Dorka, nagyon orulok Nektek

)))) En mar hallotam ilyent!

)) Na csak igy tovabb..;))))
Belem annyi gyogyszert nyomnak meg mindig, hogy a "kotelezoket" sem kemenyedek;)))
Ma reggel voltunk az elso ctg-n, es minden rendben van. A babo is jol van, meg mindig tartja az egy hetes lemaradast, igy most 34-35 hetesnek megfelelo meretei vanna.
Azt mondtak kb. 2500 g korul van, es mar nagyon nincs szegenynek helye, ezert teljesen osszevan gomolyodva mint egy osszegyurt papirdarabka;))) Az okle az allaba van belegyomoszolve, labai majdnem a szajaba, szoval szegenykem jol elvan odabent

))
Tovabbi kitartast Nektek, mar nincs olyan sok hatra. En mar setalgatok kb. hetente vagy 3x-4x, ilyen 1-2 orakat, elemgyek boltba, igaz semmit nem cipelek.
En nem hittem volna, hogy ilyen szepen kihuzzuk, es lam sikerult. Most igy visszanezve tudom, hogy nagyon sok mulott az optimizmuson, a pozitiv hozzaallason. Most mar vagy 4 hete, egy kis tulzassal nincs se kulso mehszajunk, se nyakcsatornank, se nyakdugonk, es mar a belso mehszajunk is nyitva van. Ugyhogy, minden rendben lesz lanyok. Az enyemnel rosszabb lelett ritkan van

) Es ime 36 hetet toltjuk.
Minden jot Nektek, es csak pozitivan!

))))
Malika