A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

sziasztok,

BÉNA gigi bejelentkezik,aki azóta sem tudta megnézni a képeket,brühühühühühühühühühühühüKép

juc,
én elolvason őket,mert én baromi kíváncsi vagyok és nem tudom megállni és utána hetekig bánom mert én is irigy vagyok(gigi, a jóindulatú irigy)és minden szép emlékem intenzívvé válik és én is akarok megint!!!!!!!!!ne most addig ez így jó amig nincs meg mind a 3 mert valami tartja bennem a lelket hogy majd megint álélhetem,no de utána?????????????????????????????????
ildi,én is akarok beszélni róla,járhatunk juccal kollektív terápiáraKép?
Vendég

Oxi!

Ne idegelj!Akkor megyek és áttúrom azt a zsákot is,de ha ott lesz a cipő akkor neked annyi!Kép

Bogárka!

Soma is csinált ilyeneket,most meg ott tartunk,hogy tök félénk a gyerekekkel és azt mondta tegnap,hogy ne menjünk a játszóra mert fél a barátaitól!Na erre varrjatok gombot!Petránál is elmúlik ez a korszak(aztán jön egy másikKép)

Jucus
20170114224602

BenaGigi, irjal nekem egy mailt, hogy pontosan mit csinalsz es segitek. Egyebkent meg Ildi nem pszihologus, hanem logopedus, ha jol tudom. Jol tudom, Ildi?

Jucus, hany korszak van? Es olyan van, amelyikben szotfogad a szuleinek? Kép
moosejaw

Ada! Meg is őrölök milyen édi ez a babuska!! Azt hiszem Dóciról vagy Nyúlról volt egyszer hasonló kép. Olyan édesek így felhúzott lábbal.

Ficánka! Nagyon aranyos vagy! Vettem ki 1-2 nap szabit majd az elköv. hetek 1-1 napjára, de munkaidő csökkentés nem lehet, most fogom átadni a munkaköröm, persze jó szokás szerint a legvégén Kép . a doki mondta, hogy B12 hiányom van, így egyek kefírt. Tömök is néha. Kép

Jucus, oké, csak azért kérdeztem, hogy megérte-e, hogy csesztetnek. Amúgy Ildi szerintem logopédus, nem pszichológus Kép

Mivel majdnem mindenki sírt Ada történetén, majd később olvasom el, ha tiszta lesz a levegő Kép

Ma már jobban aludtam, este még levest főzni is volt erőm. Talán a meleg is rosszul hatott rám, pedig terhesség előtt imádtam.

ancsipancsi

Ildi, nézd mennyi embernek van szüksége logopédusra! Ha mindnek adsz időpontot, összejön a bébihordozód ára! Kép

ancsipancsi

Sziasztok lányok!
Én is csatlakozom az érzelgősek táborához, pedig manapság már csak feleannyit bőgök, mint a pocakosságom végén.

Ruz! Én is kérek fénykép elérhetőséget. ildi142@freemail.hu
Vagy bárki más is elküldhetné, mert most van egy kis szabad időm.

KépKép
KépKép
lindicita

Barki elkuldte Kép
moosejaw

Köszi szépen Bárki.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!
Nem írom, hogy jó reggelt, mert már fél 10 óta fenn vagyok ám! Jó, jó, megyek a mókusok elé, még úgysem voltam Kép

Moose,
köszi az elérhetőséget! Bőgés: Korábban, amikor anyukámmal együtt tévéztünk, és ő könnyezett valamin, én mindig csodálkozva néztem, és egyáltalán nem értettem, hogy hogy lehet egy filmen bőgni. A születés sztorik nem nagyon érdekeltek, tökre untam, amikor az aktuálisan lebabázott unokatesómmal nem lehetett másról beszélgetni, csak erről az eseményről részletesen, akinek meg volt babája, csak a babáról ... A pocakosság elején és most a végén érzem, hogy érzékenyebb vagyok, könnyebben el tudom magam bőgni, ez biztosan azért van, mert tele vagyok új érzésekkel, és ha nem adnám ki néha, akkor kipukkadnék. Ezért hát néha sírok, többnyire viszont hatalmasakat röhögök hasfájásig. Szóval a nő változik, meg nem is vagyunk egyformák ... na ezt jól megaszontam. Kép

Zanza,
persze, hogy megkaphatod a receptet, akarod ide, vagy küldjem mail-ben? Hogy van a kismaszat? Megérezte a frontot?
ficánka

Ada! a sztorid klassz és részletes volt, néha nekem is könnybe lábadt a szemem, de jelentem, nem bömböltem! a leírásból hiányoltam egy-két OBI-ba rohanást, meg golyóscsapvételt Kép)), persze így is tökéletes volt.

ancsipancsi

Ruz, szuperek a kepek.

