Kép
manoka11

Ildi,
hát Timinek asszem nagyobb haja van Dócinál is Kép csodacsodaszép lányod van!!!! Kép

Murr,
nem baj, majd ömlesztve olvasunk Kép születés hetéről 1 délutánra sem lógsz el esetleg? Kép Nagyon jó ám Bogárkáéknál KépKép de ha nem, szerintem valószínűleg lesz még tali és majd akkor MINDENT bepótolsz Kép

Gyerekeket reklamálók, még csak MÁJUS 4-E van, majd holnaaap... Kép

Jucus,
köszi, medencét megveszem Kép

vera
kisün

Murr, ez valoban verlazito! Ha Votiv mondja hol kell, maris reklamalhatunk!

Az eves is ijeszto. A pelust ma ugy vettuk le (de mindegy, hogy hagyomanyos van bugyifazon, ha egyszer a gyerkoc all, meg persze akkor is mindegy, meg ha maszik, az en nyulamnal legalabbis), hogy egy torlokendot begyurtem a tetejen, ahol mar kituremkedett a kaka es ahogy egyre lejjebb bontottam, folyamatosan toroltem a kendovel. Aztan masik kendovel meg egy csomo masikkal. Apa kozben arra figyelt, hogy a csaj ne uljon le meg ne essen el. Hat egyedul nemtom hogy csinaltam volna.

Az normalis, ha az egyik orrlyukbol egyfolytaban folyik valami atlatszo, a masikbol meg abszolut semmi. Ketpercenkent szippanthatnam. Csak a fel gyerek van megfazva, de az nagyon?

Ildi, az jutott eszembe, ha Timi allergias es ilyen antiatkaizet nezel, hogy figyelj arra is, hogy a porszivot a leheto legkevesebb ideig hasznald, csak amig nagyon muszaj. A levegot telenyomja minden szarral, a tietek plane, mivel olyan oskokori. Nem tudjatok lecserelni valami uj hepa filteresre? Vagy vizsurosre, az meg jobb lenne.
moosejaw

votiv,

köszi a választ,én valahogy nem vagyok ilyen bátorKépfélek hogy mi lesz ha egyszer egyedül maradok majd a gyeerekekkel és valahogy mindig ide jutok(nem vgaoyk egy született optimista),hiába próbálok azzal foglalkozni hogy még sokáig itt lesz nekünk.ő most 35.
én már alig várom hogy megint terhes legyek,imádtamKép meg hogy szülhessek,de mi akkor akarunk nekilátni ha bálint kezdi az ovit,szóval még 2 évKép
aztán jó sok kihagyás és kb 10 év múlva a 3 haramdikat hogy ha már a kettő nagy kicsit még babázhassunkKép
na ja,majd meglátjuk,biztos hogy be fogjuk vállalni a 3-at aztán majd kikapcsolom az agyamatKép

pipocs,

tényleg nam akarok rémisztgetni senkit de a barátnőm babája a 28 hetes UH-n már fejjel lefelé volt és a 38.héten megfordult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szóval megint csücsültKép,tehát sosem késő,ne add fel!
szerintem mindenki mást érez mikor először meglátja a babáját,én például fel sem fogtam.még annyira a más világban Kép voltam mikor a hasamra rakták hogy csak néztem és néztem és néztem és nem akartam elhinni hogy ő az enyém.
szóval nem volt nálam az a határtalan boldogság.....de estére annál nagyobb lett a szerelemKép
majd a másodiknál,mikor már tudni fogom a forgatókönyvetKép
nem tudom hogy ez mennyire más ha császáros vagy,mert hogy nem tudom akkor mennyire vagy magadnálKép (talán teljesen,szerintem)én a szülésnél abszolút nem voltam!

óóóóóóóóóóóóóóó milyen ON vagyok,na gyerünk,feldobtuk a témát,nálatok ez hogy volt???????????????????
Vendég

Gigi!

császárnál ha epidurált kapsz akkor elvileg magadnál vagy,de én mind a kettővel olyan fáradt voltam már a vajúdás végére(másfél ill.egy nap után)hogy kiesett ám sok minden.Főleg az elsőnél nem emlékszem az első napra mert végig aludtam.

Jucus
20170114224602

Ildi, nagyon édes Timcsi baba!!!

Pipocska! Megkérdeztem a dokit hétfőn, hogy mikor kell a babának befordulnia. Erre azt mondta, hogy szülés előtt 5 perccel. Kép))) Iszonyat jó fej a dokim, ráadásul most azt mondta, hogy mivel aug. 18-ra vagyok kiírva, és most úgy látja, hogy lehet, hogy lesz egy kis túlhordásom (vajon miből látja??), lehet, hogy még tudok majd nála szülni, mert aug. végére visszajön a szabiból. Mint kiderült, Bálint Balázsnak ad át, úgyhogy most róla gyüjtöm az infokat.

UH: a 30 hét körül kell mennem,és először nem akartunk a magánrendelőbe menni, mert eddig mindig 2D-ssel csinálták, és az is egy 10-es volt. most meg beszéltem az uh-s hölggyel, hogy meg lehet-e oldani, hogy mi szűrésre megyünk, de 4d-s mozit akarunk. azt mondta okker, csak beszéljem meg a babucival, hogy majd nézzen ránk. volt már köztetek olyan, aki lement 30 hetes uh-ra, és nem látott semmit? Kép

ancsipancsi

Gigi! mi 2 gyerkőcöt terveztünk, bennem igazából fel sem merült a 3. erre valamelyik nap a páron megpendítette, hogy kellene három! még nem is volt egy gyereke se, nem is ő hordozza a szíve alatt, aztán már most 3-at akar Kép Kép Kép mondtam, hogy várjuk csak ki a végét! lehet, hogy eggyel se fog bírni. Kép

ancsipancsi

Gigi,
jól látom, a párod már 35???????? Úristen, akkor az enyém már túl öreg a további gyerekekhez??? Kép Mert hát ő is 35 lesz idén Kép Én meg 32... akkor már én se szüljek lehetőleg Kép A lényeg: nagyon fiatal vagy még Gigi, a párod pedig egyáltalán NEM öreg!!!! Kép És ha megnyugtat: apai nagyanyám 42 éves volt, amikor apámat szülte, anyai nagyanyám anyám születésekor meg 38, a férje pedig 48, és mégis felnevelte... de lehet, hogy a családunk született optimista... Kép

Ancsi,
faros baba befordulása Kép nálam egyébként mindig bejött, amit "jósolt," szóval tényleg lehet, hogy a végén nála szülsz Kép

vera
kisün

Ancsi,
benne van az UH-ban, hogy nem látsz semmit, ez szerencse kérdése Kép
kisün

Jónapokat!
Ildi! Kép
Ez aztán a hajasbaba!

Napkencék: köszi a hsz-okat, jövQhéten oltás, majd megbesz velük is (védQnéni, stb).

Nyaralás: pár hónapos kortól sztem lehet, legalábbis én idén nyáron már viszem Esztit, de én könnyen beszélek, nagyihó megyünk a Balcsihoz. Azt meg könnyen megszokhatja, nem lesz idegen hely, mert folyton ott fog enni a fene.

Porozás: én is Qsbarbár vagyok, mint Votivio. (Nem Votivia?) Mert nem kencézem agyon a picit, néha még popsikrémet se kap, sQt legnap abszolút natúrban volt, hadd szellQzzék mindenhol. Dehát baromi meleg volt. Viszont a nyakát pl csak úgy tudom beporozni (fürdés után), ha a másik kézzel matatok a feje fölött, és akkor hátrafeszíti a fejecskéjét. Kép
2d-s UH-ért ennyit elkérni rablás. KötelezQ UH-k vannak egy terhesség alatt, asszem 4, tehát ezért egyáltalán pénzt kérni... na mindegy, nem lovalom bele magam, akinek van pénze, és úgy gondolja, fizessen.

KeresztelQn is jár hálapénz vagy tarifa vagy valami, vagy azért az még alanyi alapon jár? És ha a szülQk nem egyforma vallásúak, a gyerek mi lesz? Amiben megegyezünk? Vagy van erre szabály/rendszer? Tapasztaltak mit mondanak? És hány hós korban szokás elvinni? És hova kell? Tartozunk valahová templomilag, vagy ahova akarom?
Köszi a választ elQre is!
neet
neet

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat!
Babakocsi: azért nem annyira vészes, már nagyon sokat megnéztünk, és 40 körül már nagyon jó kocsikat lehet kapni, amihez már jár hordozó, vagy mózeskosár.
Utazás: 2-3 hónaposnál hamarabb biztos nem fogjuk elkezdeni, majd a baba eldönti, hogy mikor fog rá sor kerülni. Igen, muszáj ennyit utazni, ha nem lenne az, természetesen nem tennék ennek ki a gyereket, de anyuék Békéscsabán laknak, mi Budaörsön, így el kell jutnunk Kelenföldre, az mondjuk szűk fél óra, a vonatút meg 3 óra, mivel 200km. Eleinte anyuék fognak járni, de nekünk is el kell majd kezdeni...
Sajnos nagyon messze laknak..
Nekem is a szoptatás miatt fáj a fejem, azt lesz a legnehezebb megoldani, apával együtt kell majd működnünk.
mkatus

