Egcsi és Berci:
Berci banánt eszik:
Apa megmutatta milyen zenét hallgat:
Házibulit szervezek, gyertek Ti is!
:
Timi

2005.05.07 09:20
Nagyon rá kell ilyenkor szólni, nekem azt mondták, de szerencsére Gergő még nem próbálkozott!
Büdi
Gergő is néha olyanokat tud produkálni, hogy huhúúú!
2005.05.07 20:06
2005.05.08 06:46
Hihetetlen nagy Edina,és nagyon édes.
Linda is nagyon csinos,mint mondja, saját fitnessedzője van.
Sajnos csak kevés időnk volt,de remélem hamarosan megint tudunk találkozni.Esetleg nincs kedve valakinek megszervezni egy nagy talit????
Milyen meglepő,nem???
De aranyos vagy!!!
2005.05.08 15:22
2005.05.08 15:30
2005.05.08 18:20
Nagyon szép kisfiad van,gratula!
Hihetetlenül édes,a tesók szemefénye.Meg persze a miénk is.Ja,és 5 fogacskánk van.
2005.05.08 19:04
2005.05.08 19:39
Sajna még nem az összeset, de ami késik nem múlik!
Legalább már ki lett próbálva a fűnyírónk.
MÉg az én óriásbébimnél is nagyobb?
Döbbenet és az is, amit Gergőd mondott! Még jó, hogy időben elhoztad!
Üdv közöttünk, gyere nyugodtan! Megnéztem a kisfiad a profilodban és nagyon édes kis szöszi!
Most pénteken lett meg az utolsó.
Mászni igazán 2 hete kezdett, addig csak ide-oda tette a fenekét, meg négykézláb hintázott, ja és tolatott ezerrel. Persze mindig a sarokban kötött ki, és akkor meg kiabált, hogy valaki vegye ki onnan.
Amióta mászik hihetetlenül kinyílt Neki a világ, minden nagyon érdekli, mindent meg akar kaparintani, de élmény nézni, ahogy mindent felfedez!
2005.05.08 19:51
Nyolc foga van. Hét hónapos korában egyik napról a másikra nem akart többé szopizni nagy bánatomra. Tápszert eszik reggel és este, egyébként meg majdnem mindent megkóstol. Kunyerál állandóan, ha éhes, vagy ha valaki eszik, akkor közli, hogy "hammm", ha már nem kéri a kajáját, akkor azt mondja, hogy "nem".
) VAlaki volt már ilyen csepp manóval szemészeten? Mit csinálnak?

2005.05.08 20:08
2005.05.08 20:18
2005.05.08 20:45

Csak teát.
), de egyenlőre azt mondja, majd meglátjuk anyagilag hogy állunk. 2005.05.08 21:59
2005.05.08 23:21
2005.05.09 12:13
?! 2005.05.09 14:46
Alig gyoztem vegigolvasni.
Es nagyon fuj a szel.
Mi megyunk a hazibulira.
Mi meg nem voltunk szemeszeten, szerencsere, igy nem tudok irni.
Egyebkent minden elismeresem a tied, hogy miken mentel keresztul Lillaval mikor meg pici volt.
Jo a delutan is.
De ezen a heten mar csak holnap es a szerda jo. Meg jovo hettol keddtol.
Hiszen Lili nem szokott mar delelott aludni. Lili altalaban mindig 7.30 korul kel. Ma is 8-kor kelt.
De azert elofordul, hogy felkel koran, mint ahogy mi felnottek se alszunk egyforman minden nap. Az ejszaka megint nem olyan jo. A fogzas es a natha tovabbra is betesz Lilinek.
De majd ezen is tulleszunk egyszer.
Gratulalok a kisfiad jarasahoz. Ez nem semmi.
Mi meg messze vagyunk ettol.
Mar tud menni ha fogom a kezet, vagy ajtoba, azstalokba barmibe kapaszkodva o is megy magatol. Ulni mar regota tud, forogni egeszen koran kezdte o is. A 2 also foga 7.5 honapos koraban jott ki. A felso 4 10 honaposan, de kozuluk egy meg mindig nem torte at az inyet. Azzal szenvedunk napok ota. Szopizik meg reggel es este, trovabba igeny szerint ejszaka.
Nagyon jo evo. Szereti a mama fozelekeit.
