2005.05.13 07:09
2005.05.13 09:55
A takarítónéni is érdekel,ezt majd magánban megdumáljuk.
Én is sokat szédülök mostanában,és azt mondták,hogy sajnos meszesedésem van a nyakamban és attól.Meg a derekam is attól fáj sokat.Jobbulást,és jó utat Nektek!
2005.05.13 12:52
Kíváncsi vagyok melyikünk manója kezdi el hamarabb növeszteni a következőt.
Hogy meszesedés van-e nem tudom, de Anyu is és a Hugim is olyan alkat, így még az is lehet a dolog mögött. Mindenesetre ma már sokkal napfényesebben lázom a világot.
Majd beszámolok!
2005.05.13 21:42
Majd megírom a tapasztalataimat.
2005.05.13 23:21
2005.05.14 08:12
2005.05.15 19:48
Az annyit jelent, hogy legalább fél hatkor el kellene itthonról indulni. De sebaj, megoldjuk, legfeljebb, ha sürget az idő, akkor bepofátlankodunk valaki előtt.
2005.05.16 18:02
Az a ruha!
És a kalap hozzá!
2005.05.17 02:47
Még segítségem is volt sok, mégis fáradt vagyok.
Nem is kicsit!
valószínűleg több cím is beleférhet, mert néha a párja /őt is ismerem személyesen is/ is besegít.
orult@hotmail.com
Egyszerűen így alakult, túl sok a neurotikus, stresszes helyzet a mai világban, még egy gyereknek is!
De most még tehettek érte/ellene!
A férjed hozzáállása is jó, csak nehogy az süljön ki belőle, hogy most ő rá nagyon figyeltek, és akkor a másik kettő billen ki az egyensúlyából!
Azért szorítok, hogy sikerüljön!
De ha mégis úgy döntenétek, hogy...akkor hova vidd? Erre speckó szakemberek vannak, tényleg nem igazán nevelési tanácsadós a feladat. /Mondjam azt, hogy ehhez ők egy kicsit kevesek?/ Itt Pesten nem tudok konkrétan egy nevet, címet sem, de már van egy tippem, honnan fogok tudni szerezni, és utána is fogok járni! Majd megírom és közkinccsé teszem mindenkinek az oknyomozó kutatásom eredményét!
De az tényleg fontos, hogy JÓ szakember legyen, különben sz.rt sem ér az egész!
A havi 1 tali sem sokat...
Azért féltem egy kicsit leírni, nehogy rosszul essen, a világért sem akartalak volna megbántani!!! Persze egyikötöket sem!
Az én párom amikor még "friss" volt kapcsolatunk, állandóan masszírkázott, képes volt a sajtszagú talpaimat is hosszan kényeztetni, most meg örülök, ha fél napos könyörgéssel fél percig hajlandó nyomkodni a vállam ..
Hiába, ha a mézes hetek elmúltak...!
Hétvégéről azért jöhetne egy hosszabb beszámoló!
Jó kis sűrű programotok volt nektek is!
De ez a jó, nem lehet mindig otthon gubbadni a babákkal!
A junk folderbe nem néztem be, de a rendes mappába nem jött meg
Sebaj, rád is érvényes, hogy ha Lili nem fertőzőgombóc többé, akkor megyek talizni pénteken a Millenárisra!
Bár ez sajnos nem biztos, hogy így lesz, sőt pillanatnyilag kevés esélyt látok...
Különben költözünk, június elején!
Lesz egy külön hálónk, meg nappali és amerikai konyha!
Fúúúúúú micsoda kajákat fogok én művelni, ha egyszer a három és fél év után lesz helyem megcsinálni őket!!!!
/Ja, hogy GYEDből albérletben nem lehet garnélára, osztrigára és lazacra költeni, az már csak egy másodlagos kérdés!
/
Én az agykontrollt is nagyon szeretem
Én szivesen talizok, beszélgetek ám mindannyiotokkal személyesen is!
Már várom nagyon!
Jó utat!
Meddig bírtátok a lagzit?
2005.05.17 02:48
Még segítségem is volt sok, mégis fáradt vagyok.
Nem is kicsit!
valószínűleg több cím is beleférhet, mert néha a párja /őt is ismerem személyesen is/ is besegít.
orult@hotmail.com
Egyszerűen így alakult, túl sok a neurotikus, stresszes helyzet a mai világban, még egy gyereknek is!
De most még tehettek érte/ellene!
A férjed hozzáállása is jó, csak nehogy az süljön ki belőle, hogy most ő rá nagyon figyeltek, és akkor a másik kettő billen ki az egyensúlyából!
Azért szorítok, hogy sikerüljön!
De ha mégis úgy döntenétek, hogy...akkor hova vidd? Erre speckó szakemberek vannak, tényleg nem igazán nevelési tanácsadós a feladat. /Mondjam azt, hogy ehhez ők egy kicsit kevesek?/ Itt Pesten nem tudok konkrétan egy nevet, címet sem, de már van egy tippem, honnan fogok tudni szerezni, és utána is fogok járni! Majd megírom és közkinccsé teszem mindenkinek az oknyomozó kutatásom eredményét!
De az tényleg fontos, hogy JÓ szakember legyen, különben sz.rt sem ér az egész!
A havi 1 tali sem sokat...
Azért féltem egy kicsit leírni, nehogy rosszul essen, a világért sem akartalak volna megbántani!!! Persze egyikötöket sem!
Az én párom amikor még "friss" volt kapcsolatunk, állandóan masszírkázott, képes volt a sajtszagú talpaimat is hosszan kényeztetni, most meg örülök, ha fél napos könyörgéssel fél percig hajlandó nyomkodni a vállam ..
Hiába, ha a mézes hetek elmúltak...!
Hétvégéről azért jöhetne egy hosszabb beszámoló!
Jó kis sűrű programotok volt nektek is!
De ez a jó, nem lehet mindig otthon gubbadni a babákkal!
A junk folderbe nem néztem be, de a rendes mappába nem jött meg
Sebaj, rád is érvényes, hogy ha Lili nem fertőzőgombóc többé, akkor megyek talizni pénteken a Millenárisra!
Bár ez sajnos nem biztos, hogy így lesz, sőt pillanatnyilag kevés esélyt látok...
Különben költözünk, június elején!
Lesz egy külön hálónk, meg nappali és amerikai konyha!
Fúúúúúú micsoda kajákat fogok én művelni, ha egyszer a három és fél év után lesz helyem megcsinálni őket!!!!
/Ja, hogy GYEDből albérletben nem lehet garnélára, osztrigára és lazacra költeni, az már csak egy másodlagos kérdés!
/
Én az agykontrollt is nagyon szeretem
Én szivesen talizok, beszélgetek ám mindannyiotokkal személyesen is!
Már várom nagyon!
Jó utat!
Meddig bírtátok a lagzit?
2005.05.17 12:16
Nagyon jo volt. Renegeteg kis kacatot, jatekot kapott Lilike.
Nagyon elvezte. Mi jol vagyunk, csak az ejszakak meg nem javultak. Mult heten volt 2 nap, hogy ataludta, de utana megint volt egy nap, hogy orankent uvoltve ebredt. Es ez pont Szombat ejszaka volt,a mikro en is Szuts Judit koncertre mentem.
Eleg faradt voltam Vasarnap.
Ma ejszaka jobb volt. Csak 2x kelt, de eloszor mert szomjas volt, masodszor mert beakadt a laba es a feje is a racsok koze.
Anyueknal voltunk es beultettem a hintaba, majd enekeltem neki a hinta-palintat. Mikor megallt a hinta, Lili egyszer csak az edes kislanyos hangjan mondta, hogy hin-ta. Akarhanyszor megallt a hinta, ramnezett mosolyogva es mondta, hogy hin-ta. Apukam szerint a palinta-t is mondta, de sajnos en azt nem hallottam. De el voltam olvadva tole es iszonyatosan boldog voltam, hogy hallottam az elso pontosan kimondott szot Lili szajabol.
Nagyon probal utanozni. Barmilyen szot mondok neki nagy szemekkel figyeli a szamat es probal utanozni. Olyan edes olyankor, mert nem mindig sikerul neki es kozben kopkod is.
Sokat jarkal ket kezben fogva es nagyon elvezi. Nagyokat kacag olyankor.
Csak ird meg legyszi akar e-mail-ben is a pontos cimeteket. rjeney@cora-h.hu Nekunk delelott lenne jo olyan 9-10 korul. Ha ugy nem jo neked, ird meg es kitalalunk valami mast.
