Új privát üzeneted érkezett!

SzevasztOk!

Kerlek benneteket, hogy akinek van jo vagy rossz tapasztalata szulesz-nogyogyasz orvos (-okat) illetoen irja meg, mert ezzel nagyon sokat segitene.
Rengeteg negativ elmenyen vagyok mar tul es nem talalok egy becsuletes, normalis, okos es nem penzehes orvost.
Egy jo orvosert barhova elmegyek.
Segitsegeteket elore is nagyon koszonom.
Névtelen
 


Mi az hogy nem pénzéhes? Nem magánrendelés, vagy a pénzért szakmailag, emberileg mindent megtesz? Vagy így együtt?
 
 


Ha nem leszel már névtelen, akkor talán tudnék neked valakit ajánlani, aki szerintem a fenti követelményeidnek mindenben megfelelne.

Üdv. Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 

 
 

Koszonom Diki kerdesedet, de en eddig csak fizettem az orvosoknak es semmi nem tortent ertem. Igaz minden alkalommal mosolyogtak es elvettek a boritekot, de semmi mas nem tortent es meg egy normalis kivizsgalast sem tettek meg ertem.
De ha tudsz valakit akkor legyszives ird meg! Koszi a segitsegedet!
Névtelen
 


Dr. Balogh Tibor, Szt. Imre korhaz. nagyon jo orvos es nagyon emberseges. csak ajanlani tudom!
Névtelen
 


Koszonom a segitsegedet.
bagolyka
 


Koszonom Norcsi a valaszodat. Legyszives ird mar meg a nevet es cimet az orvosnak!
bagolyka
 


Szia!
Én is tudom ajánlani a dokimat, aki nagyon lelkiismeretes, szakmáját szeretõ, fiatal orvos (pénzügyileg még nincs elrontva) Türelmes, kedves, van empátiakészsége és partnernak tekint, mindent meg lehet vele beszélni.
Ha érdekel, emailben megadom a számát. Õ Abkarovics Géza és a Péterfy S. u-i kórházban dolgozik.
Giti
Giti
 


Szia Bagolyka!

Már a másik topicban épp az elõbb írtam neked, de ha ide kukkantasz be elõbb, akkor itt is leírom, hogy kattints fent a nevemre és az emil-címemre küldj egy emilt, és akkor nagyon szívesen megadom a nevét meg az elérhetõségét de itt nem akarom. Tudod nem biztos hogy örülne egy ilyen hírverésnek (õ is internetezikKép)). Jó? De várom a jelentkezésedet és akkor rögtön válaszolni fogok.

Addig is kitartást, mert biztos hogy van megoldás!KépKépKép
norcsi
Lenti
 
 


BagolykaKép
Az én orvosom is nagyon rendes és lelkiismeretesKépNyugodt szívvel tudom ajánlaniKép A Szent Margit korházban dolgozik. Ha a nevemre kattintasz láthatod az e-mail címemet. Magánban elküldhetem az adatait ha érdekelKép

Puszi: Doris
 
 


Dr. Rabóczki Marietta
Szent Imre kórház, de van magánrendelése is.
Sok problémámmal fordultam már hozzá, a magánrendelésére járok, SOHA olyan elõ nem fordult, hogy valami gondommal ne törõdött volna, azonnal segített, és a kórházban is profi volt és marha rendes, nemcsak a magánrendelésén. A tarifája 4000 Ft volt legutóbb egy vizsgálat alkalmával (ez nem volt olyan régen). Ha érdekel megírom a számát, rendelõje címét.
Örömmel olvastam, hogy mások is elégedettek voltak vele.
Nünüke
Nünüke
 


Szevasztok!
Nagyon koszonom a segitsegeteket.Igazan nagyon aranyosak vagytok.
Kerlek Nunuke ird mar meg legyszives a szamot is az orvosnak.
Most ugy gondolom, hogy elmegyek 2-3 orvoshoz egyszerre es ha mind ugyan azt mondja akkor aki a legszimpatikusabb annal maradok. Sajnos nagyon felek es bizalmatlan vagyok annyi roszz ert mar.
Bagolyka
 


Nunuke!

A Marietta mar 5000e Ft-ot ker. De errol szamlat ad

Edina
Névtelen
 


Edina!
Köszi az infót, én még tavaly jártam nála, akkor 4000 Ft volt.
A száma: 209-36-23, ez a váróban csörög, ha jól emlékszem, sz,cs,p du rendel. Ekkor probáld hívni. A rendelõ a Bartók Béla úton van, a Gellért tér és a Móricz között.

Sok sikert
Nünüke
Nünüke
 


Koszi Nunuke a telefonszamot.
bagolyka
 


Sziasztok!
Én is Dr. Balogh Tibort tudom ajánlani a Szent Imre kórházból. Nála szültem és szuper volt! Van magánrendelése, de a "nem fizetös" rendelöben is ugyanúgy odafigyel mindenkire. Szerintem szakmailag és emberileg is kiváló.
Cappuccino
Cappuccino
 


Norcsi!

Melyik kórházban van orvosod?

Köszi
Niki
Niki
 


Szia Niki!

Schöpf-Merei kórház a Bakáts téren.A kórházzal kapcsolatban vannak fenntartásaim (kicsit maradiak), de az orvosom nagyon jó.

Szia: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Én mind a kórházzal, mind az orvosommal nagyon elégedett voltam. Nem jártam a magánrendelésére, végig a rendelõintézetbe jártam, ahol TB kártyás rendelés volt. Nem mondta soha, hogy inkább a magánba kellene járnom. Ez is a Péterfy Kórház és az orvos (fõorvos) neve: Dr. Czikmántory Péter. Egyébként a Giti által írt Dr. Abrakovics Géza is egy tünemény. Vele csak egyszer-kétszer találkoztam, amíg bent feküdtem, de látszik rajta, hogy olyan, akit személy szerint a páciens is érdekel. Az én orvosom is ilyen.
Ha érdekel, elküldöm mailbe a számát.

Sziasztok,
Evey
 
 


Sziasztok!

Én is csak a legjobbakat tudom elmondani az orvosomról. Abszolút emberséges, vidám, szakmailag is pöpec. Nem a "boriték" érdekli. Dr. Melczer Zsolt és a II.Nõi Klinkán dolgozik.

Sziasztok
Zsofka
zsofka
 


Szia Zsofka!

A Zsolt évfolyamtársam volt a gimiben.KépKépKép
Örülök hogy jókat hallok róla!Kép

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok Lányok!
Hogyan lehet bekerülni Dr. Balogh Tibor SzTK-s rendelésére?
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
nyuszat1@mailbox.hu

Kitti
 
 


Norcsi!
Ha nem tévedek, akkor ez a doki itt a babaneten is szokott ám lenni! Chateltem is vele már, meg volt a nyári talin is. Ha jól rémlik, hogy ez az igazi neve.

Ildi

Ildi
 
 


Ildi!
Jól rémlik! Õ titkár Kép)
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Jó újra hallani róla!KépKépKép

Sziasztok: Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Szia Kitti!

Egyszeruen menj el a Fehervari uti rendelobe. hogy mikor renedl, azt a 279 21 10-es telefonszamon megtudhatod (ez a rendelo nogyogyaszata) a maszek rendelese: 209 68 38

Jo valasztas, biztosan nem fogsz benne csalodni.

Maya
Maya
 


Én ellenzõje vagyok a Rabczki Mariettának. Sajnos nekem annak idején úgy írt fel fogamzásgátló tablettát, hogy még vérképet sem csináltatott. HA ezt megtette volna, kideríthetõ lett volna, hogy a gyógszer amit ajánlott ( nyilván a gyógyszerlátogatója jóvoltából) több kárt okozott mint hasznot és nem lett volna szabad azt a fajtát szednem.
A fentiekre való tekintettel én nem tartom lelkiismeretes orvosnak, arról már nem is beszélek, hogy a recept felírásáért is külön kér pénzt!
Én azóta váltotta, hála találtam egy nagyon jó szülész-nõgyógyász-endokrinologust, de a Mariettát azóta sem ajánlom senkinek!
Renáta
Renáta
 


Szia Renáta!

Te lennél az én emberem! Nekem pajzsmirigy alulmûködésem van, amire szedek hormont. De most már el kellene kezdenem a fogamzásgátló szedését is. Az eddigi orvosom vérkép nélkül írt fel nekem is egyet. De én eleve nem vagyok egyszerû eset a hormonzavarommal. Állandóan hízok mindentõl!
Kellene az orvosod elérhetõsége.

Ezer köszi

Andi2

szneandi@freemail.hu
Andre
 


Szia norcsi!

Remélem a gimibõl is jó emlékeid vannak a Zsoltról! Nekem nagyon tetszik a stílusa, meg az embersége:-)))

Hali! Zsofka
zsofka
 


Zsofka! KépKépKép

Norcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Zsofka...

Talán bõvebben?...

Milyen orvos õ..mindenféleképp a II-esen keresek orvost.
Szakmailag mennyire tuti?
Köszi a válaszokat!
M.B.
M.B.
 


kedves renáta!
én is szeretném a nõgyogyit nevét és eléretõségét.
köszi kriszti
kriszti0114@hotmail.com
kriszti
 


Zsofka!
Szertném megkérdezni Melczer dokinak a magánrendelöben mennyit kell fizetni? Én is csak jot hallottam rola csak az a baj , hogy a magánr.-be kell menni. Vagy nem muszáj?
Szia Jutka
khjutka
 


Kedves Renáta!
Amikor én mentem azzal a Mariettához, hogy szeretnék szedni fogamzásgátlót, akkor kapásból elküldött májfunkció és vérképvizsgálatra. Gyógyszert csak ezt követõen kaptam tõle. Nem tudom, mi volt az az anyagcsererendellenességed, aminek a gyógyszer nem tett jót, de nem biztos, hogy a rutin vizsgálat kimutatta volna. Úgy értem, ha valami ritkán elõforduló betegség. Vagy igen?
Nünü
Nünüke
 


Hogy néz ki a Merczel dokibá?..
Na csak azért, mert talán már láttam .
Esetleg ha valaki közületek hozzá járna, elmondaná hogy milyen orvos? pl. lehet e vele beszélgetni vagy mennyire figyel a betegekre ill. a pénzecskémre.
Magánrendelõje hol van?
Köszi elõre is
M.B.
U.I.: igaz, van már dokim, na de ha lenne jobb is...
jó tudni, esetleg másnak is ajánlanám.
Jó napot mindenkinek!
M.B.
 


Szia Nünüke,
Szerintem nem olvastad figyelmesen, nem anyagcsere problémám volt, hanem hormonális és a kettõ nem ugyanaz.
Engem nem küldött el vérvételre elõtte, gondolhatod, hogy emlékeznék rá.
Nem ritkán elõforduló, nagyon is gyakori és a stresszes életet élõ nõket fenyegeti.
Nem vitatom azt, hogy Neked remek és bejött a Marietta, nekem nem és azért is írtam róla negatív vélemémyt mert ilyen is elõfordul és velem ez megtörtént.
Részemrõl ennyi, többet nem is írok errõl, hiszen csak segíteni akartam és nem másokat (Téged) elrémíszteni. A levelem mondandóját úgy lehetne megfogalmazni:
Ne szedj fogamzásgátlót, teljes vérkép és májfunkciós vizsgálat nélkül! Én ezt annak idején nem tudtam, hogy kellene, de nem is én vagyok a nõgyógyász...
Renáta
Renáta
 


Kedves Renáta!
Anyagcsereprobléma alatt hormonálist értettem, mert a kettõ nem választható el egymástól. Hormonális elváltozások vezetnek az anyagcsere elváltozásaihoz, de mindegy.
Nem akartalak megbántani. Sajnálom, hogy neked nem jött be.
Nünüke
Nünüke
 


Kedves M.B. és khjutka!