Kepet biztosan lattal mar rola, annyit teszek fel.
Kisfiad nagyon edes a kepen.
Ami a fube valo ultetest illeti, Lilit mar tobbszor kiultettem a szomszed fuvere. Mert nalunk csak most novoget. Lili is imadja csipkedni es tanulmanyozni a fuvet.
Amire csak oda kell figyelni, hogy ne legyen kullancsos terulet, illetve irtva legyenek vagy ne idegen mezon vagy reten ultessetek ki. Szoval a keretetekbe csak batran kiteheteitek egy pokrocra, ha lemaszik, akkor csak nyugodtan. Nem lesz semmi baja.
Nagytali szervezesebe benne vagyok, de van otletetek hol?? Jo lenne! Mikamakka legyen ujbol? Szivesen megszervezem!
Vegre a babaneten is.
De elarulom mindenkinek, csippel nagyon jokat levelezek.
Mi is taknyosak vagyunk egy kicsit, de mivel ez megfazasos, nem virusos, nem hatraltat semmiben. A kedve ugyanolyan jo Lilinek.
De te is johetsz barmikor.
Olyan zabalnivalo.
Mikor egy hosszu ebed utani alvasbol felkel, akkor ugy fogad engem, hogy all az agyban, a szajan fulig ero mosoly es mutat a fuggony fele, gondolom azt mondva: "Mama huzd mar el a fuggonyt, mert felkeltem!". Es mikor elhuzom, elkezd kacagni.
Azokat keri a leggyakrabban.
De amikor a bugyimat vagy a nadragomat akarja a fejere huzni, igazan nevetseges.
Hihetetlen Lili mennyit valtozott. Annyira kinyilt az idegenekkel szemben, hogy a legnagyobb idegennek is megereszt egy nagy mosolyt. Barki kezeben elvan, nem sir utanam. Es mindenkit elbuvol a nagy szemeivel es a mosolyaval.
Vasarlaskor ugy hivja fel magara a figyelmet, hogy elkezd hangosan sikongatni, kozben mosolyogva tapsol az embereknek. Mintha direkt csinalna.
2005.05.09 15:33
Édes lehet,ahogy öltözködik.Hát nem hiába kislány.
Remélem a régiek közül is sokan eljönnének,mert nagyon hiányoznak.
Az újoncainkat meg nagyon szeretném már megismerni.
Örülök,hogy jobban van,micsoda fájdalmai lehettek,ha még szopizni sem akart.Ügyes vagy,hogykitartottál.
Ha megengedi,akkor majd teszek fel képet.
2005.05.09 17:48
2005.05.10 00:20
Most két éjjel kialudtam maga, aztán ma kezdem a tanulást a következő 3 tantárggyal
Megfázás majdnem teljesen elmúlt, csak az idő lehetne már jobb egy kicsit.
Lili imádja a mandarint és a narancsot is, és kiütései sincsenek
A Cebion cseppekről viszont rettenetes élményünk van, utálom, mint a bűnt: Lili kis súllyal, 37 hétre született, ráadásul be volt sárgulva kicsit majdnem egy hónapig, ezért a dokker néni azt mondta, hogy szedjük a cseppet folyamatosan. Na 4 hónapig volt is hasfájás és üvöltés dögivel, kakiprobláma, stb, majd abba hagytuk a cseppeket, és elmúlt, mintha sosem lett volna.
Különben is úgy vagyok vele, hogy magamnak sem szoktam "műanyag" vitamint adni, mert minden évszakban van elég olyan gyümi (pláne most már) amivel lehet fedezni a szükségletet, épp elég műcuccost eszünk manapság. Persze nem vitatkozni akarok, ez csak az én magánvéleményem
Rita már írta, hogy közel laksz hozzá, én meg azt tudom mondani, hogy ha a régi kettesen megyek autóval az a legegyszerűbb út, és még Újpest is többé-kevésbé útba esik, szóval nincs apelláta!
Csak a vizsgaidőszak ami bekeverhet, fáradtan, álmosan még magunkat sem fuvarozom, más életéért meg no pláne nem vállalok felelősséget!
Azért biztos találunk egy olyan napot, amikor egy előtte éjjel egy kicsit lazsálok!
Addig is Levi babának jobbulást kívánok, jól elkapta szegény a betegséget: biztos hideg kőre köpött vagy hideg szélben csókolozott, és az ágy lábára sem húzott zoknit!!!
