Ha nem tudod elkepzelni, ez van, mert sajnos nincs kepem rola. Jucus, sosem keso. Koszonom. Azota nem is volt tobb.
Parasito temaban annyit, hogy keteve mi is vettunk valami legolcsobbat de meg egyszer nem probaltuk ki. Viszont par honapja a sok mosas eredmenyekeppen (mivel ha nekilatok, akkor egymas utan harom adagot is intezek es csak az egyik szobaban teregettem mindet es ejjelre becsuktam az ajtajat) az egyik falunk tok peneszes lett nem is vettem eszre rogton, mert egy sose nyitogatott beepitett szekreny volt ott pont, bar mikor az ablakra kicsapodo para lefolyt a parkanyra es apa hirtelen azt hitte, tonkrementek az uj ablakok, az azert gyanus volt...
Beetrix, ez tokjo kep. Egyebkent a multkori hozzaszolasod utan azt almodtam, hogy operaba mentunk apaval es mar majdnem elkezdodott vagy el is, de senkit nem engedtek be, csak az enekeseket. Vajon ma mit fogok almodni?
Szal nem mondsztok semmit a ket szinezes kozotti verzesre? Normalis es ne farasszalak mar titeket a hulyesegeimmel? Nem az, ugyhogy azonnal menjek dokihoz? Mivel nincs pocakom, senkit sem erdekel a szervezetem? En ne kerdezzek, en csak mindig valaszoljak? Jovan, mindegy, majd holnap jol megkerdezem a dokimat es megmondom neki, hogy ti egyaltalan nem segitettetek... es most logo orral elkullogok, ilyen szomoruan, latjatok: