Én olvastalak, csak sajna egyik kérdésben sem tudok segíteni
Remélem jár erre valaki, aki hasznosat tud Neked mondani
Anita
2005.05.14 14:33
)
2005.05.15 06:51
2005.05.15 13:44
.Pesten is így pang a használt ingatlan piac mint nálunk Vas megyében?Sajna nem tolonganak az érdeklődök,légyszi szorítsatok még nekünk(bár tudom ám,hogy eddig is drukkoltatok ezerrel és köszönöm is

)
!Míra állandóan a görgős széket matatja,hiába lépek fel anyai szigorommal kiröhög és "csakazértis" csinálja előbb-utóbb baj lesz nálunk is.
!
.
.
?
.Remélem nem temettek maguk alá még a tankönyvek
!(Email címem:horvath.viola@gmail.com) 2005.05.16 08:15
, vagy legalábbis levegőn van
. Végre, jó idő van
. Mindjárt indulunk mi is
.
: Köszönöm érdeklődésed
, de még mindig tartom, hogy nálunk sosem lesznek fogacskák
. Szenvedés, nyügizés van
(szerencsére nem túl sűrűn
), éjszaka megint kelünk 1×-2×, de még egy aprócska fogcsücsökünk se nem van
.
. 2005.05.16 10:18
nem olyan nagy baj, hogy nincsenek fogacskák, Ákosnak is csak 8 hónaposan jött az első
Bazsi meg most lesz hétvégén 8 hónapos, de már a 6. foga jön
Férjednek utólag is boldog szülinapot kívánok!
Tök furcsa volt 7,5 órát aludni, este fél 9-től reggel 7-ig aludt...persze már fél 6-kor felébredtem, mert már világos volt és hirtelen megijedtem, hogy Bazsi nem keltett. Belopakodtam a szobába, és akkor láttam, hogy kezét szétcsapva horpaszt tök nyugodtan
2005.05.16 12:37
Részvétem anyud miatt. az enyém is elment 17 éves koromban

2005.05.16 14:27
Részvétem anyud miatt. az enyém is elment 17 éves koromban

2005.05.16 20:44
): Este Livike fogta magát, és támaszkodva, kapaszkodva ugyan, de felállt
. Nem tartott sokáig, mire lefotóztuk volna, már össze is esett
. Picit korainak gondolom (6,5 hós), de valószínűleg inkább tornázik fognövesztegetés helyett
. Vagy csak az ajándékának örült így meg (egy SpongeBob lufi, ami nagyobb nála
). Lehet, hogy most hetekig nem fogja újra produlálni, de akkor is olyan aranyos volt, fel is kaptam megpuszilgatni
. 2005.05.16 22:13
2005.05.17 02:46
Állítólag valószínűleg vírusos fertőzése van, de 1.nem hányt, 2.nem megy a hasa, 3. dokik szerint semmi baja a torkának, 4. nincs begyulladva a füle, se semmi más a orr-fül-gégén legalábbis ezt állítják. DE azért Lili nem volt hajlandó ma szopizni, csak hónaljtartásban, huzogattta a fülét, és üvöltött, ha megnyomtam a fültövét. Viszont a láza nem ment 38 fok alá semmiféle szelíd, durva és drasztikus gyógymóddal sem
Az éjszakákról már nem is beszélek, rémesen keveset aludtam még ahhoz képest is, hogy különben nem vagyok egy nagy alvásigényű emberke.
De nem adom fel, küzdünk, mint malac a jégen, holnap megyünk házidokkerhez!
2005.05.17 08:13
Komolyan, mostanában a kívánságlistám élén az alvás áll. Kornél sincs túl jó paszzban. Bár a kaja nálunk nem igazán kérdés, de az éjszakai alvás nehéz dolog. Átlag 2-3 óránként ébred és ha nem sietek, akkor teljesen felveri saját magát. Fél7-kor pedig végleg reggel van. Így ugyan a férjem mindig beér a melóhelyére, viszont fél óra pihi veszteség van.
2005.05.17 08:46

Csak így tovább

Nem semmi....
)

A párolást még nem próbáltam. Viszont már megemeltük az adagot, mert Eszti úgy tátog a kanál után, mint egy kis halacska
Tehát, amíg nem tolja ki a kajcsit, ehet

Meg az is jó volt, hogy Apát három egész napig reggeltől-estig láttuk

2005.05.17 08:55
2005.05.17 10:43
Jobbulást Lilikének.
Lau
Bálint tegnap anyuéknál délutáni szopizás után benyomott két csirkecombot, csak néztem

2005.05.17 11:35
(pontosabban szennyes és vasalandó ruhával), de Livnek akartam írni: 

2005.05.17 12:52
2005.05.17 13:25
mancsa jól kinéz
A két csirkecomb nem gyenge, a salit is bevágta mellé?

Lili babának jobbulást! Mit mondott a házi dokker?
Bazsi a kis kópé jól néz ki a piros kajcsi után.
Ti aztán tudtok dőzsölni
2005.05.17 13:48
Gratulálok a fogacskához
Nem is kell ezt elkapkodni, ráérnek vele a manók, viszont némelyik jól belehúzott
Bazsi meg is szenvedi, ma reggelre hőemelkedése volt, épp, hogy nem szúr a fogacska, de már érzem az ínye alatt. Éjjel azért felkeltett 4-kor, akkor éreztem, hogy meleg a buksija. Szerencsére a kedve jó.
Nagyon ügyes a csajszi, tényleg hamar felállt, Bazsi is így csinálta, hogy felhúzta magát, aztán csak egy pillanatig tartott. Utána 5 nappal rendesen felállt, most meg már állandóan csak állna.
szegény Lili, sajnos, tippem sincs, mi lehet, egyik lurkómnál sem tapasztaltam ezt.
Bár, lehet, hogy méltányosságból eltekintettek volna tőle.
Csúcs mindkét kép
Gratula az első fogacskához, Bazsi is teljesen titokban növesztette az elsőt
Itt a süti receptje:
jó kis receptötleteket adtál cukkinihez
Épp ma gondolkoztam, hogy hogyan készítsem el
2005.05.17 14:28
Lau
Köszi a receptet, már tovább is löktem.
salit?? Minek? Ha hús is van
2005.05.17 15:47
!
a részvétet. Az a szörnyű, hogy öngyilkos lett és a bűntudatomat - hiába tudom, hogy nem én tehetek róla - nagyon nehéz kordában tartani. Ügyeket intézgetem, júni 3-án lesz a temetés. Nna, abbahagyom ezt a témát, nem borusítom a topikot.
2005.05.17 16:14
, köszi, de utalványt nemrég kapott tőlünk, méghozzá elég komoly értékben, így nem akarjuk kétszer lelőni ugyanazt a poént.
olvasásügyileg, ha már a szülei sajna nem igazán teszik meg. (Eddig sikerrel jártam, ezért bizakodó vagyok a továbbiakat illetően is.
)
, köszi a cukkinis ötleteket! 2005.05.17 20:41
, hogy nem sok dolog van, amiben tanácsot kéne kérnem. (Persze ez nem is jelenti azt, hogy nem is lesz.)
, és most majd kezdhetem leszoktatni a kezem rágicsálásáról, mert eddig ez volt az egyik kedvenc rágókája.
Eszik már almát - azt minden mennyiségben és formában imádja -, sütőtököt, krumplit és répát. azt hiszem, céklával fogom folytatni. Napi 1x kap pépeset, a többi szopi.
2005.05.18 06:07
2005.05.18 06:47
Már hiányoltalak!!! 
2005.05.18 07:58
És boldog 30.-at apának
2005.05.18 10:32
viszont a lábaival olyan mesterien fog, hogy szédület. Van egy piros labdája, ezt pl hanyattfekvésben fogja a két kezével majd átteszi a lábai közé, lábaival szorítva leengedi a földre, elengedi, majd újra rászorít, felemeli és átveszi a kezébe.
Komoly hasizom és ügyességi feladat, nekünk se lenne egyszerű!
Még az az új tudománya, hogy hason fekvésben magasra kinyomja magát, lépeget a kezével körbe, ha mellette fekszem akkor pedig rám lépeget és rágcsálni kezd.
És micsoda nevetése van, igazi szívtipró!
Könnyű fognövesztést kívánok! 2005.05.18 13:09
2005.05.18 13:10
Most van egy kis időm,igy is át kellett tenni egy vizsgát,mert Bandó ne hagy tanulni,egész napos foglalkozást igényel.Egy vizsgán túl vagyok még van 5 .
3 egyszerüen nem férünk el.Néha igy se mert mindig mászik egyre közelebb hozzám
Az egy pici foga egyrs feljebb van,de másik még nem jön.Ma volt a védőnő is,elég sok mindent nem ehet még szegény a kis böre miatt ami már ebben a korban megengedett,nem baj majd pár hónap mulva már remélem nem lesz semmi gond.Igy is csak 8 hónaposan mertem banant adni neki,de a kis füle tele lett hólyagokkal,meg piros foltokkal tőle
Bandónak 28-ra tervezünk egy nagy családi szülinapot,elvileg 20 leszünk ha mindenki el tud jönni
hurrá Brokkolit én is mirelitet veszek,borsót karfiolt is Nekem azt monda a védőnő hogy az is jó.
Fiacskám igy 8 és fél hónaposan alig 8 kg
Az eu-ba is kell?Vagy oda elég neki a lakcim kártyája vagy mi ?Gyógyulj meg hamar

2005.05.18 13:13

Egyébként mindig ilyen sokféle gazból kreálok főzit, ezeket jobban komálja a nagyfőnök.
Ha meg nagy szélvihar támad
és azt látom hogy fáj a pocak a bab miatt, akkor a legközelebbi zöldbabbal majd még várok. 

Nem is baj, mert ha ekkora nagy zsonglőr a legénykéd, jobb lesz ha odafigyelsz, mielőtt még a hűtőt emelgeti ugyanígy
Hány foga is van B-nek? Egy ebédet így darabolva adogatva mennyi idő alatt gyűr be a kismanó? Bocsánat, az úr
Ma is csata-homloka van. Sikerült ugyanott lekarmolnia magát 3 párhuzamos csíkkal, majd ezekre merőlegesen beszerzett egy kék hupli-vonalat is
kezdem érteni, miért akart Macs bukót szerezni Lilinek
Csak így tovább - üzenem a csajszidnak! 2005.05.18 13:20

2005.05.18 15:12
. Nálunk a külön szoba az alapértelmezett. Már pár naposan sem bírt elaludni az ágyunkban, pedig akkor jó lett voln avele pihizni.
Nagyon ügyi Liza. És hízott is
Csuda nagylány.
Nyaralásra fel
Visszaszoktatás
Márk nagy zsonglőr
Livike tényleg még mindig naggyon csini
Eszti képe
2005.05.18 16:28
, köszi a legújabb kajcsirecepteket, jöhet a többi is!
)
Hihetetlen, hogy 2-vel született. 2005.05.18 17:41
.
, így letolt a doki. Szerinte többet kellene a babit hason játszatnom, annak ellenére hogy nagyon sír. Probálkozom... Emellett hetente kétszer járunk dévényezni.
Megállapítottam, hogy te magatoknak is nagyon ígényesen főzöl. Nekem nincs mindig erőm a főzéshez. Általában valami gyorsat csinálok (ma pl. tökfőzeléket brassóival), abból meg nem lesz olyan több összetevős mestermű, amiket te írogatsz. Áron kedvéért rászokom én is
. Boldog névnapot Botinak!
Férjem lumbágóval küzd, neki általában gyógytornász egy kezeléssel helyre szokta tenni és megszűnik a panasz. Babó lábgyakorlata nagyon ügyi
Mi szombaton utazunk
2005.05.18 19:49
szóval mindenki találgat, holnap elküldöm a sebészetre röntgenre. 
mondjuk pont a jövő hétvégén hazautazunk bálra, de csak a hétvégére, szóval hétközben jó lenne a találka
2005.05.18 20:24
2005.05.18 23:55

2005.05.19 02:04
Imádlak benneteket!
Puszi mindenkinek!
/ vizeletvizsgálat /Na a lányoknak sem semmi ám a pisigyűjtés, nem csak Editkééknek volt ez macera!
/, és fül orr gége. Mindezek után egyenlőre ugyanott tartunk, ahol eddig, nem a füle a ludas, de hogy mi azt még nem tudjuk
. Holnap du. házidokker megint. Attól félek a sok rendelőben a sok beteg között még több nyavalyát összeszedünk, mire meggyógyulna, addigra újra valami ráragad.
/remélem a bacijaival nem kötött szorosabb barátságot!
/
Bárcsak csupán a foga lenne!
Sajnos azonban a 4 különböző orvos abban az egyben azért egyértelműen egyet értett, hogy csupán a foga ilyen magas lázat ilyen sokáig nem okozhat.
Hatalmas a leányzó, irigylem a kondidat, nem lehet kis meló őt cipelni, emelgetni!
Az eheti programunk után nagyon gondolkodom én is a szombati vizsga halasztásán, de akkor sok más tervünk is borulna, úgyhogy muszáj lenne megcsinálnom.. Persze az sem ártana, ha netezés helyett legalább ilyenkor a könyvekkel foglalkoznék!
/remélem nem bántódsz meg ezen a kis tréfán!/ Azért mindenestre jobbulást neki. Ha orbánc, az sajnos nagyon kellemetlen, de az kiderült volna már, mert az magas lázzal jár általában.. Balcsi miatt irigy irigy
Klassz lehetett, gondolom gyerkőcök végre jól aludtak, mert kifáradtak a friss levegőn!
Medencéhez nem volt azért kicsit hűvös?
Nagyáruházakban elég drágán, de lehet kapni hellyel, közzel friss brokkolit is. /Pl.: Corában szoktam látni/
Én csak irigykedem, hogy a ti gyerekeitek miket kajáznak már, Lili nem hajlandó enni, most meg hogy beteg, még a szopit is úgy kellett beleimádkozni! "szilárdat" meg egyáltalán semmit nem fogadott el. Azért szerencsére nincs elfogyva, a vérvételen panaszkodott a néni, hogy az ilyen /idézem:/ "kövér" babákat nehéz megbökni.. Bukó: ugye-ugye?!
Azért remélem, nem fogja nagyon össze-visszatörni magát a kis gézengúz! 1 szoba és hormonok... Hát izé.. Akkor nekünk amióta meg van a baba cölibátust kellett volna gyakorolnunk..
Alvásidőben nagyon klasszul meg lehet oldani a dolgot..
Ha meg véletlenül az ágyon aludt el Lili legalább kerestünk valami izgi új helyet..
Ok, azért bevallom nem mindig jött be az újítás, a kád széle pl. kifejezetten kényelmetlen és balesetveszélyes volt...
Mérés!
Na azért!
De ezt már múltkor megbeszéltük!
Úgy néz ki, hogy június második hetétől leszünk "szomszédok"!
A vizsgákat be akarom fejezni, utána költözünk. 2005.05.19 08:49
Remélem, Lilli most már gyógyulásnak indul.

2005.05.19 08:52
2005.05.19 09:20

És az a nevetés...
Az ujjacskája tényleg Shrek-es

)
Még jó, hogy be tudtad bizonyítani a térdelést, amúgy el sem hittük volna neked
), és erre a boltos fennhangon (büszkén, mintha az ő lánya lenne) közölte a társasággal, hogy még csak szopizik ám a kislány
És tényleg úgy néznek ránk, mint az ufókra

). Mi a délelőtti szopi előtt. Szopi után akartam először, de úgy tűnik, jobban érdekli az alma és miegymás, így azzal kezdünk. Mi még csak egyszer eszünk egy nap pépeset. Ti?
Továbbra is sok gyógypuszit küldünk, hogy mihamarabb elmúljon a nyügije Lilinek és az étvágya is helyrejöjjön
Egy fél kanál valahogy lecsúszik, de aztán csak almával keverve működik a dolog
Mivel máshol nincs, tuti nem ekcéma vagy ilyesmi. Canesten-t írt fel rá a doki. Remélem beválik.
), hogy lehet és nem is kell előtte forralgatni.
2005.05.19 09:32

ma azt mondták a sebészeten hogy nem orbánc, hanem csípés. röntgen eredmény este lesz, holnap labor. remélem nem kullancs
medence nem volt hűvös, csak a nagyfiamat vittem be, mert a pici még taknyos volt.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint