2005.05.13 23:22
2005.05.14 10:30
2005.05.14 21:47
Sajnos akadnak napok,amikor semmi nem működik...
Ne izgulj,nekem is van ám pocim!!!Most vizslattam a fürdetésnél,egy 3-4 hónapos kisemberkének helyet tudnék adni!!
....és összeszorítja a fogait,beleremeg,annyira osztaná a pofonokat!Ti hogyan reagáljátok le ezeket a dolgokat?? 2005.05.15 14:44
, majd legközelebb.)
. Fél 7-kor fenn kukorékolt a Csajszikánk.
?
!
!!!
. Bocsi, ha sértettem valakit, nem akartam
!
.
.
, Eszter soxor lehúzza egészen a térdig. Azért az sem rossz
! 2005.05.15 19:12
és intézzük a banki kölcsönt meg a többit. azon pl. teljesen kiakadtam, hogy a gyermek után járó szocpolt úgy fizetik ki, hogy folyósítási díjat vonnak le, 1,5%-ot, ezt pedig nem emlegetik, és ezt is a bankok kapják, ha bevállalsz gyereket (és az önerőbe számít bele), akkor kell fedezetet felmutatni, mert hitelnek számít, amíg meg nem születik a gyermek, csak nem kell utána kamatot fizetned, egyszóval furcsán van ez kitalálva, úgy tűnik nem túlságosan emberközpontú a rendszer. az index lakásportálján olvastam, hogy más országokban hogyan működik ez a lakástámogatási rendszer, úgy látom, fényévekre vagyunk attól, ami pl. Kanadában van
pedig ott sem hallottam tönkrement bankokról, a többiről nem is szólva.
, így nem lesz meglepetés, ha csak villanásokra láttok minket
eddig az jött be, ha nem foglalkozom vele, mintha nem is látnám a hisztit, ilyenkor hamar abbahagyja
és persze úgy szólok hozzá, mintha mi sem történt volna.
így még ebéd is készült
2005.05.15 20:29
2005.05.15 21:13
)
2005.05.16 06:31
. Majd úgy csinálom, hogy a híreknél átkapcsolok Rád
.
. Végül hogy sikerült a három napotok?
. De semmi földönfetrenge és hasonlók... 2005.05.16 08:45
.
. Anyós-pajtival mi történt? Passzolhatsz, ha nem publikus.
! 2005.05.16 08:57
2005.05.16 12:44
jófejek voltak. kép nincs, mert minimálisra vettük a figurát, ne kelljen cipelni semmi fölöslegeset, csak a minimumot
: cserepelus és tartozékai, innivaló, ropi, alma, és az irataink, egy hátizsákban elfért.
, na meg a mesélő-éneklőbe
és érdekes módon az anyukám van rá jó hatással, mindig sokkal nyugodtabb, ha együtt vannak, míg az anyósommal pörög, és nem lehet vele bírni, apósommal pedig úgy bánik, mintha ismerős idegen lenne, azaz jó, ha ott van, de semmi különös, igaz, keveset látja.
2005.05.16 13:29
2005.05.16 20:44
A többség akarata a szent!Gondolom a csajoknak is jobb,el tudod mondani,hogy jutunk el a játszóra a vonatállomástól??
2005.05.17 05:24
) 2005.05.17 06:20
2005.05.17 07:07
!
. Nagyon édeske volt, de ezt egyenlőre a véletlennek tudom be.
.
), gyors végre, nem kell 6 percet várnom ahhoz, hogy bekapcsizzon.
. Ezt is fel lehet tölteni a régi gépről, de mikor lesz az?!
. 2005.05.17 08:06
. 2005.05.17 08:11
Na jó nem genyózok, sajnálom, hogy így történt. Eddig jóban voltatok nem ? 

Tehát a kölök is legyen benne ? Éljen a bilibe kakilás !!!
2005.05.17 12:12
2005.05.17 12:42
Dorka szépen szedte a virágokat? és élvezte a nagy mezőket, ahol mehetett, amerre akart?
most mintha rád hasonlítana jobban, vagy csak a tekintete más? a szilvalekvárosak tetszenek a legjobban
, gondolom seperc alatt az asztalon volt
Liza az asztalra nem mászik fel, legalábbis az étkező asztalra nem
, de félpillanat alatt belemarkol a virágföldbe a teraszon és már szórja is
a magassarkút mellőzöm mostanában, nem is értem, miért
, csak nagy ritkán öltözök nőnek, amikor egyedül megyek vhová
ez egy jó meccs, szerencsére a gyereknevelés témakör ebben a csatasorban még nem szerepel
anyós beleszól, akkor is, ha kérjük, hogy ne, de apa lehurrogja és csend lesz.
ma voltunk megint az otp-nél, apát otthagytuk vesződni a piszkos pénzügyekkel, mi meg rendet raktunk a galambok között a Vörösmarty téren
egy óra alatt minden sarkát megjártuk,minden galambot megkergettünk, felmászott a szoborra, tiszta galambszar lett a ruhája, szökőkutaztunk, ami szerencsére nem szökött, csak csorgott, de így is vizes lett a gyerek, majd a Váci utcában minden kapualjba bement és minden üzlet ajtaján dörömbölt (szerencsére még nem nagyon voltak nyitva, 10 előtt volt ez). na, egy ilyen menet a zöldkártyás udvarban, sok autó, benzin, olaj és mocsok között, nagy élmény lesz
2005.05.17 19:57
de én nem vagyok miatta szomorú
.
2005.05.17 20:41
gratula a skacoknak, ügyesek voltak, és jó, hogy apa is ott volt, így teljes volt a család
ha nem jön össze holnap, akkor lehet egy fővárosi akció is, akár a Népliget, hátha mi heterok leszünk többségben
, na, ez csak vicc, Fcs, ugye nincs sértődés???
tegnap voltunk apa munkahelyén pár percre és megfogta a kezét, állította volna fel, hogy menjen vele, miközben apa mögött ott volt a főnöke is és persze élő adás volt, szóval a legjobbkor látogattuk meg. 2005.05.17 20:49
2005.05.17 23:02
) 

Sarudon anyóséknak van egy paraszt háza, vályogból. A Tisza-tó mellett van és az egész família nagy horgász. Jó levegő, csönd, nyugalom, nagy kert. Nyáron fölállítjuk a medencét és máris olyan, mint Hawaii !!! Tavaly össz. 3 hónapot voltunk lent apával nyáron, kisebb megszakításokkal. Van rendes konyha,wc, fürdő és a vályogfal jobb, mint a légkondi. Mikor terhes voltam akkor is ott "húztam meg magam" a meleg elől.
) 2005.05.18 07:49

Bár hosszú távon valszeg megőrülnék tőle, de anyukámtól is szal ez nem anyós dolog

2005.05.18 08:23
.
.
.
. Milyen volt Apának Taljánföldön?
. Apa feketét rendelt, mert az kevésbé koszolódik
. Megkímél...
.
.
.
. Nyitott ablaknál aludtunk (redőnyösen) és nagyon klassz volt
. 2005.05.18 08:25
sőt...
. nálunk is nagyon ritkán fordult elő, hogy Liza közöttünk aludt, de az olyan jó volt, megnyugtató.
apa rendező, szaftos pletyik?? azt hiszem, vannak, néha. bár apa az utolsó, aki megtudja
viszont van egy régi kollégám, riporter, aki mindig mindenről tud
na, tőle szoktam kérdezni, ha pletyiket szeretnék. persze, a pletyik egy részét az újságok találják ki
no comment.
gondolom, fel lehet töltődni rendesen, és a csajnak is az a legjobb, ha a zöld kertben rohangálhat
2005.05.18 08:29
csak nekem nem mindig van türelmem.
, vagy máskorra, amikor megbeszéljük. 2005.05.18 08:50
.
. És a másik, hogy náluk kajafétis van. ( De elég furán, mert rengeteg mindent felhalmoznak otthon, de nem jóminőségűeket, hanem olcsókat, de nagy mennyiségben.) És ezért nekünk is mindig azt hoznak, pedig abból a pénzből más, sokkal hsznosabb dolgot is hozhatnának, de esze ágában sincs, hogy megkérdezze, mit szeretnénk... De ez mindenre igaz. Most is hoztak egy pizsamát Szabolcsnak, amivel már Dunát rekeszthetnénk, ellenben nincsnek rövid ujjú pólói a mostani méretében, arra tényleg szükség lett volna. Péteremnek egyáltalán nem volt jó a szüleivel a viszonya, mikor megismerkedtünk, akkor javult, amikor elköltöztünk Budapestre (sejtettem, hogy így lesz, mert én dettó így voltam a sajátjaimmal, csak négy évvel azelőtt, Miskolc-Szeged viszonylatban). A viszonyuknak sajátos vonása, hogy máig nagyon féltik a kisfiukat, nem egyedüli gyerek, de kiskorától szívbeteg, és háromszor volt billentyű műtéte. Ugyan az orvosok azonnal szóltak nekik, hogy ez nem igazán betegség, hanem inkább egy állapot, és ne neveljék betegségtudatra, azért nekik prímán sikerült. Lassan talán kinevelem belőle, amit huszonháromév alatt belesulykoltak. De az apukája máig rászól, hogy ne rohanjon, ne cipeljen, stb, pedig Peti ugyanolyan életet élhet, és él, mint bárki. Péter a mostani helyzetben, amúgy nem volt túl megértő, valahogy úgy kezelte, hogy két hülye nő dilije, pedig ha ő nem az erkélyen lett volna a belépés pillanatában Szabolccsal, szerintem még cudarabban bánt volna az anyjával. Õ nem kiabál, csak cinikus, de az anyját ki tudja vele borítani rendesen. Így csak azt mondogatta, hogy miért vettem róla tudomást, át kellett volna engednem magamon, forrjon magában, ha akar. De nekem be ne hozza ezt a hangulatot a lakásba! Én nem bántam meg semmit, önzőség, vagy nem... 2005.05.18 09:30
. 2005.05.18 10:59
ez pedig nagy szó). van olyan csúszda, ami éppen az 1-2 éveseknek jó, csak 3 lépcső és fent van. van hinta, 2 kicsiknek, 2 nagyobbaknak, vagy anyuka együtt a babával. van egy űrhajó, ahová egy lépcső megmászásával fel tudnak menni a skacok, ez is ilyen kicsiknek való, mint a mieink. van egy labirintusszerűség, ezt Liza imádja, körbe-körbe lehet menni, kb. 50 centis fakorláttal van elkerítve, és mellette apró bokrok. van egy körhintaszerűség, amit mi sajátos módon használunk, de ezt nem tudom elmagyarázni, mindenesetre Liza imádja. van egy nagy homokozó, ahol mindig hagynak homokozójátékokat, csak hogy legyen. van egy félkör alakú valami, ami pad, de Liza pl. végigjárja, mintha egy korláton vezetném, csak ez mindössze 40 centi magas, és elég széles ahhoz, hogy ügyesen tudjon rajta menni. a környékbeli játszók közül ezt szeretjük a legjobban, mert elég nagy, elég tiszta, és elég normális a közönsége. eddigi tapasztalatok szerint 5-8 anyuka és gyereknél több egyszerre nem volt. nekünk kb. 3 km-re van, gyalog is, villamossal is szoktunk oda menni, meg autóval is
pontosan az RTL mögött van, azaz a Fehérvári-Etele sarkától egy utcányira. jár ott a 47-es, 18-as villamos, és a 103-as busz. közel van a Lágymányosi-hídhoz. ja, és a parkolásért sem kell fizetni, mint pl. a Margitszigeten... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|