A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris, MOni! na varjunk, azert ne legyen am ennyi saliKép Meg az en gyumolcssalim is tejszines, szoval kozel hasonlo lehet mint MOnie! Vitassuk meg es dontsuk el hogy ki mit csinaljon, hogy ne legyen majd nagyon egyhangu az etkezesunkKépKépKép

MOni! Na most mar vegkepp nem ertem. Az en petefeszkeim kozle ekkorak, es allitolag PCO-sak. De aztat irja minden konyv, hogy a PCO-s petefeszkei meg vannak nagyobbodva. Most ki erti ezt????Kép

orsoly
orsoly

Alice,
Nem akarok megsérteni senkit, de most szexuális jellegü technikai tanácsadást adok Kép és attól is elöre bocsánatot kérek, aki nem ért egyet a következö praktikával. Ez csak egy szimpla tanács meg lehet csinálni és ki is lehet hagyni.

Írtad, hogy párod nem akar babátKép , te meg nagyon. Ha jól emlékszem megszakított közösüléssel védekezik. A javaslatom az lenne (persze, csak akkor ha kivitelezhetö és nem balhézik utána), hogy amikor érzed, látod, hallod, hogy a csúcson van és ki akarja húzni, akkor kulcsold át a lábaddal a pasit és ne engedd el. Mindezek elött pedig LH teszteket vegyél és mindez technikát csak akkor kövesd ha az LH teszt pozitívat mutatott legalább 24 órával elötte és csak 1x csináld meg ezt a dolgot vele. De figyelmeztetlek, hogy ennek veszekedés is lehet a vége, de foghatod arra, hogy neked is pont akkor volt nagyon jóóóóóó és magadon kívül voltál.

Alice, Te miért nem vagy rajta a listán?

Itt a mai lista:
Kisvuk 4c 62 cn Svájc 27 év
Doris 10c 51 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 48 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 46 cn Miskolc 27 év
Melinda 6c 29 cn N-o. 26 év
Monchy 7c 28 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 26 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 26 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 25 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 23 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 22 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 29 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 16 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 15 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 14 cn Budapest 27 év
Lora 16c 13 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 11 cn Budapest 30 év
Klari 9c 10 cn Budapest 31 év
Sien 17c 7 cn Budapest 29 év
Edi 11c 7 cn Maglód 33 év
Timea 3c 7 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 6 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 3 cn Szeged 32 év
Mamacs 14c 1 cn Budapest 24 év

üdv,
Moni
mj

Orsoly,
Akkor mindjárt kitalálok valami mást, hogy mit is csinálhatnék. Valami finomat, egyszerüt és nagyszerüt.

Doris,
Lehet nálatok melegíteni kaját? Valaki hozhatna papír v. müanyag tányérokat is, nomeg poharakat, hogy Dorisnak ne kelljen mosogatnia.

Üdv,
Moni
mj

MJ Drága!
Itt van egy kis bibi.Nem akkor száll ki amikor odaér hanem elõtteKépKépKép az a piszok.Hidd el én már mindent kipróbáltam de nemsok az esély a számomra.Még azt sem tudom megtenni hogy leitatom mert nemigazán iszik.Tehát marad a kupánvágás palacsintasütõvel.

Mi kell ahoz hogy bekerüljek a listába???????
Alice

Orsoly,
Nem tudom mit jelenthet, de nem vagy PCO-s Kép. Ráadásul nem tudom mennyire befolyásolja az egyén magassága a pf méretét, de én ha jól emlékszem legalább 10-15 cm-el magasabb vagyok nálad (172 cm).

Üdv,
Moni
mj

Alice,
Hát akkor tényleg marad a palacsintasütö KépKépKép.
A listába ha akarod máris felteszlek Kép
Moni
mj

Moni! De ez az, hogy ket doki egymastol fuggetlenul UH-n latottak alapjan azt gondolja hogy PCO-m van! A hormonjaim szerint nincs! Kivancsi leszek a dokineni velemenyere!Kép

Moni! Na majd meg en is gondolkozom, mi legyen az alternativam es utana eldontjuk, hogy akkor ki mit hozzon, jo?KépKép

Alice! Ize, lehetek kicsit vulgaris???Kép Akkor ti nem is kamatyoltatok egy jot evek ota???Kép Vgay utana meg gumi?Kép

Pusssz: orsoly
orsoly

MóniKép
Szóval a lakás ugyan nem nagy, de azéééééééééééééér melegíteni hát azt tudunkKép Fõként a hálószobában, ott még forróságot is ...KépIgaz, ez egy kicsit "más" témaKépKép
Na jó, szóval van mikro, meg sütõKép Egyébként szeretek mosogatni, nem problémaKépValamit csináljak már én isKépKép
OrsolyKép
Én csinálok majom-mézesetKép

Puszi: Doris
doris

Moni!

Ma a 2.cn-em van! Tegnap jött meG!!!!!

Köszike!

mamacs
mamacs

Orsoly!

Hát most hogy mondod,kamaty az van csak nem olyan kamaty hanem olyan.A gumit viszont nem szereti,de néha rátudom venni hogy ugyan VED MÁNN FÕÕÕ !KépKépKépÉs akkor jövök én,ELÕ A TÛKKEL HURRÁÁÁÁÁÁ KépKépKépDehát még az sem jön be.KépKépKép

Pusz
KépAliceKép
Alice

Alice Kép,
Még egy praktika. Éheztesd ki. Minden pasinak megvan az az idö amikor már nem bír magával. Nöt akar. Csábítsd el, és csináljátok úgy, hogy te vagy felül és ne hagyd abba a dolgot. Bár a 4 év próbálkozásba ez is belefér, hogy már ezzel is kísérleteztél.

Húúúúúúúúúúúúú lányok! A derekam majd leszakad! Müxik a tüszörepi gyogyi Kép. Ráadásul ez életem legelsö hormonja! Moni
mj

Moni!Kép Szuperek az eredményeid!KépLehet, hogy Te leszel a következõ csepp a babaesõben? De izgi lehet most Nektek!!Kép

Lányok!KépÚgy látom érdekegyeztetõ tárgyalásra lesz szükség grapefruit ügyben!Kép Szóval, aki lúgosodni akar, annak lesz grapefruit, a többiektõl meg várom a javaslatokat másféle itókára!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Alice
Beszélj a pároddal, ez így nem mehet tovább Kép, vagy félek ilyet mondani, de keress másik párt magadnak. Nem tudom Neki milyen érvei vannak, hisz csak a tieidet ismerjük, vagyis az érem egyik oldalát látjuk, de talán még nem érett meg arra, hogy apa legyen, és miután terhes lettél, azóta tuti, hogy sokkal jobban odafigyel. Hány éves Ö?
Moni
mj

MamacsKép
Ne szomizzál, nézd meg a ciklusomat.... Ha így haladok akkor öreg nyanyóka leszek mire újra megjön. Igaz, nem sokat költöttem betétekre az utóbbi hónapokbanKép Te legalább 3 ciklust "produkálsz" míg én csak egyet de az olyan hosszú mint egy "teleregény". Ki érti ezt? A Babócák egyébként vidám pocakokat keresnek, úgyhogy tessék örömködniKépKépJön a tavasz meg a gólya-babákKép
AliceKép
Épp a tû "álldásos" hatására akartam felhívni a figyelmed, de látom már gondoltál rá...KépKép KitartásKép

doris

Sien!
Coca Cola, Coca Cola, Coca Cola és mégy mindig Coca Cola!!! Please!!!!!!!!!!
Moni
mj

Mónikám!

Az én drága szerelmem most 31 éves de még úgylátom nem nõtt be a feje lágya.Nem tudnám otthagyni mert imádom,de akkor is ki kell találnom valamit.Tíz évünk alatt csak egyszer maradtam kismama de sajnos az sem tartott sokáigKépKépKép azóta könnyezem.
Alice
Alice

Moni és Orsoly!

