A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Nagyon ritkán jöttem igaz, de mindig olvastalak Titeket már lassan 2 éve. Ez szörnyű ami itt folyik Kép Sajnálom nagyon, hisz sok ember "játéka" romlott el.
Remélem tovább és a fórum és nem megy el a kedvetek az irástól.

Dancsi!
Mi hasonló gondolkodási elven vagyunk sok mindenben és a Te soraidat mindig direkt kerestem, mert ugye Jozsókád 10 nappal idősebb Annánál és bizony sokat meritettem abból amiket leirtál,hogy hol tart Jozsó a fejlődésben, fogacskákkal stb. Remélem ezután is olvashatom soraidat.

Egy megjegyzést azért kell tennem, sokszor bizony én is rossz anyának éreztem magam, pedig én csak olvasó módban voltam ezen a fórumon leginkább.

Egy páran ismertek innen és tudjátok, hogy a 2004 nyári topikba irogattam régen. Aztán kavarodás miatt(ki mennyit tud irni) mi csináltunk egy másik fórumot itt a babaneten Humormanó cimmel. Azt egy kedves névtelen rosszindulatú irogató annyira kikezdte, hogy egyszerűen itt hagytuk az egészet, mert úgy nem lehet irni, ha minden szavadba belekötnek.

Próbáljátok ezt elkerülni valahogy én ezt kivánom, és próbáljátok megtalálni az örömet ebben a társaságban. Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak hozzátok csatlakozni.
Szép és vitamentes napot kivánok mindenkinek!
PUszi: Andi

Andi
Kép
mucska

Részemröl a vita lezárva. Anginak írtam mélt.

Mucska: De rég láttalak, hogy vagytok, mizu veletek? Nemsokára már Ti is 1 évesek lesztek!? Hihetetlen!Kép

TFIldikó: Ma utaztok el? Találtál utazóágyat? Sok puszó NoncsinakKép

Zsu: Nagyon édes Bence. Olyan kis komolyKép Mitha csomó problémája lenne, talán csak nem politikusnak készül?KépKép Vagy csak simán elfáradt a nagy "ligetelésben"?Kép

Bea: Hát nem tudom, hogy ki ö, se névröl, se leírásból, passz! Csak a kórházban rendel vagy a klinikán is?

Nemsokára indulunk a kicsivel a kórházba. Mára van idöpontunk hasi UHra a sok bukás miatt! Én is szép vitamentes napot kívánok!Eldöntöttem, hogy itt többet nem fogok vitázni, mert úgy sincs értelme....
Na puszkaKép
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Vettünk utazóágyat,jó drága volt.(19990Ft)A férjem ragaszkodott az újhoz,mert a Noémi mindent megkóstol.(A járókát is rágja,az ágyát is stb.)
Délután megyünk,a férjem még dolgozik.

Andi!
Puszi neked.

Rohanok,mert még van mit csomagolni,és még mosnom is kell.

Ildi
tfildiko

Dancsi,kedves!
Olvas vissza egy picit és akkor nem fogod így védelmezni Enikőt.
nAGYON JÓ CSAPAT GYÜLT ITT ÖSSZE ANNAK IDEJÉN DE EZ A NÕ MINDENKIT ELHAJTOTT.Végig kellett hallgatni hogy Bogit miért nem akarja szoptattni ,(mert fája háta, hiperaktív,ő ezt nem csinálja stb)ezzel nincs is gond de akkor ,ne próbálja már megmagyarázni.Válald fel Enikő lusta vagy és készKép
Akkor vegyük a dohányzás topikot,ott is mit csináltál Enikő ,meg voltál győződve hogy csak bátran dohányozzon a terhes anyuka,ha már ellőtte is dohányzott,ne szenvedjen feleslegesen.
A sok pasidról már nem is beszélve állandóan azzal volt tele a szegedi topic, megismerkedtél egy nős emberrel aztán egy 18 évessel ,ezzel is azzal is.Te a aki egyik gyerekedett sem voltál hajlandó szoptattni ,kioktattad Ipolyt(aki nem ismerné szoptatási tanácsadó),nevetséges vagy egy hanglér nagy okos,akinek csak a szája jár ,tettekben meg egy nulla.
Angi megbántott téged??
Te nem??Mondjuk egy ilyen érzéketlen (nőt?) mint te , nem lehet megbántani,mert te ha egyedül maratsz itt ,inkább magadba beszélsz de akkor sem mész el.Angi volt aki kilet innen üzve.
Louise
louise

Dancsi: Egyet értek az utolsó soroddal. Úgy érzem, nincs értelme belefolyni ekkora indulatokba. Én most csatlakoztam a topikba,de ezt próbálom szem elött tartani, pedig én is érzelem vezérelte, gyakran "robbanós"-típus vagyok.

Csak annyi jutott eszembe a vita kapcsán, hogy vajon miért megy néhány dolog jobban a férfiaknak...?
Hát, szép napot mindenkinek! Kép
kissvirag

Kedves Louise!

"Angi volt aki ki lett innen űzve" (bocsánat, de nem a helyesírási hibáiddal együtt idéztemKép)
Vajon miért??? Ezen érdemes lenne elgondolkodnod!

Nem ismertek engem, még nem írtam ide, de gondoltam szólok, hogy nagyon sok ember olvas benneteket, és a legtöbb negatív vélemény Angiról, illetve a stílusáról alakult ki!

Többiektől elnézéstKép

Én is BeaKép
Vendég

Kriszti! nekem nem jo a véleményem róla, pont azért mert bent feküdtem eleget. Amugy valoban akkor is volt bent 4 betege. Sárinak meg 14Kép
Ha Orsi meggyógyult teljesen. Szerintem jövö hét. De. tudnánk menni és 11ig tudunk maradni mert utána megyek ebédért és Orsi is megy aludni

Enikö! na végre akkor minden jó, nem tudtam kicserélték a megint. Én nem is látom elállna Viola füle. Ez a doki a fiatal csajoknál jön be föleg, mert jóképünek tartják. Én is láttam annak régen. Komolyan ezt irtad hogy terhesen is lehet dohányozni? Én még ezt is megvetem ha valaki kisbaba mellett dohányzik otthon és a gyerek ugy szivja a füstöt.

Dancsi! én nem szégyeltem bevallani hogy néza rácsapok Orsi kezére vagy fenekére. Ennek ellenére nem vettem magamra aki nem értett ezzel egyet és megirta

A többihez viszont ahogy olvasgatom inkább nem szolok hozzá. Viszont remélem nem olvasok többet ilyeneket mert én is végleg lépek innen akkor.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kedves Fifianyu!
A helyesírási hiba és az elgépelés között óriási
különbség van,előfordul ,az is hogy csak ékezet nélkül tudom elküldeni.Ebbe tudtál csak belekötni?Kép
Louise
louise

Jesszusom Lányok! Ez már több, mint durva!

Nem jövök én sem addig, míg nem rendeződnek a viták.

Üdv. Gabici
gabici

Enikő,
elég ismert doki pedig, olyan negyvenes, barna hajú és szemű, mags, vékony és SOKKAL fiatalabbnak néz ki a koránál. Jóképű Kép.

Lányok,
rendesen nem ismerek a szegedi topicra.
Nyílt fórum való igaz, de senki nem kérte, hogy akár Angi, akár Enikő védelmében bárki itt szónokoljon. Úgy gondolom (magamból kiindulva) nagylányok és meg tudják védeni magukat. Ha akarják.
De legyen ez az Õ dolguk, mi pedig folytassuk a magunk beszélgetéseit.

Mucskaandi,
sajnálom, ami a Humormanóval történt, olvasgattalak Benneteket én is és láttam a vitát.
Nem tudom, kinek és miért érdeke, hogy 1-1 jó kis csapatot szétbomlasszon, de úgy érzem, ha egy társaság elég stabil, ez SENKINEK nem fog sikerülni.

Én pl nem érzem rossz anyának magam, elég erősnek érzem magam ahhoz, hogy ne ingassanak meg már.
El kell olvasni a tanácsokat - ha már kért az ember lánya -, de mindenképp ki kell szűrni azokat, amik nem képviselik az én elveimet.

HOMEOPÁTIA:
A tegnapi Szegedi Hirdetőben volt egy reklám egy homeopata orvoról, bemásolom:

"Szakorvosi rendelés a HOMEOPÁTIA gyógyszeres kezelési elveinek megfelelően.
Természetes anyagokból készült gyógyszerek, mellékhatás nélkül
Dr Takáts István
általános orvos, szülész-nőgyógyász főorvos
06-20/550-84-72
Szeged, Kálvária sgt. 38.
(Kálvária gyógyszertár mellett)"

J.Bea,
ajánlom figyelmedbe, Rád gondoltam, mikor elolvastam Kép.

Szép napot,
Ildi,
jó utat és jó pihenést Nektek! Sok puszi,

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Karmen: Nem akarok kötözködni, de én nem azért járok hozzá, mert jóképűnek tartom...normális ember nem ez alapján választ dokit...szerintem.
És másrészt meg nem láttam nálam fiatalabb nőt még nála szerintem...mindig ki is akadok, hogy csak én vagyok terhes 25 évesen?!?!
Amúgy nekem már egyszer e-mailben leírtad a véleményed róla....szerencsére én nem szereztem ilyen tapasztalatokat, pedig voltam 10 napot a kórházban, és azt tapasztaltam, hogy ő egyike azon dokiknak ott, aki ért is a munkájához.
Na mindegy, csak gondoltam szólok, hogy nem bukok a nőgyógyászomra Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kriszti: Köszi Kép Felírom a számát. Még reménykedem, hogy valahol találok I. kötetet. Írtam a Boironnak...de semmi Kép
Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kedves Loise! NE védj meg kérlek, mert kellemetlen helyzetbe hozol!

Akinek bármi problémája van Velem, keressen meg mélben, ezentúl nem fogok itt reagálni senkinek!
Zsuzsófival pl este rendeztük a dolgokat, hiba volt itt marakodni, asszem mindenkit fejbevágott Erika távozása...

Nos, akiknek ekkora törést okoztam, megtiportam anyai mivoltukban, önérzetükben, talán azon gondolkodjanak el, h ki vagyok Én??? Fontos az Én véleményem, amikor nem szeret, nem kedvel, nem ért egyet Velem? Kép
Feloldok mindenkit, akinek Én vagyok a mérce, mindenki jó anya, így jó? (nem mintha valaha állítottam volna az ellenkezőjéz)

Halli
Angi

.:Angi:.
angiszeged

Kriszti: Hát én akkor sem ismerem, de még csak névröl sem, pedig azért elég sok dokit tudok a neve alapján beazonosítani! Jóképü? Hü a klinikán is csomó jóképü doki van! A csajokkal a terhespatológián, csorgattuk a nyálunkatKépKép
Amúgy igazat adok. Ha valaki leírja a véleményét (bármi is az) el kell olvasni és ha nem tetszik, át kell lépni rajta!Ennyi! Nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus! És nem lehet mindenki véleményével egyet érteni, mert akkor dögunalmas lenne az élet!

Karmen: Igen kicserélték, asszem szombaton voltunk a Médiába az új kártyáért! Nem egészen ezt írtam a dohányzásról. Olvasd el a topikot!Várandóságon belül van Dohányzás a terhesség alatt! A legelején. Egyébként pedig a barátnöm a Mészáros adjunktus(?)prof(?)-hoz járt terhessége alatt, nála is szült, és neki azt mondta a doki, hogy napi 5 szálig szabad cigizni! Én nem azt mondtam, hogy hü de jót tesz a babának a füst, szívjad csak, mert egészséges. Hanem, hogy ha valaki erös dohányos, egyik napról a másikra letenni elvonással jár és többet árt vele mint használ. Folyamatosan kell csökkenteni az adagot. Olvasd el! Nekem ez a véleményem. Ettöl még másnak lehet más! Aki pedig soha nem dohányzott, az inkább ne írjon véleményt, mert göze nincs milyen letenni!

Bea: Ez jó voltKép Jót röhögtemKép

Gabici: Sztem isKép

Louise: Hogy neked mennyi idöd van 3 gyerek mellett itt cseszegetni engem!?Kép Egyébként pedig igazad van!Kép Most jó?Kép

Enikö

ceniko
Szeged

Te ENikő!
Sztem ne találgassuk már, kik a benyögdécselők!
Nem Bea az amúgy, gondolom rá céloztál. FOgalmam sincs ki az, nem is örülök neki.
Ebben végre egyet értünkKép

.:Angi:.
angiszeged

Angi: VégreKép KivételesenKép
Egyébként nem Beára céloztam, csak nyisd meg Luise profilját, ott írja, hogy 3(?) gyereke van! Ezért írtam!
Angi megkaptad a mélemet? Avagy méljeimet?Kép

ceniko
Szeged

Enikő,
én is bagóztam régen 4 éve és egyik napról a másikra letettem. Nem akartam függni tőle ezért elnyomtam a eziránti vágyamat és azt mondta, én vagyok az erősebb. Leszoktam, azóta eccer gyújtottam rá a leánybúcsúmon, ahol 1 slukk után letettem és majdnem hánytam tőle.
Nem hiszem azt, hogy valaki a gyerekéért nem tud leszokni róla. az nem is akar.
Szerintem.

Karmen,
az nem jó, mert Eszter akkor kel Kép.
Nyilván jáccós találkozó lesz belőle, vagy délutáni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti, nagyon megható volt, amit írtál, köszi.Kép

És köszi Nektek azt a sok jó szót, amit kaptam itt tegnap tőletek. Nem száll a fejembe, ígérem. Sőt, visszafordítom. Van egy mondás: A szépség(jóság) a néző (szemlélő) szemében van. Biztosan értitek.

Ne okolja magát senki amiatt, hogy elmegyek. Egyébként is több oka van ennek, ez a vita csak felgyorsította .
De,
1. jól meglesztek itt nélkülem is
2. ha valakinek hiányzok, írhat nekem, örülni fogok neki (akár ismeretlenül is) , vagy segítek, ha kell és tudok is
3. szívesen elmegyek talikra, ha hívtok

Melinda, Anita, átgondoltam, nem töröltetem magamat még, várok vele, hátha valaha rendeződik itt a hangulat és valamikor visszakívánkozok( már ha visszavesztek).

Biztosan foglak majd olvasni benneteket. Most ugyan egy kicsit elegem van és "pihenni" vágyom.

Ja, még annyi okoskodást hadd írjak már, hogy próbáljátok már egymást úgy elfogadni, aki amilyen. Ha valami mégsem tetszik a másikban, fontos, hogy szeretettel "kritizáljuk"(ha már kritizáljuk), különben csak dacos lesz, mint egy gyermek, és kész is a konfliktus.

Bocsi az okoskodásért.

Mégegyszer minden jót mindannyiótoknak!

Puszi:Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Kriszti: Nem mindenkinek van ilyen erös akarata! Egyébként pedig sztem is, aki le akarja tenni le tudja, csak kérdés,hogy mikor! Én is letettem, mindkettönél, ahogy kiderült, hogy terhes vagyok! A lakásban nincs bagózás, a párom naponta 2 dobozzal elszív, de a lakásban nem engedem cigizni! Ezért ha itthon van (mivel lusta lemenniKép) van, hogy nem is nagyon gyújt rá egész nap! Aztán másnap a munkahelyén bepótoljaKép.De ez sztem függ attól, mióta dohányzik, mennyit szív naponta, mennyire erös az akarata, a környezetében dohányoznak-e, esetleg a párja otthon...stb Sok dologtól függ, és sokkal összetettebb kérdés, mintsem gondolnánk. SztemKép!
Enikö

ceniko
Szeged

Azért nem mentem el teljesen,csak most olvasgatok.
Ha a kedélyek csillapodnak és nem is köveztek meg majd jövök.
Azért a jövőre nézve
-a véleményem ami ide tartozik azt ide fogom írni ebbe a topicba
-annyira nem vagyok ám rossz ember amennyire kítűnik
-kötöszködős se vagyok, inkább csak morgósnak hívnám magam időnként
-és őszinte is vagyok nem bújnék nick mögé( habár helyesírási gondokkal Én küszködök)
-és tudom és elfogadom a különbözőséget

Ja Én ismerem a Tarnait majdnem hozzá mentem szerintem jó fej dokiKép
szép napot
Bea
20180827120929

Csatlakozom Erikához, Gabicihez, meg Szbeahoz (nem utállak ám, csak durvának találtam ama hszed! Kép ) és egy ideig read only leszek én is.

bagó: én aztán nagy nagy bagós voltam. De sajna csak akkor tudtam letenni amikor terhes lettem. De akkor gondolkodás nélkül. És ment, eszembe sem jutott, hogy rágyújtsak. Persze ez nem jelenti azt, hogy ha megszülöm az "összes" gyerekemt és vége a szoptatásnak, akkor nem fogok visszaszokni. Nem szeretnék, de ki tudja mi lesz.

Pusz mindenkinek egy idore! Majd ha újból béke lesz, jövök ám én is vissza!
Vendég

Jégvirág:Én a klinikán szültem. Akkor lehet nem kéne megkérdezned a dokidat. Ha úgy látod jónak inkább szedd be, rosszat nem fog tenni az tuti! Érzéstelenítőt nem muszáj engedned. De ha már nagyon kivagy jól jön! Fájdalom csillapítót lehet hogy fogsz kapni a vágás előtt és varrás előtt, az muszáj. Persze ha lesz gátmetszésed. KépDe ugye nem szószerint cseszett le! Flóval szülés előtt pakoltattam össze Zolival, nem számítottunk rá. Bátorral a 34. héten, amikor úgy gondolta elindul, de rábeszéltük, hogy még maradjon! De akkor is Zoli pakolt nekem, fel sem mertem kelni. Kép

Enikő: Én is cigiztem, úgy szoktam le, hogy közben Anyukám előttem szívta, úgy beszélgettünk. Tudod a kávézós-nagy megbeszélések. Nem hinném, hogy jó példa egy gyerek előtt, hogy dohányzik a legközelebbi hozzátartozója. És ráadásul komoly egészségkárosító hatása van! Ez csak vélemény!

GAbi
inecsg

Sziasztok!

Én is szegedi anyuka vagyok, egy 21 hónapos kisfiúval, és úgy néz ki jön a második baba. Bajban vagyok viszont az orvosválasztással. Egy nagyon aranyos doktorbácsinál szültem (Marofka) a kórházban, de ő már nagyon öreg, és egy olyan kívánságom is lenne, hogy szeretnék gátvédelemmel szülni. A kórházhoz ragaszkodnék. Sáriról jókat hallottam régebben, de most többen azt mondták, hogy túl sok betege van. Szívesen meghallgatnám a véleményeteket.

Kisvukk
kisvukk

Kisvukk!Gratula a kistesóhoz és a 21 hónapos fiacskádhoz! Én is Sárinál szültem, tényleg sok betege van, ezért sem ajánlanám. Egyébként korrekt, modern gondolkodású orvos. Elég rugalmas is! Ultrahangban nagyon ott van! Mást nem tudok ajánlani, a kórházat nem ismerem, klinikán szültem.

Gabi
inecsg

Csajok OFF leszek!
Szerintetek van olyan, bank, ahol lehetne nyitni számlát a lányaimnak? Az a gondom, hogy a számlavezetési díj pl az MKB banknál nagyobb, mint a kamat! Így ha beraknánk a pénzt (nem nagyon összeg 500EUR) akkor egy idö után elfogyna a pénz.Kép Kb 5000 EUR-tól "érni meg" de még ekkor is nevetséges a kamat! 10 000 Eurónk meg most nincsen így hirtelen.Kép
Én nem tudom más bankoknál is így van?
ON

SzBea: Én sem utállak téged, csak nem értettem miért vagy ennyire ellenségem amikor nem is ismersz!?!? Ha elfogadod a más nézeteket, a különbözöséget, akkor miért kell lehülyézni azt aki mégis másképp él,gondolkodik? És miért kell antianyának titulálni?! Akkor mondj véleményt ha megismersz,eljössz és látod, hogy élek, hogyan nevelem a gyerekeimet. Egyébként tartsd meg magandnak! És öszintén szólva gyerekes volt, amit a diósdiban írtál, direkt kicikizzük......komolyan, hány éves vagy? Kép

Gabi3: Én elhiszem, hogy le lehet tenni, de azt nagyon nagyon kell akarni! A párom pölö nem akar leszokni és én nem is noszogatom, szive joga, úgy cseszni szét a tüdejét, ahogy akarja. Úgy sem tudom neki megmagyarázni, felnött ember saját akarattal. Mikor szoktál le? Régen?

Kisvukk: ÜdvKép Gratula a babákhoz! Hogy hívják a kisfiadat?
A kérdésedre nem tudok véleményt mondani. Én is csak annyit tudok róla, hogy rengeteg betege van!

Szép napotKép
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő:Már régen leszoktam, még Zolit sem ismertem. Sztem annyira nem szíve-joga, ott van egy gyereke, akit ugye fel kell nevelni....Meg a gyerek is szívja, ha rágyújt,hiába otthon nem is cigizik, de az utcán...De ebbe ne menjünk bele inkább, magánügy.

Gabi
inecsg

Gabi: köszi a bíztatást, jól esik a támogatásod...
A dokim persze nem szószerint cseszett le, csak mondta, hogy ejnyebejnye, és ha haza megyek, csomagoljak. Ezt kb. háromszor Kép
Amúgy a férjem is profin csomagolt nekem, csak elég részletesen kellett neki elmodani, hogy mi hol található. 32 hetes terhesen koraszüléssel fenyegettek, mert bementem a kórházba azzal, hogy fájdogál a hasam...pedig csak megnyugodni mentünk be, de az ügyeletes doktornő rögtön közölte a vizsgálat után, hogy akkor én most nem megyek innen sehova....úgyhogy úgy írtam listát, pontos koordinátákkal, hogy mi kell és mi hol található, és teljesen profin becsomagolt, és 1 óra múlva már a kórházban volt a sok cuccal a férjem. Ez azért is nagy szám, mert egyébként ha letesz egy tollat, 2 másodperc múlva fogalma sincs hová tette Kép De szegény úgy meg volt ijedve, hogy riadalmában mindent meglelt Kép

Kisvukk: írtam e-mailt a profilodban lévő címedre!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea! Nem is arra gondoltam sokan azért választják a fiatalabb lányok közül tudok olyat akinek ezért lett szimpi mert jóképüKép igy már emlékszek rád, és megvallom örülök hogy nem kellett csalodnod

Kriszti! ezt nem értem, mikor kel Eszti? fél10-11ig alszik pont?

Enikö! el fogom olvasni, igy már megtalálom köszi. Amugy ez igaz én sose dohányoztam, de a férjem igen, ö mégis haragszik pl. a szomszédra ahol kisebb gyerekek vannak a szülök meg bent a lakásban füstölnek. A terhesekre meg pláne. Én isKép

KissVuk! Nekem is Sári az orvosom, nem tudok én sem mást ajánlani akiben én megbiznék.Én korházban szültem amugy. Esetleg a Szabó Kornél? fiatal, lelkiismeretes, nem anyagias. Nekem ö volt ott még a császárnál, öt kérte fel Sári pedig nekem komplikált volt. Igy gondolom hogy szakmailag sem rossz. Én öt választanám ha váltanék.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen: ok, akkor megnyugodtam, hogy nem feltételezed rólam, hogy azért választottam őt, mert jóképű Kép És én is örülök, hogy nem kellett csalódnom benne. És még jobban remélem, hogy ez után sem fogok, és szépen, ügyesen levezeti a szülést és minden rendben lesz.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Nah egy nap telik el és mi folyik itt? Ne haragudjatok, de nevettem.....idegenek beírkálnak, újra vita, többen nem írnak, stb. Tényleg ez a legnagyobb problémátok az életben? Hihetetlen. Én kikapcsolódásnak "használtam" a babanetet, de az utóbbi időben összeugrott a gyomrom. Nah mindegy, nem fűzök hozzá semmit inkább. Én szeretek mindenkit:-))))

Ildi, jó utat:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Karmen,
nem, lehet, hogy van +/- fél óra eltolódás, de fél 10-kor mindig alszik még vagy már.
Változó az alvása, de 11-ig legkésőbb felébred.
Nekünk jó lenne 1-2 között.
Kornéldoktort tényleg én is ajánlom, nagyon lelkiismeretes és volt minden anyukához 1-2 szava a vizit alkalmával. Nem csak puncit lát, hanem arcot is.
Bocs, ha durva volt Kép.
Egy anyukának nem volt fog. orvosa és ő vezényelte le szülést (ami csaszi lett) és minden nap többször bement hozzá érdeklődni hogylétéről.
Bánfalvit ismeri valaki? Asszem ő is kórházi doki.

Dancsi,
legyél kedves nem olvasója lenni csak a topicnak, hanem írója is és fotófeltevője is.
Nem értem, mi ez a sértődöttség és elzárkózás részetekről. Komolyan...

Enikő,
miért nem fektettek be értékpapírba? K&H bankban elég jó lehetőségek vannak. Amikor volt zsénk, mi is ott fektettünk be.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Anita,
osztom, tényleg vicces az egész...Kép

Enikő,
ebban viszont igaza van Gabinak, hogy nem szabad ráhagyni a bagót. Van egy gyönyörű kislánya, akinek szüksége van rá később is. Vagy ott fog köpködni az esküvőjén a turhás köhögéstől???

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti! ja értem. Orsi is ezt csinálta még 1 hónapja 10-fél 11 fele aludt el. Du. meg az a gond, hogy 5 lenne mire odaérnénk de akkor már jön haza a férjem és vele sétálunk. Orsi meg fél 1-1töl alszik 3-4ig.

Igen Bánfalvi is ott van, nekem nagyon nem szimpi. Privátban megirom mi történt barátnömmel akit érdekel.

Kornél sok szülést kapott tavaly akinek nem volt orvosa, nekem is dicsérték ök is.

Enikö! nem tudom.

Tudjátok hogy a Dm-ben 10 képet ingyen hivnak elö májusban? A honlapon nézzétek meg.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ezt muszáj:

Kép

Kép
Vendég

Dancsi,
GYÖNYÖRÛ!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
eszteranyu

Kép

Kép
eszteranyu

Jó reggelt! :-)KépKép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Dancsi, Anita! Valami csodaszépekKépKépKép Ezek a hatalmas mosolyokKép naggyon édesek!

Kriszta: Én ráhagyom, felnött ember és a szuverén magánügye, ha dohányzik! Tisztában van a következményekkel. Különben pedig nem tudom, hogy tudnék hatni rá? De engem nem zavar. Amiben viszont egyet értünk, hogy egy terhes nö cigarettával a kezében, nem épp szép látványKép. De én akkor se mondok róluk semmi rosszat, mert nem mindenki tudja könnyen letenni!De nem szeretnék vitázni ezzel kapcsolatban. Nem vagyunk egy véleményen. Én nem szívtam terhesen, más meg nem érdekel, hogy szívja-e vagy semKép!
Értékpapírba nem szeretnénk fektetni, mert ha hirtelen sürgösen kell a pépnz, akkor azt nem tudjuk pénzzé tenni, vagy igen?. Nem értek hozzá! Számlát szeretnénk nekik nyitni, de eléggé kilátástalanKép!
RizsfelfújtKép???

Bea: Hogy vagy? Sztem a dokid csak jót akart, azzal, hogy "lecseszett". Nem volt az olyan komolyKép A málnalevélteát iszod? Az jót tesz állítólagKép Szerdán jössz ctg-re? Hányra? Eldöntötted már, hogy fogod-e alkalmazni a homeós bogyókat a vajudáskor???

Karmen: Igen, a Photo Hall-ban pedig asszem május végén (23,24.-én???) lesz egy nap amikor 20 képet hívnak elö ingyé!

Zita,Gira,Seri: Hogy vagytok? Babák??
Seri Csilla jobban van??

Szép napotKép
Enikö

ceniko
Szeged

Enikő, nyiss olyan számlát ami nekem vanKép

Használod a folyószámlarészét, a megtakarítási számlán meg ott lehet a pénz, mondjuk kisebb összegnél nem kamatozik sokat, de gondolom a későbbiekben gyarapítanátokKép A számlavezetés díját meg a folyószámláról vonják leKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikö! Május 19 az.
Nekem is van megtakaritási számlám de nincs hozzá folyószámla, és nincs a számlának számlavezetési dija sem. Viszont a kamat magasabb joval mintha folyoszámlán lenne, kb. annyi mintha amugy le lenne kötve csak mégsincs, igy jo tudni ha nagyon kell hozzájutok a pénzhez. Ja és bankkártya sem tartozik hozzá (én direkt ilyet kerestem, csak személyesen vehessünk fel pénzt)

Dancsi,Anita! gyönyörüek ezek a babák!!!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Enikő: Most épp nem vagyok valami rózsásan Kép Ma írok zh-t, és valószínűleg ettől ideges vagyok, és reggel ki is dobtam a taccsot, ahogy kell....az idegtől mindig hányni szoktam Kép
Szóval most komolyan fontolgatom, hogy megéri e ez nekem...mármint hogy itt idegeskedek feleslegesen, úgyhogy lehet be se megyek zh-t írni. Egyéni tanulmányi rendem van, szeptember végéig teljesíthetek bármit. Amúgy a hasam is fájdogál.
Azt hiszem, megyek csomagolni. 1-ig meg eldöntöm mi lesz a zh-val. Bár jó lenne ma túl lenni rajta.
Málnalevélteát még nem iszom, de majd szeretném.
Hétfőn megyek ctg-re fél 9-re, és utána be kell mennem a kórházba a dokimnak bemutatni az eredményt.
A homeós bogyókat szeretném használni, de egyenlőre csak internetes tájékozottságom van a bogyókról, és szeretném az I-es tájékoztató füzetet is látni, hogy tudjam pontosabban miket vegyek...

No, lepihenek, vagy csomagolok, vagy tanulok, vagy nem is tudom...
Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Néhány vicces kép nektekKép
Egy fontos ember....
Kép

Gyere Bence, kiránduljunkKép
Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nem fél 9-re, fél 10-re megyek hétfőn ctg-re. Teljesen szét vagyok csúszva.

És még azt is akartam írni, hogy Jozsó és Pipi is nagyon édes Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Az utolsót nem engedte felKép

Szóval tanuljunk pelenkázniKépKépKépKép
Kép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő,
ok Kép
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/69090/149626.html?1115366095
ment a recept.
Többiek a kajást bojkottálják, vagy csak nincs mit beleírni?

Anita,
Pipi nagyon csinike, megtűri a kendőt? Nagyon szép Kép!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő,
mi volt Viola eredménye az uh-on?

Kép

Kép
eszteranyu

Jégvirág,
szerintem jobban jársz, ha próbálsz most erőt venni magadon. Ha megszületik a kismanód, utána még nehezebb lesz,+ sokat is fogsz éjszakázni - szerintem. Legalábbis nálunk az első 2 hónapban örültem, hogy éltem, semmi agymunkát nem bírtam volna felvállalni.
Mondjuk ha lesz állandó segítséged, akkor jobban megvalósítható a dolog.

Enikő,
köszönjük megvagyunk, Csilla is egész jól van ,csak néha köhög már.
Igazság szerint várom, hogy elvonuljanak a viharfelhők a topicról. Mi lenne, ha megfogadnátok, hogy "idegenek" beszólásaira nem reagáltok? Sokkal könnyebb lenne...

Seri
seri

Kriszti: Nem tudtam elmenni végül is. Kértem másik idöpontot hétföre. Úgyhogy majd hétfön beszámolok!
Köszi a receptet a 7végén kipróbálom Kép

Zsu: nagyon édesek KépKép

Bea: Kép Sztem most csak magadra és a babára figylej. A ZH baromira ráér!
Te kérdezted, hogy csak Te vállaltál ilyen fiatalon (25 évesen) babát? Angi is nagyon fiatalon szült 20-21?? évesen asszem! Zsuzsófi 18 évesen Kép Én meg 23 voltam amikor terhes lettem Bogival! A többieket nem is tudom pontosan!!! Úgyhogy nem vagy egyedüli viszonylag fiatal kismama!
Amikor Violával bent feküdtem a terhespatológián én voltam a szobában a legidösebb(27) (5ünk közül) és nekem volt a legkevesebb gyerekemKép. Azaz nekem akkor még csak 1 volt (bogi), a többieknek meg már minimum 2. Egyik csaj 24 évesen vérta a 3.-4. gyerekét (ikreket), másik22 évesen (szintén ikres) a 2.-3. kat! A többike a 3.kat, 26 évesen! Úgyhogy megnyugtatlak, hogy nem kezdted korán KépKépKép
E

ceniko
Szeged

én 34 évesen szültem OrsitKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

én 31 Esztert.
És kéne még Tesó is. Min.1. Kép