Megjöttem a vizsgáról, négyes lett.
Ez aztán az izgalmas nap, Anita ma tudja meg, hogy hogyan tovább + 2 tesztelés!
Anita nagyon kiváncsi vagyok mit mond a Tanár úr Nektek! Egyébként én is úgy vagyok vele, hogyha természetesen úton nem lehet, attól se keseredek el, csak már lépjünk tovább. Én az átjárhatóságit is "szeretném", inkább legyek túl rajta, de tudjam, hogy átjárható vagyok-e. Szóval szorítok Nektek...
Voltunk tegnap piknikezni, tök jó volt, a Duna-parton grilleztünk, meg vittem salátát. Velünk jöttek a barátnőmék a 10 hónapos babával, úgyhogy kiélhettem magam.
Õ is élvezte a dolgot, vittek neki kis medencét meg palackban otthoni vizet, ott pancsolgatott, annyira édes volt. Én viszont fél órát ácsorogtam a barátnőmmel bokáig a Dunában, ami azért hideg volt, ezalatt sikerült leégetni a fejem + összeszedni egy hólyaghurutot..
Na de ennyi belefér. Kata, nagyon meglepett a dolog!
Látod nem lehet itt "bűntetlenül" fórumozni. 5 nap késés már nagyon komoly! Mikor csinálod meg a tesztet? Hány csíknak örülnél?
Vica, Te szerintem várj még egy kicsit a teszteléssel! Minél tovább kibírod, annál valószínűbb, hogy megbízható eredményt kapsz, persze nagyon nehéz türelmesnek lenni...
Gyöngyi köszi az infót, megörültem neki. A legtöbb orvos ellenzi a gynevacot, így sokkal jobb, hogy a Tanár úr nem. Tényleg jó lenne, haírnál nekünk is néha, én mindig olyan kiváncsi vagyok, hogy mi van azokkal, akik a Forgácsba járnak. Próbáltam újraéleszteni a Forgácsos topicot is, de nem nagy sikerrel..
Zafír