A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci,
en sokaig tokre ugy gondoltam, h fogom vinni Benket babauszni, es akkor mar a Rubinba, mert arrol sok jot hallottam, de aztan:
1. meglattam, mennyibe kerul. bar lehet, h megeri. ez meg meggondolhato.
2. azt irjak, felkesziteskent a kadban kell vele eztmegazt csinalni. nekunk meg nincs olyanunk. ez vajon kizaro tenyezo???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jucus, de megis, kb mennyi??? KépKép

Coolio
recca

megtalaltam, mennyi.

Coolio
recca

Neet, Jucus!

Köszi a Habtapi infókat! Akkor nem indulok el Auchanba potyára! Viszont lehet, hogy megnézzük ma sétaképpen azt a Regiót, amit Jucus írt!
Jucus!
És köszi, hogy megosztottad a titkot!Kép
Velem az a baj, hogy mindig aznap délben jut eszembe, hogy valamit főzni kéne és általában rögtönzök valamit az itthon található dolgokból!

Ildi
ildi76

Ildi!

Majd leszoksz a rögtönzésről!Én helyette rendelek!Kép

Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Úgy látom senkit nem csigázott fel, hogy esetleg a mi kertünkben tartsuk a talit...igaz nem olyan jók a körülmények, mint Bogárkáéknál, de azért elmegy, bár tény, hogy sokan XI. kerületiek vagytok és lehet, hogy így messze van, szóval most akkor mi a gond, a távolság? Vagy csak engem utáltok...? Vagy nem is akartok több talit?
kétségekköztvergődő szmájli

Ildi

Ha hazaértél a Régióból megmondod, hogy mennyi ott a habtapi? Köszi

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Orulok,hogy tetszett a szulestortenetKép
Annyiszor eszembe jutnak kepek a szulesrol,aztan mindig elkezdek pityeregni...biztos a hormonok...

FicankaKép
Igen,en voltam jobbra a kozepso a vajudobanKépKép
Remlik,hogy tobben is jartak kozben a vajudoban,de konkretan nem emlekszem arcokraKép

Lanyok!
Tud vki nekem olyan honlapot mutatni,ahol meg tudom nezni,mennyit "kell" hiznia egy ujszulott babanak?
Vagy inkabb menjek a mokusok ele??KépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Borri

Küldeném a szopis listát, de nem tudom a mail címedet.

Egyébként én nem tartom be, mert sztem lehetetlen. Bár túl sok mindent nem merek enni, a hús krumplival vagy rizzsel kb. ez a repertoár. Meg vajaskenyér felvágottal. Kb. ez teszi ki a kajám legnagyobb részét, a többi ételből mindig csak keveset eszek, mert félek, hogy fájni fog Bendi hasa. Kenyeret pedig eszek, én sem bírom a ropikenyeret. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz: Én szívesen megyek talira hozzátok is, bár nem tudom hol laktokKép
Habtapihoz annyit, hogy mi a szétszedhetős hátulját beragasztgattuk széles celluxszal és még a nagylányom sem tudja kiszedegetni az apró részeket. Vettünk olyant is amin mese van és egy darabból áll, tehát nem szétszedhetős, viszont borzasztóan csúszik, mert valami fényes réteg van rajta, ami ráadásul leválik. Éppen akkor kezdett járni tanulni Marci és nem bírt állva maradni rajtaKép
Ezek a mi tapasztalataink, nem tudom, hogy a témában miről volt már szó, mert annyira nem tudok visszaolvasniKép
Nemsokára indulunk haza anyuéktól, már nincs annyira meleg!
Puszi mindenkinek jövő hétig, a tornásokkal meg remélem találkozunk!
Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lányok!
Elolvastam a levlistán ezt a szopis-kaja tiltólistát. Nem tudom ezt ki találta ki, de nehogymááá komolyan vegyétek! Alapból semmiképpen! Szerintem tapasztaljátok ki, hogy mi nem tetszik a dednek, és olyat ne egyetek.
Petrával én pl. bármit ehettem Kép Lehet, hogy másodszorra nem leszek ilyen szerencsés, de ez a lista akkoris nagyon gáááz!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Aki ki meri ejteni illetve le meri billenytűzni, hogy depis, azt kivizsgáltatomKép Nagyon jó hagulatban vagytok - abár szokták mondani, hogy kínunkban vagyunk dilisek - tök jó, ha nem vagyok napközben, este leülök és teljesen felvillanyozódom.

