Téma szerint.
Ego: Nekem is szépen nő a poci, tegnap temetésen voltunk, a végén a sok könnyes szemű ember (az özvegy is!!!) mosolyogva gratulált és kérdezgetett, hogy mikor lesz, mennyi idős stb. Az egó mellett úgy éreztem, egy kicsi örömet is csempésztem a napjukba. Szóval én is jobban lettem tőle: az élet megy tovább már nem volt annyira frázis (egyébként amióta érzem a picit, sokszor elérzékenyülök mindenfélén, biztos a hormonok
). Mesterek: én 2 éve estem át egy házfelujításon, őszinte részvétem és kitartás. Csak akkor működik a dolog, ha valaki naponta 2x ellenőriz, kiabál és vesszekszik, az idegesség pedig áldott állapotban nem ajánlott(!!!).
Mamaruci: Szerintem ne szégyelje magát seniki, aki turi-függő, jómagam is az vagyok, és sok (pénzes és híres) ismerősöm is az. A keletinél a forró-pizzás mellett van egy turcsi, ahol nem nézik madárnak az embert, ha kismama-nacit keres, én jókat vettem 1eFt körül. Tiszta és lehet próbálni. Állítólag az asztóriánál a meki mellett is van ilyen hely, azt csak ezen a héten megyek megnézni. En a vadi új ruhák első mosásakor nagyobb cirkuszt csinálok, mert allergiás vagyok a vegyszerre, amiben a szállítás során tárolják. Ezeket csak normál módon szoktam mosni.
A fóti corában néztem a reklámozott bugyikat, a kismama rucik mellett nejlon tangákat találtam... ha valaki tudja hol kell keresni, szóljon.
Terhes melltartónak ajánlom a Triumph Classic Strech-et, tiszta pamut, nem drága, jól tart.
Számtech: Megann, szívesen segítek, ha tudok.
Pussz mindenkinek.
Dudukly