2005.05.13 14:16
2005.05.13 16:25
Bocs, a szokásos kérdéseket fel kell tennem? Fiú lesz? Lány lesz? Hánytál az elején? Hogy fogják hívni?
Megkérdeztem, hogy meg szabad-e nézni a babát. Erre a válasz: Meg. Aztán azzal a lendülettel mentek is tovább. Én meg ott álltam hülyén. Azóta max. csak reménykedek, meg ha hozzámszólnak, akkor szívesen beszélgetek, de elegem volt a próbálkozásokból. Másokat nem érdekel, hogy mondjuk megbeszélhetnénk a kb. egykorú gyerekek etetését vagy nem depisen rónánk a köröket a lakótelepen, hanem mondjuk beszélgetnénk? Na, most jól kipanaszkodtam magam.
Bár elég nagy meló ez a szülés, de megéri. Első babád lesz? 2005.05.13 20:24
2005.05.16 20:34

A Tinodi jatszoter kozelebe(gondolom Dori neked ez mond valamit: )Ugyhogy kozel lakunk nagyon.Es kepzeld mi is a Bokretaban neztunk lakast amikor kerestunk,aztan megsem ott lett.
En nagyon szeretek itt lakni,persze el kell emg telni idonek, hogy minden haz uj vagy felujotott legyen,de szepen fejlodik ez a resz
2005.05.17 11:33
Én azt vettem észre amúgy,hogy hiába mondtak nekem mindenféléket, hogy így csináljam, meg úgy csináljam, valahogy mégis inkább a saját elképzeléseimet próbáltam megvalósítani a szoptatásban, altatásnál meg úgy egyáltalán. Szerintem az első gyereknél úgyis megy mindenki a feje után - persze mindent összeolvasva és mindenki tanácsát meghallgatva - aztán a második gyereknél már biztos egyszerűbb minden. Balu még alig múlt fél éves, de ha kezdhetném elölről, akkor hát nem azt mondom, hogy mindent máshogy csinálnék, de egyes helyzetekben nem aggódnék annyira. Pl. még amikor hazajöttünk a kórházból, akkor iszonyatos nagy hisztiket vágott le este. Azt sem tudtuk mi baja van, üvöltött, de nem tudtam mi baja van, éhes, álmos, fáj valamije? Nagyon kivoltam. Ez úgy egy hétig ment, esténként 1 órás műsor volt. Persze próbáltam nyugtatgatni, de kb 2 percre elhallgatott, aztán kész, semmi nem segített, csak valahogy egyszer abbahagyta, nem is tudom mitől. Ha ezt akkor tudom, hogy csak eddig tart és nem volt semmi baj, hanem csak még szokatlan környezet, minden más és ezzel vezeti le a feszültségeit - akkor nem stresszelek annyira. 
2005.05.17 17:29
2005.05.17 21:25
Az utcat itt nem szivesen irom meg,de priviben barmikor

Jo is lesz majd most nyilik meg szamukra a vilag
es minden ilyen kirandulastol kifardnak es jot alszanak
Marcius ota part time vagyok es juniustol teljes idoben.
Megprobaltuk a bolcsit ajanlasra,de nagyon nem akartam.Gondoltam ha sir,kiveszem.Hat az elso 2 hetben nem sirt sosem
Utana 3 reggel 5 percet es kesz, ennyi volt.Sot azota ha haza kell jonni azert van az elegedetlenseg
Ha nem erzne jol magat nem mennek vissza dolgozni de igy mar untam itthon a hazimunkat.
Most pont azert megyek vissza hogy dolgozzak egy kicsit aztan megint jo juttatassal maradjak itthon.
2005.05.18 15:57
Csak ha visszamegyek, akkor kirúgnak, mert 4 hónapja dolgoztam ott, amikor megtudtam, hogy ketten vagyok. Úgyhogy eleinte nagyon örültek, de aztán meggondolták magukat. Szóval azt meg nem akarom, hogy visszamegyek, kirúgnak, kisgyerekkel nem találok munkát, aztán ha mégis, akkor meg onnan is pár hónap múlva elmenni szülni az elég gáz. Úgyhogy ezt a szempontot is figyelembe véve, meg hogy amúgy is "sorozatgyártást" tervezünk, nem megyek vissza dolgozni, hanem jön majd a tesó.
- egy 3000g-os gyerkőcöm lett, szóval nem egy óriásbébi, pont jó.
Én azt hittem, hogy majd fura lesz, de nem volt az végül. 2005.05.18 21:06
Szerettem volnam ar menni hamarabb mivel Alex bolcsis lett,de csak most volt helym,sot a regit kaptam vissza,aminek nagyon orulok
Te mit dolgoztal?En kulkeres vagyok.
En fair voltam,es ezert is meg mert remelem megbecsulnek,visszavettek addig amig jonak latom.Ritka mint a feher hollo az ilyen munkahley ezert szeretem
Ha Alex nem birna bolcsit es itthon lennenk mi is sorozta gyartasba mentunk volna at
csak mi pici babakent megelozve ezt korulmeteltettuk.A doki szerint fel kellett volna kesobb metszeni.
Nem bantam meg,mert megoszlanak a velemenyek hogy huzogassuk vagy ne.Van aki hiaba huzogatja akkoris fel kell neki rantani kesobb,es van aki nem megsem lesz semmi kovetkzemenye,ez is adottsaga pasiknal
Na en enneka traumanak nem tennem ki a gyerekt igy egy ambulans dologgal megoldottuk meg akkor amikor ez nem hagy nyomot benne.
Irigyellek en imadtam babas lenni,remelem a kovi varandossagom is olyan jo lesz mint az elso
2005.05.19 08:50
Egyelőre nem leselkedik rá háziorvosi veszély.
Bár mostanában megint felkel kétszer is, úgyhogy mégiscsak képes vagyok rá.
2005.05.19 14:26
2005.05.19 18:18

De aztan par ora utan mar orult,csak nehezen talaltuk meg az utodot.Bar ugy kivalasztotta hogy aztan nem jott ki vele,igy jovok most ujra en a kepbe

Ahogylatom te is vekony vagy,ugyohgyjo lesz mert ram is jo volt,sot a ferjemre is.Bar nem hasznaltuk csak otthon felprobaltuk.
mert bar nagyon szepek de tudom hogy nem hasznalnank oket/Van aki nagyon szereti a kenguruzast,annak szerintem bevalik.Plane hosszu setakon
Ha komlyoan erdekel barmelyik akkor neked extra kedvezmeny jar

2005.05.20 14:38
2005.05.20 20:17
Biztosan élveztétek, én is a napon csacsogtam az egyik barátnőmmel. Nekem-apa csak most jött haza, úgyhogy megyek is szeretgetni!
2005.05.20 21:29
Csomo anyukat latok hordozokendovel,biztos az is jo
A bolcsiben meg csak 1* hinyzott egesz telen betegseg miatt
Igy ritakn jarunk a gyerekorvoshoz. 

Csattal lehet allitani hogy ki mennyire karcsu
Tok ciki de miota itthon papucsban voltam sokat(pedig Scholl)benott a kormom sok helyen es csak akkor szep ha o csinalja meg ,meg persze szepen ki is lakkozza.
Tavaly meg Alex is kisebb volt meg az ikrek is,de iden mar jol egyutt tudnak jatszani
Anyunak 5 fiu unokaja van

Hat ennyit roviden a tagabb csaladomrol
2005.05.21 15:44
Júniusban műtik majd, nagyon izgulok. Sajna már volt egy műtét emiatt, végülis szépen összeszedte magát, ahogy képen is látszik, kutya baja. 2005.05.23 21:21
2005.05.24 15:22
Nem ám csak úgy elmenni.
) 2005.05.25 18:02
2005.05.26 21:34
Ez a vilagos betesz nekunk mert a mi bubaj 8-kor alvo gyerekunk,kijelenti hogy nincs este mert nincs meg sotet
Hat igaza van sajnos
Igy mindig fel 10-kor esik agyba.
tobbet probaltam de o jott be
Rozika a neve es Tompa u 13-ban van egy fodraszat-kozmetika,ott dolgzoik.Telcsi szama:218-9021.
Bar nekem semmi lyen nem volt.A szules elott 1 nappal vasaltam ki mindent ,es estere fajt a derekem nagyon,gondoltam ez mar igy lesz az elkovetkezo 1 hetben.De nem azok mar a fajasok volt kes masnap mar babaztuk
Remelem azert neked meg kihuzza egy kicsit,hogy anyukaja kiszorakozza magat ,mert utana jon a jo vilag
A ket furdoszobat utalom a legjobban...Amugy rendmanias vagyok,tehat hamar fog vegezni a csaj,csak inakbb Alexxal jatszok delutanonkent,es az egeszben az a jo hgy apa otlete volt hogy kimeljen engem.
2005.05.27 11:50
Meg takinéni? Akkor még annálissokkalgazdagabbakvagytok!
Különben én is biztos vagyok benne, hogy ha nem fogom bírni, akkor segítséget kérek, és tök igazad van, hogy inkább Alexszal játszol taki helyett!!!!! Majd számolj be, h milyen a csaj, hátha én is megbízom! 2005.05.27 13:19

Inkabb csak hitelesek
Es mivel ez egy nagyobb lakas,mert mi mar nme akarunk innen kolotozni
Azert van hozza ket furdo,amolyan ketgeneracios megoldas,de azert nem laknek meg akkoraban sem masokkal
.Ha nem mennek ennyit dolgozni akkor most is megoldanam.Szerintem egy gyerekkel ez nem megerolteto
Szervezes kerdese

Hurra
2005.05.31 18:37
Úgy látszik, akkor velem van a baj, lehet, hogy lustadisznó vagyok?
Meg én nagyon imádom a kedvesemet, de ő nagyon tud koszolni. Lehet, h a Tiéd nagyon rendes?
Vaaaaagy nem jól szervezek ... az igazat megvallva nem is nagyon szervezek. Kben nálunk is tixtaság van, tök ügyin megoldottam ezt mindig, csak mióta nagyon nagy a pocim, azóta nehézkesebb kicsit, de most meg sok-sok időm van rá. Épp ma csináltam, gyönyi lett! Már csak a vasalás várat magára, megyek is!
2005.06.01 17:57
De en is csak hallomasbol tudom ,mert jart mar szomszedoknal.A Vorosmartz u 5-10 pec kocsival,es ha nagyon beteg lenne ugyis kihivnam inakbb hozza.
2005.06.03 10:29
Szerdán NST rendben volt, dokibá megvizsgált (nem volt most valami fini), zárt vagyok, fej teljesen a helyén. Azt mondta, hogy reális a jún.10., amit az elején kiszámoltunk, persze lehet előbb és utóbb is néhány nappal ... tehát mostmár tényleg várjuk a NAGY NAPOT 

, de azért nagyon imádom őt! A mostani Nők Lapjában olvastam az ikrek jegyű gyermekről, ők sem kifejezetten rendszeretőek eredendően, meg hímnemű is lesz az én kisVincém, de azt gondolom, hogy ez is nevelés kérdése, és én igyekezni fogok rendes férfiembert faragni belőle!
2005.06.04 08:32
Ez mar ilyen esemyn elotti izgalom latom
)en addig nem is valtottam amig ezt nem tisztaztuk.Van kocsija igy megoldhato neki.
2005.06.05 18:41
OKÉ, rá fogok kérdezni a védőnéninél, mert én is szeretném, ha kijönnének, és nem kéne odavinni a bacihegyek közé az apróságot! És a Vörösmarti utcai szerinted oltani is kijön? És simán elvállalna szted minket? 2005.06.06 08:11
Nagyon kedves 60-as drno,tehat tapasztalt is elegge,de megis nyitott arra hogy ne ab-vel tomjuk a gyereket rogton.
2005.06.06 11:54
2005.06.07 09:14
Mindenesetre, most elmegyek tornázni, úgyhogy csak röviden bekuksiztam, aztán majd délután bővebben!
2005.06.07 11:31
Talan a neten talalsz a homeopatia.lap.hu-n 
2005.06.07 17:48
Úgyhogy úgy tűnik, nem jön össze ez az 5/6/7 szülés, de nem gond, csak jöjjön a maga idejében ... mondjuk akkor holnap!
Na jó, Csajok, nem akarom én sürgetni a dolgot, de azért már nagyon várom, hogy beinduljon!
, aminek én nagyon örülök. Volt, amikor ritkább volt, mint ahogy én óhajtottam volna, mert voltak kböző gátlások, de úgy néz ki, sikerült szétrobbantani őket teljesen. Nem velem volt gondja, hanem hogy a babának nehogy ő ártson, meg hogy engem nem akar "terhelni". De sikerült mindent megbeszélni, hurrrrrráááá! Mostanában aztán tényleg nem panaszkodhatok! De ugye nincs semmiféle különleges "fogás" v. pozíció, csak a lényeg, hogy csináljuk?
2005.06.08 09:22
2005.06.08 15:33
Gratulálok Bogihoz, már tök nagy csajszi lehet! Kérek szépen képet!!!!!!
2005.06.08 16:11
2005.06.08 20:24
Olyan kedves volt, ilyet még sosem mondott! Igazából nem nagyon beszélt még hozzá, csak simizte meg tapogatta meg hallgatózott. Imádom ezt a pasit, megyek is szeretgetni! 
2005.06.09 09:48
Andi udv itt,es vegre egy kislanyos anyuka
Most mar feles az aray a Jozsef Attila es a belvaros kozott

Amugy meg lehet hogy ez a hideg front fog bejonni neked,nekem is arra indult be Alex
...Erdekes nalunk nem voltak ilyen visszaesesek hazastarsi koteleseeg teren
,sot apa orult hogy extra etvagyam van ra
Inkabb utana jottem bele nehezebben,pedig nem is normal utan szultem.
Indulnak ilyenek a rakpartrol surun.

es O vitte bolcsibe Alexet helyettem,ebben az idoben jol is jott hogy melygarazsbol melygarazsig jottem
2005.06.09 11:52

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|