A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose, biztos a kis puha műanyag biszbaszra kívánt egy kis papírt is a Nyúl Kép Szerintem ezen ne izgasd magad! Ha a CIA-nál fog dolgozni, tudnia is kell majd papírt enni!

ancsipancsi

Moose,
méltem neked egyet Kép te rossz anya teeee Kép

Franyo,
nagyon édes a kép Kép

Bogárka,
megyünk, remélem, most is olyan simán odatalálok, mint elsőre Kép

vera
kisün

Zsanci, Manó!
Boldog szülinapot!KépKépKép

Recca, Zsombóc!

Köszi a címeket! Majd nézegetem őket!

Kriszta!
Akkor mostantól neked megy a drukk!Kép

Megjöttünk csípőszűrésről, egész hamar végeztünk! Timi már alig fért fel az asztalra, amin nézték! A mellettünk fekvő picurka babuci meg totál telibe pisilt!Kép

Ildi
ildi76

Sziasztok!

Végre újra itthon! Tegnap délben engedtek haza minket, azóta édeshármasban vagyunkKép
Emma még sokat alszik, úgy tűnik jól is eszik, de a mérleg az előbb érkezett meg, még nincs kipróbálva.
Jól vagyunk, a szülés egyikünket sem viselt meg túlságosanKép Köszönjük a sok gratulációt mindenkinek! Holnapra igyekszem leírni a történetünket is, és felteszek nagyobb képet!

Manóka

Kép
Kép
manoka11

Hogy ti mennyit tudtok írni! Szőőőőrnyűűű! Kép Nincs időm végigolvasni. Sajnos.

Zsancikant!
Mosószódát (meg mást is)lehet kapni pl. az Ökoszolgálat Alapítványnál (www.okoszolgalat.hu).
Cím:
1051 Budapest, Nádor u. 34.
Tel.: 06(80)269-446 (ingyenesen hívható)
Tel/fax.: 311-7855
Mobil: 06/20-519-8081
E-mail: okosz@okoszolgalat.hu

Nyitva tartás
Hétfő 8:00-17:00
Kedd, Szerda, Csütörtök 8:00-16:00
Péntek 8:00-14:00

A holnlapon a "Zöld praktikák" címszó alatt sok érdekes, és nem utolsó sorban pénztárca- és környezetkímélő ötletet olvashatsz. Egyébként a mosógépek általában 3x öblítenek asszem, az enyémen meg van plusz öblítés funkció, még 2x rányomom, és kész. Nem túl sok fakszni. Én folyamatosan kísérletezgetek itthon, de a "bevált" öblítőm: 0,5 liter felforralt és lehűtött vízhez teszek ugyanannyi 20%-os ecetet, és 40 csepp levendula illóolajat. Ezt egy kiürült Perwollos flakonban tartom, és annak a kupakjával adagolom. Asszem 0,5 dl-es kb. a kupak, én kettőt teszek az öblítős tartályba.
Az ablakot, tükröket, tv képernyőt szintén forralt-hűtött víz és ecet 1:1 arányú keverékével mosom, amit egy kiürült ablakpucolós flakonból fujkálok. Szerintem sokkal szebb azóta, főleg a tükör, és nyugodtan nyalhatja a gyerek (ez az egyik kedvenc szórakozása) Kép. Én utáltam ablakot pucolni, mert egy csomó márkát kipróbáltam, mindegyikkel ezer évig kellett sikamikálni, hogy ne maradjon homályos, foltos,stb. Meg büdösek, drágák is. Hát, ez a gondom is megoldódott... Kép
A wc-ben sem használok mást, 20%-os ecet valami "kacsafejű" flakonba töltve.
A fürdőben a vízkőtelenítés szintén ezzel van megoldva. A Ha a kádra kiül az a zsíros-szürke-fujj, ecetes szivaccsal végigtörlöm, hagyom állni kb. 10 percig, aztán simán le lehet törölni a szivaccsal, nem kell sikálni.
Ezen kívül, jelentős mennyiségű helyet takarítok meg, mert nem kell többféle tisztítószert tárolnom. És pénzt. Használom ám még másra is, de azt már nem írom le, mert így is a mókusok elé leszek vetve... Kép
No. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, de így is baromi sokat írtam erről a témáról. Remélem, más is hasznosnak találja majd, és bocsi mindenkitől a szószaporításért...
Üdv: Szóf*só Ede Kép
edömér

Manoka! Hogy ne kelljen visszaolvasnod, en a szokasosa irtam: nagyon gratulalunk, erot, egeszseget Kép ha nagyon pihentek vagytok, akkor bizony varjuk am a beszamolot meg a kepet!

S.O.S. KERDES megint (hogy en mostanaban milyen problemas vagyok, mi?):
adobevallashoz allitolag tb-tol kellett volna kapnom valami igazolast a tgyasrol, meg talan gyedrol is, hogy milyen honapokra adtak tavaly. Valaki kapott ilyet? Vagy ezert kulon kell vinnyogni? Vagy enelkul is ki tudom tolteni? Mar hivtam oket ma telefonon, de nem ertem el. Ficanka! A mamad meg tudod kerdezni?
moosejaw

1 órája beszéltem Oxival, épp "Adázott" KépKép
azt mondta: GYÖNYÖRÛEK!!!

Manóka, üdv újra itt! történetet mindenképp várjuk!
látod, lemaradtam a homeós bogyóarzenállal Kép dehát szerencsére nem is volt szükség rá! egyébként meg én kis megbízhatatlan közben bevittem a Bába válaszol-t Oxinak...

Isti kajabál
talán nem bírja, hogy jön a vihar

valakinek fájdalmas volt a peteérés a szülés utáni első menzesz előtt? pár napja szurkál a hasam, mintha mensi készülődne, vagy..???

na akkor Kisünnek lenne igaza!
de per pill nem is tudom, hogy az most jó lenne-e... végső soron persze mindenképpen, na de épp elég meló Isti is
na és apának hogy adnám be...
mindenesetre holnap megyek nődokihoz...

votiv 8)
votiv

Ede!

Tök jó amiket írtál! Én ki fogom próbálni, főleg mivel mostanában vegyszerparám is van!
Egyébként miért vagy Ede? Honnan a név?

Ildi
ildi76

Szia Ildi!

Kössz a bókot!Kép Azéért Ede, mert így hívtuk a gyerkőcöt amíg még pocaklakó volt, és nem tudtuk elképzelni sem, hogy milyen lesz... Egyébként megpróbálom én is a lehető legkevesebb vegyszert használni itthon. Úgy is van körülöttünk elég, a levegőben, az ételben, a vízben. Minek mérgezzem magunkat pluszban? Meg így én is nyugodtabb vagyok, itthon biztos nem fog pl. Domestost inni a gyerek.

Zsanci! Közben olvasgatok vissza, jó volt olvasni a két szülésed közti különbséget. Az első nekem is rémálom volt, remélem, a következő jobb lesz... Azért kezdtem el olvasni a topikot, hogy a kórházzal kapcsolatos tapasztalatokat lássam, de jól el vannak dugva a sok letyepetye között... Kép már bocsi! Azért próbálkozom.
Üdv: Ede
edömér

Sziasztok,

Hát itt is potyognak a babák rendesen. Mindenkinek gratula.

Oxi: üdv. neked a 2005 nyári babák topicról, remélem olvasol azért néha, még ha nem is irsz nekünk. Igaz átköltöztünk családinetre, mert ez annyiszor lehalt és mindig az a topic. Értesültem hogy kórházban vagy. Meddig még és miért?? azért remélem hamarosan kikerülsz. Én szoktam rá gondolni, hgoy mi lehet veled.

Bkriszta: innen is drukkok és ne parázz a kórház miatt, hamarosan megszületik Ákosbaba.

Bogárka: hogy s mint vagy? Te is teljesen elhanyagoltál minket. Hallottam, hgoy neked is szép nagy a pocid.

Manó27: torna? én elnéztem a naptárat, úgyhogy elfelejtettem ma menni, pedig még egyszer ha addig élek is de elmegyek szülés elött....

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Moose!
Te szigorú. Kép Milyen 5 évet úsztam meg?? Eddig az elsö 18 volt problémamentes, majd a kövi idöszak tavaly februártól.... ig. Nem tudom meddig, de egyenlöre tartja magát. Kép
Macitortát meg azért nem ettem, mert telenyomtam magam Jucus tésztasalijával, aminek a receptjét eltitkolja de nagyon dulván... szóval ha most hozol Macisat, nem fogom vissza magam. ja, és a múltkor olyan hülye illedelmes voltam, hogy a sajtos aprón és a konkurencia kókuszon és a sokat emlegetett tésztasalin kívül nem is ettem mást(vagy igen??), de hétfön bepótolom, esküszöm! Éhesen megyek, már vas. sem vacsizom, de csak azért, h a sértödéseket elkerüljük. De légyszi ne azt terjesszétek, h milyen zabagép vagyok, jó? vagyis azt igen, de azt már tényleg ne hogy ingyenélö. Kép
neet, akinekmárcsoroganyálahaahétföimacistortáragondol
neet

Ede!

Az illóolaj feloldódik az öblítős keverékedben vagy valamivel még oldani szoktad?

Moose!

Remélem nem lesz semmi gond! Lehet, hogy csak egy kis hormonális ingadozás az ok! Egyébként, ha nem indiszkrét, szülés után neked mennyivel jött meg? Mikor szokott? Csak a szoptatástól függ vajon?

Ildi
ildi76

moose,

én már ezer éve megkaptam mindent,már hónapokkal ezelött!!!!szerintem valaki nagyon elba.... valamit ott náluk!!!gondolom most nem nyugtattalak meg,de gondoltam az ieget válaszolomKép :o
Vendég

Neet!

Tésztasali:
fél kg tésztát kifőz(én színes pennét)
és összekever:
1doboz morzsoltkukorica
1 póréhagyma apróra vágva
5db savanyú uborka
picire szeletelt sonka

Aztán kutyulsz valami szószt hozzá.
Mondjuk:3dl tejföl,majonéz,pici mustár,pici citromlé,só.És összekevered.Bele hütöbe és nyami!

Soma gyógyulgat,olyan hisztit vágott le ebédnél,hogy azt hittem,hogy ki...om az ablakon.

nyugodtJucus
20170114224602

Votiv,

nekem spéci nem,de már hallottam róla hogy ilyen van meg lehet!okosat mondtam,miKép ??????
Vendég

Új kép a profilban. Kép Ugye, hogy egy PICIT Goran Visnjikes? Kép Talán csak a tincse...
neet
neet

TitkosJucus!
Köszi!!!!!!!!!!!!
Kép
neet
neet

Ildi,
én egyenesen a tömény ecetbe csöppentek, így sztem feloldódik. De a biztonság kedvéért össze szoktam rázni jó alaposan. Utána teszem hozzá a vizet.

Jéé, Jucusmamus, ilyesmi salit én is szoktam, csak a tésztához mexikói zöldségkeveréket párolok, és főtt virslit karikázok, de ezt is kipróbálom, mert nagyon jól hangzik! Köszi az ötletet!

Votiv,
nem a szülésutánielsőmesielőtt, de nekem is volt "fájós" peteérésem. Mintha meg akarna jönni. Aztán egyszer csak elmúlt. Kép
E.
edömér

Moose,
én TGYÁS igazolást a munkahelyi cuccossal együtt kaptam, pedig nem kifizetőhely.. ők nem csatolták a jövedelmkimutatásodhoz? Kép

Neet,
igen, hasonlít Kép

Manóka,
de friss vagy Kép beszámolót várjuk Kép

vera
kisün

igazság szerint van más is,
1. a hangulatingás
2. farkaséhség
3. fagyi utáni sóvárgás (kívánósság?)
4. némi émelygés...
de azért nem akarom elkiabálni
asszem most nyugodtabb lennék, ha vaklárma lenne

röhögni fogtok, de miután abbahagytam a f.gátlót, 1x nem védekeztünk
papának későn jutott eszébe, én meg azt hittem, tudja...
én így "szoktam" teherbe esni.... KépKép

votiv 8)
votiv

Jucus!
Én ma Petrát kétszer akartam már ki...ni az ablakon ... persze ő nem esett volna nagyotKép: reggeli és ebéd közben. Reggel a tálkájában lévő csokis rízspelyhet (szerencsére még nem volt rajta tej) marokkal szórta a földre, ebédnél hisztirohamot kapott attól, hogy a spenóttal teli kanál tetejére odabigysztettem neki egy tükörtoji darabot ... áááá!
Tényleg, el se dicsekedtem délután: saját biokertből szedett spenótból csináltam ma főzeléket, és isteni lett!!! Kép Én eddig még szinte csak mirelitből főztem (nem nagyon van piac, ilyesmi a közelben, ahol vehetnék nyersen), és össze se lehet hasonlítani. Meg persze a tudat, hogy itt termet a kertben, nem látott vegyszert, szóval tuti volt! Kép persze mondanom se kell, hogy Petra, aki egyébként imádja a zöldleveleseket, a fogzás miatti étvágytalanság következtében egy kanállal sem evett belőle. Nem baj... így több jutott nekem Kép

Johanna!
Jó azért, hogy bejelentkezel ide is néha! Kép Nem jösz el a talira? Megláthatnád, hogy tényleg milyen nagy a pocakom! Egyébként jól vagy?
Nyáribabák topikot tényleg hanyagolom, de sajna nincs annyi időm netelni, hogy aktívan részt vegyek két topikban is, és ott annyit, de annyit írtatok, hogy már nem tudtam követni ... így szépen elmaradoztam.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, Kép v Kép???
de azert kicsit dulva lenne igy most gyorsan, nem? mindenestre izgi.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bogárka,
voltunk tornázni Manóval délelőtt, egész jó volt. Most nem Andi tartotta, hanem egy pocis csajszi, aki ugyanarra a napra van kiírva, mint Manóék (jún. 13.), és nagyon jó volt. Jövő kedden megint lesz Andi, gyere! A délelőtti sokkal jobb, mint a délutáni.
És én szívesen elmegyek a talira, de csak ha nem zártkörű, meg ha nem alkalmatlankodok ott. Mert azt aztán nem akarok.

Torna után bementünk a szülőszobához, így megismertem személyesen Oxit, és képzeljétek, Ada is kijött az ajtóhoz Liza Hannával, aki meseszép!!!!!!!!!!!!

Ja, míg el nem felejtem: Oxi kérte, hogy csökkentsük le a mindenféle csatolt képek meg szmájlik jelenlétét a topicon, mert neki a letöltés mérete számít most nagyon, amíg bent van a kh-ban. Nehogy az legyen, h nem tud olvasni meg írni, mert letiltják róla! Szóval: légyszilégyszilégyszi Csajok!

Na, most visszaolvasok ...
F.
ficánka

votiv,

fél vesémet odadanám hog én is csak úgy "szoknék" teherbe esniKép szóval cseréljünk,naaaaaaaaaaaKép?
teszt?
Vendég

Bogarka es Mindenki, mi is mehetunk a talira???
vagy most nagyon hujje voltam... Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose,
persze hogy megkérdezem anyut, holnap délután jön hozzám, akkor jó lesz?
F.
ficánka

Johanna,
mi még nem találkoztunk, mert én még csak 1 hete írogatok itt. Én is nyári-babás vagyok, Manóval voltunk tornán, nagyon nagy már a pocija, de nem hiszi el. Gyere jövő kedden, és akkor majd jól összeismerkedünk, mit szólsz?
f.
ficánka

Lányok!
Amit ma 18.44-kor OXIVAL kapcsolatban írtam, az NAGYON FONTOS! (nem akarok fontoskodni, csak azért, nehogy véletlenül átfussátok)
ficánka

Ede,
nagyon jó, amiket írtál tisztítószer-ügyben, KÖSZIKÖSZIKÖSZI! Én ki fogom próbálni, az már biztos! :D
ficánka

Hát, én sem tudom elolvasni, amit írtatok az elmúlt napokban. De a lényeget olvastam: Manókának és Adának én is sok-sok finom tejecskét és minden szépet kívánok!
(És nem írok szmájlikat, hoyg Oxi tudjon olvasni minket...vagy így írom :-))

Nekünk családi programokkal telt a hétvége (nagyszülők unokáztak)... De azért beugrottunk Oxihoz, és Oxi, elfelejtettem mondani, hogy szerintem tök jó a rövid a hajad (és gondolom, most sokkal kényelmesebb is). Én is levágattam a szülés előtt, de ez már nem látszik.

Manó,
Odaadtam Oxinak a cd-t, amit még régebben megbeszéltünk. Voltál ma benn, megkaptad?

Ede,
én is ki fogom próbálni! Nem tudtam, hogy az ecet ennyire csodaszer! Csak azt nem értem, hogy nem lesz minden büdös ecetszagú, vagy a higítás miatt már nem lehet érezni a szagát?

Blaye
blaye

Ede!
Asszem én is kipróbálom az ecetes dolgokat.

Ficánka:
A tornára kell vinni a dokitól igazolást, hogy tornázhatsz? Mert rászánnám én is magam, esetleg....

A fiam ma elesett a bicajjal, mert downheellezett az erdőből lefelé, és kitört a kereke... :-O A fiamnak viszont semmi baja sem lett.
pabe

Pabe!
Ha sztimrés vagy, nem kell igazolás, csak ha máshol szülnél...

Ficánka, Recca!
A TALI teljesen zártkörű! Olyannyira, hogy azok jönnek, akik ide irogatnak ... és ebbe a csapatba már Ti is beletartoztok, tehát a zárt kör, rátok is vonatkozik.
Már többször is írtam, hogy ez nem egy vendégség, ahová én meghívok pár embert, hanem a jó kis topikunk találkozója, ahová bárki jöhet, én egyszerűen csak a helyet adom ...
Szóval dobjatok nekem egy mélt a zsuzsi@agacska.hu-ra és akkor írom a részleteket!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mindenki egyért, Oxigénért. :-) Így kifejezzük érzelmeinket is, meg ö is tud gyorsan olvasni minket és olcsón. :-)
És az milyen izgi lenne, ha nem is írnánk egy hétig szmájlikat, és mindenki találja ki, most hogy értettük. Érted? Höhös szmájli helye.

Hajrá Miniisti!!!!

Kisün, ugyee?? höhös szm.
neet
neet

Bogárka, szintén 3 körültöl? A szokott helyen? EZ jó, nálatok már a "szokott" hely lesz! höhö
neet
neet

Mindenkinek mégeccer köszi a gratulát!!!
Ede!
Köszi a tippeket, ki fogom próbálni!!!
Bogárka!
Gratula a kajához, biztos isteni volt!!! Akkor megyünk Lizát nézni??? :-))))
Én is csatlakozom a "majdnem kidobtam a bébit az ablakon..." cspathoz.2 napja folyamatosan siiiir, nem tudtam miért...Ma este megleltem az okát: megcsipte vmi szegényt a nagylábujján... :-((((((( Annyira sajnálom, főleg, hogy nem vettem észre, és már tök ki voltam akadva... Most a nagy zombi, várja a tortát...Na, megyek is...pusza mindenkinek!!!!!
Zsanci, a vén tyúk

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

úgy látszik ma mindenki ki akarja dobni a bébit az ablakon,én éjszaka akartam(azaz én a tetőre akarom mindig kirakni),elaludt fél 9kor és fél 11kor már a nagy ágyban volt,de 5percenként fent volt........alig aludtunk valamit:-(és mikor bírt fél órát aludni engem túrt le a helyemről:-)
szép kilátátsok ma éjjelre,lehet hogy nem is kéne aludnom:-))))))))))))))?
Vendég

Lányok!

A Humana bébivizet vajon meddig lehet felhasználni? Olyan nagy kiszerelésben van! Mostmár jönnek a melegek és ha megyünk valahova kell majd Timinek a folyadékpótlás! Azt tudom, hogy a kinyitástól 48 óra után forralni kell és hűtőben kell tartani, de nekem ez 1 hónap alatt sem fogy el! Meddig tarthatom a hűtőben?

Akkor most mindenki a specialitását viszi a talira? Én akkor mit vigyek??? Mit szóltok extracsokis piskótához vaníliakrémmel? :-) Mehetek? :-)

Timi is napok óta nyűgös! Szerintem a frontok miatt!

Kriszta!
Hogy vagy?
ildi76

Neet, :o)

mindjár Helyzet van

na, senki se nézte meg a stáblistát?
Abby. nem Abbey. eredetileg meg Abigail, Abigél stb.

1ébként én Kisünnel értek 1et. sztem Ebi(hal) szegényke nem egy főnyeremény, a kis afrikai lány sokkal kedvesebb, mosolygósabb, jobban megy Kárterhez. na nemár csináljanak vele valami rosszat, brühühü
gonoszgonosz forgatókönyvírók

votiv 8)
votiv

tudom már, és a szmájlik helyett hihi-ket fogok írni!

Gigi, kölcsönadjam apát?
tiszta Kundera: Búcsúkeringő lenne, hihi

tesztet nem vettem, ma nem voltam patikafelé, apa meg frászt is kapott volna, ha ezért küldöm
reggelre megőszülne, hihihi

tényleg elég korai lenne még a bővülés, de ha így adódna, hát nem kapálódznék ellene
mindenesetre elmondhatnám, hogy én majdnem minden itteni fórumozóval voltam egyidejűleg várandós, hihihihi

votiv 8)
votiv

hát akkor szmájlitlanul szabadon :-) Oxi, érted bármit bármikor bárhol :-)

Votiv,
csak nem? hát nem lenne semmi! ha tudsz, vegyél egy tesztet és tudasd a jó hírt vagy a jó hírt! :-)))))

Neet,
észre sem veszem höhöhözésedet :-)

vera
kisün

Lányok, én nagyon kivagyok!!
Fáj a torkom meg a fejem az éjszaka óta, ráadásul pocaklakóm is annyit mozgott, hogy tőle sem tudtam aludni az éjjel. Délután is mikor lefeküdtem rögtön kinyújtja mindenét, és nem hagy.
Ez a font???
Mit szedhetnék torokfájásra meg fejfájásra???
Homeogéne9-et meg oscillococinumot reggel óta szedegetem de más ötlet?
pabe

Votiv!

Most eszmélek,hogy te naőok óta miről is írogatsz itten.Ez nagyonkomoly!És én nagyon kiváncsi vagyok,hogy mi lesz veled.

Akkor most megint tésztasali?Múltkor sem fogyott el,csak Neet evett belőle szerintem.hi-hi.

ER meg dráma,ne nézzétek!Én sem nézem csak félszemmel.

A Titkos kert című könyv kinek ismerős?És ki tudná kölcsönadni?Kiderült,hogy anyukám kedvenc gyerekkori olvasmánya de nem találjuk otthon és kiváncsi lennék rá.

Jucus
20170114224602

votiv,

nem apával van a baj........szóval a tiedétől se leszek csak úgy terhes:-(

elhiszem hogy nem kapálódzál ellene,én sem tenném:-)igaz mi 2 év múlvára tervezzük a kistesó gyártását,de ha valami csoda folytán bekopogtatna akár most is,én lennék a legboldogabb a világon:-)
én a te helyedben folyton játszanék a tűzzel,hihihihihihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii

ez olyan izgi,tök kész vagyok,én is én is én is!!!!!!!!!!

tali:és mi van ha valakinek nincs specialitása,nem mehet a talira:-(((((((((((((((((((((((((?én akkor most mit vigyek:-(?????? csak mert én olyan mádám vagyok hogy se nem főzök,se nem sütök,mindent kiszolgálva kapok,bibibííííííííííííííííííííí
Vendég

Jucus!
Könyvet ismerem, olvastam, de sajnos nem tudom kölcsönözni, mert én is kölcsönöztem...hehehe

szülinapi vacsi tök jó volt, a B szobájában, mert Igi alszik a nagyban. Egy kis asztal, teli minden jóval, mi Levivel a földön ülünk, B meg egy kis vödrön...De ollllyyyyan kirrrrrály vóóóóót....hihihihehehe...pezsgőztünk is, meg minden...volt garnélás sali, roston lazac, rántott cukkini, meg juhtúróval töltött gombafej....nyáááámmmm
Hálás vagyok a C&A-nak, a tükrökért, végre láthattam a hátsó felemet teljes valójában, és a látvány RETTENETES volt!!!! brühühühü...Most talán sikerül majd magam rávenni egy kis mozgásra...Úgy nézek ki, mint a saját anyám....:o
Egyébként hajhullásra vmi jó szer??? nullás gépen kivül.. Csomókban marad a kezemben...:-(((
Ez a szoptatástól lehet, v csak öregszem????
zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet,
visszaolvastam totál értelmetlenségeket irogatok itten összevissza... természetesen: ja, höhöhö de enyém se kutya :-)

Jucus,
ER tényleg dráma, remélem kismamák nem nézték, mert kiborító :-(

vera
kisün

Zsanci,
ti szegények... lazac roston hmmmm. Hajhullás: áll vissza a hormonszinted a terhesség előttire, ezt mostan 2-3 hónapig így lesz, utána meg majd úgy nézel kis mint egy sündisznó, amikor nőnek a kis hajkezdemények :-) majd talin megmutatom, én már a sünös fázisban vagyok :-)
kisün

Az én specialitásom a Tiramisu. :-)
Csak én nem megyek , legalábbis, most nem .

Elteszem magam holnapra, hátha tudok picit pihizni.

Jóccakát!
pabe

zsanci,
hajhullás:csatlakozom verához,jól beszélt:-)

ER:szörnyűűűűűűűűűűűűű,én nem tudom hogy emberek hogy tudnak ilyet kitalálni hogy megfilmesítik,itt bőkög,szóval szerintem nem csak a babásoknak árt,nekem is ártott:-(pedig csak nem is frissen szült vagyok:-(((((((((((((((((((((((((((((
szóval fel vagyok HÁBORODVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
legalább annyira kivoltam attól a plakáttól ami kb 2 éve volt "menő" egy újszülött még köldökzsinórral és az állt rajta hogy a rák nem válogat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon durva és minden buszmegállóban ezt láttam szemmagasságba............és csodálkoznak hogy annyi a depressziós ember meg tömegsporttá vált az önygilkosság..........
na jó,bedugulok,jól kiháborogtam magam:-(
bocsi a kitörésért,de tényleg kész vagyok,pedig nem is néztem csak hallgattam:-(
Vendég

Sziasztok!!!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a GRATULÁCIÓT!

Igazából mi már a hétvégén megünnepeltük a szülinapom, ezért ma csak egy gyors pizza volt a vacsi és a párom már alszik is:-)))

Más:
Örülök, hogy Manóka hazaért Emmával!(mondjuk bent a kórházbva reménykedtem ,hogy ma még láthatom őket is:-))

Ada!Hősnő a szememben,
képzeljétek 5:30-kor szül,
és 12- kor már kitolja a babát, aki gyönyörűséges!!!

Láttam már Ficánka mindent leírt a kórházi élményünkről, hogy mi volt Oxi kérése!
Köszönöm, hogy nem tesztek fel képeket ide!!!

Bogárka!
Mostmár tényleg el kell jönnöd jövőhéten tornára délelőtt és ha lehet hozd a Petrát is!
Ma is volt egy törpe tornán és teljesen el volt!!!

Blaye!
Neked pedig NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM a CD-t!
Igen megkaptam!!!
Mivel tartozom???
Jössz a talira???

Lányok én azt találtam ki, hogy epertortát készítek, a talira!
Vélemény???
Szeretitek az epret??? Szoptatósmamák ehettek epret???
manó27

Manó,
igen, epertorta, legjobb, ha rögtön átpakoljuk az én kocsimba, és ott megmenekül soksok éhes szájtól, aztán jól hazaviszem, és megszeretgetem :-)
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?