Sziasztok!
kismama21! szörnyű ami Veletek történt! Viszont a kolleganőm móri, és ő is mesélt már rémségeket az szülészorvosodról. Igen, olyasmi rémlik mint amit a Nau is említ, hogy történt már komoly születési sérülés, sőt... egyéb esete is . Én nem bánom ha tudok ilyenekről, el nem ijedek a móri kórháztól, mert a szülészt választottam nem a helyet. Nem is engedném akárkinek, hogy hozzánk nyúljon. Persze tudom a helyzet kiszolgáltatott...
És most mizujs Veletek? A pici jól van?
Nau! A neve Kilián lesz , ...valószinű
. Nálunk ez egy időben hetente változott. A férjem nagyon szeretné a saját keresztnevét, én viszont azt mondom, hogy bár gyönyörű a neve, de gyermekünk külön egyéniség lesz, ill. a név azért van, hogy megkülönböztessen
Na szóval, egyelőre a Kilián a befutó. Jól megy a vezetéknévhez is , meg tetszik is.
A szüléstől egyelőre nem félek, bár pont azt mondtam, hogy ammennyire EDA ellenes vagyok, ill. amennyire nem félek még a szüléstől, majd biztos ott fogok "meghalni" a fájdalomtól...
Egyébként is úgy tudom Bácskai is EDA ellenes. A lényeg, hogy pont úgy vagyok mint Te, azaz maximalisan bízok benne, így talán ezért nem is izgulok. Léna tényleg szép nagy baba volt!
Nekem is szép nagy pocim van, mindenki azt kérdezi nem ikrek-e? ..de nem!
Viszont én is örülnék ha természetes úton megszülhetném, persze csak ha nem lesz komoly indok a császárra.
Rékára én is tornáztam jó ideig, de mostanság elhanyagoltam..
na majd újra kezdem. Ill. az intimtornát is ellustultam már.. Asszem megyek is behozni a lemaradást! ;)