Gigi, az en szuleimnel a kovetkezo eletkorokban erkeztek a gyerkocok: 26 & 30, aztan 34 & 38; aztan 37 & 41, aztan 39 & 44. (eloszor anyam, aztan apam eletkora) Az elso gyerkoc vagyok en Kép Ugyhogy Gigi, te csak ne essel ketsegbe! Szegeny Votiv viszont mar eshet Kép
moosejaw

jucus,

nekem is sok minden kiesett ámKép
nem is annyira a fáradtságtól,nem tom.....talán az általános kisérő vagy passz....

ancsi,

drukk magy hogy túlhordKép nekem azt mondta a dokim hogy korábban jön és túlhordtamKépmeg hogy ezen a héten már nem lesz baba és még aznap megindultKép Kép Képszóval azért ne arra gyúrjál,ezt senki nem tudja!
tök jó hogy ti is 3-at akartok,mostanában mindenki hüylének nézett mert 3-at akarunk és azt mondták kuriózum leszek mert a mai világban már seni nem akar 3 gyereket!de neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem igazKép Kép Kép itt egy csomóan 3-at szeretnénkKép
Uh:nem értem,a medimom-ba 4d-s van,ti miért mégis 2ds-be néztétek eddig?

vera,

irjál még nekem,mert a végén én is átmegyek optimistábaKép Kép Kép légyszi,légyszi,légyszi!!!
azt én is tudom hogy szemtelenül fiatal vagyokKép és élvezem isKépcsak....de ha valakinek 45 évesen a 3. gyereke születik az teljesen jó(gigi,az optimista)nem???????????(gigi,a meginogott)

gigi( aki nem tudja mit gondoljonKép )
Vendég

Q-iro Neet! Szerintem is brutal a tiz penz egy sima UHert. Asszem nekem 2 volt. Egyebkent meg nem szolok hozza a keresztelos temahoz, mert meg fogsz haragudni es suthetek egy raklap tortat 23.ara, hogy kiengeszteljelek, mert szerintem majd a gyerek eldonti, hogy mi akar lenni, buddhista, szajentologista vagy ateista...

Es ha elkoltozom Kanadaba, akkor viszem magammal a mamamat, a paromet meg soha nem fogom meglatogatni. Hu, milyen tokjo lesz nekem Kép
moosejaw

Gigi!(Te kis buta,fiatalka.Na nem megsértődni aztán)

Nem olvastad az én hozzászólásomat?!Én 35 Zapa 45 éves és még csak 2.gyerek született.Bár nem is lesz 3.arról én gondoskodom!KépPozitívítás!!!!!!!!

Jucus
20170114224602

neet,

keresztelés úgy megy hogy akkor csinálod amikor te akarod és abbana temploban amelyikben te akarod és annyit adsz amennyit te akarszKép Kép Kép mert persze azért nem ingyen megy,de az esküvőnél fix tarifa van,itt legalább nem(morcos szmálji)
jaaaaaaaaaaaa és olyan vallású lesz,amilyet te akarsz Kép

moose,

tetszikKép
kár hogy nem leszek már született optimista de azzá vált még lehetek,nem?
Vendég

Gigi, en is irtam neked. Engem mar nem is olvasol?
moosejaw

Moose!

Nálunk is ez a helyzet a keresztelővel!Nincs,nem volt és nem is lesz!!Éljen Moose és Jucus!
20170114224602

Ja, megis olvasol. Csak nem eleg alaposan. Azt irtam, a gyerek olyan vallasu lesz, amilyet o akar, figyelsz?
moosejaw

Sziasztok !

5-ét várok ! Hidegfront nem hat ? Kép

Gigi ! Tényleg szemtelenül fiatal vagy ! Kép
Mi is szeretnénk tesót , de még nem tudjuk mikor , bár párom mondta , hogy jöhetne 2007. tavaszán , hát majd meglátjuk , mert nekem valszeg vissza kell mennem dolgozni .
Még csak 2 hetes múlt Áron , szóval még azért van időnk töprengni !

Kép
Kép
greenolive

moose,

téged alapból olvaslakKép akkor is ha hozzám se szólsz napokigKép
és PONT a tiedét írtam mikor reklamáltalKép

jucus(a sértegetős)

természetesen te is azt vedd magadra amit mooseKép Kép Kép
Vendég

Eljen! Eljen! Kép

Hu, ez a Gigi tenyleg majdnem tinedzser, azta! Ha meg irod a listat, akkor: en is harmat akarok, Zsanci is, Mr. Ancsi is stb. stb. Kép

Green, mikor kell maris visszamenned? Kép
moosejaw

green,

én fűztem apát hogy úúúúúúúúúúgy szeretnék a 6 hetesre terhesen visszamenni,kár hogy kufircolni is kellett volna hozzá,mert azt akkor éppen nem szerettemKép Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?