)
Gergőkéd remélem jól van
Örülök, hogy mostanában nem vagy olyan nagyon kimerült
) 2005.05.10 08:09
. Igazándiból talán jobb is, hogy tegnap nem jöttem, mert elég depis napom volt, én az időre fogom.
De hál istennek kialudtam, így remélem ma már jobb lesz.
Igaz van egy Gyümölcsdesszert nevű Hipp pempő, amiben van valamennyi narancslé, de ennyi, mást még nem kapott.
Nem vagyok meglepve.
Be kellett nyúlnom, arrébbtolni és úgy sikerült visszajönnöm.
2005.05.10 08:41
A Mikkamakka azért volt jó,mert kibéreltük egy pár órára,és így csak mi voltunk.De nyitott vagyok bármire,csak találkozhassunk!!!
Addig semmi ilyen gond nem volt,viszont azóta sem fogad el üvegből semmit.Te is jössz?
Melyik Nyár utcai ovit mondod? Mi a 14-be járunk.Tudok róla jót is,rosszat is.Kata egyik óvónénije egy tündér,és van még egy-kettő az oviban,de valami miatt sok a változás.Minden évben cserélődnek hol az óvónénik,hol a dadusok,nehezen jönnek ki egymással,állandóan vándorolnak.Jó esetben óvódán belül,de sokan el is mennek.Szerintem ekkora gyerekeknek nagy szükségük van az állandóságra.Kata viszonylag könnyen viselte,Gergő viszont nagyon rosszul.Volt,hogy minden nap másik csoportban aludtak,mindig más vigyázott Rájuk.Szegény annyira kiborult,hogy naponta 15-ször volt hasmenése.
Próbáltam beszélni a vezetőnővel,aki erre azt mondta,hogy anyuka sokat dolgozik,és azért,egyébként is túl érzékeny a fiam.Ezzel el volt intézve.Úgy ballagtak el,hogy a saját óvónénijük el sem jött.Van még cifrább sztorim is,de nem fárasztalak.
Sokáig semmi,aztán az első osztályos kisfiam írt a Jézuskának egy levelet,hogy szeretne egy babát anya hasába,és 2003.dec.23-án megvolt az első képünk Bencéről.
2005.05.10 08:57
Nagyon rossz ejszakank volt.
Lili nagyon sokat sirt, meg kupot is kellett adnom, de akkor is. Allandoan a kezevel piszkalta a fogat, meg almaban is.
Barcsak a foga kijonne mar.
Vannak itt babak, akik fiatalabbak Lilinel es jo nagy lepeselonyben vannak. Minden baba mas.
2005.05.10 08:59
2005.05.10 13:47
Majd rakj fel egy párat, ha gondolod.
Pontosan meg tudom mondani, hogy mikor indulunk, de hogy mikor érkezünk?
Gergő délben kajál, aztán én is megebédelek és 1-fél 2 között elindulunk, szerintem fél 2-2 között érünk oda hozzátok. Az jó?
2005.05.10 16:54
Viszont van egy Kismama előfizetéses jegyem és ha valakinek kell, akkor nagyon szívesen odaadom!
2005.05.10 19:15
2005.05.10 20:56
Lelkileg teljesen kivan,kezelhetetlen,verekszik az oviban,bántja a Maxit,és megint velem alszik
Amit abból a szempontból nem bánok,hogy legalább nem félóránként kelt,hanem óránként.
És a Maxit sem mindig kelti fel
Iszonyú lelkifurdalásom van,nem tudom hol rontottam el,már sok tanácsot kipróbáltam,nem jött be.
2005.05.11 08:05
Ne okold Magad,biztos,hogy nem rontottál el semmit.Pszichológusnál voltatok mostanában?Mert írtad,hogy esetleg elviszed megint.Tanácsom sajnos nincs,mert én is mindent úgy csinálnék,mint Te,ahogy olvasom.Ez az együttalvás talán segít majd egy kicsit.
Ügyes Maxikád van.
