A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Enigma:Kép-ban van a kezem értetek!
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Enigma drága Kép
Nagyon izgulok értetek és remélem minden rendben lesz végül. A genetikai UH-on remélem megnyugtatnak majd. Az is jó ha el tudsz menni 4D UH-ra is, ott is jól meg tudják nézni a babákat.
Szívből remélem, hogy tényleg négyen fogtok karácsonyozni Kép

Wish

wish

Enigma!
A Sotes amnioról azt tudom Neked elmesélni, hogy az egyik barátnőm a 4.babáját 37 évesen várta (Bogi most 1 éves), tehát kötelező volt az amnio. Egy fiatal doki végezte a beavatkozást, aki negyon aranyos, türelmes és biztató volt. Tehát nem biztos, hogy feltétlenül valami hülye érzéketlent fogsz ki!!!!! Ezt a rohadt AFP-t mikor szüntetik már meg???Tök elavult, Nyugat Európában már nem műdöső vizsgálat, ami nagyon könnyen hozhat fals adatokat. Az előbbi barátnőm 2.kisfiát is el kellett volna vetetni a magas AFP miatt.Most már 10 éves, gyönyörű, kitűnő tanuló kisfiú. Ennyit az AFP igazságtartalmáról.

Lldicsi, Gigi!!! Hát persze hogy gyertek babástól!!!!Egyáltalán szó sincs zavarásról, ellenkezőképpen!!!Viszont lányok nálam van egy kiskutya, Titeket a gyermekek miatt nem zavar ugye???!

Anna! Nagyon sajnálo, hogy nem tudsz jönni!Kép Majd a következőre jössz Te is!!!
lkt

Na, eddig ennyi tudok.
Gigi Kép, DiaKép
Megelőlegeztem Nektek, hogy akkor jöttök. Én tuti nem bánom, ha jönnek a babák is Kép

Tali. 2005. Június 5. Cegléd

wish

Timi Kép
Egyszerre Kép

wish

Szanitól várom az sms-t, hogy tud -e jönni.Kedve az van nagyon!!!Kép

EmiEmiEmi!!!!Holi vagyi????
lkt

Gigi, Dia, szerintem is hozzatok babákat Kép Szerintem közülünk mindenki nagyon szívesen babázna egy kicsit Kép Kép Kép
png

Jaj, EnigmaKép ezt nem akarom elhinni!!! MIcsoda kifordult világ ez! és igazságtalan! Nem elkenni akarom a dolgot, de volt már pár eset (A Várva várt babákban is van asszem), hogy kimutattak mindenfélét, aztán megszületett a teljesen egészséges gyerkőc. Tényleg hamar rámondanak akármit, nekik mindegy! Úgyhogy kitartás! DIának igaza van, négyen kell, hogy karácsonyozzatokKépKépKépKép teljesen egészségesen! Nagyon szorítok, lécci na add fel, jóóóó???

ZsebikeKép Nem tudom még, hogy melyik intézménybe megyünk. Lehet, h. megvárom Hajnesz beszámolóját. Egyelőre mindenből elegem van.
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Enigma!
Megkérdeztem Neked a testvéremet akinek az AFP-je szintén magas volt és őt az ő orvosa a Praxisba küldte állítólag Dr. Hajdú Krisztina a legjobb genetika témában Magyarországon. Ha gondolod menjél hozzá, segíteni szerettem volna ezzel az információval. A testvéremet megnyugtatták minden rendben és már 2 hónapos a kisbaba.

Anna!
Megértelek! Azért kívonom minnél előbb előr tudjál nézni és ismét hinni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Enigma Kép
Találtam egy cikket, ami azt mondja, hogy az ultrahang sokkal megbízhatóbb eredményt tud adni, mint ezek a vérvizsgálatok.Azt egyébként is tudom, hogy a legtöbb orvos az AFP-t megbízhatatlannak tartja, mivel nehéz belőni a pontos értékeket.
Egyébként isikreknél még nehezebb megmondnai, hogy mi számít jó értéknek és mi nem.
Menj el a 4d Ultrahangra, remélem mindent rendben találnak.
Itt a cikk is:
http://www.informed.hu/?tPath=/eletmod/terhesseg__szules/terhesgondozas/&article _id=35983

Wish

wish

EnigmaKép
Ne hagyd, hogy ezek az eredmények így elkeserítsenek, annyiszor hallhattuk már, hogy mindenféle ijesztő eredmény után makkegészséges babák születtek. Ha eddig rendben volt az uh, és ha a referencián belül vagy, akkor nem lehet baj. Sajnos én nem értek ehhez a sok MOM-hoz, de bízom benne, hogy csak túlságosan elővigyázatosak mindenhol, ezért ijesztgetnek!!!
Szerintem is menj el a Praxisba, úgy szeretném, ha megint meg tudnának nyugtatni, hogy most már tényleg neked is jusson azokból a szép pocakos hónapokból!!! Nagyon szorítok Neked!!!
hajnesz

Na jó, átbeszélgettük a férjemmel a dolgot, holnap bejelentkezünk az Istenhegyi klinikára géndiagnosztikára www.gendiagnosztika.hu
remélem, még a hétre adnak időpontot! nincsen szándékomban suliba menni.
Ha jól olvastam 10 E Ft. NEm is értem, miért nem kötelező mindenkinek lombik előtt???
Telefonjuk, ha valakit érdekel: (06 1) 224-5442
224-5443
cím: Istenhegyi u. 29-31

Hajnesz, lehet, h. ott találkozunk előszörKép?
anna

madaran

a két 224-es külön szám, persze...Kép

madaran

ZsebiKép
A cinket én a stimu előtt kb. egy héttel kezdem majd szedni. Mivel ma megjött (szokatlanul korán, 24 napra), ma kezdem a fogigátlót és amikor az elfogy, akkor indítom a cinket. Ez júni 7 lesz. Az Elevitet is ma kezdem el. Lelkileg oké vagyok, csak most ettől a méhtükrözéstől van egy kis para (kb 2 hét múlva csináljuk), hát remélem, nem fog annyira padlóhoz vágni, mint a HSG. Te jól vagy?
WishKép
Szerintem legyen a tábliban: nick-életkor-cilkusnap illetve hanyadik hét+nap pocakkal-asszisztált típusa-ideje, esetleg babák, lakhely...na ennyi már nem is fér el egy táblázatban...Kép Vagy lehetne külön tábli a pocakos-babás topiklakókkal, hogy így is motiválódjunk!Kép Kérted az ötleteket...Kép
hajnesz

AnnaKép
Lehet!!!Kép Majd nyitva tartom a szemem! Még nem tudom, melyik napra tudom szervezni, de ki tudja, hátha pont összefutunk!Kép
hajnesz

Hajnesz!
Köszi a cinkkel kapcsolatos infot. Méhtükrözésem külön nem volt csak a laparral együtt, mivel akkor altattak sajnos közelebbit nem tudok mesélni.
Akkor ti már indítjátok is a következőt! Fogok izgulni érted rendesen!!!!!!
Én majd a 23-i héten megyek vissza Krizsához és akkor megbeszéljük a dolgokat szeptnél előbb nem kezdek kell a lelkemnek ez a nyár be is iktattunk egy kis nyaralást. De azon a héten irány az Istenhegyi, legalábbis kérek időpontot. Kép

Anna!
Akkor majd várjuk a beszámolót milyen is volt és miket tudnak ellenőrzizni az Istenhegyin. Kép

Wish!
De jó lesz ha itt is lesz tábla akkor fogom jobban tudni kivel mi van, mert szoktalak titeket is olvasni csak ennyi embert már nehéz fejben tartani. Kép
Akartam már annyiszor kérdezni hogy tornázol?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Csajok!
Hajnalban megszült az egyik barátnőmKépKép. Második lombikjuk sikerült. A szegedi Kaáliban volt. kisfiú, 3,40 és 52cm!!!!!!!Itt is gratulálok Nekik!!!!!!

anna

madaran

Enigma
Anniyra sajnálom, hogy megint rossz hírek keringenek körülötted.
Nagyon szorítok nektek és nem akarom elhinni, hogy gond lehet.
Sajnos nem értek ezekhez a vizsgálatokhoz és számokhoz, de annyit én is hallottam már, hogy ikreknél nem lehet pontosan belőni, milyen a megoszlás és az AFP tényleg elavult. A mi laborosunk szerinte ez csak egy plussz vizsgálat, ami miatt stresszelhetik magukat a kismamik.
Nyugodj meg és csak azt tedd, amit a Dévei is javasol!
Remélem minden rendben lesz és egészséges babákkal fogtok karácsonyozni.
Szívből kívánom ezt nektek!
Úgy érzem, hogy nem lehet, nem szabad, hogy gond legyen nálatok!!!
Stella

Kép
stella9

Anna Kép
Gratulálok én is a barátnődnek Kép
Látod, nekünk is így fog sikerülni.

Beszéltem ma a dokival, berendelt holnap reggelre. Jön még valaki holnap?

Wish

wish

Lkt, mizu veled? +++++
png

hova tűntetek, lányok?
Wish, a dévais táblázat jó ötlet, hogy áttekinthető legyen, sztem nem kéne adatokkal telezsúfolni Kép sztem is nicknév, életkor, hol tart az illető, esetleg mensi várható időpontja, ilyesmik Kép
pocakosoknál meg szerepelne természetesen, hogy hanyadik hónapban vannak, meg hogy hanyadik alkalomra sikerült.
png

Valami ilyesmi?
Lehet bővíteni, finomítani, szinezgetni stb.
Meg légyszi küldjétek meg az adataitokat. Ennyit tudtam összeszedni elsőre így munka közbenKép
(Majd még dolgozok rajta, hogy jobban olvasható legyen)

Kép

wish

WishKép
Nagyon jó a tábla!
Kis pontosítás: nálunk július lesz.

Nem Lkt a Timi?

Kép
stella9

De igen Kép

Tudtam, hogy el fogok rontani valami Kép

wish

WishKép
Jól alakul, ügyi vagy! Köszönjük!!! 3. lombik júniusban. Jaj, de szeretnék átnyúlni már a jobb szélső rubrikába!!!Kép
StellaKép 4. lombik??? Fagyibabást is beleszámolod? Akkor értem.
hajnesz

HajneszKép
Hát, a TB szerint a második! Stimuból is a második, de transzferből, izgalomból a negyedik és reméljük végső nagy újjongásból az első Kép!!!

Kép
stella9

Szia! Én is csak azt akartam írni, hogy nem én vagyok Timi Ceglédről Kép
Szerintem annyi még legyen benne, hogy aki éppen babát vár, az hanyadik hónapban van Kép vagy a babák rovatba valami ilyesmi, hogy szülés várható időpontja Kép
adatok: Png, 27, Budapest, 1. irányított Kép
png

HajneszKép
Írjuk külön a fagyibabásakat? Én azt is lombiknak számoltam.
Akkor úgy nézne ki, hogy Stellának 2 fagyibabás próbálkozás és második lombik jön, neked meg 1 fagyibabás és a harmadik lombik jön?

Wish

wish

Png Kép
Tudom, Te Zsuzsa vagy, vagy inkább Zsuzsi? melyiket szereted?
Csak siettem és rossz kockába írtam. Bocsika.
A "Babák" oszlopba gondoltam írni a születendő babákat is, csak nem tudom ki hányadik hétnél tart és mikor várható a szülés.

Wish

wish

zsuzsi Kép
Amúgy Lkt a harmadik irányított eredményét várja, azt nem tudom, hogy hány éves Kép
png

Egyetértek Png-vel a pocakos hanyadik hét rovatot illetően.
StellaKép
Igen, így már világos. Hát igen, az izgalom részt azt úgy ahogy van, szívesen kihagynám, akkor nekem is volt már 3-ban részem...
WishKép
Én nem is foglalkozom külön a fagyibabás ET-kel (persze az izgalom rész megvolt...), úgy látszik Kósa jól belém nevelte, hogy az csak köztes időkitöltés...Kép Szóval ha engem kérdezel, nem muszáj különvenni a kettőt.
hajnesz

Na, lekéstem egy párbeszédet. A babák oszlopban jó a pocakos hét is!Kép
hajnesz

Na, javítgattam egy kicsit.
Így még olvasható?
Milyen színek legyenek? Ez nagyon kisfiús tábla most így Kép

Kép

wish

Szerintem legyen a Te kiváltságod a színek kiválasztása, ha már így rádtestáltuk a feladatot! Bár nekem ez a kisfiús arculat is tökéletesen megfelel!Kép
hajnesz

Nekem is tetszenek a színek, és olvasható! Kép
png

Most találtam meg, hogy jövő héten lesz a Születés Hete rendezvény, a www.szuleteshete.hu honlapon gondolom fenn vannak az infók Kép
png

Szia Lányok!

Hú, nem is tudom, hol kezdjem.

Enigma!
Szomorúan hallom, mi történt veled. Szerintem hagyatkozz Dévaira, tudja mit csinál. S igyekezz ne halálra aggódni magad. Annyira szurkolok, hogy ne legyen baj!

Juni 5 nekem is jónak tűnik, s autóval megyün ka férjemmel. De jó, hogy babák is lesznek, mondjuk nem sok dolgotok lesz velük (Gigi, Lldicsi) mert ugyis elraboljuk őket.

Nekem rendben vannak a hormonos leleteim, úgyhogy már csak a csütörtöki kenetem zavarhat ba. De nem fog. Ma levizsgáztam, az első szigorlatomon sikeresen túl vagyok.

Wish!
Hogyhogy júliusra csúsztál?

Farkasok, Lkt!
Mikorra várható eredmény nálatok?

Eszter
Kép
roxal

Roxal, akkor te is szépen alakulsz Kép Remélem, elkezdhetitek úgy, ahogy számoltatok!
png

Roxal Kép
Gratulálok a szigorlathoz Kép
Az van, hogy nagyon szétesett a ciklusom, így szerintem nem fogok tudni kezdeni júniusban. Ma van a 39. ciklusnapom.
Holnap megyek a dokihoz és akkor majd remélem kiderül, hogy mi van.

Farkasok, írtak a Kaális topikba.
Kép van sajnos.

wish

szevasztok,

Az igazság az, hogy reggel csináltam egy tesztet, és az olyan csíktalan volt, hogy jobban tudtunkra se hozhatta volna.
Azért elmentünk a vérvizsgálatra, hogy tutira menjünk. Hát várnunk kellett míg hivatalosan megmondta Kováts drnő. Most hogy ott ültünk tétlenül azért volt időnk figyelni, és ahogy ezt eddig is láttam, mint a gépezet csinálják az egészet, nem sok érzéssel, talán nekik ez a jó, de nekem még mindig nem. Szólítanak valakit, 2 perc UH de már akkor fel is öltözött, be a szobába, megbeszélni mit hogyan tovább aztán mehetsz. Mindez nem több 12 percnél. A mienk sem volt ettől több, azt sem kérdezték, hogy görcsöltem-e, vérezgetek-e semmi. Csak "Sajnos...blablablabla". Mondtam jó. Azért megkérdeztem, hogy most akkor mennyi lett, mert magától csak annyit mondott, hogy nincs terhesség. Még jó hogy ilyen kiműveltek vagyunk, hogy tudunk kérdezni. Szóval a HCG szint 0,valamennyi. Tehát nem történt semmi. A véreredményből semmire nem lehet következtetni, tehát azt sem tudni mi történt. Már ha történt egyáltalán valami. Ja és akkor hozzátette, hogy akkor most a TB miatt 3 hónap szünet, és akkor legkorábban augusztu elejére kérjek időpontot, már ha akkor akarunk kezdeni, mert rajtunk múlik, de a csúcs az volt, hogy "ugyanazt a protokollt csináljuk majd következő alkalommal is mint most". Na ne má!!!!! Kérdezem én meddig???? Mik vagyunk mi egerek??? El vagyunk kenődve de azért igyekszem realistán nézni a helyzetet. Még tanácsot sem adott, hogy esetleg csináltassak egy hiszteroszkopiát, vagy hogy esetleg mi a szartól nem indult be az egész folyamat. Az már biztos, hogy csak így nem fogunk nekiindulni. Szóval holnap bejelentkezem a Yamamoto Intézetbe a Hegyi Gabriellához, akit Snori javasolt, és mától szedem a Bio-Cinket.

azt hiszem FArkas papa nagyon kivan, én egy kicsit jobban tartom magam. Amint tudjátok ma van a 2.házassági évfordulónk, sikerülhetett volna jobban is, vettem neki egy zongorázó macskát, magamnak meg egy üveggömben ülő macskát, mindkettő zenél is ha felhúzzuk, meg persze egy kis Clinique csomagot. Annyira nem dobott fel a vásárlás, ja fakír módjára elmentem a kozmetikushoz és kértem egy full szőrtelenítést, ha már szar akkor legyen teljesen szar és legalább fizikailag is fájjon.

a nap híre azonban egy kis bébike, 6:15 Barnabás, a kozmetikuson (nem aki ma dolgozott rajtam, ő csak kisegít most) ma reggelre megszült, még jó hogy csak 30-ra volt kiírva, de én mondtam neki még januárban, hogy barátom május 17-e lesz hidd el. Erre ma reggel szólnak, hogy megvan a kisszaros. 3500gr, 53 cm.Anya és gyermeke jól van.

