A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mohácska! Hgyhogy nem normálisak a menstruációid? Ezt miből gondolod?

KépKép
nicika

Saci Kép a gátolja a peteérést azt jelentheti - de Cat Kép vagy Orsi Kép ezt jobban leírta egyszer valahol - hogy érnek tüszők, folyamatosan, de nem tudnak "jól" megérni azt hiszem. Nekem is van peteérésem mindig, de valószínüleg nem voltak elég érettek ahhoz, hogy megtermékenyüljenek. Lombiknál is van sok-sok tüszőcske, van amelyikben nincs petesejt, van amelyikben nem értett, és van amelyikben érett petesejt van. Normális ciklusnál, ha nem stimulálják, egy tüsző érik meg, és sosem tudjuk, hogy abban az egyben volt-e, és ha volt, milyen minőségű petesejt volt. Szóval, ezért fontos, hogy a prolaktin rendben legyen. Én a vetélés óta az előírt adagot szedem, 2 szemet naponta. Előtte csak egyet szedtem. Lehetsz rosszul tőle, akár hosszabb ideig is, visszakeresem neked a hozzászólásokat és úgy szedd majd be, hogy ne szenvedj tőle.

Fanni Kép én is BMC-be járok. Tudnál a Kaáliról is írni? Szilvával mondjuk mi - jelenleg - meg vagyunk elégedve maximálisan a BMC-vel, de kíváncsi vagyok, hogy nálatok hogy zajlanak az események.

Pusz
Noémi
Vendég

Fanni
OK. Nekem két barátnőm is a Kaáliba jár, neki is mostanában lesz az első inszem-jük.
Te hol tartassz?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép igen, most látom. Az orvosok sosem láthatják a petesejteket UH-on, csak mikroszkóp alatt, mert annyira kicsik. Amit viszont látnak, az a tüsződ (tüszőid), arról meg nem tudják pontosan, hogy mi van benne. Csak lombiknál a punkció után, amikor kiszívják belőle a folyadékot (általában a petesejttel együtt) és megnézik mikroszkóp alatt.

Remélem most már így tiszta a kép.

Amúgy mizújs nálatok?
Vendég

<font color="aa00aa">LányokKép Itt vagyok!!!
Tegnap voltam dokinál. Hát nem vagyok könnyű eset ámKép
Attól függetlenül, hogy ma már 51cn vagyok a tényleges terhességem kb. május 1től számítható. Tehát ma 18 naposak vagyunk - azaz 2+3Kép Ez azért biztos, mert a hőgörbém szerint a peteérésem olyan 35cn volt!!! Ha emlékeztek rá én teszteltem a 38cn és tök negatív lett a tesztem. Hát gondoltam, hogy ennyi. Aztán mégsem jött meg. Akkor beiratkoztam a dokimhoz és a 44cn, mielőtt mentem volna hozza, teszteltem egy halvány második csíkotKép Akkor adott nekem még egy hetet és azt mondta, hogy teszteljek aznap reggel. Ha terhes vagyok, akkor a hőm is felszökik 37 fölöttire. Így volt: azóta 37.2 egyfolytában ( most már leálltam a méréssel.) én persze nem bírtam ki keddig - hát már vasárnap olyan erős második csíkom lett 2 percen belül Kép
Így hát nem lehet figyelembe venni az utolsó mensimnek a dátumát, mert az alapján most lassan 6 hetes volnékKép
Mivel korai terhességem van - így június 20 után kell mennem első UH-ra és manuális kivizsgálásra.
Hát RÖVIDEN Kép ez a helyzet. A férjem repdes körülöttemKép Mindent hajlandó megvenni, amire csak ránézekKép Hát nem cuki?
Ma 12kor lesz az állampolgársági esküm!!! Megyek kicsípem magamat.
Puszi mindenkinek</font>
Vendég

Ja, és azért stimulálják inszeminációnál a petefészkeket, hogy a tüszőkben legyen, és érett szép petesejt legyen. Ezért nem csinálnak meddőségi központokban stimuláció nélkül inszeminációt. Mert ki tudja épp abban a hónapban a szervezet magától "mit produkál" csúnya szóval.

Doktornénik Kép Cat Kép Orsi Kép ha nem jót írtam, kérlek javítsatok ki, mert akkor osztom itt az észt ész nélkül hibásan.
Vendég

Olik Kép nagyon szép napot neked! Gratulálok a babácskához. A június 20 hamar eljön, és akkor hozzad ám a kis pöttyöcskétek fotóját, jó?
Szép gömbölyödést Nektek!

Puszi

Noémi
Vendég

Ja, olyan hihetetlen, hogy a 35 cn-on volt a peteérésed, már hallottam ilyenről, de sosem gondoltam volna, hogy tényleg létezik ilyen.
Hip-hip HURRÁ!!!

Bocs a sok hozzászólásért, a tantuszaim későn esnek le, ezért minden utólag jut eszembe. Öregszem Kép
Vendég

Noémi
Az Closty szedése is stimulációnak számít inszem előtt?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Olik
Sok boldogságot kívánok a babácskához!

Ragadós ez a felejtés, hiába, én is öregszem...

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok! Én most jöttem a dokitól, mert tegnap nem volt rendelés. Nekem is valami hasonló lehet, mint ami Olik, nálad van. Nekem április 5-én volt az utolsó mensim, az alapján már 6+1 lenne a babóca, de az UH alapján 4-5 hetes lehet, és már 7,6 mm.
Majd hétfőn kell mennem a védőnőhöz ,tőle megkapom a terhes könyvemet. Olyan boldog vagyok!
fulopmonika

Móni Kép nektek is nagy-nagy gratula!

Szilva Kép persze, a closty is annak számít. Dodonak clostyval sikerült a babája. Kép
Vendég

MoniKép
GRATULÁ!!!
Vendég

Móni
Én is gratulálok, vigyázz magatokra!

Noémi
És szerinted mitől függ az, hogy mivel stimulálnak?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Olik, Móni Kép Gratulálok, s nagyon irigykedem Kép
Szilvia!
Nekem ez az inszem utáni 2. napom... szóval még nagyon friss az élményem. Így szerintem pont egy tesztelésnyivel járok előtted!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Akkor nagyon szorítok érted!
Mikor kell visszamenned? Vérből lesz eredmény?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Saci
Látom, prolaktinnal küzdesz Kép Noémi jól leírta, mi az hogy gátolja a peteérést ez a hormon. Nálam is pont ez volt, talán megint van.
Bromo nem egyszerű eset, de kis odafigyeléssel el lehet kerülni a rosszulléteket, de enyhíteni mindenképpen lehet. Nagyon fontos, hogy negyed vagy fél szemmel kezdjél /nap, és este. Nekem 2 dobozzal kellett szednem, ezt úgy osztottam el, hogy 6 naponta váltottam. 6 napig fél szem este, 6 napig 2x fél szem reggel és este, 6 napig 1,5 szem (reggel fél este 1), majd jött a normál 2x1 napi adag. És ugyanilyen fokozatosan kell vele leállni is, ez nagyon fontos! Ha hirtelen hagyod abba, visszaugorhat a többszörösére is, és akkor mintha nem is szedted volna. Kell kontrol vérvétel is. Nekem 644 volt a prolatktinom, és 1,5 hónap alatt a 2 doboz bromo után lement 36,1-re. Ezért nem kellett többet szednem. Neked mennyi a prolaktinod? ÉS mennyi bromot írt fel a dokid?

Tündi
Vendég

Moni, Olik
Hatalmas gratula mindkettotoknek, nagyon ugyesek voltatok, sok boldogságot kívánok. Orulok nektek és hát már én is nagyon vágyok arra az érzésre amit most átéltek. Majd azért néha írjatok nekunk hogy tudjuk mi van veletek.
Fanni
Szorítok

Nekem csutortokon dol el hogy lesz e IVF. Állítolag még kicsik a tuszok és az endo is. Tegnap voltam UH-n. Holnap okosabb leszek, szorítsatok kérlek.
mili

Én szorítok neked! És persze mindenkinek!
JElentezni fogok majd ez biztos!
fulopmonika

Mili
Nagyon szorítok, hogy szépen megnőjenek a tüszőcskéid!
Azt tudod, hogy holnap csütörtök?
Akkor megy a drukk!!!!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Tündi Kép én a 2*1 bromot estére veszem mindig be. Az szerinted rossz? Pont a rosszullétek miatt. Mit gondolsz? Próbáljak meg áttérni a reggel este 1-1 szemre?

Köszi
Noémi
Vendég

Mili!
Köszönöm, én is drukkolok Neked!
Aztán tessék jó hírekkel Kép jelentkezni!

Szilva!
Köszi Kép
Az inszem utáni 14. napon, 30-án lesz teszt, de az még csak az otthoni. Ha az + Kép, akkor fel kell hívni a dokit, s bemenni vérvételre. Ha - Kép akkor is fel kell hívni, mert akkor 10. nap körül UH, s jön a következő. Gondolom Neked is valahogy így lesz majd, de addig még párat aludnod kell Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szilva!
Most látom, hogy Érden laksz!
Épp most néztünk ki egy házikót Érdligeten, így lehetséges, hogy hamarosan én is ott fogok lakni (noha csak a nyári hónapokra tervezzük a ház használatát, télen a jó kis belvárosban húzzuk meg magunkat).
Tolhatnánk együtt a babakocsit... bár már ott tartanánk!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szia lányok! Szép Napot Mindenkinek! Jó régóta nem tudtam írni Nektek. Most gyorsan elolvastam, hogy kivel mi történt. Mindenkinek sok-sok drukk!

Szilvi!
Olvastam, hogy Te is hétvégén mész ultrahangra. Nekem is vasárnap kell mennem, és gondolom kedd-szerda környékén meg lesz az inszem. Nekem ez lesz a második, de megint ugyanúgy izgulok, mint az első elött. Pedig már tudom, hogy nincs mitől. Lehet, hogy a csalódástól megint utána. Na mindegy!
fjm

Olik, Móni! Nagyon irigyellek Benneteket!
Sok-Sok gratuláció Nektek!
fjm

Fjm
Akkor együtt izgulhatunk, de akkor tessék látogatni a topic-ot! Nem szeretnék egyedül maradni!

Fanni
Hát az bizony jó lenne, ha együtt tologatnánk a babakocsit. Különben meglehet, mert én is Érdligeten lakom. Mi építkeztünk, októberben költöztünk be. Nagyon élvezzük a családi házat, már csak egy ici-pici babóca hiányzik........
de az nagyon!
A május 30. még jó messze van, addig is kitartás, és a következő inszemre meg nem lesz szükséged! Minden esetre én szorítok érted!

Kép
Kép
szilva069

Most látom, hogy Noémi Kép kérdeztél a Kaáliról.
Hmmm, szóval a 10. napon voltam UH-n, 11. napon kaptam tüszőrepesztő Choragon injekciót. Ez szomban este 8-kor volt, egy nővérke csak miattam jött be... jól elrontottam az estéjét, ami látszott is rajta. (Magyarul eléggé bunkó volt.) Pünkösd hétfőn volt az inszem. Az orvosom aznap elég sok beavatkozást végzett, gondolom én is azért lettem aznapra rendelve. (Egy hónappal korábban csak a 17. napon volt peteérésem!) Ami jó a Kaáliban az az, hogy általában pontosak, nem kell várni. Na aznap épp kellett, de nem baj, csak kicsit sokan vártunk, kb. 10-15-en. Nem mindenki inszem-es volt, de mindenki kb. ugyanazt a 10 percet töltötte a műtőben. Utána nekem 20 perc pihit mondott az orvos, de volt az 40 is. Egyenesen feküdtem, olvastam hogy van, ahol felemelik a csípőt. Nem kell semmit másképp csináljak, mehetek tornázni, ehetek amit akarok, s egyéb gyógyszert sem kell szedjek.
Ha még érdekel valami, csak kérdezz bátran Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szilvi! Nem maradsz egyedül! Együtt vágunk neki a jövőhétnek! Az a baj, hogy én csak a munkahelyemen jutok internethez és, ha bolondokháza van, akkor annyi időm sincs, hogy elindítsam a netet. Ne haragudj, de nem emlékszem,Neked ez hányadik inszem lesz?

Lányok!
Ez a táblás dolog, hogyan működik? Tudom, hogy hülye kérdés, de fogalmam sincs. Ki mikor kerülhet föl, hogyan, miért...stb.?
fjm

Fjm
Az első inszemem lesz!
Csak kérned kell, hogy szeretnél bekerülni a táblába. Wish-nek címezd, éppen ma vette át Zitustól a tábla-készítést.
Add meg hányadik ciklusnapon vagy, hány éves vagy, hol lax, mióta próbálkoztok, és éppen hol tartotok!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noemi Kép koszi az infot, en nem tudtam, hogy amit a doki lat pl felidoben az inszem elott, az nem a petesejt...meg azt, hogy az csak mikroszkop alatt latszik. Akkor miert nezi meg egyaltalan az inszem elott, ha ugysem szamit?

Tundi Kép koszi az okos tanacsokat, meg fogom fogadni ! neked amikor levittek akkor azt mondtak, hogy spontan osszejon a baba? igy bromoval hanyszor probalkoztatok? hany honapon keresztul?

Olik, Moni Kép nektek meg gratulalok ! jo hallani, hogy valakinek osszejon. Foleg, hogy ma ilyen szar (bocs) ido van, olyan remenytelennek tunik az egesz...Szoval ti huztok elore mindket, Hogy van remeny !!

Wish Kép voltal dokinal? Es?????

tundi, majd kesobb utananezek, hogy nekem mennyi volt a prolaktin. A masik doki szeme meg sem rebbent tole,,a Czeizel meg rogton mondta, hogy lehet, hogy ez a gond...- remelem
saci

Saci
Azt mondták, hogy HA CSAK EZ volt az oka amiért eddig nem estem teherbe, akkor most már nincs akadály. Ez februárban volt, tulképpen az volt az első esélyes hónapunk. De azóta is próbálkozunk, persze semmi eredmény. Az is lehet hoyg megint megnőtt a prolaktinom, de ez csak vérből derül ki, vagy hogy van más gondunk is. Ezekre augusztusban kezdünk rávilágítani. Nekem gyanús hoyg túl gyorsan és jól reagáltam a bromora minden rosszullét és mellékhatás nélkül.... Valamelyik doki egyébként azt mondja hogy szedd a bromot a 8-12. terhességi hétig is, az enyém ezt egy szóval sem mondta. De megpróbálok bízni benne, csak mindig anyni kérdés merül föl az emberben... Kép

Tündi
Vendég

Fanni Kép szerintem kb. ugyanúgy zajlik minden. A BMC-ben 14 nappal az inszem után van HCG vérvétel, talán ennyiben más. A stimuláció miatt pedig a peteérés időpontja néhány nappal előbbre esik, mint stimuláció nélküli ciklusban. Szoriítok, hogy a második sikerüljön neked. Nekem is sikerült, Áginak is. Úgyhogy fel a fejjel, fogtok ti még Szilvával együtt babakocsit tologatni. Kép

Saci Kép azért nézik a tüszőket, mert - gondolom gyakorlott szakértőkről lévén szó - a tüsző nagyságából lehet következtetni arra, hogy a petesejt elég érett-e, van-e benne petesejt. Ezt a méretéből általában meg tudják állapítani. A túl nagy tüsző általában cisztává alakul, a közel 20 mm-es szokott a jó lenni. Az ennél kisebben általában nem elég érett a petesejt, ezért nem mindegy, hogy mikor kapsz repesztő szurit.
Vendég

Sziasztok Kép
Rohanok, de gyorsan beszámolok. És kaptok mindjárt táblát is.
Voltam a dokinál. Azt mondta, hogy pco-s a petefészkem és nincs domináns tüsző. Fasza Azt mondta ez most szerinte nem is fog már megjönni. Majd elsejétől duphastont kell szednem egy hétig, hogy tizedike körül megjöjjön és akkor kezdjük a következő stimut.
Az a gáz, hogy ha mégis megjön pl. jövő héten, mert akkor ahhoz képest egy hónappal késöbb kezdünk csak. Szóval most megint azért kell izgulni, hogy ne jöjjön meg.
Puszi
Wish

wish

Wish Kép de kár! Akkor nagyon drukkolok, hogy most tényleg ne jöjjön meg. Szórakozik a természet itt mindenkivel???
Vendég

Légyszi mindenki ellenőrizze, hogy minden OK-e a táblában.
Olik szerintem az utolsó mensitől számolják mindképpen a heteket, de beírtam neked a 3+2-őt egyelőre.
Kép
Kép

wish

Noémi!
Én az 1.-ben is reménykednék... mert még van 11 napom a tesztig...
Azért köszi Kép, persze ha nem az első, akkor a 2. remélem tényleg sikerül! (Amúgy tényleg nem könnyű követni, hogy ki, mikor és hol tart Kép )
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Az írásaitok alapján felmerült bennem egy kérdés: Mi a különbség a tüsző és a ciszta között? Azt már tudom hogy a mérete! Ciszta akkor lesz ha nem reped meg a tüsző és mégis tovább nő? Valaki el tudná nekem ezt magyarázni?

KépKép
nicika

Sziasztok Kép
Most 6 napig otthon voltunk a szülőknél Szolnokon, úgyhogy lesz bepótolnivalóm olvasásban. Kép
Egy kérdésem lenne.
A BMC-be lehet e délutáni időpontot kérni vagy hogy megy ez ott?
Nem nekem kell, hanem egy ismerősömnek.
Köszi. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Nicika!
Azért gondolom, hogy nem normális a mensim, mert anno gyógyszeres időkben 5-6 nap volt, spirálos időkben 3-5 nap, ezekből az utolsó nap volt barna, most meg 4órától 1,5 napig tart, amiből kb. 1-2 Wc-zésnél kijön a tiszta vér utánna csak barna.
A ciszta folyadékkal teli képlet. Azt hiszem. Arról másképp verődik vissza a UH által kibocsájtott sugár. De nem vagyok ebben doki.

Puszi Kriszta

mohácska

Csak mert nekem volt egy cisztám amiből a folyadék kifolyt a hasüregbe és az nem tetszett a dokinak! Ez volt 2-3 hónapja! Akkor abból nem is lehetett volna ezek szerint babó?
Jaj valaki okosítson ki engem!

KépKép
nicika

Wish Kép akkor szurkolok, hogy ne jojjon meg ! ezzel a pco val nagyon dobaloznak mostansag,,allitolag olyan mint a candida. ha vmit nem tudnak megmagyarazni,,akkor ezt ravagjak. Nekem is pco-m (volt) allitolag,,de azota mar 2 doki is mondta, hogy egyaltalan nincs. Fene se tudja ! A tablat mindenestre koszi ! Remelem neked is meghozza a zebrasodast, mint Zitusnak. ! Kép

Tundi, KépNoemi Kép- nagyon halas vagyok a sok info ert. Kezdek rajonni, hogy semmit nem tudok a temarol, pedig hat lassan illene. illetve nagyon megeri minel tobbet tudni. Mert akkor kevesebbet hibazhatnak a dokik is nalunk, akar tevadesbol akar nem.
En mar csak azt nem ertem, hogy amikor megneztek Uh, es ott ultek a tuszok vagy mik, akkor azokban lehet, hogy nem is volt hasznalhato petesejt? Azinszem elott miert nem nezik meg, hogy ne csinaljak hiaba?
SEGITSEEGGGGG Kép
saci

Azt kifelejtettem: A PÖTTYÖSÖKNEK ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI GRATULA!

PUSZI KRISZTA

mohácska

Sziasztok!
Először is gratula a két új zebrásnak!!! Sok örömet a babócákban!!!Kép
Örülök, hogy tényleg vannak itt ismerősök..sőt ők is emlékeznek rám. Kép Másfelől persze szomorú a szívem, hogy még itt vannak és nem egyel lejjebb. Na..ami késik nem múlik.
Én is elkezdtem lépéseket tenni.
1.Elmentem a háziorvoshoz és mondtam neki, hogy véres a székletem amikor menstruálok. Azt mondta ez nem feltétlenül endo...lehet, hogy vmi bélgyulladás ami összefüggésben van a menzivel .Mivel utánaakarok járni megegyeztünk, hogy elmegyek egy béltükrözésre a következő ciklusban. Majdcsak nem olyan vészes.:/
2.Szombaton elmegyek egy természetgyógyászoz is. Sose voltam még ilyennél. Nem tudom szedett-e itt vki vha Energy cseppeket..én tavaly több félét is...és ez a vizsgálat is ezzel lesz összefüggésben. Állítólag rákötnek majd egy gépre, jól kimérnek meg elbeszélgetnek velem. Kiváncsi vagyok. Vki szokott itt járni természetgyógyászhoz vagy volt vkinek már ilyen vizsgálata?
3.Beadatnám magamnak a Gynevac szurit is...meg is írták a receptet de állítólag most hiánycikk. Kár...pedig minden ilyen apróságon túl szerettem volna lenni mire megyünk Angliába júni 25-én.
4.Ja meg a nőgyógyászom (a mezeit) Kép is felhívtam, hogy kellene egy rákszűrés meg megnézhetnénk a peteérésemet középidőben. Szóval péntek rákszűrés, jövő hét csüt, péntek UH.
5.Majd el felejtettem: elkezdtem hőmérőzni is. Régebben aktívan mértem de most nehéz megint beleszokni. Mindig felébredek reggelente...hogy jaj kell-e már mérni vagy mi van ...még alszok..vagy mi?! Fárasztó. :/ Olvastam többen használjátok a pg53-at...nekem is van...de én nem találtam túl megbízhatónak...össze vissza volt páfrányos...akkor is amikor tutira tudtam mikor volt peteérés. Én nem tom de a reggeli nyálam át se látszik olyan sűrű :/, ha meg evés, ivás, fogmosás után csinálod akkor meg nem hiteles.
Wish
Túlstimuláltak vagy miért lehetne pco-d?
Hajrá mindenki. Jelszó: A remény hal meg utoljára! Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Volna egy kérdésem már megint. Szerintetek átlagosan a 14.-15. napra tehető a peteérés?
Azért kérdezem, mert az ovulációs számláló szerint nekem a termékeny időpont 6.-11. napra esik.
Gratula az új Kismamáknak!!

Kép
lara26

Vizkrisz Kép
Gynevac ügyben hívd fel Lázár Erikát, ő az egyik kifejlesztője a gyógyszernek. Dr. Lázár Erika Tel.: 0630 / 3375-076 E-mail: info@gynevac.hu.
Ezt az elérhetőséget www.gynevac.hu - oldalon is megtalálod. Állítólag ő még tud adni.
Nálam pici tulstimu is volt, de már elötte is pco-s volt a petefészkem a dokim szerint.

Lara Kép
Átlagosan igen, de vannak egyéni eltérések. Ott van példának Olik Kép

Wish

wish

Olik! Te szájban vagy hüvelyben vagy végbélben mérted a hődet?

KépKép
nicika

Wish Kép
Lehet hogy rosszul tudom, javítsatok ki, de Madrannak nem sikerült a 3. lombikja.

Kép

Kép
pkagi

Juj, lanyok, bocsanat nem jottem sokaig, ne haragudjatok, hallottam nehanyan hianyoltak. Szoval jol vagyok, koszonom, 14. hetet tapossuk, minden ok, kezdek jobban lenni, enni is tudok, meg ilyen apro oromok ernek. Remelem hamarosan mar erzem ahogy rugkapal, mert mar nagyon jo lenne erezni, neha nagyon koncentralok ra, hatha erzek valamit. Ki tudja, lehet hogy ot erzem bugyborekolni, lehet hogy nem, nem baj, jo erzes igy is.
Nagyon drukkolok nektek azert tovabbra is!!!!

Bocs, nem tudtam visszaolvasni, csak lattam, hogy Vizkrisz visszajott, emlekszem rad, oreg motoros vagy, talan te is enram, meg tavaly ev elejen te is itt voltal... Sajnalom, hogy nem sikerult azota, de tenyleg a remeny...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

<font color="aa00aa">WishKép
Köszike! Maradjon így, jó? Majd kijavítjuk, ha az UH meg a kivizsálás mást mond. Az utolsó mensit nem nagyon szabad figyelembe venni (szerintem is).Majdnem 4 hét eltérés van.

NicikaKép
Én a popóban mértem 7 percig. Ez tuti pontos ( nincs beszorult levegő stb.) Minden nap fertőtlenítettem a hőmérőt.

Lányok!Kép
Letettem az állampolgársági esküt!!! Tök megható volt a dolog! A Himnusz alatt már bőgtem! Nagyon jó videófelvétel készült. Ez aztán az élmény! Azért örülök, hogy a babókám már úgy jön, hogy megvan ez is. Sok fölösleges tortúra lenne, ha én nem magyar állampolgárként szülnék.Kép
Puszika </font>
Vendég

Ági Kép
Véletlenül maradt ott a zebra Madarannál. Remélem jó ómen Kép
Neki most csak stimuja volt most, beültetés nem lett belőle úgyhogy sajnos zebra sem lehet.

Wish

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?