Hanzi! Csak tegyél fel képet, érdemes volt! Marcus titkár úrnak jobbulást!
2005.05.03 13:47

Cska én vagyok ilyen döntséképtelen? A bölcsi olyan egyszerű volt, egyértelmű volt hogy ide jön és kész. 2005.05.04 10:22
Csak hogy kicsit jobb idő volt, nem nagyon voltunk itthon
Hétköznap mentünk le, fagyizni, lasztizni, játszózni stb., hétvégén meg programok.
Ráadásul a folyosón kint van a rajza, ahol lerajzolta magát meg engem
Addig Máté anyummal, simán aludt 3 órát, úgyhogy sok dolga nem volt mutinak
Mindkettőtöknek! Nem egyszerű ellátni őket betegen az tény, de nem olyan vészes (á, dehogy...
) Remélem, most már nem lesz nálatok se több nyavalya, csak jön már a jó idő!
Jó nagy lehet, sose volt az a kicsike alkat
De ne add fel, valóban nem szabad megalkudni, azért az ovi már komoly dolog!
2005.05.04 10:56
2005.05.04 12:38
Cska most szegény kölyök úgy néz ki a szúnyogcsípésektől, mint ha éppen a trópusokon mocsarat irtanánk...
2005.05.04 18:51
2005.05.04 21:15
És szeretem, hogy kissé elszigetelten vagyunk itt. És gyönyörű, és tiszta a levegő, megsüketülök a madárcsicsergéstől, rendes kis bolt van, hiperek meg mindkét irányban a közelben. Állítólag jó az ovi meg az iskola is, az iskolát különösen dicsérik. Mondjuk itt csak ez az egy van. Válogatni nem nagyon lehet
De be lehet vinni a kölyköt Szentendrére vagy Dunakeszire, én ezt nem akarom. 5 milla alatt lehet telket venni és 20 alatt házat, kisebb, téliesített nyaralót meg már 10 körül. De ha megnézted az ingatlansokat, akkor láttad. Lakik itt egy ember egyébként a Hungaroringről
Beszéld rá a családot egy kirándulásra, nem lehet, hogy beleszeretnének? Szólj és körbeviszlek, még kaját is kaptok nálunk
2005.05.05 16:37
. Ennek egyenes következményeként a babát csak pizsamában látta és hullaként zuhant az ágyba. De legalább a nagyszülők kibabaázták magukat.
.
. 2005.05.07 17:51
2005.05.10 13:39
Még a végén beszélni fog
2005.05.10 14:44
2005.05.10 17:54
). Õ is lassan javul, de biztosan. Azon kívül, hogy folyik az orra, meg köhög (már keveset), semmi nem látszik rajta, sőt! 2005.05.11 06:30

Emmával is gondok vannak éjszaka, nehezen alszik el, követel hogy legyek vele ott, kb 1 óra az alataás, miközben régen (2 éves koráig) kb 5 perca altt elaludt és egyedül. Éjjel is sokszor ébred, fél a madár csicsergéstől azt mondja. Én meg lassan de biztosna kipurcanok. 3/4 6-kor kelek, legelőbb 11-kor alszom el, de pl hétfőn Emma még 11-kor hisztizett. Dolgozni is kéne, időnként abszolút nem ahaldok, nem tudok figyelni. Közben még az angol is, tegnap is 1/2 10-1/4 11-ig írtam a leckét, és ez még jó nap volt mert sikerült Emmát korán elaltatnoi miután az össze plüss madarat kiebrudaltuk a szobájából. Most is rohannom kell,mert 1/2 8-kor kezdődik az angol. 2005.05.11 14:57
2005.05.11 21:17
2005.05.12 10:31
De ahogy látod én sem vagyok most a helyzet magaslatán.
Bár tudom ott elég ijesztő lehetett. ma Emma biciklivel ment a bölcsibe babakocsi helyett, közölte a férjemmel hogy ő már nagy. na kiváncsi vagyok holnap reggel melyiket választja
2005.05.12 10:37
.
). Nekünk aznap keményítő napunk lesz, de Papi kifejtette, hogy ő beleőrül, ha nem ehet a pörköltből, csak a sós krumplit rághatja. Mire felkínáltam neki, hogy ha vasárnap víznapozik, hétfőn pörköltözhet. Õ boldogan belement. Namármost, ha én nem tartok vele, akkor kétfélét kéne főznöm, ami elég gáz, őrülök, ha egyfajtával elkészülök...
. 2005.05.13 13:08
2005.05.14 14:03
Én egyébként az utolsó víznapomon állat voltam, mondjuk ez nem csak rajtam múlt. Kötözködtem meg minden, bár hozzájárult, hogy az ember aznap fogott egy szép nagy pontyot és halászlét főztek egy barátjával itt az udvarban, bográcsban. Illatáradat ezerrel. A haver épp a legnagyobb nyugalomban volt, mert elutazott a család a két gyerekkel, ő meg egész nap pecázott, szóval az ő idegei rendben voltak. A mi gyerekünk viszont ráizgult a tűzre, mindenáron bele akart mászni, aztán megterítettem a fiúknak és végignéztem, hogy esznek, közben jégbe hűtött ásványvizet kortyolgattam. A maradékot elajándékozták a szomszédnak. Majd ők söröztek, én tovább kortyolgattam a vizet, aztán Miksa a tűzélménytől fölspannolva még este 11-kor se alaudt. Végül az apja fölment, hogy majd ő elaltatja, beültek a fotelba, és olyan sokáig csönd volt, hogy fölmentem megnézni, melyik aludt el. Namost mindkettő, csak a gyerek épp majdnem leesett a földre, aztán arra felébredt, hogy elkaptam. Kezdtük újra az altatást, majd amikor éjfél körül végre lementem, akkor már eléggé ingerült voltam. Pár hónappal később a haverunk meg is jegyezte, hogy hátrányomra változtam. Basszus...
2005.05.15 10:35
Hívjál majd, ha gondolod, szerintem holnap is kint leszünk.
Tehát az én fiam sem egy nyugis gyerkőc...
2005.05.15 13:42
Most jól vagyok, bár kicsit sokat kivesz belőlem a közelgő esküvő, és tényleg most is fogyózok
2005.05.15 17:29
2005.05.15 20:54
Mármint írtam már, hogy amióta jó idő van, délelőtt amíg alszik Máté (rekord 3-4 órákat), takcsizok, főzök stb., ebéd után meg húzunk le, megyünk Regiért, játszó, vásárlás, szóval este jövünk. És annyira kifáraszt ez a nyüzsgés, hogy fogalmam sincs mi lesz nyáron, ha Regi is itt lesz velünk egész nap
Kijött mind a 16 foga végre, úgyhogy már csak a hátsó négy maradt jövőre
Amióta túlvagyunk ezen is, alszunk, mint a bunda, úgyhogy (kopp-kopp), csak jót tudok írni róla. Most már annyi galibát se csinál, mint pár hónapja, megtanulta, mit szabad, mit nem, és szót is fogad szerencsére. Regivel egyre jobban eljátszanak, én meg élvezem ennek előnyét
Amúgy kegyetlen autó és labda rajongó, természetesen ezt a két szót használja a legtöbbet!
Illetve annyi még, hogy az elmúlt 2 hétben én is betegeskedtem, volt, hogy a hangom is elment (irtóra jót mulatott rajtam lányom, nem tudtam ordibálni vele
). Úgyhogy még az antibiom végét szedem, sajnos muszáj volt
Nem lehet könnyű....
És fotókat is kérünk! Megmondom őszintén, hogy a terhesség alatt mi is lányt akartunk újfent...de én örültem a legjobban, mikor megtudtuk, hogy fiú lesz! És persze, akkor is boldog lennék, ha csaj lenne ő is, de valahogy számomra így kerek a világ, hogy mindkettőből "van itthon" egy-egy
Természetesen most már el nem tudnám másképp képzelni!
Kérünk majd tőled is képeket!
Nagyon közeleg a banzáj
Azt hittem, menten betojok a röhögéstől
Kissé elkésett vele, na meg nem mintha sokat nyomott volna a latban az ő akarata
2005.05.17 06:54
2005.05.17 21:29
És majd mesélj sokat, jó? Hívni nem merlek, isten tudja mikor melyik kiscsaj alszik vagy nem alszik
És nem kell etetőszék? Apukám... Miksa is megcsinálja, amit mondunk neki, odahoz-visz dolgokat, mindent ért, de ha valamit a fejébe vesz, akkor én hiába hívom vissza. Hétvégén találkoztunk Hanziékkal, akkor bezzeg a kisnyuszi ült egy órát nyugiban a hordozóban, és amikor letettük őket szaladgálni, akkor is viszonylag tisztességesen viselkedett.
Abban legalább a seggén marad egy kis ideig. Hétvégén étterembe is vittük a széket, mert különben nem tudunk kajálni, állandóan elszalad Miksa. De volt más is, aki hozta a kocsi csomagtartójából
Tudom, hogy vannak olyan éttermek, ahol adnak, de ez nem az a hely, meg különben se kaptunk még sehol olyan széket, ami ne lett volna kifejezetten életveszélyes a mi kis izgágánknak.
És így visszakaptuk a gardróbot
2005.05.18 09:47
De tényleg, utálják mindketten, hiába takargatom egész éjjel őket, úgyhogy már beletörődtem. Apjukra ütött ebben is mindkettő...

2005.05.18 12:40
Azzala különbséggel hogy én betakarom elalváskor, mondjuk Emam nem forog akkor annyit, latta marad, de ha 1 óra múlva benézek már fordítva fekszik az ágyna a takaró tetején. szóval én úgy öltöztetem hogy nem fázzon takaró nélkül sem, télen egy hosszú ujjú body, rá egy rövid ujjú póló, rá hosszú ujjú pizsama, zokni. Így oK. volt a tél is. most a póló nincs rajta már, csak néha ha hidegebb van, majd később rövid ujju bodyra cserélem a hosszút, és így tovább. nyáron már csak bodyban alszik. 2005.05.18 13:25
Mondjuk nálunk általában elég meleg van, szóval elvileg nem kéne, hogy fázzon kitakarózva sem, de néha mégis hideg a lábacskája. Pl. most 14 fok van kint, be is indult egy picit a fűtés. Viszont ha én annyi ruhát adnék rá, mint Manó, Miksa halálra izzadná magát. Néha még egy szál pizsiben is vizes hajjal ébredt, ez is hozzájárult nálunk a hajvágáshoz. Szóval se body, se póló nincs rajta az említettek miatt, meg rángatja is le magáról, zokni meg főleg nincs, mert imádja, ha nincs rajta és este nem akarom kínozni. Szal csak ezért kérdeztem. Ja, meg az új szobája északi fekvésű, ahol baromira jókat lehet aludni, de nem süti a nap egész nap, mint a régit, ezért nincs benne állandóan akváriumszerű klíma. 2005.05.18 13:54
. A bográcsozás alatt meg bűbájmackó volt, mindenkivel "elbeszélgetett", szem nem maradt szárazon tőle. És szép színe is lett, mivel gyakorlatilag egész nap a kertben volt.
. 2005.05.18 16:08
2005.05.18 16:08
2005.05.18 19:23
Örömmel hallom, hogy Niki jó kislány és simán megy a dolog a kicsi-pici kettőssel
És most nálunk nincs bent 17-18 foknál több... Jelenleg rövid újjú body+lábas hosszúújjú rugiban altatom. Neki is sokszor jéghideg reggel keze-lába, nem zavarja.
Nagyon nyafka volt ebéd alatt és anyósom letette, 10 perc múlva már aludt is (2.5 órát). Ja és észrevettük, hogy leginkább csak nekem és anyukámnak (meg tán Ádámnak jár a hiszti). Anyósommal, apósommal és Ádámmal tökéletesen elvoltak, míg ki nem mentem. Ma apuval volt el ugyanígy 3 óra hosszát, mikor hazamentem, elkezdett hisztizni (már fáradt volt, azért). Tehát így jártam

Rákérdeztem a fogorvosra, azt mondta a doki nénink, hogy szerite már elvihetem, mivel ilyen együttműködő. Lehet, hogy pénteken meg is teszem.
A fizupapírod meg még mindig itt figyel, nem igazán járok felétek, de majd megpróbálok... olyan messze laktok
2005.05.19 06:31
hasonlít a tesóra?2005.05.19 11:14
. 2005.05.20 09:22
2005.05.20 14:28
2005.05.20 16:01
Így Miksa bealudt a kocsiban, aztán itthon már nem akart persze, pedig keveset aludt. Most tettem le nemrég.
És az fantasztikus, hogy Niki türelmes és együttműködő!
Jobban vagy már? 2005.05.20 21:47
Szerdán is volt szülői, és a fél értekezés az én "dinka" lányom anekdotáiról szólt
Na, nem mondom, jól szórakoztam, de annyira másokat mesélnek róla, mint amilyennek ismerem! Ez hol negatív, hol pozitív persze.
Nem lehet, hogy nem pihizel eleget? Mármint észre sem veszed, de főleg Vikó miatt sürögsz-forogsz egész nap...Aztán lehet, nem így van, csek egy felvetés
A másik favorit, ahol piszéztek, az simán beillene a Kismamába, most volt/van az a pályázat, Anya és gyermeke címmel talán
Robi kollegájával és kislányával, akikkel Kolpingba is jártunk. Remélem, hogy minden okés lesz a repülés körül, Regitől kicsit tartok. Eleinte nem akart felülni, most nagyon várja, de mit csinálok, ha a repülőn kap idegösszeomlást?
2005.05.21 13:46
Biztos jó lesz! 2005.05.24 09:39
.
. A babákok is élvezni fogják - napfény, tenger, jó sok homok...
. Egyes barátok szerint szamurájfrizit lehetne belőle csinálni, mert pont egy tincs van még a feje tetején, ami jó hosszú. Mi csak kacsafaroknak hívjuk. 2005.05.24 17:18

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|