Sajnos tanácstalan vagyok,mert biztos,hogy pszichés a dolog,de a tanárnéni szerint sem érdemes vele pszichológushoz menni.Ugyanis csak az a baja,hogy maximalista magával szemben,ha valamiben nem Õ a legjobb,teljesen kiborul.A kötélmászás az egyetlen,ami nem megy Neki,de már hetek óta nem is kellett.Először azt hittem,hogy attól fél ennyire,de most már nem tudom.Pedig soha nem piszkáltuk emiatt,sőt rengeteget dícsérjük,és Õ a legjobb tanuló az osztályban,úgyhogy van sikerélménye.Láttam a tanárnénin,hogy úgy segítene,azt mondta,hogy majd próbál utánaolvasni,és leülünk beszélgetni.Remélem megoldódik. 2005.05.11 08:11
2005.05.11 19:46
Hál istennek be volt indulva Mókuskámra, szóval nem hiszem hogy gondok lennének a későbbi kapcsolatukat illetően.
De tényleg, nagyon cukik volta együtt, igaz a fiam eleinte elég visszafogott volt, de aztán később már feloldódott és még "fogócskáztak" is.
Ha valamelyik hétvégén van kedvetek egy délutánt itt tölteni nálunk gyertek bátran!
Remélem a tanítónénivel közösen sikerül majd találni valami megoldást, mert nem lenne jó, ha így maradna!
Horvátország szerintem is jó ötlet, hátha kizökkenti a lelki bajából és talán ha hazajöttök rendeződnek a dolgok. Nagyon szurkolok Neked, mert el tudom képzelni, hogy ez mennyi görcsöt okozhat Nálad! De tényleg próbáld meg nem magadat okolni! Apukám egy ismerősénél a teljesen ok, tündéri kisfiú a testvére születése után teljesen elutasító lett a szüleivel kapcsolatban. Pedig nagyon odafigyeltek rá, hogy nem kapjon kevesebb odafigyelést és mégis ez lett. Nem tudom mi lett azután, majd megkérdezem TÕle, hogy rendeződött-e a helyzet, de Apu szerint ott sem a szülők voltak a hibásak, nagyon sok szeretetet adtak a gyereknek és mégis ez lett. Azért az idő csak rendezi a lelkivilágukat ezeknek a gyerkőcöknek. Én nagyon szorítok Nektek!
Mindenesetre otthagytam Ritánál, ha valakinek kell, vagy tud olyat, aki hasznát venné, az Ritánál megtalálja.
Lehet, hogy kis sózsák Mókuskámtól lenne?
2005.05.11 21:37
Mondtam is a ferjemnek, hogy milyen jo fej es szimpatikus csajszi vagy.
Nem beszelve a tunderi Gergorol. Gyonyoru mosolya van.
Bejott neki a fiatalur:
2005.05.11 22:15
2005.05.12 07:34
Ez most egy izgi időszak lesz az életetekben!
Éjjel az ágyban is szédültem és mikor Gergőt fel kellett vennem, mert nem akart aludni, akkor muszáj volt Karcsinak szólnom, mert féltem, hogy elesek a gyerekkel.

Remélem csak vérnyomás, vagy vérszegénység, mert bevallom őszintén éjszaka kicsit bepánikoltam, hogy nehogy az agyammal legyen valami.
Most is szédülök, abba is kell hagynom az írást, mert attól rosszabb.
2005.05.12 11:35
Nem tudom sajnos mi elozi meg, hogy lepni fog. De azt tudom, hogy ahhoz segitseg nelkul meg kell tudnia allni. Es ha az megvan, johet a lepes.
Jovo heten is jo nekem.
De en csak delelott tudok menni.
Tuldajdonkeppen akkor igazan hatasos, ha lattatok volna a felujjitas elott.
Majd ha mar le lesz vagva az ujonnan elvetett fu, akkor csinalok kepet. Most meg novofeleben van es meg be is kell bokrosodnia. De szerintem mar jovo het vegen le lehet vagni.
2005.05.12 13:04
Nagyon jól éreztük magunkat, egyáltalán semmi köze hozzátok! Én is arra gyanakszom, amire a dokinéni, hogy vérszegény lehetek. Holnap délelőtt elmegyek vérvételre és vizeletre, aztán meglátjuk. A vérnyomásom 100/66 volt, de máskor is ilyen alacsony és nem szoktam rosszul lenni. Ez most elég gáz, mert úgy jön, hogy meglep, nem is számítok rá és már szédülök. Szerencsére nem ájulás, de kicsit tartok tőle, nehogy odáig fajuljon.
