A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka!

Én is hallottam már, hogy nem lehet tudni kinek lesz teje, kinek nem. Én akarok szoptatni, kiderül, meddig tudok.

A hipergyors szülést én is irigylem. Kép
mkatus

sziasztok,
nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de szamomra annyira "meghato", h ennyien aggodnak a gyermekemert. akarhova megyek, mindig akad legalabb egy olyan "joindulatu" ember, aki szerint megfullad, megfazik, hogutat kap, ehenhal, meggorbul, szinvak lesz vagy suket....... azt meg nem tudtam eldonteni, h a kendo miatt van ekkora "sikerunk", vagy tok mindegy miben hurcolaszom. gondolom, tok mindegy, mert baromsagokat mindig lehet kitalalni. csak miert nem tudjak megtartani maguknak?! bar idovel megszokom: vegulis izgalmas ugy elindulni itthonrol, h vajon mi lesz az aznapra rendelt szent hulyeseg....
bocs ezert a kis kirohanasert. nemreg ertunk haza vasarlasbol...

Pipocseknak sok boldogsagot a Kispicurkokaval, aki nem is olyan kispicur.

Bogarka, jo lehetett a hetvegetek! Kép

Votiv, az ujjadra jobbulast!!! a kadban egyuttfurdest viszont nagyon irigylem!!! KépKép

Stingo, mail megy elobb-utobb Kép

Katus, anyos Kép Kép Kép tenyleg ne hagyd magad. furcsa, de az ember a gyerekeert olyan dolgokra is kepes, amit nem is gondolt volna...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

ja es Norkaeknak is boldogsag-tengert! Kép

Coolio
recca

Bogárka!
Nálunk úgy volt, hogy hazajöttem a kórházból,é s látta B, hogy szoptatok, erre mondta, hogy ő is, ő is!!! Mondtam neki, hogy tessék (még picit örültem is, hogy nem kell majd fejnem), megkóstolta, aztán azt mondta, hogy ez az Igoré. Még egyszer vagy kétszer próbálkozott, de egy két szivás, és közölte, hogy ezt ő nem...Legyen csak az Igoré...Kép
Remélem nálatok is igy lesz!!!! Egyébként sztem érdemes megengedni neki, mert az esetek nagy részében nem izlik nekik már az anyatej!!!! És igy tiltás sincs, meg, hogy a hüjjjje tesó bezzeg ezt is kaphatja...
Az elég ijesztő, hogy a nagytesó meg visszaszokott. De az lehet, hogy ő közben is végig cicizett, nem???? Nálunk ugye, majd' 5 hónap kimaradt cici nélkül, bár miután leszokott, még egyszer-kétszer visszakéredzkedett, de csak egy gyors szopi erejéig. Utoljára decemberben szopizott egyet, akkor elég sokat, után viszont soha többet...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Norkini! Nagy gratula! Kép Mindenki ilyen mázlista gyorsan tud szülni? Kép Írigykedek. Kép

Bogárka

Erről eszembe jutott, hogy anyukám mondta, hogy mikor én születtem, akkor pl. a kórházban éjjel nem hozták ki a babákat (mert persze egyértelműen nem a mamával volt a baba Kép) szopizni, adtak neki teát ha sírt, csak azt a gyereket vitték szoptatni az anyjához, akivel már nagyon nem bírtak... Kép Nappal meg 3 óránként, és persze akkor még kb. 1 hétig kórházban kellett lenni. Most meg azt mondják, hogy pont az első időben a legfontosabb a tejserkentés céljából, hogy minél többször mellen legyen a baba. Ha ez így van, akkor nem csoda, hogy sokan nem tudtak szoptatni, mert nem volt elég tejük.

Na és mosogatógép témában már rég akartam írni, csak mire írtam volna elfelejtettem. Szóval aki akar venni annak nem ajánlom a 45 cm-est, én már bánom, hogy olyat vettünk (én is úgy voltam vele, hogy elég az és kevesebb helyet foglal) mert a tepsi meg a sütőrács már nem fér bele és pont azt a legproblémásabb a sima mosogatónál is elmosni, mert nem fér ott sem, kész küzdelem. Brrr. Meg a nagyobb fazék elfoglalja majdnem az egész alsó részt és azért az ritka, hogy a mosatlan csak poharakból és egy nagy fazékból áll.

Úgyhogy csak 15 cm-rel foglal több helyet a konyhában a 60 centis, de a tepsi beférés mindenképpen megéri. Kép

ruz
ruzicsky

Votiv! Édesek lehettek a kádban. Kár, hogy én nem férek majd bele a gyerekkádba, mert nekünk csak zuhanónk van.

Katus! Nem semmi anyósod van, hogy már a kapron jár az esze. Lehet, hogy a gyerkőc utálni fogja, mint én utáltam gyerekkoromban. Az jutott eszembe, hogy mindenre mondd azt, hogy oké, majd meglátjuk. Aztán mikor eljön az idő, hogy egy csokor kaporral tömné a kicsi száját bucira, hát mondd, hogy oké, de bocs, majd pár hónap múlva, mert még van tejed, és nem jött el a legelési időszak. Én mostanában mindenre azt mondom, hogy oké, meglátom. Kép
Amúgy a szüleinknek alig volt tejük, nem tűnt fel már mindenkinek? Szerintem lehet, hogy volt nekik, csak nem tudták, hogy kell sokat szoptatni, és elapadt.
A nagyszülők meg itt laknak nem messze, nem? Inkább jöttök-mentek, szombaton és kész. Nem kell ott aludni. Pár hónapos koráig meg ki se kell menni. Mondjuk így meg majd ők jönnek sokat, egy egész zsák kaporral Kép

A kajáról az jut eszembe, hogy gondolom én idejekorán kaphattam füstölt kolbászt, mert azóta is az a kedvenc kajám. Egyszer kb. 3 évesen a nagyszüleimnél voltam, hajnalban felkeltem, kimentem a konyhában, és le s fel mászkáltam, míg a papám fel nem ébredt. Megkérdezte, hogy mivégre mászkálok, míg a többi alszik, mire azt mondtam, hogy azon gondolkodom, hogy ilyen korán reggel lehet-e már kolbászt enni. A nagypapám mosolyogva bement a spájzba, ami tele volt lógatva finomabbnál finomabb disznóságokkal, és leszegett nekem egy darab kolbit magában. Be is faltam! Kép

Votiv! Jobbulást kívánok! A korábbi cicibedurranást olyan ügyesen legyűrted, akkor ez meg se fog kottyanni neked!

Jucus! Én soxor fogyózom és tök soxor falok bébiételt, mert tök egészséges, és pici adag, és olyan fini! Még só sincs benne! Kedvencem a paradicsomos krumplis hal. Úgyhogy biztos nem fogom óvni ezektől a kőcömet.

Norka! Hagy boldogságot kívánok a szuperpicivel!

Ruczi! Apunak is van tanyája, mindig is termelt rajta gyümölcsöt, zöldséget, és mindig is kezelte vegyszerrel, mert semmi nem lett volna belőle, ha mondjuk nem permetezi be időben a cseresznyelégy ellen a fát, és totál kukac az egész. És ha nem permetezi a szőlőt, akkor úgy tönkremegy, hogy öröm nézni. Úgyhogy én nem tudom mi a bio, de legutóbb, mikor bio zöldhagymát vettem, nem hiszitek el, de az első levél alatt a fehér részen totál kukacos volt, ott éldegéltek szépen. Köszi! Kép

Ancsipancsi
huszonvalamennyi Kép

ancsipancsi

Recca!

Már én is érzem, hogy a gyerekemért tűzbe tudok menni. Kép Õt tuti megvédem, pláne anyós előtt.
Lehet, hogy nem olyan rossz, csak olyan kétszínű. Kép Most is megszervezte a múlt hétvégénket. Addig csűrte-csavarta míg belementünk, hogy a hétvégét náluk töltsük. Aztán a lányának már azt mondta, hogy úgy volt, hogy anyuékhoz megyünk, és nem hozzájuk. Nem is tudták, hogy megyünk. Nekem meg vérzett a szívem, mert anyuéknak vasárnap volt a házassági évfordulójuk, és mindenképpen otthon akartam lenni, de így nem voltam. Aztán úgy csinált, mintha nem is így lett volna.
Most meg kérdezte, hogy hétvégén náluk leszünk-e, mert az egyik rokon össze akarja boronálni a családot (ők egyébként nagyon aranyosak, szeretnek minket, meg mi is őket. A feleség az imrében dolgozik, így oda is hívott a telefonhoz hogy jól vagyok-e, stb. Anyós meg ott toporgott mellettem, és mindent visszakérdezett, amit mondtam. Be is fogtam a fülem, hogy ne őt halljam. Kép ) Szóval, hogy szombaton ráérünk-e. Mondtuk, hogy szó nem lehet róla. Erre: ezek haza akarnak menni!! És nem lesznek ott!!
Azt hittem leütöm, vagy valami haosnló. Aztán az értésére adtam, hogy hétfőn még ő szervezte így az életünket, és egyébként is nekünk múlt hétvégén otthon kellett volna lennünk. Csak hebegett, nem tudott mit mondani, de végülis utánnam jött, és bocsánatot kért!! Kép
Nem mondtam neki, hogy mi miatt. Meg minek akarok én hazamenni már csütörtökön?? Hivatalos ügyet kell intézni, de persze ezen is paffogott, hogy én oda már olyan korán hazamegyek. Kép

Jajj istenem!! Már nem tudom ezt a nőt hogyan kezelni.. Kép Kép Kép
mkatus

Hello Lányok!

khmmmm HÍREK!!!!!!!!!!!!

"Ma 10:55-kor megszületett Panna Réka csajszi. Turbó/szuper szülés volt KépMár szopizott és kidőlt. Puszi, Norka "

Juhééééééééééééééééééj!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULA NEKIK NAGYON NAGYON!!!!!!!!!

(Mi még egyben Kép)
ada007

Aha, Neet beelőzött.....hát, sebaj...

Bébiétel vs. biokaja:
A bébiételeket rendesen ellenőrzik, minden gyártási egységnél mintát vesznek, és bevizsgálják! a biokajára (pl. piac, biobolt) meg rámondja Mari néni, hogy ő persze nem permetezte, egyébként a termelőket évent EGYSZER ellenőrzik csak!!!!!!
Szóval az egyszeri anyuka így legyen okos.

Ave anyatj iskolás korig!!!!

Katus: még most tedd helyre anyóst, később már sokkal nehezebb lesz!!!

Na, mentem, döglök egyet, mert kipurceválódtam a nagy rohangászásban.
ada007

Ancsi

való igaz, hogy a nagyszüleim permeteztek pl. krumplibogár ellen, meg a szőlőt is, de mikor írtam csak az volt eszemben, hogy mi a kertünkben sosem. Igaz, hogy mi nem vettük olyan komolyan a dolgot,mint a nagyiék mert csak kis konyhakertünk volt, meg néhány gyümölcsfánk, meg eper, meg málna, meg ribizli Kép. De én nem emlékszem arra, hogy a gyümölcsfákat pl. permetezték volna, mi se, mondjuk volt egy-két kukac, de legalább bio volt, sőt tápláló, mert még husi is volt benne. Kép Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Norkának sok boldogságot a babához, és gratula a gyors szüléshez. Szüléstörténetet kérünk!

Valaki elküldené nekem azt a szopis tiltólistát? Csak szórakozásképpen olvasnám el...

MKatus!
Részvétem. Evésbe ne hagyj beleszólni, nálam is bejött a mosoly: majd meglátjuk... Aztán úgyis azt csináltam, amit akartam. 6 hónapig csak anyatej, utána lassanként alma, krumpli, stb. Biopiacról amúgy, meg bébikaját is adtam neki. A HIPP bio-t. Nem mindegyiket szerette, de nekem jól jött, ha épp nem volt idôm/kedvem fôzôcskézni, turmixolgatni neki. Csatlakozom a mókuselémenôkhöz.
Amúgy biopiacból nagyon tudom javasolni a szombatit, ami régebben a Marczibányi téren volt, de most átköltözött a MOM M?v. ház parkolójába. Tök szép, kulturált, és minden van. Bio mangalica kolbász is, nyamm. Na, azt pl. eszem néha kicsit. Vajon abban is van az az izé, ami a vaddisznóban?

Nagyobb tesvér és a szopizás-ügyben: nálunk Ábel 1 éves koráig szopizott. Hazahoztuk Simont, szoptattam, Áb megkérdezte, micsinál. Mondtam, ô innen issza a tejet. Mire ô: én is kérek tejet! Kapott a cumisüvegébôl, megnyugodott, azóta nem is kerül szóba a dolog. De sokan azt mondják, amit ti, hogy hagyni kell nekik egyszer-kétszer, és nem og ízleni. Nekem valahogy nem jött ez a dolog természeresen, de nagyon örülök, hogy sikerült így leszerelni a nagyot.

Bogárka,
mi is mennénk a talira, a nap mindegy. Majd küldök mélt is.

Hinye mennyit írtam!

Csók
Bori

Ja, és még eszembe jutott valami Kép: Hasleszorítás: a homokzsák anyáink idejében volt divat valóban, nekünk már itt a szorítóbugyi. Nekem nagyon bejött, teljesen visszament a hasam az elsô gyerekem után. Most még nem, ugyanis az a 2.5 kg plusz, ami még rajtam van, az mind oda sikerült. Szerintnem egyébként azért jó ez a bugyesz, mert ugye az ember lánya (legalábbis én) a 9 hónap alatt elszokott attól, hogy a hasizmát s?r?n használja, tehát most is azon kapom magam, hogy majdnem kidugott hassal járkálok. Szóval jó a bugyi eleinte.

UFF
borri

hali,

csak bekukk,norkinak nagy gratulaKép

cupp
Vendég

NorkaKép
GRATULALOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Mi meg zartak vagyunk,viszont Akos feje mar teljesen beekelodott,doki szerint ranehezedik a mehszajamra.Ha nem indul be a dolog,jovo heten befektet,de addig csak kibujik a KisfiamKépKépKép

Kismamaboltban lehet kapni ilyen hasleszoritos bugyit??Szerintem be kellene szereznem egyet mindenkepp,mert hatalmasat nott a pocim,nem tudom,hogy fog visszaallni eredeti allapotara...

Pusz
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bogárka! Köszi a választ! Én is úgy gondolom, hogy jó fej a doki!
valaki

Norkininek És Pannának gratula!

Csajok!

Majd rájöttök,hogy nem kell mindent túl lihegni és görcsösen betartani!Én már rájöttem!Nem is vagyok most elmebeteg mint szegény Sománál,akinek cumisüveget sem vettem mondván,hogy na az én kölköm csak cici 18 éves koráig(Votiv anyuka után).Aha!6 hónapos koráig tudtam szoptatni csak és úgy,hogy kapott tápot is.Na ennyit az elvekről!Tápos csirke volt de a mai napig semmi baja,kb.2x volt lázas egy napig .Én is jónak tartom a hosszú szoptatást de azért ne essünk már a ló másik oldalára kérem!De azt hiszem erről már vitáztunk egy jót pár hónappal ezelőtt!

Mindenki adjon azt a dednek amennyit tud és akar!Punk-tum!

További jó görcsölést:lazaJucusKép
20170114224602

LazaJucus!
Teccik a hozzáállásod! Kép

De a legjobban Norka teccik most, épp az imént beszéltünk. Kép Olyan volt a hangja, mint aki épp nyaral. Kép)) Beérkezés után kb 30 percet töltött a szülöszobán, és már megölelhette a kiscsajt. NEM CSÁSZÁR!! A háttérzörejböl kivettem, hogy épp látogatókat fogadott, gyereket nevelt, stb. Hát ez a nem semmi. NAGY GRATULA NEKIK mégegyszer, még sokszor!! Kép

Oxi, ha olvasol, vagy ha valaki meg tudja üzenni, nézz be a tizenkettes szobába! Kép
neet
neet

Hú, irigykedek!!!!!

Én is csak 30 percet akarok szülni, lehet olyat?????
ada007

Szia Lányok!
Most a változatosság kedvéért este írok.

Szóval a hétvégén tovább gyakoroltunk az úszás vizsgára, de csak lightosan. Majd vasárnap elkövettük azt a hibát, hogy kicsit céltalanul elmentünk a corába bevásárolni. Lilla 1óra után feladta és mega morcira váltott. Így lelkismeretfurdalásom volt, hogy elcsesztük a napját,mert aludni egy ilyen helyen nem tudKép
De nem ülhetek vele mindig otthon.

Ma kiborultam a mi kis postánkon, mert 45 percembe került, hogy feladjak egy csomagot külföldre. Belátom sokat kértem a postától, de én már csak ilyen vagyokKép

majd 3/4 2-től 1/2 4-ig a gyerekorvosnál dekkoltunk. Képzeljétek Lillával kell mennünk a Heim Pálba a szemészetre, mert úgy tűnik kicsit kancsal a jobb szemére. Remélem nem bántják majd. Tényleg másnak is kellett már vinni babát ide?
Informálódtam darázscsípés témában. Ha csak dagad a csípés területe akkor Fenistil ha fullad azonnal mentő! Hát ennyit és is tudtam volna.

Votiv köszi a homeos tippet a striákra, sajna én is meg vagyok áldva velük.

Bébikajával kapcsolatban én azt a kompromisszumot választottam, hogy egy héten 2-3 szor kap bébikaját és a többi napon én főzök. Ez azért is praktikus nekem, mert sok olyan dolog van , amit mi nem eszünk( pl. borjúhús),de neki még kell és ilyenkor a Hipp jó megoldás. Vagy inkább menjek a mókusok elé?Kép Úgy is kiváncsi vagyok a vérszomjas fenevadakraKépJucussal pedig egyetértek ha elmegyünk én is ilyeneket viszek.

Bár tényleg megérdemlema mókusokat, mert ma egy pillanatra nem figyeltem oda és a gyerök lecsúszott a kanapéról. Szerencsére nem magas így nem ütötte meg magát nagyon, de nem vagyok büszke magamraKép

Az éjszaka Manókával álmondtam, hogy találkoztunk a korházban, jött szülni. Vajon ez mit jelent?Kép

Ja én egyébként az első 3 héten használtam haskötőt és szerettem, mert megfogta mindazt, ami céltalanul ott rengett. Emlékszem tüszentettem és a hasam elkezdett önállóan mozogni, nagyon furi érzés volt.

Isten hozta Norka babáját a földön!
beetrix

Ide nekem azt a pár napja emlegetett homeos linket!Nemtalálom!

IdegesJucus
20170114224602

Sziasztok!

Manó27!
Amikor én néztem kádat, 3 méret volt! Párom leszúrt, mert a legnagyobbat vettem! Most meg tökre örülünk, mert Timi most kezdi ezt kinőni! A kisebbel nem tudom mit kezdtünk volna most!
Én teszek bele pelust a babó alá, azzal mosom a popóját!

Most olvasok tovább, csak ez le akartam írni!
ildi76

Norka!

Gratula a gyors szüléshez!KépKépKép

Jucus!
Ha végig beválik az oktatód megadod a nevét? Hova jársz vezetni? Ide a Műv. Házhoz? Én annak idején egy ritka bunkó fazont fogtam ki! Végig a nőket szídta, hogy így nem tudnak vezetni, meg úgy! Szerintem azért nem merek azóta sem kocsiba ülni!

Ildi
ildi76

Ildi!

Igen!A MAzsola-Tanodában oktat.

Jucus
20170114224602

Katus, én ha lehet, még félévnél is tovább adnám neki a tejet, mert ez az egyetlen "ellenőrizhető" táplálék Kép
de attól tartok, egyszer csak úgyse lesz elég a tejem Istinek, úgyhogy legkésőbb ha suliba megy, majd adnom kell neki szendvicset is... ez az élet... (Votiv elnyom egy sóhajt KépKép)

a bébiételekkel szemben vmiért averzióm van, akkor már inkább egy reszelt alma, krumplipüré, répafőzelék stb.
de a franc tudja akkor is, honnan van az a krumpli/répa, mivel vegyszerezték stb....
és az ember nem mehet folyton a biopiacra...
a héten lesz szurink, akkorra mondta a dokibá, hogy megbeszéljük, hogy/mikor kezdjük a hozzátáplálást
a tápszert egy az egyben átugorjuk

tehéntej: max 2 deci naponta szoptatás alatt
ugyanis nehezebben emészthető, mint a hús il. bármi egyéb
Isti teljesen felfúvódott tőle

de ez hónapokkal ezelőtt volt, most már bármit ehetek, oké, legfeljebb lökhajtása van Kép
azért a töltöttkápit meg a borsófőzeléket még eddig nem mertem kipróbálni,
de a káposztástészta, morzsáskarfiol stb. már sima ügy
szóval csak szép lassan, fokozatosan...

votiv 8)
votiv

nahááát,
jó pár óra különbséggel sikerült ugyanazt az üzit elküldenem, csak nálam közben kiírta, hogy internál szerver erór...
boccccs

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Ajanlom mindenki figyelmembe:

http://danielfairbanks.pseconds.com/jude.htm

Dori

Ada, mikor er vissza a doktorno? Hatha szeretne megvarni a lanyod.Kép)
Csodalkoztam, hogy nem a Bencsiknek adott at.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Voltam Oxinál a H-ban
találkoztam Oxipapával is, aki nagyon kedves és szimpatikus volt!
ebből már kiderült, hogy ma nem engedték haza Kép
talán holnap...
de szegénykét a frászba kergetik a bolond dokik+uh-sok Kép
na és már nagyon várja a felmentősereget!!! Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Norniki
Nagy-nagy gratula nektek! Sok boldogságot idekint az apróságnak! Én is így szeretnék szülni!

Bogárka75
Nekem Andris 3 éves volt, mikor Viktor született, régen nem szopizott, mégis közölte, hogy ő is kér. Megegyeztünk, hogy amit utána lefejek, azt pohárból megihatja. Hát, neki ízlett is. Hónapokig kért legalább naponta egyszer. Úgy gondoltam, ártani nem árt neki, nekem meg az az 5 perc fejés megéri, hogy legalább erre nem féltékeny. Ez meg egy kis babusgatás meg is oldotta nagyjából a féltékenykedést.

Recca
Gyakorlott anyukaként mondom, tök mindegy, mit csinálsz, unatkozó nénik-bácsik mindig lesznek. Nagyobbik fiam szerencsére hamar megtanulta ezt a mondatot "hagyjál békén". Onnantól nyugság volt. :o

Kolbász
Annyit dumáltatok róla, most megyek és megnézem, van-e még itthon, mert nagyon szeretnék azt vacsorázni. Nyami!

Pussz:

Murr
murr

Murr, ok. "hagyjal beken" megjegyezve, mint kulcsfontossagu mondat Kép

Coolio
recca

azt elfelejtettem, hogy Oxi mindenkit puszil!

a mai nap legjobb vicce: a védőnőm azt mondta, Nizorallal mossam Isti koszmós fejét.

a második legjobb vicce: azt mondta a védőnő, "milyen jó gyerek ez az István, vannak ám igazi szörnyeteg kisgyerekek is!"

votiv 8)
votiv

Megbögetös Dora!
Kép
neet
neet

Szép estét mindenkinek!
Beetrix hiába is álmodott bármit, még mindig itt vagyunkKép

Norkának hatalmas gratula (és egy csomó irígy szmájli a 30 perces szülés miatt)!

Hú Votiv, ez a védőnő tényleg marha vicces, nem szóltál be neki?

Szoptatásba csak óvatosan szólok bele tapasztalat híján, de azért megdöbbentett, amikor a mostani Kismamában azt olvastam, hogy egy gyerkőc 39 hónapos (!) koráig szopizott. Hááát, én ezt csöppet túlzásnak találom...

Aztamindenit, hogy feszül a pocakom (asszem sok volt a pizza vacsorára). Megyek, pihizek egy kicsit.

Ja, hasleszorítós bugyogót hol lehet venni?

Jóccakát mindenkinek!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!
Nagyban a mai termés visszaolvasásáná ljárok, csak ezeket nem akarom elfelejteni! Kép A szőke tincseim!

Fütyi tisztítás: ne ez nekem is egy kényes dolog! NEm csavarom a szót! A dokink, Pesten, azt mondta, hogy 1,5-2 éves koráig, nyugi! Szépen lassan huzogattam, fürdetés után. 3 éves vizsgálaton a helyi doki azt mondta, hogy egy kicsit le van tapadva és fürdetés közben a vízben kell húzni! Attól a npatól kezdve úgy tettünk. Már Bence is csinálta. A nap úgy feb vége környékén volt. Tegnap este megtörtént a nagy esemény! Szépen feljött! Az én pici fiam jól meg is ijedt! persze a hülya anyja meg még kaibált az Apának! Szóval azt mondja, hogy orra van a fütyijánek! Kép NEm merem elírni, hogy hogyan beszéltük le róla! Kép
KÁd: anatómia kádunk volt.
homokzsák: nem tudom, hogy mennyi ideig hagyják a kórházban rajta, de a Kismamában régebben olvastam, hogy külföldön ez bevett szokás. Utána jöhet a haskötő.

Egyenlőre ennyi!
Megyek tovább visszaolvsni! Kép
k
kriszta13

hánnemigaz! most hívtam Oxit, hogy elmondjam neki a nagy hírt, erre már ott ül Norkánál!!!
és már nagyon várják a Többieket Kép

ma az volt az osztályos, akinek nem mondjuk ki a nevét, szóval holnap szülhettek! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Csak nem Voldemort, Youknowwho? Kép

Nézzétek már meg Dora linkjét, csak én vagyok ilyen szenzodüne, vagy ti is bögtök rajta?

Oxi, Norka!
Kártyát vittetek meg sört? Kép Kép Kép Kép Kép Kép
neet
neet

SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ NORKINI-CSALÁDNAK!!!!Kép PannaRéka egy kis szélvész Kép

Dora,
köszi nagyon megható volt!!! Kép

BÉBIÉTEL + SZOPTATÁS,
Jucus, amit mondasz, oly igaz!!! Kép legközelebb ténlyeg többet kell dumálnunk Kép Én Dócinak 5 hós korában már adtam kóstolni almát, és IMÁDTA, és azóta is a világ legnagyobb pocija Kép
Ja és szoptatós anyukák: CSAK anyatej, DE: melyikőtök nem adott neki: homeos szert, teát puffadás-hasfájás ellen, infacolt stb.? KépKépKép ennyit a kizárólag anyatejről KépKép Én legalább elmondhatom, hogy a lányom anyatejen kívül egy korty mást nem kapott 4 hós koráig KépKép akkor én győztem? Kép ja mégsem... mert D-vitamint én is adtam Kép hehe
Sokáig - na jó két hétig - bébiételt is úgy gondoltam, hogy majd főzőcskézek, aztán lett belőle hipp, és most már főzőcskézek is Kép

Votiv,
kacarászok védőnénin Kép

Oxi,
igazi előretolt helyőrséggé nőtted ki magad Kép gondolom, már szívesen hazatérnél Kép

vera a jókedvű
kisün

Neet,
én is itt bőgtem Kép aztán rögtön akartam is ilyet Kép HORMONOK!!!! Kép
szerinted doesheknowthatyouknowwhoishim? Kép
kisün

Oxihiradó

GPRS nem megy, ugyhogy megint oxiapanak tollbamond.

Megtaláltam Norkát, kicsit még fáradt, de a babával eggyütt jól vannak, mindenkinek üdvözletét küldi.

Összefutotam doktor Sz-val, holnap reggel meg szeretne vizsgálni...

Más nincs illetve hosszú, lehet, hogy holnap megyek haza. Hosszabb beszámoló majd akkor.

Jóéjt Oxigén

KépKép
oxigen
Györköny

Ja, és ezt már rég akartam, bocs az OFFért.

Ide megyünk mind: Kép

Kép
kisün

Oxi,
drukkolok, hogy hazaengedjenek Kép

vera
kisün

Manóka, Ada

Jöhettek nyugodtan, Norka is egyedul van a szobában és én is. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Pusza!A vizsgálata nem vészes,de azért készülj fel valami frappáns beszólással ha kekeckedne!

Norkini Pannájának az én Pannám drusza puszát küld!Kép

Kisün!
Na ugye,hogy ugye?!Egyébként nagyon félelmetes ez a kép!

JucusakiegyóránkeresztülaltattaPannát
20170114224602

Neet
Én is bőgtem. Ez gyönyörű!
Vagy én vagyok kicsit állapotos? Kép

Jó éjt nektek:

Murr
murr

Hello Lányok!!!

Norka, Oxi, jövüüüüüüüüünk, de kizárólag csak a dokiváltás után érünk majd be dlelőtt a kórházba, oké? TudjukKivel nem akarok egy mosoly erejéig sem talizi...

(Úgy beszélek, mintha lenne valami előjel....pedig nincs is, bebeeee; ez a Juanita itt érettségizik a pocómban, stipistopp emelt szintű matek!)

Ja, és Julio üdvözletét küldi ám Nektek csajok, hogy néha lefoglaljátok a csendes őrültté kválni kezdő, mindenórás, 40+lassan4 feleségét és a virgonc kislányát.

Csóka, Ada
ada007

sziasztok!
Oxi!
Kitartás!!! Kép És küldök neked pozitiv energiákat holnap, hogy minden baj nélkül megúszd a vizsgálatot!
Egyébként kideritettem, hol rendel magánban. Akinek kell, elküldöm a cimet!!! Kép
És hogy van ez, hogy egyedül vagytok a szobákban?????? Nálunk nem volt ilyen luxus. Én csak egy éjszakát voltam egyedül!! Egyébként a 12-es szoba, pont a 13-as mellett van...Kép És én tudom, hogy az hol van....bibibiiiiii!
én is akarok holnap látogatni!!!! Kép
De úgy lenne az igazi, ha közben Ada és Manóka és Kriszta is befutna!!! Kép

Jucus és a többi mókus vacsi!
Ismeritek a "mókuska, mókuska, felmászott a fára..." cimű dalt???? ez jutott eszembe arról az off képről.
Vera!
Én azt mondtam, hogy 6 hónapos koráig csak anyatejet EGYEN!!! Hogy mit ISZIK, az nem érdekes...Kép Egyébként elsőszülött először 5 hónaposan ugrott rá az épp általam rágcsált almára, de többet nem adtam neki! Kép
Ada!
Ma mi is voltunk a MM-ban, és kaptam egy hiper-szuper konyhai robotgépet, azt az NDK-st, leszedhető tetejűt...Kép adtak hozzá ajándékba fagyikészitőt meg citrusprés, férjem meg tök mérges volt, hogy akkor ezeket majd hova rakjuk, mert az biztos, hogy használni nem fogjuk...Néha olyan fafejű...Kép
Zsanci, yeahyouknowme...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Kérlek azt a homeos linket amit az oltásokkal kapcsolatban linkelt be valaki írd már be ide nekem mert nem találom és neked biztos meg van és Te aranyos vagy nem úgy mint a többiek akik rám se hederítenek és küld el a privát rendelő címét is(hogy hogy van neki olyan?)

Nálunk mókuskás dal Soma kedvence mama előadásábanKép
J.
20170114224602

Zsanci,
oszt mi az különbség a kettő közt, és mért nem érdekes? Kép hiszen nincs még külön gyomrunk ÉTELRE meg ITALRA Kép ... szegény elsőszülöttedet meg majd valószínűleg almamegvonási szindrómával fogják kezelni később KépKép
OFF: ez a kép texasi "kertünkben" készült, tele volt mókusokkal, egyébként egyáltalán nem aranyos állatok, olyan kis puffogó méregzsákok, szerintem ha nagyobbak lennénk, nem akarnánk mi a mókusok elé menni mert jól megszívnánkKépKép

vera
kisün

Jucus!
mél megy...
És a mókuskás dalban nálatok is meghal a végén a mókus???? Kép Mert egyik ismerősöm úgy ismeri...

Én is megnéztem ezt a linket, amit Dori mutatott. Én nem sirtam, hanem mosolyogtam!!! Olyan jó ilyet látni!!! Fülig ér a száááááám...Kép igy ni

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci II.,
de értem én, értem, nehogy azt hidd, csak kötözködtem kicsit, de most már elfáradtam, és abbahagyom KépKépKép
kisün

Zsanci,
én mosolygás közben bőgtem Kép
kisün

Zs!

Csak eltörött a lába a Mama verziója szerint!

Mél azt hiszem most jött meg,megyek megnézem!
J.
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?