Én szívesen megválok a haptapinktól, ha valaki nem akar újat venni. Nem sokat használtuk kb. 4 hónapot fetrengettKép rajta Brúnó.

Zsanci,
Játszótérre hova jártok??

Holnap vendégek jönnek sütök főzök persze közben csipeketek, már baromi rosszul vagyok a sok kajától.

Szoptatás-evés, tényleg fenntartásokkal vegyétek a listát - ugyan nem láttam - de mindenkinek másképp reagál a szervezete így a babáknak is, én gyakorlatilag mindent ehettem és Brunónak semmi baja nem volt kivétel egyszer, de erről inkább mélyen hallgatok mert egy nagy barom voltam.
zsebi2004

Ruz, ne haragudj, azt hittem, mar irtam, hogy: nagyon aranyos vagy es en nagyon szivesen megyek, de biztos nem zavarjuk a szuloket? felnezo tagranyilt kiskutyaszemu szmalji, amire nem lehet haragudni Kép
moosejaw

Recca!
nálunk sincs kád, mi pont azért vittük, h szokja a nagy vizet. És imádta!!!!!!!!Kép
Jucus!
Te nem akarsz jönni???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsebi!
nálunk a ház kertjében van egy kis játszótér...ide járunk, bár Igi ennyi sétát is utál!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
biztos lehet olyan csúszásgátlót kapni (pl. nézd meg babakádakba, vagy baba alá kádba valókat), ami gomba ellen kezelt Kép vagy egyszerűen zuhanyzás után akaszd ki szárítani, akkor biztos nem telepszik rá semmi Kép

Kriszta,
szülés KépKépKép köszönöm, ilyenkor mindig már szedelődzködnék, hogy akkor menjünk szüljünk újra Kép

Recca,
Mi olyat is használtunk, ami rendes anyagdarab és a földre tehető (Kikában vettem, kb. 60x120cm, és falvédőként is lehet használni), és amíg Dóci nem kezdett el rendesen mászni, addig tökjó volt. Utána meg habtapi lap, de az is szőnyegvédelem céljából Kép meg a konyhába le szoktam tenni, mert ott kő van, ne azon üljön. Kép

Neet,
izomból rágás jelenthet semmit meg fogakat is Kép én hónapokig hittem, hogy akkor holnap foga lesz, de jövő héten biztosan, aztán tett rá, és akkor bújtatta ki őket, amikor akarta Kép

vera
kisün

Ruz!

Végül nem mentem el a Regióba, mert megnéztem a honlapjukat és csak 4-ig voltak nyitva!

Pocakpacni!

Köszi a habtapis infót!

Zsebi!

Vevő vagyok a habtapira, ha eladod nekem!

Ildi
ildi76

Zsanci, tenyleg? es mikor vittetek eloszor? es akkor rogton a nagyvizbe v van valami "beszoktatas"? ez kezd izgi lenniKép

Kisun, koszi.

Coolio
recca

Sziasztok!

Olyan lelkifurdalásom van! Kép Írtam délután, hogy teszek egy próbát és nem altatom ma el Petrát. Hááát, most lelketlen sz@r anyának érzem magam ... Kép
Hiába pörög ő ennyire, meg hiába alszik el nehezen, kell még neki ez az alvás. Délután először csak rosszalkodott, aztán vacsi körül már nagyon nyügi volt, nem is evett nagyon, fürdést végigordította, és végülis így is volt fél óra altatás...
Na mindegy, tettünk egy próbát, amiből kiderült, hogy kicsi ő még ehhez, hogy ne aludjon... csak így sajna meg kell szoknom, hogy a "saját szabad estém" csak 9-10 körül kezdődik. Persze Maszat érkezésével úgyis minden felborul, úgyhogy kár is ezen filózni. Na most jól elmonologizáltam itt, de legalább kiírtam magamból. Kép Ugye nem baj? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Akarsz róla beszélni? Kép Hát, persze, hogy akarsz!!!
Én mindig látom a B-n, hogy KELL neki a du-i alvás, és akkor vagyok nagyon ki, ha néha kimarad, mert attól rettegek, h most aztán tutira leszokik róla. Pedig nem. Okos ő...De ő is halálba sziv@t, és ezért is jár oviba. Ott mindig alszik, de úgy, h gyakorlatilag lefekszik, és máris alszik. Itthon meg....ne is meséljem. Már előre félek a hétvégéktől...ketten sem tudjuk elaltatni. Az ágyába meg nem akarom kötözni, mert hogy nézne már ki...Kép Hivná a gyámügyiseket!!! Egyébként volt néhány nagyon nehéz délutánom, kiabálással, még veréssel is, aminek jó nagy lelkiismeret furdi lett a vége, és rájöttem, hogy az ovi az egyetlen megoldás, mert ha nem alszik, zombi, ha zombi, akkor elviselhetetlen, és ÁLLANDÓAN piszkálja, felkelti az Igit. Akkor meg 2 kialvatlan zombim van...Kép
Recca!
Mi 5 hónaposan mentünk először, de csak azért, mert lusták voltunk. Igivel már júniusban szeretnék menni...Egyből mentünk a vizbe, és IMÁDTA!!!! Végig vigyorgott, kacarászott, stb...Meg mi is ...Igazi boldogság terápia volt az egész caládnak. Akkor még apa is tudott járni...
Szóval, igen, drága, de annyira megéri...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ildi,
küldtem emailtKép

Bogárka,
Petra amikor kisebb volt mikor feküdt le este? Csak, hogy mire számítsak Kép, a korral változik, hogy mikor alszanak el este? Vagy lehet őket szoktatni?
Brúnó most este 8-kor általában ágyban van és egyedül elszik el. Ne örüljek, hogy ez mindíg így lesz??????
zsebi2004

Sziasztok,

hát ennyi volt.......vége négy évnekKépsoha többé sulikezdés,soha többé vizsgaidőszak.....már csak az áálamvizsga van hátraKépsikerült az összes,a maik: az első 5 a másidik 3Képköszi a drukkot,tutira azért menetem át mindenbőlKép már csak egyszer kell és nem nyüstöllek titeket!
tök durva......depis vagyokKépasszem most kezd tudatosuklni bennem hogy felnöttemKépés felfogni szeptemberbe fogom ha nem kell mennem beiratkozni!SZAR érzés,már nem vagyok főiskolásKép
meg mindjárt itt van bálint első szülinapja,tavaly ilyenkor már tökre izgultunk meg vártukKép
szóval eldugulok mert rossz kedvem van és nem akarom a negatívot átadni nektek!

bogárka,
TE NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ANYA VAGY!ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod,kipróbáltad mert így láttad jónak de nem jött be,többet nem csinálod!!!!!!amúgy nálunk is ez volt a helyzet,bálint du-i alvásával!nehezen alaudt el és későn is,akkor aludt fél5-5-ig és 10kor még a fejemen ugráltKép
aztán modtam hogy na ez nem pálya és elhagytuk a du-i alvást.az első nap olyan 6 körül kezdett nyűgös lenni de csomót foglalkoztam vele hogy eltereljem a figyelmét.ezt csináltuk 4-5 napig és tökre átállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a délelötti alvása kitolódott 11-re és alszik 1- fél 2-ig
és este 8kor megintKép
szóval mindent jól csináltál,ne emészd magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

na eldugulok,még jövök valamikor,de ma kimenős vagyok,mert sikerült az összes vizsgám és megünnepeljük a csajokkalKép

puszi neketek,
gigi
Vendég

Gigi!
Gratula!!!! Irány bulizni!!! Kép
Jucus!
A DM-es fényképelőhivás hogyan műxik??? jol kell feltölteni, stb..???
köszi

Éljen az Európai Unió!!! Ma elmentem a Kaiser'sbe, és képzeljétek, az egyik legeslegkedvencebb csokimat lehet már kapni!!!! Kép Amit eddig csak Ausztriából tudtam beszerezni. Yoghurette vagy mi a neve, és epres joghurtos! Naggggyon finom! Már kettő rudacskát befaltam, most megyek a következőért!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruz: Ne emészd magad, az én felajánlásomra sem írt senki semmit, biztos utálnak minket Kép Egyébként is messze lakunk a sokaktól Kép

Ezek szerint csak én lettem rosszul attól az összegtől amit elkérnek a Rubinban... Nem baj, majd itthon összerakjuk a medencét, jól nem klórozom, és magánúszok a babámmal Kép

Bogárka: Na nehogymár lelkiismeret-furdalásod legyen! Végül is egy próbát megért, ha nem tetted volna, akkor azon rágnád magad, hogy biztos csak miattad kell aludnia Petrának. Ti írjátok a legtöbbet, hogy minden gyerek más. Ezek szerint ebben mégsem, de senkinek nem lett baja. Kép

Lányok, gyomorgörcsöm van Kép Mióta babát várok, nem volt, most mit tegyek? A savlekötőmet nem szedhetem, a patika bezárt, valami házi praktika kellene. Kép ...---... ...---...

KépKép
oxigen
Györköny

Ruz, Oxi:
mi megyünk hozzátok talira...hova is????? egyébként mindegy, mert eljutunk és kész !

Bogárka: rossz anya nincs, csak rossz gyerek Kép
....tudom, mókusok....

Gigi: ezt meg kell ünnepelni !

A szopislistától elborzadtam és nincs is benne a sárgadinnye, pedig nekünk az tett be Kép...megyek is grillcsireszt enni...

Jóéjt Lányok!
ada007

Jaj, Csajszik, annyira köszönöm a megnyugtató sorokat!!! Kép Mostmár azért sokkal jobban érzem magam Kép

Gigi!
Nálunk dettó ez volt amikor a 2 alvásból egy lett, pont tavaly ilyenkor. Akkor is volt egy időszak, amikor a kettő már sok volt, az egy kevés. Most a nulla kevés, az egy néha sok (főleg ha későre tolódik)

Zsebi!
Bizony, egy két éves gyerkőc már nem kisbaba! Kép Valahol egyszer azt olvastam, hogy egy kisgyereknél legalább 4 óra el kell hogy teljen a délutáni és az esti alvás között. Na, Petránál ez legalább 5 óra, azaz, ha véletlenül alszik 5-ig, akkor 10 előtt még garantáltan fentvan. Úgyhogy vsz. ez lesz a megoldás: nem szabad hagynom mondjuk fél 4-nél tovább aludni, és akkor talán garantálható a fél 9-es elalvás...

Zsanci!
Hát Petra is jó kis zombi volt. Ül bent a játszószobájában a kanapén, kéri a sportkupakos vizét, odaadtam neki, majd egy pillanatra ki a szobából, vissza, hát locsolja szét mindenfelé (mint múltkor az autóban Kép ), ágy csurom víz, mire kikaptam a kezéből már üres volt az üveg. És röhög... na ekkor tőlem is megkapta az első suhintását, érdekes módon meg is volt a hatása, pedig azt hittem azon is csak röhögni fog. És ezért persze mégnagyobb lelkifurdalásom lett... Kép
Most akkor azt hiszem el is baktatok a mókusok elé... én még úgyse jártam arra Kép

Oxi!
Láttam, hogy írtál a nyári babákba, átmentem a családinetre is kicsit megnézni mi újság a topikon, és oda már úgy jutott el a dolog, hogy Téged csak csomagolni engedtek haza Kép Vagy Te is láttad?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci, nem hangzik rosszul. sot!!! tobb mint megfontolando.

Oxi, igazad van: baromi draga. de nem biztos, h nem eri meg...

Coolio
recca

Ruz
Hol a tali? megyünk!!! És a változatosság kegvéért hagyunk ott valamit hogy legközelebb is + legyünk hííííva!Kép

Lányok
nézte valaki a spektrumon az ikres filmet, mert nálunk beszart a UPC (és fölrobbanok tőle) és nagyon érdekelne, hogy miről is szolt ill lesz e ismétlés S.O.S.
kókuszdió

Csatlakozom a Hulllla Fááááradt Vaaaagyok Nevű egységhez .Ma Beni sárdobálósat játszott ugyhogy úszott az udvar a szomszéd ajtaja az anya az apa a meszelt fal és persze Benikém aki nyakig sáros volt kb4X nyomtam a csap alá.És neeem vaaagyok kiborulva .... ÁÁÁÁÁÁÁ

Kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóókuszdióóóóóóóóóó
kókuszdió

Ruz, Oxi!
Mi megyünk hozzátok talira, nem baj, ha messze van!!! De Oxi, azért inkább szüljél már végre, majd utána talizhatunk! Ja, és mi a gond a félórás szüléssel? Te nem szeretnél olyat???Kép

Gigi!
Gratula! Én anno megkönnyebbültem, amikor véget értek felsőfokú tanulmányaim!

Bkriszta!
Megkaptam a szüléstörténetedet, bár nem lehetett könnyű, de nagyon hősiesen viselted a megpróbáltatásokat, gratula mégegyszer!

Ma megvolt az első sétánk a Feneketlen-tó körül, este 7-kor mentünk le, akkor vált elviselhetővé a hőség. Emma végigaludta az egészet, örültem is neki, mert déltől du. 5-ig egy fikarcnyit sem aludt, engem meg jól lefárasztottKép

Kép
Kép
manoka11

Neet, azt hittem, hogy a tv valami olyan regi, idejetmult eszkoz, mint a video meg a magno Kép nekunk mar nincs tevenk, csak monitorjaink meg tunerkartyank, ugyhogy barmilyen butasagot nezhetnek, de inkabb csak a spektrumot szoktam Kép Bajdovej, en fujjoltam, mert majdnem rokaztam a laktoherbtol!

Ancsi, szerintem nekem volt valami trutyi a csuszasgatlon, de mivel nem furodtem, hanem zuhanyoztam rajta, ezert nem zavart. Mer', az nagyon gaz?

Bogarka, koszonom a szakvelemenyt. Azt is tudod, mi az a problema, amit eltorzitottam? Mert en nem jottem ra. Mar evek ota nem sakkoztam, szal meg az se lehet... Egyebkent majdnem minden nap almodok, csupa orultseget, de sokat hamar elfelejtek. Ha gondolod, irhatom egy fuzetbe oket es majd felhasznalod valami tudomanyos munkahoz Kép Azert meg egyet, ez biztos jobban fog tetszeni nektek: gyalogolok valami autouton hegyrol lefele korben szuper erdo es egyszercsak elhuz mellettem egy falka versenybringas pasi anyaszult meztelen... soha nem is neztem turdofranszot! Kép

Ficnek igaza van, ne akarjal semmit se csinalni Oxi, mostmar csak pihenjel. A kutya majd megeteti magat, nem erdekes Kép Ami meg a fajasokat illeti, en nem is tudtam, hogy nekem az volt, mert egyaltan nem fajt sosem, meg kellemetlen sem volt, csak fura, hogy megkemenyedett a pocim es csak aznap, mikor szulni mentem (de nem akkor, hanem meg fel nappal elotte), homalyositott fel egy doki, hogy ezek joslofajasok. Es nekem ugy is kezdodott a szules, hogy ezekbol a nem is fajo joslokbol 3 percesek lettek, aztan meg fajo 3 percesek, na es mi akkor indultunk vissza a Hba.

Es matracugyben lemostuk Kisunt a palyarol Kép 3:1re

Recca, a kiveheto betuk meg szamok tok baromsag. Legalabbis akinek meg jatszoszonyeg kell, az ugyse tanul olvasni meg szamolni, az iskolasok meg mar nem szonyeggel csinaljak Kép szal az en csajom 10 hosan allandoan szetszedi es a szajaba gyomoszoli, szornyu... Ezt peldaul jol csinalta Kisun, hogy o a habtapi lapot vette, ugyhogy ennek a meccsnek az allasa viszont 0:1 az o javara, de a rosszabb golarany miatt meg mindig nem o all nyeresre Kép Ja, vagy nem ilyen szonyegre gondoltal, hanem valami textilre? Szerintem ezek a vastag puha izek azert jobbak, mert nem uti be magat ha eldolborulesik es tisztitani is konnyu. Apa azt mondta tegnap, hogy mostmar ket retegben tegyuk le, mert a nonk ujabban hirtelen hatraveti magat es nem mindig sikerul elkapnunk, es a kutacsvedo bukosisakot sem mindig adom ra (illetve leveszi), szoval katasztrofa.
moosejaw

Manóka,
szóval te is itt sétálsz Kép na akkor majd jól össze fogunk találkozni Kép

Ada,
az a tiltólista szerintem vicc, én legalábbis nagyon jót nevettem rajta, utólag érdekes látni, hogy mindent ettem, amit nem lett volna szabad, és jéééé, Dócinak semmi baja nincs... de lehet, hogy csak tetteti Kép

Mi ma családilag elmentünk fodrászhoz, először én akartam, mert már kellett egy kis nyírás, de gondoltam, párom ráér, akkor vigyük el megmutatni a gyermeket, erre párom is bejelentkezett, hogy őőő, akkor neki is lehetne vágni hajat? és ha már ott voltunk, akkor Dóci is megkapta élete első frizuráját Kép és tökjól tűrte - mondjuk marha ügyes fodrászom van - és nagyon aranyos buksija lett KépKép

vera
kisün

Szép jó estét!

Soma sem aludt ma,kérte,hogy nem szeretne.Aztán persze mutatkoztak rajta is a zombisodás jelei,de viszont 9-kor!!!!!!!!már aludt.Ja és ma játszótéren voltunk és játszott a barátjával de még mindig nagyon tartozkodó és visszahuzodó.FÉL mindenkitől.

Zsanci!

Úszni hívsz?Á,nem megyünk mert annyira nem voltam elájulva.Nagyon lelkes voltam az elején de rá kellett jönnöm,hogy nem egy nagy vasziszdász.
Inkább majd a Balcsin medencézünk.

Gigi!

Én is megkönnyebültem amikor befejeztem egy-egy fősulit.Egyszer azért újra belevágtam egybe,de amikor annak vége lett megigértettem a családommal,hogy több helyre nem engednek hiába akarok menni.De nem akartamKépMi leszel ha nagy leszel?

ZSANCI!

Te mikor is diplomázol?
Jucus
20170114224602

Moose, Ficánka,
feladom-feladom, ti nyertetek Kép
kisün

Csajok!

Hol van Votivia?

Zsanci!

Dm-esre is csak fel kell tölteni a képeket.Vagy a honlapjukat keresed rajtam?
http://www.dm-drogeriemarkt.hu

Jucus
20170114224602

Jucus, Balcsin medencéztek? Ez nekem olyan, mint a sivatag közepén ásott gödör = homokozó. Kép Jól van megyek a sarokba, mert megint téged találtalak meg.
De azért Ti nagyon motorizáltak vagytok: Soma motorozik, Panna kocsikázik, Te pedig a gyanútlan járókelöket rémisztgeted.Kép

Moose, hol vetted ezt a kutacsvédöt? Mikor meséltem apának erröl a tárgyról, mindjárt felvillant a szeme. Bár ö szíve szerint bukósisakot szerelne a csajra.
zanza

Jucus!
ÉÉÉÉÉÉÉN soha nem diplomázom!!! Kép
Tavaly, június 10-én államvizsgáztam kommunikációból, de az angolt nem sikerült megirni, mert ugye az angol szakon olyan-de-olyan magas a szinvonal, hogy annak, két gyermekkel az ölemben, nem felelek meg jelenleg...Kép
A komm. szakdogát összeütöttem 1 hónap alatt, az angolból megvan 20 oldal, de olyan preciz a témavezetőm, hogy nem jó ám neki úgy, ha átdobok neki mélben egy 50 oldalasat, hanem fejezetenként kellene küldenem...Kép Kép
Egyébként tök jó téma, ha eccer megirom, mindenkinek el kell olvasnia, és a fiamnak is EZÉRT lett Benedek a második neve (többek között).
Szóval Jucus, nekem nem egyhamar lesz diplomám, hacsak nincs itt egy vállalkozó kedvű, angolos kismama, aki MEGIRJA HELYETTEM!!! Na???? Fizetek érte!!! Kép Kép
Vera nem hall semmit!!! Kép Kép Hacsak ő nem akarja megirni...Kép

DM-es infót köszi!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zanza!

Azért mert Te vagy a tesztcsoport fönöke még nem kellene velem packáznod!Igen,medence.Mert mi nem vagyunk egésznapanaponsüttetemmagam fajta és az árnyékban szépen felállítjuk a medencét és jól el lehet benne pancsikázni.

Kutacsvédő?nekünk is van olyan(azt hiszem:puha anyagból varrt bukósisak szerűség?)de kölök nem viselte el magán.Mi a Megatoysban lőttük de már 3 éve kb.Szeretnéd kölcsönbe?Na?

Jucus
20170114224602

Délelőtt feltöltöttem a képeket a photohallra, de most is akartam, más név alatt, de szépen, lassan feltöltötte, akartam folytatni, erre bemondta az unalmast, cannot find server, én meg hajat tépek, mert itt szórakoztam vele egy csomót...azt irták, msot olyan-de-olyan tuti a szerverük, erre mégsem, hát, szomcsi vagyok...
most mehetek a dm-hez , és tizesével rendelhetem meg...Kép micsoda világ!!!

Bogárka!
Rémes lehet a vizezés is!!! És a suhintás utáni lelkiismeret furdi...Kép Annyira együtt érzek veled!!!! Kitartás! Még 20 év, és elköltözik otthonról!!! Kép És akkor majd máshol locsolja a vizet!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bkriszta!

http://www.babaszoba.hu/services/percentil

Fejlödéskövetö.De ha nem jönne be mert én be voltam jelentkezve amikor ide linkeltem akkor a www.babaszoba.hu -n a kalkulátoroknál keresd.

Juc
20170114224602

Kisun, a habtapi meccset Pocak kiegyenlitette, most tehat 1:1 Kép

Zanza, a kutacsvedot a Brendonban vettem, csak ketfele volt 4,5 es 6e, hosszas toprenges utan (merthogy miert nem 2e mondjuk?) persze nekem vegul a biztonsagosabb kellett. Ez meg a duplan lerakott jatszoszonyeg talan mar eleg lesz, hogy megussza a noci a fejbetorest. Akkorakat zakozik mostanaban, es raadasul o dobja el magat. Tiszta gyagya.
moosejaw

Ja. Zanza, a sisakkal az a gond - azonkivul, hogy ha akarja egy pillanat alatt lekapja a fejerol a csaj, mert a tepozarat direkt neki talaltak ki -, hogy ebben a melegben marhaul beleizzad Kép egyszal bodyban is tokre leizzad, mert egesz nap ugral, mint Tigriss a pagonyban Kép viszont sokaig jol eljatszik vele, mert tobb tepozar van rajta, tkp az egesz sisak egy tepozar, es azokkal jol el lehet dolgozni...
moosejaw

Habtapi meccs? Na akkor én is beszállok Kép: Mi pár hónapja vettük Petrának a játszószobába szőnyeg gyanánt, és nagyon imádja! Kép Persze néha még ő is megrágcsálja, némelyikben ott is van a foga nyoma, de szerencsére harapni nem harapott belőle Kép. És Moose! Õ már tanulja a betűket ám! Neet a megmondhatója milyen lelkesen kereste a tali elején a mamabetűt Kép, meg tudja a bababetűt, a cicabetűt, meg a Gergő(papa)betűt... és nagyon imádja ezt a játékot Kép. Szóval szerintem mi még sokáig fogjuk használni, már csak azért is, mert jobban szeretem ha azon csücsül játék közben, mint a hideg kövön/parkettán.

Bogárka (36)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, Oxi, en hozzad is nagyonnagyonszivesen barmikor Kép
moosejaw

Bogarka, es epiteni szoktatok belole? mert a csomagolasan az all, akarom irni olyan kep van, hogy akar hazikonak is ossze lehet a darabokat illeszteni. Egyebkent miert nem alszol? Ekkora pocival sokat kell pihenni. Vagy holnap is jon a mamad, mert akkor fennbulizas engedelyezve Kép
moosejaw

Ruz

ja, azér' nem küldöd? Kép borilaki@invitel.hu. Köszi. Asszem, már én is csak röhögni fogok rajta, úgy látom. Azért küldd át, lszi!

Kösz
Borihulla
borri

Jóreggelt!

Ada: Fóton lakunk, hegytető, szép kilátás, a szuper babakocsitoknak való terep... Kép

Bogárka: Nem olvastam, de épp ez az, amiért nem is nagyon foglalkozom velük Kép Először azt hittem csak én vagyok teljesen szétszórt, de a sokadik nagy félreértésnél feladtam. Kép Nekem itt jó és kész Kép

Recca: Nem biztos, hogy nem éri meg, de nekem erre akkor sincs. Messze is van, sokba is kerül, egy babával átautózni a városon hetente legalább egyszer a dugóban az nekem már sok. Ha közelebb laknánk, biztos meggondolnám jobban.

Manóka: Nekem semmi bajom a félórás szüléssel, ha beérünk annyi idő alatt Kép Illetve ha a beérkezéstől annyi a szülés Kép

Moose: Az én kuttyom nem eteti meg magát Kép Ha nem vagyok mellette, de itthon vagyok, nem is eszik. Társasági lény teljesen, utál egyedül enni. Kép Persze én kényeztettem el, mert rossz evő volt kicsinek.
Fájások meg nekem is csak aznap voltak, szerintem csak bestresszeltem magam, hogy megint bentfognak. Kép Legközelebb nem csinálok ilyen hülyeséget. Kép

Votiv, Manó, merre jártok???

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Hát...jól kezdődik a hétvégém!
Hajnalban szopi után eszembe jutott, hogy nem pakoltam ki a mosógépből a ruhákat, lehajoltam a lavorért, erre úgy becsípődött egy ideg a derekamba, hogy most itt fekszem és lábra állni is alig tudom! Egy métert úgy fél perc alatt sikerül megtennem amolyan öregemberesen! Ez most nem hiányzott!

Oxi!

Salvus vizet ajánlok, bár patika híján azthiszem nem sokat segítek vele!

Gigi!

Gratula! Most akkor mi is lett belőled, hogy végeztél?

Zsebi!

Máris olvasom a mélt és válaszolok!

Olyan furcsa, hogy most már mikor olvasom a hozzászólásaitokat arcokat is tudok kötni hozzá!Kép

Ildi
ildi76

Hi Babes!

Mire kell a kutacsvédő????????? Ilyen gyakran fejre esnek? El sem tudom képzelni, hogy néz ki! Mindjárt rákeresek.

Képzeljétek LizziBébi szereti a kiságyát hála istennek, simán le tudjuk rakni, mostanában háton el is nézelődik egy fél órát, ha bekapcsolom Neki a Babazenét, meg zörgetem a színes kiskönyvét. . . szóval ha játszom Neki :-)

Annyira hihetetlen Lányok, hogy ha csak megnyikkan elindul a tejci a mellemből, de nem ám úgy csöpörészik, hanem kajakra sprickol. . . a múltkor Vikkel beszélgettünk kézenfogva a nagyágyban (óriási hathetetkivárninembíró sóhaj), a kicsi elkezdett nyekegni és Viktort sikerült szájbaspricelnem. . . na, ekkor megkóstolta az anyatejet. . . . jelentem perverzség ide-vagy-oda, de ízlett neki :-)))

Gyerekem 6-kor evett és nem akar még ébredni én meg szanaszéjjeldurranok ááááááááááá.

Ma reggel elmentem boltba zsömlét venni (első! egyéni! kimozdulás, ami nem séta! gyerökkel!!!!!!). . . . fél hét volt (6-kor ébresztett a börtönőr), alig valaki az utcán, gyönyörű és még viselhető hőm. ű idő, zöldellnek a fák, csicseregtek a madarak, bodza és jázminillat terjengett. . . hát, azt hisszem szétszakadok a boldogságtól :DDDDDD

Ja, és holnap gyereknap ám! Tegnap megrohantak bennünket a barátok, lévén péntek és mindenki kicsit hamarabb tudott eljönni mh-ről, kaptunk játékokat, meg rucikat, ollllllyanédeseket, hogycsakna!

Szegény Vik vési ki az erkélyajtónkat, mert a zár nyelve kívül ragadt és se ki, se be nem mozdul. . . nem jutunk ki a megszáradt ruhákért, az érett eprekért, a fűszernövényekért, stb.

Bogárka, Jucus: tényleg ennyire nehéz ügy a napközbeni altatás? Jajj nekünk...én nagyon rossz alvó voltam, remélem a genetika nem játszik be ....

Oxi: nekem Fót is jó, majd megyünk a Cora busszal, oké?

No, van egy kis mocimoci. . . megyek bekészítem a ciciket :-))))

Legyetek Nagyon jók és írjatok ám!
Csóka,
Ada
ada007

Ildi Kép
ada007

hali,

köszönöm a gartulációkat,de majd csak akkor ha már a záróvizsgám is meglesz,ok?vagy majd akkor megint garuláljatokKép
tehát a végzettségem:okleveles közgazdász,nemzetközi kapcsolatok szakreferense,külgazdasági menedzsment szakonKép
ne kérdezzétk hol fogok vele elhelyezkedi,de egyenlőre nem is érint még vagy úgy tíz évig,majd ha meglesz már mind a 3,akkorKép

zsanci,
ne izgulj,én sem kapom ám kézhez,nyelvvizsga hiányábanKép

na mászok mert bálint pakol,ha elaludt jövök!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?