A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Zsanci!
Írtam Oxinak sms-t, ha válaszol írok! Kép

Második terhesség: teljesen osztom, amit Zsanci is írt. Talán régebben már írtam is erről. Petrával való terhességem maga volt a tökéletes teljesség érzése: nyugalom, harmónia, rengeteg relax, pocaksimi stb. Ehhez képest most tényleg néha csak este van időm kicsit megsimizni Maszatkát, de akkor is 5 perc múlva beájulok Kép És rengeteg mászkálás, hajolgatás, pakolászás, cipekedés Petra miatt (bár szerencsére ő már nem cipelteti magát). Mikor Petrát vártam, emlékszem a 35. héten rádöbbentem, hogy úristen, már csak 5 hét, nem akarom, hogy vége legyen, szeretnék örökre így maradni. Most: de jó, már csak 5 hét Kép Szóval ez tényleg "terhesebb"

Gigi!
Szerintem orvosi szempontból nehéz előre megjósolni bármit is. Mindenesetre ha volt egy szuperegészségesen kihordott terhességed, és egy komplikációmentes klassz szülésed nagyobb valószínűséggel lesz a 2. is ilyen, mintha az elsőnél bármi gond lett volna. Hú! Most nagy okosságot mondtam Kép.
Mindenesetre az érdekes, hogy én sokkal jobban paráztam a másodiknák mindenen. Valahogy úgy magyaráztam magamnak, hogy talán azért, mert egyszer már megesett velem az a csoda, hogy volt egy szuper terhességem, szuper szülésem, egészséges, gyönyörű babám, és lehetséges, hogy ez a csoda mégegyszer megtörténjen egy életben? Mikor a munkám során rengeteg párral találkozom, akik 5-6 sőt 11 lombikon vannak túl, és teljesen ki vannak lelkileg, idegileg... Mivel érdemeltem én ezt ki? Szóval ilyenek járnak/jártak a fejemben.

Moose!
Nekünk ugyanúgy 3-3 hónap volt mindkét gyerek, persze ebből az egy fős mintából ne következtess semmire. Én hallottam már olyat is, hogy a 2. nehezebben jön össze, és olyat is, hogy könnyebben. Szóval lutri ...

Votiv!
Örülök, hogy jobb kicsit!
Tényleg próbálj többet kimozdulni! Úgyhogy irány azért a babakocsiért Zsancihoz! Kép
Etetőszék: Petra karácsonyra kapta, akkor még csak 6 hós volt, 7 hósan kezdte el aktívan használni (akkor már próbálgatta az egyedül felülést is)

Bogárka (35)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Zsanci!
Írtam Oxinak sms-t, ha válaszol írok! Kép

Második terhesség: teljesen osztom, amit Zsanci is írt. Talán régebben már írtam is erről. Petrával való terhességem maga volt a tökéletes teljesség érzése: nyugalom, harmónia, rengeteg relax, pocaksimi stb. Ehhez képest most tényleg néha csak este van időm kicsit megsimizni Maszatkát, de akkor is 5 perc múlva beájulok Kép És rengeteg mászkálás, hajolgatás, pakolászás, cipekedés Petra miatt (bár szerencsére ő már nem cipelteti magát). Mikor Petrát vártam, emlékszem a 35. héten rádöbbentem, hogy úristen, már csak 5 hét, nem akarom, hogy vége legyen, szeretnék örökre így maradni. Most: de jó, már csak 5 hét Kép Szóval ez tényleg "terhesebb"

Gigi!
Szerintem orvosi szempontból nehéz előre megjósolni bármit is. Mindenesetre ha volt egy szuperegészségesen kihordott terhességed, és egy komplikációmentes klassz szülésed nagyobb valószínűséggel lesz a 2. is ilyen, mintha az elsőnél bármi gond lett volna. Hú! Most nagy okosságot mondtam Kép.
Mindenesetre az érdekes, hogy én sokkal jobban paráztam a másodiknák mindenen. Valahogy úgy magyaráztam magamnak, hogy talán azért, mert egyszer már megesett velem az a csoda, hogy volt egy szuper terhességem, szuper szülésem, egészséges, gyönyörű babám, és lehetséges, hogy ez a csoda mégegyszer megtörténjen egy életben? Mikor a munkám során rengeteg párral találkozom, akik 5-6 sőt 11 lombikon vannak túl, és teljesen ki vannak lelkileg, idegileg... Mivel érdemeltem én ezt ki? Szóval ilyenek járnak/jártak a fejemben.

Moose!
Nekünk ugyanúgy 3-3 hónap volt mindkét gyerek, persze ebből az egy fős mintából ne következtess semmire. Én hallottam már olyat is, hogy a 2. nehezebben jön össze, és olyat is, hogy könnyebben. Szóval lutri ...

Votiv!
Örülök, hogy jobb kicsit!
Tényleg próbálj többet kimozdulni! Úgyhogy irány azért a babakocsiért Zsancihoz! Kép
Etetőszék: Petra karácsonyra kapta, akkor még csak 6 hós volt, 7 hósan kezdte el aktívan használni (akkor már próbálgatta az egyedül felülést is)

Bogárka (35)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, ez jól elment kétszer, bocsi!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada,
tök jó a mosogatógép, én IMÁDOM! Én karácsonyra kunyiztam ki, és ahogy hazahoztuk kipróbáltam, pedig rövid volt a kimenő víz csöve, úgyhogy ott voltam vele végig, és egy vödörbe folyattam a vizet. De így legalább biztosra lemértem a vízfogyasztását. Tényleg nem kell neki sok, és gyönyörűek a cuccok, meg persze sokkal kényelmesebb is, és így plussz időhöz jut az ember. Meg mindig szépséges a konyha.
Végülis mindegy, hogy 40 v. 41, lényeg, hogy jól vagytok, és mindjárt kibújik Hanna! Én továbbra is drukkolok!
F.
ficánka

Proone, majd felhívom őket, és megkérdezem Kép)

ancsipancsi

Votiv! kóstold meg! szerintem nagyon finom. általában nincs bennük só. a kedvencem a kecskeméti paradicsomos halas krumplis.

Moose! nálunk ez a helyzet, a 4x-i védőnő látogatás után adják meg az igazolást. lehet, hogyha nem maszekhoz járnék, nem így lenne.

ancsipancsi

Gigi,
válaszoltam is már, csak közben volt egy kis ebédelés.

Bogárka,
ezek szerint Neked sincs már túl sok. Én most 37, ez az első, és vegyes érzéseim vannak, mert már nagyon szeretném látni, hogy milyen is a kisfiam, de közben meg olyan fantasztikus érzés, hogy itt növekszik a pocakban, amit tényleg jó lenne még sokáig érezni. Petra mekkora?

Ficánka (aki Kanga-mami még)
ficánka

Ancsi! Én is megkérdezem a következő előtt, hogy is van ez. Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

AdaKép
DRUKK,hogy az Nst-rol mar haza se engedjenekKépKép

ManokaKép
Emma gyonyoru!!KépKépKép

Mi is egyben,en sem erzem,hogy szulnek,ma kulonosen nyugos vagyok,ugyhogy most lepek isKép

Kriszta es Akos
40+3

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ficánka,

nem kaptam megKéppedig folyamatosan nézemKép

bogárka,
ezt mintha én modtam volnaKép szóval azt én is gondoltam hogy időben biztosan nem lesz annyi időm a másodiknál mint az elsőnél a pocimmal foglalkozni meg minden féle.....Kép
meg igazóból azt is sejtettem hogy ha elöször minden így klappolt és fantasztikus volt a másodiknál is az lesz,csak még így "kimondva" nem volt!vagyis féltem kimondani hátha mégse.....de így jó,mert ti mondjátok,nem én,hehehehehe
én meg azon szoktam még kattogni hogy az elsőnél olyan szép volt minden és én ezt megint át a karom élniKép szóval ezért is fosok hogy minden rendben menjen mert én megint úgy akaromKép Kép Kép
Vendég

Gigi,
pedig azt írja ki nekem, h 13.48-kor elment, most mégegyszer elküldtem a "galambokkal" :D
Remélem, megkapod! Most lépek, megyek sétálni-romantikázni a leendő apussal. Ki kell használni, még egy picit kettesben ...
Mindenkinek szép délutánt ... és estét!
F.
ficánka

ficánka,

megkaptam megyek elolvasom és válaszolokKépjó romizástKép
Vendég

Kriszta, Ada! irány a kórház Kép)))

ancsipancsi

Bogárka!
Én épp emiatt aggódtam magam halálra a második miatt...elsőre megvolta csoda, másodjára nem jár nekem (gondoltam)...De a Jóisten rendes volt, másodjára is megadatott a csoda!!! Kép
Egyébként nekünk mindkettő első próbálkozásra összejött, tehát én nem vagyok mérvadó...
Én anno 19 évesen "kiszimatoltam" (merő biológia) magamnak ezt a pasit, és első találkozásunkkor tudtam, hogy csak ő lehet gyermekeim apja...Igy is lett...Kép Õ az első pasi az életemben, és talán most már, hogy ennyire öreg és ronda lettem, az utolsó is...Kép
Zsanci, aki senki másnak nem adott esélyt, csak a számára tökéletesnek

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Hát nem megmondtam, hogy ne írjatok ennyit! Képtelen vagyok visszaolvasni!Kép

Megjöttünk anyuéktól! Jól elfáradtam!

Vannak viszont kérdéseim!

1.Bogárka!
Akkor most melyik a tali időpontja? Küldesz majd méleket?
2. Moose! Írd majd meg léccike, hogy mennyi mani lesz a Nationalos CD vagy CD-k! Köszönöm!
3. Fontos kérdés! Mivel a babakocsink caput, tudtok valahol babakocsi KÖLCSÖNZÕT?????? Múltkor néztem a neten, de úgy emlékszem nem találtam!Azért megnézem mégegyszer!
Köszi!

Ada, Kriszta!
Még mindig itt???Kép

Ildi
ildi76

Boldogásgos Pünkösdöt mindenkinek!!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Proone, a CD is plusz XXXX Ft forint. 9800 Ft maga a sima UH, ha nem kérsz semmit, max video kazettát. ha kérsz CD-t az plusz lóvé, és a DVD is plusz lóvé.

Votiv! ti nem voltatok kinn a börzén? volt egy csomó utazóágy!

ancsipancsi

Ficánka!
Petra 2 éves lesz júniusban, talán épp a szülinapjára érkezik meg az Öcsike. Kép

Gigi, Zsanci!
Örülök, hogy nem csak én éltem meg így, már kezdtem valamiféle problémának, szakmai ártalomnak érezni. De akkor ez teljesen természetes Kép

Zsanci!
Hogyhogy kiszámoltad? Ez érdekel ...Kép Egyébként érdekes módon nem sokkal azután, hogy megismertem leendő férjemet volt egy furcsa álmom, vagy inkább félálombeli megérzésem, amiben egy kisgyereket láttam magam előtt, aki az ő és én vonásaim keveréke volt. Mikor felébredtem valahogy azt éreztem: nekem ettől a sráctól lesz gyerekem... és lőn Kép

Oxi írt, hogy elkapott valami nyavaját, még nem tudja hogy lesz csütörtökig. Remélem semmi komoly, és hamar túl lesz rajta. (Oxi! Innen is jobbulást!!! Kép ) Ha minden oké, akkor 10 után mehetünk! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Esmeralda! Vagy Julio (ha Esmeraldat mar nem engedtek haza az nstrol)! Ezt a kepet az en mosogatogepem kuldi a tiednek Kép Hogy tudja, mire szamitson:

Kép
moosejaw

Lányok!

Ismeri valaki ezt az oldalt? Rendelt már valaki így online? Tapasztalat?

http://gericom.tolna.net/bambino/autosulesek-013.htm

Köszi
Ildi
ildi76

Hali!

rengeteget pofázkodtatok,megpróbálok reagálni mindenre.De elöször is Oxi ma is lerázott,tehát nem voltunk nála.Biztos utál!KépKomolyan:szegény bekapott valami bacit,gégészeten volt egész délelött és valami "nyami"olajat is kapott,hogy gyógyuljon!

Moose!

Én sem kívánkozom el gyerekek nélkül itthonról.Mondjuk mi már öregecskék vagyunk de akkor is.Hiányoznak a kölkök.
Óvi:tényleg sok helyen dumálnak óvinénik,ezt én is tapasztalom!Ebben teljesen igazad van.

Ancsi!

Nagyon kevés margarint teszik serpenyöbe és minden kenyérhez adok újat.Annyira nekem nem tünt fel,hogy spriccel de lehet,hogy csak régen csináltamKép?

Második ded kérdése:Én nagyon sokáig egyáltalán nem akartam gyereket.Védekeztem is rendesen!
Aztán 7 év után terhes lettem de elvetéltem.Ezután már nem védekeztem és 3 év múlva estem teherbe,de hozzá kell tennem ,hogy nem volt örült nagy igyekezet ebben sem.És Panna pedig 2 év után jött mert tudta ha most nem jön akkor már nem adok esélyt neki.És amennyire azt gondoltam,hogy majd milyen jó lesz terhesnek lenni,hát ahhoz képest kaki volt.(cukor,diéta stb...)
És Zsé!

Nekem is elsö és egyetlen!

Votiv!

El sem tudom képzelni rólad,hogy undok is tudsz lenni!Komolyan!

megyek mert királylány felébredt.Még jövök!

Jucus
20170114224602

ne használok hosszú ö-t mert kriksz-kraksz lesz.
20170114224602

További kérdéseim:Kép
Ismeri valaki a Roan márkát? Milyen a hordozójuk? És megéri babakocsira tehető hordozót venni?
Lányok, hol vagytok? Help!Olyan tanácstalan vagyok!

Ildi
ildi76

Bogarka, Zsanci es Jucus koszi a valaszokat. Tehat vagy ugyanannyi ido vagy kevesebb, akkor asszem a ketevrol mar reg le is maradtam. Azta!

Nahat, hogy mindenki ilyen aggodos masodszorra. Ezt sem gondoltam volna. Azta!

Oxinak jobbulast! Hogy betegedhet meg valaki korhazban? Azta! Hat igy vigyaznak ra? Akkor inkabb hozzuk haza!

Na van meg valami meglepo infotok a szamomra?

Ildi, nem sokat tudok neked segiteni: en csak concordot meg romert neztem, ilyen noname-ekkel nem foglalkoztam. Mert valami biztonsagparam van.
moosejaw

Bogárka!
Tök jó 1 lány + 1 fiú, mindkettő júniusban. Én is így gondoltam, hogy 2 év legyen majd az 1. és a 2. között. Azt nem tudod véletlenül, hogy a TGYÁS és a GYED számítása miatt mennyi lehet max. a két gyermek között, ha azt szeretném, hogy még a fizumat nézzék?

Gigi!
Nem kaptam még választ, de nem gond, nem akarlak siettetni. Eddig nagyon jó volt a romantikázás, megyek is vissza folytatni.

Ildi!
Én is keresgéltem babakocsi-kölcsönzést a neten, csak a babaszoba.hu/jó tudni/eszközkölcsönzés-t találtam. Pedig valami rémlik, h láttam ilyen lehetőséget, nézelődjél! Miért gondoltad, hogy online rendelsz, venni akarsz? Mert ott is csak mérleg és légz.figyi kölcsönzés működik ... azt meg lehet máshol is nem online.

Moose,
a gyermek tök édes, és persze nagyon kíváncsi. Én is attól félek, hogy milyen lesz, ha majd feláll a bébi ... de ez azért még messze van.

F.
ficánka

Moose!
Nekem is van biztonságparám, csak pénzem nincs!KépKép

Ficánka!
Neked is köszi a választ! Csak viszonylag olcsónak tűnik ez az online oldal és gondoltam, hátha minőségi is! Vagy naív vagyok?
Már megnéztem sajna nem találtam babakocsi kölcsönzést!

Azért gondoltam így egybe, hogy autóshordozó+babakocsi, mert a babakocsinknak annyi, és állandóan frászban vagyok az autósülésünk miatt is! Kölcsön kaptuk, egy műanyagszar az egész vászon huzattal! Nem is láttam sehol ilyen ócskát és annyira félek, hogy ha baleset lesz, akkor szart sem ér! Manink meg nincs jobbra! Ilyenkor úgy el tudok keseredni!Kép
ildi76

ficánka,

vendégeink voltak...most fürdetek és utána írom a választ!
Vendég

HELP! HELP! Jucus! Zsanci! Bogarka! Es tobbi gyakorlo mama!

Ha a gyerkoc leharap egy darabot a taviranyito nyomogombjabol (nemtom ez muanyag vagy gumi) es lenyeli (mert nem talaltam meg a hianyzo reszt), akkor mit kell tenni? Varni amig felbukkan a masik vegen (ergo minden kakat turjak at, hogy megtalalom-e, de nem biztos, hogy eszreveszem, kicsi es puha a keresett darab), vagy lehet ketsegbeesni hogy vakbelgyulladasa lesz es maris rohanjak ugyeletre vagy csak ha a tuneteket produkalja, amiket esetleg nem ismerek fel? Kép Kép De persze az is lehet, hogy ezt nem most csinalta, hanem korabban csak en most vettem eszre... az viszont nem lehet, hogy nem o harapta le, vagy hogy ez nem harapas, hanem valami mas modon serult meg, ebben biztos vagyok, hogy a muszeresznom volt a tettes.

moose, aki szornyurosszmertfigyelmetlenesengedekeny anya
moosejaw

Oxi!
Jobbulást!!!!
Moose!
Kisnyúl elrontja anyu játékát???? Ilyenek ezek a kisnyulak...semmit sem tisztelnek!!!Kép
Ildi!
Nekünk Roan babakocsink van, pont olyan mint a Bergon...mindkettő lengyel. Nem rossz, főleg árban jó, de ha lenne sok sok pénzem inkább peg peregot vennék...Kép Olyat, mint amilyen a Kósa L. Adolf és családjának volt, bár őket sem irigylem, mert hiába a sok pénz, mégis szétmentek...Pedig azt hinné az ember, akkor minden sokkal könnyebb!!!
Jucus!
WOW!!! apa-ügyben...Kép
de azért nem bánod a bébiket, igaz??? Kép

egyébként sokan irtatok arról, h apa mennyivel idősebb. olyan nincs, akinek fiatalabb????mert nálunk ez van, igaz csak egy évvel, de mégis...Kép

ma egész este leszek, mert apának mozi nap van az rtl klubon...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Múúúúsz!
ha pici, ki fog jönni...nálunk is hiányzik egy kis db gomb a távirányizóból Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi!
teljesen meg tudlak érteni!!!!! Kép Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

moose,

nyugi,az alul koppanKép vagy nem ha puha,de akkor meg főleg nem kell aggódnod,NYUGI
most nem mesélném el hogy az enyém már miket nyelt le mert akkor tuti még anyának sem néznétek vagy ha annak,borzasztó rosszank és rámküldenétek a gyámhatóságotKép Kép Kép
na jó: komolyan: nálunk a csokipapírok szoktak alul kijönniKép
Vendég

Zsanci!

Kölköket már megtartom úgysem csereszavatosakKép!

Szóval te a Fiatalabb pasikat! szereted!

Kósa L.Adolf és családjának milyen Peg Peregója volt?Nekünk is az van.Akkor most nekünk nagyon soksok pénzünk van?Tök jó,hogy ezt megtudtam töledKép

Moose!

Ha véletlenül tényleg Nyúl harapta volna szét a távirányítót akkor sem kell aggódni.Pici,puha darab.Simán lenyelte,mert nem fuldoklott ugyi,akkor az ki is fog jönni egészben de nem hiszem,hogy turni kéne kakát.Azért máskor adjál valamirendes kaját a kölöknek,jó?!Kép

Jucus
20170114224602

zsanci,

hun vagy?én most vagyok de ha sokat kell rád várni tiplizek hímezni,szóval kerülj előKép
vagy csak kamu volt hogy vagy egész este?Kép
Vendég

juc,

az én fiam annyira jól sikerült hogy a H-ban adtak rá 5 év teljeskörű garanciát,bibibíííííííííííííííííKép
Vendég

Kosz Zsanci. Mar megyek is es atnezem az ujabb adagot. Ez ma mar az otodik Kép Es mind masfajta volt. Varietas delectat Kép

Ildi, probalj rakeresni valami tesztekre a neten (ADAC biztos van, de mas is lehet). Biztos tobb gyarto van, aki jo eredemenyeket ert el. En most a fogy.ved honlapjan (fvf.hu) talaltam tobb dolgot is, de nagyon nehezkes a kereses naluk es nem volt rendes link sem, ugyhogy e-mailen atkuldtem neked ami fontos. Szoval lesd a cimkeket. Remelem tudtam segiteni.
moosejaw

Koszi Gigi, koszi Jucus. Akkor mostmar nem aggodok tovabb. Kép Kajabol meg nem szereti a darabosat, csak muanyagbol, tomorfabol. Ja es a kadat is ragja. Meg nyulnak is durva...
moosejaw

Ildi,

én zt ne ismerem amit te mondasz de én a BBC-re esküszöm,az volt a hordozónk,az a mostani is a következő és az lesz!amit én még tudok(akkor mondták mikor vettük)hogy a 2003.évben a legbiztonságosabb és legkomfortosabb volt a kategóriájában(9-18kg)!!!!!utána jön a römer!
én ennyit tudok,most mindent leírtam amit NEM kérdeztélKép
Vendég

ficánka,

mail ment
Vendég

Ildi
En rendeltem mar toluk. Csak ajanlani tudom! Kép

Oxi
Jobbulast! !! Kép

Moos
Megprobalom holnap osszedobni a sztorit! Kép
Norka
norkini

Ficánka!
Én is gondban vagyok ám ezzel a kérdéssel (Gyes, gyed számítása), egyrészt még nem lehet tudni, hogy gyed alatt megszületik-e Maszat, másrészt a munkaügyisünk teljesen használhatatlan e témában, váltottam vele emilt, és ő azt írta, hogy tök mindegy, ugyanannyit fogok kapni ... én ezt kétlem, csak ilyen ügyekben nem vagyok valami ügyes érdekérvényesítő.

Ildi!
Tali: május 23, de azért majd küldök jövőhéten mélt mindenkinek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi!
Ne mennyé má himezni! Kisded felkelt egy picit bulizni, most talán beájul...Kép

Egyébként most nekünk is bbc hordozó van, kölcsiben, de én, amikor még nagyon pici volt, nem szerettem, mert nem tartotta semmi a fejét...nincs neki külön szűkitője, az ülésben van a szűkitő.Nálatok is???
Jucus!
Igen, te gazdag vagy!!! Kép És nekik olyan volt, hogy nagy ,felfújhatós kerekű, én meg azokra vagyok ráizgulva, olyan környéken lakunk... Egyébként a tietek is tök kaffa, a múltkor csorgattam is a nyálam titokban...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nagynak levágtam a haját nullással...most bementem, és hirtelen nem ismertem meg...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,

nekünk is,de nálunk nem volt gond, a gyermekem 2 hetesen úgy emelgette a fejét mint a bajnokKép
nálatok is buli vanKép?
Vendég

Zsanci!

Te olyan hülye vagy!Itt röhögök rajtad!Szegény kölök,nem elég,hogy nincs haja de még a saját anyja sem ismer rá?
De a mienk csak kicsi,fújhatatlan kerekű akkor csak kicsit vagyunk gazdagok jó?Magmondom apának,hogy gazdagok vagyunk!nagyon fog örülni neki!Kép
20170114224602

Jucus!
Örülök, hogy mosolyt tudtam csalni az arcodra...Kép és nektek azért kicsi a kereke, mert jó környéken laktok, ahol tükörsima a beton, igaz????
ahol mi,szegények lakunk, ott hepehupás és poros az út, mint tesz vesz város és serényhely között...
Egyébként félek a rokonok átkától hajnyirás ügyben, mert egyszer már levágtam neki nullással, és akkor is szitkozódtak egy fél évig... egyébként nem okoztam neki lelki traumát, mert épp aludt, amikor nem ismertem rá...
Gigi!
Az enyim má' a Hban emelegette a fejét, bibibiii, de én akkor is féltem, hogy agyrázkódást fog kapni a pesti utakon...Szerinted erre van esély???Mi olyan rettenetes utakon járunk naponta 2x az oviba, hogy azon csodálkozom, hogy a kocsink még egyben van...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,

az enyém akkor emelte először a fejét mikor a hasamra ttték és RÁM nézettKépolyan drága volt!!!!jaj ne is beszéljünk róla mert mindjárt bőgök és még rá is mászok apáraKép
Vendég

helyes! irány apa!!! Kép ha én most teherbe esnék, asszem apa sirva-zokogva rohanna is ki a világból. Bár erre semmi esély, apa úgy vigyáz rám, hogy ennek SEMMI ESÉLYE!!!
Hej, Gigi!
a te szüléstörténetedet már olvastuk???? Ha igen, monddd el, hol van leirva!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose! Látom Nyúl is oda van a mosogatógépért Kép . Egy ilyen nekem is kéne. Még jó, hogy ennek a gombjait nem tudja majd leharapni, csak ha nagyobb lesz. Én egyszer vmi fémtárgyat ettem be, és mutter meg is találta később Kép , szegény be volt rezelve, hogy kijön-e. A vakbél gyulát nem ettől kaptam.

Ildi! Bp-en a Szentmihályi úton van a Bergon nagykereskedés, ott egy ilyen 0-13 kg-ig bébihordozó, standard színekben (tehát nem pont a babakocsihoz illő, egyszerűbb szín) 11eFt. Úgyhogy gondold meg a rendelést. Mondjuk ez a hordozó is gondolom a Bergon kocsikra való, csak úgy, mint a Roan hordozó a Roan kocsikra. Vagy Roan kocsit is vennél hozzá?
Nem lenne jobb használtan venni mindkettőt? A Bababörzén odajött hozzám egy csajszi, hogy a mi 50eFt-os babakocsink van neki is, és 30eFt-ért eladná, ha kell nekem. Egy 30eFt-os babakocsi meg használtan mondjuk 15-20 lehet. Általában ezek nem olyan fossá strapáltak, vagy mégis?

ancsipancsi

Zsanci,
nálunk is fiatalabb a pasim 1 évvel, és imádjuk egymást nagyon. Szerintem ez a fontos, nem a korkülönbség.

Jaj, éppen most volt az előzetese a Vészhelyzetnek, szerintem itt valami nagy baj készülődik (Mordor hegye zúgolódik) avval a kis Carter-bébivel!

Gigi,
mindjárt ránézek a mail-ra!

Bogárka,
jól kifaggatom mostmáraztán az anyukámat erről, ő profi munkaügyes, csak eddig annyira ezzel az első babával foglalkoztunk.

F.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?