Hát megnevettettetek! KépKépKép (Húú alig bírtam leírni Kép )
Moni micsoda ötleteid vannak... Kép
Bár osztozom a véleményetekben, hogy Alice már évek óta...
A kiéheztetésben nem értek egyet, mert ugye egy kiéhezett férfi hamarabb elcsábul Kép
Nekem is van egy ötletem.
Alice!
Próbáld meg eljátszani, hogy neked nem volt orgazmusod, mert hamar kivette! Ezt csináld meg egy párszor, és próbálj meg szenvedö arcot vágni. Esetleg még kicsit durcás is lehetsz. Egy pár ilyen után, biztos jobban fog figyelni, hogy neked jó legyen. Aztán ha látod, hogy tényleg figyel rád, és már ö is a csúcson van, akkor kérd, hogy mindjárt jó, ki ne vegye.
Hátha bejön. Kép

Kata
Kata007

Alice!

Szerintem semmiképpen nem "fizikailag" kell elérned, hogy gyereket akarjon. Bocsánat, de csúnyát írok ez az az eset amikor azt monják, hogy "felcsináltatta magát".
Esetleg a kapcsolatotokat is teljesen elrontaná.

Elhiszem, hogy iszonyú érzés, hogy Te szereted Õt, tõle szeretnél gyereket, de Õ most még nem akar.

Szóval lelkileg kell elérned. Hivatkozz a biológiai órádra, beszéljétek meg szerintetek miben változna az életetek ha gyereketek lenne.
Ha Ti laktok albérletben. (mintha úgy emlékeznék, hogy ez is kifogás nála) Igen az anyagiak is problémát okozhatnak, de az ember ha muszály nagyon sok akadályt le tud kûzdeni.
Egy gyereket mindenképpen el tudnátok tartani higgyétek el megtalálnátok a megoldást.

Szóval: az erõszak nem szül jót azt hidd el.

Caldea
Caldea

Kata 007!

Sajnos már ez is megvolt KépKépNEM JÖTT BEKépKép

És most drága barátnõim várom a további ötleteket a következõ címre KépKépKépKép
Na jó csak viccelek,.
(a fõnököm már megkérdezte hogy min nevetgélek ennyit)
Alice
Alice

Alice!

Még valami. Tudom, hogy védekeztek, de ha tíz év alatt csak egyszer estél teherbe, lehet, hogy valami gond is van (szívbõl kívánom, hogy ne legyen) és akkor bizony orvoshoz kell járkálni.
Na ezt aki gyereket akar (fiú), néha az is nehezen viseli.

Pl. az én férjem (Õt is kezelték) egy hétig problémázott, hogy ki és mikor adja be neki a szurit. (Csak délután!!, mert fájós fenékkel nem tud dolgozni. Na most mit mondjak férfiak.

Szóval aki nem akar gyreket az nem fog elmenni pl. megvizsgáltatni magát.

Szóval irány a férfi lélek legmélye.

Caldea
Caldea

Caldea!
Már az is megvolt8a biológiai óra)de semmi reagálás,és ahogy kivettem a szavaiból,ÉHEN FOGUNK HALNI!!!!!!Szerinte...ha lenne egy kisbabánk.A baráti körömben is mindenki eggyet ér velem sõt lehet hogy épp az a baj hogy mindenki állandóan oltogatja hogy mikor csinál már babát,ezért nemigazán járunk már a barátokhoz sem.

Pusz Alice
Alice

Sziasztok!

Most értem ide!

Fiamnak dupla vérvétel (szerencsére csak az ujjából), mert cukrot találtak a vizeletében. Nem cukorbeteg.Kép (Ehgyomri 2,7 (ez állitólag még alacsonyabb is), evés utáni 6,8. Mértékegységet nem tudok.)

Ja, tegnap nem kellett volna kinait enni onnan, mert NEM VOLT JÓ KépKép. Már az ize sem volt az általunk szeretett. De aztán! Minden kijött belölemKépKépKép, bocs, másképpen nem tudom: alul-felül. Szerintem semmi nem maradt. Iszonyu volt, 2 órán keresztül!!!
Mondtam a férjemnek, ha még tovább tart, akkor orvost hivunk, mert ennek a fele sem tréfa igy babásan, szerencsére akkor vége lett.
A szerencse Kép a szerencsétlenségben: a fiam nem akart enni, igy neki semmi baja nem lett Kép, a férjemnek meg nem ártott meg Kép.

Na, ezek után jól fog hangzani:

A müanyag (papir) poharakat, tányérokat (stb.) én vállalom KépKép.
Meg ennyi finom sali mellé jó lenne megint egy kis husi (már aki eszik ilyesmit), a legalkalmasabb talán a fasirt. JÓ?Kép
Meg viszek rostos innivalót.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Alice!

Akkor egy másik pasas. Mennyi idõs vagy?

Caldea
Caldea

Sien! Coca-cola nekem is johet, de pls light valtozatbanKépKépKép

Na ugy latom beinditottuk szexualterapia, avagy hogyan csinlajunk vedekezes mellett gyereket c. foglalkozasunkat isKép Alice! Hat ize, most azert nehez irnom valamit, mert az en parom halistennek akar gyereket elejetol fogva. De hogy oszinte legyek, nehez megertenem hogy miert odzkodik ennyire tole 31 evesen. Esetleg nincs olyan baratotok, ismerosostok ahol pici gyerek van? Oda el kene vinni, hatha elcsabulKép ES - ize, nem tudom ezt igy leirhatom-e - de a szuleim 27 eve engem is alberletbe szultek, es megis fantasztikus gyerekkorom volt, nyaralasokkal, miegymassal. Ugyhogy ez nem erv!!!!

Doris! Oke, tied a majom-mezes krumplisaliKép Moni, a gyumolcssalin majd megverekszunkKépKépKép

orsoly

Ps: Moni, amikor en eloszor ettem hormon (cloty, 1 honapig) ugyebar egybol terhes lettemKép De remelem jovo honapban ismet segiteni fogKép
orsoly

Mamacs,
Bocs, tényleg.
Alice a hiányzó adatokat pótold légyszi. A c avagy hány ciklust írjak a próbálkozásra, és hol lax és hány éves vagy.

Kisvuk 4c 62 cn Svájc 27 év
Doris 10c 51 cn Budapest 29 év
Újpocok 8c 48 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 46 cn Miskolc 27 év
Melinda 6c 29 cn N-o. 26 év
Monchy 7c 28 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 26 cn Salgótarján 23 év
Andi 4c 26 cn Székesfehérvár 28 év
Edus 4c 25 cn Svajc 25 év
Kamilla 4c 23 cn Budapest 26 év
Cipomama 4c 22 cn Los Angeles 35 év
Éva 33c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Indigo 3c 29 cn Budapest 25 év
Orsoly 2c 16 cn Nagytarcsa 27 év
Moni 9c 15 cn Törökbálint 28 év
Marcsi 4c 14 cn Budapest 27 év
Lora 16c 13 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 11 cn Budapest 30 év
Klari 9c 10 cn Budapest 31 év
Sien 17c 7 cn Budapest 29 év
Edi 11c 7 cn Maglód 33 év
Timea 3c 7 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 6 cn Dunaújváros 27 év
Edelweiss 10 c 3 cn Szeged 32 év
Mamacs 14c 2 cn Budapest 24 év
Alice 1 cn

Beszti,
De jó, hogy itt vagy KépKépKép
Mikor olvastam, hogy beteg lettél nagyon megijedtem, de örülök, hogy minden ok. Kép

Cuppancs,
Moni
mj

Sziasztok.
Hát, nincsenek jó híreim. Ma voltam Tapolcán, és csupa keserûség ért. 2 órát kellett várnom az ellenanyag tesztre. Nem termelek ellenanyagot, de "1-2 mozgó spermium" jutott át. Siralmas. Ettõl nem leszek babás :-(
Uh, valóba PCO-s vagyok, a bal nagyon a jobb kevésbé. A doki szerint nem veszélyes, lehet ellene tenni. De ki voltam bukva, eddig nem mondta nekem senki. Így hát, tudtomon kívül beirattak a PCO-s klubba. A jó hír, mert az is van, hogy van egy 12,5 mm-es tüszõm, és 7,5 mm-es endometriumom. Mostantól kezdve kétnaponta uh Tapolcán. Nem tudom, hogy mondjam el a munkahelyemen. Azt hiszem, ki kell iratnom magamat. A doki javasolta, hogy a férjem matyijából is csináltassak ellenanyag tesztet, mindezt újabb 4000 Ft-ért. Most rohanok a házi dokihoz, meg telefonálgatok,hogy mit is csináljak a jövõ héten. A legjobb: sokkal késõbb van a peteérésem, mint gondoltuk. Ezek szerint mindvégig rosszul idõzítettünk, alig volt esélyünk a sikerre.

Ha tudok, még jelentkezek. Vigyázzatok magatokra.

Puszi, Lora
Lora

Alice!
Nem szeretnélek megbántani, de napokóta próbálom megérteni, hogy miért akarsz te ilyen körülmények között babát (most nem az albérletre, hanem a párodra gondolok)Kinek lenne jó ha igy megfoganna egy baba?
- ráerõlteted a párodra az apaságot amit szemmel láthatóan NEM AKAR. Joggal érzi majd azt, hogy kihasználtad és becsaptad
- ezek után vajon, hogyan viszonyul hozzád és a gyerekhez???
- mi van ha ennek hatására annyira csalódik benned, hogy másnál keres vigaszt? Ez nem csak neked, de a babának is nagyon rossz lenne...
- elhiszem, hogy szerelmes vagy a párodba, csak nem értem: ha még arra sem képes, hogy nyugodtan végig hallgasson...
Szerintem õ nem lehet az igazi, ha ennyire különböznek a vágyaitok, sajnálom!
Maradnék névtelen (egy régi topicos)
Névtelen

Caldea!

Most leszek 29 éves február 9-én.

Orsoly!
Mindenhol kisbaba van,még a hugimnak is most 6 hónapos a másik hugimé meg kb.három hét mulva születik meg.

Alice
Alice

Névtelen!

Tudod amikor teherbe estem 4 évvel ezelõtt akkor õ volt a legboldogabb ember a világon láttam rajta hogy mennyire szeretné ezt a babát ami véletlenül is de becsúszott,akkor én megkérdeztem tõlle hogy szeretné a babát és aztmondta hogy hogy tudok ilyesmit kérdezni.Épp azért kérdeztem meg akkor mert nemakartam hogy a nyakába varjak egy gyereket úgy hogy õ nem eggyezik bele.De amikor elveszítettem mind a ketten zokogtunk és nem tudtuk hogy most mit csináljunk bánatunkba.
Én most sem akarom ráerõltetni csak mindíg az jár a fejemben hogy lassan 29 éves vagyok,és mi van akkor ha kimegyek az idõbõl,és még ráadásul peteérést elõsegítõ bogyókat is szednem kell.
Azért köszönöm hogy hozzászóltál
Üdv.Alice
Alice

Szia Lora,
Nagyon sajnálom, hogy ennyi rossz hírrel kell megküzdened. De fel a fejjel KépKépKép Elkezdödött a terápia és minden tuti lesz Kép, föleg ezzel a kis tüszöcskével Kép
Ma reggel én is azt mondtam, hogy mi is hónapok óta rosszul idözítettünk, de ezért van az UH!
Pusszancs,
Moni
mj

BesztiKép
Aranyos vagy, de tényleg ne költekezz a papírpoharakra meg tányérokra. Semmibõl nem áll elmosogatni és van elég kellékemKép
Nagyon rossz volt olvasni a hasmarsodról... Egyszer ettünk ott abban a kínaiban de én azt hittem, hogy mind ilyen és azért nem izlett...Lehet, hogy ez ritka rossz hely? A fasírtot meg a rostos üdítõt kösziKép FelírtamKép
OrsolyKép
Az enyém majom-mézes de nem krumpli, hanem zöldség meg husi meg miegymások lesznek benneKép A krumli sali még nyugodtan jöhet Kép
LoraKép
Azért bíztató dolgok is vannak abban amit mondtálKép Fel a fejjel!!
AliceKép
Az elöttem szólók sok okosságot leírtak már és néhány hete nekem is ez volt az elsõ reakcióm a kettõtök kapcsolatáról... Lehet, hogy nem illetek egymáshoz de méginkább úgy érzem, hogy ez a Fiú nem érdemel meg Téged...BocsikaKép
Itt az étkek listája:
Süti: Breki, Alice, Kamilla, Doris
Ital: Sien, Tündi, Beszti, Doris
Pogácsa: Doris
Saláta: Orsoly, Móni, Doris
Husi: Edi, Beszti

Ha valami nem stimm. szóljatokKép

Cipómama, Edelweiss, Újpocok, Tímea + mindenkiKép Azért Rátok is gondolunk ám sokatKép Légyszi jelentkezzetek ha tudtokKép
doris

Alice!
Csak egy észrevétel aztán befogtam: Nem akarod ráerõltetni... Te az óvszer lyukasztgatást és egyéb "praktikákat" minek neveznéd?
Kivánom, hogy minnél elõbb jussatok közös nevezõre, mert ez igy hosszú távon téged is tönkre tesz!
Üdv, Névtelen
Névtelen

Névtelen!

Csak még valamit.
Te mit csinálnál a helyemben?Leélnéd az életed gyerek nélkül,mert én nem.De a páromat sem akarom elhagyni ezért valamit tennem kell annak érdekében hogy anyuka lehessek.És tudom hogy örülne a babának mert imádja a gyerekeket.Minden barátunkhoz ha elmegyünk állandóan a kezében tartja a kisbabát és nemhajlandó odaadni senkinek mert most õ akar foglalkozni vele.
Tudom hogy milyen 10 éve vagyunk eggyütt.

Alice
Alice

Sziasztok Lányok!

Ti nem ismertek engem, de én már majdnem egy éve olvasgatlak benneteket. Sajnos nagyon sok a munkám és csak a munkahelyemen van internet, így úgy gondoltam jobb, ha csak olvasgatlak benneteket, ha hozzászólni úgysem tudok, de mostanában kicsit több idõm van és nagyon szeretnék közétek tartozni, talán Ti szerencsét hoztok nekem. Az adataim 8c 1cn Gyõr 29 év. Kérlek tegyetek fel engem is a listára! A történetünk, esküvõ után mi is nagy reményekkel vágtunk bele a baba projektbe. 3 hónap után kezdtem nyugtalan lenni és elmentem a doktorbácsihoz. Nagyon rendes volt velem, nem hajtott el azzal, hogy türelem, mit akarok én 3 hónap próbálkozás után, hanem elküldött UH-ra. Közben Erazmusznak elküldtem hõgörbémet, amit Õ ki is elemzett, örök hála érte. Azt írta, semmi gond a hormonjaimmal és írta mikor kell próbálkoznunk, amit természetesen be is tartottunk. Közben UH eredményemmel visszamentem az orvoshoz és Õ azt mondta, hogy nem volt domináns tüszõm. Erazmusznál rákérdeztem és Õ azt mondta, hogyha a hõmérsékletem felment, akkor volt domináns tüszõm, de valószínüleg késõbb. Ezekután hormonvizsgálaton voltam a 4. és a 21. napon. Eredmény, idézem: A tankönyvekben ezeket az értékeket tanítják. Ezekután a párom betörése volt a feladatom, hogy rá tudjam venni a matyi vizsgálatra. Megígérte, holnap, ha nem csak a kezét fogni megyek vele, rászánja magát, mivel látja, hogy milyen nehezen viselem az üresjáratot. Szorítsatok azért nekem!

Alice

Szerintem is lelkileg kellene valahogy dûlõre jutni vele, de ötletem sajnos nincs. Úgy gondolom, ha arra várnánk, hogy anyagilag úgy álljunk, hogy egy babát megengedhessünk magunknak, sok nõ maradna gyermektelen. Az egyáltalán nem indok arra a kérdésre, hogy miért nem szeretnél gyereket, mert nincs rá pénzünk. A gyerek nem egy új ruha vagy egy új autó. Persze az ember azért felelõtlenül nem akar gyereket vállalni, de akkor is!

Bocs, hogy ilyen hosszúra sikeredet. Legközelebb ígérem, ha lesz idõm írni, rövidebb leszek.

Alma
Alma

AliceKép
Egy biztos! Te ismered Õt, mi itt csak "okos" tanácsokat osztogathatunk kivülállóként. Hallgass a szívedre és határozz belátásod szerintKép Nem történt esetleg valami konkrét dolog, ami miatt ennyire tíltakozik? Hisz ha akkor megsíratta a picit és ennyire örült Neki, akkor az okokat kéne kiderítenedKép A szerény anyagiak miatt viszont tényleg nem kell aggódnotok. Mi is nagy nélkülözésben nõttünk fel és mégis olyan boldog volt a gyermekkoromKép

doris

Alice

Szerintem is lelkileg kene ra hatnod, bar irtad hogy szoba se all veled. Ha ki tudod cselezni Ot es sikerul teherbeesned, elofordulhat hogy ellened fordul, esetleg elharitja a gyermeket es a feleloseget magarol. Az is lehet hogy elvallalja az apai poziciot, de mivel O ezt meg nem igazan akarta, nem lesz sem a gyermeknevelesben, sem a gondozasban igazi partnered. Minden feladat dontes radharul.

Kedvesen kerdezd meg tole hogy mikorra tervezi a gyermekvallalast...egyaltalan szeretne-e...vagy kototsegek nelkul kivanja leelni az eletet?
Ha elharit teged (uvoltozesbe kezd)...nyugodtan (a stilus nagyon fontos) kozold vele hogy ez szamodra egy fontos kerdes hisz te szeretnel egy gyermeket es tudni akarod mik az eselyeid egyaltalan add-e ra lehetoseget.
Ez lehet egy tisztazo beszelgetes kezdete....(legy vele turelmes es ha kiabal te akkor is orizd meg a nyugalmadat igy talan nagyobb eselyed lesz szora birni ot a temaval kapcsolatban.)
Melinda

AlmaKép
Így ismeretlenül is drukkolok NektekKép Majd számolj be az eredményrõlKép

doris

Alma!

Teljesen igazad van!
Én is szorítok neked.KépKépKép

Melinda!
Megpróbálhatom mégegyszer ha gondolod.Azért kösz minden kedves szót.
Na meg mindenkinek köszi mindentKépAlice
Alice

Segitsetek!

Jelenleg Nemetorszagba egy olyan nyelviskolaba jarok ahol en vagyok az egyetlen magyar tag. Igy az osszejovetelen nekem kell kepviselnem a hazam jellegzetes izeit Kép
Valami magyaros hidegen vagy langyosan is fogyaszthato eledelt kell keszitenem.
Otleteket varok mert nekem a meleg eteleken kivul ld(Gulyasleves) nem jut eszembe semmi.
Elore is koszKép
Melinda

LányokKép
Nem nagyon aktivizáltátok Magatokat a Zebrafarmon pedig Edelweiss annyit fáradozott vele..Légyszi töltsétek fel a fotóitokkal ha tudjátokKépÉn már olyan kíváncsi vagyok RátokKép Már le is van titkosítva, rajtunk kívül senki sem nézheti megKép
AliceKép
Csak okosanKépKépKép
MarcsiKép
Mi újság? Milyen a hangulatod?

doris

Melinda,

Mit szólsz a madártejhez? Ámbár eredetérõl nem tudok pontosat.

Alma
Alma

MelindaKép
LecsóKép
A Párom egyszer Koreában isteni pörköltöt készített és mindenki megnyalta a 10 újját utána. Hasonló célból készültek az étkek és nagy sikert aratottKép

doris

Alice

Kerlek probald meg Kép...drukkolok neked..
Egybol terj a lenyegre es probalj meg vele kedves maradni meg akkor is ha kiabal Kép (tudom ez a lesz a legnehezebb)
Talan ha osszedontod a kulso merev falakat akkor megtalalod azt amit negy evvel ezelott. Ez lehet hogy nem fog egybol sikerulni azaz tobbszor kell neki menni a kemeny falnak...de ne add fel!
Melinda

MJ!

Bocsi hogy csak most válaszolok
Budapest,és 29 éves vagyok,.leszek 1 hét mulva.
Ciklus 36
Alice

Jegyzetelek Kép

Alma
Nem hangzik rosszul Kép...mindjart utana nezek a szakacskonyvben...

doris
Szerinted a porkoltot szervirozhatom hidegen is? Ennek kapcsan jutott eszembe a Hortobagyi palacsinta ami porkolt alapbol van....ilyen formaban talan elmegy ha hideg..Kép
Melinda

Lora!Kép Sajnálom, hogy rossz híreket kaptál! De ne keseredj el,hisz most már jó kezekben vagy és meg fognak gyógyítani gyorsan!KépKitartás, és hajtsatok rá arra tüszõre!Kép
Alma! Üdv körünkben!KépTudod az elsõ jókívánságot: ne maradj itt sokáig!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Melinda!Kép Szerintem zsíros kenyeret sehol máshol nem esznek a világon!KépKépKép

Sien
Sien

AliceKép
Mikor? Én febr.05.-én leszek 29. Te is Vízöntõ vagy? Szupi-szupi-szupi!!!KépKép

Doris
doris

Alice!
Szerintem is inkább lelkileg probálj hatni rá, nehogy ugy érezze csöbe akarod huzni.
Mik az érvei? Az anyagiakon kivül van más is? Meddig akar várni? Ha akkor régen igy örült, most miért nem akarja? Talán attol fél, megint történik valami? Ha nagyon megviselte, az is lehet akár.

Eleinte az én Drágám se nagyon akart babát, azt mondta, nem érzi magát elég érettnek, ö ugy akarja kezdeni, hogy megérjen arra, hogy jol csinálja. Mondtam, ha arra várunk, hogy egy reggel ugy ébred, hogy, na, készen vagyok, képes vagyok gyereket nevelni, nem fogok hibázni, akkor soha nem lesz. Szerintem az a 9 honap arra van, hogy felkészüljünk. Akkor ugyis minden átalakul (bennünk mindenképp, de szerintem az apákban is.)
Azt meg nem tudni, hogy fogunk álnni anyagilag késöbb. Semmi biztositék, hogy többet meg tudunk adni a babának, ha várunk pár évet még.
Szerencsére az én párom már megváltoztatta a véleményét, föleg, hogy látta, nem megy ez olyan könnyen, mint hittük. Azota ö is mondja másoknak, hogy érdemes elötte kivizsgáltatni a dolgokat, mert lehet, hogy évekig kell probálkozni.
Mindenképpen probálj vele beszélni, mondd el higgadtan mit érzel, milyen kétségbeesett vagy... És probáld kihuzni belöle a döntést, mikor akarja. Ha el tudja képzelni, hogy x év mulva mehet a dolog, akkor már könnyen megy, hogy elörébb hozza.
Szoritok!

Eni
Eni

MelindaKép
OKOS Vagy!Kép A Hortobágyi isteni és tényleg magyarosKép Így a köret is megoldottKép Tudod már, hogy itthon lesztek-e 16.-án?

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?