A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish Kép latom aktiv vagy - tok jo !Kép koszi a tablat...

ujakat udvozlom ! Esperanza,Kép Lara Kép
remelem hamar mehettek a babas topicba...

Dodo Kép lehet, hogy nekem is el kene mennem a josnodhoz? mert ugye neked bejott, amit mondott. Csak felek, hogy rosszat fog mondani.....szoval nem is tudom.....

fruzsi Kép borzasztoan sajnalom ami tortent, - +++++++++itt van egy kis energia - turelmet es kitartast kivanok ! Tudom, konnyu mondani, de ez a legjobb amit tehetsz ...

Moni Kép koszi az infokat, azt veletlenul nem tudod, hogy hogy lehet levinni a progeszteront? ahhoz mit kell inni/enni...stb?

Noemi Kép gratula a kresz vizsgahoz !
saci

Sziasztok!!

Remélem mindenkinek jó telt a 7végéje!

Saci
Remélem én is, hogy a következő hónap már sikeresebb lesz mindannyiunknak. A rokonságunkban az egyik sógornőm éppen a napokban mehetett haza a 6 napos babájával. Ma voltunk baba látogatóban. Nagyon aranyos kislány.
Azt már tudjátok, hogy a ciklusom 28-ról 24-re csökkent. Most az aktuális héten használtam a PG/53-at és csak 1 napon volt páfrányos. Ez közvetlen a menzesz utolsó napja utáni napon volt. A többi napon pedig nem. Ez nagyon meglepő, mert az előző hónapban 3-4 napig volt páfrányos. Az meg érdekes, hogy a 24 napos ciklusnál az ovulációs kalkulátor a 6.-tól a 11. napig tette a termékeny időszakot. Nem a 12.-re kellene kerülnie? Amúgy Ma van a 12. napja. Szerintetek? Kedden megyek az orvoshoz és akkor már okosabb lehetek, hogy hogyan is van ez nálunk.
Addig is kitartás mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Sziasztok lányok!

Már kb. 2 hete nem jelentkeztem, de mindennap olvastalak titeket. Nem volt miről írnom, és okosakat sem tudtam hozzászólni a témákhoz. Én most még "kezdő" vagyok. Most a 27.cn napon vagyok és elkezdtem barnázni. Na majd a következő hónapban, vagy talán júliusban. Ugyanis pont a pe. kellős közepén nyaralunk a Balatonnál. Talán a kis pihenés meghozza a várva várt eredményt.
Sok sikert mindenkinek. Nagyon szép időnk van.

Sziasztok Bahika.
bahika

Sziasztok!
Képzeljétek, ma reggel megvolt a 2. inszem. Sokkal korábban volt a peteérésem, mint eddig. Tegnap reggel voltam uh.-on és mondta a doki, hogy ma meg kell csinálni. Szóval túl vagyok ratajta, megint jöhet a várakozás.
Picit vérzek azóta. Nektek is volt ilyen?

Szilvi!
Te, hogy állsz? Tudod már, hogy mikor lesz?

Ági!
Beszéltem a dokival. Azt mondta, hogy gyógyszer azért nem kell, mert van rendes peteérésem. Az átjárhatóságit pedig akkor csinálja meg, ha most a 2.inszem sem sikerül. Ha egyiksem sikerül, akkor pedig ő a Kósát ajánlotta. Õt ismered? Ott csinálták egyébként a 3. emeleten.
fjm

Sziasztok lányok Kép
Kissé pang a topik.

egy kis helyzetjelentés innen. Kép
Most vagyok 8 hetes és 4 napos. Szerdán megyünk Uh-ra és egy kissé izgulok. Remélem babó megindult a fejlődésben. Pénteken meg megyek pajzsmirigyes dokihoz vérvételre és haza is kell mennem Szolnokra a táppénzespapírom ügyében. Szóval telnek a mindennapjaim. Azt ittem nagyon fogok itthon unatkozni, de nem, mindig annyi minden dolog van. Kép

Kép

Kép
pkagi

Fjm Kép
Kósa az Arnold doki mellett rendel. Igazából szerintem bármelyik jó kettőjük közül.
Ne hagyd magad, ha nem sikerül menj.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Nagyon off a topik, de gondolom sokan most várakozási fázisban vagyunk. Hát, ez van. Ami viszont bizakodással tölt el, a táblicskunak több, mint fele már pocakos Kép

Kisegér, nekem is nagyon nagyon sok volt az első menzeszem. Ez akkor normális? Vagy nem? Megpróbálok a héten visszamenni a dokihoz.
Mi közben lakásfelújítás kellős közepében vagyunk, elkezdtem vezetni járni, közben a vállalkozásunkat építjük - mert a gyesből nem lehet megélni Kép - és orvoshoz járok. Pszichológushoz, meg ide-oda. Jó lesz ez az év, már látom, alig várom, hogy Karácsonykor elégedetten visszatekinthessek erre az évre.

Fruzsi Kép, nekem most hétvégén volt 5 hete a vetélésem, borzasztó volt. A szó legszorosabb értelmében, azt hiszem tudom min mész most át. És az emberek tapintatlanok és bunkók. Azóta is. Még egy-két hét, és feltehetőleg jobban leszel. Nekem az első mensi volt az vízválasztó. NAgyon sok erőt és kitartást kívánok neked! Hiszem és tudom, hogy a babánk már vár minket, csak még nem jött el az ideje, hogy a pocakunkba költözzön.

Puszika
Noémi
Vendég

Sziasztok Kép

NoémiKép Fruzsi Kép
Remélem Dodo pédáját követitek hamarosan Kép

Lara Kép
Elvileg a töszőrepi után 14 nappal jön meg amensi, úgyhogy a 6-11 nap a jó a 24 napos ciklus eetében. Persze az kérdés, hogy ebben a hónapban is 24 napos lesz-e a ciklusod

Szombaton nekem is megjött (44 nap). Csúszik miatta a lombik kicsit több mint egy héttel.

wish

Kedves Olik!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép)

Most olvastam a nagy hírt!!!
Nagyon-nagyon gratulálok!!! és örülök Nektek.
Írj hogy, hogy vagy, mit érzelKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Saci!

Ne feljel, nem fog rosszat mondani a josneni!
Szerintem erdemes elmenni, bar en is nagyon feltem elotte...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Fjm!

Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön az inszem.
Éppen ma voltam UH-on. Mindkét oldalon egy-egy 14 mm-es szép tüszőm van. Azt mondta doki-bácsi, hogy nagyon szépen fejlődik, napi 2 mm-t.
Ha így haladunk, akkor vagy pénteken, vagy hétfőn lesz az inszem. Picit félek, hogy a hétfő már késő lesz, de szerintem hétvégén nem dolgozik, ezért sakkozunk így.
Írd meg légyszi, hogy mit érzel a pocakodban!
Megy a drukk...... a másodiknak sikerülnie kell!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

De jó, hogy ennyi babás van köztetek! Én azt hallottam, hogy a 8. hét elég kritikus, ugyhogy Ági, Te már túl is vagy rajta! :-))

Dodo, örülök, hogy látlak, és jól fejlődik a bébi! Végülis akkor egy pocaklakód van? Hogy érzed magad? Miket csinálsz? Mennyit mozogsz?

Noémi, nem tudom, hogy a sok vér normális-e, engem nem néztek meg utólag. Minden esetre mostanra elmúlt.
Én is elmentem pszicho-dokihoz, sokat segített. Ép ésszel az ilyesmit nem lehet kibírni. :-(( Nekem is a Karácsony az igazodási pont... Szeretnék babát hordani a hasamban addigra. Jövő Karácsonyig pedig már kibújhatna...

Izgulok a péntek miatt, most hirtelen felgyorsultak az események. Valahogy félek is és rosszkedvű is vagyok ettől az egész felhajtástól.
kisegér

Sziasztok Lányok!

Régen nem írtam, már lehet kb. 3 hete is. Azért olvasgattalak benneteket, drukkoltam mindenkinek és reménykedtem, hogy talán most sikerül. Ebben a hónapban voltam átjárhatóságin ahol mindent rendben találtak és utána a jó hírek hallatára mindent beleadtunk. Hát sajna nem sikerült. "Ma megint megjött..." Azért most nem vagyok annyira elkenődve, mint máskor, talán mert APA is egyre jobban együtt drukkol velem. Meg persze a topik is mindíg nyújt egy kis vigaszt. Szóval szedjük tovább a Macat, Elevitet, cinket aztán hátha most.

Szilva!
Nagyon drukkolok neked az inszemhez! Örülök, hogy ilyen gyorsan mennek a dolgok!
emi31

Szilva Kép
Meglátod pont jókor lesz az inszem. Most úgyis inszem sikerszéria vanKép

Kisegér Kép
Téged is csak nyugtatnálak, minden rendben lesz péneteken Kép Az csak jó, ha gyorsan zajalanak az események, nem?. Én várni jobban utálok.

Emi Kép
Jó hogy ejelntkezetél. Sajnálom, hogy nem sikerült. Viszont a Dévais topikban is hiányoltunk Téged Kép

Wish

wish

Wish
Igen, láttam a táblát is, hogy beleraktál. Köszi, jól esett. Igazából nem volt mit írnom, mert semmit nem akartam elkiabálni. Hát végülis nem is volt mit. Később majd átnézek a Dévai oldalra is. Most várom APAt, jöjjön már.
emi31

Sziasztok!

Súgok Nektek egy titkot:
"Lánykáim, nagyon félve elárulom Nektek, úgy néz ki, hogy babás lettem. Egy teljesen esélytelen ciklusban, valamikor a 40. nap környékén volt pé-m. Teljesen váratlanul ért a hír, hiszen, már a mensimeghozó gyógyszert is befejeztem, de nem akart megjönni. A Kaáliban aztán kiderült, miért. Szerdán megyek UH-ra, akkor megtudjuk kb. mennyi idős lehetek, de a doki szerint olyan 4-5 hetes. Még nem merem nagyon beleélni magamat, az előzményekre való tekintettel, de nagyon boldog vagyok.

Puszi Mindenkinek!
Pirus"
Ezt írta a II-es nőis topikba.

Én meg már megint túl vagyok az aktuális mensin. Már szombaton alig volt, tegnap már csak maszat, ma semmi. Ha minden igaz, csütörtökön közelebb leszek a célhoz: a párom elmegy dokihoz.
Továbbra is viszketek: de már tudom, ételek okozzák. 3 hét múlva szünet, így teljes egészében ki tudom magam vizsgáltatni. Már úúúúúúúúúúúúgy várom KépKép!!!
Tegnap megint ismételték az "Élet az anyaméhben" c. filmet. Felvettem.
Megy az időjárás: holnap front, aztán KÁNIKULA. Azt úúúúúúúúúúúúgy úúúúúúúúúútálom. Ezzel a mai meleggel kiegyeznék egész nyáron!

Nina után megint jó sokat várhatunk eredményekre.

Inszemeseknek mennek a csendes drukkok!

Puszi Mindenkinek

Kriszta

mohácska

Ja, és azt kifelejtettem: levágattam a hajam majdnem rövidre: hátul teljesen rövid, fel van nyírva, a fülem is kilátszik, ja és teljesen síma, nincs benne dauer KépKépKép. Azt mondták - 5 év Kép, lassan visszaköltözhetek anyukám hasába Kép. Így is fiatalabbnak néznek eddig -7 év volt a rekord (szerintem csak messziről Kép), ehhez még -5, KépKépKép.

Puszi Kriszta

mohácska

Lara, Kép koszi

WishKép ment a mail....

Mohacska Kép haaat ez nagyon jo hir ! grtatula !!!

Emi Kép sajnalom, hogy megjott Kép - de az jo, hogy nem adod fel ! sikerulnie kell !!!

dodo Kép kosszi,, - igen , el kene mennem hozza. Gyujtom az eromet....
saci

Noémi,
Segítségedet szeretném kérni, nekem még a mai napig nem jött meg pedig már 35 napon vagyok.Létezik hogy ennyire felborult volna a hormonháztartásom vagy valami más lehet a baj? Neked hány napra jött meg, nem olvastál erről valamilyen honlapon? Köszönöm a segítségedet!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish,

Szeretném, ha felvennél engem is a táblázatba.
32 éves vagyok, 28 naposak a ciklusaim, 1 inszemen vagyok túl és 3 éve próbálkozunk. Ha szükség van még valami más adatra is, irj.

puszi

Fruzsina

fruzsina32

Kriszta Kép
Ez fantasztikus hír. Kép
GRATULÁLOK. Kép Kép Kép
Majd gyere a fejleményekkel. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Szilvi!
Ne izgulj, rendben lesz minden. Szerintem is pont jó időben fogják csinálni. Én ugyanazt érzem, mint az első után, kicsit puffadt a hasam és néha görcsölget. Ami múltkor nem volt, az az, hogy tegnap véreztem egy picit, de hála istennek mára már elmúlt. Most megint itt a várakozás. Ez a legrosszabb szerintem. Soha nem telik le ez a két hét.
Drukkolok Neked!

Wish!
Én is felkerülhetek a táblára?
30 éves vagyok, általában 27-28 naposak a ciklusaim, 2éve és 8 hónapja próbálkozunk, tegnap volt a 2. inszem. Köszönöm!
fjm

Mohácska
Szívből gratulálok! Ilyeneket szeretek olvasni!

Emi
Téged viszon sajnállak, tudom nagyon bizakodtál!
Semmi baj, megint lehet próbálkozni! Ügyesek legyetek!

Wish
Remélem igazad lesz az inszemmel kapcsolatban!
Nagyon izgulok, a doki a m.ny.hártyát találta egy kissé vékonynak. Azóta még több joghurtot eszem. Van még más is amivel vastagítani lehet?

Mili
Hol vagy? Ne legyél nagyon elkenődve, most pihizett egy picit a szervezeted, azért, hogy a következő ciklusban sokkal erősebb legyen! Lehet, hogy ez jó jel! Készülj a következő hónapra, és írj nekünk mi van veled!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Fjm

Pont egyszerre írtunk. Köszi az infót, és a megnyugtatást.
Te dolgoztál az inszem napján? Kell pihenni, vagy ugyanúgy élheted az addig megszokott életed?
Kérdeztem a dokitól a tornát, ő nem javasolta inszem után.

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Tudom, nem ugyanaz, de a sikertelen lombik után nekem is most 44 napra jött meg. Gondolom a hormonok kavarnak, mert világéletemben 28 napos ciklusom volt. Én azért jelentkeztem a dologgal a dokimnál, aki megvizsgált, de nem volt semmi, szerintem hívd fel te is a tiédet.

Szilva Kép
Minden más tejtermék is jót tesz (pl. kefír,túró). Plusz a baby aszpirinből napi egy szem is segít.

Fjm Kép Fruzsi Kép
Írjátok meg még hányadik ciklusnapon vagytok és melyik városban laktok.

Wish

wish

Szilva!
Köszi a biztatást. Most tényleg nem vagyok elkenődve úgy mint máskor. Talán azért mert teljesen rá voltam állva arra, hogy a talpmasszázs miatt átállt a ciklusom 28-ra. Mindent e szerint szerveztünk és csináltunk. Erre úgy néz ki ez csak egy véletlen dolog volt és most maradt ugyanúgy 34 nap. Szóval igazából nem is lehettem terhes, mert akkor pont nem akcióztunk. Hát így jártam. Már várom a következő lehetőséget! Lehet, hogy hülyeség, de most két ovulációs tesztet is veszek, hátha. Ha ígysem sikerül jövő hónapban kezdem az irányítottat.

Wish!
Akkor én is megadnám az adataimat: 21 hónapja próbálkozunk, 31 éves vagyok, általában 34 napos a cilkusom, irányított előtt állok.

Puszi mindenkinek!

Emi
emi31

Szilva!
Az első után nem dolgoztam, mert el tudtam cserélni a napomat. Az nagyon jó volt, mert utána hazamentem és egész nap pihentem.
Tegnap nem tudtam elintézni, úgyhogy 6-ra mentünk a kórházba, megcsinálták, egy órát pihentem utána, és fél kilencre már a munkahelyemen voltam. De egész nap azt éreztem, hogy milyen jó lenne pihenni.Tegnap még eléggé görcsölt a hasam. Szerintem, ha meg tudod tenni, aznap maradj otthon.
Nekem az első után azt mondták, hogy ugyanúgy éljem az életem, mint eddig, két dolgot ne tegyek: ne tornázzak, ill. lehetőleg ne most akarjam át rendezni a lakást, magyarul nem szabad emelni. Ez a kettő, amit Te is próbálj kihagyni szerintem. Amúgy a doki azt mondta, hogy a házasélet az inszem estéjén, vagy mánap reggel, kimondottan hatékony lehet és tanácsos. Na ezt mi megfogadtuk!
Ami a lényeg szerintem, hogy próbáld megszervezni, hogy aznap otthon tudjál maradni!
fjm

Wish,

Már fel is hívtam péntek reggel nála kezdek, remélem nem lesz semmi baj.Nekem is 28 naposak a ciklusaim, de számomra hihetetlen hogy ennyire felborolhat az ember hormonálisan( lehet hogy naivnak tünők).Olyan jó lenne ha minden vissza állna a régi kerékvágásba és lehetne újra próbálkozni ha így folytatom nagyon hosszú lesz még ez a három hónapos szünet.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish!
Budapesten lakom, és ma van a 14. ciklusnapom.
Köszönöm
fjm

Barbi Kép nekem a 29. napon jött meg, de elkezdtem már barnázgatni a 24-en. Az orvos nekem a műtét napján azt mondta, hogy 4-6 hét múlvára várható az első mensi. Szerintem ne aggódj még. Ha jól tudom de két hétig véreztél a műtét után, én csak 3 napig. Lehet, hogy ez az oka, talán péntekre már meg is jön. Ne aggódj. A három hónapból pedig letelt már 35 nap, tehát csak 2 hónap van hátra Kép Kép
Vendég

Szilva Kép én végigaludtam a napot az inszem napján. És jót tett Kép
Vendég

Wish!
Én Fóton lakom és 2cn.
Köszi
emi31

Kisegér Kép a Karácsony nálunk is vízválasztó. Tavaly le is fotóztam a fánkat, hogy jövőre összehasonlítsam majd babákkal. Õrület. A pszicho-doki velem is jót tesz. Ezt tényleg nem könnyű feldolgozni. Optimista vagyok, ha augusztusban/szeptemberben elkezdhetünk megint próbálkozni, akkor ki tudjuk használni a maradék 4 inszem lehetőségünket Karácsonyig. Abból egynek sikerülnie kell Kép
Remélem együtt ünnepelünk Kép
Vendég

Milyen furcsa, ... babákat írtam.
Vendég

Noémi
Kívánom, neked azokat az áhított babákat!!!!!!

Fjm
Köszönöm a jótanácsokat, azt hiszem meg is fogadom, és otthon maradok az inszem napján, és persze a másikat is apával kapcsolatban!!!!
Nekem szerencsére nagyon megértő főnökeim vannak, úgyhogy nem csinálnak belőle problémát.

Emi
Örülök, hogy nem vagy rossz hangulatban, csak így tovább. Állítólag a + hozzáállás sokat segít!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Inszem. utáni 7., 8. napon (20-21. cn) ici-pici barna váladék jelent bármit is...?
Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Noémi,
mosolyt csaltál az arcomra az írásoddal,köszönöm. Remélem igazad lesz és nem lesz semmi baj.Igaz már csak 2 hónap van hátra, lehet hogy van benne valami hogy két hétig véreztem a műtét után.

Kívánom a két babát karácsonyra neked nagyon!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Noémi!
Lehet, hogy ez nem véletlen elszólás? Na, majd meglátjuk!Nekünk a 3. karácsonyunk volt a mostani baba nélkül. Minden évben azt mondtuk, hogy olyan nincs, hogy jövőre vagy a "fa alatt", vagy a pocakomban ne legyen baba! Aztán mindig csak múltak az évek, a baba pedig sehol. Most, hogy elkezdtük az inszemet, megint azt gondolom, hogy karácsonyra ott kell lennie a pocakban. Tegnap azt számoltam, amíg a pihenőszobában voltam, hogyha nem sikerül egyik inszem sem, akkor pont karácsony elött lehetne majd az első lombik. Úgy látszik ez a karácsony tényleg meghatározó! Nem is gondoltam volna, hogy más is ennyire köti a babát a karácsonyhoz.
Szilva!
Akkor használd ki a főnökeid jóságát, és írány haza utána pihizni!
fjm

Szilva Kép nagyon drukkolok neked hétfőre Kép Ha szombaton kapnád a tüszőrepit, akkor a hétfő ideális lesz, tehát maradj otthon és feküdj. Én ezt tettem. És milyen jól Kép

Fanni Kép jelenthet jót is meg nem jót is. Ha megnyugtat tesztelj, elvileg már mutathat valamit. Kapsz progipótlást?

Barbi Kép mosolyt is akartam csalni az arcodra! Kép Máskülönben én is beleőrülnék. Épp ma számoltam - nem kellett volna - már a 15. hétben lennénk. Na, majd legközelebb. Semmi sincs hiába. Kép

Fjm Kép nagyon együtt tudok érezni veled. Nekünk az idei volt az 5. karácsonyunk együtt, ebből tavaly volt a második baba nélkül. Az első terhességem ugyanis pont karácsonykor fogant Kép. Januárban úgy futottunk neki a második inszemnek, hogy idén sikerülnie kell. És most még mindig így gondolom. Drukkolok minden topiklakónak, hogy a Karácsony mindenkinek hozzon pocaklakót Kép
Vendég

Noémi!
A clostilbegyten és a tüszőrepesztő Choragonon kívül nem kaptam semmit, így most sem szedek semmit. De mintha valami olyasmit mondott volna a dokim, hogy a 7-10. napig a teszt téves eredményt mutat(hat)... Mit gondolsz?
Köszi Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Én utrogestanra vagy duphastonra gondoltam. A choragon miatt mondta az orvosod, hogy téves eredményt mutathat a teszt, várj egy napot, ha holnapig mondjuk enyhül vagy nem erősödik a barnázás, én csinálnék egy tesztet. Elvileg már nem kellene téves eredményt mutatnia, mert az injekciót már 9-10 napja megkaptad, ugye?

Nagyon drukkolok! Gyere az eredménnyel reggel!
A lányok itt ajánlottak nagyon alacsony érzékenységű tesztet, csináld meg, ha megnyugtat.
Nekem vérvételem volt, de nem is barnáztam. A barnázás különben a beágyazódás miatt is lehet, de progeszteron hiány miatt is. Meg a mensi miatt is. Szóval, egy-két nap és kiderül. Szorítok!

KépKépKépKépKép
Vendég

Köszönöm, Noémi! Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Wish,

Budapesten lakom, a ciklusnapomat nem tudom, mert egy vetélés után vagyok, még meg kell jönnie 1 x és utána lehet számolni.

Köszike

Fruzsina

fruzsina32

Lányok, ki mit tud a Choragonról? Lehet-e túl korán beadni? Lehet-e éretlen tüszőt megrepeszteni? És ha igen, akkor az megtermékenyülhet-e?

Noémi, ha ott tartok, én is lefényképezem a fát, ha már lesz mellette dísz...
kisegér

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, mellyel mosolyt fakasztottatok orcámra. El is mondom miért. Hirtelen azt hittem, azért gratulál Saci, mert félreérthető volt az írásom, amit gyorsan vissza is olvastam. "" közé raktam, tehát nem. Aztán gratulált Ági is, amikor is rájöttem, nem nekem, hanem a hozott hírnek szól. Aztán Szilva, itt megint csak elbizonytalanodtam, mégis félreérthető vagyok? Aztán megint elolvastam, biztos azért gratuláltok, mert megyünk dokihoz. De most megint elbizonytalanodtam... lehet, hogy azt hiszitek én vagyok babás?
Mindenesetre köszönöm a gratulákat, bármire is szóljanak, lehet, hogy ez lesz jó ómen KépKépKép.

Noémi!
Jövőre már ajándékok lesznek a fa alatt KépKépKép, igaz, kicsit nagyobbacskák.

Puszi Kriszta

mohácska

Hú Kriszta, azt hittük szerintük itt sokan, hogy neked lehet gratulálni.
Lehet, hogy ez egy jel. Kép

Kép

Kép
pkagi

Kisegér Kép
Szerintem lehet hamar beadni, mert az a lényeg, hogy a petesejt legyen megérve és ugye a Choragon az segíti a tüszőt növeszteni és megrepeszteni és ha nem érett a petesejt akkor nem tud megtermékenyülni, éppen ezért követik Uh-val a tüszőérést, hogy ezt elkerüljék.
Ugye jól írtam le lányok, ha nem javítsatok ki.

Kép

Kép
pkagi

Fruzsi Kép
Igen tudom Kép, csak gondoltam számolhatjuk valamihez, hogy hol tartasz. De akkor kivárjuk türelmesen amíg megjön.

Mohácska Kép
Elsőre én is félreértettem, de aztán mégegyszer elolvastam és akkor már érthető volt. De szerintem nagyon jó ómen Kép

Ági Kép
Valahogy így vanKép

wish

Mohacska,,hat te irtad, hogy "azt hiszed babas lettel" , nem?
de ez mar jo jel, hogy mindenki / sokan igy gondoltak
Kép
volna egy kerdesem: ti akkor mit csinaltok, ha pont felido van + jonas napok es pont a hasatok annyira gorcsolne, hogy csak na? mert ugye kene akciozni, de PONT most se kedvem, se semmi. Allitolag az ilyen "eroltetett" menetbol ugy sem sul ki jo...vagy kicsit vegyek erot magamon?
Nem akarom, hogy megint egy honap elmenjen hiaba ! kulonben ki is irta foljebb, hogy ez a varakozas mennyire rossz. Kulonosen azert, mert en igy nem birom megelni a mindennapokat, hanem porgetem az esemenyeket, es ugy mulnak el evek, hogy "ott sem voltam" . Ertitek?
Mondanam, hogy bocs az OFF ert, de hat ha nem is orvosi temaban , de ez is erosen a babavarashoz kapcsolodik. Legalabbis nekem.
Azt hiszem lanyok, mi lassan a turelemrol verseket irhatnank Kép Kép
saci

Lányok holnap reggel megyek Uh-ra. Egy picit izgulok. Kérhetnék egy kis drukkot?
Holnap lesz a házassági évfordulónk és igazán jól indulna egy klassz kis hírrel.

Kép

Kép
pkagi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?