A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

hali,

mindenki talin?de jó nektek,én meg itthon irigykedek......Kép
Vendég

Most eszitek a sok finomságot.....
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Na jó, bebeeee, nekem meg van gyönyörű majdnem egy hetesem itthon, bebeeeeeeee
ada007

Ahogy számolgatom vagyunk egy páran akik a sütik után sóvárgunkKép De főleg a személyes jó társaság után!!!!
Mindent bele lányok, nagyon jó idő van, jó bulizást.
Nem tudom mi lesz ha tényleg nyár lesz, Brúnó már most szenved a melegtől és ez még semmi. Én is szenvedek.....
Van olyan akinek megváltozott a szülés után a hőháztartása, például eddig vázós volt most meg állandóan melege van?
Ezzel milyen orvoshoz kell menni?
zsebi2004

zsebi,

igen ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn Kép
és passz hogy milyen dokihoz kell menni,de érdekelne engem is!!!!!!!!!!!!plíííííííííííííííííííííz,valaki!
Vendég

Gigi,Zsebi,
szerintem nem kell vele orvoshoz menni, el og múlni, ahogy a hormonjaitok normalizálódnak. Nekem pl terhesen volt folyton melegem, mínuszban is, most meg ok vagyok.

Basszus,
a többiek buliznak Kép Nem baj, a következôn mi is fogunk!
Addig is üldögélek a teraszon, és/vagy rohanok a kétévesem után. Ott is ezt csinálnám!

Puszkavati
borri

Ada, Kriszta

Gratula a babákhoz!
borri

borri,

na jó,de meddig várjak?????????????????
csak mert a bálint mindjárt egy éves lesz és rólam még mindig folyik a víz........

mindenki,
hol vagytok????????????????????????még mindig buliztok,hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?
Vendég

Borri,

DE MIKOR??????? Brúnó már 10 hónapos, már régóta nem szopizik és nem normalizálódik a helyzet. A mikulás már régóta látogat, tehát elvileg a hormonháztartásom már a helyén van, viszont állandóan melegem van, izzadok.

Gigi, ha tudok valamit szólok, engem nagyon zavarKép((((((
zsebi2004

Sziasztok!

Ada!
Kiscsaj nagyon helyes, majd ha nagyobbak leszünk, menjünk együtt sétizni, hogy összebarátkozzanakKép

BKriszta!
Gratulálok nektek, megnéztem a képeket, Ákos nagyon édes!

Milyen volt a tali? Én most olvastam vissza, hogy ki milyen finomságokat vitt, és csak csorog a nyálam....

Na megyek születéstörténetet írni!

M

Kép
Kép
manoka11

En sem voltam, bruhuhuhu Kép Kép Kép Kép Mert mikor apa hazajott kettokor, kiderult, hogy marha rosszul van es nem tud minket vinni, igy szegeny Votiv mehetett taxival, mi meg sehogy (mert egyreszt gyerekkel felos vagyok kozlekedesben, masreszt legalabb feluton sirni szokott, nemtom, azt taxisok hogy toleraljak, harmadreszt mi van, ha mar nekunk is megvan az apa-fele korsag, es ti elkapjatok). Banatomban nekiestem a meggyes piskotamnak (egesz finom am) es vettem egy uj nadragot meg egy sapekot a nyulnak. Harom orat setaztunk. Igazi no, maris imad vasarolni. Hulla almos volt mar indulasnal, de mindent neznie kellett, kulonosen a tobbi vasarlo babat Kép es csak egy husz percet aludt hazafele. Beteg apa viszont aludt itthon es meg most is...

Na, hazaert mar valaki? Azonnal tegyetek fel a kepeket! (Lehet oda is, ahova en tettem a multkoriakat. Szoljatok es segitek.)
moosejaw

Bori, en az avent bimbovedokremet hasznaltam csak, tokjo volt.

Horsi, en Urban Marta doktornohoz jarok, es nagyon elegedett vagyok vele. A maganrendelese a korhazzal szemkozti hazban van. Az eleg kozel?
moosejaw

Itthon vagyunk itthon vagyunk!

Gondolom a mamák még fürdetnek!
Nagyon nagyon jó volt!
Hova kell feltölteni a képeket???

