A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mili Kép így van az utroval kapcsolatban.
Fjm Kép te is erre számíthatsz. Nekem az első inszemkor a vérvétel után két nappal, a 30. napra jött meg. Tehát csak 2 napot csúszott a szokásoshoz képest.
Vendég

Fjm Kép
Én eleve hozzá mentem egy sima mezei nőgyógyásztól. Itt ajánlották nekem a dokit, felhívtam és kész.
Végeredményben rajtad áll a döntés. Ha gondolod beszéld meg az orvosoddal, vagy egyszerűen csak jelentkezz be a dokihoz, de szerintem inkább az orvosoddal beszéld meg, hogy úgy tudod a 3. emeleten van egy reprodukciós osztály és szeretnél oda menni.

Kép

Kép
pkagi

Fjm
Ne aggódj azon hogy sokmindent nem tudsz. Szerintem mindenki így volt az elején. Én is nagyon sok infot szereztem innen. És még mindíg nem tudok egy csomó részletet, hiszen még csak a sima gyogyik előtt vagyok. Sajnálom, hogy nem találtam ide előbb, mert lehet hogy egy csomó időt megspóroltam volna. Szerintem nyugodtan kérdezősködj, én úgy érzem itt mindenre választ kap az ember (akár még buta kérdésekre is).
Viszont úgy gondolom mindenképp érdemes több orvosnál is érdeklődni. Sajna nagy különbségek lehetnek orvosok között. Meg úgy gondolom mindegyiknek megvan a saját specialitása, amit jobban tud. Lehet egyik a szülésnél hihetetlen jó a másik meg a fogamzást tudja jobban segíteni.
emi31

Noémi
Másikba válaszoltam tegnap éjjel!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Szia Emi! Már épp kérdezni akartam, hogy merre vagy. Ha fáj a pockód, az valszeg az ovuláció. Dévai erre az időre 3 napon át minden napra előírja Apa elcsábítását. Dévai előtt én úgy tudtam, hogy 2 naponta kell akciózni, az a tuti.

Mili, Vikimi!
Ügyesek legyetek holnap!!! De úgyis azok lesztek!!!KépKép

Fjm!
Cstlakozom az előttem szólókhoz: az átjárhatósági az alapvizsgálatok közé tartozik, mert nem átjárható petevezetékkel tök fölösleges bármilyen próbálkozás, azon csak a lombik tud segíteni. Mi annó a férjemmel a Nyírőben vizsgáltattuk ki magunkat, ott is az alapvizsgálatokhoz tartozott, igaz, hogy a doki magánrendelőjében zajlott egy rakat pénzért, de ez ugye így múködik, mint tudjuk.
lkt

Viki, Mili!

Tényleg a ti napotok lesz a holnapi!Szoríííítooook!
Viki! Az az egy kis Manó biztosan nagyon élni akar, bízz benne!
Tegnap nekem a "lombikos" doki azt mondta, hogy a lombik célja nem az, hogy ikerterhességet hozzanak létre, hanem, hogy egy baba legyen. Mondta, hogy nekem is kettőt fog csak javasolni beültetésre.

Noémi!
Én is annyira, de annyira szorítok neked!Szóval nektek is fontos hónap lesz a július. De jó!

Bogi
bogi1975

EmiKép
Nem! Egyáltalán nem érzékeltem a negatív dolgokat, kettő kivételével: nem szavazhattam és mindenhova vízum kellett. Nászútunkra Spanyolba és Szlovákiába mentünk - mindkét helyre Pesten kellett vízumot igényelnem nem akármennyiért.
AlinaKép
Szerintem is valamiért túl hosszú lett a ciklusom. Konzultálok most már a dokimmal.
Mindenkinek köszi a gratulációkhozKép
Olik
Vendég

Sziasztok lányok!

Mili Kép Én nagyon bízom benne, hogy a halvány csíkocskád a baba miatt volt és borzasztóan drukkolok neked holnap reggel! Kép Kép Kép Napközben a munkahelyemről sajnos nem tudok írni, csak olvaslak titeket és este válaszolok Kép

Ági Kép Gratulálok a kis pöttyödhöz!!! Kép Kép Kép Ne idegeskedj, inkább pihenj otthon és örülj a babának, akit már olyan régóta vártatok! Kép

Petri Kép Teszteltél ma reggel?

Fjm Kép Üdv itt! Kép Mielőbbi pocakosodást kívánok!!! Kép Viszont a HSG-t én is javasolnám neked!

Madaran Kép Szorítok nektek a 3. lombikhoz!!!

Bogi Kép Köszönöm szépen a névnapi köszöntést! Kép Kép Milyen vizsgálatokat kell megcsináltatnod? Szimpi volt a Kaális doki? Mi alapján fogják kiválasztani, hogy melyik 2 embriót ültessék vissza?

Olik Kép Sajnálom a negatív tesztet Kép Kép Az állampolgársághoz viszont nagyon gratulálok!!! Kép Kép De miért kellett 8 évet várnod???

Vikimi Kép Kérlek ne add fel a reményt, bízz abban az egy sejtecskében, hogy élni akar!

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

TimiKép
Nem kellett várnom, hanem szépen sorjában csináltam meg a dolgaimat. Először a tartózkodási, aztán a letelepedési engedélyek, most pedig 2 éve vártam erre az utolsó dolograKép
Olik
Vendég

Emi
Tényleg kérdezted, hogy kihasználtuk-e a férjemmel az ígéretes napokat: Nos, csak a fél időszakot, mert holnap megy a lelkem kiskatona-vizsgálatra, és előtte 4 nap szünetet javasolnak.

Mili
Mikor lesz eredmény? Csak + eredményt akarok hallani!

Kép
Kép
szilva069

Mili, Viki
Én is iszonyúan drukkolok nektek, fantasztikus hoyg itt milyen babaeső indult be, remélem ti is elkapjátok a babátokat Kép
Várom a híreket!

Tündi
Vendég

Mili!

Mindent bele...
ez már csak a te napod lehet...a kismanó nem osztódott tovább,de jól vagyok.

Viki
Vendég

Viki
Nagyon sajnálom, ne keseregj! Ezek szerint tudják mit beszélnek az orvosok. A következő hónapban ismét próbálkozhattok?

Mili
Hol vagy?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Vikimi!
Nagyon sajnálom!
Nekem csak a 3. nekifutásra lettek petesejtjeim.
Az első kettőt elszúrták. Utánna mentem a Kaáliba(Bp-en)
A következő sikerül!
byby

Viki
Kép Én is nagyon sajnálom! Kép Igazán költözhetne már hozzátok is a baba! Szorítok, hogy mielőbb lehessen újra stimulálni, és ott több sikerrel járjatok!

Tündi
Vendég

Vikimi Kép
Sajnálom, hogy így alakult. Szomorú vagyok miatta Kép De talán jobb, hogy kiedrült, mint ha visszaültetik és az sikertelen.
Mit mondottt a dokid, mikor kezdhettek megint?

wish

Vikimi
Annyira sajnálom!Kép De még rengeteg esélyetek van, meglátod, hamar eljön a következő ideje!!!
hajnesz

VikimiKép
Nagyon sajnálom Kép

Kép
stella9

Mili
Csak 1 mentséged lehet!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Viki Kép annnyira drukkoltam neked! Nagyon sajnálom, nem tudok mit mondani. Remélem a következőt mielőbb elkezdhetitek. Hidd el, az orvosok is másképp fognak stimulálni legközelebb, talán az első stimuláció után jobban ismerik majd a reakciód a gyógyszerekre.

Puszika

Noémi
Vendég

Mindenkinek koszonok minden drukkot biztatást, de sajnos nem sikerult az inszem.

Viki
Nagyon sajnálom, de mégse a mi napunk volt.
mili

Mili
Nagyon nagyon sajnálom, pedig szinte biztosra vettem.... Nem is tudok mit írni! Próbáld meg feldolgozni!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Lányok!
Kedves Mili és Viki!
Nagyon sokszor eszembe jutottatok ma. Alig vártam, hogy egy kis nyugi legyen a munkahelyemen, és géphez jussak.Drukkoltam Nektek! Nagyon sajnálom!
Puszi
fjm

Mili!Noémi!Szilva!Stella!Hajnesz!Byby!Tündi! Wish!

köszönöm....nem vagyok kiészülve,a tegnapi napon erre is felkészültem,igazán nem is reméltem.
Nem tudom mikor kezdhetjük el megint,a dokival csak a menszesz után találkozok,addig ez a kérdés fennáll.Ha tehetném már most mennék.Az a furcsa,hogy amikor inszemre készültem akkor 5 injekciótól lett ennyi petesejtem,mint most 50 szuri után.Nem érdekes?Kiszámíthatatlan a testünk....és ezek a hormonok.

Sok sikert mindenkinek!!!!

Mili!
Fel a fejjel,nem szabad keseregni,hamarosan mind a ketten pocakosodni fogunk és akkor azért is összehozunk egy pocaktalálkozót!
Vendég

Mili Kép
Én is bíztam benned! A következőhöz is drukkolok nagyon!

Tündi
Vendég

Szóval itt vagyok. Az eredményhirdetés egy másik doki mondta, nem az akihez jártam. Mondta hogyha ragaszkodom az elozohoz nem gond de megbeszélhetem vele is a továbbiakat. Gyonyoruen elmagyarázott mindent. Két lehetoség kozul fogunk választani ebben a honapban.
1. megint merional, tuszorepi és inszem. Csak sajnos a férjem eredményei miatt nem sok remény van erre.
2. ugyanannyi merional, tuszorepi és peteleszívás és két napon belul ha minden OK akkor visszaultetés.
A doki azt mondta hogy 3. cn naptol szurizzam merionallal magam azután kontrol és elég ha akkor megmondom a dontésem. Tehát nem lenne ígyse meg úgyse az a nagy stimulácio mint az ICSInél.
Ez a jelenlegi helyzet.Vélemény?
mili

Dárga Mili
Azt hiszem, én a 2. verziót alkalmaznám, mivel az olvasottak alapján a következő inszemnek sem lenne annyi esélye, mint ennek.
Szerintem ebben a topicban annyi "sokattudó" lány van, hogy nekik biztosan lesz szakértői javaslatuk.
A hallottak alapján pedig beszéljétek meg Apával, aztán döntsetek.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Mili Kép
SAjnálom, hogy nem sikerült, de nagyon nor,ális az az orvos akihez most kerültél. Én a másodikat választanám, lombikkal azért több esélyetek van, ha ő is azt mondja.
Beszéljétek meg a férjeddel és aztán hajrá!

wish

Sziasztok!
Szerintetek ha minden hónapban rendesen megjön a menzeszem, az azt jelenti, hogy átjárhatóak a petevezetékeim? Mert ugye ha nem termékenyült meg a pete, akkor az a petevezetéken lejön, és akkor jön meg a menstruáció? Vagy rosszul tudom?
zildi25

Zildi25Kép
A mensi nem a pete lejövetele miatt van, hanem a hormonális működés miatt. A pete csak egy parányi része a mensinek, legnagyobbrészt ugye vér és a méhnyálkahártya alkotják. Szóval ebből nem lehet arra következtetni, hogy mennyire átjárhatóak a petevezetékek. Nekem pl. atom pontos a mensim pedig mindkét p.vezetékem el van záródva...
hajnesz

Sziasztok!

Viki, Mili!
Sajnálom! KépKépKép Mindkettőtöknek drukkolok a mielőbbi EREDMÉNYES folytatáshoz!

Zildi!
Az a nő is menstruál, akinek hiányoznak a petevezetői! A kolleganőmnek is hiányoztak. Amikor rákérdezett a dologra, azt mondta neki a doki, hogy a megtermékenyületlen pete a hason keresztül jut le és ürül a vérrel együtt.

<font color="ff0000">Lányok!
Nem tudom, kiről feledkeztem el mostanában, ezért MINDENKINEK, aki a napokban ünnepelte névnapját és szülinapját: A JÓISTEN ÉLTESSE ÉS TELJESÍTSE A LEGNAGYOBB KÍVÁNSÁGÁT!</font>

Velünk továbbra sem történik semmi, a párom nem ment vizsgálatra, én továbbra is folyamatosan viszketek, de most már egyre valószínűbb, hogy ételek okozzák.

Puszi Kriszta

mohácska

Zildi
Én is mindíg azt kérdezgettem, hogy mi a jele annak ha a petevezeték nem átjárható. Szóval tulajdonképpen semmi, csak akkor tudják ha megnézik.

Szilva
Sajnálom, hogy a vizsgálatok keresztbe tettek az akciózásban. Azért reménykedni lehert, hátha. Én is most reménykedőre fogtam. Ha nem jövő hónapban egy szinttel feljebb lépünk.

Lkt
Örülök, hogy hallok rólad, remélem jobb a hangulatod. Hát a csábítás sikerült, jó lenne ha eredmény is lenne. Úgyhogy most kis izgi, aztán meg tesztelek, hátha.
Veled mi újság?
emi31

Viki,MiliKép
SajnálomKép Majd a következő sikerülni fog!!!
Olik
Vendég

Sziasztok! Nem tudom emlékeztek-e rám, egyszer-kétszer már írtam ide. Mi még természetes módszerekkel próbálkozunk apáva. Ma reggel teszteltem, kedden kellett vona megjönnie, és egy nagyon halvány, éppen látható függöleges csík van a terhes jelzésnél? Akkor most lehet ogy terhes vagyok? Mert az nagyon jó lenne.
Úgy gondoltam hogy holnap reggel csinálok azért még egy tesztet, az már lehet hogy jobban fog látszani? Vagy ezt már vehetem akár biztosnak is akár?
fulopmonika

MóniKép
Gratulálok!!!KépEz már szerintem tuti babát jelent!!! Szerintem holnapután csinálj még egy tesztet. A HCG usgyanis másfélnaponta duplázódik. Akkor már erősebb csíknak kell lenni.
Milyen szépen indul a mai nap! Mióta próbálkoztok?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Én is nagyon örülnék neki! Remélem nem téved azért ekkorát egy teszt sem.
Én amúgy januárban hagytam abba agyógyszert, de utánna nagyon össze-viddza jött meg a mensim.Most meg lehet, hogy...
Szuper lenne
fulopmonika

Moni
Szerintem is tesztelj még vasárnap reggel és ha erosebb lesz a csík akkor biztos babot jelent foleg ha nem kaptál semmi gyogyit.
mili

Sziasztok!

Nagyon szomorú vagyok, meghalt a 9 hetes magzatom. Tegnap elkezdtem barnázni ezért elmentünk egy ultrahangra. Ott kumutatták, hogy már kb. 1 hete nem él.. Kép
Most azt kell itthon várnom mikor kezdek el vérezni, aztán be kell menni a korházba, hogy elvegyék.

Noémi,
Tudom, hogy te is átélted ezt a szörnyűséget, csodállak érte, hogy ilyen erős vagy.
Azt szeretném kérdezni, hogy te már nagyon véreztél otthon, vagy még bementél előtte a kórházba. engem hazaküldtek, hogy hátha megindul a vetélés magától. Nem értem miért kell ezt megvárni.

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsina
Nagyon megorultem amikor megláttam hogy írtál nekunk. De amint elolvastam nagyon elszomorodtam sajnálom ami veled tortént. En is már átéltem. Nekem a 6.-7. hétben ment el. En akkor bementem az ugyeletre mert éjjel vettem észre a barnázást engem nem kuldtek haza, de nem is csináltak velem semmi kulonoset csak annyit mondtak hogy ott maradok felugyeleten és meg kell várni mi lesz. Nekem magátol beindult a vetélés szornyu gorcsok kozepette. De azután elaltattak és kitisztítottak. Nem lehet szoba onteni amit most érezhetsz de ki kell bírnod és tovább kell lépned.
Volt ott egy csaj akinek szintén 5 napja nem élt, de azt meg rogton tisztították mert féltek a fertozésveszélytol. Nem értem az orvosod indokát.
mili

Sziasztok!

Nagyon rossz ennyi rossz hírt olvasni...KépKép

Fruzsi
Nem találok szavakat...KépKépKép

Viki, Mili
Annyira szorítottam nektek, borzasztóan sajnálom, hogy nem sikerült...

Teszek fel egy táblit, légyszi javítsatok, ha valami nem okés, mert most eléggé le vagyok maradva!
Egyébként szívesen átadom a táblát megint valakinek, mert én mostanában ritkán jövök (inkább alszomKép).

Puszi
Z.

Kép

Kép

Kép
Kép
zituska28

Kedves Fruzsi!!!!

