A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Móni!

Már itt lenne az ideje hogy jól kupán vágjam,de mivel imádom nemakarom lecsavarni.Tehát csak várok és várok HÁTHA.
Alice

Mamacs!

Egy csomó embert ismerek (köztük magamat) akinek kifejezetten állapotosan nõtt a bölcsesség foga. Bár lehet, hogy az ilyenkor megemelt vitaminbevétellel függ össze, de az tuti, hogy babásan is nõhet a b.fog!!

Ildi

Ildi
pildi

Gabómanó!Kép
Meggyógyult a lábad?KépJÚÚÚÚÚÚÚÚÚj de örülökKép Vigyázz Magadra! Veled mi újság van?

Puszi: Doris
doris

Alice!Kép
Ez a beszéd!
A jelmondatod pedig mindenki mondja fennhangon:
AZ IDÉN AKKOR IS KISMAMA LESZEK!Kép

HAJRÁÁÁÁ!KépKép

Marcsi!
Ez nagyon érdekes...
Én mostanában sok grapefruit-ot ettem, de narancsot is rengeteget eszek...Kép

Orsoly!Kép
Köszi az uccsó lökést!Kép
Eldöntöttem: talizni akarok Krisztinkával!
DUPIT AKAROK BESZEDNI!!!!!

KRISZTINKAAA!!!
Mikor tudunk talizni? És hol?
Nekem kb. 3 és 1/2 4 között lenne jó, mert 4-kor indul a vonatom a Keletibõl.
Hogy hozzuk össze???

Elõre is köszi,
cuppa,
Ancsi
Ancsi

Újra itt vagyok!

Hát igen kevesebben lettünk ebben a topicban. De a friss kismamák száma növekvõben és ez a lényege ennek a topicnak. Én úgy néz ki maradok egy darabig. Ugynis a térdem nem igazán akar helyrejönni. V.színûleg megtükrözik, mert nem hajlik be ami feltételezi a porcleválást, úgyhogy most a nõgyógyászati orvoslás tanulmányozásáról áttérek az ortopédiára. Ha tükrözik az gerincérzéstelenítéssel fog történni, úgyhogy nem igazán lenne jó ha most babucis lennék, bár már megint reménytelennek látom a helyzetemet. Sajna nõgyógyihoz sem tudok menni, mert egy nem hajló térddel a vizsgálóra feküdni elég mókás lenne és fárasztó, úgyhogy a babaprojektben kényszer szünetet tartunk. Ebbe már beletörõdtem. mert most a térdemre koncentrálok. Jobban félek ettõl a tükrözéstõl mint a lapartól féltem annó.
Mégmindig nem dolgozom, bár bementem, de hazaküldtek, hogy így nem lehet dolgozni és, hogy neki egész emberre van szüksége. Hát ebbõl aztán mindenre lehet gondolni. De ez sem érdekel.

Hallottam,hogy lesz tali. Ki ne hagyjatok! Egy kis infót ha lehetne róla, vag, hogy az elõzõekben hol írtatok róla.
Ja és remélem, hogy nem villámtali lesz.KépKépKép

Gabó
Gabómanó

DRÁGA GABÓ!!!
ANNYIRA ÖRÜLÖK, HOGY ÚJRA ITT VAGY, HA CSAK EGY KICSIT IS!!!

Gyorsan mesélj el mindent, mi van Veled!!!!Kép

jajjjdejóóó, hogy itt vagy!!!KépKépKépKép
KépKépKépKépKépKép

cuppa,
AncsiKép
Ancsi

Ancsi!
A jelmondatod már megint reménykével tölt fel.
Caldeával mi újság? A 6. inszeménél mentem snowboardozni és utána már nem tudom az infókat.

Gabó
Gabómanó

GabómanóKép
Mail mentKép

doris

Ancsi!

Már tudok autót vezetni, csak beszállni egy kicsit bajos és a kuplung benyomása is csak bokából megy. De muszály volt már végre hozzátok jönni, mert márt otthon minden bajom volt és komolyan nagyon hiányoztatok.
A kutyás honlapokat is böngészem, mert meg vagyok õrülve egy kiskutyárt, de még nem döntöttük el milyet szeretnék.

Doris!
Megnézem a postaládámat, mert már az is biztosan csurig tele van. Köszi!

Gabó
Gabómanó

Doris!

Irtam neked mailt!

mamacs
mamacs

Gabó!

Ha nem zavar hogy beleszólok akkor én a boxer kiskutyát ajánlanám,nem csak azért mert nekem is az van de annyira édesek és hogy megtudnak sértõdni,de végül is ti döntitek el hogy milyen fajtát szeretnétek.Az enyém pl.imádja a gyerekeket és ha otthon vagyok még az idegeneket is(ha nemvagyok otthon akkor viszont nem lennék a betörõ helyébe mert lehet hogy beengedné de hogy kifelé nek az már biztos.
Puszi Alice
Alice

Sziasztok!Kép

Gabó!Kép De jó újra hallani Rólad!Kép A talira remélem már el tudsz bicegni!KépSok sikert a tükrözéshez!Kép
Szia Fércegér!KépÜdv itt! Nagyon tetszik a neved!KépKép
Doris!KépKöszi a mailt, megkaptam!Kép
Másikviki!KépKöszi a Bromos választ! Jövõ héten megyek vissza a dokihoz, akkor majd rákérdezek erre a fura mensi-re.
Látom vagyunk egy páran, akiért most izgulni kell (vagy ovi miatt, vagy mert már a finisben van), úgyhogy mindenkiért görcsben a kezem!
Ancsi! Tessék csak elkezdeni szedni azt a bogyót!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Alice!
Nekünk van egy dalmatánk Õ talált kutyus és már 11 éves lesz. Sajnos Sajó nevû bobtail kutyusunk néhány hónapja meghalt. Az ûrt ami utána maradt már nem töltheti be egy másik, de ha a dalmi kutyusunk nem lett volna akkor még jobban összeroppanunk. Talán ez az oka, hogy szeretnék egy másik kiskutyát. Igazából arany retrivert szeretnénk, de nem tudom jó ötlet e az öreg kutyu mellé most egy pici, mert most neki kéne megadni amit tudunk. Szeretnénk hosszúszõrû kutyust ezért a boxi kilõve. De azért köszi a tanácsot.

Bocs az Off-ért.

cupp: Gabó
Gabómanó

GabóKép
Megtelt a postafiokod. Légyszi törölj és utána küldöm újraKép
MamacsKép
Válasz mentKép
SienKép
SzívesenKép

doris

Lányok!

Lassan lejár az idõm, úgyhogy elbúcsúzom egy idõre, de jövök, hiszen ide tartozom.

Puszka mindenkinek és aztán húzzatok bele a 2002 a mi évünk.

Gabó Kép
Gabómanó

Erdekes,hogy az elegge keseru grapefruit lugosit Kép
A tejtermekek egyertelmuek, de ezt a grapefruit dolgot nem tudom hova tenni Kép
Sebaj, minden esetre jo sok tejet iszom! Kép

Szia Gabo! Caldea jol eltunt... Kép

kamilla
kamilla

Szjja GaboKépKépKépKépKép

Krisztinka
kriszti

Nem szabad almát enni? Na, ne! Pont a héten kezdtem almakúrába. Hát ezt jól elszúrtam.Kép Mától áttérek a tejkúrára.Kép

A párom ma ment matyivizsgálatra. Nem tudtam vele menni, így már tegnap elkezdtem biztatni, hogy milyen ügyes, milyen büszke leszek rá, simogattam a homlokát, szóval ment az udvarlás rendesen. Reggel korán keltünk, hogy az elején legyen, ne kelljen sokat várnia, mert azt nem bírja. 11-kor csörgött a telefonom, vigyorogva felvettem, már készültem a dicséretek özönére, hogy milyen bátor, stb. Erre közölte, hogy õ otthagyja az egészet, mert nincs türelme kivárni, ezren vannak elõtte, büdös van és még senkit nem hívtak be. Kiderült, csak 10-re ment oda, mert elõtte még elintézett valamit. Kárba veszett az összes fáradozásom.Kép Este kezdhetem elölrõl az udvarlást. Nem baj, holnap megyek vele, akkor nem tud megszökni.Kép

Lányok, csak az én párommal ilyen nehéz?

Edi
Edi

EdiKép
Nem csak a Te párod nehézkes. Jobb lesz, ha elkíséred holnapKép A Férfiak mindent olyan "másként" látnak, ne szomorkodjKép
MarcsiKép
A tegnapi "regényembõl" kifelejtettem néhány dolgot ezért azt most leírtam és elküldtemKép
OrsolyKép
Milyen ma a hangulatod? Remélem++++++++++++KépKépKép
AliceKép
Írtál már levelet a Párodnak? Vagy meg sem próbálkoztál vele? Úgy drukkolok NekedKép
BesztiKép
Mi van Veletek? Hogy van a Babocska?Kép És a NagyocskaKép?

doris

Edi,
Azért nem kell ilyen szigorúan venni a savas-lugos hatást. Nyugodtan almázz csak.

Az én párommal is nehéz volt. Ráadásul ö nem beszél magyarul, úgyhogy adva volt, hogy mennem kell vele, segíteni KépKépKép
Hova mentetek?

Gabó KépKépKép
Nincs is annyi mosolygó fej, hogy megmutassa, milyen jó, hogy újra itt vagy!

Üdv,
Moni
mj

Hahó Lányok!Kép

megérkeztem...Kép

Ünnepélyesen jelentem: taliztam Krisztinkával és kaptam Tõle két napra elegendõ Duphastont!Kép
Egy szemet ebéd elõtt be is hammoltamKép

Krisztinka!
Jó volt Téged látni, és ahogy mondtam is, olyan kismamás vagy, és egészen meg vagy szépülve!KépKép KomolyanKép

Gabó!
Már nem vagy itt??

Ancsi
Ancsi

Moni!
A Schöpf-Merei-be mentünk, amit javasoltál. Remélem holnap sikeresebbek leszünk.Kép

Edi
Edi

Doris!

Sajna még nem volt idõm levelet irni mert most hogy visszajöttem dolgozni rengeteg melóm akadt ,meg most más bajom is van(családi gond.a papámmal kapcsolatban)
Talán egyszer sikerülni fog.
Puszika Alice
Alice

JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚj LányokKép
Én is szeretnék végre "kismamásan megszépülni"Kép Csak tudnám hogy kell azt csinálni.....?Kép
AncsikaKép
Jól tetted, hogy bevettedKép Aztán most már ne kókadozz az ijedségtõl kérlekKépKépNagyon várom a csütörtököt. Mikorra mész a dokihoz?

doris

Edi!Kép
Ne hidd, hogy csak a Te pároddal nehéz matyivizsgálaton..Kép
Az én párocskám is megszökött volna, ha nem vagyok vele!
Õt is megvárakoztatták, sõt neki még az "anyagot" is ott kellett (volna) produkálnia.
Bement kb. kétórás várakozás után, és a nõvérke a dokival a szobácska elõtt cseverészett, ráadásul egy büdös folyékony szappant kapott bemosakodni.
Tehát teljes volt a csõd, semmit nem tudott kezdeni magával...Kép
Kijött és azt mondta, hogy: na most hazamegyünk.
Mondtam neki, hogy menjünk el egy budiba, vagy egy parkba, segítek...vagy bármiKép de ne menjünk el eredmény nélkül.
Sikerült rábeszélnem, meg is lett az eredményeKépKép
Bár a prosztata-vizsgálatra én sem számítottam, ezért le is szidott, hogy mit mûveltek vele odabenn..Kép

Hát ezek voltak.
Úgyhogy menj a pároddal és fogd a kezét ne szökjön megKép

Ancsi
Ancsi

Doris!

Nagyon kedves vagy, hogy igy utánunkkérdezel.

A Babóca jól van.KépKép
Viszont a Nagyocskával volt/van egy kis zür.
Szombaton fájlalta a lábát (sajnos a tényleges okát nem tudtuk kideriteni, mert a szomszédban történhetett esetleg, a gyerek azt állítja, hogy beverte a térdét), éjszaka sokat sirt, nem tudott aludni. Háziorvos, kórház, röntgen, UH. Folyadékot találtak a térdénél, de nem biztos, hogy az ütés miatt, arra gondoltak, hogy mivel egy hete volt beteg, "ráment" a térdére. Ugyhogy vasárnap éjszakára benntartották a belosztályon.Kép Én meg nem tudtam ottmaradni vele, mert a mamáknak csak egy sámli állt rendelkezésére, és igy babásan (de anélkül is az lett volna) nagyon fárasztó volt. Aztán hétfön hazaengedték Kép, szigoru ágynyugalom. Tegnap már nem fájt neki, de ma megint sokat panaszkodik, ugy fáj érte a szivem.Kép
Ugyhogy ma csak belógtam, de most a héten keveset leszek.
(Ha a férjem hazajön esténként, azért elolvasom a termést.)