Jo volt az eskuvo? Szemeszet.
Ez jo hir.
Remeljuk hamar rendbejon. Bar minden baba atesik ezen.
Ez aztan a jo hir!!
Masik alberletbe mentek?? Vagy ha nem titok, hova koltoztok? 2005.05.17 15:02
2005.05.17 18:03
Viszont Gergő láttán teljesen megtáltosodott, fantasztikus volt a hatás!
Most már egyre ügyesebben feláll, nem is kell neki a kiscipő amit vettünk, már zokniban is megy neki.
Gergő is dumál, de még nem ennyire egyértelműen. Azért az annyanyanyanya és apapapa már megy.
2005.05.18 07:57
Nagyon szepen no az esoviztol es nem kell locsolni sem.
2005.05.18 13:10
Autópályán tudtok jönni? És ha igen, akkor hol jöttök fel rá? Mondjuk Cora-tól is rajzolhatom, majd írd meg, hogy melyik a jobb.
2005.05.18 14:10

2005.05.18 14:16
) és ott a házunk, sárga ház, piros tetővel.
Remélem érthető, de ha gondolod küldök egy térképet is.
2005.05.18 15:01
Itt is tök jó kedve volt a csajszinak,haverkodott és "hapsizott" egyfolytában.

2005.05.18 16:23
Fotók???
Egyszer Gergő is leszedte a Bricoban, aztán a pénztárnál leadtuk, de csak röhögtek rajta.
Sajna nekem is van, eléggé utálom! Most még az ekcémám is vacakol...szóval tiszta kripli vagyok.
2005.05.18 17:10
A kedvencem mikor alszik Gergo.
2005.05.18 22:21
2005.05.19 02:04
Valóban nem nőtt ki hirtelen a földből a házunk a telken, csak van egy jó lehetőség Biatorbágyon, ahonnan újépítésű társasházból külföldre utaznak a tulajok, akik különben nagyon kedves barátaink, és ők adják ki nekünk a lakást.
LESZ "saját" kertrészünk is!
A hétvégén Pécsett majdnem beszereztem 2 plusz lakót is: egy kiscicát, a dédinél most nyílt ki a szemecskéjük (éééédes pofi), de még nem lenne jó elválasztani a mamitól, mire meg legközelebb megyünk már nagy lesz!
No meg egy sünit, de őt meg nem akartam fogságba ejteni és keresztül hurcolni az országon, így csak megmutattam Lilinek és tovább engedtem az útjára!
Láttunk édes mókuskákat is, morbid, de pont a temetően kergetőztek édesen, mindenki lemeredve, de mosolyogva nézte őket!
Gratula a hinta szóhoz!
A mi lányunk nem ismételgeti a szótagokat, hanem halandzsa nyelven dumál, néha teljesen hasonló hangsorokat rak össze, mint az értelmes beszéd. Pénteken pl. kérdő hangsúlyban elhangzott a szájából hogy "mi akaja?" Ki is röhögtük nagyon, hogy biztos éhes a kiccsaj!
Persze nyilván nem tudatos!
Az viszont nagyon érdekesnek találom, hogy a legtöbbször a "hülye"-re hasonlító hangsort hallom tőle. Ez most vagy Freud féle melléhallás, vagy túl sokszor hülyézem le magam a lányzó előtt!
Az biztos, hogy a sok foglalkozás nem árthat a kisembereknek
Meg gondolom apának sem volt rossz!
Ovihoz gratula, remélem beválnak a várakozásaitok!
Gondolom azért már ő sem lesz fiatalabb.. Súlyotok tényleg megaméretűek!
Fogadjunk, ha kézenfogva sétálás közben rálép a körmödre, már nem esik jól!
Arról nem is beszélve, hogy ilyen teher mellett duplán megérdemled a masszírt!
Gratula a 9 hóhoz!
HÁT nem fura, hogy mindjárt szülinapi zsúrt kell szervezni nekik??? Én meg még szinte érzem a rúgások helyét a pocimban!
Tulajdonképpen már nem emlékszem mikor kezdtem el érdeklődni a pszich. iránt. Valószínűleg apu is belejátszott, de inkább egy keskeny vargabetűvel kerültem oda: engem érdekel az ezotéria is, így a parapszich. is, de ahhoz hogy annak az alapjait értsem meg kellett ismernem a rendes pszich. alapjait is
Szóval egyik érdeklődési kör vonzotta a másikat. A pszich, terén pedig úgy gondolom nagyon szép hivatás lenne a gyerekeken segíteni..
