először is örülök ha tetszett a maszirórozás téma mindenkinek én mind a 3 csemotámat maszirozom/tam persze mig nemszalad el
) de ők is nagyon szertik niki máshogy kellett maszizni a betegsége miatt és nagyon sok mindet megtanultam ugyhogy ha bárkinek segithetek szóljon előre bocsátom nem oksokodni szeretnék csak segíteni
mino
én már tényleg nem tudlak benneteket követni
mino még a hétvégén akatam neked irni hogy én mikor gyors kajcsit akarok csinálni akkor csinálok mindet bele husit krumpli zöldségek pórihagyma kockára vágott husi fűszerek aluf.alatt jól meg párolom és aztán irány a grill funkcó csajok imádják főleg ha van benne brokkoli nem tudom miért szertik annyira a brokkoli meg a karfiolt van mikor nasinak is azt kérik párolva na de azért a palacsintát sem vetik meg
) az anyaság kérdésedre csak annyit irok hgy ugy érzem hogy ezt nekem találták ki nagyon jó ANYÁNAK lenni imádom sokak szerint ezt később fogom bánni hogy 23 évessen lekötöttem magam 3 gyerekkel de én ezt nem hiszem
egyszerűen számomra ez a természetes és tökéletes IMÁDOM őkt és kész
de ezt te is nem sokára megtudod hogy milyen jó illata van hajának és milyen éde mikor maszatos és mikor betg milyen elesett és milyen hálás hogy ápolgatod
sygnum nekem az első szülésem volt ilyen hajnal 3kor elkezetm hányni ment a hasam rettenetessen érezetm magam nagyon féltem hidegrázot... aztán jötteka fájosk és nem sokára babuci azt mondták hogy ez ez természetes mert fél az ember ne aggódj minden okés lesz ügyesek lesztek pocid tényleg szépen nől gartula
egy kérdés kérdezhetek gyógytornival kapcsolatban?? sbea tényleg csodaszép a kislányotok és nagyon tezsik hogy apa ennyire kiveszi a részét a dolgokban
látszik rajta hogy egy igazi büszke apuci nálunk apucika imádja csemotákat de mig nem lehet őket gyuri addig nem nagyon veszi észre csak hogy sir
seriff
hu ha tudnád én hogy vároma jó időt a nagy meleget nem de jóidőt igen mert a gyerekekkel nem lhet már birni a lakásban ha pedig kiviszem az udvarra és egy korty viz van az udvaron a gyerek azt biztos megtalálja és akkor olyat bagonyázik benne mintha egy iszapfürdő vett volna
birolili
már hiányoltalak ahogy olvasom jól vagytok és minden okés ennek nagyon örülökés ilyet meg se halljak hogy te picipocakos vagy azért nem irsz
nekem sincs már pocim ( legalábbis olyan amiben babavan )és mégis irogatok
jaj még valami döntsd el te hogy láttál e már https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2253
az első képen vagyunk Adrinccsal
kobub szépen nől picur
a védőnő témához csak annyit hogy a miénk egyzser volt kint mikor ÁKi megszületett azóta sem igazán nem hiányzik mert okossat még nem hallotam tőle de sajna nikinél és adrinál is csak 1-1 alkalommal volt itt és akkoe bizony sk kérdésem lett volna most csak annyit mondott mikor kint volt ó hát itt minden rendben van nem az első baba ide én már nem kellek pedig az egyik ismerősömnél gond volt a szopival a védőnő kiment és végigvárata szpoit segiett és azóta is csak szopik a picur hát szerintem ilyen védőnők kellenének melissza hogy álltok a banki ügyekkel ?
ne tessék nem jól saccoltam Adikám már kiabál a kiságyból ugyhogy húzok
puszika mindekinek

Megnéztem volna élőben is a Kicsi Lilllát.