Mindenkinek puszi!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris drágaKép
Meglátod, hamarosan Te is kismamásan szépülni foxKépKép
Csütörtökön 1/2 8-tól van UH, szeretnék mielõbb bejutni, úgyhogy az elejétõl sort ülökKépKép
Dokival konzi azutánKép

Pénteken viszont jövök melózni, beszámolok, mi volt!

Ja, és már nem kókadozok annyira a rémülettõl, a tudatalattimnak tuti, hogy jót tesz Krisztinka bogyója!!!KépKép

Ancsi
Ancsi

BesztiKép
Nagyon sajnálom ami a gyermekeddel történtKép Jobbulást NektekKép Ezeket az "ütéseket" tényleg komolyan kell venni, nehogy visszamaradjon valami. Rossz lehetett, hogy nem tudtál Vele maradni, iszonyú körülmények vannak a korházakban... Vigyázzatok nagyon és nézz be hozzánk ha idõd engediKépKép Hiányoznak ám a tanácsaid!Kép
AncsiKép
Köszike és drukkolok ámKép Messze van még a péntek de majd csak kibírom valahogyKép
AliceKép
Sajnálom de remélem nincs komoly ba Apukáddal. Ne szomorkodj és ha segíthetek írj nyugodtan magánban isKép Ne félj, nem maradsz itt magadra, nekem most van ide egy "fél éves bérletem". Meg aztán nem is lenne szép kielõznöm bárkit isKép

doris

Beszti

sajnalom ami a nagyobbik picuroddal tortent,fekudj melle es meselj neki az mindig hatasosKép

Ancsuri

te ollyan kedves vagyKépKépHolnap hozzak meg??De ha jol olvasom akkor mar reggel az UH-n leszel es irathatsz olyan zselet amit mondtam.De azert megis inkabb hoznek hatha nem akarja nekd felirni.most mi legyen???Van meg!!Hozom szivesen,de csak csupa onzesbol mert szeretnem latni hogy nezel ki nagy pocivalKépKép

pussssz Krisztinka
kriszti

Beszti!Kép Jobbulást a Nagyobbacskának!
Ancsi!Kép Meg vagy dicsérve!

Ezt a grapefruit lúgos a narancs viszont savas dolgot én sem nagyon értem...Na mindegy, van otthon két szép grapefruit gyorsan magamévá is teszem õket!Kép
Breki, kedves prolaktinos sorstársam, merre vagy?

Pusz, Sien.
Sien

Beszti
Kivanom hogy kisfiad mielobb rendbejojjon.....

Moni (mj)
Hajra beinditva Kép
Szerintem azon a napon akciozzatok amikor eloszor pozitivat mutat a teszt (meghozza este kozvetlenul lefekves elott) gondolom sejted miert Kép
Majd az ezt koveto masodik napon szinten este....vagy ettol fogva minden nap Kép...vegul is ha jol emlekszem a ferjednek jok lettek az eredmenyei Kép
Melinda

Haho Lanyok!

Gaboka, mar annyira hianyoztalKép Remelem hamar rendbejon a labad!Kép Es en is mondtam a csajoknak, hogy ne villamtalizzunk amKép

Na voltam UH-n. En egy orvosi csoda vagyok. Aszongya hogy: uterus: 31 mm atmeroju....ez tenyleg kicsi? Endometrium: 6,7 mm. Jobb oldal: 33x16mm, benne sok 6-7 mm-es tuszovel. Baloldal: 36x26mm, egy 10mm es egy 8,5 mm tuszo. A csaj szerint PCO. MOndtam neki hogy hormonvizsgalat ezt megcafolta. Meg igazabol nem is ertem, mivel a baloldalon ket tuszo van csak, azok is azert nagyobbacskak. Na erre varjatok gombotKép

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Az endometrium az micsoda? Egyébként reggel leírtam, hogy mi van a leletemenKép Nem lettem okosabb de a Te eredményedtõl sem....

doris

Sziasztok,

Mj, azt hiszem inkább megnézem mit is írt a doki pontosan. Arra emlékszem, hogy vizsgálat közben mutatta/mondta, hogy jobb oldali PCO 18x35 mm. Innen gondoltam, hogy arról van szó. Bocsi, hogy bekevertem. És én csak két tüszõt láttam, amire rá is kérdeztem, a doki meg is erõsített benne.
Lora

Lora! Na akkor te kb ugy allsz mint en. Csak azt nem ertem, hogy elvileg PCO-nal mindket petefeszeknek nagynak kell lennie, sok kis tuszovel....

Doris! Az endometrium a nyalkahartya. OLvastam reggel amit irtal, de egyre inkabb nem ertek semmitKép MIndegy, most befaltam egy egesz tabla csokit bufelejtonek es maris jobban erzem magamKép

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Egészségedre váljékKép Én is úgy vagyok mint Te. Sajnos nem értem a dolgot.

doris

Sziasztok,
Nagyon régen írtam, de meg kell valljam igen kiábrándult voltam, és magamba zártam a problémáimat, ahelyett, hogy megbeszéltem volna olyanokkal, akik ugyanezt érezhetik (persze a drága férjemen kívül, aki viszont nem nõ és így mindent mégsem érezhet át).
Márciusban volt egy elhalt terhességem, nem vetéltem el, így meg kellett mûteni. Utána kaptam egy petefészek gyulladást (mert bohó módon elmentem a mûtét után 1 hónappal raftingolni, és a 6 fokos víz nem tett jót nekem). Ezt kikezelte az új orvos, akihez mentem. Mert hogy orvost is váltottam, kiábrándultságomban. Jobban mondva az SZTK helyett elmentem egy magán orvoshoz. De úgy érzem, hogy õ sem foglalkozik úgy velem, ahogy kéne. Õ is azt mondogatja, hogy legyek türelmes, és ugyanúgy nem haladunk elõre. Volt egyszer ugyan egy progreszteron szint kivizsgálásom, aminek az egyik eredménye alacsonyabb volt, mint a határ, a másik jó, így azt mondta semmi gond. Más kivizsgálás nem volt, és azóta még a menzeszem is megbolondult. Szerintem nincs is peteérésem. Nagyon hosszú (7-9 nap - ez nekem hosszú az teherbe esésem elõttihez képest), és nagyon furcsa. 3-4 napig nagyon gyenge, aztán elönt 1-2 napig, aztán 2-3 nap a lefutása.
Nem tudom, hogy volt-e valakinek valami hasonló tapasztalata, és milyen kezelést kapott rá, és volt-e eredménye (ez így egy kicsit hosszú, de már nagyon nagyon szeretnék valami eredményt elérni én is így közel 32 évesen - ráadásul az elsõ babám lenne).
Most elmegyek egy új orvoshoz (Dr. Elek Csaba), aki állítólag pont a cikluszavarokkal foglalkozik. Nem ismeri valaki véletlenül?

Na azt hiszem most egy szuszra kiöntöttem a bennem kavargó gondolatokat.
Remélem, másnak ennyire azért nem nehéz

Tünde
csibe21

Szia Tünde, remélem eredményt produkáltok hamarosan. Az Elek Csaba könyve nálunk "kabalakönyv". Néhányunknak válaszolt neten a kérdésünkre, és megadta a telcsi számát.

Orsoly, minél jobban belemerülök ebbe a témába, annál kevésbé értem. Persze emellett más problémáim is vannak de kinek nincs. Így együtt, már kicsit húzós. Csütörtökön kell visszamennem újabb vizsgálatokra. Szombaton leszek, akkor majd megírom mit tudtam meg. És rákérdezek erre a PCO dologra is.

Puszi, Lora
Lora

Szia Tünde!

Én is mostanában kezdtem olvasni ezeket az oldalakat. Nekem szintén válaszolt egy-két kérdésemre Dr. Elek! Gondolkodóba estem, hogy talán mégis el kellene hozzá menni. Ha lesz már tapasztalatod vele kapcsolatban l. sz. írd meg. ( nyuszat1@mailbox.hu)
Elõre is köszönöm

Kitti
nyuszat

Jó reggelet leánykákKépKép

A mai napunk szintén gyönyörûnek ígérkezikKépKép

Tegnap teljesen le volt fagyva a rendszerünk, sehogysem tudtam visszalépni...Kép

Krisztinkának hála, szedegetem a Dupit, remélem a hatás sem marad elKépKépKép

Kedves Tünde-csibe!Kép
Üdvözlet a Csapatban, remélem most már megtalálod bennünk azokat, akikkel mindent meg tudsz beszélni!
Itt elmondhatod mi bánt, mi történt Veled, mindig megértõ fülekre találsz!
Ettõl olyan jó itt!KépKép
....majd meglátodKépKép

Orsoly!
tyû, de irigyellek azért a tábla csokiért....mmm...de megennék én is egy táblával...KépKép
A csoki a gyengémKép
Egyébként nem értem ám, hogy ha van egy-egy tüszõ, az mitõl PCO????

cuppa,
Ancsi
Ancsi

Sziasztok LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
LoraKép
Kíváncsian várom mit mond majd az orvosodKép

doris

Szép jó reggelt mindenkinek!

Doris!

Sajnos az apukámnak elég komoly baja van már nemtudnak rajta segíteni ígyhát hazavitték,hogy az utolsó napjait otthon töltse el mert az volt az akarata.Annyira szerettem volna segíteni rajta de nemtudok ez az élet,pedig még olyan fiatal.Próbálom magam nyugtatni ami sajnos nagyon nehezen megy ilyen esetben.Ezek után már csak annyit kívánok neki hogy ne szenvedjen sokat.
Puszi
Alice
Alice

Sziasztok Lányok!
Tünde-Csibe KépKépKép
Szijja, itt mindent megbeszélhetsz velünk, akár személyesen is. Lesz talink Február 16-án!

Nyuszat!
Látom átlátogattál E. topikjából ide (vagy legalábbis nem emlékszem, hogy írtál volna már ide). Üdv nálunk KépKépKépKép

Ancsi,
A PCO-nál van tüszö, csak valami burok veszi körül és nem tud megrepedni. És ezek a tüszök csak sorakoznak egymás után. Legalábbis én így tudom.

Szedd a gyogyit szépen. Minden rendben lesz. Neked holnap UH nekem holnap vérvétel eredményhirdetés!!!

Itt a mai lista:
Kisvuk 4c 61 cn Svájc 27 év
Doris 10c 50 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 47 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 45 cn Miskolc 27 év
Mamacs 13c 29 cn Budapest 24 év
Melinda 6c 28 cn N-o. 26 év
Monchy 7c 27 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 25 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 25 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 24 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 22 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 21 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 28 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 15 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 24 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 13 cn Budapest 27 év
Lora 16c 12 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 10 cn Budapest 30 év
Klari 9c 9 cn Budapest 31 év
Sien 17c 6 cn Budapest 29 év
Edi 11c 6 cn Maglód 33 év
Timea 3c 6 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 5 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 2 cn Szeged 32 év

Mindenkinek gyönyörü szép reggelt!

Ja, szerintem tegnap volt a legalacsonyabb höm és ma már el is kezdett emelkedni, mert ma már 0,3 tizeddel többet mutat a hömérö, de az LH teszt még mindig negatívat mutat!!!! Csakúgy mint Nálad Marcsi! Na de nem fog átverni azt garantálom!!! KépKépKép Holnap is akció lesz!

Puszi,
Moni
mj

AliceKép
Nagyon sajnálomKép Én is csak annyit tudok kívánni, hogy ne kelljen szenvednie.... Neked pedig sok-sok erõt, hogy sikerüljön elfogadnod az elfogadhatatlant...
Ha kedved van kiírni a bánatodat nyugodtan tedd meg, én itt vagyok és segítek akár magánban isKép

doris

Sziasztok,
Visszatértem a kényszer pihenõbõl, ugyanis elkaptam ezt a kórságot (láz, köhögés, stb.). Az újabb kismamáknak nagyon örülök és gratulálok!!Kép
Sien, Kedves prolaktinos sortárs, már eljutottam a Bromoval az egy egész háromnegyedig, péntektõl már két szem a napi adagom.
Ja egyébként olvastalak és valószínû a prolaktin miatt lehetett rövid a mensid (nekem pld. meg sem jött egy ideig)!

Ancsi, Úgye a Bromot is szeded?Beszéltél errõl a dokival?
Gabó, Jó, hogy újra itt vagy!Kép

Alice,Kép Kitartást kívánok Neked ezekben a nehéz napokban!
Puszi:
Breki
Breki

Doris!

Köszönök minden ,és próbálok erõss lenni csak még azért is aggódom hogy a hugicámnak aki most a nyolcadik hónapban van semmi baja ne legyen,mert õ ott van mellette.Én sajnos nemtudok ott lenni mert 240 kilóméterre vagyok tõlle és dolgoznom kell.De amint tudok visszamegyek.
Üdv.Mindenkinek
Alice
Alice

Haliho Lanyok!

Na ma mar jobb a kedvem! Mar eszembe jutnak a jo dolgok is a tegnapi UH-rolKép Pl hogy amikor vartam arra jart egy baromi jokepu srac (orvos?), es bement az UH-ra. Meg is neztem magamnak hogy mijen szep emberpeldanyKép Eree mikor mentem be, meg minidg ott ult. Ajajj mondom, ez olyan kinos tud lenni igy. De semmi ijen nem volt, jot bezselgettunkKép Nezik a monitort, mondja a csaj, hogy szerinte PCO. Erre mondom en, hogy hormoneredmeny ezt megcafolta. Srac elkezd nevetni, hogy ajajj, a beteg elott nem szabad mar semmit mondani, egybol kontraznak. A csaj meg elmosolyodott, hogy o szereti ha a beteg kepben van. Aztan a sraccal megvitattuk hogy igen, az LH-m alacsonyabb is volt mint az FSH-m, nemhogy magasKép MIndezt persze ugy, hogy en ott fekudtem felmeztelenulKép Szal tenyleg kedelyesen telt az idoKép

Tunde-csibe! Hmmmm, szerintem ne menj Elek dokihoz. Voltak mar nala paran innen is, de nem nagyon jott be nekik. De en tudom neked ajanlani azt a dokinenit akihez most en is elmentem, ugy nez ki, hogy itt tenyleg lelkiismeretesen megnezik minden honapban a hormonokat, felidoben uh, szal minden vanKép Ha erdekel, irjal e-mailt: urbano@budapest.hu

Alice! Sajnalom az edesapadatKép

Moni! Aztan majd oszd meg velunk a hormoneredmenyedetKép

Mar varom a talit csajok!KépKépKépKép

orsoly
orsoly

AliceKép
Biztosan minden rendben lesz a Húgoddal. Apukád biztosan örül a kicsi, növekvõ Jövevénynek. Szerintem ez lelki békével tölti Õt elKép

doris

Ancsi,
Válaszolt Neked Erazmusz a topic-jában bemásolom Neked!

"Kedves Ancsi!
Tudom, hogy régi topicos vagy, te hoztad létre ezt a topicot!
Igen, a prolactin egy kicsit magas, de valószínûleg az MR vizsgálat nem fog mutatni eltérést. Viszont a 3. Mérésnél mért progeszteron sokkal alacsonyabb a szükségesnél: egészséges terhességhez 64 nmol/l fölött kellene lennie. Ez alig az 1/3-a a szükségesnek. Emiatt lehet, hogy nem sikerül beágyazódni a petesejtnek. Ha létre jön is a terhesség, nagy valószínûséggel vetéléssel fejezõdik be. Peteérés inbdukáló kell (akkor is, ha a fenti érték alapján van peteérés). Clostylbegyt vagy Serophen. A prolactin csökkentésére Bromocryptin vagy Serocryptin. Az MR vizsgálatról kimerítõ leírást kaptál Brekitõl, melyet köszönök neki.
Nem az agyadat, hanem az agyalapi mirigyet kell kivizsgálni, ami különbözik az agytól, ez egy belsõ elválasztású mirigy, az összes belsõ elválasztású mirigy „karmestere”. Ez a hormonok fõ szabályozója.
"
Breki

Jo reggelt Lányok!

Szörnyen érzem magam. A 31. napon vagyok (ált. 28 napos ciklusokkal), ez volt az elsö Clostys honapom, szepen megérett a tüszö, kaptam repesztö szurit, meg Duphastont is szedek. A 29. napon megjelent a szokásos barna trutyi-maszat. Tegnap is volt, de csak minimális 1-2 csepp.
Éjjel olyan iszonyatos fejfájásom volt, azt hittem kipusztulok. Mensikor szoktak ilyen tüneteim lenni, hányás, rosszullét. Az egyik pisilés alkalmával egy kis pirosas trutyim is volt, na gondoltam, biztos megjön. Nagy vivodás után ugy döntöttem beveszek egy gyogyit a fejemre, nem birom tovább. Megettem egy fél Quarrelint (csak az volt otthon). Reggel mértem a höm, 37,2, azota semmi trutyi. A férjem lehordott, hogy vehettem be a gyogyszert. Tiszta frászban vagyok azota, mi van, ha netán mégis ott a baba, én meg gyogyszerrel tömtem.
Az elöbb vettem egy tesztet (Gábriell, 3 napos terhességet mutat ki), negativ lett. Szerintetek ha terhes lennék kimutatta volna már?

Egy aggodo Eni
Eni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?