Persze ez mind csak álom, egyenlőre legyek túl a mostani vizsgákon!
/Erre egyre kevesebb esélyt látok, a helyzet jelenlegi alakulása miatt../
Jobbulást neked! Azért az utazás gondolom jót tett a lelkednek nagyon, klasssz lehetett!
Akkor hétfő a kitűzött időpont!
Remélem addigra tényleg teljesen elmúlik minden baj!
Szalona sütés: én imádom, mint programot, de mindig csak megsütöm az enyémet, meg nem eszem, max. a zsíros kenyeret!
Nem volt sok szúnyog? Minket megzabáltak a dögök..
Majd élőben kivesézzük a Millenárisban!

2005.05.19 06:06
Ma is nagyon log az eso laba, kivancsi vagyok mi lesz belole. Hetvegen jonnek a kerteszek es meglesz az elso funyiras!
Anyukamek vettek, de megkerdezem toluk es akkor megirom. Mi is most akarunk venni egyet, csak ferjem keresi a lehetoseget, hogy hova rakja fel. Mi is voltunk anno Opusztaszeren. Nagyon szep volt, csak eppen 35 fokos melegben mentunk oda es fa arra nemigen van, hogy husolhessel az arnyekaban.
Nem lehet, hogy Lilinek a 3 napos laz nevu betegsege van? Az jar csak lazzal es egyebkent tunetmentes. Kupokra csak egy rovid ideig megy le, majd visszaszokik. Szerintem a ful orr gegesz nenire hallgass. Neki ez a szakmaja, biztosan tudja. Szerintem nincs semmi vesz.
A kiscica edes. Bar en inkabb kutyaparti vagyok. Lakasba viszitek magatokkal? 2005.05.19 09:14
2005.05.19 14:32
Neked sikerult?
Mira tunemenyes es igazan nagyon szepen fejlodik. Kicsit Macs Liliehez hasonlitottam a fejlodeset.
Mi egy kicsit le vagyunk maradva.
Kepeket ne feledd!
2005.05.19 15:58
Mi hívattunk elő Anyukámnak is és Karcsi szüleinek, meg Apukámnak, egyelőre a Hugimnak még nem sikerült, de már regisztrálva van, remélem később sikerül elküldenem a megrendelést.
2005.05.19 17:02
Egy hónapja a villámlás miatt tönkrement az egyik gépünk,és még mindig nem csinálta meg az a szemét szerelő.Szétszedte,és azóta is úgy van.A másik gép meg mindig foglalt.
Most 2 hetente mérik,kíváncsi vagyok,mi lesz.
Szerintem is a gégésznek higgy,talán jobban ért hozzá,mint a házidoki.
Mikor indul az építkezés?
2005.05.19 17:20
Viszont a fiúk bográcsoztak,szalonnát sütöttek,grilleztek,az nagyon jól sikerült.
Kíváncsi vagyok mit szól majd a csokrához.Egy maci lesz benne.
Férjed foga.
Nekem altatásban húzták ki,és utána sem fájt egyáltalán. 2005.05.19 19:48
Az ajándéknak nagyon örültünk,Míra is megbarátkozott vele.Nem is mondtam,de pont ilyen csörgős labdás játékot néztem ki egyik sétánk alkalmából,de mire a boltba pénzzel mentem,már nem volt.A képeket utólagos engedelmedddel felteszem,nagyobb felbontásban holnap átküldöm neked.
(múltkor elfelejtettem )

2005.05.19 19:50
Bencuska tündéri és szerintem ne aggódj, hogy nem hízott, így is nagyon formás, egészséges babának néz ki! Igaz aludhatna egy kicsit jobban.
De ennyi hibája már Neki is hagy legyen, nem igaz?
Szóval hajrá, ha valaki megszervezi, mi ott leszünk, ugye?
Eleve ilyen pózba még soha nem rakta magát, mi is röhögtünk rajta! Szerintem nem volt Neki kényelmetlen, mert igazán jóízűt szunyált így.
Igaz nő fog masszírozni!
2005.05.19 19:59
2005.05.20 06:34
Orulok, hogy tetszett Mira-nak az ajandek. Nehez volt am kivalasztani.
A kepek nagyon jok! Nekem is az a kedvencem Mira-rol, amelyik neked.
Szerintem bence most fogzik a leirtak alapjan. Ez is okozhat etvagytalansagot.
Lili is ugyanigy nyugolodott es ugyanilyen volt az ejszaka. Kb. 1-2 hetig tartott.
Ballagas.
Biztosan orulni fog a macinak Kata. Csak talalja meg a csokorban.
2005.05.20 06:47
Tobbiek? Csip, Andrea, Timi, Eszter? Az idopont meg kerdeses, de egy hetkoznapi naprol van szo. Szerintem delelott olyan 10 korul. Helyszin: az allatkerti jatszohaz.
De nem tudok szolgalni a kutyakon es mokusokon kivul mas elo allat latogatasaval.
2005.05.20 07:13
Na jó,anyukák is csinik.
Mert egyébként nekem is nagyon tetszett.
De biztos,hogy ez lesz az utolsó projektje itt nálunk.
Most megint nagyon sokszor szopizik,de nem az éhség miatt,én inkább azt látom,hogy megnyugszik tőle.Én is a fogzásra tippelek,és úgy sajnálom,hogy nem tudok Neki segíteni.Eddigi fogacskáknál megúsztuk mindig egy ilyen rossz éjszakával,ez most már nagyon fárasztó.És most lett nagyon anyás is.Ami azért nagyon jólesik ám.
2005.05.20 07:35
Tudom sokan neztek mar kisfiunak.
De ha lattatok volna hosszu hajjal telen!
Amugy a neve Zsofika, Lili legjobb baratnoje, egy tunemenyes, imdanivalo kislany, akire sokszor szoktam vigyazni mint aznap is.
Ezert vittem Verahoz is. Kicsit befele fordulo, nehezeh nyilik meg idegenek elott, de ha valakit megszeret, azt nagyon kifejezi. Lilit imadja, allandoan olelgeti, puszilgatja. Neha nem gyozom elvalasztrani tole.
Veraeknal 1 ora utan Mirat is megkedvelte, hol a buksiat simogatta, hol atolelte es puszilgatta.
2005.05.20 08:19
a 10 óra is jó, mert Gergő mostanában 9 körül alszik és akkor a kocsiban szunyálna egyet, amíg beérünk. És meddig maradnánk? Akkor ott kajálnának a manók? Mert gondolom legalább délig ott lennénk.
2005.05.20 13:18
73cm és 8620gr! Fog még mindig sehol, de valami kis hiszti kezdődik nála! Egy-egy pelenkázás néha szó szerint átmegy szabad fogású bírkózásba! És meg kell hagyni jó erőben van a kis csibész!
2005.05.20 16:23
2005.05.20 19:22

2005.05.20 21:01
2005.05.21 17:41
Bocsi.Egyébként tényleg nagyon szép az a gyerkőc.
Szegény párodnak nagyon rossz lehet,hogy ennyire nem lát Titeket.De Téged se irigyellek.Ez a négykézlábazás nagyon ismerős.
Tegnap óta Bence is feláll.
Nekem már Bence 4 hónapos kora óta van szerencsém hozzá,pedig szoptatok ezerrel.
Bence is egész jól bírta,pedig több,mint 1 órás volt.
2005.05.21 18:09
2005.05.21 19:49
Nekünk még egy van majd lesz tesója ha rászánjuk magunkat
Nekem még mindig nem jött meg
már nem is tudom milyen

2005.05.21 20:00
Nekem a nagyobbak első szava a "nem" volt, utána rögtön "apa". Mindkettő imádja az apját, ha itthon van követik mind az árnyék. Még a WC előtt is le szoktak táborozni.
2005.05.21 21:39
magát. Marcellnek kiskora óta nagyon szépen feljön a bőr, és bár szokta magát piszkálni nem láttam még hogy húzogatná is a bőrt. Viszont valamelyik nap remekül belenyúlt a szétkenődött kakiba, és utána nem értette, hogy miért nem engedem szopogatni a mancsát. Azért gyanakszom, hogy jutott némi K-vitamin vissza szervezetébe
Bár még lehet, hogy Marcellnek olyan lesz a haja, csak még nem derült ki Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint