Azért kellett elkezdenem hozzátáplálni, mert májfunkciós problémái vannak Violának! És a tápszer meg az anyatej (na nem az enyém) nagyon zsíros lenne neki. Ezért írta fel azt a spéci tápszert amit adok neki, és elkezdtem a hozzátáplálást! Eddig almát adtam (frisset lereszelve), meg 1x öszibari-alma bébiételt, meg 1x sütötöklét (2 részletben)
Annyi mindent mondnak egymással ellentétes dolgokat is. És akkor döntsd el, hogy jót teszel-e vele a gyerkenk, vagy sem!!
Gabi3: Igazad van, de muszáj hozzátáplálnom, mert nem jó neki a tápszer, a tejemtöl meg nem gyarapszik, ennie meg kell.... Én is csak kicsit késöbb terveztem, de így alakult.
Anita: Örülök, hogy sikerült eladni a lakást

Írtam miért kell hozzátáplálnom!
Dancsi: Igen szopik még. Most ott tartunk, hogy a napi kajája: spéci tápi, alma (vagy öszibari, vagy sütötök), tea (nem mindig csak néha, ha nincs kaki), szopi. Minden kaja elött szopizik, valamelyik nap épp lemértem és 30at szopott, ami sztem nem is rossz

(Nekem)! Arra nyomott rá 120 tápit, és utána, mint egy rongybaba úgy bealudt
Bea babája: 56cm 3530 gramm, Gréta a neve!
Azért lertt császár, mert éjfélkor elfolyt a magzatvíz és másnap azaz ma délután 2ig mindössza 4 centit tágult. Azt mondta neki a dokija, hogy vagy várnak még és este 8-ig és megszül vagy császár, vagy most azonnal császár! Túl sok választása nem volt. Nagyon sírt, ki volt készülve, mert nem készült fel lelkileg a császárra.
Altatásban csinálták, és amikor felébredt nagyon nagyon fájt a hasa

, most már valamivel jobban van!
Grétának óriási nagy haja van és állítólag anyukájára hasonlít!
Mindenkinek köszöni a soksok drukkot és érdeklödést!
És nagyon el van keseredve az miatt, hogy nem tudta simán megszülni. Mondtam neki, hogy nem baj, majd a következöt. És akkor azt mondta nem, nem, nem lesz következö

(fél év múlva mást fog mondani

-remélem

-)
Puszka
Enikö