Sziasztok!
Egy hisztis panaszáradat lett a hozzászólásom, akinek elrontaná a kedvét, ugorja át inkább! Köszönöm, és bocs!
Hát én vmit. nagyon elszúrok.
KIslámpa, síri csönd, a lehetőség szerint no peluscsere, és mégse!!
Ma éjjel 3 óránként felkelt, még kakilt is 4-kor... Most másfél órája fentvan.
Mit csinálok rosszul?
Napközben nem tudok aludni - Marcika, a háztartás - nem hagy. Meg Nati se...
Éjjel megint nem tudom kipihenni magam. Érzem, h. lassan totál kidőlök.
Marci délutáni alvásánál sincs esélyem, még akkor se, ha Nati is alszik, mert az elmaradt házimunkát akkor pótolom. Hogy megvár? Meg, sajnos, de gyűlik hozzá, s rosszabb, ha nem folyamatosan tartom a rendet, hanem restaurálni kell a lakást... Meg nyomaszt, idegesít is, ha káosz van itthon, s nem tudok aludni.
Meg ott a főzés... Kaját hozni is nyűg, mert a 2 gyereket mire összeszedem, tuti elered az eső. Viszont a főzéssel sem mindig boldogulok időre, pedig igyekszem egyszerűeket.
Aztán Apánkkal morgok, aki nem csavarog, hanem reggeltől estig dolgozik.
És még mindig kell betét, pedig nagyon hiányzik már, h. "kitavaszodjunk" Apával.

De ha jobban belegondolok, amúgy nem tudom, mikor... (Gondol rám a párom vajon még így? És mit szól majd a testemhez?)
Azt már nem is mondom, hogy úgy érzem, butulok: hebegek-habogok, nem találom a szavakat, hadarok, nem nyitom ki a számat, s csak séta közben találkozom felnőttekkel - persze a van-e elég tejem? jó baba-e Nati (ezt nem is értem: van rossz baba is?) ? Marci mit szól a tesóhoz? mikor megyek vissza dolgozni? stb. témák az agyamat nem erőltetik meg, inkább csak bosszantanak, így 2000-szer. A kéretlen jótanácsokról stb. nem is beszélve.
Na, abbahagyom, de arra jó volt, hogy már nevetek, mert groteszknek látum már, ahogy egyre hevesebben Rátok züdítottam a panaszáradatom. Biztos elképedtek majd ennyi nyavalygás láttán. Közben - 2 óra ébrenlét után - nati is elaludt rajtam. Mindjárt fél 6. Nappal van. Éhes vagyok, mire végzek a kajálással, végképp reggel lesz, ha most megpróbálok még aludni, az üresnek érzett gyomrom nem fog hagyni. És a kilóim se mennek le, legalább ne hízzak...
Na. tudnék még, mit írni, de már így is sok...
Köszi, hogy meghallgattatok, jó volt kiírni magamból.
Üdv mindenkinek:
Adri