Végre hazaértünk budáról (újpestiek vagyunk).
Elintéztünk egy pár dolgot.
Az éjszakám szörnyű volt
Alig aludtam. Este megint zsibbadtak a lábaim. Állandóan pisilni jártam ki, a pocaklakó meg "bulit" tartott
(na ezért nem voltam ideges). De reggelre már elmozdult az idegről, úgyhogy elmúlt a zsibbadás, de ez a rengeteg vizelés és a hülye rémálmok. Rég volt ilyen rossz éjszakám
A másik, hogy sokat fája hasam. Ha ülök a BKv-n, akkor is. Vagy a póz nem jó, vagy nem tudom. Egyhelyben sem tudok állni, ha sietek, akkor is fáj. Mit tegyek? Nem akarok egész nap dögleni.
Na abbahagyom a nyavajgást. Én mindig örülök annak is ha a gyerkőc jól vesén rug. Fájni fáj, kellemetlen, de legalább tudom, hogy jól van. Akármilyen rosszul szoktam lenni, az is boldoggá tesz. Tök dili vagyok, nem? Mindig azt mondom, hogy akkor sem teher! Nem terhesség, hanem állapot, ami ezzel jár. Lehet, hogy azért is állok enyire pozitívan minden fájdalomhoz, mert nagyon akartuk. Még annyit, hogy állandóan fulladok. ALig kapok levegőt.De már kezdem megszokni
A második lombikra sikerült (bocsi, hogy 1000-szer leírom). NEm tudom, biztos ez is számít. Õ aztán tervezett baba
Próbálok visszaolvasni.
Penna!
Nevetni fogsz!
Majdnem minden nap kimosom az orrom is
Reggeletne néha elkel, de ne kérdezd, hogy miért
Amúgy köszi az infót.
A szemölcsöt meg mindenféleképpen mutasd meg egy bőrgyógyásznak. Jobb, ha megnézik.
Bodza!
Gratulálok a csajszihoz!
Abba kell hagynom a folytonos regényírást!
Szófosásom van
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Angelani
22+2