A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Oxi!
Mi is szívesen meglátogatnánk Téged Petrával, ha nem zavarunk jövőhéten valamelyik délelőtt. Legalább megmutatom Petrának, hogy hol lesz majd Mami meg a Kistesó. De akkor majs küldök sms-t, és megdumáljuk, hogy mikor jó! Kép

Votiv!
Nálunk Petra mindig megérezte, ha nem volt minden oké köztünk a zurammal. Olyan kis érzékeny szenzoraik vannak ezeknek a babóknak! Úgyhogy csak nyuuugiiii! Kép Jó lenne Téged ugyanolyan mosolygósnak látni a következő talin, mint amilyen a múltkor voltál Kép

Jóéjt! (bár még lehet, hogy jövök Kép )

Bogárka (35)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Nem megyünk együtt??? Szivesen mennék egy nagylánnyal!!! Kép
zsanci (a majdnem 30)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca!
Ari vagy, köszi!!!! Du. 6-kor beáljult, azóta alszik, kockás ingben, utcai gatyóban...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Jó ötlet!!! Kép
Nektek mikor jó? Nekem talán a szerda és a csütörtök délelőtt jönne be, kérdés persze, hogy Oxinak megfelel-e valamelyik időpont.
Bogárka (a már 30)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Édes vagy, de nem adják ám olyan könnyen azt a szülést, Te Lyány!!!!
Szóval még 3in1 (Me, Minime, és a skizo lelkem másik fele) vagyunk....

A mai negatív tapasztalat ellenére dobesz egy mailt a gyerekdokiról a P.ban (ki, hol, milyen, mennyiért, elégedett vagy e, ilyesmi...), léci?

Votiv Kép
Gondoltam, villogok itt a friss homeos tudással, így Neked ajánlottam a Pulsatilla-t a rossz kedvedre, de akkor elrontottam volna? Vagy Gelsemium? Hmmm....boszinéni válaszolj!

Holnap NST, megnézem a csajokat bent a h-ban, aztán lejelentem ám nektek!
ada007

Zsanci, Bogárka!!!!

akkor már engem is bennt találtok, vagy egyben, vagy kettőben!!!! (inkább utóbbit preferálnám, jó?)....Szupeeeeeeeer
ada007

Bogárka!
Csütörtök jobb lenne, de ahogy Oxinak jobb...
csak kedden nem érek rá!!! Kép
Ada!
Akkkor téged is meglesünk!!!!
Mél iródik, bár most megasztár gálát nézek!!! A gyerekdoki egyébként röviden: jó! Többit mélben.
Jóccakást!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Köszönöm, ne siess azzal a levélkével, nem sürgős Kép
Gyerek még nincsen Kép
ada007

Lányok!

a megának nincs már vége? A múltkor azt írtátok....ki érti ezt....
ada007

Ada!
Mél ment!!! Biztos, ami zicher!!! Kép
ez a mega gála...mindenki örömködik, és bejelentették, hogy jön a következő...most már nekem is indulnom kéne...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
A kedd nekem se jó (persze én gondoltam, hogy Neked se, hisz az a Te napod Kép ), csütörtök oké Kép
Holnap írok Oxinak sms-t (nem tudom itt milyen sűrűn olvas) és megkérdezem tőle, hogy mit szólna hozzánk Kép
Ada!
Remélem már akkor Titeket is meg tudunk nézni! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

juc,

most megkaptam,köszi,köszi,kösziKép

képzeljétek annyira édes keresztszemes képet vettem a fiamnak a szülinapjára,ilyen popcorn maci tök jó fej!és most azt csinálom ezerrel hogy kész legyek veleKép meg akarok még csinálni neki fakanál babát csak még nincs meg hozzá az összes alapanyagKép

a kérdés amire senki nem válaszolt nekem:hogy hallottatok e már olyanról hogy egy első problémamentes terhesség után a második tök problémás volt meg hogy mennyire lehet az elsőből a másodikra következtetni??????????????????????naaaaaaaaaaaaa
legyünk már egy kicsiz ON-ok,ugyi zsanci-on? Kép

ennek örömére elmesélném hogy már az összes államvizsga tételeimből kiemeltem a lényegetKépHALADOKKép
Vendég

Szép jó estét, vagyis már lassan éjszakát!