Enigma,
Mi volt ma?
Remélem minden Ok veletek, kérlek írj.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Jaj, FarkaskaKép annyira bíztam Bennetek! nem akarom elhinni, hogy ilyen babátlan időszak van itt is, a Kaáliban is!

Mi voltunk ma az Istenhegyi úton, megcsináltattuk a genetikait! Két héten belül postázzák az eredményeinket. Két percet sem kellett venni, és végre olyan vette le a vért, aki ért is hozzá. 2X10 e Ft-ot fizettünk. Szerintem ki lehet bírni. MOst már kiváncsi is vagyok, főleg hogy a DÉvai szerint "gyanúsak" vagyunk...
EnigmaKépKépKép hOl vagy? Mi van???

WishKép A tábla szuper, a színe nekem nagyon tetszik. Csak így is látszik, mennyire benne vagyok a sz.ban.... de hát ez az igazság.

HajneszkaKép hát, nem találkoztunk. de tényleg nem nagy ügy.
MI A FRANCÉRT NEM CSINÁLTATJÁK MEG MINDENKIVEL MÉG A LOMBIKOK ELÕTT????????????????

RoxiKép Ma már alá is írtuk az utazási irodában a foglalást, holnap fizetem az első részletet. Totál mást választottunk. RÁbeszélt egy 4* osra -persze nem nagyon kellett nógatni, mert majdnem uannyiba kerül, és jobb helyen is van, ráadásul büféreggelis, az előző kontinentális volt. persze ez is Djerbán van. Már tök várom.

sziasz, megyek dogákat javítani, csütörtökön már tanítok.............

a
puszi mindenkinek, anna

madaran

Ja, azt szerettem volna még kérdezni, hogy szerintetek ciki-e a műtét után két nappal már duhajkodni... ui. tegnap annyira fájt az egész mindenségem odalent, olyan volt, mintha újra a műtőben lennék. Lehet, hogy még várni kellett volna?
egyébként mindenkinek ajánlom az altatás nélkülit. Nem vészesKép

puszi, anna

madaran

na, most jól ellent mondtam magamnak. Szóval nem fáj annyira, és állítólag tényleg jobb minőségűek a petikék. elvileg.
na jó, eldugultam----(

madaran

Anna Kép
Nem vagy benne a sz*ban! Ilyet ne is halljak! Türelmetlenül topognak a babák, hogy augusztusban beköltözhessenek Kép
1-10-es skálán mennyire fájt a punkció ébren?
Én azért félek tőle, mert nekem gázos bal petefészkem és "ugrálni" kell a hasamon, hogy le lehessen szívni belőle, meg szerintem nem mindegy, hogy hány szúrást kell elviselni.
Egyébként hol fáj? Ahol megszúrnak a hüvelyben, vagy belül is?

Mikor indultok nyaralni?

Enigma Kép
Van valami híred? Ugye minden rendben!?

Wish

wish

FarkasokKép
A fenébe, hát mi van velünk???? Nagyon szomorú lettem.Kép
Fura, de én valahogy örülök, ha nem kezd el lelkizni velem a doki vagy az asszisztens, mert én egyből bőgnék, és az, hogy a rideg tényekről beszélünk, az eltereli a padlózástól a gondolataimat, csak a szám görbül kicsit lefele... Próbáld így venni, bár tudom, sokfélék vagyunk, lehet, hogy csak én vagyok ezzel így. Egyébként ritka az, hogy az első lombik után változtatnak a protokollon, főleg, ha a stimu jól ment. Remélem, hamar renbejöttök mindketten és optimistán indultok a következő körbe!!!
Nahát, ma két babáról is kaptunk hírt! Ez jó jel!Kép
AnnaKép
Hú, ezt gyorsan elintéztétek! ma délután talpmasszi előtt én is elnéztem arrafelé, holnap megyek. Kérdeztem, hogy van-e értelme, ha csak én megyek, mert Apa eredményei rendben vannak,és szerintem nálam van a bibi, mondta a nőci, hogy pedig a férfiakkal mindig baj van, persze nevetve...jófej, szóval elvileg egyedül is mehetek, így hát megyek.
Szuper lesz a nyaratok, lassan én is kedvet kapok! Kép Tényleg nem fájt altatás nélkül??? Mikor olvastam, hogy nem kértél altatást, majd lefordultam a székről, nekem ez egy rémálom! Fú, le a kalappal előtted!!!
Duhajkodás: cikinek nem ciki, csak azért finoman, visszafogottan, én azt mondanám.Kép
EnigmaKép
Gyere, írj!!!
hajnesz

Sziasztok!
Wish!
Nagyon tetszik a táblicsku!Kép
Gigihez beírhatod,hogy Dunaharaszti és a 4.lombik sikerült.
Lányok!
Hát van egy rossz hírem!Tali sztornó a részemről.Kép
Ugyanis én azt hittem,hogy itt Pesten lesz valahol nem vidéken.KépGigi nem tudom megy e,de még ő se tudja,hogy nem Pesten lesz.Hát annyira sajnálom,jó lett volna talizni!KépKépDe azért képeket kérünk a taliról!KépSok sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Biztos nem jöttök? Max egy csak óra leérni.
De fogunk szervezni Pesten is, mert más is van aki ilyen-olyan ok miatt nem tud eljönni.
De hát sajnos nehéz is azt hiszem olyan időpontot és helyszínet találni, ami mindenkinek jó.
Szóval gondold meg légyszi, hogy jöttök-e, ha nem akkor pár hét múlva Bp-en találkozunk Kép

Wish

wish

Anna!

Mi ez a genetikai vizsgálat az istenhegyin? A férjem is akar genetikát vizsgáltatni, jó lenne, ha tudnál nekem erről valami közelebbit írni. Ma is megyek vizsgázni Kép holnap meg kenetvétel nőgyógyásznál... De jó! Lldicsi, olyan jó lenne, ha mégis tudnátok jönni... Légyszi légyszi.

Eszter
Kép
roxal

Madaran, engem is érdekelnének a genetikai részletei! Pontosan miket vizsgálnak ilyenkor?
png

Csajok!
Már tök sokan írtak erről. Vérvétel alapján vizsgálják, hogy a férj és a nő részéről rendben vannak-e a kromoszómák. Különben ui. semmi értelme a lombiknak. Ezért írtam, hgoy nem is értem, miért nem kötelező minden lombikosnak, mielőtt elkezdi ezt a tortúrát. A múltkor mondta a Dévai, hgoy egy csajnak a harmadik lombik után derült ki, hogy három helyen is törésés van a DNS-ben. Hát, köszi... Ennek meg két héten belül megvan az eredménye.
Én azt hittem be kell jelentkezni, de nem . Minden nap lehet menni (SZo-vas kiv) 8-16 -ig, cím: Bp. Istenhegyi út 29-31. ha mentek, a bejárat egy oldalsó utcából nyílik, és onnan a bal oldali épület az. weblap: www.gendiagnosztika.hu

Szóval a műtét nem gáz altatás nélkül, én azt hittem, sokkal szarabb. AMikor én voltam, a négyből hárman nem kértünk anesztest. A másik két csaj azt mondta, ők legközelebb kérik az altatást, én nem.
Nem az a legrosszabb,amikor átszúrja a hüvelyfalat, hanem az elején a fertőtlenítés, az iszonyú. Amikor "letörölt", akkor arra gondoltam,hogy nem fogom kibírni, ha már ez ennyire csíp. Aztán a másik nem túl kellemes rész, amikor keresgél, öblít. A szúrások nem is annyira.
Szóval simán ki lehet bírni. és ha jobbak a petesejtek -Dévai mondja így- , akkor meg kell adni az esélyt. Csak hát nekünk nem jött össze.

Ja, és azért is kértem így, mert a múltkor egy napig hánytam az altatás után, iszonyat nehezen ment ki belőlem a "szer".
Úgyhogy tuti, hogy legközelebb is így kérem, és Titeket is csak bíztatni tudlak.

WishKép 10-es skálán? MI a 10? Ha a kibírhatatlan, és mondjuk az 1-es egy átlagos mensis görcs, akkor 2-3 maximum. Ugrani nem szabad. Nem a hüvelynél fáj, azt nem is érzed, hanem a méhüreget és a petefészket inkább.
MÉg az a "jó" benne, hogy folyamatosan mondja, hogy mit csinál. Persze én nagyon szomorú voltam,mert nem talált a hasüregben sem semmit, pedig kétszer is öblített. Ez van.

Júli közepén megyünk Djerbára, most már tuti! Már befizettük az előleget (40%)
pusszancs, anna

madaran

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?