Kittinek és Péternek utólagosan boldog névnapot kívánunk!
Andi & Boga

2005.05.03 12:21
,befizettük a TIGÁZ-nál a gázszámlánkat(képzeljétek,előreengedtek!!),jó egy óra volt oda az út meg vissza is.Korán mentünk,de így is dög meleg volt. 2005.05.03 13:49
!
az ujjacskára! Mi a lábujjakat mazsolkáknak híjjuk - Mama után szabadon
.
kell
.
. Mielőtt megkérdeznétek... nem éles, nem vág
.
), aztán szopka, reggelizünk, Ember dolgozni megy, játszás, fél9-9körül csicsika. Azalatt megfőzök, ébredés, játék, délben ebéd, majd séta, jáccó, mostmár bicajozás 3-ig, aztán megen alvás. Ébredés, kaja, majd megint levegőzés - általában a ház elé vagy hátra (a 7en hoznak 4 köbméter homokot
), ahol a szomszéd skacokkal játszás. 7 körül föl, vacsi, fürcsi, csicsi
.
.
2005.05.03 22:14
,de sebaj
2005.05.04 05:19
2005.05.04 07:41
grat Eszternek a 7. fogacskához
megnézem hogy télleg
2005.05.04 07:48
. Lehet tudni, hogy puncogós, vagy pöcsös lesz a Picike?
.
.
! 2005.05.04 07:55
Tiedlánynak mennyi van fogacskából?
. A telefonálás jáccik nálunk is, mobilt a fülre és sétálgat közben, meg gagyarászik. Mikor megkérdezzük, kivel beszél, Mama mama
.
.
.2005.05.04 08:45
. A macinézésen már mi is gondolkodtunk, bár tömegközlekedve kicsit bumlis eljutni Veresre, de majd csapunk egy nagy kiruccanást valamelyik hétvégén. Én most Budakeszire fenem a fogam, nagyon klassz lehet a honlapjuk alapján.
. A játékteló abszolút hidegenhagyja
. Ami Dorkának van, az a fajta, amire szöveget lehet rámondani? Néztem, de mivel annyira nem izgatja a kölköt, hát nem vettem. Nálunk a formabedobó, a teherautó, a labda, az egymásbarakhatós poharak, és a montessori a menők, meg persze a Duplo, bár építeni nem nagyon akar, csak adogatja nekem az elemeket, hogy építsek, aztán szétszedi, meg az állatokat, hogy mondjam, mi az, és mit mond. Csak ő nem mondja
. Bár végre megy már a kígyósziszegés is a halacskatátogáson túl, de ennyi, nincs vau, csak vészhelyzetben, se miaú, vagy beee, vagy múúúú... Most kapott egy kalapálós játékot a nagyapjától: egy dobozka, a tetején négy lyuk van, mindegyik más színnel van körülszínezve. Ezeknek megfelelő színű négy golyó, amik éppen a lukakba passzolnak, de úgy, hogy nem esik át csak egy kis nyomásra. Alul két "csúszda", ha a golyók leesnek, ezeken legurulnak, és oldalt ki egy-egy lukon. Hozzá egy kis kalapács, bár ezt nem mindig használja, inkább kézzel segít rá
. Nagyon szereti. És mániája a mágnes minden formában: hűtőmágnes, horgászós játék, most szemezek az Ikeában egy daruskocsival: [url=http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=22&productId=53159&langId=-30&parentCats=10106*13757*13819]ezzel[/url] .
. Az ötösök mikor jönnek, nem tudjátok? Kétévesen? 2005.05.04 08:54
fél hétkor megita a kakóját fél álomban és azota is alszik.
bocsi ,hogy milyen kakaót iszunk rendes tejből persze amit felforralok nyúszis kakaót.
2005.05.04 09:22
. 2005.05.04 10:17
ezt azért szereti mert nyuszis
,
, pedig elméletben már tudja a dolgot. Ha kakilt szalad a biliért
2005.05.04 12:44
2005.05.04 13:50
2005.05.04 20:26
na persze Ricsi is
remélem, segít a krém, mert tényleg horror
de én nadrágos típus vagyok, így a gyerkőc sem gyakran visel szoknyát, eddig 2-3x volt rajta. pedig tényleg édesek a kis dundi lábaik a harisnyában, vagy zokniban
persze, kevesebbet, de azért mégis. könnyebbség, hogy apa de. többször itthon van, neheebb, hogy hétvégén is dolgozik, nincs különbség.
majd teszek fel fotót, ha a másik géphez jutok. anyós itt, környékezi az unokát, hozott neki egy 3 évesnek való nadrágot
mondtam, majd belenő, mire ő, de ennek le lehet cipzározni az aljából, és akkor rövidebb, értsd: halászgatya. mondtam, hogy jó is az, de a dereka akkor is lecsúszik, szóval várunk 1 évet még a hordásával
2005.05.04 21:42
Anyós-nagyi
2005.05.05 07:47
2005.05.05 09:28
. Nagyon szép volt, a kiccipő kicsit kicsi volt. Majd előkeresek fotót és elküldöm (feltenni sajna nem tommert nem lehet kicsinyíteni a fotónézőnkkel), okés? Még ma valamikor.
.
.
.
. Anyós: tarts ki, eccer majdcsak vége lesz.
. 2005.05.05 10:36
.
. 2005.05.05 11:45
, de amikor végignézte, hogy apának vágja a fodrász a haját, akkor engedte magának is. talán ez is megoldás, hiszen addig barátkozik a helyzettel.
most is ilyen összeállítást hozott. a rokonoktól pedig sok pirosat kapunk, ami egy fokkal jobb, de én imádom a sárgát és a zöldet is Lizin, mert velem ellentétben, neki jól áll
, de azt mondják az okosok, hogy legyünk kitartóak, és tegyük bele a hajába, aztán megint és megint..., majd csak egyszer otthagyja. persze, nálunk az a baj, hogy nem fésüljük, úgyis most lett csak nagyobb a haja, így nem várhatom el, hogy a csatot elfogadja...
addig itt vagyunk mi is...
sajnos, nagyon vékony a határvonal a vélemény megmondása és a személykedés között
, és aztán 2 perc alatt bealudt... 2005.05.05 13:11
(elsőn apánál van már itthon) 

2005.05.05 20:54
2005.05.06 06:10
2005.05.06 06:21
2005.05.06 21:30
, legtöbbször melletted, vagy a közeledben fotózták, vagy csak véletlen??
ja, és láttam, hogy rószaszínűben ti is bővelkedtek
, hiába a hagyományok....
irigyellek azért, hogy jó gyümölcsevő a srácod, én csak a nyárban bízom, hogy akkor belejön a cseresznyével és tsaival.
, én is a napokban gondolkodtam azon, mi lesz ha már eléri a csaj a kilincset, meg a kulcslyukat, mert a kulcscsomóm az nagyon menő nála
, és a nagyinál is hajkurásztuk, amikor a kisebb szekrényekből vette ki a kulcsot, mert előtte persze bezárta
a csípőre tett kezeivel
, de miért csak ennyit írtál??
anyós még itt, az elmúlt 2 napban rohangált a dolgai után (magyar cég erdélyi irodájában dolgozik), csak reggel és este volt itt, segítség nulla, sőt a reggel elmosogatott edényeket újra mostam, mert nem használt mosogatószert, és hát a zsíros edényeket valahogy nem komálom
, esténként fekszik és nézi a sorozatot a duna tv-n, nekik ugye az van, és meg teszem a dolgom, hogy nagyjából rend legyen, meg kaja is legyen az asztalon, szóval visszasírjuk apával az én anyámat, mert ő sokat segít, ha itt van
) 2005.05.06 22:38
2005.05.07 08:10
. - és kicsit mérges vagyok rá. nem győzöm szellőztetni a bőrkabátját, olyan füstös)
.
.
. 2005.05.07 08:26
, én Dél-Korában voltam, nem Dél-Afrikában. Drehernél egy nagykanizsai rokonunk dolgozott és a volt pasim a központban. ezek az erdélyi fiús anyák nem jól működnek
, na de félre az általánosítással, majd csak kibírjuk valahogy
ráadásul tegnap még arra is sikerült rábeszélnem, hogy ne velem váltasson be valutát (eurot), mert azt nekem vissza kell váltani, mostanában nem utazunk olyan helyre, ahol az nekem kellene, és van pénzváltó ezer a városban, csak egy kicsit meg kell erőltetnie magát. ez egyébiránt azért kényes pont, mert kapcsolatunk elején mindig velem vásároltatta meg apa ajándékát (szülinap, karácsony, tehát nagyobb dolgok) és aztán euroban vagy dollárban fizette ki
ez tök jó, de a jegybanki árfolyamot nézte, azaz mindig veszítettem rajta, a plusz munkáról (átváltás) nem beszélve.
és gyere csak panaszkodni ide. apát "megszuttyongattam", örült neki, és talán így jobban bírja az anyja ittléte miatti megpróbáltatásokat
2005.05.07 09:27
Akkor mesélj DK-ról! Ha van fotód, az is jöhet. Akár priviben is.
. 2005.05.07 09:51
. Sztem még kicsit hideg lehetett, bár a kezemmel próbáltam átmelegíteni. 2005.05.07 10:37
, bár azt mondta, lehet, hogy már ma este hazajön, mert egyáltalán nem élvezi, hogy mindenki félhullára issza magát...) Kitartás, és ha van kedved talizhatunk rendszeresen, hogy tartsuk benned a lelket. És persze ha bármiben segíthetünk, csak szólj! De komolyan! Most hol laktok éppen?
. És ő a gyerektársaságot sem értékeli, ami azt illeti... Bár nyilván más egy ilyen családi napközi, amilyen a tiétek, mint egy "rendes" bölcsi... Abban bízom, hogy addigra már majdnem kétéves nagyfiú lesz, és akkor kezdenek el elvileg a kortársakkal behatóbban is foglalkozni...
, de én annyira kiborultam a rózsaszín gondolatától is... De ahogy elnézem a kiscsajszikat, nagyon jól tud állni, tényleg! Szabolcsnak tagadhatatlanul a kékek állnak jól, nyilván a szeme színe miatt, de a zöld sem rossz. Egy fiúnál nincs túl sok lehetőség, bár tavaly még adtam rá pirosat, most már legfeljebb úgy, hogy valami más szín a domináns mellette. De én amúgy is szeretem a kéket
. 2005.05.07 14:22
2005.05.07 21:56
,remélem ma jól visszaadod a görbe estét,bár az alkesz-szinted nem emelkedhet a szopi miatt,de már az is valami,hogy kimozdulsz végre!!
,aki kapirgált a szemétdombon és jött arra a Micimakkkó....
2005.05.07 23:18

Apa nem örökölt tőle semmit ugye ??

2005.05.08 21:59
jó, hogy ilyen közel vannak a nagyik, sokat jelent, én már tudom.
, és mindemellett még szorongtam is, hogy mi van otthon. ha mostanában elmegyünk moziba, vagy vacsorára, akkor is nézem a telefont, de már nem szorongok, és ez már normális szerintem
a másik nő kb. 45 volt, és én 28. ráadásul az oparetőr és én kívülállók voltunk, mert a többiek a samsung üzleti partnerei voltak, ill. 2 samsungos. szóval erős érdeklődés volt irányomba, amit kezelni kellett, főként az esti italozások alkalmával. Szöulból nem sokat láttunk. Tágas városnak tűnt, a rengeteg építkezéssel (1998), dinamikusnak látszott. a helyi gyárban igazi távolkeleti hangulat és morál volt. mindenki a gépe fölé hajolva dolgozott és egy pillanatra sem vette le a szemét a munkájáról. érdekes volt, hogy minden nő nagyon erősen ki volt festve, állítólag, ez olyan, mint a ruha számukra, azaz smink nélkül meztelennek érzik magukat. nem nagyon van dohányzás, de azt is csak az rövid szünetekben lehetett maximum. a szünetet csengetés jelezte, a legtöbben egyszerűen lefeküdtek a munkaasztalra és pihentek, vagy kimentek inni, és tényleg csak elenyésző volt azok száma, akik cigiztek. voltunk előkelő étteremben és helyi szokás szerintiben is. az előkelő helyen persze amerikaiasan steak-et kaptunk, ez egy másik szálloda éttereme volt, ide csak nagyon nehezen és csak a felső 10 ezernek lehet bejutni, meg persze a jól fizető külföldinek. az étterem lépcsős volt, mint egy színház, csak itt nem csupán széksorok, hanem asztalok és szűk folyosók is voltak. ez egy vacsora volt, amit egybekötöttek egy varietéműsorral (olyan mint Las Vegasban, voltunk ott apával, most már tudom, hogy arra hasonlít, akkor még csak tévés emlékeim voltak ilyesfélék). a varieté gyakorlatilag zenés-esztrád műsor, nagy csillogó fejdíszekkel, csilivili alig ruhában vonultak, táncoltak csajok, illetve énekeltek is. a döbbenet viszont azt volt, hogy feltűnt: olyan magasak ezek a nők, aztán az, hogy kicsit nagydarabok, aztán az, hogy kint van az ádámcsutkájuk...
ugye nem kell mondanom ezután, hogy mind pasi volt. aki nem tudja: a távolkeleten, Ázsia nagy részén egyáltalán nem furcsa dolog a transzvetita, sőt egyáltalán a szex sem tabu, de nincs nyílt színi tapi, azaz ha egyedül vonaglik, az oké. ott ez az elfogadott. ami még, főleg akkoriban furcsa volt, hogy mindenfelé az utcán énekeltek, nagy kihangosítók előtt, és ez nem előadás volt, hanem egyszerűen közösségi élmény. ez a karaoke. ami akkor még itt nem nagyon volt, most már nagyon elterjedt. a szállóban nekünk is volt karaoke-estünk, zártkörű, a csapaton kívül az ottani samsung elnök vagy igazgató volt ott. nagy lerészegedés volt, de nagyon összehozta a csapatot, amire szükség is volt. voltunk földönülős étteremben. itt a cipőket le kellett rakni az ajtón belépéskor, de nem kupacban hevert ott, hanem szép rendben tették le egy szekrénybe. az asztalok olyan alacsonyak voltak, hogy törökülésben simán kényelmes volt. semmit nem bírtam enni az ottani kajából, fogytam is pár kilót
(csak a reggelit tudtam megenni, az kontinentális volt, azaz hasonlított egy kicsit az európaira, de kenyér ott sem volt), szerencsére a 10 napból csak 4 volt DK-ban így a thai-oknál már nem maradtam éhes
. az utcán az éttermek előtt volt egy medence és ott tartották a halakat, ott úszkáltak és várták a sorsukat. persze, minden hightech volt, a szálloda, a gyár, az igazgatósági épület. ja, és az utcákon CSAK koreai autók voltak, de abból töméntelen mennyiségű
. voltunk egy nagy parkban, ahol múzeum is volt, a park tele volt hatalmas pagodával, láttam azt a bizonyos gyönyörű rózsaszínű virágot hozó alacsony fát, amit minden fotón lehet látni, itt fényképezték esküvő előtt a párokat. az operatőr kollégám szerint ettek kutyahúst, mert volt olyan hús, amiről nem tudta megállapítani, mi lehet. de ez a kijelentés már csak egymás cukkolására szolgált
2005.05.09 06:58
).
.
. Jó lehetett, amikor kiderült, hogy férfiak a táncosok... Valami show-műsorban mesélte a Varnus Xavér, hogy ő Thaiföldön járt úgyy, hogy már évek óta járt egy bizonyos masszőrhöz, amikor egyszer félrecsúszott a feje alatt a párna, amikor a fejét masszírozta, és elég egyértelműen megérezte, hogy nem hölgy az illető. Eléggé meglepődött, de halálos lelki nyugalommal elnézést kért, megigazította a párnát, és folyt tovább a masszázs
. 2005.05.09 11:13
).
.
.
.
.
.
, Szabadkán, Svájcban (egyik szerelmem
), Ausztria, Dojcsland, Csehország, Szlovákia. Szeretnék eljutni Írországba és Madeirára még
. É még sok helyre, de ezek jutottak eszembe.
.
. 2005.05.09 11:35
2005.05.09 11:54
. Szeged: még nem tudom pontosan, a jövő utáni hetet lőttem be
. 21-és hétvégén Békéscsabára megyünk lagziba, aztán nem hazajönnénk, hanem Szegedre. Kb. három napot gondoltam, ebből egy mindenképpen a tiétek lenne, ha végre elintézek mindent a suliban.
. De előtte elég sok mindent nyert, többek közt egy vacsiutalványt is. Szóval nekünk adta, sógorékkal mentünk el, csak azért volt kicsit szomorú a hangulat, mert éppen előtte derült ki, hogy Péterem szívét megint operálni kell. De ez már majdnem öt éve volt. Mindenesetre nagyon jót kajáltunk, ittunk, klassz volt! 2005.05.09 12:31
2005.05.09 13:41
, hogy mire végzek, nem marad időm az írásra. No, meg lusta is vagyok időnként, be kell vallanom.
A helyi topikunk meg nélkülem nem is élne. (ott nem telik el sok idő az olvasással...) De azé majd itt is igyekszem!
A külön buli miatt kicsit irigykedek, nagyon jó lehetett. Tetszett a szingli-csajos leírásod.
Néha én is kiakadok tőlük, úgy mit te. Jobban csak akkor , ha a nem szingli, kisbabaás anyukák ilyenek. Mer vannak...
Bogán kívül volt egy 3 éves kisfiú, meg a tesókái, akik 10 hónapos ikrek. Tök jól sikerült, bár az elején Boga mindenkinek bemutatta a hiszti-tudományát, mikor Máté kivette a kezéből a játékait.
2005.05.09 20:55
de jó, hogy bejött a biciklizés!! Liza azért még nem ujjong érte, a sisakot nem is tudom ráimádkozni
, a lényeg, hogy azért hagyja magát vinni a biciklin
és a mi kondinkhoz pedig jól jön egy ilyen sport
Boga több szónak mondja a kezdő szótagját?? Liza mostanában néha leutánozza azt, amit mondunk. persze, az ilyen szavakat, mint "kormány", "fű", "gitár" (ezt már tudja kívülről és kell neki mutogatni fotón is
), szóval csupa hasznos szó
mostanában ritkábban hisztizett, de 2-3 napja belebújt az ördög
Liza azonban a paradicsomra szállt rá. van, hogy 10órai helyett betöm 3-4 gerezd paradicsomot, jó is, mert ugye a gyümi nem nagyon megy... ma, amikor sárgarépát pucoltam, odajött megnézni, és minden egyes darabot megrágcsált (már megtisztítottat). nagyon édes volt
ja, és a zöldborsóra is rácuppant, csak sajnos, a hazai, anyukámféle borsóból kifogytunk, most már mirelitet kénytelen enni. 2005.05.09 21:23
2005.05.09 23:00
Itthon meg csak 4 hónappal később mondtuk meg a családnak, mert akkor jött haza a friss férjem. Összecsődítettük a családot, rendeltem esküvői tortát titokban, csini ruha satöbbi. Leültettük őket a tv elé és betettük az esküvői videót, amit én készítettem több heti munkával. Azóta is csodálom magam érte. Összebítram kooperálni a tv-video-video camera- számgép(zene) együttest. Na volt is csodálkozás, de nagyon jól sült el. Már előtte 7 éve együtt voltunk, szóval nem lepődött meg senki. Csak ők nagy csindadrattás esküvőt akartak (anyósék) mi meg nem.
Viszon egy auszriai nyaralásra olyan szivesen elmennék. Alpesi táj, fák, hegyek, jó levegő, milka tehén. Európa nagyobb városaiban is voltam, de csak a reptereken, az meg nem túl izgi. Bár Angliában voltam már többször nyaralni.
Mi baj van apa szívével és hova költöztök. Asszem erről lemaradtam.
) Biztos az én kölköm is akar majd piercinget, már előre rosszul vagyok. az én anyám annó attól volt kibukva, hogy 3 lyuk volt az egyik fülemben, nem beszélve a szakadt farmerról. 

2005.05.10 05:42
2005.05.10 12:49
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|