Manó akineksegítségkell!!!
manó27

Mano Kép mondsz egy melcimet es maris kuldom az infot.
moosejaw

Bogárka.
A buli jó volt, de sajna ott hagytuk a tyersekova 470-esünket ami egy kismozdonynak van álcázva. Legközelebbi buliig maradhat.

lányok!
Én is szeretnék képeket
mélem : pappliza kukac freemail pont hu

Kókuszdió
kókuszdió

én is megnézhetem a képeket??????????????

Ha igen akkor ide kérem az infót: bartus pont peter kukac chello pont hu

zsebi
zsebi2004

Mi is itthon vagyunk ám! Nagyon jó volt a tali, egy csomó-csomó gyönyörű babóca, most megint közelebb kerültem ahhoz, hogy de jó is lesz, ha már kint lesz (eddig inkább arra gondoltam, hogy de jó, hogy még mindig bent van). Most nagyon nagy kedvet kaptam a babázáshoz! És az anyukák is nagyon csinik voltak mind, nem is értem az indulás előtti nyáriruha-parát! A finomságokat végigkóstolgattam, most megyek is vízszintesbe, akkora lett a pocakom Kép
Ja, eddig meg azért nem jelentkeztem fel, mert gyönyörködtem a babarucikban, amikre szert tettem.

Manó,
légyszilégyszilégyszi küld el nekem is a képeket!
mondjuk ide: tokekukaccitromailponthu

Remélem, a következő bulin is ott tudunk majd lenni, akkor már külön-külön Kép

Zanza,
mégegyszer nagyon köszönöm a szállítást!

Moose,
sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, pedig volt ám juhtúrós pogi is! Anyukám azt mondja, hogy egyszerűbb, ha felhívod és akkor megbeszélitek Ti ketten a kérdésedet, úgyhogy küldöm mailben a telószámot! Apának jobbulást, remélem Ti nem kapjátok meg!

Gigi,
hogy vagy? Tessék gyógyulgatni!
ficánka

Sziasztok!

Mi is itthon, Én teljesen elfáradva, de nagyon jól éreztük magunkat! Kép
Bogárka: Köszi a vendéglátást ismét!

Teljesne el vagyok ámulva, mekkorát nőttek ezek a babák 4 hét alatt. Jó így látni a tapasztalatlan anyciknak Kép

Gigi, MooseApa: Gyógyuljatok meg hamar!

Ada, Manóka: Ááááááááááááááááááááááááááááá, nem is volt olyan jó, és nem is ettünk finomakat... Kép

Manó: Kérdezted a babanapozást, ha nem hallottad volna: Kiültem a teraszra, felhúztam a pólóm a pocimról és úgy. Sztm nagyon élvezte, mert mindig a nap felé húzta a pocim Kép

Ada: Ugyan, nektek sem kellett segíteni Kép Olyan fitt mamák voltak, amíg bent voltam, hogy csak pletykálni jártam át Kép

Ééééééééééééééés, aki nem hallotta ma: A babóm elérte méretben és súlyban az érettséget, elvileg szülhetnék Kép Gyakorlatilag van még egy hetem minimum, teljesen zárt vagyok, de már nincs elmaradva a baba. És a másik jó hír mára, hogy OxiApa, ha minden igaz, csütörtöktől ismét büszkélkedhet munkahellyel Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi,
egészen más voltál most, mint amikor kb. 1 hete a kórházban megismertelek! nagyon jót tett az otthonlét. Kép örülök, hogy minden rendben van RékaVikivel, tényleg, mi az a méret és súly, amire azt mondják, hogy érett? Oxi-apának gratula, csütörtökig megy a drukk! Kép tornára nincs kedved jönni?
fic.
ficánka

Fic: kb 3000 g, kb 48 cm, BPD: 91, de azt hiszem nem csak ebből áll. Tornára nem megyek, nagyon messze lakunk, és az összes pénzünk elment erre a két hétre tankolásban, stb., ráadásul csütörtökön megint mennem kell kontrollra. Kb másfél óra az út nekem a kórházig, az egész napom elmenne a torna miatt, most már inkább csak itthon készülgetek a babára. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moooooooooooooose,
Kép vártalak!!! és nem voltál Kép nagyon sajnálom, párodnak jobbulást, mélek holnap, most dögfáradt vagyok,

Dóci már kidőlt, pedig hazafelé a kocsiban is végig aludt Kép és fürdetés után most nem is ment a szokásos műsor, hogy csupaszon szép az élet, fúj ruha!!! Kép Kaják nagyon jók voltak, nekem a kerek csokis süti volt a kedvencem, annak a receptjét majd légyszi Kép

Bogárka,
még egyszer nagyon köszi a vendéglátást KépKépKép a füvet még mindig kérem, sütik helyett azt kellett volna nekem becsomagolni Kép

vera
kisün

Megörülők!Elszállt a regényem!

Röviden:Elöször is nagyon köszönjük BOGÁRKA,hogy megadóan türted az ostromunkat bár szerintem egy porcikád sem kívánta ma ezt a talit.

És köszönet OXI családnak a fuvarért!

És mindenki nagyon csinos volt!A gyerekek pedig annyira helyesek,hogy nem is fogok most külön-külön zengedezni senkiről sem!

RÉKA!

Zöld golyó nagyon bejött Somának,kérjük a receptet vagy kb.40db-t készen teleportálj át hozzánk,plízz!

Az összes többi kaja is rendben volt,ugye ZANZA?,a teszt csoport nevében ezt konkrétan állíthatom!

Bogárka!

ha van erőd majd dobd át a csokis süti receptjét,légyszíves mert az enyém mindig kicsit keményebb lesz és kiváncsi vagyok a titokra amitől a tied puha marad.

Moose!

Kár,hogy kimaradtál de a hullámhosz megbeszélés most is elmaradtKép
Hú,most nem jut más eszembe de még visszajövök!

Jucus
20170114224602

Oxi apa!

A beszélő szerkentyű pontos paramétereit megírod nekem?Nagyon felvillanyozódtam tőle!Ha már lúd,legyen kövér alapon kocsival ilyet is akarok!(én kis naiv)

Pusza:Jucus
20170114224602

Sziasztok!
Hát, én is itt, fijjuk alszanak!
Bogárka!
Köszi, köszi a helyet ismét!!!!
Votiv!
Még eccer köszi a krémet!!!!
Recca!
Sajnálom, hogy nem nagyon tudtunk beszélni, de aaaaaannnnyi ember volt, és egyszerűen nem jutottam el hozzátok! A zöld golyók isteniek voltak, receptet megoszthatnád, jó??? Kép
Ficánka!
Sajnos veled sem tudtam sokat beszélni!!!! Majd legközelebb! Torta, pogi finom volt!!!
Manó!
Torta itt is isteni volt, viszont veled még beszéltem is!!! Kép És nagyon köszi az Igire vigyázást!
Neet!
Neked is köszi az Igire és Boriszra vigyázást!!

Nem akarok "Isten káromló" lenni, de egyszer talizhatnánk úgy is, hogy nincsenek a babók! Tudom, tudom, már indulok is a mókusok elé!!!

Jucus!
Köszi a Boriszra vigyázást!!!! Én ált. igy csinálom, vkire mindig lepasszolom a kölköket és utána ESZEM!!!

Bocsi mindenkinek, hogy csak úgy nyilvánosan szopiztattam, de sajnos kicsit megfeledtkeztem magamról, biztos nem volt felemelő látvány, ahogy egyik mellemen az Igi, a szabad kezemmel meg üdcsit szerviroztam a Borisznak...Kép
Beet!
Köszi a biztatást/vigasztalást köröm ügyben, most szorgalmasan kenegetem, hátha tényleg nem benövés!!!
Vera!
Veled sikerült beszélnem, de olyan FURI még most is nekem, hogy az egyik tanárom felesége vagy!!! Kép Kép Kép És még nem is állam vizsgáztam!!! még fél lábbal az egyetemen vagyok! Brrrrr...Kép

Más:
A FixTv-n JAPÁN szappanopera megy, érdemes nézni!!!! Kép Kép Kép Bocsi, már vége, de jövő hétfőn biztos lesz megint!!!

Mindenkinek pusza, és köszönöm a mai délutánt!!!! Olyan jó veletek talizni! Remélem lesz még rá alkalom...És olyan helyen, ahova el tudok menni autóval. Tehát, NE a Móricz környékén!! Kép Kép

Hát ennyi!! Legyetek jók!!!
Zs. az ősanya

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucumamus,

GPS-ről beszélsz?? Mármint a beszélő szerkentyű??????

zsebi
zsebi2004

Igen!

RÉKA=RECCA a nevekkel bajban vagyok Neethez hasonlóanKép

Zsanci!

Én is passzolnám egyeskét de nem tudom.Kicsit zakkant szegénykém.Vajon miért is?Lehet,hogy anyja sem komplet?Kép

Jucus
20170114224602

Szia Lányok!
No gyorsan én is bejelentkezem. Örülök, hogy megint veletek tölthettük a délutánt! Nagyon klassz volt! Bogárka köszi, hogy nálad lehettünk megint. Tényleg kinél fogunk tílizni ha már megérkezik Petra tesója?
Oxi család köszönjük a fuvart mégegyszer! El is felejtettem mondani személyesen, hogy hajrá és legyetek ügyesek ha eljön az idő!

Moose!
Hiányoltunk! Utolagos engedélyeddel feltöltöttem a godzzora az új képeket nagy felbontásban. Megadhatom a többieknek az elérhetőséget?

Na megyek , mert én is álmi vagyok!
Holnap jelentkezem. Jó éjszakát mindenkinek!
beetrix

Hat, sajnos jobb, hogy nem mentunk, mert apa teljesen kidolt (felment a hoje, kohog es hasmenese van, holnap valahogy eljuttatom dokihoz, es azon parazok, nyullal el ne kapjuk). De a humora meg mukodik, mert aszonta most legalabb kiprobaljuk, hogy el tudok-e latni ket gyereket Kép tenyleg jo gyakorlat, ot apolgatni (teak, bogyok, valtas ruhak, extra takaro, masik agynemu, es meg szorakoztatni is, mert unalmas az agybanfekves, ha nem alszik az ember) meg a nyulat is menedzselni (aki hiaba rekordkeveset aludt ma, osszvissz ket orat, megis most kesobb aludt el, mint egyebkent szokott es tizpercenkent felsir). Szal meg jo, hogy utolso pillanatban kijott rajta, bar o azt mondja, hogy mar reggel szolt, hogy nincs jol, de en eskuszom! nem hallottam, biztos mert mar piknik uzemmodba volt kapcsolva az agyam Kép

Votiv, igen suru bocsanatkeresek megminden, remelem nem okoztunk tul nagy kellemetlenseget meg kenyelmetlenseget megminden. Most ennyireennyire el vagyok kenodve emiatt, nezd: Kép Kép Kép Kép Az ernyoverdat sikerult elbizniszelned Zsancitol?

Ildi, Neet, megvan a pocakfilm, akar postan is el tudom kuldeni, ha meg aktualis. (Nemtom, valaki vitte-e a talira.)

Kisun, meg jo hogy nem volt eleg Docinak a kocsibanalvas, mikor ti negyedora alatt odaertek...

Jucus, ugy latom Zs az elmaradt megbeszelest dedek nelkul gondolja, de valszeg nagyon nehez annyi bebiszittert egyszerre osszeszervezni.

Na Mano, hova lehet neked mailezni? Es a tobbi fotogeptulaj miert hallgat?
moosejaw

Beetrix, ugyes vagy Kép es onallo, ezt szeretem, csillagos otos Kép szerintem mar mindenki tudja az elerhetoseget, aki nem, az szol es elkuldjuk, de valoszinuleg csak holnap fogjuk latni, amit feltettel, mert asszem apanak meg valamit kell babralni ahhoz, hogy szepen megjelenjen a tobbi mellett. Majd reggel a kezebe nyomom a laptopot, legalabb nem unatkozik majd egesz nap az agyban. Szolok, ha kesz.
moosejaw

Jucuska szól,mert elhányta az album elérhetőségét!Jelszó meg van ám!

Jucus
20170114224602

Fic, koszonom szepen, ma mar nem tok valaszolni, csak majd holnap, most megyek a gyerekeimhez Kép
moosejaw

Sziasztok!

Jucus! Ne mondj ilyeneket!!! Mármint, hogy egy porcikám se kívánta... örültem, hogy itt voltatok, és nagyon jól éreztem magam én is! Kép
Bár most tényleg elkap néha egy olyan érzés, amit Petránál hírből sem ismertem még a vége felé sem, hogy mostmár néha jobb egyedül, meg hagyjon mindenki békén... De ma ez nem volt jellemző KépSőt, én most valahogy jobban is éreztem magam, mint a múltkori talin ... talán mert már ismerősöket vártam Kép.

Csokis süti: akkor itt teszem közzé, ha ennyien kértétek: 10 deka margarin+1 tojás+15 deka cukor össze, habosra + 10 deka tört étcsoki+ 1 ek. kakaópor+15 deka liszt+ 1 tk sütőpor össze, majd a folyékonyak össze a szárazakkal, belőle golyók, ezeket lapít, 200 fokon 12-13 perc, ennyi Kép Gyors, egyszerű, és finom!!! Kép

Moose, Bori!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok jönni Kép!

Ja, nekem csak egy képem van, a pocakosokról, ezt az érintetteknek el is küldtem, de szavesen fel is raknám valahová, hogy mások is láthassák. Moose! Esetleg tudsz segíteni?

Na de most tényleg megyek aludni, azért kicsit elfáradtam Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus: http://godzzo.load.hu/babanet/ es apa felhomalyositott, hogy mar latni a frisseket is, csak nincs olyan szepen berendezve, mint a multkori, hanem a babazok megosztas: babazok tallozas pont alatt erhetok csak el. En most meg is neztem es tokjok es most megjobban szomorkodom, hogy nem voltam... ja es Beetrixet megkerem, hogy majd feliratozza (holnap kuldok malt, hogy tudod, ok?) mert lattam nehany ismeretlen arcot Kép

Kisun, magyarazzad majd el, mi az a kek ize, amiben Doci ul? Valami hati hordozo?
moosejaw

Bogarka, mel ment. Nemtod veletlenul Mano cimet? Neki is akarok irni.
moosejaw

Tenyleg, a sutiket senki nem fotozta le? Es a ruhakat? Hm? Na mostmar tenyleg huzok.
moosejaw

Moosejaw,
Elkérhetem a jelszót, meg szeretném nézni a képeket ha lehetségesKép
köszi
zsebi
zsebi2004

Es hol az e-mail cimed?
moosejaw

kicsit fentebbKép Kép Kép
De a cél érdekében mindent, ismétlek: bartus.peter@chello.hu

köszönöm,
zsebi
zsebi2004

BOGÁRKA!
NAGY NAGY KÖSZÖNET A HELYÉRT-LEHETÖSÉGÉRT! Vendégszereteted határtalan, és a sör nagyon jólesett!!! Kép

Kaják: csak szuperlatívuszokban tudok róluk beszélni, Jucus a salitól apa el volt ájulva, azt mondta, jé ebben ilyen ropogós izék is vannak, talán uborka? Szóval az volt a vacsi is. Kép

Eszter egész hasonlóan viselkedett, mint Dóci, vártam a nyafit, de csak álmos vigyot volt, majd fürdés-kaja-beájulás. Nem kellett altatódal. Nekem sem. Kép Fél 11 körül még evett, aztán reggel 6ig néma csend.
Képeket mindjárt nézem.
Mindenki nagyon aranyos volt, csak így tovább! Utolsó hetesek, drukk nektek, rövidtávú teleregényeket várunk. Kép

Feltünt, h a talik elött és után mindig vacak az idö? De a talikon....!!! Kép

Borri!
Szívesen. Kép Nekem a Garmastan jött be nagyon. Sose mostam le (csak esti fürdés után használtam), és csodát tett.

Zsanci!
Nincs mit, csak kár, h nem szóltál, hogy ne guggoljak le vele. Kép

Moose!
Film ráér a kövi taliig. Milyen adathordozón van? Mert mint említettem a vidi behalt, csak a modernebbet vagyok képes befogadni. (CD/DVD)
neet
neet

Passwordot is kérek mert valami nem stimmel!

Jucus
20170114224602

TALI: őszintén szólva, mikor este 6 után hazaértem, nem bántam, hogy nem indultam neki, mert nem is értem volna oda, de a másik, hogy mikor már félúton voltam haza, a buszmegállóban úgy szédültem, hogy csak úgy dülöngéltem. otthon még tettem vettem kicsit, a végére kidőltem úgy, hogy szédelegve dőltem az ágyba, és órákat feküldtem. a vérnyomásom méréskor 96/55 volt, de a pulzusom 87. szóval totál f...ul voltam Kép

jó volt a buli?

ancsipancsi

ja, és egész éjjel nem tudok aludni Kép
HELP! nálatok volt ilyen? forgolódok folyamatosan, a kis Pocóka meg néha edzést tart, melegem van/fázom, stb.

ancsipancsi

Jucus: Küldöm majd a pontos konfigot, ami nekünk van, de most rohanok, vár a házidoki, aztán még egy kör bevásárlás-ügyileg Kép Délután megy mail!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Köszi előre is,bár azt hittem,hogy elvesztetek a rengetek gyerekruha mosásbanKép

Neet!

Esztinek boldog névnapot kívánok!

JucusakinemtudjamegnézniaképeketKép
20170114224602

Jucus, de olyat kérjél, aminek kellemes bariton féfihangja vanKép
Vagy ezt csak női hanggal árulják??? Mert engem idegesít, hogy egy nő beszél apjukhoz a kocsiban és nem én vagyokKép Kép Hozzám meg végképp ne nő beszéljen, vagy csak a férfiakra gondolnak????Kép
zsebi2004

Ancsi!
Szegény! Nekem is volt alacsony vérnyomim, 90/50 volt a legdurvább, szóval megértelek. Jól tetted, h hazamentél. Nem lehet, h vérszegény vagy? Néztek teljes vérképet, nagyrutint, úgy ER módra? Kép De most komolyan, ezzel nem szabad viccelni! A terhességi aneamia nagyon gyakori!

Jucus!
Köszi a jókívánságot! Kép
És Gigi, nektek is, sms megjött. Kép
neet
neet

Sziasztok,

Bogárka: köszi a tegnapi találkozót, nagyon jól éreztem magam.... ja és a fotót is amit küldtél, ment neked mail is...

Lányok Néktek is köszi, hogy befogadtatok...

Bébicskék hihetetlen aranyosak voltak, csak ámultam bámultam, hogy milyen szépek és aranyosak. Fotókat én is készítettem, bár foggalmam sincs, hogyan is kéne feltölteni és hová. Lehet, hogy legközelebb már én is bébivel megyek? Jaj, de jó lenne.... teljesen beleszerettem a babócákba.

Kissün: bocsi, hogy csak úgy kikaptam a kezedből a Dócit, de annyira tündéri volt és nem tudtam ellenállni a mosolyának és úgy mutatta a kezével, hogy jönne át hozzám.

Pocakosok: hát kiváncsi leszek, kinek lesz meg legelöször a bébije, hiszen nagyon egy kupacba vagyunk kiirva. Én már nyitva vagyok 1 ujjnyira, és babóca már startpozicióban csücsül hetek óta.. de még jó lenne ha maradni, bár felőlem tudjátok mit jöhet is......

A délutáni tornára senki sem megy? Nekem az jobb, mert én még dógozom ám... nem ám úgy van az, a lóvé is kell.....

Ancsi: tényleg jobb, hogy hazamentél. Én is tudom, hogy miről beszélsz, én nagyon sokszor vagyok fáradt és bágyadt. Nekem a vérnyomásom eleve az egeket verdesei a maga 80/45 és társaival. Most a végére lett 100/70-es, de ez nálam már nagyon nagyon magas. Tényleg csináltass vizsgálatot.

Neet: hogy Eszti milyen nyugodt baba, én csak csodálkoztam.

Az összes anyukának gratula a szuper édes babákhoz, le voltam nyűgözve a sok édes baba láttán.

Votiv: rájöttem, hogy van olyan Remediás vagy milyen füzetem és golyóm is. De lenne azzal kapcs. kérdésem. Hiszen azok olyan kicsik és nincs hozzájuk adagoló, hogyan oldod meg a beadását. Hiszen állítólag nem jó kézzel megfogni... vagy ez hülyeség? mert több szerem is olyanban van és még nem tudom, hogy kell csinálni. Többek között a "kaulofilumom":-)) és az Árnikám is.

Moosejaw: jobbulást Néktek, remélem legközelebb Titeket is megismerlek. Ápolgasd csak a kis családot, bár remélem hamar rendbe jönnek. Segítesz nekem kép ügyekben, meg jelszó és társai... emilem: johanna1975 kukac vipmail pont hu. Köszi

Ja és relaxra megy holnap valaki?

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Szijjjasztok!

Már meg is néztelek benneteketKép Nagyon csini az egész "banda", komolyan! Én folyamatosan verem ... a fejem a falba amiért rólam egyetlenegy(!!!) fotó sem készült pocakosan. Egy-két Karácsonyi családi kép kivételével, de akkor is ülök és asztal van előttem!? Kép
Hogy ezt hogy csináltuk ,a mai napig nem tudom, pedig elvileg volt fényk.gépünk.. Szóval mindenki nagyon tuti, no és a babák is tündérek!

Én sem voltam azért rossz helyen tegnap, munka után sikerült családot "félretéve" a magam útját járni egy kicsit és a születés hetén voltam , este egy nagyon klassz hangulatú beszélgetésen. Tényleg jó ez a rendezvény! Na befogom mert küldtök...
További szép napot!
zozi

Johanna
bocs, hogy belepofázok, de a remediás homeo-szereket, (meg elvileg mindet) sem szabad kézzel megfogni, de fém sem érhet hozzájuk, ezért m?anyag kanálba a legjobb kigurítani ôket. Persze nme sikerül mindig annyit, amennyi kellene, szelaví, nem dôl össze a világ, ha eggyel többet vagy kevesebbet kapsz be.

Na, én is kérek jelszót a képekhez, valakiiiii! (borilaki@invitel.hu)

Szegény Moose, nehogy elkapjátok ti is, mer' az ritke sz@r tud lenni, ha mindenki beteg. Mi elôadtuk februárban, hát, nem kívánom senkinek!
Amúgy alapítsuk meg a váratlanul otthonmaradtak klubját, szerintem Kép

Neet, Garmastant még nem kentem, de akkor azt is próbálom. Sokat javult amúgy a helyzet már most is. Úgy örülök.

Csókok, megyek zuhanyni, mert nagyobbik dedemen a bezártságból fakadó hisztéria jelei kezdenek mutatkozni, a másik meg üvölt (nmetom, miért ébredt fel, durmolnia kéne)... Szóval megyünk ki.
borri

Neet, Johanna: mi az a aneamia?? a dokim azt mondta legutóbb, hogy abban a vizsgálatban, amit csinált, minden benne van. aztán mondom HOL A VAS? mondta, hogy az egyéb értékekből látható lenne a vashiány, nem kell konkrétan azt nézni. úgyhogy elméletileg van egy nagyrutinom Kép , és az teljesen okker. mondtam még a dokinak, hogy reggelre dagad a lábam, mire mondta, hogy nem igazán érti, hogy mitől, mert a hígvértől lehetne ilyesmi, de nekem a vérösszetevőim jók. a vérnyomim mindig alacsony volt. terhesség kezdetén felment 120-ra, és általában most is ilyesmi, csak néha bazira fulladok, és múltkor élve a gyanúpörrel, megnéztem, és akkor volt ilyen 90-es érték. ami gáz, hogy közben a pulzusom meg 80-90!! régen az is 55-60 volt. most meg megmozdulok, azt már lihegek is, habár éjjel is érzem, hogy gyorsan ver a szívem, pedig nem csinálok semmit, csak próbálok alvadni.
30-án megyek a dokihoz, úgyhogy akkor majd említem a vérnyomás témát. a fáradtságra azt mondta, hogy menjek táppénzre, amiben igaza is van, csak még nem lehet. viszotn júni 20-tól hawaii.

ancsipancsi

sziasztok,

ülök a gép elött és mélységesen csodálkozom azon hogy itt ülök.......és fájlalva olvasom a tegnapi buli részleteit,és és és és......én is jelszót a képekhez,plííííííz gigi83@galamb.net
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?