Sajnos én is átéltem ezt februárban.Kép
Én 11 hetes voltam amikor UH-ra mentem, és kiderült, hogy a magzat 9 hetesen elhalt. Borzasztó volt...
De hát az élet Kép megy tovább. Muszáj szembe nézned vele. Bár nem értem miért küldtek haza, mert ha el fog otthon menni az nagyon nagy görcsökkel jár, rádaásul ha nem tisztulsz ki belűlről teljesen, műtéti beavatkozás is lesz.
A műtéttől ne félj, nem fogsz érezni semmit. Utána 1-2 napig vérezni fogsz, és 1 hónap elteltével ismét beindúl a peteérésed. 3-4 peteérést követően pedig újból próbálkozhattok.

Próbálj meg erősnek lenni, és úgy felfogni, hogy biztos beteg volt a magzat, és jobb hogy most ment el.Kép Tudom ez nagyon nehéz, de próbáld összeszedni magad, és a jövőbe nézni. Lesz neked még egészséges kis lurkód!!!!

Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban írj nyugodtan, mert tudom hogy ez lelkileg a legnehezebb..((

Pusz: Alina
Vendég

Mili, Viki, Fruzsi, el sem tudom mondani, mennyire sajnálom Kép Kép Kép Ennyi rossz hírt Kép Kép

Zituska, veletek mi van? Mi volt ma az UH-n?

Puszi: Timi

KépKép

KépKép
timika

Fruzsi
Õszintén sajnálom Kép

wish

Sziasztok!

Zituska, arra szeretnélek megkérni, hogy vegyél ki a tábliból. A párom eredménye miatt egyenlőre nem tudjuk mit csináljunk. Még pár hónap lesz neki is, mire minden eredménye meg lesz, és valószínű, hogy egy kis időre elnapoljuk ezt a babaprojektet, amíg ki nem derül, hogy milyen lehetőségeink vannak.

Remélem hamarosan visszatérek hozzátok! Addig is mindenkinek kitartást és mielőbbi babásodást kívánok!!!

Reni
Vanoreni

Fruzsi!

Nem tudok mit mondani, sajnálom KépKépKép!

Fruzsi!
Annak a lánynak kellene átvenni a táblit, aki már régóta próbálkozik. Hátha jó ómen lenne! Vikimi, Saci, Wish, Vkhajni, melyikőtök jelentkezik rá KépKépKép?

Puszi Kriszta

mohácska

Fruzsi!
Sajnálom KépKépKépKép! Drukkolok neked is a mielőbbi EREDMÉNYES folytatáshoz! Lesz még neked babád!

Zita!
Sztem Vikimi, Saci, Wish, Vkhajni közül kellene valakinek átvennie a táblit. Hátha jó ómen lenne, és gyorsan ő is továbbadhatná másnak!

Puszi Kriszta

mohácska

<font color="aa00aa">CsajszikKép
Még semmi
Olik</font>
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem tudom emlékeztek- még rám!!! Haza jöttünk az egy hetes Hévízi pihenésből, azt hiszem mindkettőnknek nagyon jót tett. Úgy érzem lekileg is sikerült helyre tennem a pocok elvesztését.Dokihoz kb. jún vége felé megyünk újból.

Mili, Fruzsi nagyon sajnálom!!!!!!!!!

Noémi hogy vagy, sikerült talpra állnod?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Fruzsi
Nagyon sajnálom a történteket. Kívánom, hogy mihamarabb legyél túl rajta érzelmileg!

Barbi
Örülök, hogy jelentkeztél, és annak is, hogy jobban vagytok.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép

Jó hogy jelentekeztél. Gondoltad, ilyen gyorsan elfelejtünk, nincs olyan szerencséd Kép

Hajni Kép
Te már egyszer csináltad a táblát, nem akarod megint átvenni Zitustól?
Ha nincs jelentkező én csinálhatom, de akkor többnyire csak esténként kaptok táblát.

Olik Kép
Drukkkk!

Ma megyek vissza a dokimhoz megbeszélni a folytatást Kép Kiváncsi vagyok mit mond majd.
A ciklusom nem az igazi. Mensi sehol, előjelek sehol, de azért remélem tudunk júniusban megint kezdeni.

Wish

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?