A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

votiv,

regisztráltam és képzeld valaki használja a nevemetKép Kép Kép gigii83 lettemKép
na megyek megnézem hogy műkszik az abigyó
Vendég

Votiv!Köszi!
A nagy, aki hivatalosan beteg, épp dobol egy "alamímium" dobozon...
Babakocsi márkája: chicco caddy 69033 és 69113 de találtam egy ilyen számot is, hogy 69565.
sok sikert a keresgéléshez...
ez olyan fajta, amihez van téli zsák, meg ilyenek..

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gigi, ezért érdemes megadni a saját neved, hogy be tudjanak azonosítani az ismerősök! itt nem kell félni, még nem hallottam visszaélésről, és ábszolúte zártkörű a dolog!
na és képzeld, énbelőlem meg több is van! mármint névazonosom. fel is vettük a kapcsolatot Kép

votiv 8)
votiv

Ruz és Recca!
Most már hivatalosan is ismerlek titeket!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada! Köszi az infot! További jó villanyszerelést, turmix rontást, és hétvégére szülést Kép Kép Kép

Zsancinak és Bogárkának boldog szülinapot kívánok én is.

Green! Akkor ha találkoztál vele, nem szívódott fel? Kép

Votiv, köszi neked is az infot. Moose is a Baboot ajánlotta, csak azt nem tudtam eldönteni, hogy ne vegyek-e nagyobbat (0-18), de most, hogy mondjátok, akkor maradok a 0-13-ignál. Mondjuk kíváncsi lennék én arra az ótómatikus cserére, de jön hamarosan a következő gyerkőc, így kelleni fog újra a pici Kép
Hordozóágy: az összecsukhatóságát, súlyát, kistatyóját kell megfizetned. Mi is először egy 26eFt-ost néztünk ki, de aztán a Kikában 7900 Ft-ért volt akcióban egy kék ágy, ami abban különbözött a 26ezrestől, hogy nem volt rajta kibúvóka a fejrészen (önálló babáknak :D ), és nem volt rajta szép narancssárga indiánmaci minta. Nem baj! Inkább 8eFt-ért vettünk! Úgyhogy sztem ennél sokkal többet ti se adjatok. Erre az ágyra, amit mi a Kikában vettünk, többen mondták, hogy bevált. Mi még nem feküdtünk benne. Azért lehet jobb ez a Kikás, mert ők nem árulnak gagyit, míg az ócsó tesco meg plus igen, és kiságyban már meggondolandó a dolog.
A bekevert cuccok szavatossága lejárt. Ezért nem kevernek be mások előre.

Zsanci! Megértem én a 29-es dolgot, hiszen múltkor egy MR leletemre azt merészelték írni, hogy 31 éves vagyok, ráadásul le se lehet törölni róla, mert beleégették a negatívba Kép Kép , pedig hidd el, hogy alig a kislányom születése előtt fogom csak tölteni a 31-et, de inkább tudomást se szerzek róla.

Neet, bocs, de a libella az nem egy kocsma?

Ildi! Szerintem az 1 éves garancia mindenképp kell, hogy járjon egy légzésfigyihez. Ha nem, akkor a fejükhöz vágom Kép de remélem nem romlik el.

ancsipancsi

ójaj, Votív, most látom, hogy a Kikában a Byba kiságy most nem akciósan már 16eFt.

ancsipancsi

Votiv!

Imádlak! Köszönöm! Ma megpróbálok időt szánni rá és áttanulmányozom a képeket! Aztán majd beszámolok!

Kezdem tök hülyének érezni magam! WIW????????????????????????????
Mi az hogy már nem maradok le???
ildi76

Votiv

Az mi gagyi utazóágyunk csak 7 kg. És a drágák sem könnyebbek, sőt! Mondjuk én kaptam anyuéktól és még nem próbáltuk ki, engem az zavar benne, hogy nem tűnik valami tartósnak az alja. Amíg alszik benne a baba addig oké, de ha már fel tud állni, akkor nem tudom, hogy tartja majd meg, mondjuk nem 20 kilót kell megtartania de akkor is...félek, hogy majd leszakad, de erről egyelőre nem tudok nyilatkozni, mert még messze van, hogy Bendi álldogálljon. Kép De a sógoréknak stabilabb aljú van, ami nagyon bevált, az is ilyen Tesco-s, csak kicsit más mint a miénk, úgyhogy érdemes utánajárni, mert lehet kapni olyat ami nem 20-30 ezer.

ruz
ruzicsky

Köszi Zsanci! Kép
ruzicsky

votiv,

már mindegy,regisztrálás megtörténtKépés most?
Vendég

Sziasztok!
Hát nekem már senki nem drukkol? Mindenki csak Adát meg Bkrisztát emlegeti, engem meg jól elfelejtettetekKépKépKép
ManókaKép 40+1

Kép
Kép
manoka11

Manóka! te már kitaláltad a menetrendet, én ahhoz drukkolok, hogy úgy is legyen, ahogy akarod Kép))

ancsipancsi

Ancsi!
Az Bkriszta volt (ő írta, hogy NST után rögtön bent is akar maradni!), nekem nincs senmmiféle "menetrendem".

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok! mindjárt írok is, csak ki szeretném próbálni müxik-e
pabe

Jé! Jó!

Szóval olvasgatlak benneteket, de már nagyon összeszokott gárda ez.
A ma szülőknek sok energiát és gyors szülést kívánok!
pabe

Én júli végén fogom szülni második babámat, de először leszek a Szent Imrében.
A Bardóczy Zsoltot ismeri valaki? Õ szerződéssel dolgozik a kórházban, de még nem írt senki, aki nála szült volna.
A másik kérdésem, hogy milyen szobák bannak a szülés után, illetve a fürdők és a WC-k külön vannak vagy tartozik minden szobához külön??
Köszi, és én is cstlakoznék hozzátok. :o)
pabe

Sziasztok!

Minden érdeklödönek: igen, a Libella az egy kocsma a Gellért téren. Az is. Az eredeti libella az a földmérö müszereken van.Segít beállítani, hogy pontosan mérjen. Folyadékban buborék. A párom levízmércézteKép Látszik, hogy közgazdászKép

Mindenkinek szép napot és hajrá a szülnikészülöknek!

Maminti

Kép
Kép
maminti81

Én is regisztráltam a wiw-en, de még nem nagyon tudom, hogy utána mit kell csinálni.

Votiv, Ildi,
A hordozókendős megkötés-ábrák nagyon jók, én mostanáig egyetlenegyet használtam (amit Votiv is leírt), de abban 2 féle képpen ült a baba: kisebb korában (kb 3 hósan) szembe velem, most meg már háttal nekem, kifele néz (ilyenkor annyira élvez mindent, a bevásárlást, a sétát, mindenkire vigyorizik, csak én élvezem egyre kevésbé, mert már alig bírom cipelni néha).

Neet, Votiv,
Az 5. hós oltás is olyasmi, mint a 4. hós volt? Tehát 2 szuri a lábikókba?
És valaki írta, hogy a 15. hós a legszörnyűbb. Miért? akkor mit kapnak?

Bogárka!
Boldog szülinapot!!! Ez jól hangzik, hogy ma bármit kérhetsz a férjedtől... nagyon kedves! Akkor ma ő sütött joghurtos tortát Neked? Kép
Blaye
blaye

Manóka!

Drukk!Drukk!Drukk!Drukk!Drukk!Drukk!
Most jó?Kép Ennyi drukkot még senkinek nem küldtem!
Nem felejtettünk el! Én pl. gondoltam rád! De tessék gyakrabban jelentkezni és informálni minkent a hogylétről! Oké?Kép
ildi76

Bogárka!
Boldog szülinapot!

Ficánka!
Igen, apás szülés lesz, az alternatív szobát nem terveztük be előre, egyrészt ott majdnem mindig vannak, másrészt először szülőknél nem mindig jön össze (vagy ott kezdik, de aztán rendes szülőszobán fejezik be). Próbálok nem nagyon betervezni konkrét dolgokat a szüléssel kapcsolatban - persze ez nem jelenti azt, hogy nincsenek elképzeléseim -, úgyis minden a helyszínen alakul ki majd.

Oxi!
Szorítok, hogy hétvégére hazaengedjenek, majd jelentkezz!

Pabe!
Üdv a csapatban!
A szobák kétágyasak (van egyágyas, azért fizetni kell, 5000ft/éjszaka), és úgy tudom, két szobához tartozik egy fürdőszoba.

Kép
Kép
manoka11

Manoka !
Dehogy ! Csak ma még nem jelentkeztél be ! Kép
Drukk megy ezerrel !!! Kép
Vannak azóta fájások ?

Kép
Kép
greenolive

Ildi!
Köszi, így már sokkal jobbKép

Nem tudok egész nap a gép előtt ülni, ma reggel dokinál voltam. A méhszáj még mindig zárt, de éjjel megint voltak fájásaim, és a nyákdugó is a távozás mezejére lépett, igaz csak részletekben, de többször is találkoztam "darabjaival". Doki szerint Emma indulófélben van, remélem tényleg így igaz!

Megyek teregetni, aztán ebédelek!

Kép
Kép
manoka11

Manóka!

Köszi a gyors választ!
Még egy kérdésem lesz, de arról majd beszámolsz, ha hazajöttetek. Kép
Az újszülöttek hogy lehetnek veletek a szobákban?(nappal, éjjel)
pabe

Manóka:
Ha a nyákdugó oda van, akkor ez a finish. Nekem az elsőnél szombat reggel ment el, vasárnap délelőtt megvolt a fiam. Kép

Hajrá-hajrá!!!
pabe

Ildi, 2 link kendo-kotes ugyben, hatha kapsz beloluk otletet Kép
http://www.szoptatasportal.hu/node/175 (majd jobbra lent kovetkezo kep, meg a kovetkezo...)
http://www.peppermint.com/crosscarry.htm
es egy kerdes: a szabolcska u-ban mennyibe kerul a mososzoda?

Ancsipancsi, a mososzoda valoban erosen lugos kemhatasu, viszont talan meg mindig jobb, mint a mindenfele adalekanyagot, foszfatot, feheritot, stb. tartalmazo egyeb mosoporok. egyebkent meg azert (is) kornyezetbarat, mert olyan folyamatban allitjak elo, amelynek nincs karos mellektermeke. persze ez sem tokeletes, mert pl. tul nagy mennyisegben a talaj szikesedeset okozza, viszont igen kis mennyiseg is elegendo belole. na, ennyit errol Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ildi, most latom, h Votiv mar megelozott a kotes-tippel. de sebaj.

Bogarka, boldog szulinapot!

Zsanci, koszi Kép

Coolio
recca

Jucus neked is koszi! Kép

Coolio
recca

Manóka11!!!!!
Éééééééééééén kérdeztelek, Te lyány!

Nekem kiscsaj már 4 hete a távozás mezején van, de ki még nem jött, vagy elkerültük egymást Kép
Kép

Villanybácsi elment, biztosíték kész....hát mire vár még ez a kőc????

Ugye nem hallottatok olyanról, hogy valami baja van, azért nem akar, vagy nem tud kijönni, ugye, ugye?????? Pl. kzs nem engedi....van ilyen?????

Eddig egész nyugodtan visel(t)em, de most kezdenek eszembe jutni ilyen f*szságok...

Libella: Műegyetemista vótam, ott töltöttem az egyetemi éveim felét....ezek szerint ismerek valakit személyesen is??????

Na, menek vásározni, meg sétálni, meg parkban napon olvasni Kép
ada007

Szia Pabe!

Üdv közöttünk. 24 órás rooming-in van, azaz végig veled van a baba, de betolhatod a csecsemősökhöz, amikor akarod.

Nyákdugó-vesztés = Finish ?????????

Hát Lányok, mi erről a véleményetek?????
ada007

Ada, szerintem a szules akkor is beindul, ha esetlegnetalantanneadjisten valamiert nem tud aztan kijonni. de ne aggodj ilyeneken, nem lesz baj!!! a holnapi nap lesz a jo nap! KépKépKép

Coolio
recca

Pabe, udv itt.

Coolio
recca

Manoka11

Azt hittem te már szülsz! Kép Kép Szóval neked is drukkolunk! Kép

ruz
ruzicsky

Votiv!
Honnan ez a homeo profizmus? én is akarok ennyire profi lenni!!!!
Most a Boironos homeos füzetből veszek ezt meg azt!

Csajszik :ismeritek a Baba patikát? Igyen adják a nagyobb patikákban! Na abban most van sok-sok jó dolog!

Ancsipancsi:
http://kriszta13.gportal.hu
Fel fogom tölteni! Kép Bocsi!
Még nem vagyok kismama! Kép Pár perc és megyek a körzetihet beutalókért és megyek kiviszgálásokra! Utána jöhet a menet! Kép
Autósülés: mi babyhordót választottunk. Most van egy Concorde autósülés olyan ami 36 kg jó. Az alsó határt nem tudom. Ez a kettő együtt nagyon bejött! KépAnnyi a gáz, hogy vásárlási kölcsönt lehet felvenni, mert 2 éve volt 50 az ára! Kép Viszont semmi bajunk vele! Kép Éles helyzetben nem próbáltam még! NEm is akarom! Kép
Votiv! A kakasos Tescoba (jópofa Kép meghat.) szóval szokott akicós lenni, vaci új, úgy 12 körül, de a simában is! Ja! A metro katban is mintha láttam volna! Csak itt késik minden katalógus.Pl.: Ada már a midenféel gégecsöveket és egyebeket vásárolta az új cuccokhoz amikor én itt megkaptam az MM akciós kataógusát! Kép Tegnap már Miskolcon láttam a Metro katalógusát én még nem kaptam! Kép
Zsancikant!
U.a. a helyzet mint Nálatok! Na jó! Annyi az eltérés, hogy Apa lesz 19-n szülinapos, 29. gyerkőc orra tele és most éppen azon alkudozik, hogy majd este kiszívjuk! Sajna még midig a brutál lefogásos hadművelettel! Kép Kép Kép Próbálom tanítaní! Már jön is ki, csak nem minden! Kép
Napoztatás: most olvastam egy patikás lapban, hogy megyek és bemásolom! Nyugi! Tudok tíz újjal gépelni! Kép
Forrás :Vtal magzin
"A fiatal csecsemőt nem szabad napoztani. Friss levgőre természetesen ebben az életkorba is nagy szüksége van a gyermeknek, de a levegőztetés nyáron mindig árnyékban történje, és a baba vieljen könnyű, természetes anygaból készült ruhát. Mivel a nap visszaverődő sugaraival így is számolnuni kell, érdemes könnyen felvihető, hypoallergén féynvédővel is bekenni a kicsi ruhátlan testrészeit. 3-4 hónapos kortól ajánlott a kora délelőtti vagy késő délutni napfürdő: kezdetnek egy-két paerc hason és háton, majd mindennap egy-két perccel több. Tíz percnél hosszabb idő azonban így sem ajálott. Árnéykban viszont több órát is eltölthet a gyerek a fent említett óvintézkedések mellett- lehetőség szeritn vegyük kia kocsiból, hoszen a a viszonylag zárt kuckóban megreked a meleg. NAgyon figylelni kell arra,hogy az árnéyk nehogy "lekússzon" a babáról."
A tíz percet megg kell szorozni anynival, ahányas faktorszámű krémet használunk. Ez már a togyogókra vonatkozik!
MEgyek a dokihoz!
Ez csak a mai két becsomra a hozzászólás! Kép
Látom más is az ocsó utazóá ajánlotta! Kép
k

Manoka!
HAJRÁ!!!!!!
Szorítok! Kép
kriszta13

Recca!
Köszi a kötéstippeket!
Mosószóda: 1,6 kg 240Ft!

Kriszta!
Na azthiszem ez az a cikk! Szóval ez a "3-4 hónapos kortól ajánlott.." napozás, ez nem stimmel! Még ha kora délelőtt vagy késő délután is az időpont!

Ildi
ildi76

Blaye, 4-5 honaposan mar inkabb elorefele szeret nezelodni a gyerkoc? Benket meg hassal felem hordozom, es jo nagyokat durmol igy. kivancsi vagyok, mikor lesz ebbol elege. igaz o meg nincs 2 honapos.

Coolio
recca

Nem er fel nap alatt harom oldalt irni! Nekem erre mar nincs idom Kép Vagy le akartok razni?

Minden majusinak boldog szulinapot!

Ruz, meg mindig nem tudom elkepzelni az oldaltpatentos bodyt, majd hozol egyet bemutatoba a piknikre?

Jucus, szerintem is duracellel mehetsz, ha a lurkok mellett meg forumozni es vasalni is tudsz. En evente ketszer vasalok egy darab inget kb. Egyebkent meg antagonisztikus ellentmondasba keveredtel onmagaddal (a szulinaposok koszontesevel), latod?

Oxiapa! Koszonjuk a kozremukodest. Millio drukk Oxinak! Ugye minden nap latogatod? Es viszel neki kajat? Ja, az jutott eszembe, rendelhetne is (en pl. foodexpresszt eszem), irto muris lenne, milyen kepet vagnanak a korhazi dolgozok, ahogy minden nap vinne neki a futar a kajat, lehet hogy inkabb hamar hazaengednek Kép Kép Ja, es a mamad ugye nem rendezi at a lakast, amig Oxi nincs otthon? Orzod a lanyoknak a hazat? Jaja, es informalj errol a concord ulescsererol kerlek, hol hogyan mivan?

Esmeralda, en is megzuztam kisse a turmixgepem, de szerencsere csak egy kisebb darab tort le a muanyag badella reszebol, ugyhogy meg nem kellett kicserelnem, igy is passzol meg mukodik. Es ne maszkaljal meg babraljal mar ennyit, en a 41. heten mar nem mertem egyedul sehova se menni, es otthon is csak olvastam meg kartyaztam a hugommal. NEM szereltem villanyt meg ilyen egyeb veszelyes dolgok! Na, holnap mostmar menjel szulni, elegunk van a hulyesegeidbol Kép Kép

Neet, a hozzataplalas nem olyan konnyu azert, asszem kb egy honap volt, amig a 2 kiskanalnyitol a teljes etkezesig eljutottunk. Ugyhogy jobb is, ha inkabb fejsz a buliig.

Ancsi, plusst meg nem mostam ki. Csak megmosdatni szoktam oket, illetve azt olvastam valahol, ha berakod a hutobe enmtudommennyi idore, aztan meg meleg vizes izevel attorlod, az oke.

Green, nekem mintha drapp (sarga vagy barna) lett volna a cernam.

Zsanci, en mar a 9host is alig tudom leteperni... majd megtanitasz a pikniken?

Votiv, en abcdesign utazoagyat vettem tavaly a kikaban 13ert. 10kg biztos van. Alig hasznaltuk, epp most kertek el a barataink. anyosnal is van egy, az meg a plus fele gagyi 8e-ert, azt meg kevesebbet hasznaltuk. De en inkabb azt mondom, ne noname-t vegyel, mivel nem olyan nagy a kulonbseg (legalabbis a 13 szerintem nem olyan sok a nemet gyartmanyert), mert a plus-osat ahogy megvettuk maris vihettuk vissza kicserelni, nem lehetett kinyitni, valami selejt volt.

WIW! En is kerdezem mar: miacsuda! hogykell? segitsetekmar! enisakatok!

napozni meg miert akar barki is? fel nem foghatom...

mostmar minden finises huzzon el szulni, teljesen kimerit ez a folyamatos drukkolas! meg akkor talan valamivel kevesebb hozzaszolas lesz egy hetig, nem fogok lemaradni Kép
moosejaw

Sziasztok!
Januarban szultem a Szent Imreben, igy jutottam el hozzatok. Ahogy olvasgattalak benneteket, egyböl kiderült: nagyon jó fejek es jo csapat vagytok! Ez nekem nagyon tetszik, mert nem mindenhol ilyenek am meg a kismamik sem.

Hajra mindenorasok es boldog szulinapot minden majusinak (en is az vagyok!)!!!
zsombóc

Ildi, ez jobb ar, mint a zoldek boltjaban. es raadasul kozelebb is van, ha jol sejtem. koszi! Kép

Coolio
recca

ja es kepzeljetek Benke most mar hivatalosan elismert allampolgara draga kis hazanknak: anyakonyvezve lett!!!
pedig meg 8 hetes sincs...KépKépKép

Coolio
recca

Szia Zsombóc!
Mikor szültél januárban? Én 20.-án!

Recca!
Ez a megkötési mód nagyon tetszik!
http://www.peppermint.com/crosscarry.htm
Te is így viszed a babódat?
Próbáltam megkötni, nagyjából ment is, Timit is beletettem, de ez a kifordítós-befordítós valahogy nem stimmel! Valahogy féloldalas lett! Csak egyik oldalon fedi Timit teljesen! Lehet, hogy a képen lévő más típusú kendő, talán rugalmasabb, mint az enyém! Még azért gyakorolgatok!Kép

Ildi
ildi76

Moose!
Veled kezdem... a többire már nem is emlékszem... Kép
NAPOZÁS: hogy miért jó?? Ezt meg kell kérdezni? Hámejó! (Miért szereti M.C.Hammer a hamburgert? Há' mer' jó!Kép)
Én imádom, de ésszel kéne csinálni, és úgy nem megy, 30as krém, reggel meg este és félárnyékban... na, én a kakaóvaj, a bronzolaj, a 11-3ig és a tüzö napon fan vagyok, úgyhogy ne engem kérdezz. TUDOM, h milyen veszélyekkel jár, igyekszem is máshogy csinálni, de éjjel mégsem napozhatok. (Kispált ismered? Éjszaka van, napozz holddal. Kép)
Ja, és mióta férjem megvan, már nem úszom be a Balcsi közepéig sem, pedig az milyen jóóó! Ne kérdezd miért, és hogy miért nem megfelelö nekem a biztonságos partközelben. Csak. Kép

Ha a lányom tiszta apja (márpedig az), ö meg nem marad a napon, szóval nem kell aggódnom, h örökli a hülyeségemet. Ettöl függetlenül ápolnám a börét, de a védönéni szerint se jó a gyógyszertári, mert nincs benne elég faktor, a drága 30as vackokra meg vagy allergiás lesz, vagy nem. Pár év múlva kipróbáljuk. (Vagy jövöre? Idén még biztos nem.)

Többiek: késöbb reagálok, éhes a csajom. Kép
neet
neet

Moose

Biztos láttál már ilyet.Alul is van patent meg mindkét oldalán is. Teszek fel róla képet. Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

A képek alapján láthatjátok, hogy én szoktam-e vasalni...Kép

ruz
ruzicsky

Maminti!
Kösz, h elmagyaráztad a libellát, én inkább csak a nevére emlékeztem... Kép Meg hogy megy a szegény geodéta, és lóbálja a libelláját.. ezt egy tanárom mintha emlegette volna. Kép

Pabe!
Üdv. Kép

wiw, ki-kicsoda és egyáltalán: ez olyan, mint a vicc a matrózokról: Mennyi? 30. Mi 30? Mi mennyi? Kép De azért néha kiderülnek dolgok, tessék tovább olvasgatni. Kép

5.oltás: ua., mint a 4. csak valami /b helyett /c van, tessék megnézni a kiskönyvében.
+ sabincseppek, de az is ua.

Gigi!
ha a talira gondolsz, egyröl beszélünk. Kép Várunk Esztimmel, ha nem jössz, a te lelkeden szárad, hogy volánbuszra tegyem a dedet.

Zsomboc!
Ari vagy, maradj, olvass, röhögj. Kép

Votiv!
Hátszik? Ez jóóó! Kép

Jajj, kit hagytam ki? Annak bocsi, megyünk d-vitaminért a kertbe, este folytköv, hacsak nem apát ide tényleg felveszik, mert akkor pezsgöt durrantunk, beiszunk és duhajkodunk. Kép Kép Kép És részeg tobzódásunkban nem találjuk meg a pávör gombot ezen az izén meg micsodán. (Hja, ha nem veszik fel, akkor meg bánatunkban ugyanez. És akkor Mohácsnál halásszatok ki. Köszi. Kép)

neet
neet

Neet, eddig is tudtam, hogy tokveszelyes vagy Kép

Szal nalunk az van, hogy a lanyom mutogat. Ez a legujabb tudomanya es egesz nap csinalja, meg akkor is, amikor mar majd' leragad a szeme az almossagtol en meg egyfolytaban mondom, hogy mi az, vagy ki az, amire, akire eppen mutat. Es van hogy szazszor egymas utan kell elmondanom, hogy ora, vagy ajto, vagy cipo. Hogyhogy nem unja meg? De este zavarba ejtett: mar nagyon reg egyutt furdunk vele, vagy apa, vagy en a kadban, a masik meg mosdatja, szoval apa volt a kadban es meg furdes elott kozvetlenul is az orat meg az ajtokat mutogatta, ugyhogy amikor beraktam a vizbe, akkor apara mutatott, aztan arra, ami a labai kozott van, hirtelen nem is tudtam, hogyan nevezzem - erre meg nem voltam felkeszulve, azt hittem meg raerunk ezzel a temaval -, o meg nagyon kivancsi lehetett, mert akkor kozelebbrol is megmutatta, en meg mindig nem tudtam megnevezni, aztan meg is erintette a mutatoujjaval, na akkor apa hirtelen a furdojatekok fele forditotta es felszolitotta hogy azokkal foglalkozzon, a kedvenc piros teknost rogton a kezebe is nyomta Kép hu, milyen hosszu lett igy leirva, pedig csak par masodperc volt az egesz. Tapasztalt Mamak, mi a teendo az ilyen Mutogatos Nokkel es hogyan nevezzuk azt a testreszt, amivel az elkovetkezo husz evben ne akarjon foglalkozni? Kép es akkor apara mostmar adjunk furdonadragot? vagy probaljuk ugy furdetni, hogy csak o van a nagykadban? nem csuszik el, tudjuk tartani? mert allandoan allni akar, nem ul nyugodtan az a nehezseg...
moosejaw

sziasztok szóf...ók!! Kép
már megint annyit, de annyit irtatok. Mire végigolvastam, már kel is a pici...folyt. köv.
naaa, újra itt...lóg a szeren!!!
újaknak üdv!!! Zsombóc! Te nem jártál tornázni? Kinél szültél? Szül. törit kérünk!!!!
Minden mindenórásnak megy a drukk ezerrel! Kép tessék végre szülni!!!
Moose!
wiw: who is who.magyar "ki kicsoda" a neten... mindenki áll. 5 lépés távolságra van egymástól. Ezt Karinthy is irta, de ő asszem 6-ot mondott.
Gyeremek leteperése:
ha ezt vki látná, azonnal feljelentene a gyámhivatalnál...csúnya egy látvány...meg én is az vagyok ilyenkor, mert tutira nincs kedvem hozzá...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi, igen en valahogy igy szoktam, csak a ki-beforditos nelkulKép. vegulis ahogy Votiv is irta (meg ahogy a masik linken is lathato), csak nem kotom meg hatul, hanem ott (is) keresztezem es elol kotom a gyerek popsija alatt. ill. meg annyi kulonbseggel, h nem utolag teszem be a gyerkocot, hanem a hatulkeresztezes megtetele elott, igy pont annyira tudom meghuzni, amennyire kell.

Coolio
recca

oké
egy csomót írtam
de elveszett (NEM A BABANET HIBÁJÁBÓL)
úgyhogy hrrrrr nagyon idegroncs lettem, most újra sem írom
pedig higgyétek el, nagyon fontos volt Kép

ancsipancsi

Ruz, koszi szepen, tunder vagy! Mostmar el tudom kepzelni. Kép Ez tenyleg praktikus, mintha rekli+body hibrid lenne, ugyhogy nem is kombidressznek kene hivni, hanem "duplakombi-dressz"nek vagy "rekbodly"nak vagy valami hasonlo Kép Kép

Ja, a tesom szerint apa furodjon nadragban, de az ne piros legyen, mert akkor megint csak felkelti a gyerkoc figyelmet Kép
moosejaw

MOOSE Kép Kép Kép Kép iszonyat jó sztori volt ez a kádban!!!
nevezzétek kukacnak, aztán kész.

ancsipancsi

ja, és még azt kérdeztem az elveszett levélben Ilditől, hogy a mosószódát lehet-e ótómatában használni, mert nagyon ócsó, így már én is kipróbálnám egyszer.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?