Mindenesetre most semmi kedvem a holnapi utazáshoz, de ez van, Karcsi nagyon menni akar én meg nem mondom, hogy ne.
2005.05.12 13:40
Ez tényleg nagyon tud fájni. Szédülés
Ez nagyon rosszul hangzik! Vigyázz magadra és teljen jól a hétvégéd! 3 napra mentek?
Szerencsére nem voltak betegek a gyerekek szeptember óta. 2005.05.12 20:13
Fura volt a pesti lakásban lenni MÍrával utóljára még pocaklakóként volt ott hosszú ideig
Nevettem is jókat mert Bence most kezdett el kúszni és nekem ez nagyon tetszett
Míra nem csinált ilyet
Talán akkor volt csendben mikor a nagybátyám beszélt
Fantasztikusan éreztük magunkat.Szoptattam kávézóban,benzinkúton élveztem
A kávézóban jót röhögtünk miután szopizott a csajszi,pincérnő megkérdezte unokanővéremet övé-e a baba
De előtte meg ott csodáltak minket a távolból.Viszont mikor hazaértünk,fürdés után megint kimászott az ágyából,visszaraktam aztán meg az ágy másik sarkából szedtem ki.
Alig várom már
Vigyázz nagyon magadra.

2005.05.12 20:50
Szombat reggel megyünk és hétfőn du. jövünk.
Ekcéma nem durrant be tőle, így gondolom nincs gond, hogy adom.
Mind a ketten szabolcsi pasiba zúgtunk bele.
2005.05.13 01:15
5 perces sétával a Ligetben ott voltam az állatkertnél, még jól is esett!
De Vera már megelőzött a javaslattal!
Tali ügyben rugalmas vagyok, a hétköznap azért jó, mert a hétvégéken alig várjuk, hogy végre együtt legyen a család, de ha hétvégén van, akkor meg max. apus is el tud minket kísérni.
Nem hiszem hogy napra pontosan kell az egy évet betöltenie, biztos nem lesz gond, de ha van telefonszámod, inkább kérdezd meg őket!
Azért reméljük, hogy mindent rendben találnak majd!
Milyen klassz, hogy jobbak az éjszakáitok!
Erre meg tessék, most a hátad fáj, meg szédülsz! Gyógyulj meg hamar!! Kíváncsian várom, mitől lehet! Ritás randi jó lehetett!
Klasszak a képek!
Hellyel, közzel
Kecó eladáshoz gratula, merre felé terveztek tovább lépni!? azért disznófülü vagy ám tudod, mert le lépsz, mielőtt randizhattunk volna, szépen kibekkoltad, hogy ráfogod a mailre, aztán már költöztök, stb..
De kiszúrok veled, mert még a végén mi fogunk előbb elköltözni Biára, ha minden igaz, bár sajnos csak egy újabb albérletbe!
"Fiút-lányt szeretnénk"-hez a kedvenc tanmesém a kollégám, akinek született egy fia, aztán szerettek volna egy lányt is, próbálkoztak, de fiú lett a második is. Nem baj, majd a harmadik lány lesz felkiáltással nekilódultak a témának, de ismét egy hímtaggal bővebb lett a gyermek. A negyediknél még mindig reménykedtek, de mikor az ikerfiúk megszülettek, feladták a küzdelmet a lányért!
Így lett Kareszunknak 5 fia.
Allergia kijöhet olyan dolgoktól is, vagy olyan dolgok együttes hatásától is, amire nem is gondolnánk, a külső okok és az egyéni adottságok, gének kölcsönhatása is nagyon befolyásolják: pl. lehet hogy ő érzékenyebb volt a levegő szennyezettségre is, vagy a víztartalomra, stb.
. Nekem pl. fluor túlérzékenységem van, (ez nem teljes allergia még, csak pl. ha 1x mosok fluoros fogkrémmel fogat, minden ok, ha 1 hétig, akkor teljesen kiütéses lesz az arcom) , 24 éves koromban egyszer előjött.
Azért örülök, hogy ezen nem veszünk össze!
Jó nyüzsis napjaid volt, ezt még olvasni is elég volt!
Látszik az írásodból is, hogy nagyon fel vagy pörögve!
Küldj ide is egy kis zizegést, mert a vizsgák miatt én most eléggé le vagyok ülve
Mírának utólag boldog névnapot, azt hiszem a héten volt Míra nap!
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|