A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, bocsánat Kép

Nyugodalmas jó éjszakát mindnekinek! Kép

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaj, bocsánat!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Olyan régen voltam utoljára állapotos!
Hamarosan megyek AFP-re. Mit kell tudnom? Pisit vinni? Éhgyomor? Ez is ugyanott, ahova ma már volt eligazítás? Vagy a földszinti néni a mindent tudó. Én még soha nem jártam a Szent Imrében, de még előtte sem. Akinek van ideje, okítson ki kérem!

Kriszta13
Hol láttál engem? Nem nagyon vagyok máshol.

Jó éjt nektek:

Murr
murr

Jó reggelt! Babák? Kakasok? Senki nem kukorékol?

Próbálom koncentrálni, ami még az agyamban maradt olvasás után...

Siso, Firefox rulez. bár, nekem több alkalmazásom nem támogatja, így csak kb 80% a hatékonyság, a másik részben sajna vissza az explorerhez (A program nem válaszol... stb...)

Oxinak van egy tenyértetője (palm top), azzal fog sugározni a SztImrusból. az internetet a levegőböl veszi hozzá, telefonnal. hát nem csodás a technika?

Johanna! Szia, klassz, hogy bekukkantottál.
haskeményedésre: 1. lehet hogy túlhajtottad magad? tessék pihenni, ezt nem lehet túladagolni! Kép
2. a homeopátia a MAgnesia Phosphorica (magnézium-foszfát) nevű szert ajánlja, 9CH, napi 1x5 golyócska, mikor keményedni kezd. (én szedtem elébb magneB6-ot is, de az fityfiritty volt, háromszoros adagban is)
vagy lehet, hogy ezek már a jóslók!!?? Kép

votiv 8)
votiv

Kisünkém, olvastad te már ezt a tigrises mesét a habtapilapon? sssssz (Votívia felszisszen)
legszívesebben nekiugranék egy piros tollal, és kijavítgatnám, "Off course"...
nem akarom, hogy a kölköm Tesco-gazdaságos angolt beszéljen...

Istók és a kúszás: a hason és háton körbe pörgés nagyon nyerő, jobban műveli, mint a Jászain a brékdenszesek
aztán maga alá gyűri a lábait - melyek közben 200xszor szétcsúsznak - és ha sikerül, elrugaszkodik, mint egy béka
van úgy, hogy szinte négykézlábra áll, úgy feltolja a kisseggét Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka! a párom 2 idősebb fia is 12.-i! Kép

lehet, hogy Juanita is benn marad még egy hetet (6napot)? akkor tök jó napon születhetne Kép

Ada, mit szólsz?
ezer vivijó és szerencsepuszi Nektek
persze Manókának, Norkának és Krisztának is
(tessék gyorsan bejeletkezni, ne izguljuk át az egész napot Kép)

micsoda bulit csaphattok a H-ban...Kép

votiv 8)
votiv

még mindig én vagyok egyedül? persze megértem Kép

Moose, köszi a tanácsot! szerintem lehet, hogy túl nagy a pelus, én meg persze nem akarom szorosra rakni rajta, ezért folyik ki oldalt...
szóval akkor most válasszak, hogy szoros, vagy...? Kép
1ébként ha fektében kakil, nem szokott kifolyni. csak ha utána még sokáig emelgetem (ezt a papája szokta csinálni, akinek rossz a szaglása)
vagy ha az ölemben ülve trottyozik Kép
hát mi vagyok én, ánglius klozett??

a kötözködéssel kapcs. asszem komoly gond van - már ahhoz képest, hogy 1ébként ilyen fel se merülne
lehet, hogy picológushoz kéne mennem?

folyton ideges vagyok, állandóan veszekszem a pasimmal, minden kis hülyeség miatt, és közben 10 percenként bocsánatot kérek, és úgy haragszom magamra, hogy ilyen brutál állatként viselkedem Kép
nem vele van bajom, csak hát ő van a közelben Kép

Kisün, én terhesen ehhez képest kisangyal voltam Kép
szóval ez lenne a gyermekágyi depresszió? vagy inkább agresszió
talán ki kéne mozdulnom? fodrász, vásárlás, kertészkedés stb?

úgy érzem, mintha teljesen egyedül lennék - lelkileg, meg "Istileg"
kettesben nem nagyon (=egyáltalán nem) csinálunk programot, egyetlen közös programunk meg a fürdetés, és néha sétálni is elrángatom
a fennmaradó időben én a gyerekkel, ő meg eltűnik a tv-számítógép-mobiltelefon bermudaháromszögben Kép

votiv 8)
votiv

Szép jó reggelt!
Rohanok! Kérlek nézzétek el nekem, hogy most csak úgy ömlesztve írok! Még tanulom a neveket!
Apa mindjárt itt áll mögöttem és mérges lesz! Kértem tőle egy fuvart, ő meg rohanna dologzozni! Kép

Kulancs :frászt kapok! Doki azt mondta, hogy nem kell védőoltás! Azóta ha csak sétálunk a fák alatt és rám száll egy bogár már sikítófrászt kapok!

Murr!
Várandósok klubja???

Votiv!
Homeos ügyekben ennyire otthon vagy??? HElp! Vitaminos gyolyók? Egyenlőre én megálltam az oscc.. az meg ugye influenza időszakra van!

Csajszik!
Bazira örülök, hogy idetaláltam! Nagyon jó fejek vagytok!
Hiányzik a pesti pörgés!
Bár Bence miatt kicsit örülök a "vidéknek". Nagy kert, állatok, van itt egy tó. Tegnap éppen a békák nászénekét hallgattuk.
Szóval van azért jó is!

Doki: egyenlőre nincs! most nagyon para vagyok!
Majd bemásolok egy oldalt amit egy kedves miskolci anyuka jaánlott a figyelmembe!
Szóval az a parám, hogy Bence érkezése előtt, abbahagytam a gyógyszert és 2 hónap után meg is fogant. Most meg mennék kivizsgálásokra, meg mindenre, mert nem merem csak úgy!
Miért van ez?
Másolom az oldalt!sajna elolvastam! most meg még ezért is parázok!

Szép napot!
k
kriszta13

Murr,

taxi/hordozó:

a főnököm szerint jó újságcikk-téma, úgyhogy neki is fekszem, meglátod, 1 hét múlva lesz legalább 10 taxitársaság, amelyik jelentkezik, hogy náluk lehet kérni babahordozós/üléses autót... Kép

votiv 8)
votiv

kriszta13

Jaj!
Azt kihagytam, hogy 13-a is szé nap!
Bence és én is 13-k vagyunk!!! Kép
kriszta13

Alkoholmentes Pálinkásat!Kép (magyarul: rothadt gyümölcsösetKép)

Habtapi: mi beszagoltunk egy zacsiba, de olyan büdi volt, hogy inkább nem vettük meg. Ezt csak a kínaiak gyártják, vagy van jobb is?

Votiv!
Mire Isti perfect ír/olvas angolul, már nem a habon fog tapizni, nyugi. Kép

Kriszta!
Vidám élet a falusi élet, mi? Kép Mi is abban a miliQben vagyunk, hiába Bp még...nagy kert, közepes állatok, rulez. Bogaraktól én is sikoltozom, párom szerint nem túl normális a reakcióm (persze, mert Q kézzel kapja el a nyavajásokat és szórja szét a kertben, míg én egyszerqbben csak szétkenem Qket itt-ott...),de a kullancsot sajnos nem érzed, ezért kell baromira figyelni. Este Marcink szélvész módjára cikázott a kertben a felmosóval, nem tqnt túl betegnek. Kép Kép Kép

Murr!
Hány hetes vagy? Az AFP-t sztem nem befolyásolja hogy ettél-e? (Ottó, etté'? Nem, Ottó két "t"!Kép)
Egyébként Hról gQzöm sincs, máshová jártam vizsgálatokra.

Siso!
Remélem, a lány apjára ütött, Qt nem eszik a dögök, engem meg kétpofára... (szúnyogok és egyéb állatfajták)
neet
neet

Votiv,
ha bármikor egyedül (ésvagy agyilag alulstimuláltnak) érzed magad, itt lakom 10 percre, szólj, megyünk sétálni, vagy eljössz hozzám, és jól elbeszélgetünk Nietzschéről Kép meg a habtapilapok RÉMES angolságáról - igen, olvastam... olyan volt, mint amikor étteremben rámjön az étlapjavíthatnék Kép
Cikkre már nagyon kiváncsi vagyok, meg arra is, hogy mi lesz az eredmény Kép

Kriszta,
éljen a 13-a!!! Kép

vera
kisün

Neet,
kiszellőzteted, áttörlöd, és máris szagtalan Kép sajnos az angolság nem javul tőle, de valljuk be őszintén, az "olvasóközönség" (gyerekek és felnőttek egyaránt) igen kis hányadát zavarja ez csak Kép kellett nekünk megtanulni angolul Kép
kisün

Kisün!
Írj valami vicces mélt, hogy felvegyük a fonalat. Kép
neet
neet

Kisün!
Na, írtam én, úgyis rajtam volt a sor. Vagy én voltam soron, hogyisvanez?? Kép
neet
neet

Kisün köszi Kép

Jucus, vettem aza dást, csak mindig elfelejtek válaszolni, ne haragudj, a hűtőajtót is nyitvahagytam már megint 1 órára Kép
kedves vagy, adhoc megoldottuk a dolgot ágyneműhuzattal, persze hosszabb távon még keressük a megoldást
mamidnak van tán plédboltja? virtuálisan kólints fejbe, ha hülyeségeket beszélek

votiv 8)
votiv

Neet, van igazság abban, amit monc, bár én szeretném, ha minél hamarabb magára szedne némi idegennyelvet
már most nyomatom neki a Rock-a-bye baby-t meg az Itsy-bitsy spider-t Kép

van valakinek tapasztalata/szakirodalmi ismerete, mikor és hogy kell idegennyelvet tanítani gyermekünknek? vagy ez sose jön össze? én egyetlen családtagomat se tudtam megtanítani angolul...
és nem fogja összekeverni majd a szavakat/nyelveket???

votiv 8)
votiv

Zsanci, Caramellel kapcs:
The winner takes it all?...
szegény Szeréna ezt bebukta. állítólag a döntő után dobta, a bulira már Esztivel ment
de ha ilyen taplicsek, hát ne fájjon a szíve miatta

megváltozás= a kialakulatlan egyéniségek kiváltsága? Kép

votiv 8)
votiv

Kriszta13
mi zaklatott fel a családtervezéses cikkben? sztem semmi ijesztő nincs benne
vizsgálatokra a dokid is elküld, emiatt ne aggódj
csak szerezz egy jó dokit, ő majd megnyugtat
összehozzalak a Czeizellel? Kép

egyébként miskolci vagy pesti doki kell? vagy ez is-az is?

vitamin: homeopátiás szerek közt nem tudok ilyet
a legjobb egy komplex naponta vitaminkészítmény
ezeknél csak arra kell figyelni, hogy term. anyagokból legyen kivonva, mert vannak kémcsövi "művitaminok" is
- Ada, erről érdekelne a véleményed, ha vagy még Kép -
a kimondottan kismama-vitaminokban kicsit több a folsav és a vas, segíti a magzat megtapadását, a fejlődési rendellenességek megelőzését - és máris nem kellene ezektől annyira tartanod! Kép

a Czeizel-féle magzatvédő-vitamin ebből a szempontból vszínű a legjobb, csak a nevét felejtettem el, hogy is hívják, angyalkenyér vagy mi, segítsetek...
egyébként meg a California fitnesstől a New Life vagy az Amwaynek a Nutrilite naponta vitaminja a legjobb minőségűek (és természetes eredűek), elevitnél, pregnavitnél legalábbis jobbak

votiv 8)
votiv

Votiv,
hú, nyelvtanulásról oldalakat tudnék írni....idegennyelvet kb. 10 éves kor előtt NEM érdemes tanítani (mármint úgy igazán rendszeresen), mert a gyerek még nem nagyon tudja értelmezni a ragozási táblák bemagolását stt. Játékosan lehet, de addig úgy tanul a legjobban, ha idegennyelvi környezetbe kerül... akkor viszont anyanyelvi szinten.
Jaj, Votiv, mennem kell, dobok neked később mélt, jó?

vera
kisün

Sziasztok!

AFP-re nem kell éhgyomorral menni. Nem tudom, ki kérdezte..

Lányok! Természetes, ha erőseket is rúg a baba? Néha már olyan kellemetlen... De azért persze örülök is nagyon, mert érzem a kisfiamat. :-))

20+1
mkatus

Sziasztok Lányok!

A nyári topicból írok. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy tudja-e valaki Nyulas Jolán szülésznő telefonszámát a Szent Imréből. Szeretném felkérni. (e-mail monorikukacfreemail.hu)
Elore is koszonom:
Monika

mmónika

Na, mégiscsak bekukk elutazás előtt ... már elvonási tüneteim vannak nélkületek! Kép

Murr! Nekem afp előtt azt mondta a dokim, hogy zsírosat és tejterméket ne egyek előtte, egyébként mindkétszer délután voltam - sokkal jobb, mert vérvételen ilyenkor szinte nincs senki Kép

Mkatus!
Persze, hogy természetes!!! Legalábbis remélem, mert az én Maszatom is néha akkorákat rúg, hogy szinte belesajog a hasfalam ... és ez nekem szokatlan volt, mert Petra nem csinált soha ilyeneket... persze ő egy törékeny, finom kislány, ez az öcsi meg lehet, hogy egy kis vasgyúró.
Egyébként hihetetlen, de a fotók alapján Petrával szülés előtt volt ekkora a hasam, mint most, és a mozgások is olyanok, mint Petrával az utsó hónapban ... remélem ez tényleg csak azt jelenti, hogy ő kicsit nagyobb, meg fiú meg mittomén... jó lenne ha még maradna a pocakban legalább 4-5 hétig Kép

Na, mostmár tényleg elköszönök, legyetek jók a hétvégén, aztán ne írjatok nagyon sokat Kép, mert akkor nem bírom vasárnap visszaolvasni Kép!

Bogárka (ma33 - és 6 nap múlva 30!!! áááá! Kép)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!

Taxi-autósülés téma jó,de már az úgy van,hogy ha beszólsz előre,hogy neked gyerekülés kell akkor olyan kocsit küldenek.

Anyukámnak nincs pléd boltja sajna,viszont ott lakik ami hozzád nagyon közel van és én olyan aranyos lennék,hogy adok neki egy vékony takarót amiből nekem kb.5 db van(ámerikából hozta a tesom)de semmi extra vagy mi!És akkor Te átséta és felcsönget és Õ átad.

Nyelvtanítás:megint csak Kisünnel kell egyetértenem.Ha szülő nem anyanyelvén beszél otthon deddel akkor pici korban tök felesleges gyereket tanítgatni pl.angolra.Lásd óvodai nyelvoktatás:egy nagy kakit ér és csak felesleges pénzkidobás.A gyerek csak kántálni fogja az 1000x elismételt dalocskát ,meg a vátszjórném-et.

Jucus
20170114224602

Katus, maris eroseket rug? En a 20 heten mar kezdtem szomorkodni, hogy meg mindig nem erzek mozgasokat...

Sis, pironkodom, tenyleg, eszembe sem jutott a mobil, pedig a baratnom mar regota igy netezik otthonrol (es pont a korhazzal szemben lakik Kép )

Votiv, emlitett 3eves ikersrac rokonok usaban elnek, anya magyarul beszel hozzajuk (es o van veluk egesz nap), apa meg angolul. Hat valszeg ezert, de meg csak nemreg kezdtek beszelni, persze erteni ertenek mindent mindket nyelven. Ez engem is nagyon erdekel, majd jol kifaggatom anyukat.

Pasik meg ilyenek sajna. Enyem is. De ne aggodj, ha mar megy es beszel a gyerek, ugyse fogja hagyni, es majd allandoan a nyakara maszik es akkor apanak jatszania kell, nincs mese, illetve lehet hogy pont mese lesz, majd meglatod Kép

A cikkre meg nagyon kivancsi vagyok, majd kuldd el legyszi. Vagy mondd, melyik nap vegyek ujsagot.

Hu, en azt hittem (vagy valaki azt mondta nekem?), minden vervetelre ehgyomorral kell menni! Akkor jol megsz*vtam? Szoval csak a cukorterhelesre kellett volna?

moose, aki mingyameglepimagatmegaparjategymosogatogeppelboldogevforduloracsakjonnemarabebis zittere
moosejaw

Votiv, ha felsz, hogy szorosan rakod ra a pelust, akkor probald ki a huggiest, annak olyan jo rugalmas a derekresze, hogy tutira nem fogod szorosra allitani. Egyebkent en azt szoktam megnezni, hogy befer-e meg egy ujjam a poci meg a pelus koze, ha igen, akkor nem szoros.

KOSZMOGORLOK! En mar het honapja ragom a dokink fulet ezzel a koszmoval, es vegre adott egy receptet valami kencere, ami 38(!) forint volt a gyogyszertarban es hasznal! Mellesleg most olvasom (Kovacs Agnes: A Doktor neni konyve-ben), hogy "A koszmo tulajdonkeppen alkati adottsag, megjelenhet mar ujszulott korban, de viszonylag gyakori, hogy 18 honapos korig is talalkozunk vele. Fokozott feluleti hamkepzodesrol van szo, amelyet egy a fejen normalis korulmenyek kozott is megtalalhato gomba es a bor erzekenysege, gyulladasra valo hajlama egyutt okoznak. Eppen ezert az olajos puhitas a legtobb esetben eredmenytelen, ha jo, akkor az elvaltozas nem is volt igazi koszmo." Megorulok. Miert kellett het honapig vergodnom azzal a hulye olajozassal? A gyerekdokit hol lehet megreklamalni?
moosejaw

Moose, azt nem írtad, milyen nyelven kezdtek el beszélni az ikrek...

Jucus, Kisün, persze nem is ragozással fárasztanám, hanem mondókákkal/dalokkal - és majd később, de mikor van/legyen az?
pénzt meg nem akarnék adni érte, ha már imitt vagyon a nyelvtanár...

Jucus, hát ha így van (a "taxisüléssel"), akkor meg van oldva a probléma... ez melyik taxicég? vagy általánosságban mindegyik vállalja?
a plédet nagyon köszönöm. mikor menjek/hova? (malatzka@hotmail.com)

votiv 8)
votiv

Moose, ez durva. akkor nekünk igazi koszmónk van. olajjal kb 10 percig lehet eltüntetni...
mi a kence neve? hadd irassak fel én is a nagy fehér köpenyes varázslóval
jövő héten úgyis jön, lesz szuri....
ma meg előkerült a védőnőm, azta. pedig már reménykedtem, hogy elfeledkeztek rólam. törvényenkívüli akarok lenni!!!

votiv 8)
votiv

Jó reggelt Kép

Neet,
apáját eszik a dögök, engem nem, úgyhogy remélem jóóól átveszi majd a szagomat, és nem fogják bírni őt sem Kép

Votiv,
nyugság, az időjárás is ilyen most, tiszta április van, úgyhogy szerintem csak átmeneti idegbajban szenvedünk.

Moose KépKép
Votiv meghatározása volt a legjobb, mármint hogy a "levegőből" netezik Oxi Kép

Pusztok

Sisotris
17+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Votiv!

Itt van a babanet főoldalán alul.Taxi társaságok és gyerekülések.Igaz,hogy Budapesten a Budapest taxi van feltüntetve és csak ülésmagasítójuk van.Szóval kérjük azt a cikket,hátha beindulnak jobban a társaságok.

Mélek.

Jucus
20170114224602

Szia Lányok!
Az elmúlt napokban mindenfelé mászkáltunk, így nem tudtam írni, azért mepróbáltam olvasni benneteket.

Jó, hogy újabb bébivel bűvültünk. Hajrá hajrá mindenkinek! Ada pedig annyit gondoltam rátok!

Lányok az én képeim már senkit nem érdekelnek?Kép

Jaja felvette valaki azt a natgeo-s babás filmet? Szeretnék egy kópiát, mert én lemaradtam.

Lányok sok sok talit kell csinálnunk, hogy a gyerek sokat legyenek együtt, meg mi is. Voltunk most egy babzsúron és annyira de annyira jól elvolt a Lilla a többiekkel, az anyukák nem ismertek a gyerekekre. Egy mukkot sem szóltak, annyira jól elvoltak egymással. Ezt már ti is tapasztaltátok?

Csak néhány csapongó gondolta a korábban olvasottakhoz:
- szerintem is tök jó a Dm-es alátét, én is csak ajánlani tudom.
- mi elég hamar leszoktunk a Pampersről, mert nekünk is mindig kifolyt a kakacs. Nekem azok a pelusok váltak be, amiknek a hát részén van gumirozás. Pl.: Libero, Babylove pelus.
- ja Oxinak nagyon jól áll az új séró!!!
- a terhesség alatt nekem és rengetek babyhajam volt, viszont a szőreim visszanőttekKép

Csajok jön valaki a május 14-én lévő bababörzére a BNV-re?

Ada milyen a régi hűtőtök? Mennyit kérsz érte?

Na megyünk anyukámmal sétálni.
Beetrix
beetrix

Moose!

Nekem a 17.héten mozdult meg először. Most meg kisebbeket is rúg főleg, de előfordulnak nagyobbak is. Pl, ha kezd bennem nőni a feszültség, akkor tuti számíthatok rá...
Viszont nagyon sokat mozog. Ez másnál is így van? Keléskor, 9 körül, ebéd előtt, közben, és utánna is párat. Meg 2, 4 körül, illetve este is lehet érezni...
Bár gondolom, ez nem baj.

Kocsis dr nőről van valakinek tapasztalata? Úgy értem, hogy "szeret" szülést levezetni?
Fájdalomcsillapításra, gátvédelemre gondolok. Vagy azt megbeszéli a kismamával előtte? Nálunk még nem került szóba. Valamint olyan hülye dolog ez a tarifásdi, de nála, hogy van? Megszabja, vagy ad az ember amennyit gondol? Vagy elvár valamennyit?

Köszi!

Sziasztok!
mkatus

Katus, most még viszonylag nagy helye van, ezért tud olyan lendületeseket mozogni Kép
ne félj, majd megszokod, és már nem is lesz olyan kellemetlen

Isti a lengőbordáimat használta ugródeszkának, majd "becsapódott" a szeméremcsontomba, evés közben meg a gyomrommal focizott..
aztán meg ha jött egy lustább nap, azon aggódtam, most meg mi a "baj" Kép

votiv 8)
votiv

Moose!
Koszmó: mi is olajozz/tuk, de csak annyi volt a hatása, hogy apa a legjobb farmerjét meglocsolta vele..ha maradt krémed, és jössz a talira, elhozod? Arányosan fizetnék is érte, 28,50 elég? Csak találjak egy 50 fillérest valahol. Kép

Nyelvtanítás: nem azért vaúgatok bele, mert nyelvtanár lennék, hanem mert van véleményem: sikítok attól, ha olyan gyereket akar valaki külföldire tanítani, aki még magyarul se tud. (Múlt idQ, passzív, feltételes, stb). Ha csak énekeket meg verseket tanul, akkor papagáj. Azt a 100 szót úgyis megtanulja tizenéves korára, amit ezekbQl tanulna. (Angolból legalábbis, mert a csapból is az folyik.)
Viszont ha egyik szülQ csak így beszél hozzá, a másik meg csak úgy, az jó lehet, NEM FOGJA KEVERNI a nyelveket, de következetesnek kell lenni, a szülQk ne nagyon keverjék a nyelvet. Ellenben nem tudom elképzelni, hogy kiscicám helyett szvítipájoznám Esztit, tehát veszett fejsze nyele...
Általános alsóban meg tiszta hülyeség az egész, tanítottam (belecsöppentem) egy negyedikes osztályt(ba), ahol azt nem értették a lurkók (pedig elit suli volt), hogy OPEN YOUR, BOOKS PLEAS.! Akkor mi értelme, hogy 4 éve nyúzzák Qket és pár szón kívül semmit nem tudnak? Menjenek helyette labdázni, stb.
neet
neet

Ha valakit érdekel, hogyan lehet könnyen gyorsan gleccserré változtatni a konyhát, írjon nekem. Kihúztam a hütöt..... Kép
Szemét mázlista banda, akinek olyan van, amit nem kell.... Kép
neet, az irígy
neet

Pelus/kaki>Mi a Huggies-t használjuk,de olyan klasszul kifolyik a kaki,hogy váltáson gondolkodom.
Most is megyek sterilizálni magam mert szopi közben úgy összetojta magát a lánkám,hogy az én hónomalja is szaros.Mert ez nem kaki volt !
Jucus
20170114224602

Beet!
Hun vannak azok a híres fotók? Mert engem igenis érdekel!!
neet
neet

Jucus! Kép
És azt ki találta ki, hogy a csak anyatejes babóké rózsaillatú? Mert annak vinnék egy rózsát, és Eszter pelusát, hasonlícccsa má' össze vazzeg. Kép
neet
neet

MMónika!

látom, senki nem reagált még a kérdésedre
Õszintén szóva nem is emléxem, hogy itt valakinek Nyulas Jolán lett volna a választott szülésznője... (persze ettől még vki tudhatja a számát)
az én szülésemnél ügyeletes volt, de 2 órával a nagy esemény előtt műszakváltás volt, így Tóth Irén "fejezte be"

Joli nagggyon szuper volt, pl. hozott vajúdó olajat, gumilabdát, megmutatta a páromnak a derékmasszázst - mer azt persze a papás kismamatornaóra óta már jól elfelejtette... aztán kitalálta és megbeszélte a dokimmal, hogy engedjen el zuhanyozni még a kitolás előtt, mindent elmagyarázott, bíztatott, hogy váltogassam a pózokat vajúdás közben stb. és eleve nagyon kedves és megnyugtató jelenség volt!

ha őt kéred fel, jó kezekben leszel! állítólag gátvédelemben is szuperprofi, és nagyon ért a manapság alternatív módszereknek nevezett természetes szüléssegítő dolgokhoz, a kismamaklubban is ő szokott beszélni a gátmasszázsról, olajokról, málnalevélteáról stb.
igazi "bába" Kép

én is őt választottam volna, ha választok
csak hát nagyon be van táblázva, igyekezni kell nála a bejelentkezéssel
talán a kórházban meg tudnák adni a számát, ha itt senki nem tud segíteni

ki a dokid? és mikorra vagy kiírva?
üdv, v

votiv 8)
votiv

MMónika !

Én nem Jolinál szültem , de tényleg nagyon kedves , és nagyon "alternatív " Kép
06-30-976-6825

Kép
Kép
greenolive

Neet!
A képeim ugyan ott vannak, ahol a mosse képei. Jelszó, stb. minden ua.
beetrix

Neet, Beet fotói ugyanott, ahol Mooseéi Kép

Beet, tök jók a képek, arról meg nem tehetsz, hogy én bénán nézek ki Kép

Eszti nagggyon kis komoly! Olyan édes, ahogy Gréti ásít - asszem ásít, vagy mégsem?
hát még az ikrek! és Lilla! és Nyúl! És Dóci és Petra és Soma és Réka és Vince és Borisz és Beni és Bendegúz és a pocakok és és és szóval mindenki!!!
jaaaj de várom már a következő talit!!

Bogárka, nagyon kellemes utat! Kép

Neet, akkor azt mondd már, hogy mikor érdemes egyáltalán elkezdeni tanítani a gyerkőcöt?
nem akarom én se szvitipájnak meg hánibáninak nevezni Kép

votiv 8)
votiv

Hello Babes!

Vagyok, még egyben !!!!!!!!!!!!!!!!!

Vik itthon, megyünk hűtő, meg MOSOGATÓGÉPET (?) venni (ma lesz meg hozzá a papper), akciós a MM-ban!!!!

Szóval, most emiatt nagy az izgalom.
(Moos, neke is hajrá, fel a mosogatógépért!)

Hűtő már régóta tervezett, meg is van rá a lópé, viszont most láttuk meg, hogy kamatmentes részletre van mosogatógép is 8000/hó és már olyan-de-olyan régen szeretnék és ez most havi 8e és Vik agitál ezerrel, hogy megkaphatom szülcsinapomra de én meg olyan bizonytalan vagyok. . . . jön Hanna, meg mittomén. . . . hogy lesz ez anyagilag

Jaaaaaaaaaaaaaajjjjjj, nemtom mit csináljunk.

Api itt ül mellettem és röhög rajtam, annyira bizonytalan vagyok (ő meg már eldöntötte, hogy megvesszük szerintem, magyarul futom a felesleges köröket) :-)))))))))))))))))

Szóval nagy az izgalom a házunk táján :-)

Na, elmentünk. Csóka Csajok.

ada (39+6!)
Hanna nem akar még kibújni, legalábbis nem úgy tűnik. . . . .

No, csóka lányok!
(Nad, én azt hittem Vik nem akar mosogatógépet, de most kiderült, hogy igenis akar :-))
ada007

Votiv!
Én 15 évesen kezdtem, középsuliban. És ez így jó is volt. Általánosban még annyira nem veszik komolyan! De ha van egy érett gyereked, és kifog egy tuti tanárt (szempilláit rezegtetö, magára mutogatós smiley...Kép), akkor mondjuk 5.-6.tól. De ez csak egy gondolat.
neet, akinek már a lábaujja is vizes (önolvasztó hütö rulez)
neet

Tényleg ennyire utáltok mosogatni? Én belejöttem és már egyáltalán nem zavar. Kép
neet
neet

Köszi, beetes képek megvannak. Jók! Kép
neet
neet

Beetrix, mint azt Votiv reszletesen kifejtette Kép, a te kepeid is szuperek. csak mivel ott van Moose-é mellett, feleslegesnek tunik kulon elkerni a hozzaferest Kép Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ada 007!
Tök jó a mosogatógép! Nagyon élveztem! Most Pesten van! Na ez egy hosszú történet !Szóval ott éltünk egy néni lakásában akivel eltartunk volt !Sajna nem tudtunk menni hozzá, megjelentek a rokonok és most felbontották a szerződést, volt per, meg üygvéd meg minden! Szóval most ott vannak a cuccaink és nincs pénzünk Kb 100e egy fuvar, hogy elhozzuk!
Na! A lényeg, hogy nekem leverte a villanyt! Mindig otthon kellett ülni, hogy visszakapcsoljuk!

Pelus:
Mi is Huggies rajongók voltunk, de átszoktunk a babylovera. Dm vagy Ross termék! Minőségben u.a.! Kivéve az up & go szerű! Mi legalábbis átáztunk!!
1 éve szobatiszta lett a Bence!

Votiv!
a kivizsgálásokkal nincs gond! már megyeik is a beutalókért! de ez a peteéréses dolog! ez nagyon....
A vitaminnak utána fogok nézni!

Nem tudom, hogy Nálatok milyen az idp, de itt gáz! Süt, zuhog, süt és közben zuhog !Idegeim? Na jó! NEm mesélek!

Orvos: Holba Pesten, itt meg .... Még nincs! A körzetim nőgyógy is!

k
kriszta13

Neet, en nem utalok mosogatni, csak rengeteg ido elmegy vele. Raadasul en szazszor annyi vizet hasznalok, az tuti. Ugyhogy par honap biztos alatt meg is terul a befektetes.

Latom, nem ment ez a csodaforum, akkor megnezem odaat, mirol maradtam le.

moose, aki mar hiperszupermosogatogeptulajdonosdecsakholnaphozzakkieskitudjamikorleszbekotve
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?