Hát nagyon ügyesek vagytok ph-ügyben! Már akinek sikerült! Nekem is uaz a gondom, mint Magdinak! Mármint hogy kiírja azt a szöveget ("túlterheltség"), és se kép, se hang! Na mindegy, erről lecsúsztam! (nem is én volnék...
) Kriszta
Köszi a mosogatógépes tanácsokat! Jó, hogy Betti feltette ezt a kérdést, mert nekem is csak egy kis megerősítés kellett, hogy vegyünk -e. A párom már egy ideje rágja a fülemet, de mindig lebeszéltem, mondván, hogy nem használjuk ki, biztos nem is most tisztára, sokat fogyaszt, stb....
De már többeteknek is bevált, akkor nem lehet rossz!
Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha én egy napot kihagyok, mármint mosogatást, már káosz lesz a konyhában!
Ja, amúgy nagyon tartottam én is a gyantázástól, de nem volt vészes! És tartósabb, mint a borotva!
Cat
Remélem minden rendben lesz! Hány hetes is vagy? A lehetőségekhez képest azért próbálj pihizni!
Koda
Migrén
Küldök egy tündérkét, hátha kivarázsolja a fejedből!
Betti
Gratula a vizsgádhoz!
Nem tudom, említettem -e már, hogy van két Megasztár-őrült hugom, tettem fel róluk képeket a topicomba (Ismerjük meg egymást/Ditta76 gyerkőcei). Múlt szombaton volt valami Megasztáros buli Miskolcon, ott készültek a képek.
Na, jó éjt mindnkinek!
Ditta