A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

neet,
hol vagy?
Vendég

Gigi!
Bocsi, vagyok, csak elbambultam. Kép
neet
neet

Gigi!
Igen, itthon vagyunk, fözök, takarítok, csetelek, meg ilyenek.
neet
neet

Vera! De klassz Dócinak! (a kreolsága miatt (is))

Votiv! De akkor legalább a memóriát végig számolná, és azt mondaná a géped, hogy nincs oprendszer a gépen. Közel sem biztos, hogy a HDD romlott el, de ha mégis, akkor az azon tárolt anyagoknak lőttek, hacsak nem akarsz még százhuszonharmincezerdollárt fizetni mondjuk a Kürtösöknek, hogy lecsalják róla a cuccot.

Beetrix! Tök jó lehetett, ahogy figyelted, hogy a lánykád feláll!!

Moose! És hányingered nincs? Kép

Jucus! És a 8 tagúaknak nem voltak ott a szüleik? Mit kerestek ezek egyedül a játszón? Lassan kénytelen leszel villanypásztort magaddal hordani, hogy megvédd a gyerekeidet.
Panna új fotója nagyon édi!

Manóka! Sok boldogságot a kis Emmával!

ancsipancsi

neet,

na jól van,akkor apa tutira elment dolgozni,semmi nem változott az éjjelKép
tök ideg vagyok apára,akarok venni egy kis babakocsit vagy nem tom minek hívják,mint az esernyőt úgy lehet összehejtani mert a hétvégén megyünk kirándulni és a rendes babkocsi nem fér be csak a mondeo kombibaKépamivel anyám németországba vanKépmondom neki menjünk már el venni ma du,mert holnap viszem bécsbe a barátnőmet a reptérre és vasárnap meg már mennénk piknikezni.erre közli velem hogy nem ér rá mert megy FOCIZNI(nagyon nagyon zokogó szmájli)na?????????????????hát kész vagyok,basszus ennyire csak az én érdekem hogy ne kelljen cipelni a gyereket egész nap?ennyire nem érdekli?Kép Kép Kép Képna jó,ez így elég vicces visszaolvasva hogy min borultam ki ennyire de már nem törlöm ki ha egyszer begépeltem,nem?legalább jót röhögtök rajtamKép
Vendég

Ada, ugy latszik tenyleg U.M.-ra var a lanyod!Kép Csoda, hogy meg egyben vagytok...

Moos, azt tenyleg mopszi volt? Hmm, nocsak.Kép
Egyebkent mar Petofi is megemliti a mopszlit A helyseg kalapacsa eposzaban.

Ildi, klikkelj a nevemre es egy masik ablakban meglesheted Prezliket. A kov. kepen mar a lanyom is rajta lesz.Kép Remelem.Kép

Tegnap volt valaki a klubban?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Tök édi! A Prézli fiú vagy lány név?Kép
Nekünk Shi-chu van, Mazsola a neve és mindig fiúnak hiszik a sorozat miatt (Mazsola és Tádé)!
Ha fiú, mit szólnátok sok-sok kis Mazsolás Prézlihez? Kép
Á...ez csak vicc! Gondolkozunk ugyan a kiskutyákon, de macerás lenne gazdikat találni, aztán a nyakunkon maradnak, úgyhogy egyelőre inkább nem!

Jucus!
Ki vagyok akadva mekkora Panna!Kép
ildi76

Sziasztok csajok!!

Én még új vagyok itt, de mégcsak nemrég találtam rátok.Nagyon szipatikusak vagytok ahogy segititek egymást.
Szeretnék én is néhány tanácsot kérni tőletek.

Elöszőr is gratulálok az újszülöttekhez nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok nekik és anyukájuknak.

Nekem van egy 15hónapos kisfiam és kedden kell vinnem őt az MMR oltásra.Nagyon sok rosszat halottam erről az oltásról ezért kérem, hogy osszátok meg velem kinek milyen tapasztalata volt ezzel kapcsolatban.

A másik ami érdekelne,hogy mi a véleményetek ill. tapasztalatotok arról, hogy 2 év legyen a korkülömbség a gyerekek között.

Köszi!!!

üdv mindenkinek
mancibébi

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk:

NAGY-NYAGY GRATULA MANÓKÁNAK ÉS EMMÁNAK!!!! Kép Kép Kép - akivel kerek 30 év választ el minket egymástól Kép!!!

Manci!
Üdv itt!!! 15 hós oltásnál nekünk egy hétre rá jöttek ki a tünetek: 3-4 napig tartó láz/hőemelkedés, pöttyök. Úgyhogy erre figyelj! Azt meg, hogy autizmust okozhat felejtsd el! Kép
2 év korkülönbség: nálunk szinte napra pontosan annyi lesz, úgyhogy majd beszámolok. Egyébként tegnap gondolkodtam épp, hogy én nagyon így szerettem volna, így is lett, de nem biztos, hogy így a legjobb: Petra fogzik, most jött rá, hogy rosszalkodni a legjobb dolog a világon, ráadásul gondolatai nagyon a szobatisztaság körül forognak, és úgy látom ez néha nyomasztja (pedig semmi erőltetés részünkről), és még ebbe fog becsöppenni a tesó... szal, talán lehet, hogy a 2 és fél szerencsésebb, persze gyereke válogatja ...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mancibébi!
Ha lehet, kérd 2 részletben az oltást. Már ez sokat tud segiteni!
Btw, Votiv!
Az MMR-re milyen homeóbogyó van???
Korkülönbség:
nálunk 2,5 év van a két kőc között, de sztem nincs "ideális". Csak "ideális" gyerekek vannak, akik, okosan, szépen, anyabarát módon képesek együtt élni egymással. Akkor meg mindegy, hogy mennyi a különbség. 2 év ideális, sztem...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Manci! Honnan ez a név? Én a babámat szoktam Mancinak becézni.

KépKép
KépKép
lindicita

manci,

oltás:bálint nagyon bírja az oltásokat,igaz hogy MMR-t még nem kaptunk de a többitől soha semmi baja nem voltKép

ded:szerintem hogy mennyi az ideális korkülönbség nem tudod megahtározni,mindenkinek más és más.tapasztalat még nuku,csak elmondom hogy mi hogy szetnénkKépszóval mi akkor állunk neki a másodiknak ha bálint kezdi az ovit,vagyis remélem szept-re már terhes leszekKép akkor még van időnk beilleszkedni megszokni az újat meg iylesmi....és amíg bálint oviban van van időm csak a kicsivel foglalkozni,mert ugy azért...Képszerintem így magamnak is könnyebb lesz(mert én egy ilyen önző dög vagyokKép ),meg én úgy érzem hogy fiamnak is még nagyon szüksége van rám,100%-ot igényel belőlem és nem akarom hogy hátrányos helyzetű legyenKép ja meg mire bálint kezdi a sulit és megint nagy szüksége lesz rám addigra a második is lesz már 2 éves,szóval nem mindegy!
aztán ezt csak én találtam ki hogy nekünk így lesz a legjobb,hogy tényleg azt majd akkor meglátjuk.szerintem ha elég felkészültnek érzed magad arra hogy egy kicsi meg egy pici akkor HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKép
engem lehet hogy lekötözve vinnének el a fehér ruhás emberekKép
Vendég

ja ,még azt akartam mondani hogy ez attól is függ hogy milyenek a gyerekek,az enyém ördögKép
Vendég

bogárka,
most olvasom hogy mit írtál,kérdezek,oké?nem gondoltál arra hogy mekkora felfordulást okoz a két party?csak mert én május végére voltam kiírva és olyan boldog voltam,imádom a májust és bálint ugye nem jötKépés junius lett belőleKépde én annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira szeretnék egy májusi babát isKép akkor szeinted nem gáz?ugye?simán lehet?mondjuk a 3.?akkor lesz egy juniusi,márciusi meg májusiKép Kép :o
Vendég

Gigi!
Asszem engem is...fehér ruhás férfiak vinnének egy nagyon szép, nyugis helyre...Kép tegnap itthon volt a nagy, és háááát, szegény olllyan gyorsan meggyógyult, hogy csak na, ma meg követelte, hogy vigyem fel oviba...hát , ilyen anya vagyok én, ha ketten vannak. Egyébként a pici egy nagy disznó, mert ha kettesben vagyunk néha egész nyugis, de ha bátyus itt van, nem alszik semmi, és sir, csak, hogy mindenki tudja, hogy ÕÕÕÕ itt van. Meséltem már, tegnap mit csinált, amig le merészeltem rakni, hogy a bátyus megkapja a bogyóit???? Hááááát, úgy elkezdett üvölteni, hogy nagyon nagyon sokáig nem vett levegőt, szürke volt, és láttam rajta, hogy már bajban van, nem tud levegőt venni. Fekaptam, ütögettem, ráztam...SEMMI !! Kép Annyira megijedtem, hogy csak na, és akkor egy jó nagyot fújtam az arcába, ettől visszajött...Kép tehát az arcba fújást mostantól ajánlom minden nem-veszek-levegőt-baba mamájának!!! És képzeljétek, annyira meg volt lepve ettől a majdnem-megfulladtam fíííílingtől, hogy azonnal abbahagyta a sirást, és csak nézett megszeppenve...
Ja, ma meg orvos ismerős mondta, miután látta sugárba hányni szegényt, hogy lehet, hogy gyomiszáj szűkülete van...én meg sosem szóltam a dokinak, hogy Igi néha hányogat, mert gondoltam, nincs gond, ha igy hizik...Szóval most irány doki, beutaló, aztán uh a pocinak...
Állitólag a Fejér Lipót utcában is van bébi csipő szűrés. Volt valaki ott???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Először is gratulálok a hipergyors szülésekhez! Titkon én is valami ilyesmiben bízom! Kép
Meg persze mindenki másnak is gratula, és szorítok azoknak, akiknek még hátra van!!!
Ugyi nekem is ilyen hiper szuper gyors szülésem lesz?!
Amúgy P. doktor úrral kapcsolatban semmi hasznos infót nem tudtam meg se4honnan. Hiába is kérdezősködtem bárhol. Kép Na meg aztán voltam is nála közben. Hát valószínűleg kifogtam egy rosszabb napját, mert nem volt valami kedves. Kép
Alig mertem tőle kérdezgetni, mert tiszta feszült volt. Pedig annyi mindent szerettem volna... Majd 1 hónap múlva kell mennem hozzá. Majd akkor... Kép
Egyébként senki nem írt arra vonatkozólag semmit, hogy meg tudtátok-e nézni a képeimet. Vagy csak elfutottam a válaszok előtt??? Kép
Azért kérdezem, mert ezt az oldalt direkt a fórumnak csináltam. És ha nem tudjátok megnézni, akkor nem t9öltögetek rá! Kép

Pussz mindenkinek: Kriszti!
Szép napsütéses napot!!! Kép
papucikam

Sziasztok!

OOOOOOOOOOOOOOOORIASI GRATULA MANOKANAK EMMAHOZ!!KépKépKépKép
Gyors szulesert en is irigy vagyokKép

AdaKép
Sorsunk egybeforrKépKép
En is mar ettem mindent,Kispapiztam is,vettem meleg furdot-erre Akosom meg seholKép
Mondjuk en "Kispapitol" jol begorcsoltem,azota is vannak gorcsok,haat nem tudom.

Es en is ma voltam UH-n.Akost 3500 g-nak saccoltak.Iszonyatosan letorve jottem ki az UHrol,mert ok p.raszt volt a B.K.Talan bal labbal kelt fel.Es az utanam levovel is tok mogorva volt,amugy a vizsgalat kb 2 perc volt es nem is forditotta felem a monitort semKépKépKép

Kriszta es Akos
40+1

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bocsi a csúnya írásért! Kép
Még bele kell jönnöm. Kép
El is felejtettem az elöbb! A cím: ftp://papucikam@papucikam.freebase.hu
Felhasználónév: papucikam
Jelszó: Bambika1983
papucikam

Sziasztok.

Csakúgy áradnak az infók. Köszi mindenkinek.

Lindicita

A kisfiamat Máténak hívják és őt szoktam mancinak vagy mancibébinek hívni.

Gigi83

Én is elöszőr arra gondoltam, hogy csak akkor jöhet a kistesó amikor Máté oviba megy. De a dolgok mai állása szerint nem tudok 6 évig itthon maradni,ezért gondoltuk a párommal a 2 év külömbséget.
A másik dolog, hogy most még úgy érzem, hogy megtudnék birkozni ezzel a feladattal és kitudja,hogy 2 év múlva lenne-e még türelmem hozzá.

Bogárka75

Az én keresztlányomat is Petránk hívják.Õ egy kis ördög.Kenterbe veri a fiúkat simán.
Várom majd a beszámolót.

Zsancikat

Kössz a tippet, majd megkérdezem a dokit, hogy van-e erre mód.
mancibébi

<font color="0000ff">Sziasztok!

Itt vagyok, ragyokok. Szerdán voltam ultrahagngon a Medimomban. Íme a képek, párat lebányásztam a DVD-ről...

Itt felülről látszik a naaagy feje és a két kis lába keresztbetéve.

Kép

Itt hátulról: fej, törzs és az egyik karja...

Kép

Itt a naaagy pocakja a két karja, és bara kilóg a képből a feje.

Kép

Itt pedig nyújtózkodott. Nekem ez tetszett a legjobban, nagyon édes volt.

Kép

Proone
11+3</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Szépek vagytok!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

manci,

ha másképp nem megy(mármint hogy vissza kell menned dolgozni) akkor hajrá,mindenből ki lehet ám hozni a jót,és a 2 év különbségben is van,hidd el,csk meg kell találniKéppédául hogy milyen jó kis csapatot fognak alkotni:o mert azért mert nem úgy csináljuk azért még azt gondolom hogy a gyerekek akkor alkotnak igazán jó csopatot ha egymás után jönnek és együtt nőnek fel a szó szoros értelmébenKépcsak mint már említettem vala önző dög vagyok Kép

zsanci,

ez nagyon durva,jó hogy megőrizted a lélekjelenlétedKép
gyomorszáj szükület:nekünk volt egy régi gyerekorvosunk mert nem mindig ehhez a tündéri nénihez jártunk ám,nagy meló volt megtalálniKép és az a régi beparáztatott hogy be kell vinni a gyereket a kórházba mert hányik és reflux-ja vanKépekkor nyomozni kezdtema a mostani dokink után és elvittem hozzá,megvizsgálta ésmondta hogy nem hiszi,valószínű hogy csak attól mert fogzik,ezáltal sok a sava és az bánjta a gyomrát,azért hányik!!!!!!!!!de a biztonság kedvéért elküdött röntgenre és tényleg kuty abaja nem volt a bálintnak,mire amásodik foga kipattant kinötte!!!!!!hova mentek UH-ra majd?lényeg hogy nyugi,ne idegeskedj,tutira nincs semmi baja igornakKépcsak túllihegikKép

csipőszűrés:passz
Vendég

Zsé!

Én a Fejér Lipótban voltam csípőszűrésen.Öreg,lusta doki bácsi,bár várni nem kell.Alapból küld UH-ra a Bártfaiba ahol azért sokan szoktak lenni de nagyon aranyos doki néni.

Juc
20170114224602

Szia Proone!
A medimomban jártál, akkor te is a Bardóczynál fogy szülni?

Manóka:
Nagy-nagy gratula a gyors szüléshez, én is ilyet szeretnék!!!!

Kisebbség:
A baj az, hogy egy-egy családban születik 4-5 gyerek, és ők egyre többen és többen lesznek.
pabe

Proone (Szilvi)!

kafák a képek! jól látom, hogy ezek is csak 2d-sek? mondjuk ilyenkor még ez a jobb, de a következőnél kérd, hogy 4d-s is legyen
kérdésem: hogy került az anyag DVD-re? mert mikor legutóbb ott voltam, még csak VHS-re tudták nyomatni a mozit!

mindenkinek kellemes hétvégét
és jó bababörzézést
jó szülést
miegymást Kép

ancsipancsi

Papucikam:
Én láttam 2 képet.
pabe

B.Kriszta

Ne szomorkodj hamarosan találkozol a kisbabaáddal és sohatöbbé nem fog senkin múlni,hogy mikor nézed meg.

Proone

Hihetetlen jók a felvételek.

A gyerekorvosokról csak annyit, hogy az én fiam is megvolt fázva folyt az orra.Életében elöször volt beteg 13 hónaposan.Erre közölte velem a doki,hogy a gyereket valoszínüleg bekell vinni a kórházba,hogy kivegyék az orrmaduláját.Teljesen beparáztam ezért elvittem fül-orr-gégészetre, hogy nézzék meg a kicsit.A doki nemértette, hogy mit keresek ott a gyerekkel egy kis megfázás miatt.Elmondtam neki, hogy mit mondott a gyerekorvos mire ő ajánlotta keressek inkább másik gyerekorvost.

Hát ennyit az orvosokról.
mancibébi

Sziasztok Csajszik!
Húúúúú, kicsit lemaradtam, mert tegnap jövős-menős napom volt és nem ültem le a gép elé. Tényleg szóf.só a banda, de nagyon klassz, hogy mindenki nagyon segítőkész ... ezt már írtam korábban is. Szóval igyekszem képben maradni.

Kriszta(13)!
Én is üdv! Te mit gondolsz/tudsz erről, hogy beszélgetnek a "belső+külső" babák? Mondjuk mint a denevérek?
Most telózott a kedvesem, hogy az egyik kollégája hozott be egy légzésfigyelőt, valami Philips, kiváncsi leszek rá, majd este befigyelem ...

Jucus,
most még vasalgatok sokmindent, pl. apjuk pólóit is, mert én úgy látom, hogy így olyan szép marad a cucc. De hogy mi lesz, mikor már kijön babácska, nemtom... Merthogy még mindig nem álltam neki a kupacnak, majd ma délutánra gondoltam. De olyan szép az idő, inkább el kéne menni sétálni, meg megnézni a 2 hetest "szomszédasszonyéknál" ... szóval nagyon elfoglalt kismama vagyok én a vasaláshoz. :-)

Manó(11),
???????????????

Tudtok valamit róla?

Gigi,
milyen baba IKREK-Bálint? Én olyasmiket olvastam, hogy ők nagyon aktívak, nyitottak és érdeklődőek ... persze ez biztos sok babára igaz.
Izgi ez az időszak, meg mostanában egyre többször eszembe jut, hogy nemsokára kint lesz, és hogy az milyen is lesz. Most tényleg elkezdett nagyon nőni, kedden du megyek UH-ra, kiváncsi vagyok, mennyi lesz a súly-tipp.
Milyen tali lesz? én asszem erről lemaradtam, mint a borravaló!

Dora,
voltál kismamaklub-ban? Ha igen, milyen volt? Én nem tudtam menni, mert inkább babalátogatóba mentem. Õ lassan 5 hónapos, Marci, és csodaklassz ... ja, és ők is Szt.Imrések. A mopszikat én is nagyon csippantom, majd ha egyszer elköltözünk kertesbe, beszéltük a drágámmal, hogy nekünk is lesz, mer' IMMMÁÁÁDJUK. Tudom, hogy lakásban is lehetne, itt a házban is van, de én most úgy gondolom, hogy elég lesz a 2 ékszerteki, 6 gekkó ... meg a nemsokára kibújó kiskrapek!

Votiv,
engem is kiborított a keddi Vészhelyzet. Apjuk meg fel is kelt a kanapéról, tök mérges volt, és elkezdett gekkózni. Meg azt mondta, hogy ezt a marhaságot nem kéne nézni. Én is mondtam neki, hogy szerintem ez tök elképzelhetetlen helyzet, teljesen nem életszerű.

Pabe,
Üdv néked! Én is még új vagyok, de máris nagyon megszerettem ezt a bandát. A dokidról nem tudok semmit, a szobákról meg ua-t, amit a csajok írkáltak. Voltál már kismama-tornán, vagy valamilyen előadáson?

Manóka,
először is hatalmas GRATULA Neked és Emmának! Vicces volt, hogy én most visszaolvastam a tegnapot, és hogy a válaszodban még a tervekről írtál, aztán meg a nap végén azt olvasom, hogy megszületett a lányod ... nagyon örülök. Sejtettem kedden, hogy a jövő keddi tornán már nem látlak, és bejött. Szóval GRATULAGRATULAGRATULA! Sok sikert a következő napokra!

Lindi,
a dokinéni-ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz, tényleg egy hülye szipirtyó ... nem lehet, hogy váltani kéne? Comb+fenék fogyasztásra meg most, amíg Gréta kicsi, biztos, hogy a gyors ütemben végzett séta lehet a legjobb gyógyír. Aztán ha már jobban el tudsz szabadulni, tudom javasolni a vákumos nyirokmasszázst, de azt nemtom, hogy szabad-e szoptatás alatt, megkérdezem az unokatesómat, aki kozmi és csinálja! Persze az is olyan, hogy úgy igazán hatásos, ha mozogsz, kevés szénhidrátot eszel és nagyon sok vizet iszol, de akkor tényleg nagyon látványos, és nem is jön vissza. Nekem gyanús, hogy majd szoptatás utánra kéne inkább halasztani, de rákérdezek, jó? Addig is nagyon jó sétákat Mindkettőtöknek!

Pipocska,
én is szedem a Caulophyllum-ot (meg a Belladonnát), de én napi 3*5-öt dr.néni javaslatára - ja, lehet, hogy nem tudod, mert még új vagyok: én most 37 (hét). A barátnőmnek bejött, remélem nekem is gyors lesz a tágulásom! Meg néha iszom a málnalevél teát is. Tegnap+tegnapelőtt elfelejtettem, most megyek, és csinálok egy adagot.

Zsomboc, Mancibébi,
üdv itt!

F.
ficánka

Proone,
tényleg szépek vagytok! Most eszembe jutott a 12 hetes UH, nekünk az nagyon nagy élmény volt. Nekem a Bártfai-ban csinálták, ugyanígy látszott a feje, meg a pillangó-formájú agya, meg a gerince, a kis teste, keze, lába. És ahogy mozgolódott, a fejével furakodott, aztán meg olyan volt, mintha cigizne. Tök jó, megvan videón, imádom visszanézni. Meg most odaadtuk egy barátnak, aki digitalizálja, úgyhogy így már tutira megmarad.
Szóval tök jó lehet most Nektek!
Első baba?

F.
ficánka

Pabe!

Köszi, akkor rakok majd még fel pár képet. Szóval akit érdekel az itt megnézheti majd az én gyönyörüségemet! Kép Kép Kép
papucikam

Igen, anyukák, nekem is ez a gondom...
A nagy 3x volt komolyan beteg. Elvittem körzetihez, kaptunk antibiót, meg lebaszást, hogy miért nem visszük le a lázát azonnal...
de soha de soha nem vette be a nagy az antibiót, mi is elmentünk a heim pálba, ott meg mondták, hogy jobb is, hogy nem vette be, mert ez virus, tehát nem használna...Most már kiokítottak, hogy ha hirtelen szökik fel a láz, akkor az virus, ha a burci nem sárga vagy zöld, akkor virus. Ha már sárga és zöld, akkor baci...
Most, amikor 40 fokos láza volt 2 napja, nem vittem dokihoz, csak adtam a homeóbogyikat, és ma már jól volt, kopp kopp...egy óra múlva megyek érte, remélem semmi gond...
Ez a hányós dolog, meg remélem tényleg nem az...De ezt nem a körzeti doki mondta, hanem a barátnőm, aki doki (szintén 2 gyerekkel) de még nem nagyon praktizált, mert rögtön szült, viszont azt mondta, ez a sugárba hányás, tipikus jele a gyomi szűkületnek, bár mondta, hogy ez 3 hónapos kor után jelentkezik, nálunk meg 3 naposan kezdődött először, a kórházban, amikor annyira összehányta magát és engem is, hogy őt este 10-kor újra fürdették...engem nem...Kép Szal, félek, hogy most tényleg vmi gáz van, és nem csak mohó...Egyébként is kell menni körzetihez, az ovis papirok miatt, ezt is megkérdem majd...jövő héten.
Jucus, mint in-aktiv óvónő!
Szted nagyon gáz, ha múlt péntekig be kellett volna vinni a papirokat az oviba, de én nem tettem???? De felvették az oviba, be van irva, meg minden, csak hát mégis...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ficánka!
A Belladonnát mire szeded???
Papuci!
Én is láttam a képeket!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Papucikam!
Végre én is megnéztem, én is 2 képet látok.

Proone!
A nyújtózkodós nagyon édes! (A többi is, én egyébként is 2ds fan vagyok, nem 3,4, stb. Kép)
neet
neet

Lessz ott több is csajok! Ne aggódjatok, ez még csak próba volt!!! Kép
papucikam

Proone!

Nagyon jók a képek!

Papucikám!

Nekem nem sikerül megnéznem, nem tudom miért! Hiába kattintok rá!

Neet!

Azért kérdeztem a chat-en a neved, mert ha nem megy a babanet 1x-1x én is felmegyek, de még nem láttalak! Biztos elkerültük egymást!Kép

Voltam lent Timivel egy körre, de inkább csak végigrohantam olyan dög meleg van! Most nem esett jól a séta! Ráadásul valami dzsuva ráfolyt a babakocsira a pincében!Kép

Holnap megyünk anyukámékhoz hétvégére! Hétfőn jövök majd megint! Addig ne írjatok ám sokat!
ildi76

Papucikám!

Sikerült!

Ildi
ildi76

Zsanci!
A Belladonna arra jó, hogy megfelelő legyen a magzat pozíciója a szüléshez. Nekem már a 19. heti UH óta mindig lent van a feje, amikor bekukkolunk, de azért biztos ami biztos ... Ártani biztosan nem fog. Különben még a teherbe esésem előtt volt olyan gondom, hogy rendszertelen volt a havim, meg nagyon-nagyon görcsöltem (hányásig), és mondtam, hogy ezt rendbe kéne tenni, mert szeretnénk babát lassan, és akkor is ezt írta fel a dr.néni, és hatott is. Kétszer megjött rendesen, csak aztán hirtelen már nem, mert megtapadtunk ...

F.
ficánka

Ficánka!
Tök jó! És biztos, hogy nem árt! Ki a doktor nénid, aki jártas homeóben???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Ficánka

Irtad, hogy a Belladonna arra jó,hogy a magzat megfelelő pozicióban legyen. Szerinted nekem is segítene majd? Ugyanis az én kisfiam farfekvéses baba volt és ezért programozott császárral született.Hamarosan szeretnénk még egy kisbabát és minden tőlem telhetőt elkövetek azért,hogy ő természetes úton jöjjön a világra.De eddig akárhány cikket elolvastam erről mindenhol azt írták, hogy a farfekvés a köv.babánál is megismétlődik.Én ezt nem szeretném.
mancibébi

Ildi!Tényleg dög idő van??? Akkor át kell öltöztetnem, mert minnyá indulok a nagyért.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci és Manci,
a dokinéni neve: dr. Lénárt Orsolya (fogdoki is egyébként, és a Vígszínház közelében rendel). Nekem nagyon bejött, meg a barátnőmnek is. Õ 9 hónap "nemmenstrizés" után ment el hozzá, persze tisztára ki volt már akadva, és segített neki. Tudom, hogy hihetetlenül fog hangzani: kétszer volt neki is rendes peteérése, aztán rögtön teherbe esett. Tök rosszul volt, hányt, de nem hitte el, amikor mondtam neki, hogy biztos terhes (lásd ugye előzmények), mert "ő biztosan nem lehet", és a teszt is csak 8 hetesen mutatta neki ki. Akkor aztán mégiscsak elhitte, meg persze lett nagy öröm, bár sajna ő majdnem végig hányódott. Február 28-án született meg Lili, aki gyönyörű, most hétfőn látogattam.

Manci,
én azt mondom Neked, hogy beszélj a dr.nénivel, nemtom, hogy ilyen esetben mi a helyzet, de én nagyon megbízom benne, meg igazi "homeopata-fun" is vagyok. Nekem segített már soxor, most meg a fenti sztori - Ancsi barátném esete, és nemsokkal rá az én szintén teherbe esésem már túl sok véletlennek.

Tehát:
Dr. Lénárt Orsolya: 20/ 920-4357.

Bocs, ha kissé hülyén fogalmaztam, ez a netes nyelv nekem így sikerál.

F.
ficánka

Sziasztok!

Norka, Manóka, naaaagynagynagy gratula nektek!
KépKép
Sok boldogságot a kis picurkákhoz!

Juj, nagyon sokat írtatok, már nem is emlékszem a nagy részére, ráadásul kedden megy szervizbe a notebook (felhívom itt a figyelmet, hogy laptop már nincs, az a legelső hordozható konstrukció, ma már csak notebook-ot lelni!!!), úgyhogy nem tudom meddig nem leszek gép/netközelben Kép

Belladonna?? Hmmm...
A Psylocibe Cubensis nem jó? Kép

Üdv néktek!

Sisotris
18+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ildi!
Pedig olyan szép időnek látszik, hogy én már épp azon gondolkodám, hogy mégsem látok neki a vasalásnak, aminek már rég neki kellett volna, csakhát ugye itt ülök, és írogatok, meg intéztem a levelezésemet, meg netezgetek, ahelyett hogy vasalnék, szóval most akkor lemenjek sétálni vagy ne?
Asszem én is szóf.só lettem. :-)

Bizony, komoly gondok ezek...
ficánka

Ja, már eszembe jutott, kb miket akartam... Kép

Proone!
Édesek a képek! Én is azt csináltam, hogy a 12. hetesen oda mentem, meg majd csütörtökön a 19. hetesre is, és a köv. beutalót már a kórházba kérem, mert ez így elcs..szett drága!! Viszont egy kalap alatt megvan a lelet is, meg a mozi is Kép

Micsudi az a WIW?? Léééccciléécciléééééccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris!
Ez a név hogyan is lett, beavatsz?
Én azt nemtom, hogy a Psylocibe C.-val mi a helyzet, de egyet igen, ez a homeopátia olyan, hogy ha v.mi problem van, akkor sok-sok kérdést feltesznek, és úgy találják meg a személyre és adott problémára szabott legjobb megoldást.
Meg ha Neked van poz. tapasztalatod ezzel a bogyóval, akkor oszd meg velünk!

Üdv,
Ficánka (37 mától)
ficánka

Sisotris,
én is nézegettem a képeket, nekem a Bártfaiban is pont ilyen jó felvételeket készítettek, és 2e-ért felvették videóra is. Aztán meg egy ügyes "ámítástechnikus" digitalizálja Neked, és akkor lesz DVD-d is, ha úgy akarod.
A WIW-ről én sem tom, hogy mi a csuda, és nem is nagyon értettem eddig meg, pedig már soxor emlegették a csajok, hátha majd most!

Tök izgi, hogy a 19 hetesen, már lehet, hogy látni fogják, hogy lány v. fiú! Vagy Te nem akarod tudni?

F.
ficánka

ProoneKép
Nagyon szepseges a BabocadKépKép

AdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKép
Hol vagy?????Csak nem szulsz??????KépKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!
Gyors bekukk!
Majd este bővebben!

Nagy-nagy gartula a babához!!!!!

utazóágy:
ma megérkezett a katalógus. nézetem a neten ott nincs fent! Kép
12487,50 baba utazóágy összecsukható, oldalzsebbel, tásával.

k
kriszta13

A gyerekdokival nekünk az a tapasztalatunk, hogy igazából -lekopogom- csak oltáskor találkoztunk, de akkor gyorsan végez és már kint is vagyunk az ajtón. Talán mert nem adtunk neki boritekot zsebébe, azért nem különösebben foglalkozik velünk, nemtom. De mire fel adtunk volna, feladatat vegzi ezen felül semmi extra dolgot nem vitt véghez.

Viszont Lányok!
Van hallásvizsgálat babáknál? Nagyon zavar, hogy Zsombor az egyik oldalról jövö zajokra mintha nem reagálna rendesen... Kép
zsombóc

<font color="0000ff">Köszönjük szépen a dicséreteket! Kép Kép Kép

Pabe!
Igen, Bardóczyt választottam orvosomnak, miután itt nagyon ajánlották többen is. Mikor elmentem mondtam, hogy a neten ajánlották, erre mondta, hogy most akkor össe kell szednia magát, nehogy szégyent hozzon az ajánlóira. Kép Jófej, jól tudja oldania feszültséget (és az sajna kell nekem, mert én egy csendes és izguló leány vagyok).

Ancsipancsi!
Igen, ezek csak 2D-sek, átkapcsoltattuk a gépet 3D-re is, de azon SEMMI nem látszott számunkra. Néni meg nem szólt, hogy ez azért 2000 Ft-tal drágább lesz így, pultnál ár az aprópénzből kotortuk össze a végén... Nem tudom, mióta van DVD, de betette egy gépbe, és folyamatosan mindent felvett vele, ami a monitoron látszott. Azt mondta, legközelebb is vigyük ugyanazt, mellé tudja venni.

Ficánka!
Első babánk, nekünk is nagy élmény volt látni mozogni. Előző UH-t az SZTK-ban csinálták 6 hetesen, de csak egy babszemalak látszott. Ahhoz képest..! Mozgott, nyújtózkodott, megmutattáka gyomrát, hólyagját... Kép

Neet!
Egyelőre én is csalódtam a 3D-ben, biztos korai volt még megnézni úgy, de nem akart lebeszélni róla a néni. Kép Talán ezért vagyunk a férjemmel kicsit csalódottak, mert nem szól a néni, hogy drágább lesz és nem sokat fogunk belőle látni... Saját kárán tanul az ember.

Sistoris!
Hát, mi erősen gonolkodunk. Én nagyon szeretem a mozit és úgy érzem, megengedhetjük magunknak, de a érjem nagyon szívja a fogát! Még nem tudom mi lesz UH ügyben. SZTK-s dokikat meg még csak nem is szeretem itt...

Proone
11+3</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?