Én csak ismételni tudom magam. Nekem Melczer dr. ideális orvos. Szakmailag nagyon ott van, mindig van rám ideje, egyszerûen mindent meg tudtam vele beszélni. Sosem éreztem rajta hogy siettet. És még jó humora is van. Nem volt olyan alkalom hogy találkozónk után kétségekmközt vagy rossz szájizzel jöttem volna el tõle. A szülésemnél sem aktivkodott fölöslegesen, hagyta menni a dolgokat, de éreztem hogy ott van, bármelyik pillanatban be tud avatkozni ha kell. (Szerencsére nem kellett) Én már elejétõl kezdve a magánrend-be járok (de oda is akartam). 4000 ft-t kér, de ezért foglalkozik is velem.
Úgyhogy, ha gondoljátok, menjetek el hozzá. Én mindig bejelentkezem: 06302137305 (rendelõ)

Sziasztok
Zsofka
zsofka
 


Sziasztok!

Vida doktort ajánlja valaki? Tarifa?

Köszi

Zsu
Zsu
 


Szia Zsu!
Én csak ajánlani tudom Vida doktort, bár sajnos nekem nem õ az orvosom. (Akkor még nem ismertem.) Több ismerõsöm szült nála, én ultranahgra jártam hozzá.
A tarifáját nem tudom, de azt hallottam róla, hogy szülés elõtt nem fogad el egy fillért sem. Az is nagyon szimpatikus volt, hogy azokkal is nagyon lelkiismeretesen foglalkozott akik nem az õ saját betegei.
Ha lehetne nála szülném a 3. gyerekemet (de az én orvosom is u.abban a kórházban dolgozik).
Andi

Andi
 
 


Andi3, ki a dokid? Ne vedd tolakodásnak. Láttalak egy másik topicban.Közel lakunk egymáshoz csak én közelebb a helyi kórházhoz mégis a pestit válaszottam és Mészi a dokim.
Zsu, a Vidával kapcsolatban osztom Andi3 véleményét de nézd meg a kórház topicját ott többen is vannak Vidarajongók. (Jó értelemben)
Halacska
Halacska
 


Halacska!
Az én dokim dr Szabó.
Andi3

Andi
 
 


Andi3,
öt nem ismerem de hát ha 2 gyermeket szültél néla biztos jó. Huha, most jutott ezembe hogy nem nála szült a "Vikiné"?
Bár ez nem számít. Minden jót nektek!
Halacska
Halacska
 


Zzofka!

Még egy kérdés csak délután rendel? Hány orátol nem tudod?
Köszi Jutka
Nálam ez komoly kérdés mert vidékröl bejárni nem egyszerü.Nekem az ideális a de. Vagy kora du.
khjutka
 


Jutka!

3-tól rendel 8-ig!
Zsofka
zsofka
 


Zsofka!
Még egy kérdés ami számot megadtál azt igy ismeretlenül is lehet hivni?/Ugy értem elsö bejelentkezéshez,/Hol van helyileg a magánrendelö?
Köszi az eddigi és ezutáni válaszod
Jutka
khjutka
 


Sziasztok!

Szerintetek császáros szülésnél mennyit illik adni a dokinak/választott szülésznönek? Már nemsokára "itt az idö" és kezd ez válni a legfontosabb problémává, ami nem annyira jó.

Köszi:
Balambér
Balambér
 


Balambér!

Javaslom tanulmányozásra a Hálapénz topikot, archívostul, ott sokféle dolog elhangzik, számokkal.
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/352.html" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/352.html[/url]
Ildi

Ildi
 
 


Halacska!

Neked ki a dokid? Az Istvános Mészi?

Ha igen, akkor szeretnék kérdezni róla egy-két dolgot!

Köszi

Sziasztok

Marcsi
 
 


Köszi Ildi!
Balambér
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó