A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Votiv!
Rubinban szoktak tartani bizonyos időközönként (mikor új csoportok indulnak) tájékoztató előadást. Egy ilyenre kell elmenni, meghallgatni a sok fontos infót, aztán felíratkozni a Nektek időpontban legmegfelelőbb csoportba. Biztos megtalálod őket a neten valahol, ahol van telszám is, szerintem hívd fel őket! Aztán hajrá! Kép Mi nagyon imádtuk Kép

Kókusz!
Oké, kocka, vonat elrakva itt vár Titeket Kép

Orsolka!
Kár, hogy nem egy héttel korábban jelentkeztél be, mert épp itt a világvégén volt a tali (XXII. ker), és még lesz is természetesen - csak most kicsit nagyobb szünettel... Kép

Na megyek lassan készülődök, megyek megkuksizzuk a babócát Baloghdokinál Kép

Bogárka (36)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
majd mesélj, mi volt a kuksi eredménye! Tök jó Neked, én mindig imádtam, amikor újra láthattam.
fic.
ficánka

Moose, fő a változatos CUKORMENTESKép Kép Kép étkezés, Bruni jelenleg a kavicsokat és a homokot részesíti előnyben.
A haptapit akkor raktam el amikor lerágta az összekapcsoló fülek egyikét, kicsit nagy darab desszertnek tartottamKép
zsebi2004

Manóka,

lehet kapni Avent mikróba tehetô sterilizálóedényt is, 6 perc. Én azt használom, eléggé megkönnyíti z életemet. Mindjuk nem olcsó, 8000 körül van, de szerintem érdemes.
Szép szülésed volt, gratulálok. A gátmetszés hiánya miatt duplán!

Votiv,
köszi az infókat, sajna úgy t?nik, még hasznukat fogom venni, idônként itt-ott csomósodik a balabbik cicim. De jobban izgat, hogy egyelôre nme akar múlni róla a repedezés sem. Kép Most a technika: nappal Garmastan, éjszaka Neogranormon. Szórakoztató. Grrr.

Ruz,
küldd már át nekem is légyszi a szopis tiltólistát! Köszi

Moose, Neet,
köszi a jelszót, stb. Nincsenek feliratozva a szereplôk Kép Nemtom, ki kicsoda. pedig jó lenne valamennyire készülni a következô talira! Nekem mindegy, hol van, megadóan elmegyek bárhova (már ha kapok kölcsön autót), bár a Feneketlen-tó szimpatikus!

Pusszantás
Bori
borri

Votiv!
www.babauszas.hu
Mi is jártunk másfél évig, de sajnos abbamaradt. Most megint el kéne kezdeni, sőt jövő hónaptól Igi is elkezdheti...Kép
már alig várom...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsebi!

Köszönöm ha küldesz képet, cím: vrijdag@freemail.hu
(ha visszaüzit kapsz hogy a "postafiók megszűnt", ne törődj vele, műxik csak hülye...)
Bár én zöld csíkra nem emlékszem, de a magasság stimmelhetKép
köszi
zozi

MÁK elintézve! Mákom volt. Kép GYED iz in di er. Kép

Pipocs!
Kép Passz. Doki?

Többiek!
Ha anyáink (pláne anyósaink) olvasnák ezt a topic-ot, hogy mit össze tudunk variálni kaján, bútoron, ruhán, stb, csak ingatnák a fejüket, hogy kislányom, de ráértek, bezzeg az én idömben... Kép

Zozi és Kisün kitörései teccenek, meg persze Moose-é és a többieké is, már aki kitört. (Qrvulás, müxik csak hülye és társai. Kép)
neet
neet

Zsanci,
az édesköménytea meg a homeobogyó NEM SEMMI, szóval irány a mókusok KépKépKép

Ficánka,
igen, nekünk is AngelCare-ünk van, de csak a légzésfigyelő. Kép

Borri,
javulástKép

vera

Zsebi,
aztat meg honnan tudod, hogy a homok-kavics NEM tartalmaz cukrot??? KépKép
kisün

Sziasztok lányok!
Tegnap voltunk súlykontrollon. Valami csoda történhetett, mert Gréti a szokásos heti 100 grammos hízást most megduplázta, és 2 hét alatt 410 grammot hízott, így most 3,5 hónaposan 5360 gramm. Meg se vártam, hogy sorra kerüljünk a dokinál, mert hallgathattam volna, hogy "Na ugye, hogy bevált az etetések utáni plusz mirelit tejci!" Pedig csak egy napig kísérleteztem vele, és lám, Gréti magától is tudja, mikor mennyit kell enni.

Zsanci! Hogyne emlékeznék az orbáncfűolajamra. Régi szép idők! Egyébként én sem akarok Grétinek semmi mást adni az anyatejen kívül. Õ még teát sem ivott sosem. Bár most ebben a melegben lehet, hogy kéne neki adni egy kis vizet.

Ficánka! Nekünk is kókuszmatracunk van, és tökéletesen működik alatta a légzésfigyelő. (Angelcare)

Pipocska! Szerintem is szerezzetek be egy légzésfigyelőt, sokkal nyugodtabban fogsz aludni. Mellesleg nekünk Gréti csak hason szeret aludni.

Manóka! Én minden nap fejek tejet, de soha nem sterilizáltam, csak forró mosószeres vízzel mosogatom el a tartozékokat. Pedig vettem sterilizáló folyadékot, de olyan büdős, mint az állat, és ráadásul nem is kell lemosni. Brrr!

Borri! Nekem is sebes volt 2-3 hétig a cicim. Az eslő héten még szoptattam vele a babát, mert azt mondták, majd az ő nyála helyreteszi. De már csillagokat láttam, úgyhogy 4-5 napig azt a cicimet mindig lefejtem, és olyankor cumisüvegből etettem. Ezt apjuk is nagyon élvezte, ráadásul Gréti tök jól megszokta a cumisüveget, és most is bármikor bárki megetetheti, ha én nem érek rá. És egyáltalán nem okozott nála semmilyen cumizavart. A sebet pedig Garmastan krémmel kentem, de mindig lemostam szopi előtt.

Ada! Nekünk Gréti egyáltalán nem hasfájós, viszont a műzlit nagyon nem szerette. Meg gyanús nekem a kígyóuborka is, bár ebben nem vagyok 100% biztos, mindenesetre én azt sem eszem.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok kedves Anyukák és Kismamák!
10 hetes kismama vagyok, az első babát várom.
Nemtudjátok pontosan az első UH-ra pontosanhányadik héten kell menni?
Én 12. hét végéről vagy 13. hét elejéről tudok.
Ennek ellenére a Dokim(új) 11. héten akar UH-t!
napsugárn

Szerintem ha még eddig nem voltál UH-n akkor talán a pontos idő/méret miatt küld el a dokid rá, ott tudják pontosan megállapítani hanyadik hétben is jársz! Kép
Gratula a babához!
zozi

Sziasztok!

Elkeszult a szulestortenetem.Elore szolok, hogy hosszu, no nem azert,hogy untassalak Titeket, hanem,hogy majd evek mulva is fel tudjam idezniKépKép

<!--attachment: _kos_sz_let_se-227564.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*37.9**%c1kos+sz%26uuml%3blet%e9se%2edoc --><center><pre>
Kép
Ákos születése.doc (37.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Most mar tenyleg megprobalok visszaolvasniKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zozi,
képet elküdtem, már amit megtaláltam
zsebi
zsebi2004

Hello Babes!

Itt az Ada-híradó:
Élhetek húslevesen, paprikás csireszen, meg perkelten, hogy a fene egye meg. . . ma meg sem nyikkant a kicccccsaj. . . nesze neked reformétkezés, meg saláták, meg sok zöldség-gyümölcs Kép, tudom már írtam, de annyira fáj...beszélhetek róla?

Angyalbogyesz tartja a négy óráit, ma du-ig nem volt rotyi, kicsit húzogatta a lábait, megfenyegettem apikáját is, hogy alkalmazni fogom a szélcsövet, Vik kért egy fél órát és valahogy kivarázsolta a gyermekéből a rotyit. . . . ez aztán az apa-lánya dac-és-védközösség :-)))

Ma egy kicsit elpityeredtem magam, hogy lám nekem előreláthatólag 1, 5 évig van egy kis börtönőröm, de Vik megölelgetett és azt hiszem ezzel le is tudtuk a bébiblúzt, szóval ez kipipálva Kép

No lépek erkélyajtót szerelni!, aztán visszaolvasok.

Ja, és nem is mondtam, ma a sétát összekötöttük bodzaszürettel, holnap be is áztatom és lesz bodzaszörpünk, bebeeee.
ada007

Kisün, Jucus!

Köszi! Ami a Mester utcánál van Brandon (ha az az egyáltalán), akkor ezek szerint ott is kapok habtapit?
Mert hétfő vagy kedd megyek be melóhelyre és akkor útba ejtem!

Jucus, azért köszi, aranyos vagy!
Megírod majd nekem az oktatód nevét, ha még mindig aranyos?Kép Neked a Kressz automatikusan megy? Mert nekem azzal is gondjaim vannak! A legnagyobb baj, hogy nem is érdeklődök iránta!Kép Akkor meg így hogy fogok vezetni?

A fene egye meg hogy nem laktok még közelebb! Azért sok az a 2 megálló, még ha így kimondva nem is tűnik annak! Tök jó lenne együtt sétálgatni!Kép

Ildi
ildi76

Kisün, Lindi,
köszi Nektek is, nagyon örvendezek, hogy jó a kókuszmatrachoz az Angelcare! Azt olvasom, h kell alá tenni vmi lapot, nem jó a rácsokra. Ti is tettetek valamit alá? Már nem is emléxem, milyen kiságyat vettünk, még mindig dobozban van, a 7végén már össze kékvón szerelni ... lehet, h nem is rácsok vannak a matrac alatt, na, nemtom.

Napsugárn,
én is gratulálok, biztosan nagyon boldog vagy most! A 12. hétig csinálnak még hüvelyi UH-t, amin nagyon jól meg tudják nézni, utána már nem nagyon lehet úgy, csak hasival. Ne félj, egyáltalán nem kellemetlen, inkább vicces ... na mindegy. A Bártfaiba mész UH-ra, és a SZT.Imrében fogsz szülni?
fic.
ficánka

Ada!
Én is ma szüreteltem a bodzát, ott áznak ... Kép hmmm, imádom a bodzaszörpöt Kép

Dokinál minden oké, szép hosszú zárt méhszáj, Maszat szépen növöget, a feje még nincs beékelődve, de nem is kell, állítólag 2. szülésnél ez akár szülés előtt közvetlenül is történhet...
De most aztán besűrűsödik a program, jövőhéten NST, UH, aztán vérvétel, megint NST, majd újra doki, huh, nem lesz könnyű, pláne, hogy mostmár a kiscsaj pesztrálását is meg kell oldani Kép

Napsugár! Szerintem azon az egy héten nem igazán múlik a dolog ...

Na megyek, elolvasom Ákos születését Kép

Bogárka (36)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ficánka,
farostlemezt vágattunk méretre, azt raktuk alá Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Blaye, köszi az infót.

Ada, hogy irigyellek a bodzaszörp miatt.Kép

Bibi-bi, ma sütöttünk Bogárka féle csokis sütit. 4 db maradt.Kép Megint kiélhettem tesztelö hajlamomat.

Murr, úgy néz ki, hogy elöbb tudjuk odaadni a mélykocsit. Ismét kaptunk egy babakocsit.Kép
zanza

Sziasztok!

Rettenetesen elfáradtam ma, nem is emlékszem, mire kellene reagálnom, ezért csak úgy írok, ami ég eszembe jut... Kép

Nem, még nem szülök, bár ma hajnalban belekóstoltam a jóslófájások világába. Kép Érdekes volt. Mivel úgy is mennünk kellett 8-ra NST-re, nem is szóltam OxiApának, hogy fájok, csak valahol a Moszkva tér közelében tűnt fel neki, hogy valami nem stimmelhet. Szegény, biztos be volt tojva, mert ma kezdett az új munkahelyén Kép Mindenesetre a dokim megvizsgált, zárt vagyok, mint a beton, a flow tökéletes, sőt visszatért a magzatvíz-mennyiségem is normálisra. NST szuper. És a fájások is elmúltak olyan fél 9 tájban Kép Így örömmel jelentem, RékaViki még marad a pocimban, nem adom Kép
Aztán voltam az exmunkahelyemen, ahol mindenki elcsodálkozott, hogy mit rohangálok én még ott, amikor már csak 4 napom van. Pihenjek én csak otthon, mint minden rendes hisztis kismama (Jah, 1 hónapon belül én leszek a 4., aki szül bentről, de az előttem szülők már mind rettenetesen hisztiztek állítólag. Nem is értem Kép)
Utána már csak kicsit bóklásztam, a metrón beengedett az ellenőr jegy nélkül, a 6-os villamoson átadták a helyet nekem. Kép Szóval csupa jó élmény Kép
Azért elfáradtam kicsit, úgy hogy megyek is aludni.

Oxigen (39+3)

KépKép
oxigen
Györköny

Ildi,
a Mester u.-nál melyik bababoltra gondolsz? Én a Ferenc körúton és a Mester u. 13-ban tudok egyet-egyet. Ha szeretnéd, megnézem a habtapit ezekben, mert itt lakom a közelben. Vagy másikra gondolsz?
fic.
ficánka

Ildi!

Mester utcánál nincs Brendon,csak Valami Brumi Maci.Brendon Váci úton van a Reno udvarbanKépÉs mi ott vettük,de Cora vagy AUchanban is látott ZApa ilyen csodásatKép

Oktatóm nevét megadom majd neked ha együtt sétálunk,ugyanis nekünk nincs az messze!Az Andor utcai megállónál laktok pontosan?Mi kb.11-től ill.du.6 után sétálunk.Ma is arra motoroztunk mivel SOma nem akar a játszóra menni újabban.Azt mondja,de látom is rajta,hogy fél a gyerekektől.Kicsit bánt a dolog és hihetetlen is számomra mert kis korában Õ volt az aki simán levert egy-egy maflást csak úgy bárkinek.Na az is ciki volt ám!Aztán most meg ez,pedig nem történt vele semmi rossz a játszón!

Kresz-el nincs gondom,legalábbis így gondoljuk az oktatómmal együtt vagy csak nem szólt.Persze ha baromi forgalmas úthoz érek azért nézelödők,de a táblák egyértelműek,jobbkéz is szóval nagy gondot nem érzek ebből.Nekem főleg a kocsi kezelése volt gond.Nem mondom,hogy most már profi vagyok mert csak 3x voltam idáig mert nagyon be van táblázva a srác,de most már legalább világos,hogy mikor kell rángatnom a váltót meg a kuplungot stb..Kép

És múltkor már a Tétényin és a Fehérvárin is repesztettem!Tessék vigyázzni erre felé!

ADA!

Milyen optimista vagy!Csak 1,5 évre számítasz?Kép
Jucus
20170114224602

Ficánka!
Nekünk a rácson van és műxik.

Ada!
Nem akarlak elszomorítani, de szerintem nem tudod le ilyen könnyen a "bébiblúzt". Nekem az első 2 hét tök jó volt, a baba csak evett meg aludt, hangját se hallottuk. Apjuk is sokat itthon volt. Aztán már neki is dolgozni kellett, Gréti sem aludt már olyan sokat, és amikor fenn volt nem tudott magával mit kezdeni, csak a kezemben maradt meg, nem volt szívem sírni hagyni. Úgyhogy voltak napok, amikor még este is a hálóingemben voltam, mert semmit nem tudtam tőle csinálni. A nap végére már hulla voltam, és volt egy jópár este amikor este kómásan sírva mosogattam. De szerencsére elmúlt kb Gréti 2 hónapos korára. Most meg már nagyon jól érzem magam a bőrömben.

KépKép
KépKép
lindicita

Kriszta!
Nagyon szép volt!!! Kép Köszönjük, hogy megosztottad velünk! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxi,
ügyes vagy, nem is kell hisztizni! Én sem nagyon értem, h aki hisztizik az miért csinálja, nekem tök jó a kedvem. Lehet, hogy nem is vagyunk mi rendes várandósok? Kép Milyenek voltak azok a jóslófájások? Csak azért kérdem, mert én is fájok néha, és kiváncsi vagyok, h az most jóslófájás vagy nem. Én arra gondolok, h nehezen férünk már el egymástól. Örülök, hogy minden rendben van Veled és RékaViki babócával! Kép

Ada és Bogárka,
én is csatlakozom a bodzahörpiért irígykedők táborához! Kép (sárgára irígykedem magam szmájl)

Bogárka,
és persze Nektek is örülök, hogy rendben vagytok! Kép Nem is kérdeztem még, hogy fogják hívni a kismukit?

Megyek, elolvasom én is Kriszta és Ákos történetét, zsepi bekészítve!
ficánka

Lindi, Kisün,
na most akkor teljesen össze vagyok zavarodva (tanácstalanul jobbra-balra nézegető szmájl).
fic.
ficánka

Ficánka!
Donát lesz a becsületes neve!

Ha jól sikerül a szörpi, és jó hangulatom lesz kedden a tornához, ígérem viszek (pár műanyag pohár kíséretében), és akkor torna után megiszogatjuk! Kép Elvileg pont akorra lesz kész Kép

Beet!
nem is írtam még, nagyon köszi a fotót, amit rólunk csináltál a talin, úgy megtetszett, hogy fel is raktam most a profilomba Kép Ezen legalább Petra sem téveszt meg senkit, mint az előzőn, ahol szende angyalarcocskával néz bele a kamerába. Itt minden huncutsága ott van a szemében Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ildi!

Légyszíves igazolj már vissza a WIW-en!PLÍZZZZZZZZ

Juc
20170114224602

sziasztok!
úgy irigyellek titeket, h van szüléstöri...nekem csak az van meg, amit leirtam, de az persze nem nagyon fedi a valóságot, mert én "nem voltam ott"...
Olvastátok a legújabb Kismamát? És a Szily irását? Én kezdem nagyon megkomálni...Kép Főleg, mert mindig a Boriszról ir, aki persze az övé, de nagyon hasonlit az enyémre...Kép
És a hónap kismamája meg itt lakik a házban, 3 nappal később szült, mint én, és már sétáltam is vele, bebebeeee (Ada után szabadon)...
Jucus!
Borisz meg épp a forditottja, amikor kicsi volt, a légynek sem tudott volna ártani, aztán bölcsibe vittem, ahol elkurvult, és most tök szemtelen, még a kisebbeket is bántja, ha olyanja van...Somát nem ő ijesztette meg??? Kép
Ada!
Ahogy Lindi irja, lehet, hogy bébiblúz még éjnt óver...Kép sajnos nálam elég sokáig tartott, kb. 1 hónap...mostanság már jobb...Kép
Bogárka!
Hurrá, hogy minden rendben!!! Kép
Pici Igor napról napra okosabb, aranyosabb, már egy csomót beszélgetünk, és a humorérzéke is nagyon fejlett...Kép Kép jókat nevetgélünk...Kép
na, most ennyi
zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!
Ezen a képen Petra annyira ÉÉÉÉÉÉÉÉÉDES!!!! Kép
Én is megyek bodzaszörpit inni....jó? Kép
Merre van Manó a homeós füzetkéimmel??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kriszta!
Köszi, hogy megosztottad velünk ezt a szép történetet, és nagyon örülök annak, hogy pozitív érzésekkel zártad le magadban az élményedet! Kép Szerintem ez nagyon-nagyon fontos. Én voltam 18.-án a szülőszobán NST-n, úgy fél 9-től 10-ig. A Te ágyad volt a vajúdóban jobbra a középső?
Jó babázást és sok tejcit kívánok!
fic.
ficánka

hali,

mire visszolvastam....és a végére jutottam nem tom mit olvastam az elejénKéplényeg a lényeg,a mai két vizsgámon 80% hogy átmentem az első fogysztóvédelmem 4 lettKépholnap még 2 és akkor már csak az államvizsga van!!!!!!!!!!!!!!szoríjjatok holnap 9:30kor és fél2-től,rendi?

cipők:az uncsitsóm pont valamelyik nap volt ortopédián a keseztfiammal és ott mondta a doki hogy a siesta cipők elég elavultakKép (ennyi pénzért)de most új a magyar piacon a elefanten cipő helyett mert az meg fog szűnni a richter cipő,nagyon dícsérte az ortopédorvos,meg én is dícsérem,bálintnak is az van és könnyű,könnyen hajlik a talpa,fogja a bokáját......szóval nekünk bejöttKép
na asszem ennyire emlészem hogy mi merült fel amíg nem voltamKép

fic,
igyekszem olvasni...Képholnap ott megyek el elöttetek vizsgázni,taliKép?

manóka,
nagyon szép a történeted,gartulálok mégegyszerKép

megyek olvasom kriszta beszámolójátKép
juc,teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?én már nem tagadom hogy mazoista vagyokKép
jaaaaaaaaaaaaaa,ma a vizsgán:van egy csopitársam akivel együtt voltunk terhesek,ő 3 hónappal korábban szült nálam.ma összefutottunk a vizsgán és megint babás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!19hetes!!!!!
ÉN MEG NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gigi(aki-nagggggggggggggggggyon szomorú mert mindenki babás csak gigi nemKép Kép Kép )
Vendég

Bogárka,
de jó lesz, nyaminyami! Kép

Zsanci,
gyere inni, és hozd a fiúkat is, nagyon bírom őket! Manó biztos felújít ... vagy csak nem van valami ... jaj, most izgalomba jöttem!
fic.
ficánka

Gigi,
nemtom még pontosan, hogy mikor megyek el holnap itthonról vagy már kb. fél 12-kor, vagy kb. 3-kor csak. Neked mikor lenne jó? Örülök, hogy jól sikerálnak a vizsgáid!!!! Kép És ne légy szomorú, gondolj arra, hogy lesz Neked is gömbölyödő pocid még! Most meg örülj nagyon a kismukidnak! Kép
fic.
ficánka

sziasztok!
most olvasom a kismamában, hogy Iginek affekt apnoéja van...hát akkor nem izgulok, csak túl érzékeny a fiam...de mit is várhatnék egy hisztis anyától??? Kép Bár az apgya fiatalon nagyon nyugis volt, mostanra sikerült "megfertőznőm", néha magam is elcsodálkozom azon, hogy milyen hamar bepöccen...
zsanc.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus, akkor ezt most úgy kell érteni, hogy mki vigyen magával RedBullt, úttesten való átkelés elött igya meg? Kép

Gigi szorítok neked, talán akkor nekem is sikerül a következö vizsgám.
zanza

Zsanci!

Semmi összefüggés Borisz és Soma hülyesége közöttKép

Gigi!

Én nem!!!!!!!!!!
Jucus
20170114224602

Szia Lányok!

Jaj most nagyon jól érzem magam a bőrömben, nem is tudom igazából miért, csak úgy egyszerűen happy vagyok.Kép Tegnap a párom elég hamar hazajött a konferenciáról és kimentünk a Margitszigetre sétálni. Nem is tudtam, hogy a miniállatkertet milyen szépen felújjították. Nagyon klassz volt!

Ma igazából nem történt semmi, volt a védőnéni. Átbeszéltük mit ehet a 9 hós ded, mit csináljak vele melegben és a cipő témát is megbeszéltük.

Nálunk itt azaz álláspont, hogy, amíg a gyerek nem áll stabilan addig nem kell cipő. Utánna is olyan, amiben nincs betét, hogy magától fejlődhessen ki a boltíves talpazat. Az Elephanten cipőkről én is csak jót hallottam, kint A-ban, D-ben nagyon jónak számít.

Majd délután elköltöttem a Savoyában egy csomó pénzt( lehet, hogy ettől jó a kedvem).

Szilárd kaja
Lillus is szerette a répát, de sajna neki is székrekedése lett tőle. Egy ideig kellett is neki adni egy szirupot, hogy helyreálljon az emésztése. Hallottam, hogy sok gyereket a tiszta alma, sőt a sütőtök is megfog.

Ja és keddre bejelentkeztem fodrászhoz, már előre örülök és annyira várom! megint egy kicsit nő lehetek és nem csak anya! Bár azt a szerepet is szeretem. De azért nem kell feladni a nőiességet ha valaki Anya lett. Nem igaz?

Bodzaszörp
Imádom-imádom! Csinál nekem valaki több hektólitert?Kép Én leszedem szívesen csak valaki csinálja meg.Kép Ada Bogárka van tuti receptetek? Hátha mégis ráveszem magam.

Bogárka örülök, hogy tetszik a kép, szerintem is jól sikerült. Csinik vagytok!

Kisün!
Holnapra nagy kalap sz..-t!

Na pusz, megyek kedveshez bújni!
beetrix

Zanza!
KépKépKép

És utálom a KISMAMA előfizetésemet!Nem hozzák hamarabb sőt még ma sem kaptam meg.Múlt hónapban reklamáltam és megígérték,hogy nem lesz ez már így.Ráfogták a kihordókra.

Jucus
20170114224602

Beetrix,
köszi, én közben alattomos módon jól elhalasztottam egy héttel jövő péntekre Kép de ez nem változtat ám a jövő heti sétánkon KépKépKép csak így több időm van készülni Kép és most én is boldog vagyok Kép meg tökjó, hogy te is Kép

Ficánka,
nem tudom, én is úgy tudtam, hogy kell alá valami szilárd, hogy tökéletesen működjön, de ha Lindinek így is műxik, akkor ez valószínűleg csak túlbiztosítás a cég részéről Kép

Ada,
ne hallgass a blúzosokra, nekem pl. nem is volt bébiblúzom egyáltalán Kép szóval nehogy depresszáld magad azon, hogy lesz ez még rosszabb is Kép

vera
kisün

fic,

holnap fél 2kor lesz a lendvay utcában a logisztika vizsgám,elötte nem jó mert időben ott kell lennem hogy be tudjak menni elsp kötben és én olyan 3 körül végzem,szóval.....Kép Kép Kép
vasárnap megyünk kirándulni a városligetbe gyereknapra, ti nem jöttök?ott is összfuthatnánkKépvisszük ám a bálintot isKép
írok mailt a számommal.......

Beetrix,
az elefantent veszi vagy már vette meg a richterKép
Vendég

Somának is Elefanten cipői voltak,vannak.Avval nem lehet melléfogni!

Gigi!

És ha Richter megveszi az nekünk jó?

Jucus
20170114224602

Pipocska
Mindenképp 1X gyerek doki!!! Nem akarlak ijesztgetni!!! ilyen korban még előfordul, hogy a gyomorszáj nem zár rendesen és igy visszajön a tej. De vidd el orvoshoz. Hízással kapcsiban az én lányaim 250-300 grammokat híztak eleinte, ez egy kissúlyú babánál nem meglepő. De én is hallottam már olyan védőnői véleményt hogy dagadt a gyerek és ne etessék annyiszor, bár az a baba tápszeres volt és 2 oránként üvöltött kajáért, ja meg az anyukája olyan alkat hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni.Lásd dundi- krumpli örökség.Szerintem ez nagy baromság!!!

Napsugár
Üdv a csapatban. Én az orvosi vizsgálat utáni napon, 8 hetesen voltam 1X uh-án és egyből padlót fogtam mikor közölték, hogy itt az egyik szivhang, itt meg a másik.Na köszi heló, persze a lábam remegett a meglepettségtől és az örömtöl.Azóta már itt nyivákol mindkettő a kiságybanKép

Bogárka
Ha túl leszünk a hétvégi gyereknapos őrületen akkor jövö héten beszaladok a talált tárgyakért.A méledben azt hiszem van telefonszám, majd csörizek.

Pusz
Kókuszdió
kókuszdió

szerintem nekünk tök mindegy,árban és minőségben i ott van ahol az elefenten.....
nekünk a zárt cipőink még elefanten voltak de a szandija már richter,nincs különbségKép
nekem nagyon bejön és talán meg merem kockáztatni hogy szebbek!mármint a szandik,zártat még nem láttam!nekünk nagyon vagányak volt a zárt cipőink és úgy indultam el szandit venni hogy elefanten és ott mondta a nő hogy meg fog szűnni.

www.richter.at a cím,nézzel szét,jók vannak

gigi(aki még mindig szomorúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú)
Vendég

Gigi,
itthon hol lehet kapni? Mármint richter cipőt?

zsebi
zsebi2004

<font color="0000ff">Bkriszta!
Gratulálok a babácskádhoz! Én is kiegyeznék egy hasonló szülésben, dehát ez nagyon hosszúúúúú idő volt..! Csak nálunk apás szülés lesz, én majd az ő kezét szorongatom, ha ki nem dől. Kép

Szerdán mentem AquaNatalra, végre megmozgattam kicsit elgémberedett csontjaimat. Kellett már ez a kis torna!
A Szent Imrében keddenként ingyenes a kismamatorna? Arra csak júni 14-től tudok járni, addig suli...

Proone
13+3</font>

KépKépKépKép
proone

Ficánka!

Köszi, aranyos vagy, de úgyis arra megyek majd, úgyhogy benézek jövőhéten és megnézem a Habtapit!Kép

Jucus!

Neked is köszi! Ha ott nem kapok a Mester u.-nál, akkor irány az Auchan!

Egyébként most ne ölj meg, de nem találom a wip-es leveledet! És akkor is vissza tudlak igazolni, ha én nem vagyok wip-es és nem is akarok az lenni? (fejét fogó smiley védekező állásban)

Pontosan a Kalotaszeg u.-i megállónál lakunk! Ti ilyen nagyot szoktatok sétálni? Egyébként mi 6 és 8 között "szoktunk" sétálni vagyis azt tervezem, hogy mostantól ezidőtájt fogunk!

Gigi!

Drukk megy! Neked mennyi idős is a babód? Lehet, hogy kicsit meg vagyok zavarodva, csak hogy képben legyek!

Kriszta!

Gratulálok a történetedhez! Nem lehetett könnyű ennyi ideig vajúdni, de tök jó, hogy ilyen pozitív élmény lett!

Ildi
ildi76

Beet!
A recept nagyon egyszerű (Polcz Alain szakácskönyvéből való): a bodzavirágokat beáztatod vízbe (5 literhez 5-6-ot ír) 2 napig, aztán leszűröd és még hagyod állni a levet, de már úgy, hogy benne vannak a citromkarikák meg a cukor (szerintem ezeket ízlés alapján érdemes, én pl. nem szeretem ha túl édes). Így újabb 2 nap és kész. Persze ez nem is szörp igazából, mert nem kell higítani. Ugye nem is bonyolult? Kép

Proone!
Torna elvileg ingyenes, 200 ft "tiszteletdíjat" szoktunk az Andinak adni, de ez se kötelező Kép

Zsanci!
Köszi a bókot Petra nevében is Kép

Jucus!
Én is így vagyok az előfizetéssel: már ott figyel minden ujságosnál, én meg legkorábban pénteken kapom meg Kép

Na, jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

zsebi,

a baby branch-ba a camponába,a westendbe meg a margit kőrúton van asszem.

ildi,
bálint 3-én lesz EGY éves!asszem ezért is visel meg enynire ez az időszak meg hogy én nem vagyok babás mert folyton az jut eszembe hogy tavaj ilyenkor még én is az voltam meg már myennyire izgultunk meg ilyenek......
na jó,eldugulok,itt senki nem kíváncsi az agyrémeimre,úgy hogy ne is figyeljetek rááááááááááááááááááááám!
Vendég

Ildi!

Jobb ha tőlem tudod,hogy WIW-es vagy.Votiv hívott meg és nem tudtál a saját Niceddel regisztrálni .

Kalotaszeg?Az melyik?Ha mi az Etelénél akkor innen az nem a következő?

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?