A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

LányokKép
Gyönyörűek Nettkéék babái, fantasztikusan formásak és ügyesek nagyonKép Úgy látom a fotók alapján, hogy Benike is csak az inkubátorba kap oxigént, hát ez hihetetlenKépNagyon kis ügyesekKép

Judytéknak nagyon örülök, a tüdőérlelő dolgot nem értem, de a korházban biztos tudják az okátKép Jó, hogy igy megnövesztette a ManókatKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!
Tegnap voltam bennt Editnél a kórházban. Továbbra is minden rendben, a babák 2 kiló körülire saccoltak, ha semmi nem lép fel, talán jövő hét vége felé császározzák őket.
Pusz: Enikő
18+6
olajfácska

Doris Kép
Tamás-Nettke férje- azt írta, hogy Beninek kell az oxigén, azt hiszem, a kép még azelőtt készült. De pontosat nem tudok.
Talán majd jön, és tájékoztat bennünket!

Enikő Kép
Editék nagyon ügyesek!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziszusKép
Nagyon-nagyon édesek és szépek ezek a babákKépKép GratulálokKépKép GyönyörűekKép
OrsiKép
Ez már igy is csoda, hogy Benikének nem kellett azonnal az oxigén, nagyon kis ügyesekKép

doris

Sziasztok!!

Hétfő óta itthon vagyunk.
Köszönjük a sok drukkot, szorítást és gratuációt! Kép
Nincs erőm visszaolvasni, talán ha a fiúk egyszer engedik Kép Gondolom ismerős mindenkinek, csak pelenkázás és szopi van gyerekringatással kombinálva Kép Kép
Tegnap négy óra órdítás volt este, ma délután kettő, de fogalmunk sincs miért Kép Kép annyira bénának érzem magam amikor tele pocakkal sívítanak csak.
Ha van valakinek bevált tippje, hogyan lehet tejcit szaporítani megköszönném, ha lehet levélben mert ez a ...babanet, nem akar működni. Gondolom én is izgulok itthon és a fiúk is egyre többet ennének.

Nettke Kép gratulálok KépKép gyönyörűek a csemeték Kép
Pocakosoknak kitartást, lassan Kristin te jössz Kép Judyt a rémhírek ellenére remélem jó kezekben vagytok.

Én még fel sem tudom fogni, hogy itt szuszog a két gyerekem a másik szobában...

Még biztos jövök a kétségbeeséseimmel, és tényleg bocs hogy csak önzőségekre futja.

Orsi, az én mail címemet tudod.

Millió puszi:
Szilvi + 2 hetes Peti & Gergő Kép Kép

Sz.

KépKép
sziszus

Szia Cat!

Köszi a bolt címét. A Medelát is Au-ban gondoltam megvenni. Abban a boltban szerinted van?

Lilla

Sziszus!

Üdv ithhon!!!!

Lilla

Kép

Kép
cicamica

LillaKép
Nem tudom, hogy árulnak-e medelát a babyone-ban. Viszont van egy másik weblap, www.medela.at Esetleg itt nézd meg, hogy hol értékesítenek Ausztriában.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Kép

Nettke KépKép
Gratulálok!!! És mielőbbbi hazatérést Nektek!

Szilvi Kép
Neked már írtam Kép de akkor itt is: Gratula a tüneményes manócskákhoz KépKép
Tej : Én rengeteget ittam kb 5-7 litert az elején mostmár csak 4-et ezen kívül szedtem homeos tejserkentőt és ittam alkoholmentes sört is. Tej volt és szerencsére még van is Kép

Ildikó Kép

Nagyon helyesek a srácok!!!
Légyszi ha van időd írj többet magatokról, hogy telnek a napok stb.

Eriska Kép
Nagyon hiányoltalak!!
Te is írjál sokat-sokat magatokról lécci Kép

R
trus

Sziszi!

Grat a hazaérkezésetekhez,kitartást az elsö nehezebb idöszakhoz!Reméljük,egy pár nap alatt belerázodtok a napi teendökba,és akkor a babok is kis mosolygos anygyalkák lesznekKép
A sírás miatt pedig ne keseredj el,ezen mindannyian keresztülmentünk,ettöl még TE leszel a legjobb anyukájuk a gyermekeidnek!!!!!!!!!!!
Most csak sok türelmet,sok tejcsit kívánok!Mához egy évre pedig ugy fogod visszaolvasni az írásaidat,hogy "uristen,ezt én írtam"!
Használd ki az idöt,míg babázhatsz,mert olyan gyorsan megnönekKépKépKép

Lányok!

Ma megint nem tudtam reggel 9 töl de 4 ig belépni a babanetre!Még a föoldal sem jött be!Kép
Ez már KATASZTROFA!KépKépKép

Editnek szorítok,na persze Judytnak is!

Bea

Kép
beatrix2

SziszusKép
Egyszerűen GYÖNYÖRŰEKKépKépKépKépKép
NettkeKép
Szintén!!!És milyen szép nagyok, és ügyesek!Csak gratulálni tudok!
puszz és jóéjt mindenkinek

Ui: ma voltunk szokásos kora-vizsgálaton, minden oké, a foramen ovale "összeforrt"Kép
Ortopéd vizsg-ot is letudtuk, szerencsére családilag-a nagybácsim D.újvárosban ort.szk.orvos: Joci jobb csípőízülete kicsit laza,Képde nem kell megijednünk, csak szorgalamsan tornáztatnunk kell.6 hét múlva újabb kontroll..persze, én megijedtem.
még 1* pussz mindenkinek

KépKép
KépKép
kirri

Nettkéékről Kép

A lányok valószínűleg besárgulnak, Beninek már nem kell oxigén.
10-13 ml tápit már kapnak.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziszusKép
A délutáni, koraesti órákban normális az orditás...legalábbis én a babák 90%-áról ezt olvastam, mert akkor már fáradtak, nyügösek és délután áll. hasfájósabbak is lehetnek. Kitartás, nagyon ügyes vagy, ne ess kétségbeKépKép Sok folyadékot igyál, rendszeresen egyél és feküdj-pihenj amennyit tudszKép Ne foglalkozz a háztartással csak magaddal és a babákkalKép
OrsiKép
Nagyon ügyesek Nettke babái, a szolizás meg nagyon gyakori de nem baj, kicsit napoznak aztán hizogatnak gyorsanKép Beni nagyon ügyesKép
KirriKép
Gratula a kontrolokhoz, a csipő miatt meg ne idegeskedj, a torna segitKép

doris

Mamik Kép
van valami ötletetek arra, hogy miért nem szopnak a fiaim? Most már napi 2-3 alkalommal van kanalas kaja, mindig ugyanakkor. De az összes többi szopinál is csak úgy esznek, mintha úgy gondolnák, hogy lesz még utána kanalas, ez csak amolyan előétel.... miért van ez?
Máté, aki tök jól szopott, most szíve kettőt és utána forog. Levi is sokszor ezt csinálja.
Mit kellene most tennem? mert ugye keveset szopiznak, a mellem is tele, ők meg éhesek, és ezért nyafognak... kicsit tanácstalan vagyok!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Lehet, hogy menzesz-közeli állapotban vagy? Mert azt mondják, olyankor megváltozik a tej íze is, és a manók nem mindig tudják elfogadni. Sokan ilyenkor szoknak le a szopiról.
De ez is csak egy tipp.

Puszi

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Bea!
Nagyon jó műsort találtál! KösziKép, biztosan meg fogom nézni!
A lányaid pedig gyönyőrűek!Kép

Rita!
És te? Te is írhatnál magatokról!!!Kép
Mi már egyre többet járunk sétálni, vagy kint vagyunk az udvaron. Ha jó az idő, leterítek egy plédet, és ott vannak a fiúk. Viszont már egyre többet "barangolnak", ennék a füvet, ibolyát...És már készül a homokozónk is, na az is elég érdekes lesz...
Kanállal már szépen esznek, de csak fél üveggel. Akármit adok nekik, ennél több nem kell. Utána persze még jön a tápszer. Uzsira tejpépet isznak cumisüvegből.

Orsi!
Sajnálom a szopi problémádat, segíteni nem nagyon tudok.Kép
Isznak cumisüvegből? Mert akkor lehet, hogy hozzászoktak hogy abból könnyebben jön.
Nettke babáinak drukkolok, hogy minél előbb megerősödjenek, és hazamehessenek!Kép

A mailcímem: ildiko77@kabel2.hu

Szilvi!
Nagyon szépek a fiaid!
Ha valami problémád van, kérdezz csak bátran, valaki biztosan tud segíteni!Kép

Ildikó
ildikó

Lányok!
Nálunk már megy az " elveszem a játékot a másiktól" dolog. Főleg Levente csinálja ezt, ő már nagyon fürgén mászik, és ha kinéz magának egy játékot meg is kaparintja. Szegény Szabi meg nyafog utána...
Ti ilyenkor mit csináltok? Gondolom, később ebből következik a verekedés...
Én már volt hogy külön szobába tettem őket, és akkor olyan szépen eljátszottak. De ezt sem akarom rendszeresen csinálni.
Ildikó
ildikó

Ildi Kép
nincs cumisüvegük, sosem volt.

Majd csak megoldjuk ezt is Kép

orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IldikóKép
Nálunk is kikapják már egymás kezéből a játékot. Még akkor is, amikor egyforma játék van a kezükben, a másiké kell. Pedig még nem is másznak, de pl. a cumit is kiszedik egymás szájábólKépKép Én visszaadom mindig a másiknak.Kép

OrsiKép
Lehet, hogy szopis sztrájk, vagy csak éppen ilyenjük van. Nálunk is sokszor van ilyen alig eszem időszak. Ha éhesek lesznek akkor úgyis enni fognak rendesen.

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsiKép
Bocsi, nincs ötletem...
IldiKép
Ez nálunk is mindennapos probléma már nagyon régóta. Én mindig annak adom vissza a játékot akinél volt a másikat meg igyekszem valami mással lefoglalniKép

Kristinék jól vannak, jól beállitották a vérnyomását és kb.még egy hétet maradnak egybenKép Babók 3 kg körül vannakKép

Elköszönök Tőletek egy hétre, mert holnap hazautazunkKép Mindenkinek betegségmentes, sétálós hetet kivánokKép
OrsiKépCatKépVeletek talizunkKép

doris

Doris!

Jo utat!Na és persze most ne betegedjetek meg,mintahogy szoktatokKép
Ha hazaértetek,akkor pedig rögtön várunk a beszámoloval!!!!!!

Bea

Kép
beatrix2

BeaKép
Köszi, igyekszünk megszakitani a "hagyományokat"Kép Nektek meg jó bölcsibe járást szintén egészséggel vegyitveKép

doris

Doris!

Köszi,mi is igyekezni fogunk!KépKépKépKépKépKép

Bea

Kép
beatrix2

Sziszus! Gyönyörűek a fiúk. Ordítás ismerős. Kép

Nettke! Gratulálok a babákhoz. KépKépKép

Lányok! Az izgire már sok babanetes topik átment.
Nyitok egy ikres topikot és lehet ott folytatni, ha itt gond van.
http://www.izgi.hu/izgi/forum/phpBB2/viewforum.php?f=2
linato

Sziasztok!
Én is csak olvasni tudom már napok óta!
A képek viszont gyönyörűek! Elnézem az újszülötteket, és elgondolkozom, milyen tempósan elment ez az 1 év! És mennyit változtak!
Tegnap voltam Dévényes néninél Eszterrel. Nagyon örült, hogy már ilyen jól mozog. Kell még egy kicsit itthon a talpát masszíroznom, de amúgy már csak rá akar nézni, ha majd stabilan jár. Egyébként a szobában próbálgatják már a kismotort. Elképesztő, milyen hamar rákapnak. Eszter úgy üget vele, mint ahogy a fenekén csúszik, Ádám inkább teper, de Eszter ül rajta szívesebben. (Ádámnak már ha vhol ülni kell, az nem is lehet jó Kép). Viszont mindenhova felmászik!
Az alváshoz visszatérve: a cumit már 3-5 hósan elhagyták, cumisüveg sem játszik nálunk, ez ilyenkor nehezítő tényező.
Most mennem kell. ÍRemélem a találkozón sokan leszünk. Mi a döntés végül, marad itt, vagy megy a topic?
Üdv: Claire
claire

Mini Ikerparty volt ma nálunk a Balatonnál Kép Itt voltak Ritáék Bencussal és Balázzsal.
Képek nem készültek sajna... de nekem nagyon tetszett Kép és remélem, mindenki jól érezte magát Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi nagyon szuperul éreztük magunkat KépKép

Rita + Bali + Bencus
trus

Nahát Orsi+RitaKép
Itt lakunk Füreden és mi lemaradtunk?Kép

KépKép
KépKép
kirri

Kirri Kép
Legközelebb Ti is jöttök Kép majd egyeztetünk Kép jó??? Kép Kép Kép Kép Kép

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jajj, az nagyon jó lenneKépKép
Persze, csak ha nem zavarunk.

KépKép
KépKép
kirri

Hírek Nettkéékről:
kis ideig kék fény alatt voltak a lányok, de még 24 óra sem kellett nekik, és kijöhettek a szoliból.
Még inkubátorban vannak, mert fázósak, tápit kapnak... de már reklamálnak a mennyiség miatt Kép
infúziót is csak a 2 lány kap.

pusz mindenkinek. Orsi

Kirri Kép
A nyáron nem úszol meg bennünket, mert Ritusék és mi is leköltözünk a Balcsira (mi ma döntöttünk így, mikor hazaértünk Anyuéktól Pestre Kép ) Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! Kép

Mennyit bír az ember alvás nélkül? Kép
Most, hogy itt a nagyi bezzeg alszanak 2-től 5-ig meg ordítottak ...

Nettke Kép dejódejó Kép Kép nálunk Gergő még mindig kicsit sárgarépa színű.

Orsi Kép nem lehetne egy táblázatot kérni? lécciléccilécci Kép

Puszi:
Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Sziasztok!

Egy ikres ismerösöm szeretné eladni a két ikerkocsiját. Szerintetek ezen a topicon kívül milyen honlapokon érdemes hírdetnie?

Mi Füzfön szoktunk nyaralni, mehetünk mi is a balatoni talira? Kép

Orsi,
Képzeld, felhívtak a SOTE II PIC-röl, hogy találkozót szerveznek az ott kezelt korababáknak, programmal és enni-innivalóval. Én úgy meghatódtam ettöl, mert szerintem mi tartozunk nekik nagy hálával és köszönettel, nemhogy még ök lássanak vendégül minket! Nincs kedvetek eljönni? Máj. 28-án lesz. Bár ti biztos csak rövid idöt töltöttetek a PIC-en. Ha érdekel, majd megadom a szervezö növér számát.

Rita,
jársz a Vadaskerti útra? Molnár Judittal szoktál beszélgetni? Változott valami?

Gratulálok az új kisbabákhoz, külön öröm, hogy a hármasikrek is jól vannak!
Mimóza
mimóza

Sziszus Kép

Marha sokáig lehet bírni Kép:o
Egyébként hogy vagytok? Hogy tellnek a napok?

Mimóza Kép

Hát persze, hogy jöhettek !! ... Remélem hamarosan találunk házat és akkor már helyszín is lesz Kép
Egyébként igen, hozzá járok. Rendes. De lassan haladok sajnos. Remélem azért nálunk is ok. lesz minden majd, mint nálatok Kép

Eriska!!!!
Hol vagy? Megint eltűntél Kép Én meg olyan kiváncsi vagyok mi van veletek KépKép

- Egyébként sincs olyan nagy forgalom mostanában -

R
trus

Sziasztok!

Sziszus!
Sokáig, ezt tanusíthatom. Kép Bár néha vannak holtpontok Kép, de mindig túljut az ember lánya rajta. Kép Sajnos a gyerekek általában az anyjukkal a legrosszabbak. KépKép Mi is ilyenek voltunk a húgommal. Bezzeg apánkkal nem. Kép

Rita! Orsi! Cat!
Mikor jöttök mifelénk babakocsizni, Catékhez?

Örülök, hogy jól vannak Nettke babái. Kép

Eri
simones

Mimóza Kép
már máshonnan is hallottam erről a SOTE II PICes szerveződésről, de nem tudom, hogy mi odavalók vagyunk-e, hiszen csak 4 napot töltöttünk a PICen, ezért aztán úgy voltam, hogy ha hívnak minket, akkor együnk, de egyébként nem gondolnám.
Rosszul látom?

Sziszus Kép
Este dobom a táblát... most frissítem az új babákkal.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Szeretnék Nettkének egy üzenetet átadni Fülöp Orsitól. Ha Tamás kinyomtatja vagy valahogy el tudja juttatni neki. Köszönöm.

Íme az email, amit Orsi küldött:

"Köszi a képeket. Hihetetlen, hogy hogyan fér el egy nőben, főleg egy vékony nőben ennyi gyerek???? Ha beszélsz Anettel, vagy írsz neki, jó egészséget kívánok nekik, és kitartást az elején. Ha érdekli akkor az alábbi helyen kaphat ikrekkel kapcsolatos infókat, vagy találkozhat más ikres anyukákkal.

Ikerklub az Aktív Szülés Központban minden hónap utolsó szombatján. Vezeti Oyeyele (jó elismerem vicces neve van de tényleg szakértő) Mónika.
Ebben a félévben már sajnos csak 3x lesz. Holnap, május 28-án, és június 25-én( ekkor ruha- és játékbörze is lesz), de talán ősztől már el tudnak járni.
A programokról érdeklődni lehet az alapítvány internetes oldalán: www.babanet.hu vagy www.aranytiz.hu (itt még a többi programról is van infó).

Oyeyele Mónika telefonszáma:30 2923-029"

Röviden ennyi. Mégegyszer gratulálok Nettkének Kép

Puszi

Noémi

"a megint megjöttös topikból" Kép
Vendég

sziasztok,

DALMAMAból VIKTA lett Kép

azonosítót változtattam, így dalmama-ból "átalakultam" vikta-ba.
erre azért volt szükség, mert Dalma nem az egyetlen gyermekem, így nem csak dalma-mama vagyok Kép
és a másik két pocilakó és uolyan jogokat élvez/ fog élvezni.

pusz: vikta (dalmama)

18+KépKép 11hó++Kép
vikta

LányokKép
Judyt írt sms-t, hogy 1,7 és 1,8 kg-ra becsülték a fiúkat. Megkapta a tüdőérlelőt is.KépKép Már csak 5 hetet kellene kibírnia.

EriKép
Tegnap volt itt Orsi, és pont felétek sétáltunk. A fiúk nagyon nyűgik voltak, ezért jöttünk haza hamarabb, mint terveztük. Legközelebb majd szólok, és bemegyünk a játszótokra.Kép

ViktaKép
Ebbe a névbe mind a 3 gyerkőc neve benne van ?KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

sziasztok,

Régen voltam már itt, amikor meg voltam nem tudtam írni,Kép de ahogy olvasom ez általános probléma volt itt.

Reméljük nem lesz többet.

Nettke,
Gratulálok a babocákhoz.KépKépKép

Szilvi,
Gyönyörűek a babáid.KépKép

Orsi,
Az e-mail címem:
vikta8@freemail.hu

Judyt,
Drukkolok még pár hétért!!

Lilla,
A fórumon van egy bécsi bababoltos topik, tele infoval:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9068557

Gabus,
Persze én nem vagyok orvos és nem vagyok olyan okos, de nekem nem normális az elájulás.
Gondolom kipróbáltál már pár dolgot, h feljebb vidd. A mozgás kis kávé sem segített?
nekem nem jelent problémát a 90-es pulzus, nem is érzem... pedig 70 alatt volt.

Rólunk:
A kismanók betöltötték a 19. hetüket(az előbb véletlenül 18-at írtam), így lassan félidőnél vagyunk.
A nagyobb manó megkapta 1. Siesta cipőcskéét. (tudjátok egy vagyon volt)
A legnagyobb ez én vagyok kezd szenvedni a melegtől és mi lesz még itt?? Csak most kezdődött a szép idő.
és holnap megyek UH-ra, remélem a babocákkal minden rendben van és jó nagyokKépKép
tegnap előtt éreztem, h mozog, nagyon jó volt Kép

pusz: vikta (dalmama)

19+2KépKép 11hó++Kép
vikta

legalább Judyt megkapta azt a régóta várt (és Doris által "kiokosított") tüdőérlelőt, ami fontos a baboknak. ez jó hír!!!

Cat,
nem ebben nincs benne mind 3 gyerköc, pedig próbálkoztam olyan azonosítóval, de nem találtam ki. így a Viktória (ez vagyok én) egyik beceneve lett. a vikimama meg nem tetszett a dalmama az nagyon jól jött ki és szerintem aranyos is.

viktaKép (ex-dalmama)
vikta

Cat!

Akkor képzeld el,hogy nekem mennyi álmatlan éjszakát okozott volna egy olyan nicknév,ami tartalmazza az összes gyerekemKépKépKép
Na meg mennyi B betü kellet volna hozzáKép

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Szerintem a babaaprón, emg itt a keres-kínálban is érdemes hirdetnie a kocsikat!
A május 21 áll még?
Bocs, most csak ennyit!
Claire
Cat, Bea! Én is gondolkodtam, hogy tudnáma 4 gyerkőt vmi jóhangzású névbe zsúfolni, de egyelőre nem ment! Kép
claire

BeaKép,ClaireKép
Hát gondolkoztam egy pár percet a feladványon, de nem találtam megoldást.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Bea,
jót mosolyogtam azon, amit írtál. Kép

Cat,
nem tudom, h kipróbáltátok -e a Sinlacot, de én most azzal szenvedek, h leszokjon róla, mert minden étkezésre azt enne. inkább kihagyja az ebédet és megvárja a Sinlac-os uzsit. aztán meg lehet, h kevesebb étel elég neki. visszatérve az "illatára" büdös és nagyon édes és ez a kedvence.

én itt a babaneten, a babaaprón illetve a babaszobán keresztül vásároltam már.
itt a babaszoba címe:
http://www.babaszoba.hu/services/smallad?BXID=E5143748-D258AF73-250D18E5-612B0A5 2

tegnap volt az 1. homokozós napunk Kép
jól sikerültKép
2x vettem ki kavicsot a szájából.

pusz: vikta (ex-dalmama)

19+3KépKép 10hó++Kép
vikta

Sziasztok! Kép

Rita Kép igazából nem tudom hogy vagyunk, én átmentem zombiba. Éjjel felváltva szórakoztattak, majdnem leestem gyerekestül a fotelból, most meg nem tudok aludni Kép pedig az éjjel csak 2,5 órát sikerült csak.
Valahogy a tejcsim sem akar több lenni, de nem adom fel.
Amúgy minden OK! Kép Kép

Gyöngyiről, van valami hír?

Mikor lesz a tali? gondoltam elmegyek egyedül Kép (csak egy gyenge vicc voltKép

Na megyek mert nyivákolás van odaát ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Nettke Tamásától hírek:

Most mar csak Benike van inkubatorban, a lanyok kis kosarkakban laknak a pic-en, illetve Hannat ma mar megkapta Anett napkozben csak delutan kellett visszavinni. Ma tudtam eloszor olbe venni a lanyokat fantasztikus erzes volt, alig varom, hogy a kisfiamat is jol megolelgethessem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Anett!

Csak így tovább!Nemsokára otthon lesztekKépKépKép

Bea

Kép
beatrix2

Lányok!

A korházban lévö pocakosokrol ki tud valamit?

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Cat!
Gyertek Kép

Eri
simones

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?