2000.10.09 20:42
2000.10.09 21:30
2000.10.10 09:05
2000.10.10 10:00
2000.10.10 10:27
2000.10.11 15:16
2000.10.13 21:15
2000.10.15 21:12
2000.10.17 11:55
2000.10.18 21:44
2000.10.19 21:53
2000.10.21 13:37
2000.10.24 13:56
2000.10.24 20:10
2000.10.25 02:03
2000.10.26 15:58
2000.10.30 09:49
2000.11.01 22:17
2001.06.17 20:18
2001.10.12 19:53
2003.05.26 12:11
. Remekül eláll, nemrég találtam egy 4 éves üveget a pincében, semi baja nem volt. Titka, hogy mikor az üvegbe beleteszem a lekit, rögtön fejreállítom 15 percre.(elõbb rácsavaron a kupakot
) Utána mehet a dunsztba, 2 napra. Most látom, hogy általánosságban kérdezted. Ez a sárgabaracklekvár leírása volt, a többibe (még a szilva kivételével)teszek egy pici cukrot, pontos mennyiséget nem tudok, mert csak az íz miatt pakolom bele. 2003.05.31 19:57
. Részletesen: gyümölcsöt elõkészítem, felteszem fõni. Közben az üvegeket kifõzöm, tiszta, frissen vasalt konyharuhára teszem, majd mikor a leki kész, beleállítom melegvizes lábasba, hogy ne pattanjon szét a hõtõl. Belerakom a cuccot, kb. egy ujjnyit hagyok a tetején, kupak fel, fejreállítom, dunszt,stb. Ha tutira akarsz menni, egy késhegynyi citromsavat rádobhatsz a tetejére. Én mindig kis üvegeket használok,(bébiételes, Uncle Ben's, kis befõttes, stb.) mert ez a lekvár, ha már felbontottad, nem áll el sokáig.( Mi a hûtõbe tesszük felbontás után.)2003.08.25 12:31
), nem volt baj, mivel az anyatejből megkapta a szükséges vitaminokat. 
2003.10.14 19:29
2004.02.11 10:34
2004.02.11 18:00
) 2004.03.24 21:41
2007.01.10 13:17
2007.03.31 19:41
2007.04.01 05:04
2007.04.02 12:50
2007.04.02 19:09
2007.04.10 20:11
2007.04.11 06:28
2007.04.11 20:19
2007.05.27 07:38
2007.07.17 18:06
2007.08.08 21:30
2007.08.09 08:06
2007.08.09 21:33


| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|