Votiv!
Kérlek ne csüggedj!(Veréb mondja bagolynak, hogy nagyfejű!) Tudom ez nem így működik azt mondom, hogy ne, te meg rögtön happy leszel. Sajnos elég jól átérzem, amin átmész. A történet másik oldala, hogy nem elég, hogy legyenek ismerős anyukák, barátnők, akikkel meg lehet osztani a gyerekkel kapcsolatos dolgokat. Fontos, hogy a párunk is ott legyen mellettünk és a korábbi életünkből is maradjon valami, különben el él az ember csak simán egymás mellett. Mi is lelkiztünk ezen sokat, ehhez kellett sok-sok beszélgetés, megértés, elfogadás és türelem. Nem mondom, hogy tökéletes, de jobb lett kicsit. Szerintem a kulcs, hogy a gyerek ellenére legyen időtök egymásra is, ami nem mindig egyszerű. Nekünk elég kevés segítségünk van és ezért ez nehezen kivitelezhető, de már az sokat jelent hogy esténként tv helyett inkább beszélgetünk és hétvégén megyünk minden fele. Szerintem neked is kicsit az is a bajod, hogy be vagy zárva és nem mozdulsz a gyerek nélkül, egyedül sehova. Pedig muszály, hidd el ez is gyógyír! Apa is érezze át milyen egész nap egyedül egy gyerekkel..Kép Többi lányok nektek mi a véleményetek?

Ja még egy dolog, de ez se mérvadó. A Lilla a mai napig 8,5 hónaposan is a mellkasomon alszik csak nappal. Letehetem az ágyába, de fél óra múlva felébred.

Ha gondolod beszélhetünk telefonon is, csak dobj egy mailt és elküldöm a számom.Kép

Ma voltunk a börzén a Lillával, ami nagyon rossz ötlet volt, mert nyűgi volt ezerrel. Úgyhogy végigrohantam és vettem pár nyári cuccost. Persze etetőszéket nem teláltam, viszont olcsó volt a pelus és a babikaja.
Úgyhogy elzúztunk a megatoysba és vettünk egy etetőszéket. Mi kerül ezekbe ennyibe, nem értem.

A nap fénypontja viszont az volt, hogy meglátogattuk Manókát és lefényképeztem a dedet, hogy megoszthassam veletek. Manó tényleg kicsit fáradt, de alapjáraton minden ok. Teljesen elérzékenyültünk, tudjátok filmbe illő kép pici baba könnyes szemű nők.KépDe olyan jó volt őket látni!

Na jó befejezem a kis regényemet. Nem akartam okoskodni, mert nem vagyok az, de hátha segítenek a gondolataim.

Szép álmokat mindenkinek!
Beetrix
beetrix

votiv,
csatlakozom beetixhez,megdumizzuk telón és megyünk együütt bandázni az ivadékok nélkül,naaaaaaaaaaaaaaaaaa?
Vendég

Na még egyszer!
Szóval ő itt Manóka egyetlen pöttöm babája!

Kép

Ada, az erő legyen veled, hogy kibírd ez a kevés időt már!
beetrix

Hát ez a leány nagyon-nagyon GYÖNYÖRÛ!!!!!
Én is kicsit könnyezgetek!!!
Legyetek jók!
Gigi!
Zsanci-on jelenti: NINCS két egyforma terhesség, semmire nem lehet következtetni semmiből!!! Kép Nekem sem volt egyforma, már csak azért sem, mert már itt volt egy kis disznó, akire minden figyelmem irányult...Elsőnél semmi cipekedés, felesleges kocsikázás, stb...másodikat úgy csináltam végig, hogy gyakran este az ágyban jutott eszembe, hogy itt van velem...Kép
A második kicsit nehezebb volt, és ezt még a doki is mondta anno, hogy a második terhesség az tényleg TERHES. Persze, lehet, hogy másnak meg máshogy van. Jucus, Bogárka és a többiek? Ti mit gondoltok????
Votiv!
Majd mi is dumálunk. Észrevettem ,hogy sokszor már az is használ, ha látod, hogy másnak sem könnyebb!!!Kép Én tudod mit kértem a férjemtől szülinapomra? Hogy KETTESBEN elmehessünk valahova este. És nem kaphatom meg...De még egy fél órát sem. na, minnyá én is bőgök. Irány a homeós doboz és a pulsatilla 30 CH... Sirva vigasztal a magyar!!Kép
Most hallottam a perfect dayt a megásoktól!
Kedvenc mondatom belőle: THOUGHT I WAS SOMEONE ELSE, SOMEONE...GOOD!!!!
hát jóéjt megint!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ada, szerintem ez azert pofatlansag volt az UHosoktol! Kép Nem akarsz reklamalni? O-o, velem meg mar elszaladt a Reklama Lo, kepzeld ma irtam a kajaszallitoknak, hogy ha szombat delig lehet leadni a hetfoi rendelest, akkor 11.40kor miert nem engedi az online rendszeruk, aztan rajottem, hogy hetfo valami unnepnap es irtam egy masikat, hogy bocs a figyelmetlensegert Kép Azt meg aruld el, mi a hesszeles, mert evekig torhetem a kobakom...

Jucus, gondolom, hogy marha nehez millio perpetuum mobile gyerkocre figyelni, en valszeg nem is lennek alkalmas ovoneninek (mert egy lusta, elgondolkozo meg elbambulo vagyok), de mikor evekig jartam a tesoimert, ebben a mi exovinkban rengetegszer azt lattam, hogy az ovonenik csak egy kupacban csevegnek az udvar kozepen, a gyerkocok kozben meg homokot szornak egymas szemebe... de biztos vannak szuper helyek is, meg van ket evem, hogy megtalaljam ezeket, illetve a nagyobbik hugim is most jelentkezett ovoneninek, ugyhogy majd oda iratom nyuszit, ahol o lesz, mert mar nagyneninek is kivalo Kép vagy oda, ahol te vagy Kép vagy oda, ahol egyik baratom anyukaja Kép na ez maris harom lehetoseg Kép

Zsanci, en is Pottyos Panni fan Kép amikor az allatkerti seta utan uzsonnanal megmossak a kiflit Kép egyebkent meg szabad a gazda, nemtom a talalos kerdeseket (huszi, doci), lokd a megfejtest kerlek.

Oxi, nagyon kivancsiva tettel, majd meseld el Zsancieknak es leirjak a levlistan a sztorit.

Norka azert nem kap listat, mert meg nem volt kepes beszamolni a feloras ripszropszszuleserol? En sajnos nemtok neki kuldeni ilyet Kép

Edi, en nemtom hanyszor oblit a gepem, de mindig ugy mosok (nemcsak gyerkoc cuccait, hanem mindent) hogy bekapcsolom az extraoblites funkciot es a prg legvegen, mikor mar kiszedhetnem a cuccot, meg egy oblitest inditok. Olyan rogeszmes vagyok, mint a mosogatasnal (mindent szazszor eloblitek). Fu, latnad a vizszamlaim! Bar valszeg ha vegre bekotjuk a mosogatogepet, akkor azert javulni fog a helyzet.

Neet, ez a Mattel! Orulet! Bajdovej, lehet, hogy szerencsed lesz es meg marad a koszmokrembol Kép

Votiv, fel a fejjel! Biztos csak atmeneti ez a nyuglodes es nem tart sokaig, de biztos nem olyan, mint nyul volt, mert o el lett rontva anno es az elso ot hoban joforman nem hasznaltuk a kisagyat, se ejjel, se nappal, szoval az mas, nemcsak ebren kellett cipelni, hanem alvas kozben is Kép Aztan mikor mar aludt a kisagyban, ebren akkor is kellett, mert kesobb mar hamar elunta magat egyedul (agyban is, foldon is barmilyen jatekkal) es szorakoztatni kellett meg nyugosebb is volt a fogak miatt. Nem ertek egyet Gigivel, orulhetsz majd, ha mar maszik! Persze majd menni kell mellette, mert ezer baja eshet, de sokkal kevesbe faraszto, mint cipelni. Ha nincs is kulon gyerkocszoba (meg nalunk sincs), akkor is valahogy ki tudsz alakitani egy kis reszt, ahol nyugodtan gyakorolhat (mi a kanape elott raktuk le a jatszoszonyeget meg egy rakat jatekot es apa pl ha nem rendesen figyel, akkor becsukja a szobaajtot es korbebastyazza a gyerkocot a kanape bazinagy parnaival). Az alvas meg marha fontos, tessek napkozben is, ha ejjel nem sikerult (nekem most szerencsere volt egy 8oras ejszakai meg egy 2oras delutani, de mindjart megyek es huzom megint a lobort, ez a tavaszi faradsag? vagy siman egy hetkoznapi szuloi? Kép ) szal ha nem alszom eleget en is harapos vagyok, es apa van keznel Kép szal 1. tessek aludni 2. tessek apaval kedves lenni, akkor is, ha o tusko, mert a pasik azt sosem veszik eszre, meg azt sem, hogy valami bajunk van, csak az tunik fel nekik, hogy nem hagyjuk oket nyugodtan aludni, tevezni, olvasni, szgepezni stb. es meg mi vagyunk a mergesek, hat ettol total kiakadnak az ostobak (es lehet, hogy tietekapa talan turelmetlenebb is, mert o mar ezt tobbszor vegigszendvedte, ugyhogy neked kell rugalmasnak lenned) 3. sracot probalhatod kifarasztani, de mar nemtom othost hogy kell, a nyuszi mostmar kifarasztja magat, mert mindenhova elmaszik es mindent megrag meg szetrombol Kép

Ja, atszereltem a racsvedot a kisagy tetejere, mert mar annyira megragta a nyulam (mivel a bunrossz anyaja csak akkor kel fel, ha o mar rendesen sir eshat addigmeg elfoglalja magat a jatekkutyakkal, az agyragassal meg a berantott ruhakkal), hogy valszeg benyelt egy adag faforgacsot is. Eleg hulyen nez ki, de egyelore hasznal. A piros folt meg ott van meg a pocajan, Ha elmegyek ugyeletre, nagyon hulyen fognak ram nezni, hogy ilyen semmiseggel megyek? Csak kedden menjek ezzel a dokihoz?
moosejaw

Szupercsini ez az Emma! Kép Kép

En sajnos nem tudok beugorni Oxihoz, de beleszovegelnek, hogy talan jobb, ha kulon-kulon mentek, mert akkor egyik nap bogarka latogatja, masik nap Zsanci es kevesebb az unalmas oraja. Es valaki meg elintezhetne neki, hogy masik pocakossal legyen egy szobaban, mert az tenyleg gaz, ha meg aludni se hagyjak. Jobb lenne neki, ha inkabb minden nap bemenne es megvizsgalnak, de otthon aludna. Tenyleg, reklamaljak? Kép

Zsancion: es abban van kulonbseg, hogy elso es masodik baba mennyi ido alatt jon ossze? Ha az elso 8 ho volt, akkor a masodikat hogy kalkulalja az ember? (, vagy mondjuk csak 6, vagy legyen inkabb 12? Hu, igy nehez tervezni...

Beetrix, fura, de nekem nem hianyzik, hogy elmenjuk valahova a nyuszi nelkul. Biztos, mert elotte se nagyon jartunk, inkabb otthonulo banda vagyunk. A magammal foglalkozas vagy csak pihenes, az hianyzik, apatol viszont annyi velemfoglalkozast ki tudok harcolni, mint korabban Kép es le fogtok loni, de asszem en meg ket kiloval kevesebb is vagyok, mint a nyuszi elott, mondjuk a cickoim joval kisebbek, ugyhogy en meg azon sirankozom Kép ah, szornyuek ezek a nok, sosem eleg jo nekik, mindig csak panaszkodnak ...
moosejaw

Ah, lehet, hogy mar apa is haromnal tart, mert ma azt mondta, hogy ne nyavalyogjak, mert meg ket ilyen lesz es meg most szoljak, ha meggondoltam magam! Kép Tokjo! Tokjo! Kép Kép Maris abbahagyom a nyavalygast! Fulig er a szam. Imadom. Megyek vele aludni Kép

Ja, es nyul mar olyanokat is csinal, hogy raall a felboritott muanyagdobozra - amiben az erdektelen jatekok vannak -, hogy elerje a harmadik polcot (mert a konyvespolc ket also polcan minden kibonthatatlan kartondobozokban van) - ahol az erdekes konyvek vannak.
moosejaw

Boldogságos Pünkösdöt mindenkinek!
Asszem 50 napja volt Húsvét, sokkal többet erröl az ünnepröl nem tudok, mókusozzak? Kép

Manoka baba Eszterem kocsijában pihen!! Kép
(Amennyiben csak 1 narancssárga kocsi van a H-ban.)

Moose!
Mi az a Muttel?? Nem értelek. Koszmó magától eltünt, köszi.

Votiv!
Köszi, majd beszerzem (5ch...csalánt), bár legelhetnék a kert szúrósabbik végéröl is, de ... nyafka vagyok hozzá Kép
MÉG MINDIG TEJES KÉRDÉS: sima hütöböl (tehát nem a mélyböl) kivettem a tejet, (majdnem tehenet írtamKép), melegvízbe állítva felmelegítettem, Eszter tojt rá és visszaaludt. Most dobjak ki egy 80ast, vagy visszahüthetem? (Ennyi összejött tegnap vajákos szerek nélkül!!!Oly büszke vagyok!!!)

Zsanci!
Cora: apa ingeket nézett magának, addig én ajándékot anyóséknak, és azért aludt nálam a csöpp, mert nekem kellett a bev.kocsi pakolni!Kép És Igort ismertem fel elöször, és kerestem a szememmel mamit... és lön. Kép
Aztán láttalak még a gyerekes részlegnél is, söt, apának is mutogattam, hogy nézd, ezek azok a babanetesek.Kép

Q..sokat írtatok, hol is tartottam?

Ja, a cicás videok (pofon, jóga, stb) nagyon jók, sírok a röhögéstöl. Kép Kép Kép A képeket a vicclap.hu n már láttam, de jók azok is!

Írtam, h beszart a vidink? Ha valaki meg akarna lepni NatGeos kalózfelvételekkel: CD/DVD plíz! Kép

Votiv! (again)
Lesz még rosszabb. Jóképü apukának mi baja? Fáradt? Vagy mit vitáztok? Küldök 2 virtuális popónrúgást, osszáto szét és béküljetek, Isti nem ezt érezheti???

Norbi: jajajajajajajjjjjjj.... nem bírom a fejét. Nála rosszabb már csak a Marsi Anikó. Meg a Pokrivtsák. Meg a Stahl konyha. Meg ... na, vannak páran, de a Norbi... jesszussssz.... Kép

neet
neet

Nnaaa, ébresztöööööööööööö!Kép
Mindjárt mennünk kell rokonlátogatóba....és sehol senki?
neet, a pacsirta
neet

Ööööö....ööö... a pacsirta az a madár, aki korán kel, ugye? Mert énekelni nem tudok...
neet,aki elhamarkodottan teszi ki a jelzöket...
neet

Megyünk NST-re.....

No comment...
ada007

Ma reggel is úgy keltem, hogy banyek, ma sem érzem, hogy szülnénk, fittebb vagyok, mint valaha, a feneegyemeg!
ada007

Moos: hesszelni annyit tesz, mint járkálni céltalanul Kép

Bet: a kitartás most tényleg rámfér
ada007

ada,
nekem tavaly pünkősd hétfő utáni 3.nap indult beKépaddig még ráááááááááérszKép
én aznap úgy éreztem hogy ezer százalék hogy nem szülök és egyben paráztam hogy csak most ne szüljek mert ki kell várnom a jövő hetet hogy elmenjenek a vendégeinkKépaztán reggelre lett egy bálintmKép Kép

zsanci,
ok,de mondjuk orvosi szempontból?konkrétan:ha az elsőnél minden problémamentes volt lehet hogy a másodiknál lepényproblémáim lesznek?meg a szülés:ha az első gyors és komplikációmentes volt,olyannyira hogy még a burok is magától repedt a másodiknál léphetnek fel problémák és lehet lassabb?na jó,tudom hogy bármi lehet szóval ezek is,de mennyi a valószinűsége? most nehogy azt mondjátok hogy 50-50 mert akkor futok pár körtKép Kép Kép kevés,neeeeeeeeem? szóval így érteem hogy lehet e következteteni!!!!
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok, olvasgatok ...

Ada,
hajráhajráhajrá-düdütürürü :D

Kriszta,
A Belladonnából a görcsökre ... asszem akkor is 3x5 volt, de volt egy másik bogyó is (Lutetium C12)... mégis inkább 2x6, bocs, de már nemtom pontosan. Nincs a közeletekben olyan patika, ahol van homeo-hoz értő patikus? Nálunk itt a Páva u.-ban van egy, aki nagyon tájékozott. Vagy ajánlom a homeos dr.nénimet, csakhát neki ugye fizetni kell a tanácsért. Kell a száma?

F.
ficánka

manóka baba édes,cuki,tündéri,drága,imádnivaló...... én isKép Kép Kép
szerintetek feltünne ha bemennék a H-ba és magammal vinnémKép?
Vendég

ficánka,
írtam neked,SOS olvasd el,nehogy szelektíven olvass és ne vedd észre (kétségbeesetten maga körül nézegető szmájli)
ja és doktor néninél mennyi az annyi?

gigi
Vendég

Gigi,
pont most olvastalak! Szóval: emil - zsuzsanna.roman@freemail.hu
A többit mindjárt, csak csörög a mobil!

F.
ficánka

na, életünkben először voltunk Bababörzén! hatalmas élmény, kis rosszullét Kép (a mászkálástól).

Kép

ilyeneket vettünk. mielőtt valaki idegrohamot kapna, a Nestlé kaják és babaételek mind nekem lesznek Kép , a gyerkőc még nem kap majd ilyet ;-)
szóval! igaza volt annak, aki azt mondta, hogy érdemes 1-2 használt cuccot is venni. azon túl, hogy szinte az első fél órában vettünk egy iszonyatbazijó Bergon babakocsit (á 47eFt), utána kb. 23 eFt-ot költöttem el apróságokra úgy, hogy abban van 5eFt-ért pelus is. ;-) vettem pár új ruhát, és a bal oldalon található stóc mind használt. tök jó Mother Care-os cuccok, édik, mint a fene. már itt száradnak mellettem a szárítón. ezen kívül már csak kb. 1 öltözet kafa cuccot fogok a babusnak venni, valami C&A minőségben. tényleg a kórházba már minden napra saját rucit kell vinni? nem akarok égni, hogyha nem találtam el a méretet ;-)

ja, és ülés! kiderült, hogy a Bergonnak van a kocsinkhoz való bébihordozója, ami ótósülés is egyben, kis szűkítővel, mindennel. az alapszínek csak 11 eFt-ba, a babakocsis színek 18 eFt-ba kerülnek. úgyhogy nem fogunk venni másfajta ülést, mert ezek marha jónak tűnnek. a babakocsiról és a Bergonról annyit, hogy el sem képzeltem, hogy ennyit tudhat egy kocsi, és az eladó bácsi. (a párom a kocsivásárlás után lelépett tőlem, és tologatta a kocsit büszkén, páran bele is néztek, hogy hol a baba Kép . rém büszke volt!!! :D :D :D )

na szóval, szerintem nagyon kafa volt a vásár.

ancsipancsi

Gigi,
6e a tanácsadás, én csak 1x voltam nála személyesen, azóta telefonon segít. A bogyókat különben nem KELL felíratni, mert vény nélkül adják a patikában (most már egyre több helyen). A barátnőd és a Te esetedben is érdemes lenne legalább egyszer elmenni, mert akkor jól körüljárja veletek a témát, és így gyorsabb eredményt lehet elérni.
Gyorsan igyekszem írni, remélem nem túl kusza!
F.
ficánka

Ada,
még mindig: drukk! Amúgy a fehér vattaszerű sztem a nyárfa termése.

Ancsipancsi,
tök jó a vásárfia! Nekem azt mondta egy csecsemősnővér, hogy ott bent adnak rucit, persze a hazavitelre kell neki saját.

F.
ficánka

Sziasztok !

Emma nagyon édes !! Nincs róla nagyobb kép ???

Ancsi ! Nekünk is Bergon van , szerintem is szuper ! A hordozónk is Bergon .

Kép
Kép
greenolive

Tele van a szülőszoba, szóval NST csúszik Kép
Reménykedem, hogy hátha már nem is NST-re megyünk (jelek nélkül;-))

Ancsi: jól vásároltatok ám!!!!

Zsanci: most lesem a levelet

Ficánka: szóval nyáfa, király, akkor ezt is tudom...

gigi: nekem a pünkösd hétfő, meg a mai nap is tök jó lenne, akar már a halál várni
ada007

visszaolvasva a 2 napi (5 oldalas!!!) termést, a válaszok voila:

Proone! Nekem a csajszi azt mondta, hogy a 2d-s uannyiba kerül, mint a 4d-s, tehát szinte 100%, hogy a DVD felvétel miatt kértek 2eFt-tal többet tőletek!!!! (egyéb UH rendelőkben is a DVD-s felvétel többe kerül)

Dora! Asszem nekem 1 db vörösvértestet találtak a vizeletemben. Semmit nem mondtak rá.

Recca! Ezt már olvastam, de nem olvasom újra, mert akkor is úgy meghatódtam rajta Kép

Jucus! Mikor én vajban sütök (mondjuk inkább margarinban), akkor az úgy fröcsög, spriccel, hogy elmegy tőle a kedvem is. Szerintem túl sok víz van benne. Neked mi a titkod?

Pabe! Bardóczy doki nem szokott túl sokat a könyvbe írni, régen a Sotén dolgozott, ott nem volt szokás. De én kértem, hogy pecsételje bele a nevét, hogy legalább a védőnő lássa, hogy hozzá járok. A 4 terhesgondozást szülés után, a kórházban fogják leigazolni, amennyiben valóban van 4 terhesgondozásod. Ez pedig nem a dokinál kell, hogy összejöjjön, hanem a védőnőnél. Tehát hozzá min. 4x el kell menned!!!

Dorka! Ne törj le, hiszen nem vagy te bilifüle! Én meg mindig abba szoktam belegondolni, hogy már ott tartanék, ahol Pipocska Kép Kép Milyen dinnyék vagyunk.

Neet! Terhes Barbi? Beszarok!!!!! :D

Ada! Hol 6eFt az UH?? Mindenhol 10, nem?
Visszajött a dokinénid? Nem kéne szülnöd? Kép

Moose! A hesszelés az figyelést jelent. Német megfelelőjéből magyarosították.

Ficánka, én is így gondoltam a rucival.

ancsipancsi

Proone! most nézem a képeidet, nagyon faják! viszont te nem a Praxisba voltál, ugye? hiszen a MOM-ot emlegetted. akkor miért a Praxis neve van fenn nálad? nemétem Kép

síkhülyeancsi

ancsipancsi

Green,
én is csak azt láttam Emmáról, ami a topicon van, a narancssárga kórház-kocsisat. Nagyon édes, szépséges csemete!

Ada,
az, h tele van a szülőszoba, mit jelent? Hányan vannak most ott? Jól emlékszem, h Ti most 40+3?

F.
ficánka

Ficánka,

köszi,köszi,mail megy ha apa ideenged a géphez,mert most mérgesKép mert elkeregttem hogy megnézzem mit írtálKép
a 6000 teljesen jóKépna akkor még írok,
cupp
gigi
Vendég

hajháló!

Neet, csak a mirelitet nem szabad visszafagyizni, a simán hűtöttet én lazán kiveszem-elteszem-kiveszem stb.
80!! Kép az teljesen szuperséges. nem is kell neked a csalán. ennél sokkal többet az se tudna kifacsarni belőled.

Ada, Kép
látod, tök lökött vagyok... puszillak, és köszönöm. a Pulsatilla nem az igazi most számomra, mert nem vagyok sírós hangulatban, inkább amolyan agresszív kismalac, beszólós és kötözködős - voltam, tegnapelőtt, de tegnap már kicsit kevésbé, és ma mintha nyugodtabb lennék...

rájöttem miért:
1. tegnap a párom egész nap nem volt itthon (lapzárta volt, ő benn melózott, én meg itthon) és 2. nem kellett kiszolgálni 3. nem tett ostoba "kritikai" megjegyzéseket
4. napközben aludtam 1 órát 5. nem volt bekapcsolva se a tv se a rádió
6. volt bőven tejem, így Isti jóformán álomba szopta magát, alig kellett foglalkoztatni
7. rengeteg finomságot ettem, nassoltam meg minden (egyébként folyton olyan érzésem van, mintha sosem laknék jól. lehet ez a szoptatás miatt?)
8. elsumákoltam a fejést este, és csak úgy bealudtam. najó, 4-kor fenn kukorékoltam, tele cicivel, aztán odalopóztam Istihez, betakartam, nem akartam felébreszteni (ha mélyen alszik, nem is lehet), de felébredt, és akkor már üsse kő, gyorsan megszoptattam, aztán alvás vissza reggel 8-ig!! Kép
szóval jól startolt a nap... na és nagyikámhoz megyünk ebédelni, szóval még főzni-odaégetni se fogok semmit! Kép

Recca, köszi a videókat. Bogárka, Beetrix és Zsanci és Moose, nektek meg a kedves együttérző szavakat.

Moose, szóval akkor most már Kisnyúlon dolgoztok??? Kép
mi sem voltunk nagy bulizók, párom egyáltalán nem én meg pár éve belefáradtam. de pl. egy mozi jól esne, vagy egy vacsora kettesben, de ugye ábszolúte semmi segítség nincs. ill. a nagyim lenne, de ő meg alig bír hozzánk felmászni, estéről meg nála szó sem lehet...
megyek, hí a fiam

votiv 8)
votiv

Votiv, ez egy tökéletes nap volt Kép

ancsipancsi

<font color="0000ff">Ancsipancsi!
Azért a Praxis van fent, mert még nem fejeztem be, többet össze akarok gyűjteni. A Medimom oldala pedig nem működik, úgyhogy nem is lesz felrakva, amíg nem jön be nekem.
A CD pedig 1000 Ft volt, ezt előre mondták.
9800 + 2000 + 1000 így jön ki a végső ár.

Proone
11+5</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi, jól felpakoltatok Kép
te szoktál bébikaját enni? és milyen?

Beetrix, milyen etetőszéket vettetek? mennyi volt?
és kb mikor szabad venni? gondolom meg kell várni, míg ül a babó, de láttam Bogárkánál, hogy Lilla már gyönyörűen ült! hány hós volt, mikor felült?

Siso, Ficánka, ha szeretnétek wiw-velni, írjátok meg az emailcímetek, és küldök meghívót.

Ficánka, én úgy tudom, a babák kb 50 méteres körzetben érzik egymást/kommunikálnak, még a pocakban lévőkkel is!
Oxigén RékaVikije (bár múltkor már Viki volt, most akkor végleges a döntés, Oxi?) mindig izegmozog, ha Isti megjelenik a környéken! Kép
na és ha Isti vhol sírni hall egy babát, hiába sose sír (csak szirénázik és kajabál), legörbül a szája és nyöszörögni kezd...

votiv 8)
votiv

Ada, már nagyon izgulok érted, most hogy vagy? mondjuk bejelentkezhetnél óránként, hogy tudjuk, még otthon vagy Kép
najó, inkább pihizz
na de tényleg, hogy vagytok?

votiv 8)
votiv

Votiv:
enyim gyerek egyelőre be van betonozva a pocakba....5 körülre megyünk NST-re, addigra talán megszületnek az éjszakai eső hozta babák, ezt jelenti, hogy tele a szülőszoba...

Örülök ám a szuper tegnapodnak Kép és tényleg nem fogok észrevétlenül szülni, mielőtt indulunk, esküszöm bejelentkezem, oké????

Mosogatógép próbaprogramja fut, egy hétre a kiszállítás napjára sikerült is beszerelni Kép
Hanna komformista, mert kivárta, amíg mindennel kész leszünk.....szóval vagy ma jön, vagy....nem Kép

Ficánka: vagy 40+1, vagy 41+1 vagyok, nézőpont kérdése Kép
ada007

Proone, igen, de a DVD még külön 2000 Ft. és nem pedig a 2d-ről 4 -dre váltás.

ancsipancsi

Votiv,
köszi a wiw-es felajánlást, már azt hittem, sosem lehet nekem olyat csinálni. Buta vagyok, azt sem tudom pontosan mire is jó az, de már annyit olvastam itt róla, hogy nagyon nagy kedvem lett hozzá. Az e-mail címem: zsuzsanna.roman@freemail.hu
Pár szóban légyszilégyszilégyszi írd meg, hogy mi is ez!
Két kapuval odébb lakik egy csajszi, akinek tegnap volt két hónapos a fia (István ő is az apukája után), és sokat sétáltunk együtt, amikor még neki is a pocijában volt a gyermek. Mindig nagyon aktívak voltak mindketten ezeknél a sétáknál. Persze nekünk is tök jó volt, már várjuk, amikor a babakocsikat fogjuk tologatni egymás mellett. Nem beszéltünk össze, de tök egyforma kocsit vettünk (még a színe is ugyanaz).
Tényleg csodálatosak ezek a kisemberek!
Halihó,
F.
ficánka

Ancsi, nem kell 4x meglatogatni a vedonot, en csak akkor lattam, amikor ideadta a kiskonyvem, aztan marcsak nyulhoz jott. Semmi koze a negy terhesgondozas izehez, azt az igazolast a doki adja a Hban szules utan. A nestle kompot meg a kedvencunk, nyuszi imadja.

Gigi, te meg ne parazzal annyit feleslegesen, ha ennyit idegeskedsz, akkor nem is fog osszejonni az a baba. Es vendegeket meg ne engedjel be az utolso honapban, a telefont se vedd fel, a pofam leszakadna a helyukben... Kép

Neet, a Mattel gyartja Barbie-t, nem? Ha meg siman eltunt, akkor az nem is koszmo volt! Lehet, hogy csak ramorzsaztal Eszti buksijara a palinkas kenyerrel, nem? Kép

Votiv, csak az jutott eszembe, hogy ha pl. ket ev korkulonbseget szeretnek, es a masodik babaert is nyolc hot kell dolgoznunk, akkor mar februarban el kellett volna kezdenunk, ha mondjuk csak hat hot, akkor aprilisban, szoval lehet, hogy mar orult nagy keseben vagyok! Kép De lehet, hogy a masodik mar elsore sikerul? De az is lehet, hogy harom ev kulonbseget akarok. Szoval meg varom Jucus, Zsanci, Bogarka, Bori es Kokuszdio (ugye nem hagytam ki senkit?) valaszat kalkulacio temaban... Etetoszeknel meg arra figyeljel, hogy stabil legyen. Mar irtam januarban, hogy iden is betiltottak egyet (Brevi Pony vagy Brevi Star, mar nem emlekszem, de mindegy), egy csomo tokugyanolyan van, mas gyartoktol is, roh*dt instabilak!

Zsanci, meg nem neztem a wiwet, de nem felejtettem el, igyekszem. Olyasmi mint az icq?

Ada, az en csajom is komformista volt es mar volt amikor igy ereztem, hogy mi mar orokre ugy maradunk... most meg mar nem is emlekszem milyen volt pocakkal.
moosejaw

<font color="0000ff">Ancsipancsi!
Nehogymá 2000 Ft-ért adtak el nekünk egy DVD-t!!! Azért ez kiábrándító, akárhogy is van ez... Akkor 1000 Ft a ráírás, vagy mi..? No mindegy, mindenképp drága volt, de jó. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

moose,

írtam valahol hogy izgulok miatta hoy nem fog összejönni a második?nem emlészem bni de mindegy mert ha nem írtam akkor is így van azért,tehát akkor te tudsz olvasni a sorok közöttKép
az az álom amit korábban írtam van rám még mindig ekkora hatással és kattogok hogy mi lesz ha a második már nehezebb lesz,főleg hogy bálint se magunktól lett,kellett egy kis segítség stimulációs gyógyszer formájában de ezzel elsőre összejöttKép
hát remélem a másodiknál is minden ilyen flottul fog menni,győzzetek meg,oké,akkor kiheverem ezt a szar álmotKép,remélemKép
a vendégek a nagyim uncsitesója volt germánból és nála voltak.....csak persze ők megjöttek szerdén este én meg csütörtök reggelre megszültem és pont ettől paráztam hogy nehogy így legyenKép
ki voltam borulva hogy hogy lehetnek ilyen pofátlanok......
de szerencsére mire hazajöttünk a H-ból eltűntekKép
csak hát ugye a mamim nem tudott bejönni hozzánk tőlük és ez azért megviseltKép

ficánka,
mail ment
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?