Neet, koszonjukKép

Moose, ugye nem pikkelsz (de hulye szo!) ram??? v tul szemtelen lettem volna!?Kép

Beet: kis segitsegkeppen: a kockas nadragban en rejtozom, a csikos ruci pedig Benkee Kép

szulestortenetek: szamomra nem a tortenesek es azok leirasai a meghatoak (sot!), hanem maga ez az ujra meg ujra megismetlodo csoda: ott van egy pocak, es aztan meg egy szuszogo, odabujo kis csomag. meg mindig nehezen tudom felfogni, h is van ez, pedig mar en is ateltem...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi, milyen jo megfigyelo vagy! A 3/4es csapok tenyleg kimaradtak Kép

Rec, dehogy! Nem is ertem a kerdest. Cdlistan rajta vagy, ha erre gondolsz, csak nem jeleztem esetleg vissza.
moosejaw

Moose!

Fogalmam sincs,hogy hány korszak van mert a szakkönyvek kakát sem érnek!Nálunk váltakoznak a szótfogadó és betyár rossz időszakok,szóval kitartás!

Jucus
20170114224602

Hello Lányok!

Sztorit csak krónikának szántam, igazából saját magunk, meg a Kicsitündérbogyesz részére, de gondoltam, ha már összeszedtük, hát felrakom Nektek....

Ha már pszichomókuskodni kértétek fel a fórumot, hát szerintem azok akik már szültek a sajátjukat élik át, ha olvassák a másét, akik meg még nem szültek, azokat pedig a szimpla kíváncsiság vezérli, nem????

Engem spec. minden szüléssztor érdekel...

Ada( a kis kíváncsi)
ada007

Soma ránézésre egy angyal, ahogy ott állt a gép előtt, a zöld golyóval a kezében! Vagy Panna betyárkodik? Kép Kép Kép Kép

ancsipancsi

Megnéztem ám a talis képeket és irigykedek, nyammm, de fncsiket ettetek...
Én most készítettem petrezselymes krumplit párolt halacskával...

Gyöngybogyó épp durmol, de még mindig van a pocijában a tegnapi sárgadinnyéből Kép
Éjszakánk mesébe illő volt....etetések:21-3-7....nem véletlen Tündérbogyesz a leggyakrabban használt beceneve :o

Mindenki ilyen büszke a saját gyermekére? Ugye?
Ez tök jó móka...jöhet a köv. csemete...csak telne már le a hat hét...vagy legalább még kettő Kép

No, megyek burkelni, aztán jön a köv. szopi...

Ja, mit szólnátok egy talihoz nyáron a Margitszigeten a Nagyréten?

Mondjuk.....öööööö...június vége, július eleje?????? Bogárka mikorra is vagy kiírva????

No, mostmár télleg lépek.
Csóka
Ada
ada007

Ada! mielőtt nem voltam pocakos (kb. óvodás koromban :DDD), engem sem érdekeltek a születéssztorik, de mióta itt van a Kispocó a hasamban, elolvasok mindent, hogy tisztán lássak.

HANEMÁM! Tudjátok, hogy ma nyílt nap van a Kórházban? Mi be is megyünk papinkóval megnézni a szülés részleget, hátha mutatnak valami érdekeset.

ancsipancsi

Lindi!

Köszi.

Neet!

Neked is. És utólagosan Esztinek egy nagy fülhúzás.Kép
Hol tudom megnézni a képeket?
Még a múltkoriakat sem láttam.Kép
franczem@freemail.hu

Bogárka!

Sajna ismét lemaradtam a taliról.
Remélem lesz következő alkalom.Kép

Kép
Kép
pipocska

Moose, akkor jo. ezt akartam hallaniKépKépKép na de koszonom szepen!

Ada, fogyozik az a gyerek!?KépKép vagy csak elfelejtette, h a szulok edzeset nem lehet eleg koran elkezdeni?!KépKép

Coolio
recca

Ancsi!
Az mit jelent,h nyilt nap??? Most bemehetsz a szülőszobára, ahol épp szülnek, és fényképezhetsz, meg videózhatsz??? Meg bemehetsz az újszülött részlegre???? Komolyan érdekel!!!!

És, aki már szült ott, az is mehet??? Kép

Sziasztok többi anyukák!!
Én sem sirtam az Ada-sztorin, de ez nem jelent semmit. Néha nem sirok. Egyébként én tudok örömömben is sirni, bár ált. a boldog pillanatokat is boldogtalanná tudom konvertálni azzal, h arra gondolok, h hamarosan elmúlik! Kép És akkor már könnyű sirni!!!
Recca!
Akár hiszed, akár nem, nálam meg Benke lopta be magát a szivembe, azzal a cuki hajával!!! Imádnivaló!
De nem illik egy babót kiemelni, amikor mindenki olyan ki' stünci!!!!!!!

Bogárka!
Igen, az a sütirecept kell nekem!! Meg is nézem!!! Köszi!

Jucus!
Mikor visszamész dolgozni (mert ugye visszamész???) akkor kiscsoportod lesz??? Mert akkor oda iratom be az Igit, hogy legalább neki jó óvónénije legyen!!! Úgy féltem a Boriszt!!! Kép
Somának jó óvónénije lesz????

na, léptem, szasztok. zs.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Plíz küldjön valaki "szopi alatt szabad/nem szabad enni" listát,hadd érezzem magam rossz anyának, hogy mi minden tiltottat pakolok gyermekem bendőjébe. Plíííííz!!!!!!

Recca: remélem eszébe sem jut...mármint edzeni minket...majd mi őt :o

Manó, BKriszta???? Hol vagytok????
ada007

Zsanci! van a www.szuleteshete.hu és ott vettem észre, hogy "nyílt nap a kórházakban", és ott kiválasztottam a Szt. Imrét, és leírták, hogy az érdeklődőket ma 15-18-ig várják. (meg de. is)
Du. Kecskemétiné lesz a háziasszony, gondolom ő mutogat majd meg mindent.

Csajszik! Azt vettem észre, hogy a Babanet átvariálása után egyre nehezebben jutok el ide, vagy frissítés után mindig kidob a topicok közé, úgyhogy lementettem ezt a linket, amivel mindig pont ide jutok. Szülés előtt állók inkább ezt adják meg a kispapának, és akkor biztos ide találnak.

https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39890/983.html?1117019950

ancsipancsi

Zsanci, Kép
amugy meg tok igazad van: mind aranybogarkicsicsillag!

Jucus, ez nekem is eszembe jutott, amit Zs kerdez. te biztos jo ovoneni vagy!

Coolio
recca

Ancsi!

Alapjáraton nem rossz kölök SOma csak ki-kibújik belőle a kisördögKép

Jucusmamus
20170114224602

Lyányok!
Senki sem tud segíteni Pocakpacni barátnéjának, hogy milyen homeós bogyeszt lehet szedni a terhesség elején, émelygés ellen? Mert senki nem írt semmit, pedig én kérdeztem! Kép

fic. (a talin új pocakos, aki nyakba kötős fehér alapon piros mintás felsőben és fehér gatyóban volt Kép
ficánka

Fic! néztem is, hogy milyen klasszul áll az a felső!!!

Votiv, a homeos dokinéni kellene ide, de ő most Istiszupermennel van biztos.

ancsipancsi

Reggeli hányinger:SEPIA 9CH napi 2x5golyó

Hányinger,szédülés,sápadtság,gyengeség:COCCULINE napi3x1 golyó

Ha az evés javítja a panaszokat és szapora szívdobogás,gyengeség kíséri:IGNATIA 9CH napi 2x5 golyó

Juc
20170114224602

Zanzának és akinek ízlett, íme a TÚRÓTORTA recept:

A piskótához: 6 tojás/6 kanál cukor/6 kanál liszt, 1 sütőpor, 1 vanília szükséges, persze lehet máshogy is, ki hogy szokta. Külön felverem a fehérjét, és azt csak a végén adom hozzá a sárgájá+cukor+liszt (előtte hozzá sütőpor) keverékbe, és kb. 20 percig sütöm 200 fokon a villanysütőben.
Ha kijött a csatos tortaformából (én rá szoktam tenni egy nedves konyharuhát, ahogy kivettem és fejjel lefelé deszkára tettem, így hamar kijön) kettévágom és jöhet bele, meg a tetejére is a krém.

Túrókrémhez: 50 dkg túró, 15-20 dkg porcukor, 2 van.cukor, 1 citrom héja (ezt jól le kell súrolni!), és kb. 1,5 dl tejszín szükséges. Kell még egy zselatin és 20-30 dkg gyümi.
Túrót villával összetörni, tejszínt fölverni, túróhoz citromhéj, porcukor, vanília - lehet nyugodtan géppel, alacsony fokozaton, magas tálban - végül tejszínt is hozzá.
Gyümölcsöt lehet tenni a túrókrémbe is, én most oda nem tettem csak a tetejére, ez már ízlés és kedv kérdése. Díszítés közben elkészül a zselatin, amit aztán rácsorgatok. Én azért szoktam visszatenni a csatos formába a tortát, mert avval be lehet tenni a hűtőbe, és szépen összeáll az egész.

Még apróság: én a fémpapíros túrót (nem a zacsisat) és a zacskós 3 decis habtejszínt (nem a dobozosat) szoktam venni, persze ez is ízlés dolga, de nekem ez vált be. És utána marad tejszín pl. kávéba vagy más nyalánksághoz. Kép

Egyáltalán nem nehéz és nagyon élvezetes ezt elkészíteni, és eddig mindenkinek nagyon ízlett. Ezért is szoktam ezzel előrukkolni. Hajrá lányok a tuti kézcsókokért! Ha kérdés van, mondjátok!
ficánka

Pipocs informalva lett.

Ada, ha a te csajod Bogyo, akkor ne ijedd majd meg, ha egyik nap egy Pom-Pom nevu voros szorpamaccsal a fejen allit haza Kép

Bajdovej, most jottem ra, hogy az en csajom haja mar hullamos! Par tincs vege kitartoan csavarodik mar napok ota. Orulet! Lehet, hogy egy kek szemu, szoszi, hullamos haju lanykam lesz? Tokjo Kép Sehova nem fogom elengedni, az fix.
moosejaw

Köszi Jucus, már fel is hívtam Pocakpacnit, és löktem neki az infót! Kép

Ancsi,
köszi Kép, tul.képpen ez egy ruha, és én arra gondoltam, amikor megvettem, hogy milyen jó lesz itthonra nyáron, mert nagyon meleg a lakás (tetőtér), és szopizáskor csak kibújok nyaknál és kész. Nem is volt drága, volt még más színben is, úgyhogy gondoltam is, hogy visszamegyek és veszek még. A Blahánál a Jeans Clubban (asszem így hívják) tettem rá szert.
fic.
ficánka

Fic,
Pocak barátnôjének még tipp: Nux Vomica, adagolást nem nagyon tudom, de az bizti, hogy D vagy C 30-as kell.

B.
borri

Köszi Neked is Bori!
ficánka

Jucus!
szted az öreg ortopéd doki nem fog kivágni, h csak 3 hónaposan megyünk szűrésre? Azaz ma délután. Ugye nem kell előre bejelentkezni? már biztos kérdeztem, de bocs, elfelejtettem.
Annyira aranyosan játszik másodszülöttem az új játszószőnyegén, amit az apja nagybátyjáéktól kaptunk!!! Édibébi!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Moose, Bogyó? nem Picur volt aki egy szörsapkához hasonlító vörösesbarna szörcsomóval ment iskolába? Csak kérdezem, innen a sarokbólKép

Ficánka köszi. Örök hála érte, föleg az apró tippért.Kép
Kismaszat a buli utáni este feladta minden addigi elvét és hason aludt. Az elején az orrán és a cumin (mire nem jó ez a tárgy) támaszkodott, aztán sikerült elfordítania a fejét és onnantól úgy aludt. Annyira fáradt volt, hogy semmi nem viselte meg.Kép

Neet, gratula a felvételidhez a tesztcsoportba.
Valld be sokat kellett enned, hogy megfelelj a feltételeknek.Kép

Lányok, aki már elintézte a gyed-ét. Milyen fizetésnélküli szabadság kérelmet kell még beküldeni az OEP-nek? Egyáltalán ezt kinek kell írnia? Nekem, vagy a munkáltatónak? És mi kell benne legyen?
Köszi elöre is
zanza

Jucus!
Köszi a bíztatást Petra ügyben, igazából én már azt hittem elmúlt ez a korszak (olyan 12-15 hó körül volt rá nagyon jellemző ez az arcmarkolászás), de úgy látszik még nincs vége ...Kép
Mindenesetre tök frusztrált lehetett, mert huszadszor szedtem le a bordásfalról, és vsz. így vezette le a feszültségét. Úgyhogy asszem Maszatnak fel kell kötnie a gatyáját! Vagy nekem? Kép

Bogárka (36)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zanza!
Könyvben Bogyó, filmen Picur... de hogy vajon miért, azt ne kérdezd. Engem nagyon zavar, mikor Petrával lapozgatjuk a Pom-pom-os könyveket...

Zsanci!
Sikerült megtalálni a receptet?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Úgy élvezem, hogy megint jó a netünk, csak szórom itt a hozzászólásokat Kép

Ada!
Én még nem is írtam, hogy köszi a sztorit, nagyon tetszett (bár én se sírtam - nem szoktam). Kérdezted, hogy mikorra vagyok kiírva: júni 24.
Szóval itt-tali legkorábban augusztusra garantált, de persze máshol addig lehet (nélkülem, brühühü)
Én meg azt akartam kérdezni tőled, hogy hogyhogy végül Liza lett a Tündérbogyesz. Vagy ez mindig is így volt, csak Te Hannáztad? Vagy utsó pillanatban megcseréltétek a nevek sorrendjét? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jaj, nem kezdem újból, elszállt, amit írtam! Meg visszaolvasni sem tudtalak Titeket, megint annyit írtatok!Kép

Jucus, Gigi!

Tényleg logopédus vagyok + pszichopedagógus, de azt nem művelem, úgyhogy, ha gondoljátok jelentkezzetek be Bogárkánál, mert én úgy tudom Õ a lélekgyógyász!Kép

Ada!

Kerülendő szoptatás alatt: diófélék, mogyoró, túlzott mértékben a csokoládé és tejtermékek, paradicsom héja, mert puffaszt, és a puffasztó ételek! Ez a lényeg!

Megint van babakocsink, mostmár a szellőztethető pincerészben fogom tartani, csak az a baj, hogy 2 vasajtón kell rajta átverekednem magam gyerekestül és még mindig mindenféle dzsuva csöpög ránk közben, na de nem panaszkodom, viszont egyre gyakrabban töröm a fejem a költözésen!Kép

Ildi
ildi76

Zanza!
Hát, ettem, mint a fene, de még volna javítanivalóm. Kép Mikor? Hol? Kinél? Kép

Ancsi!
Linket kösz, nekem sajnos csak úgy megy, ha a gyökerekig leások... Kép de sebaj, addig töltöm befelé a freemailt, szóval hamar elmegy az idö...

Ma bent voltunk a városban, intézkedni gyed-ügyben, hát az EMBEREK elött le a kalappal, NAGYON RENDESEK és SEGÍTÖKÉSZEK voltak, csupa jó tapasztalat ismét, de a rendszar továbbra is kaki: babakocsi pár centi miatt bizonyos jármüvekre egyáltalán nem fér fel, egyik ajtónál sem, mert ott a középsö kapaszkodó Kép és amikor a soför vagy egyéb nénik / bácsik segítenek átlendíteni a kocsit gyerekestül a kapaszkodó felett, csak a régi Neoton Védöháló nélkül c. száma jut eszembe... még jó, h nem vagyok szívbajos. Azért még dobog egy picit a szívem....
Avégén meg jól beszorultunk 2 üléssor közé (volánbusz rulez), szóval izgalmakban gazdag napunk volt. Az már csak hab a tortán, hogy a békávéjegyes bácsi átbaszott egy ezressel, dehát kellett nekem a gyerekre, napra, stb-re figyelni.

neet, aki lehetne szomorúbb meg idegesebb is, de a superbaby mindent feledtet Kép
neet

És bokadagadásra nincs senkinek tippje?? Kép Kép
mkatus

Mkatus!
Hidegvizes tusi, vagy lábáztatás pár percig, majd magasabbra felrakni, mint a fejed. Pl hanyattdölsz úriasan és lábad párnákra. Nekem ez segített visszérre is nagyon jó!
neet
neet

Szívesen Zanzi,
majd számolj be, ha kipróbáltad! Tök jó, hogy a babóca ilyen ügyesen aludt, de amúgy is nagyon szuper kismanó, tök jól viselkedett a talin is, le a kalappal! Kép

Mkatus,
én is azt tudom tanácsolni, hogy hanyattfekvés, lábak párnára v. a kanapé karfájára, és + integess a lábfejeddel egy keveset!

Ada,
tök furi, nekem is az jutott ma eszembe, hogy milyen lenne egy tali a Margitszigeten, és én is a Nagyrétre gondoltam. Már azon gondolkodtam, hogy rendelni kéne egy mozgó WC-t (TOI TOI), és akkor semmi sem hiányzik. Persze lehet, hogy ez sem olyan fontos, mert van a romoknál nyilvános wc, mondjuk én még sosem merészkedtem be. De vicces, hogy mindkettőnknek ugyanaz jutott az eszébe, nem? Kép

fic.
ficánka

Sziasztok!

Moose: Nemis megyek a mókusok elé, mert megint nagyon korán fent voltam, de mostam-pakoltam-takarítottam,. hogy mehessek szülni bármikor Kép Szegény apa tiszta ideg, minden szisszenésemre naaaagy kerek szemekkel néz, holnaptól szerintem 5 percenként hívni fog, nem szülök-e még itthon Kép

Jucus: menjek a mókusok elé???

MKatus: Csalántea, doki, ha csak az egyik dagad. Vérnyomásod nézd. Lábad az égbe, bokakörzés, sok pihenés. No lépcső.

Margitsziget: Onnan azért erőst hiányolnék tiszta WC-t, kézmosási lehetőséget, stb, főleg a kicsi babásoknak (mint pl mi is leszünk). Vagy csak nekem vannak ilyen fenntartásaim?

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!
Én bátran elguggolok bárhol, de kézmosás ... ??? Kép
neet
neet

Köszi Bogárka, látom Pom-pom könyveket potólnom kell. Ez kimaradt eddigi életemböl.

Neet, Teve u.-ban voltatok? Mikor? 9.20-tól 9.50-ig voltam bent (ilyen hamar még sohasem végeztem) és csak fél logó orral jöttem el.Kép
zanza

Kézmosás helyett mondjuk lehet használni higi-kendőt v. pl. popsitörlőt, vagy lehet ásv.vízzel is öblíteni. De lehet, hogy mégsem olyan hülyeség a mobil WC? Én építőiparban dolgoztam az elmúlt 3,5 évben, ezért tudom, hogy az amikor leteszik tök tiszta, és a használókon múlik az állapota. És abban lehet kezet is mosni.
ficánka

Bogárka!

Soma Pannához egy ujjal sem nyúl,óvja védi mindenkitől!Szerintem nálatok sem lesz gond!

Oxi!

Sajnos nem kell menned a mókusok elé mert nem volt a zacsiban sem a cipő.UFOk járhattak nálunk már megint és csak is ők vihették el a piros kockával együttKép

Neet!

Kézmosásra nekem van egy fertőtlenítőm amit csak a kezedre kell nyomni és mintha kezetmosnál vele és eltünik a kezedről.JA és a DM-ben kapható.SZóval kézmosás is megoldva,de inkább valami közelebbi helyet válasszunk már pl.:Feneketlen -tó vagy Bikás -domb...mert még nincs autóm .Ja és a Szigeten a parkolás is cicós.

És szólok,hogy most pénteken a Photohall-nál ingyenesen lehet 30db digitális képet csináltatni.Csak fel kell tölteni a képet az oldalukra és pár nap múlva lehet menni érte.Egyébként a DM-nél 10db képet csinálnak így és müködik mert én már teszteltem!

Jucus
20170114224602

Vagy: vannak a szigeten folyamatosan folydogáló "kutak" is, előtte fel kell deríteni a terepet, hogy pontosan hol is van ilyen, és a közelébe orientálódni.

fic. (5letparádé)
ficánka

Zsanci!

Már késő az orthopédia,nem is válaszolok.De ki az a Boss a WIW-en aki ismer engem és egy másik barátnőmet is?Kérdeztem tőle de nem válaszol.

Jucus
20170114224602

Jucus,
nekem tök jó a Feneketlen-tó is, imádok ott sétálgatni. A szüleim is ott andalogtak szerelmük hajnalán, hamarosan meg is lett az 1. gyümölcs (én Kép ). A Bikás-dombról nem tudom, hogy hol is van az?
Tök jó, hogy tegnapelőtt volt a tali, és máris a következőt tervezgetjük! Kép
fic.
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?